Ronai and Ronai
AMERIKAI

A DK a skizofrén elmebeteg képzelgéseiről 2012. március 16. péntek 18:03 | AN

  • Hozzászólások(116)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A DK a skizofrén elmebeteg képzelgéseiről

Budapest – A Demokratikus Koalíció utolérte az Amerikai Népszavát, kristálytiszta és világos elemzését adja Orban Viktor diktátori jellegéről és orvosi, mentális állapotáról. A párt az alábbi közleményt jelentette meg.

‘Egy skizofrén elme képzelgései

Orbán Viktor miniszterelnök bértapsolók és külföldi turisták előtt elmondott ünnepi beszéde egy talajt vesztett, gyenge ember képét mutatta, akin végletesen elhatalmasodott az üldözési mánia. A miniszterelnök Európai Unióról és tagállamairól mondott mondatai egy, az európai klubból kizárt, diktatórikus hajlamai miatt az európai politikusok körében megvetett ember kétségbeesett bosszúkísérletéről szóltak. Az EU és tagállamainak vezetői nem támadták meg hazánkat és gyarmatosítási kísérletről sincs szó, mindezek csupán a magyar miniszterelnök fejében élő lázálmok. A valóságban Orbánt éri kritika és nem Magyarországot. Orbán jó diktátor módjára azonban ismét azonosította saját magát Magyarországgal.

Ha egy miniszterelnök viselkedése mutatja ennyire a skizofrénia jeleit, az nem csupán az ő magánügye. Arra kérjük a miniszterelnököt – ha másképpen nem megy, akkor orvosi, szakértői segítséggel – oldja meg mentális problémáit, mert zavart, beteges viselkedése visszafordíthatatlan károkat fog okozni Magyarországnak.

Molnár Csaba

DK ügyvezető alelnök”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (112 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +150 ( 176 szavazatból)
A DK a skizofrén elmebeteg képzelgéseiről, 4.9 out of 5 based on 112 ratings

Címkék:, , , , , , ,

  • Hozzászólások(116)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

116 Reader’s Comments

  1. Szerintem is beteg, valóban. Minél többet kéne ezt a tényt hangoztatni ! Csak könyörgöm… ne Gyurcsány !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (18 szavazatból)
  2. Ahányszor ez már itt elhangzott annak reményében, hogy tényleg leessen végre a Fidesz vezetők fejében a tantusz… Hát azt hiszem olyan vastag bőr van a pofájukon, hogy minden ráfér. A sleppje meg addig táncolja őt körül, amíg tömheti a zsebét. Erről van szó. Azt, hogy OV. skizofrén, már az első kormányzásakor kiderült. Akkor is kezeltette már magát, de mostanára annyira elhatalmasodott a baja, és a kétharmadával takarózva annyi hülyeséget csinált, hogy nagyon ideje lenne már elküldeni a pokolba. Ennyit az országnak egy ember még soha nem ártott. Nem szabad hagyi ! Végre DK.!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (27 szavazatból)
  3. Hülye Magyarország jelenlegi miniszterelnöke!
    Igen is mondja Gyurcsány!
    Sokszor!
    Gyurcsány Ferenc a mai Magyarország egyik, ha nem a leghitelesebb politikusa!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (33 szavazatból)
  4. skizofrénia
    .
    Olyan hasadásos elmezavar, melyben a gondolatok, érzések és csele­kedetek közötti összhang felbomlik. Nem azonos a többszörös személyiséggel. Tünetei pl.: összefüggésükben értelmetlen szavak használata, üldöztetési téveszmék, koncentrációs zavarok, hallucinációk.
    A szó a görög szkhidzó (hasítani) és phrén (lélek) szavakból származik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  5. OV hübrisz ! /ez is görög/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  6. prof.cartouche
    2012. március 18. vasárnap 13:04
    Csak könyörgöm… ne Gyurcsány !
    Tehát: Mégis ki?
    Sorold fel az alkalmasakat:…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  7. http://www.youtube.com/watch?v=4nT8XsojgEc

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  8. Dr.Tóth Elek
    2012. március 18. vasárnap
    20:17
    A prof még nem gyógyult ki az amortizációs fertőzésből, ezért vannak nem időszerű ötletelései. :) A kérdés korai, de van választék a jövőre nézve – ki fog alakulni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  9. Dr. Tóth Elek és az összes Gyurcsány-fan! Bárhogy fáj, de az igazság az, hogy Gyurcsány is alkalmatlan. Bármilyen jó lenne hinni, hogy egyes, egyedül a Fidesz tehet a 2/3-adról, ez sajnos nem igaz. Gyurcsány retorikában jó, de ez kevés, nagyon kevés…a 6 éve ezt is bizonyítja. A jó vezető onnan ismerszik meg, hogy a feladatra alkalmas emberekkel veszi körül magát és ha ez így van, akkor ez leszivárog az alsóbb vezetői szintekre is… nem ez történt. És ezt, mármint, hogy nem kérnek belőle, a nemzetközi politika is így látta, ezért jött, kellett jönnie Bajnainak. Vele talán lenne esély…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (18 szavazatból)
  10. Gy F már azzal sok szolgálatot tesz, hogy magára vonja az ilyen profok, meg jános kovács félék mocskát, elterelve más értelmes vezetőjelöltekről a figyelmet. :)))
    Utálom azon kommentelőket, akik kinyilatkoztatják az abszolút igazságaikat, miközben nem érdekli őket, hogy akikről “nyilatkoznak”, kissé nagyobb demokraták náluk – a tények makacs dolgok. :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  11. Igen, valóban ez a hatalom nélküli nyolc év bizony aláásta az egészségét! Nehéz volt kivárni egy újabb lehetőséget és addig is meg kellett tartani a párton belüli hegemóniát. Viszont ami most látható rajta az tény és magáért beszél! Már az egyik parlamenti viszontválaszában is láthattuk hisztériás reakcióját. Teljesen nyilvánvaló, hogy orvosi segítségre szorul.
    Nem kell sajnálni, sajnálja őt a pártja,meg a rajongói. Alávaló módon hazudott és nem tartotta be a választóinak tett ígéreteit. Ő nem csak otthagyta az árok partján levő embereket, hanem bele is lökte őket az árokba. Ha lesz egy kis szerencsénk legelőször majd párton belül jönnek rá, hogy tarthatatlan már ez a törpe vezér! Ha nem, marad a nép!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  12. jános kovács
    2012. március 19. hétfő
    11:24
    Kedves Kovács János!
    Nem vagyok Gyurcsány imádó!
    Egy dolgot viszont biztosan tudok. Megosztom most önnel.
    Az orbánkór nevü betegség leküzdésére a legjobb antibiotikum neve: Gyurcsány Ferenc!
    Ha a vezír meghallja ezt a nevet, fehérnemüt kell cserélnie.
    Kapkod az elgurult gyógyszerei után és dührohamot kap. Ragozzam még?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  13. jános kovács
    2012. március 19. hétfő
    ………..A jó vezető onnan ismerszik meg, hogy a feladatra alkalmas emberekkel veszi körül magát és ha ez így van, akkor ez leszivárog az alsóbb vezetői szintekre is… nem ez történt. És ezt, mármint, hogy nem kérnek belőle, a nemzetközi politika is így látta, ezért jött, kellett jönnie Bajnainak. Vele talán lenne esély…

    Muszáj tovább ragoznom!

    Wikipédia:
    Bajnai György Gordon (Szeged, 1968. március 5. – ) magyar üzletember, politikus. 2007 és 2008 között önkormányzati és területfejlesztési, majd 2009-ig nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter a második Gyurcsány-kormányban. Gyurcsány Ferenc lemondása után 2009. április 16. és 2010. május 29. között a Magyar Köztársaság miniszterelnöke.

    “És ezt, mármint, hogy nem kérnek belőle, a nemzetközi politika is így látta……..”
    Megtenné, hogy ezt értelmezné nekem. Ez mi ez?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  14. Dr Tóth Elek Szerintem igaz ,hogy Orbán Gyurcsánytól tart leginkább,de véleményem szerint /nem tévesztendő össze a mocskolódással/ Gyurcsánnyal nem lehet újból választást nyerni. Sajnos !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  15. Volt már az európai történelemben egy Orbánhoz hasonló félőrült, – Hitlernek hívták. Volt követője? Szerintem volt, a félrevezetett nép nagy többsége. Kik voltak ezért a felelősek? A Biblia szerint az a félművelt értelmiség, aki félrevezette a népet – köztük a képmutató, álkeresztény egyházak papsága, aki annyit értett és ért ma is a politikához, mint tyúk az ABC-hez. Ami pedig a kibontakozást illeti, – erre saját erőnkből valószínűleg nincs lehetőség. Egyedül az EU vezetőiben és nemzetközi segítségben reménykedhetünk. Ha ez nem jön be, akkor már csak egy aíteista mondásában reménykedhetünk, amit halála után ismert meg a világ: “Nur noch ein Gott kann uns retten!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  16. Igentisztelt Molnár Úr!

    Kérem ne vegye tolakodásnak, de az utolsó mondata ellen kifogást emelnék.
    Ugyanis tévesen időzít jövő időre.
    A mondat tényszerűen, helyesen így szólna: . ZAVART BETEGES VISELKEDÉSE VISSZAFORDÍTHATATLAN KÁROKAT . O K O Z . MAGYARORSZÁGNAK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Mesterházy-interjú az olasz l’Unitában 2012. június 25. hétfő | AN

Orbán a Die Pressében 2012. június 18. hétfő | AN

Összefogásra szólított fel az MSZP és a DK 2012. június 17. vasárnap | AN

Orbán: „Bármely percben jöhet az IMF” 2012. június 15. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos