Ronai and Ronai
AMERIKAI

1956 szellemében az Orbán-rendszer ellen 2011. október 22. szombat 15:09 | AN

  • Hozzászólások(61)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
1956 szellemében az Orbán-rendszer ellen

Budapest – Minden demokratát várnak október 23-án délután 3 órára a Szabad Sajtó útjára. Akinek fontos a demokrácia, a szabadság, a köztársaság, a jogállam, a jogbiztonság, menjen el a tüntetésre, hallassa a hangját. Nagyon fontos, hogy az Orbán-rendszer kitalálói, irányítói és hívei lássák, hogy “nem tetszik a rendszer”, tiltakozik Magyarország többsége az autoriter, tekintélyelvű, önkényuralmi, diktatórikus, fasiszta rendszer kialakítása ellen. Aki magyar, velük tart!

Az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook-csoport október 23-án 15 órára ismét a Szabad Sajtó útra várja a demokráciáért tenni akaró állampolgárokat. A szervezők szerint egyértelművé vált, hogy a külön-külön is rossz törvényekkel Orbán Viktor egy autoriter, velejéig antidemokratikus politikai rendszert épít.

1956-os forradalom a lengyelekkel való szolidaritás-tüntetésből vált a magyar történelem egyik legfontosabb eseményévé. Akkor, ott az emberek a társadalmi szolidaritás nevében vonultak az utcára, és közben saját szabadságukat is kivívták. Ezeket az értékeket újra és újra meg kell erősíteni. A szabadság védelmében a demokráciáért kiállni, szolidárisnak lenni egymással: ez ma 56 legfontosabb öröksége.

A demonstráció az Orbán-rezsimmel szembeni ellenzék tüntetése kíván lenni, ezért a szervezők valamennyi demokratikus ellenzéki párt és mozgalom szimpatizánsait várják a demonstrációra.

[youtube GSP81Che1X0]

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (26 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +43 ( 47 szavazatból)
1956 szellemében az Orbán-rendszer ellen, 4.7 out of 5 based on 26 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(61)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

61 Reader’s Comments

  1. Én ott leszek. Mert a meghirdetett céllal egyetértek. Biztos lesznek ott nem kívánatos eszmeiségű emberek is, de ezen az alapon az ember semmilyen tüntetésre ne menjen el.Nem lehet kaput felállítani és kiszűrni, hogy valaki demokratikus érzelmű vagy nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (34 szavazatból)
  2. Csatlakozom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  3. Én is elmennék,de minket elüldöztek és igy HAZA jöttem Izraelbe.Ha van demokrácia,az itt megvalósult.Ez egy élhető társadalom,ahol a bőrszinre és vallásra tekintet nélkül mindenki ÁLLAMPOLGÁR és nem RABSZOLGA.Kivállok az MSZP ből és csatlakozom A Gyurcsány féle platformhoz.Isten legyen velünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (44 szavazatból)
  4. Tisztelt ‘56-osok ti ezt akartátok ????
    Tudom kevesen éltek már, de mondjatok
    véleményt. Ó milyen jó lett volna akkor ilyen
    nyilt háttérrel szervezkedni ! Vagy nem ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (27 szavazatból)
  5. Előreláthatólag sokan lesznek a holnapi demonstráción.Szakszervezetek, Szolidaritás, politikai pártok, civil szervezetek és magánszemélyek is.
    Sokoldalu elégedetlenségnek adnak itt hangot, majd kiderül melyik követelmény sor lesz a domináns. A Fidesz és a Jobbik részéről ezen a napon külföldön tartózkodik: Orbán – Brüsszelben, Kövér + Balczó (Jobbik) – Dél Amerikában, Semjén Ausztráliában. Sokan azon vitáznak, hogy egyáltalán hazajönnek-e. Ugyanis nélkülük a fidesz megbukott együtt a Jobbikkal. Most mindenki várja a holnapi események végkicsengését.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (38 szavazatból)
  6. Én is csatlakozom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  7. Ott a helyünk. Mert nagyon, nagyon nem tetszik ez a rendszer!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (33 szavazatból)
  8. Ott leszek :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  9. Már menekülnek?

    Túl sok vezető vette az “útilaput” ezen a hétvégén. Feltűnően sok. Ebarat listája kiegészítendő még néhány vezető úrral a magasabbik körökből. pl. Mai Népszava: Hende Csaba Liszt évfordulóra megy Párizsba.

    Alternatívák:

    1.) Tényleg félnek a népharagtól.
    2.) Fogalmuk sincs mitől féljenek de nagyon megijedtek.
    3.) Nem félnek de jobb ilyenkor távol lenni.
    4.) Nem félnek. Készülnek valamire.
    5.) A vezér akar valamit. Néhányan nem. Ezért inkább elmentek.

    Jobb országokban a vezetőket még egy gépen sem engedik utazni. Nemhogy egy ilyen ünnepen vezető nélkül hagyni az országot. Aztán majd távvezérelni a köztársasági elnököt. És a maradék balekot akire majd mutogatni lehet a bírósági tárgyaláson. Ő volt a felelős, a döntéshozó.

    Vajon melyik az igazi válasz.
    Holnap kiderül.
    Mindenesetre nem árt az óvatosság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  10. Én is kimegyek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  11. A rendszerváltás azzal kezdődött, hogy a két jeles forradalmunkat látványosan meggyalázták. Az 1848 as forradalom jelképe a Kossuth címer lett, 1956 jelképe ismét a Kossuth címer lett. Rendszerváltáskor ki lett dobva, mint a Szovjetek által jóváhagyott Rákosi és Kádár címer. Elővették az ezeréves, kizsákmányolás jelképét.
    Orbánék már a zászlónk meggyalázásánál tartanak. Tessék megnézni amikor a zászlófal előtt feszítenek, mint kakas a lucernába, háttérben a gyűrött, rosszul megvarrt tíz darab nemzeti zászlónk. Való színű Orbán érdekeltségű varrodába készítették.
    Bár mely nemzet zászlaját látjuk, mind ünnepélyesen vasalt, jól megvarrott, ha csak nem az ellenség égeti. A mienk olyan, mint, ha az ellenség állította volna oda. A kontraszt igazán akkor jön ki, mikor más nemzetek zászlajával együtt alkot sort. Pl. az amerikai külügy miniszter asszony látogatásakor. Sok példát lehetne sorolni, de minek.
    Ha lehetne, mi normálisan varrott és vasalt zászlót “lengessünk”! Az se baj, ha a Kossuth címer, mint a két forradalom, a MAGYARSÁG jelképe van jelen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  12. Ki fogja Orbánékat a pecs*knél fogva a…… ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  13. Túlavasuti!
    *
    Cselesen csúsztató szövegedet én nem vettem be, mint a figyelmetlen pluszozó olvasó társaink.
    Hol van itt tiszta háttér???!!! Hol?
    *
    A megfélemlítés légköre már átitatta a társadalmat. Családok váltak ketté és a munkahelyeken mindenki kussol, mert félti az állását. “Tiszta háttér”.
    A szegények üldözése és elüldözése, hogy a kereszténydemokratáknak tiszta legyen a lekiismeretük – persze, mert ami nem látható, az nincs is. Eddig úgy gondoltam, hogy ez pont fordídva van náluk…
    Fegyveres náci mundérba öltöztetett bandák grasszálnak bizonyos falvakban, megfélemlítve az ottani lakosságot.
    Már fegyverek is dörögtek és áldozatok is voltak(!). Hű de tiszta háttér…
    *
    Nejem a lelkemre kötötte, hogy ne menjek oda, mert félt engem… Legalább gondoljak a gyerekekre ! Miért? Talán, mert tiszta lenne a háttér???
    Ő azt mondja, hogy szerinte nem véletlen, hogy Orbán, Kövér és Schmitt is – a három legfőbb méltóság – a nemzeti ünnep előestéjén(!) elhagyják az ország területét. Szerinte emögött valaminek lenni kell, és ők hárman ezt a valamit már tudják, amit a nép még nem tud. Minimum, provokátorokra gondol – és úgy érzem joggal.
    *
    Röviden, íme a Te tiszta háttered.., és ne vezess félre másokat!
    *
    Istenem! Csak ne legyen igazam!!!
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  14. Csak azt tudom írni, amit Gyurcsány ügyészi meghallgatásakor.

    Személyesen nem leszek ott, de lélekben mindenképp!

    topi mackó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  15. Én pedig legnagyobb szomorúságomra, csak itthon drukkolhatok tiszta szívemből, vajha észre veszi e a tömeg, hogy most mozdulhatna valami. Ha nem most később úgyis sor kerül rá, mert ez ami mára Magyarországon kifejlődött, mind a társadalomban, mind a politikában az tarthatatlan és ezt már tényként kell kezelni. Elképzelhetetlen Európa kellős közepén egy merőben antidemokratikus, antiszociális kvázi fasisztoid autoriter rendszer kiépítése. Sajnos nem tudjuk megspórolni a radikális beavatkozást, megnyilvánulást, bár én szinte a végtelenségig bíztam egy konszenzusos megállapodásban a többségi társadalom, -az érdekképviselet, sőt még az egyházak segítségével- a kormánnyal. Mára úgy néz ki a helyzet, hogy nem csak mi magyarok, a magyar nép, de még a nemzetközi politika sem bír elég erősen hatni Orbán eszement tevékenységeire, melyek nélkülöznek minden demokratikus, elfogadható intézkedést. Mélységesen felháborít a szobrok elvitelének ötlete. Duplán, mert egyszer mint állampolgár, másodszor pedig az alkotók nevében tartom ezt teljesen tűrhetetlennek. Milyen jogon merik megsérteni, mindazon szobrászokat akik alkotásaikat ide a Kossuth térre képzelték állítani. Ezeket a szobrokat ők feltehetőleg erre a központi és egyébként gyönyörű helyre szánták. Számomra ezzel a tevékenységgel kimerítik az ország fizikai lerombolását is. A szobrok,, még inkább kötődnek országunk meghatározott helyeikhez, mint a házak. Mit szólna Orbán Viktor, ha mostani otthonát valahol teljesen más helyen találná? Már az utcák, terek átkeresztelésétől is kitört a frász, nem beszélve arról mi pénzbe kerül mindez.
    Budapest nagyon nagy hibát követ el, ha ezt hagyja. Tarlósnak meg már rég le kellett volna mondani, ha egy kis lokálpatriotizmus szorult belé, mindezt nem engedné.. Nap nem múlhat el úgy, hogy valami eget verő, fölháborító dologgal ne találná szemben magát az ember, már ami a kormány intézkedéseit illeti. Meddig kell tűrni, hogy ez így legyen? A kérdés sajnos csak költői.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  16. Oka volt ennek a tömeges turista útnak !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  17. Én ott leszek, mert nem akarom, hogy a gyerekeim, unokáim zombi rabszolgák legyenek, ahogy ez a Mussolini.torzó szeretné! ORBÁN TAKARODJ!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  18. Teljesen mindegy, mi az oka a szélrózsázásnak. A lényeg, hogy most, amikor hatalmon vannak, már nem olyan fontos nekik ‘56. Olyan helyzetet teremtettek másfél év alatt, hogy okt. 23.-án már nem lehet nekik jóízűen komenistázni, mert most ők az elnyomók! Nem tudnak mit kezdeni ezzel a helyzettel, ráadásul összefosták magukat. Azt hiszik, hogy a tüntetők olyanok lesznek, mint akiket ők szabadítottak öt évvel ezelőtt Budapestre. Van egy jó hírem! A mostani tüntetők az ország értelmesebb, normálisabb része. De ők is tudnak szigorúak lenni, ha kell. Persze csakis demokratikusan, de jól valagba rúghatják ezt a pöffeszkedő, urizáló, munkás szülők parasztgyermekéből lett dzsentri bandát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  19. Nincs már szükségük a “népre”. Felhasználták aljas játékaikhoz, most viszont már veszélyesek vagyunk számukra, nem kellünk. Majd számíthattok ránk ha újra eljön a “fülkeforradalom”. lesznek akik haza küldjenek benneteket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  20. 2002.ben. meg ölték a férjemet,1/1.ingatlanát elvették, nem volt adósága.2.m.ft. Örökségét elvették ezért kellet meghalnia,és letoloncolták,Bp. ről, Jász ladányba .majd ott meg ölték!.Elvették az ingatlanomat,Dabason.1/1,Tulajdonjog.Majd Ellopták az uj. Autómat,Majd el a vállalkozásomat tönkre tették,.Majd, elvették az önkéntes.Aegon megtakarításomat.portfóliás.13.éve gyűjtöttem! Majd elvették 1/2.fele/ Nyúgdíjamat. Majd Minden állam Adósság lett. és Adomány amit ők írtak alá! Ön szerint milyen hűje lennék hogy saját 40.munkáját Állami adósságra takarítom meg és Adományra!! és Saját magamat ki semmizem!! Indítottam pert de nem lettem jogosult Ügyvédre sem! és Kártérítést indítottam de úgy néz ki azzal is ki játszanak!! Vannak olyan hiteles emberek akik mindent aláírnak a Tulajdonos helyet!!!! vagyis Jogot formálnak mások vagyonából!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  21. ott a helyünk.
    orbán takarodj, orbán kotródj!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  22. “Tisztelt ‘56-osok ti ezt akartátok ”
    Már amelyiket lehet, tisztelni!!! :-((((
    Wittner M. :-(((
    Voltak hősök, sokan, és vannak, akik belekeveredtek, és ezt lovagolják meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  23. Senkinek ne legyenek kétségei, EZEK lőni fognak a tömegbe. A provokátorok már biztos megkapták a forgatókönyvet!Nem véletlen, hogy ezek az aljas emberek nem lesznek az országban!Majd ezt is rá lehet fogni Gyurcsányra!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (22 szavazatból)
  24. alugy:
    Maximálisan osztom nézeteidet a zászlóval kapcsolatban.
    Csak szélsőséges rendszerek gyalázzák meg a tiszta pirosfehérzöld nemzeti színeinket mindenféle címerekkel .
    Érdekes hogy az ” átkos ” Kádárrendszer idején semmiféle címer nem éktelenkedett a nemzeti zászló kellős közepén , mint holmi közelkeleti rémuralmista diktatúrájáén !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  25. Riadó! Riadó! Riadó!
    Amatőr rádióadók jelentik, hogy Pirézia hadai megindultak Magyarország ellen!
    A Tongai Királyság Baráti hadereje már mind az 5 vízibiciklivel és úszógumis szakaszával elindult, hogy baráti segítséget nyújtsanak. Sárkányrepülőik is tüzet okádnak, azon főzik a királyi palota ebédjét. Amint az ebéd kész, bátor Botor
    megindúl harcosaival felmentésünkre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  26. Addig kell cselekedni a diktatúra ellen, amíg még lehet, amíg ég nem válik mindenki alattvalóvá.

    http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=96590:orban-alma-a-totalis-allam-&catid=82:cskremerferenc&Itemid=120

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  27. Laci, átvettem > http://joember.nolblog.hu/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  28. Örülök, örülök, örülök, remélem, nem “előre iszom a medve bőrére”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  29. az jutott eszembe, ha már olyan szerencsések vagyunk, hogy “nagyjaink” nem tartózkodnak itthon ezen a napon, mind árkon, bokron túl van, hogy lehetne megakadályozni, hogy visszatérjenek. Valahogy meg kéne organizálni, hogy visszatérésükkor Ferihegyen ne engedjék őket az országba, vagy onnan egyenesen előzetesbe kisérni. Igy sok mindent megspórolhatnánk, minden nagyobb veszélyt elkerűlve, egy csapásra megszabadulnánk tőlük.
    Mit szóltok hozzá? Valaki kidolgozhatná reszletesen a tervet. ciao, délután találkozunk, ne féljetek. Zsazsa

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  30. Ferihegy? Legfeljebb LISZTFERIHEGY:)
    De ha Ferihegyre érkeznének biztos meglepődnének. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  31. “Fekete Péter öcsém,
    te kis ügyefogyott.
    Ki a szerencsemalac
    fülit sose fogod.
    Kinek a jobb keze bal,
    jót sose hall.
    Él, mint a parton a hal.t”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Peter Black
    Marhaság. Senki senkire sem fog lőni.
    Vagy szeretnéd?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  33. Ott leszek.
    Ott kell lennem, mert azt akarom, hogy gyermekeim szabadságban éljenek.
    Nem vagyok nyugodt, nem tudom, hogy mi lesz, de ott leszek, mert ott kell lennem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  34. Teljesen nyilvánvaló, hogy azért mentek ki Orbánék erre az időre, hogy utána bevezethessék a rendkívüli állapotot. Nagyon el tudom képzelni, hogy a kivezényelt alvilág most le fog adni pár lövést a rendőrségre, hogy visszalőhessenek.
    Provokáció tekintetében ne arra gondoljunk, hogy a békés tömeget fogják provokálni, hanem a rendőrséget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  35. nem is értem, ti eszt szeretnétek? ha nem akkor ne képzelegjetek, és ne keltsetek pánikot, vagy félelmet, mert az idióta írkálmányaitok hatására megrémülhetnek az emberek, és nem mernek majd elmenni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  36. Nem érdeke a diktatúrának,hogy mártírok legyenek.
    Inkább elhallgattatással,és a szervezők egymásnak ugrasztásával próbálkoznak.
    Azt hiszik,hogy a civileket is le lehet fizetni pár zsíros állással,megrendeléssel,mint politikus társaikat.
    A civl,ha látja,hogy szervezte nem őt képviseli,már másnap kilép onnan.Ott nincs párthűség….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  37. Nagy TÖMEGGEL kell megjelenni, mert csak az ad kellő nyomatékot a kijelentésnek: NEM tetszik a rendszer! Egyébként meg éppen nagyjaink külföldi útja ad reményt arra, hogy nem lesz provokáció – az Isten sem mosná le róluk, hogy nem ELŐRE készültek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  38. Szerintem csak fogalmuk sincs az államszervezésről. Zsigerből csinálnak mindent. Mindenféle koordináció nélkül.
    Ahogy törvénykeznek – zsebből – úgy irányítják illetve nem irányítják az országot. Nincs egy külügy amely összehangolná a külföldi utakat? Vagy mindenki azt csinál amit akar? Ez még rosszabb. A felelőtlen állam!
    Ahogy egy törzsfőnök vezényli törzsét. Erőből. Vagy még úgyse.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. RUPCSI:
    ‘56-ban éltem végig a Keletinél

    1. “magyar” kosútcimer magyar cimer minden magyar ilyent visel.

    2. “magyar” (mutatja) nézdd nekem már van.

    (kis szünet után)

    1. “magyar” kosútcimer magyar cimer MINDEN MAGYAR KETTŐT VISEL.

    (az 1. “magyar” egyébként ‘57 május elsején kis papir vörös zászlót árult)
    Végig élve azt, hogy az ötvenes évek közepére annyi ellenáló partizán
    “született”, amennyinek egy fújásával eltüntethettük volna a megszállókat.
    Vagy a ketezres évek elején ‘56-os emlékéremre felterjesztett 14 éves lányt.
    Nem is a szivetkimetsző ” forradalmárok”-ra gondolok.
    Ezért kérdezem újra.
    Talán az Angol Kisasszonyok nevelése ilyen “máriaféle” hősöket termett?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. Én nem hiszek abban, hogy Orbánék átmeneti külföldre távozásának ne a mai demonstráció lenne az oka. Ám nem félelmükben mentek ki, nem azért mondták le a saját rendezvényüket, mert azon esetleg sokkal kevesebben jelentek volna meg…
    Nem, nem.
    Orbán sokkal előrelátóbb, előregondolkozó. Neki ezzel a mai rendezvénnyel céljai vannak. Az ő rendezvényük elmaradásával kivonja saját híveit abból, hogy ők okoznának bármilyen nézeteltérést is. Tehát ha bármi megtörténik, ők annak nem lehetnek aktív résztvevői, sem elszenvedői.
    Megadja a lehetőséget, hogy az “ellenzéki oldal” saját felelősségében “balhézzon”. Persze, azt nagyon is jó tudja, hogy Gyurcsányék soha nem szednének fel utcaköveket, még arcukat se takarnék el, azaz a baloldaltól semmilyen rendbontásra nem számíthat.
    Orbánnak viszont rendbontásra van szüksége. Nem is akármilyenre. Ezért tartok attól, hogy sokkal komolyabb látszatot keltő módon támadnak a rendőrségre, hogy ráfoghassák a cselekményt a főgonoszra.
    A forgatókönyv egyszerű: a velejéig terrorista Gyurcsány itthon van, most nem a saját hatalmát védi terrorakciókkal, megfélemlítéssel, hanem a törvényes kormányt szándékozik megdönteni fegyveres felkeléssel, amire csak a rendkívüli állapot kihirdetése lehet a válasz.
    Azaz Orbán mai akciója, előre megtervezetten a külföldnek szól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  41. csatt
    Eddig azt hittem, legandás pesszimizmusom életkorom, nagyképüen szólva élettapasztalatom, mellékterméke,
    Vigyázz, nehogy így járj.
    A kását messzi nem ilyen forrón eszik. Legalább is remélem.
    Azt, meg hogy kívánta 2006-ban megdönteni a törvényes hatalmat, mindketten tudnánk példát mondani…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  42. Csatt!
    Lehet, hogy igazad van és nekem ennek ellenére, de a tegnapi, 17;17-kor kelt, hasonlóan szomorúra sikeredett saját kommentem ellenére is, du. 3-kor ott ahelyem közöttetek Olvtársak, Kommenttársak és Baj-társak.
    Most a jelenlétben rejlik az erő… Gyerünk!!!
    *
    TAPS ÉS KIÁLTÁS:
    *
    ||: –..- | tá tá titi tá * O R – B Á N – T A K A – R O D J * tá tá titi tá | –..- :||
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. bruckenbacker kapitany

    http://www.utv.hu/kamera/erzsebet_hid_pesti_hidfo/szabad_sajto_utca_pest_fele

    Tessék megnézni ezt a kamerát
    Éppen ez az 1 nem működik aminek a tömeget kellene mutatnia

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. bruckenbacker kapitany

    túloldalról már látni, hogy lezárták a Kossuth Lajos utcát.
    http://www.utv.hu/kamera/astoria/kossuth_lajos_utca

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  45. bruckerbacker kapitány -
    – már van kép az Erzsébet hídról ! Van! Csak egy filmet tettek be, havas téli utcával. Ennyire egy mocskos bagázs! Jellemző a nagy “SZABADSÁG”-ra, amiről oly sokat papolnak. Na meg az igazi DEMOKRÁCIÁRA, amire az agyalágyult köztársasági elnökünk, gojós sitt pál nyilatkozgat külföldön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. ez a kép van :
    http://www.utv.hu/kamera/erzsebet_hid_pesti_hidfo/szabad_sajto_utca_buda_fele

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. Az [origo] is azt mondja: nézze élőben! – aztán semmi, csak egy fekete kép, benne az object felirat. Na, ez is véletlenül elromlott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  48. Pártsemleges a dolog, mert a József Attila utcában például töksötét van. A Bajcsy felé néző kamerán látszik az utat lezáró rendőrautó.
    http://www.utv.hu/kamera/erzsebet_ter/jozsef_attila_utca

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  49. >Megint eltűnt a Szabad sajtó utcai kép
    okt. 23. 16:06

    Az utv.hu közlekedési képinformációs portál Szabad sajtó utcai kamerája a nem az élő képet mutatja, hanem egy korábbi – feltehetően késő esti – felvételt tettek közzé. Ugyanez történt idén március 15-én, a sajtószabadságért szervezett demonstráció alatt. Akkor az üzemeltetők közölték: a kamerák pusztán műszaki hiba okán nem voltak elérhetők, semmiféle “titkos konspiráció” nem állt a háttérben.<

    Érdekes véletlenek vannak. Érdekes módon háromból három alkalommal romlanak el pont ellenzéki tüntetés alkalmával a köztéri webkamerák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  50. Igen, ezt írja a 168 Óra is. :)
    De az mitől pártsemleges, hogy a József Attila utcába sem lehet belátni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

MTI: éjjel, nappal, minden hullámhosszon 2014. április 6. vasárnap

Orbánék megbüntették az ATV-t 2014. április 2. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos