Ronai and Ronai
AMERIKAI

Jó éjszakát gyerekek, jó éjszakát Magyarország! 2014. március 31. hétfő 8:00

  • Hozzászólások(109)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Jó éjszakát gyerekek, jó éjszakát Magyarország!

Budapest – Rájuk szavaztak, nagyot koppantak, most már ők is tudják, hogy becsapták őket. Megint rájuk fognak szavazni. Ez az igazi hungarikum, nem a Túró Rudi!

Fiatal nő, kisvállalkozó, naná, számla nélkül. El van keseredve, mondja, hogy miért. Van néhány milliója a bankban, és most nem tudja, hogy hova vigye. Azt mondja, fél, hogy ezek erre a pénzre is ráteszik a kezüket. Ezeknek, semmi sem szent, már a bankban sincs biztonságban az ember pénze, teszi hozzá.

Kérdezném tőle, hogy kik azok az ezek, akiktől a pénzét félti, de inkább hallgatok. Régről ismerjük egymást, tudom, világéletében a Fideszre szavazott, ma is így tenne. De a pénzét azért félti. Nem kérdezek semmit, tudom, ő is tudja. Csak magamban morgok: te is rájuk szavaztál, vazze!

Rájuk szavazott, de most tőlem várná a választ. A párnacihát mégsem ajánlhatom, ha külföldi bankot javasolnék,  hazafiatlan lennék.

Valamiért nem áll össze benne, hogy ezek azok. Vagyis az övéi. Merthogy a politika, a gazdaság nem magától csinálódik, hanem valakik csinálják, alakítják, miattuk van az, ami. Nem magától lett bóvli az ország, sokak „munkája” van benne.

Még aznap a Facebookon. Fiatal és nő, szintén régi ismerős. Fidesz-fan, hitében megingathatatlan, véleményéből mozdíthatatlan. Hitt bennük, mint állat. Panaszkodik országnak-világnak. Mi lesz majd, hogy fizetni kell a bölcsődéért. Ki volt az a marha, aki ezt kitalálta? Látott-e már gyereket közelről, élt-e már bérből és fizetésből?

Lájkolnám a bejegyzést, írnám az üzenőfalára, hogy te akartad, te szavaztál rájuk vazze’, hiába óvtalak, és intettelek. Edd meg, amit főztél, aranyanyám, most láthatod, mi lett abból, hogy az eszed helyett a szívedre hallgattál.

Pontosabban, az indulataidra.

Persze, nem írok neki semmit, tudja ő ezt nélkülem is.

Mint ahogyan azokat az orvosokat sem bántanám, akik egy társaságban azon keseregnek, hogy ezek az agyatlan barmok (megfogalmazás tőlük) az is szétverik az egészségügyben, ami nemrég még működött. Kérdezné a bennem lévő kisördög, kik azok az agyatlan barmok, akik szétverik, de tudom, csak vita lenne belőle, veszekedés. Mert azt már látják, hogy nagy a baj, és egyre nagyobb lesz. Kapkodás, rögtönzés minden szinten. De még valamiért nem állt össze bennük, hogy a sajátjaiknak köszönhetik azt, ami most, mindenki mással együtt, nekik is rossz.

Szorong a pedagógus-ismerős, hogy most majd mi lesz az iskolákkal. Meg persze főleg velük, tanárokkal. Az életpályamodell, ami be lett ígérve, arról már egy ideje tudják, hogy kamu. Pénz nincs rá, szándék csak szavakban, utcára kerülnek sokan, ha nem történik valami. A gyerekekről, akiket tanítaniuk kéne, nem is szólva. Velük mi lesz?

Te is rájuk szavaztál, vazze’! Emlékszel, mekkorákat vitatkoztunk? De te hittél a fenékig tejfel elméletében, abban, hogy kolbászból lesz a kerítés, és csak akarni kell, hogy eljöjjön a Kánaán.

Rájuk szavaztál, vazze’! Mondanám, de tudom, fölösleges. Tudja már ő is, nem hülye.

Kérdés helyett inkább hallgatok. Jó érzésű, tisztességes embereket bántanék meg a hitükben. Barátaimat, ismerőseimet. Nem a vallásos hitükben, hanem abban, hogy egy pártért, s különösen annak örök és megbonthatatlan vezéréért rajongtak.

Tudják, látják, mondják is, hogy ezek, az övéik elkúrták az országot, de mondani még nem merik.

Félnek. Félnek a Fidesztől, de legalább ennyire tartanak attól, hogy szembesülniük kell önmagukkal, és rá kell ébredniük, hogy akikben vakon bíztak, csúnyán rászedték őket. Kihasználták a hiszékenységüket, visszaéltek a jóindulatukkal, ráadásul nem is különösebben ügyes furfanggal, hanem azért, mert könnyen hagyták becsapni magukat.

Jó éjszakát gyerekek, jó éjszakát Magyarország!

Könnyű álmot nem ígérhetek: nehéz lesz az ébredés.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (57 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +92 ( 106 szavazatból)
Jó éjszakát gyerekek, jó éjszakát Magyarország!, 4.7 out of 5 based on 57 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(109)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

109 Reader’s Comments

  1. Kedves Eagle,
    úgy emlékszem, egyszer már tegeződtünk, no mindegy. :-)
    Első nekifutásként végigolvastam Dr. Drábik János könyvének első részét (Tudatmódosítás, 1. fejezet). Elég ütős dolgok vannak benne leírva. Előrebocsájtom: nincs okom kételkedni benne, hogy ezek valóban megtörténhettek. Viszont néhány kérdés felmerült bennem.
    1) Ezek a módszerek rendkívül hatásosak lehetnek, azonban több hátrányuk is van. Egyrészt idő- és munkaigényesek, vélhetően költségesek is. Másrészt a célszemélyek egyenkénti megdolgozását igénylik, melyet ráadásul face-to-face kezeléssel végeznek el. Nyilván egy perverz szülőkkel rendelkező gyereknél (a példák ilyen esetekről szóltak) ez működhet, de egy átlagos, normális ember nem valószínű, hogy ne venné észre, ha a gyerekével ilyet próbálnak csinálni. Ebből adódóan ez a módszer nem tűnik reális veszélynek az emberek többsége számára.
    2) Egy teljesen más kérdés: hogy lehetséges, hogy – amúgy nagyon helyesen – az internetes pedofíliát ennyire üldözik, amikor a leírás alapján az így megrontott gyerekek sokkal jobb alanyai lehetnének ilyen beavatkozásoknak?
    3) Már korábban volt róla szó, hogy az agymosás különböző mediumokon keresztül (reklámok, TV-műsorok, mozifilmek…etc.) történhet. Ha az ember ezektől tudatosan távol tartja saját magát, akkor elérhető marad a módosítók számára?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. 4) Úgy gondolom, az agymódosítók eszközei nem korlátlanok, létszámuk sem lehet túlságosan magas. Miként képzelhető el, hogy emberek százmillióit tudják befolyásolni?
    5) Van-e, lehet-e valamiféle földrajzi irányultsága a módosítóknak? Ez alatt azt értem, hogy pl. főként Európában és Amerikában tevékenykednek-e, vagy máshol, netalán az egész Földön egyenletesen?
    6) Felnőtt, egészséges személyiséggel rendelkező embereken ezek a módszerek mennyire hatékonyak a gyerekekhez képest? Tételezzük fel, hogy tudatosan megpróbál ellenállni a befolyásolásnak (erre a gyerekek általában képtelenek, talán észre sem veszik – esetleg normálisnak tartják! -, hogy befolyásolni akarják őket). Legjobb tudomásom szerint pl. hypnosist sem lehet (vagy csak nagyon nehezen?) olyan emberen végezni, aki legalább nem közömbös a beavatkozási kísérlettel szemben.

    Egyelőre ennyi…
    Lehet, hogy ezek a kérdéseim a további fejezetekben megválaszolásra kerülnek, akkor bocsánat az alkalmatlankodásért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  3. Kedves Barnamedve,

    .
    Igen tegeződtünk, az hiszem @Lényegremagyar! magázott és a végén kutyultam kivel tegeződök kivel nem. Persze a legegyszerűbb lenne mindenkivel tegeződni.
    .
    A kérdéseid azt mutatják, hogy további tájékozódásra lenne szükséged az agykontroll és a túlélési technikákkal kapcsolatban. Sajnos az AN alkalmas az ilyen kommentelésre, nem ilyen céllal hozta létre Bartus, de egyébként is olyan terjedelmes dolog, hogy évekig tarthat amíg közepes tájékozottságra teszel szert.
    .
    Amiket említettél azok a traumatechnikákon ill, hipnózistechnikákon alapuló tudathasadásos MPD/DID tudatmódosítások amely memóriaszakadást eredményeznek, ezáltal az irányítók memória dobozokat képeznek amelyek kulcsszavakkal nyitogathatók, csukogathatók, egyetlen kulcsszó bekapcsolhat egy másik személyiséget ami nem lesz tudatos a többiről, nem is emlékszik semmire. Ezek rabszolgák.
    .
    Az agykontroll technikailag már ott tart, hogy teljes népeket lehet alávonni akár személyes akár komputervezérelt földalatti bázisokról amelyek elektromágneses hullámokkal működnek szatellitről mint pl. a rádióadások, csak más hullámhosszon. Nem kell hozzá nagy létszámú kezelőszemélyzet.
    .
    Természetesen lehet ellenállni, van aki a hipnózisnak is képes ellenállni.
    .
    Sajnos itt abba kell hagynom. A netten vagy egyéb forrásokból megismerheted, itt van még egy link ez talán segít bár ha csak a netten akarsz tájékozódni az nem visz túl messzire de jobb mint a semmi.
    .
    http://www.trance-formation.com/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  4. Eagle! Komoly “házi feladatot” adott nekem, fogfájás miatt használhatatlan vagyok 2 napja. Majd jelentkezem. Más cikkekhez kapcsolödóan is. Addig is valami: Oolyan felháborító, amit ezek meg mernek tenni, igazi nagyság bennük nincs, de hatalmukból nem veszik emberszámba a többséget, hogy mivel a józan ész és igazságosság által még nem lehet célt érni, ill.kevesen vannak az ezeket képviselő erők, ahogy itt pld.mi is csak bosszankodunk; előbb-utóbb, ha máshogy nem, erőszakkal lesznek eltávolítva s mivel csak erővel lehet ezekkel, ez fegyveres lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  5. Szerintem szinte teljesen mindegy! Akárhonnan is nézzük most már nem jövünk ki jól ebből az egészből. Én úgy látom nincs érdek ahhoz, hogy élve maradjunk itt középen! Ki tudja mi a valódi mozgató rugó és azt, hogy az milyen irányt diktál és milyen feltételekkel, illetve ki, kivel milyen paktumot kötött, ja és persze a jó magyar mutyit se hagyjuk ki. Mi csak annyit és azt látunk, amit engednek vagy akarnak hogy lássuk, ezért az sem igaz, de még a kérdés sem igaz. Már évek óta nem lehet látni mire számíthatunk, mi vár ránk az elkövetkezőkben, mert nincs olyan amit az orrunk elé tudnának tenni, hogy legalább számolni tudjunk a jövővel, ezt nagyon profin titokba tartják teljes egyetértésben. Milyen klassz már mégis csak egyet tudnak érteni ha a lét a tét, és ki ellen teszik mindezt? Na ez maradt nekünk a múltból át a jelenbe és a jövőbe, mert arról meg a mindenkori gondoskodik, hogy a jövő is biztosított legyen. Lehet hogy egy kissé el vagyok keseredve, de én magam nem csodálkozom már ezen sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  6. Zigóta! Ezért is van az, amit Eagle írt valahol, hogy elüldözik innen a tehetségeseket, ne gazdagodjanak itt? Az, hogy a tahók gazdagodnak, azt még ünneplik is! Az se tűnik fel nekik, hogy tahók csak dél-amerikai lepusztultságot okozhatnak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  7. Lényegremagyar! Nyilván az elüldözésnek is megvan a miértje, valakik biztosan tudják, mit -miért tesznek, de ezzel mi (nagyobb számban ) nem vagyunk előrébb. Viszont hamár jóanyánk megszenvedett velünk születésünk alkalmával, hát élni kellene, ami itt nem igen kívánatos. Igen Önnek megint igaza lehet, az ember saját hazájában csak azért létezhet hogy fizesse mások gazdagodását, hát ……??!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  8. Zigóta! Sajnos igaza van! Nem akartam sokat? Én em!!! Azt is elveszik!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  9. Lényegremagyar! Sajnos gagyi ez az egész! Túl régóta nincs élhető élet, ezért már belefásult az ember, az elviselésre fordított energia pedig nagyon csökken ahogy múlnak az évek! Nem tudom mi lesz és ez már undorító, unalmas, fárasztó stb.stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Szép álmokat, Magyarország! 2014. április 8. kedd

Már az MTI sem fotózhatja Orbánt 2014. április 6. vasárnap

Mi lesz veled, Magyarország? 2014. április 2. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos