Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán: Európa visszahúzza Magyarországot 2011. október 24. hétfő 19:16 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(132)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán: Európa visszahúzza Magyarországot

Budapest – Orbán Viktor szerint az EU számos országa politikai válsággal küzd (pl. leváltanak kormányokat, előrehozott választások vannak), szemben Magyarországgal, ahol a centrális erőtér a Nemzeti Együttműködés kétharmados rendszerében zökkenőmentesen működik. Orbán szerint bennünket az eurózóna visszahúz, nekünk túl lassú az európai fejlődés, ezért a magunk útját kell járni. Ragaszkodni kell “a magyaros észjáráshoz” és a “bátor megoldásokhoz”. Kezdeményezte, hogy “felül kell vizsgálni a bankok működésének szabályozását”.

El kell rugaszkodnia a fejlett Magyarországnak a fejletlen Európától, mert Európa gazdasága túl lassan fejlődik, szemben a dinamikus magyar gazdasággal. Nincs kitől tanulnunk, a magunk útját kell járni, el kell szakadnunk az euróövezettől, mert az visszahúz bennünket, ez okozza a forint árfolyamának ingadozását is. Európában amúgy is sok országban politikai válság van, leváltanak kormányokat, stb., ezzel szemben mi olyan politikailag stabil országok felé orientálódunk, mint a kínai és az arab diktatúrák. Orbán szerint nem azzal van a baj, aki nem tudja visszafizetni a felelőtlenül felvett adósságát, nem jól gazdálkodik, és emiatt nem tud fizetni, hanem azzal van probléma, aki a hitelt adja, őket kell jobban megrendszabályozni – ezekkel a gondolatokkal foglalható össze Magyarország miniszterelnökének világképe, amellyel beszámolt a parlamentben brüsszeli útjáról.

Orbán szerint Magyarországnak a sikeressé válásához el kell rugaszkodnia “az európai válságzónától”. Orbán Viktor hétfőn a parlamentben a hétvégi EU-csúcsot értékelve azt mondta: egyhamar nem várható gyors növekedés az európai gazdaságban, amire Magyarország válasza az, hogy “a magunk útját kell járni”, ragaszkodni kell saját észjárásunkhoz, és továbbra sem szabad megijedni a “bátor megoldásoktól”. Szólt arról is, hogy felül kell vizsgálni a bankok működésének szabályozását.

A brüsszeli tanácskozást összefoglalva a kormányfő kifejtette: Európa nagy döntések előtt áll, a görög csőd ugyanis már nyilvánvaló, a kérdés ezért most az, miképpen lehet megmenteni a görögöket a teljes összeomlástól, hogyan lehet meggátolni a görög helyzet átterjedését más európai országokra, továbbá nagy kérdés az európai bankrendszer helyzete is, mert a pénzintézetek hiába kaptak hatalmas segítséget három éve a talpon maradáshoz, ma több nagy európai bank vezetője ismét “segítségért kilincsel”, ami azt mutatja, hogy valami nincs rendben. “Az mégsem normális dolog, hogy a legjövedelmezőbb gazdasági tevékenységet űzőket, a bankokat rendszeresen közpénzből tartjuk életben” – mondta.

Magyarországról szólva kijelentette: az már egyértelműen eldőlt, hogy az országnak a sikeressé váláshoz el kell rugaszkodnia az európai válságzónától. “Az unió minden jó szándék és erőfeszítés ellenére lassú és körülményes. Az unió számos állama politikai válsággal küzd. Az unió számos állama politikai bénultság állapotában van, és nyílt kormányválságokkal küszködik” – fejtette ki, megjegyezve, hogy az EU intézményrendszerét a fellendülés idején alkották meg, ma azonban válságos idők járnak, és úgy tűnik, ami működött jobb időkben, az nem működik ma, a nehezebb időkben.
A miniszterelnök szerint nem várhatunk arra, hogy Európában megoldják a mi életünket, és bár az országnak muszáj hozzájárulnia a kontinens sikeréhez, “nekünk megvannak a saját céljaink, érdekeink, és ezeket magunknak kell elérnünk és kivívnunk”.

A hétvégi tanácskozás során egyértelművé vált szerinte az is, hogy a forint árfolyammozgását az euró gyengesége okozza, és ez még jó ideig így is marad, ugyanis az eurózóna tagállamaiban nem csökken, hanem nő az államadósság, a görög csőd következményei pedig beláthatatlanok egyelőre. Ezért “az eurózónától való függőségünk ma hátrányt jelent”, így Magyarországon folytatni kell az adósság elleni küzdelmet, aki pedig ezt vitatja, “nézzen el Görögországig”, ahol kétséges a nyugdíjak kifizetése, a béreket radikálisan csökkentik, és dobra verik a közvagyont. Az államadósság-csökkentés önmagában viszont nem elég, ki kell menteni a magyar családokat is a devizaadósságból, mert ezzel lehet védeni a magyar gazdaságot – hangsúlyozta.

A miniszterelnök úgy látja, az is bizonyosnak mondható, hogy egyhamar nem várható gyors növekedés az európai gazdaságban, amire Magyarország válasza az, hogy “a magunk útját kell járni”, ragaszkodni kell a saját, sajátos észjárásunkhoz, megoldásainkhoz, “mert nincs kit másolnunk”. Hozzátette: továbbra sem szabad megijedni a “bátor és új megoldásoktól”, és nem szabad azzal törődni, mit szólnak ehhez mások, “főleg azok, akik eladósították Európát és Magyarországot”.

Orbán Viktor arra is figyelmeztetett, hogy az eurózóna a saját versenyképességének javítása érdekében továbbra is számít a közép-európai, közte a magyar munkaerőre, ami komoly kockázatot jelent Magyarországnak, ugyanis a tíz év alatti egymillió új munkahely létrehozásához minden munkaképes emberre szükség van. Megjegyezte ugyanakkor, hogy Magyarországon az emberek keveset keresnek, ezért megfelelő ütemben – a vállalkozások működőképességét nem veszélyeztetve – emelni kell a béreket, ami csak minimálbér-emeléssel indítható be.

Kijelenthető az is – folytatta -, hogy az európai válság valójában az európai bankok, sőt az sem zárható ki, hogy az egész európai bankrendszer válsága is. Megismételte, úgy tűnik, a bankárok a 2008-ban kapott pénzt nem megfelelően használták fel, ezért újra bajba kerültek, és saját veszteségeiket ismét az emberekkel akarják kifizettetni. “Mi nem tudjuk kifizetni sem a bankok, sem a bankárok veszteségét” – szögezte le, kiemelve: befektetéseikért a tulajdonosoknak, a részvényeseknek kell vállalniuk a felelősséget. Mint fogalmazott, egyetlen bank sem hiheti magát pótolhatatlannak Európában.
Európa elemi érdeke, hogy felülvizsgálja a bankok működésének szabályozását – húzta alá, majd azzal folytatta: ahhoz, hogy az emberek pénze biztonságban legyen, a kereskedelmi bankokat el kell választani a befektetési bankoktól, a kettő “összenövése” ugyanis hozzájárult ahhoz, hogy a betétesek pénzét a legbonyolultabb befektetések keretében lehetett kockára tenni.

“A szabályozás nem szitokszó” – hangsúlyozta a miniszterelnök, aki szerint egy piac szabályok nélkül nem piac többé, “hanem tiszta lutri, (…) ahol mindig a legcinikusabbakra mosolyog rá a szerencse”.

Orbán úgy vélte: Magyarország bizonyos tekintetben előrébb tart, mint számos uniós ország, “ha ma még szegényebbek és elmaradottabbak is vagyunk” az EU-s átlagnál.

Beszédét azzal zárta, hogy Magyarországnak jelen kell lennie a nagy európai döntéseknél, ki kell állnia magáért, de éppen 1956 példájából kiindulva tudni kell azt is, hogy “mi senki másra nem számíthatunk, csak magunkra. Senki más nem fog értünk egy fűszálat sem keresztbe tenni, ezért mi, magyarok csak magunkban bízhatunk, és csak egymásra számíthatunk”.

Az uniós csúcsvezetők vasárnapi tanácskozásukon haladást értek el a bankok feltőkésítése, az EFSF-ként emlegetett euróövezeti pénzügyi mentőeszköz megerősítése, valamint Görögország pénzügyi megsegítése ügyében, de végleges megállapodásokra nem jutottak ezekben a kérdésekben, ezért szerdán újabb csúcstalálkozó lesz.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.0/5 (13 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +8 ( 20 szavazatból)
Orbán: Európa visszahúzza Magyarországot, 2.0 out of 5 based on 13 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(132)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

132 Reader’s Comments

  1. athos – persze, hogy ugyanezt mondta – csak hozzátette, hogy a szakadék széléről!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  2. látod ez lehetséges, de hosszú az út hazáig, és lehet hogy ezt az aprócska mondatot elfelejtette útközben, de mire való a diktafon, vagy a jegyzet füzet, hiszen anélkül egy mondatot sem bír elmondani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  3. Kedves Ervin!
    Igazad van abban,hogy akartlanul tobbet mondott Szijjarto mint szeretett volna.
    Legalabb egy szoval,es ez a legfontosabb,jelzi az iranyt: még !!

    “Ők egy olyan dolog ellen tüntettek, ami még nincsen” – fogalmazott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  4. Én szégyellném magam, ennyi hülyeséget írni.
    Igaz én olyan kis szemérmes vagyok. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  5. stefán – többségében egyetértek, kivéve, hogy Eltolcsy legalább az adóemeléshez értene. Mert ahhoz is ész kellene, meg hatástanulmány, hogy hiába süti egyre keményebbre a krémes tetejét – körben egyre jobban kinyomódik a híg krém!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  6. Observer – köszi, de közgazdasági ismereteim nagy részét Róna Pétertől és az Evianna nevű bloggertől (Közgazdász szemmel blogjából és a NOL-os kommentjeiből) merítem. Tehát őket illeti a dicséret.
    HA valaha összejön egy újabb rendszerváltó kerekasztal – akkor a 89-ben elszúrthoz képest MOST a gazdasággal is foglalkozniuk kellene – és nagyrészt nem politikusok, hanem szakemberek véleménye alapján. Mert ha nem lesz közmegegyezés (egy még nem létező, de szükséges) mérsékelt jobbos párttal is arról, hogy mit kell választási időszakokon átívelően csinálni – akárki lesz kormányon – akkor csak a választásoknál politikai elitváltás történik (mondjuk az se semmi, ha végre békés és nyugodt életünk lehetne) de a gazdaság attól nem fog javulni.
    Ki kell találni az országot (pl a Hvg-ből meglepetéssel értesültem, hogy tengeri fúrótornyok terén már egészen jól állunk!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  7. Ezt a sok baromságot, amit OV elregélt, hát mi ne mondjak?Ha lenne egy tökös ellenzék a Parlamentben, akkor ilyen esetekben minden hülye mondatára hangosan nevetni (inkább röhögni) kellett volna! A sok birka meg csak csendben hallgatta, itta minden idióta szavát.
    Na jó, ilyet nem illik egy demokratikus Parlamentben, de hol van már a demokrácia?
    Ez az elmeháborodott, addig nem fogja abbahagyni a süketelést, hazudozást, ámítást, míg ki nem fütyülik, vagy le nem ordítják. Úgy, mint a focipályán!
    Talán attól egy kis időre magához tér!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  8. stefán!
    fogjunk össze! kivel?Már a tavasszal kellett volna csatlakozni a rendvédelmisekhez, mert nélkülük nem fog menni!
    Ki az az ember aki mögé kaszát kapát ragadva oda lehet állni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  9. @kekec (2011. október 25. kedd 09:22):
    (1) Attól, hogy az általam írtak “kínosan hasonlítanak a … jobbos szöbvegekhez”, még lehetnek jogosak — más helyzetben, másképp mondok hasonlót, és nem egyetlen emberre (mint ők Gyurcsányra).
    (2) Amit mondok, az nem a “a jellegzetes magyar »mindig más a hibás« attitűd”, hanem annak a számonkérése, hogy rendkívüli juttatásokért állítólag rendkívüli munkát végző emberek saját kontóra dolgoztak és kontár munkát végeztek (ha egy kontár sebész sima hülyeségből megöl és ezt számonkérik rajta, az igaztalan hibáztatás?), és mellékesen (de ezt független bíróságnak kell kivizsgálnia) valószínűleg bűncselekmények sorát is elkövették (Orbán és számos samesz csodálatos meggazdagodása, hosszú bájtok éjszakája, nácik felkarolása, alkotmányos puccs, nyugdíjak lenyúlása és egyéb fosztogatások, shortolás stb. stb. stb.). Ezek egytől egyig megsértették a fennálló törvényeket. Én bizony ezekért elszámoltatnám őket akkor is, ha ezzel “elkerülhetetlenné tesszük a valódi forradalmat”. Láttuk, hogy mire volt jó a 89-es vértelen forradalom: az eszmék csírájukban való megrontására, a fogalmak összezavarására, az érvényesülőművészek önátmentésére, a társadalom öntisztuló képességének megszüntetésére, és lényegében a mostani ellenforradalomnak való megágyazásra. Nem hiszek a vértelen forradalmakban.
    .
    A “Magyarországnak STRUKTURÁLIS bajai vannak.. ” kezdetű résztől a leveled végéig mindennel egyetértek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  10. 2009. november 8. 11:43:06

    - Orbán Viktor genetikai adottságai miatt mindig igazat mond!
    - Orbán Viktornak nincs szüksége szövetségesekre. Ő maga a szövetség!
    - Orbán Viktor rá tudja beszélni Chuck Norrist, hogy legyen öngyilkos!
    - Orbán Viktor meg nem veszített el választást, csak hagyta, hogy azt valaki elcsalja!
    - Orbán Viktort gondolatával képes lenne elpusztítani az egész világot, de Orbán Viktor sose gondol rosszra!
    - A világon a 3 leggyakoribb örömforrás: a szerelem, a szülői szeretet és Orbán Viktor!
    - Orbán Viktor azért nem játszik a Magyar Labdarúgó Válogatottban, mert nem akar csalódást okozni a világ összes többi nemzetének!
    - Orbán Viktort nem azért szereti önmagát, mert beképzelt, hanem mert maximalista!
    - Orbán Viktor egyszer azt gondolta, hogy minden háztartásba ingyen bevezeti a sört. Aztán úgy döntött, hogy nem, mert Orbán Viktor csak olyan dolgot vezet be, amit mindenki szeret!
    - Orbán Viktor semmit sem tud elrontani. Nem tanították meg rá!
    - Az emberi agynak csak 10%-át használjuk. A maradékot Orbán Viktor használja helyettünk!
    - Orbán Viktor nem csupán vallásos. Ő maga a vallás!
    - Isten magára hagyta a Földet. Tudta, hogy Orbán Viktor mellett nem lenne dolga!
    - Orbán Viktor sose szabálytalan a fociban. Orbán Viktor rábeszéli az ellenfél csapatát, hogy álljon át hozzájuk!
    - Amikor Chuck Norris meg akar küzdeni Orbán Viktorral, Chuck Norris 5 perc alatt morális válságba kerül anélkül, hogy Orbán Viktor bármit is tenne.
    - Chuck Norris nem legitim. Orbán Viktor legitim!
    - Orbán Viktor nem akar miniszterelnök lenni. Orbán Viktor a miniszterelnök!
    - Orbán Viktor egyetlen dobásból megnyeri a Gazdálkodj okosan-t. Kétszer!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  11. farcsika drágám, ez már olyan elnyűtt és unalmas. Jobb nincs? Jobb!
    Ezen már az Orbángyerekek is csak mosolyognak.
    Talán ideje lenne valami újat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (7 szavazatból)
  12. Na akkor vegyük szépen elő Bacsó Péter: A tanú című filmjét, és mivel a nemzetközi helyzet fokozódik, nézzünk csak bele. Aki nem látta, annak ajánlom, hogy figyelmesen tanulmányozza, mert a film egyes jeleneteiben a valóság tükröződik vissza.
    Mindenesetre az már tény, hogy a “haldokló nyugat” fejezetig eljutottunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  13. vagabonddelphyn

    Tisztelt Miniszterelnök úr
    Az élet szakadatlan küzdelem.
    ……Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal és éjszakai álmatlansággal
    igy ha mégis javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottály.
    Igen !
    …Ragaszkodni kell “a magyaros észjáráshoz” és a “bátor megoldásokhoz”…erre is már volt példa…az utólagos, vissztekintő elemzések azonban igazolták… vásár után okos a paraszt

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  14. Ego – én csak nem szeretek még csak hasonlítani sem a jobbos hőzöngőkre. Az ő kedvenc témájuk az elszámoltatás – csak ezért próbáltam magunkat megkülönböztetni tőlük. Nem személyeskedésnek szántam

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  15. Remélem, ezt a poént még nem sütötte el senki:

    Orbán Führer egy / a

    Globális
    Erőtér
    Centrális
    Irányítója :

    D :D :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  16. kekec,
    ez most off:
    üzeneted van Gabortól a Kanadaihirlap-on.
    Nem érti a fasiszta és a fasisztoid közötti finom különbséget :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. bonhom: 1. függőlegesen jó!
    2. köszi, már válaszoltam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  18. kekec,
    Nem vettem személyeskedésnek :)
    De már teljesen megszoktuk, hogy a hazudozás, a rablás, a megfélemlítés az életünk szerves része. Nekem meg ezzel tele van a hócipőm. Ez egyáltalán nem természetes, nem szabad elfogadni, akik pedig természetessé tették, azokat én elszámoltatnám. Szeretnék közösen kialakított és mindenkivel betartatott szabályok szerint, tisztességesen élni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  19. Valami végre megmozdult ebben az országban. Szinte minden réteget sértet már Orbán politikája/ adó jóváírás megszüntetése, túlóradíj megvonása, műszak pótlék elvonása, magánnyugdíj lenyúlása, baleseti adó bevezetése, 27% ÁFA/. Ezek egy része csak 2012-ben lép hatályba akkor viszont mellbe vágó lesz.
    .
    Gyurcsány kijelentette, hogy egy győzelem esetén nincsenek miniszterelnöki ambíciói, ha jól sejtem ezt meghagyja Bajnainak. Ezen kívül ott van még a Millás mozgalom. Még kicsit kiforratlan, de nagy tömegeket tudnak megmozgatni, tudnak az emberekhez szólni. Bármi lehet még. A fent leírtakkal kapcsolatban nem akarok senkivel vitatkozni, csak szeretném, hogy egy év múlva emlékezzünk erre a hipotézisre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  20. Egyébként lefordította és elküldte-e már valaki Brüsszelnek ezt a “nagyszerű” parlamenti beszédet?
    Valamint az Európai Néppártnak?
    Csak hogy tudják, miféle kígyót melengetnek a keblükön…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  21. bonhomme!
    nem kell mert mint az előbb írtam, azoknak is van tv-jük, és internetjük is, a tolmácsaik, pedig nem hónapokig fordítanak, és azt is rosszul, (mint a mieink a média törvényt) hanem gyorsan és pontosan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. Nem tudom elhinni amit mond mert látom,hogy mit tesz..népbutítás..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. Stefan irja “:Szinte minden réteget sértett már Orbán politikája/ ”

    Most ismét a nyugdíjasokon a sor. Azon vitáznak, hogy a jóvátételi adó mind a volt nyolcszázezer ma nyugdíjas pártagra vonatkozzon-e vagy csak azokra akikre ők ráböknek. Hová fog ez eszkalálódni.? Mikor jön a jobbik, hogy deportálják őket?
    Mindez többpárti egyeztetéssel és elvi igenléssel.
    De szép is ez a parlament. És még csodálkoznak ha vannak akik ki akarnak válni ebből a társaságból és önálló – tisztességes -. pártmunkát végezni szeretnének.
    Ha nem hagyják őket az aljasság. Az a Puch-_Simicska páros győzelme lenne.
    Miként a teljes ellenzéki megmozdulás arculcsapása is. Félre kell tenni az ellentéteket és fellépni ez ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. Úgy elképzelem magamnak, hogy Orbán Viktor ott áll Európával együtt a szakadék szélén, s kiadja a jelszót, hogy mi elrugaszkodunk. Ugorj Viktor! Mindenkinek jobb lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. Úgy érzem, mint ha nem kedvelnétek a minidiktátort. :) Ti idegenszívűek, ti panelprolik, ti nyuggerek, ti IMF-bérencek, stb.
    Pedig Orbán pártja és kormánya éjjel nappal értetek fárad és senkit sem hagy az út szélén. Hálátlanok vagytok a Vezérnek. :))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. Én nap mint nap úgy érzem, hogy inkább Orbán húzza vissza Magyarországot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  27. Kedves Xenophanes!

    Engem csak hagyjon az út szélén, és száguldjon messzire! Gyorsan!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. Ja, hát kérem, nyilvánvaló már évek óta, hogy ki akarják vinni az unióból az országot… Maradjunk mi csak magunkban, és élvezzük az orbán-rendszer áldásait…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Röviden szólva ez egy igen nagy HÜLYE !!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. “Orbán: Európa visszahúzza Magyarországot”
    A kb 3%-os ipari növekedésével Európa húzza vissza az 1%-ot is alig-alig súroló Magyarországot?
    Hol tanultak ezek Matolcsyival együtt matematikát? A faiskola is több tudást nyújt annál, amire ketten együtt képesek.
    Vagy valami más lehet Orbánnál a logikai bukfenc oka?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. GYALÁZAT!!! Felháborító ez a mocskos, velejéig romlott primitív diktatúra, ez a minősíthetetlen gagyi Orbánisztán! Meddig tűri ezt még Európa? Meddig tűri, hogy egy primitív. dilettáns diktátor ostoba személyisége ennyire beszűrődjön a társadalom minden sejtjébe, mint a burjánzó, áttétes rákos daganat? Meddig kell még eltűrni, hogy már nem nézhetünk tárgyilagos, a valóságot ábrázoló műsorokat, csak ostoba, orbánista mameluk, MTI Hírcentrum-kompatibilis, cenzúrázott szennyáradatokat az adófizetők pénzén? Szégyellem, Európa előtt, hogy az ATV is idáig süllyedt! Szégyellem Európa előtt, hogy az ATV is szemünk előtt válik a Fidesz ócska prostituáltjává! Németh Sándor is szégyellheti magát, aki nem látja, hogy az egyház csak addig működhet együtt az államhatalommal, amíg az nem sérti az alapvető bibliai elveket és a kersztényi hitvallást! Az egyház csakis addig addig lehet a hatalom partnere, amíg az állam a szegényekre is tekintettel van! S mivel ez a hatalom fütyül a társadalom többségére, az egyházaknak már régen szakítaniuk kellett volna az orbánista, oligarcha-patrónus hatalommal! Németh Sándor! Van neked lelkiismereted egyáltalán? Nézz magadba és gondolkozz, ne csak szövegelj!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Válaszol az ember, aki soha nem hazudik 2011. október 26. szerda | AN

Szijjártó keveri a rendszereket 2011. október 25. kedd | AN

Orbán nem avatkozik a kultúrába 2011. október 24. hétfő | AN

Terrorizmussal gyanúsíttatja Orbán Gyurcsányt 2011. október 19. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos