Ronai and Ronai
AMERIKAI

Terrorizmussal gyanúsíttatja Orbán Gyurcsányt 2011. október 19. szerda 19:44 | AN

  • Hozzászólások(122)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Terrorizmussal gyanúsíttatja Orbán Gyurcsányt

Budapest – Az Amerikai Népszava által előre felvázolt forgatókönyv szerint zajlik Orbán Viktor bosszúhadjárata, Gyurcsány Ferencet börtönre ítélik az ellene indított fő büntetőügyben, majd sorozatban gyanúsítják meg újabb bűmcselekményekkel. Hasonlóan, mint Ukrajnában a Timosenkó-ügyben. Timosenkót már hét évre elítélték, de már elindult ellene az újabb eljárás. Gyurcsánynál még azt sem várták meg, hogy az első koholt vád alapján bebörtönözzék. Miniszterelnökként terrorizmust követett el állítólag, amikor a közrend megbontói, gyújtogató garázdák ellen fellépett a rendőrség.

A gyanúsítás logikája szerint Gyurcsány Ferenc a rendőrségi tömegoszlatások során, amelyekre nem is ő adott parancsot, megrémítette a magyar népet. A magyar nép alatt a Fidesz puccskísérletét támogató szélsőjobboldali csőcseléket kell érteni, akik a rendőrökre támadtak, gyújtogattak, erőszakos bűncselekményeket követtek el. A feljelentő szerint már az is kimeríti a terrorizmus fogalmát, ha a magyar nép megfélemlítésére irányuló szándék történt.

Nem vitás, hogy politikai megrendelésre újabb koncepciós per indításának kísérletéről van szó. Orbán és kiszolgálói a “bűnöshöz” keresik a bűnt. Önmagában az is sokatmondó, hogy az ügyészség nem utasította el a nevetséges feljelentést, és elindította a nyomozást a semmi ellen.

Az MTI híradása szerint terrorcselekmény gyanújával nyomoz Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök és egyes rendőri-politikai vezetők ellen az ügyészség a 2006 őszi tömegoszlatások kapcsán.

Völgyesi Miklós – aki a 2006. őszi események feltárásán miniszterelnöki megbízottként dolgozó Balsai István szakértő csoportjában is tevékenykedett – két héttel ezelőtt tett feljelentést a legfőbb ügyésznél. A beadvány Gyurcsány Ferenc mellett egyelőre ismeretlen állami-politikai vezetők, illetve a tömegoszlatások végrehajtásáért felelős rendőrparancsnokok ellen is irányul.

A Balsai-jelentésre hivatkozva a feljelentésben leírja: 15 különféle bűncselekmény mellett felvethető a terrorcselekmény gyanúja is. “A terrorcselekmény megvalósulásához nem szükséges, hogy a lakosságot “eredményesen” megfélemlítsék, elég az arra irányuló szándék” – idézi Völgyesi Miklóst az mno.hu, több példát is hozva a megfélemlítési szándékra a 2006. október 23-i tömegoszlatásból.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (21 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +20 ( 32 szavazatból)
Terrorizmussal gyanúsíttatja Orbán Gyurcsányt, 4.8 out of 5 based on 21 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(122)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

122 Reader’s Comments

  1. bumburi (2011. október 19. szerda 22:41 ), szia! Igen, tudom, kik követtek el terrorcselekményeket. Elég pontosan tudom, tudtam 2006-ban is. Nagyon kilógott a lóláb, mindenki láthatta, aki akkor “mászkált” a neten. A rémhírtv teljesen “véletlenül” közvetített mindig onnan, ahol a “forradalmárok” épp szétvertek valamit, mint pl. a TV-székházat. Nem volt szó ott forradalomról, csak törni-zúzni akartak. Láttam olyan felvételt, ami úgy kezdődött, hogy üvöltöttek a rendőröknek a “forradalmárok”, azt üvöltötték, hogy szétb@…unk benneteket.
    Ha a rádió tisztességes lett volna, az EGÉSZ őszödi beszédet bejátssza. Tudjuk, hogy csak szándékosan kiragatott mondatokat játszottak be. Ezt követően indult el a csőcselék. Ez szeptemberben volt . Utána ov folyamatosan, naponta hergelte a csürhéjét, amelyik a parlamentbe is be akart menni, de nem sikerült nekik. Ezt követte október 23-a, amikor ov direkt az Astoriához szerveztette a gyűlését. Ami utána történt, tudjuk.
    Olvastam a Gönczöl-jelentést. Az tárgyilagos. A balsai-féle tendenciózusan ferdít, ov. megrendelésére, hogy megalapozza a Gyurcsány Ferenc elleni feljelentést és büntetőeljárást. Ez volt a feladata. Megtette. Ez a b.i. ezért lett alkotmánybíró, megszolgálta a kinevezését (a jelentés fél esztendeje készen van, csak ov nem hozatta nyilvánosságra).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  2. Képlet:

    A.
    (Politikus+Politikai platform+Támogatói bázis) + Adófizető dolgozó =HATALOM

    B.
    (HATALOM+Törvényesség+Kabzsiság+Megalománia+Hazugság+Demagógia+Médiahatalom+Rendvédelmi szervek – igazság – Tolerancia – Másnézetűek + 0 Szociális érzék= Totális Diktatórikus Fidesz Uralom

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  3. Moamer Kadhafi is halott.
    Minden diktátor előbb-utóbb megbűnhődik!!
    Orbán sem fogja elkerülni a sorsát!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  4. Azért én had ellenkezzek némileg a Gyurcsány üggyel kapcsolatban ! Szerintem nem ördögtől , inkább orbántól való az a lehetőség ami felmerült bennem ! Már korábban írtuk másokkal egyetemben , hogy ez az ŐRÜLT képes rá és megpróbálja az Országot kivezetni az EU-ból!! -Hogy mi köze ennek a Gyurcsány ügyhöz ?! Csak annyi hogy pl ez a “terrorizmus vád” lehet hogy kiveri a biztosítékot az EU-ban!! Na akkor véletlenül napvilágra kerül egy-két bizalmas infó valamelyik lakájmédiában , amely szerint esetleg megfenyegetik “Magyarországot” (nem orbánt) , és különböző szankciók néznek ki A GYURCSÁNY felelősségre vonása esetén ! Így lemoshatja magáról a koncepciós ügyet , és a GENETIKAILAG hibásak még vadabbul támogathatják a szintén GENETIKAILAG HIBÁS vezírt !! Itt ha valakit terrorral lehet vádolni , az nem más mint a felcsúti PATÁS !!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  5. Pokfulu
    2011. október 20. csütörtök
    20:23
    Moamer Kadhafi is halott.
    Minden diktátor előbb-utóbb megbűnhődik!!
    Orbán sem fogja elkerülni a sorsát!!!!!!!!!!!!!

    ..de mikor ? Kadhafi is vagy 42 évig virított. Nincs időm évtizedeket várni! Öreg vagyok már ahhoz, de szeretném megérni az OVisék csúfos bukását és telexart gatyával rohanását – hová is? – mondjuk Lukasenkóhoz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  6. A katonai ügyészség “csatolta” a feljelentést a rendőri vezetők elleni nyomozás anyagához, de “nem folytatnak Gyurcsány ellen nyomozást” – nem is tehetnék, mivel a mentelmi jogát nem azzal kapcsolatban adta ki a parlament. Azaz mégiscsak kapott némi kokit és sallert a 2.0-ás Kárpátok Géniusza a nagykövet asszonytól.
    Ráadásul meg talán arról is meggyőzte, hogy “Több legyet fognak egy csepp mézzel, mint egy hordó ecettel” mert hallottam a rádióban, hogy elkezdték kifizetni a tűzoltóknak az ügyeleti díjakat (átlag többszázezer/kopf) meg a munka törvénykönyv módosításban délutáni műszakot ugyan 6-10-ig számítják, de (egyelőre) dupla pótlékkal, meg továbbra is ki kell adni 14 napot egyben a szabadságból.
    Majd meglátjuk, hogy ez a szociális követeléssel indult Szolidaritás alól mennyire húzza ki a szőnyeget. Ja: és a Hallgatói Hálózat is elhatárolódott a korábbi szóvivő leánytól – mert az úgymond “politikailag” is exponálta magát.
    Azaz beindultak a súlyos milliókért foglalkoztatott média-tanácsadók és/vagy sikerült valamennyire agyfényezni a Mi Reménységünket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  7. wolffie! írod: “….keményebb kritika akkor lesz, amikor látják, hogy az emberek tűrőképességük végén járnak…..”
    .
    Úgy gondolom valóban megvárják nyugaton, hogy kellőképpen “kiélvezhessük” az OVis regnálását, hogy saját taknyunk-nyálunk egybefolyásával tanuljuk meg azt, hogy ne adjunk első mérgünkben meggondolatlanul ekkora hatalmat senki kezébe. Aztán még jót belénk is rúgnak, mert a szankcióikat is mi fogjuk mellre szívni, nem a már magukat degeszre lopott OVisék. Ennek ellenére kénytelenek leszünk megint ekkora hatalmat adni valakiknek, ha azt akarjuk, hogy visszacsinálják a demokráciát. Hogy kik lesznek azok a valakik, azt ma még nem látni, de adja Isten, hogy legyenek ilyen valakik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  8. Tisztelt gm!! biztos igazad van,de gyanítom,hogy Te is hoppon maradtál a húsos fazék mellől.Én csak 1 50 éves munkás ember vagyok aki élt már az áldott Kádár rendszerben…Igen én is (kommunistának vallom magamat,de ahogy a véleményeidet ,hozzá szólásaidat olvasgatom..eszembe jut a 825 ezer MSZMP tagságához tartozhattál…,de én nem léptem be az MSZP-be.A Gy.F.is elkövetett majdnem emberiség ellen elkövetett gazdasági bűncselekményt.Nem Hágában a helye!!Dobják ki az emberek közzé,majd Dönt a nép.Igen a O.V.raktam a voksomat(sajnálom és elnézését kérem mindenkiét akinek rossz lett!!A fidesz csak a tömeget hipnotizálja én sajnos elkövettem azt a hibát,hogy nem voltam 2006 októberben kint,de most pótolom a hiányt megyek…és,ha kell,hát..méltóan hulljon el az ember(nemzeti,faji,politikai hova tartozási fenntartás nélkül)a polgártársai és saját maga végett is.Igen az Orbán is tudja,hogy 2014 nem az Ő éve lesz,de gyanítom,hogy addig ebben a kis országban polgár háború lesz.Érzem,hogy A Fidesz politikusait is bíróság elé fogják állítani legyen…és a nép legyen a bíróság és a végre hajtó is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  9. szabó jános
    1. “A Gy.F.is elkövetett majdnem emberiség ellen elkövetett gazdasági bűncselekményt.” – ez mit jelent, mert nem értem. Emberiség ellen majdnem elkövetett gazdasági bűncselekményt a jog eddig nem ismert, ez valami új dolog?
    2. Én nem OV-ra raktam a voksomat, hanem nem mentem el. Én is bocsánatot kérek, mert felelősnek tartom magamat a mostani állapotokért. OV-ra soha, semmilyen körülmények között, semmi pénzért, a Piréz Királyság feléért sem rakom a voksomat. Ezt biztosan megígérhetem.
    3. Hol nem voltál kit 2006-ban, mikor a fityszre raktad a voksodat? A tévészékháznál, vagy a belvárosi forradalomban?
    4. Ebben az országban soha sem lészen polgárháború. Ezt is tudja OV. Nagy setét társaság vagyunk mi, Magyar Zemberek, de annyira talán még sem, hogy egymás torkának essünk.
    5. A nép, mint bíróság és “végre hajtó” (sic) nem túl jó ötlet. Hacsak kicsiny, de oly szép Hazánk Népe nincs tele jogtisztelő, művelt Zemberrel, akik ráadásul mind valóban független bírók is. Legutóbb Romániában láttam ilyen népi bíráskodást és végre hajtást, amit nem kívánok ide, Hunniába.
    A törvénytelenségre ugyanis nem szabad törvénytelenséggel válaszolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  10. Pokfulu! Moamer Kadhafi vagy 40 évig diktátorkodott. Addig nem bírjuk ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  11. Kedves Neroka!
    “Úgy gondolom valóban megvárják nyugaton, hogy kellőképpen “kiélvezhessük” az OVis regnálását, hogy saját taknyunk-nyálunk egybefolyásával tanuljuk meg azt, hogy ne adjunk első mérgünkben meggondolatlanul ekkora hatalmat senki kezébe.”
    Egyre inkább azt vélem látni, hogy bizony a fejlett demokráciák gondoskodnak róla, hogy “kiélvezhessük” a “bürökpohár” minden cseppjét, hátha megtanulunk demokratikusan gondolkodni. Ezzel a meglátásoddal teljes egészében egyet értek. Amivel már hajlandó lennék vitába szállni az az, hogy senki ne kaphasson ekkora felhatalmazást a kormányzásra.
    Szerintem kaphatna, de…. Igen, azt a szót használtam, hogy DE! Lenne több kritérium, amit én fontosnak tartanék. Például, hogy KI kaphasson ilyen mértékű felhatalmazást? Mennyire mélyülne el a közgondolkodásban a demokrácia fontossága, annak mindenekfelettisége? Mennyire lenne képes a zemberek nagy (jelentős) többsége a józan, reális gondolkodásra, mérlegelésre?
    Tudtommal Magyarországon az elmúlt 20 évben kapott már párt ilyen nagy arányú felhatalmazást az emberektől, és nem éltek vele vissza.
    Mindazonáltal valóban szükség lesz arra, hogy megfelelő és a feladatra alkalmas személy megkapja a felhatalmazást arra, hogy lebontsa a jelenlegi hatalmi eszközöket, és a demokrácia útjára vezesse ismét Magyarországot, a Magyar embereket. Hogy ez ki lesz, azt még nem lehet tudni, de nagyon remélem, hogy mihamarabb feltűnik a nagy ismeretlenségből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  12. Wolffie
    “Magyarországon az elmúlt 20 évben kapott már párt ilyen nagy arányú felhatalmazást az emberektől, és nem éltek vele vissza.”
    Most készülnek annak haldokló minisztelnökétől Wittner Tiszta Kezű Forradalmár Mariskáék a nyugellátást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  13. Tegnap éjjel újra megnéztem a királyi 2-esen a Biszku filmet. Az 56 utáni kivégzésekkel kapcsolatban a nyilatkozók ott elmondták, hogy lám a diktatúrában milyen disznóságokat követtek el: a semmilyen bűnt el nem követett vádlottak esetében kreáltak vádiratot (koncepciós ügy), és képzeljük el micsoda disznóság, az ügyész jelölhette ki, hogy melyik bíróhoz kerüljön az ügy. Ez a film úgy tudom 2009-ben készült. ÉS EZEK A HÜLYÉK MOST EZT LEVETÍTIK!!! KÖSZÖNJÜK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  14. Szabó János,
    csak a személyemet érintő dologra reagálok. Mint minden más, ez a következtetésed is rossz. Nem voltam MSZMP tag és kommunista.Az ellenkezője voltam, …nem kaptam útlevelet még Jugoszláviába sem …és be akartak szervezni de NEMET MONDTAM, pedig útlevelet ígértek.érte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  15. Papa
    Ráadásul téged, engem, mindannyionkat hülyének néznek,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  16. Már régen tudható (nemcsak az őéle “mifajtánk”-nak)
    Azt mondják a hatalmasok
    Akinek a hat alma sok
    Az már elég hatalmas ok
    Hogy ne legyen hatalma sok!
    Úgy tűnik mások is kezdik észrevenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. gm.
    és mire akartak beszervezni?
    sör virsli versenyre???!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  18. gm.
    A kérdés az, hogy szégyen-é, ha valaki MSZMP tag volt és komenista.
    Magyarázd már el az egykori 800 ezernek,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Tisztelt Szabó János és más véleményalkotók.
    Szerintem már polgárháború nem lesz,
    hanem 1 1/2 éve “hideg polgárháború” van.
    Hiszen láthatóan, valaki harcolgat.
    Ki tudja szavai mögött mily tetteket tartogat.
    Hiszen eddigi történtek mutatják
    Másnak adott pofonjainak mi érezzük hatását.
    Az általa adott kokik -mandinerből- nem az országon csattannak ?
    Észrevehetően beindult a modern “zabrálógép” !!
    Szerencsére még nem jutottunk el a “davaj csaszi”-ig
    Az irány már megvan! Ki tudja meddig birja az ország.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. Csak 15 bűntettet követett el Gyurcsány?
    Szerintem van még sok olyan bűntett a Btk.-ban,amivel még nem gyanúsították meg……
    Az nem számít,hogy rajtunk röhög a világ!
    És amíg fennáll ez az egypárti diktatúra,addig további rágalom vádak is nap-mint nap el fognak hangzani.
    És további ellenségeiket fogják lecsukni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. na ezért írtam tegnap hogy nem eszik olyan forrón a kását!!!

    Mégsem nyomoznak Gyurcsány ellen

    http://nol.hu/belfold/20111021-_nem_helytallo_hir_#

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  22. Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Mozgalmárok!
    Ime, itt olvasható végre az a vádirat, amely eszmei alapja, motivációs bázisa és a szervezett, tömeges fellépés alapja lehet minden magyarnak, aki a polgári demokrácia híve és személyes felelőssége mélyebbről gyökerezik, mint ama struccé, aki a homokba dugott fejjel várja végzete beteljesedését.
    Ha kicsit is egyet értesz a vádirat tartalmával, akkor add tovább!
    Demokrata

    http://hungariancharter.com/magyarul/vadirat/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Amerika jegyzékben tudatta, Magyarországon demokrácia van 2011. október 18. kedd | Szerkesztőségi álláspont

Pesten is leírják: Orbán példaképe Mussolini 2011. október 15. szombat | AN

Meddig siratjuk még Trianont? 2011. október 15. szombat | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos