Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szijjártó keveri a rendszereket 2011. október 25. kedd 17:20 | AN

  • Hozzászólások(94)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szijjártó keveri a rendszereket

Budapest – Szijjártó Péter eltévesztette a tüntetőket és a rendszereket, amikor a Milla tüntetésére Orbán Viktor nevében úgy reagált, hogy “nekik sem tetszik a rendszer”, és azt igyekeznek megváltoztatni. Ezzel Szijjártó deklarálta, hogy nekik nem tetszik a parlamentáris demokrácia rendszere, amit igyekeznek diktatúrára leváltani. Ezek a tüntetők azonban nem Orbán Viktor szélsőjobboldali hívei voltak, akiknek nem tetszik a demokratikus rendszer és az európai normáktól elszakadó diktatúrát szeretnének. A csaknem százezres tüntetés résztvevőinek a demokrácia helyébe lépő új Orbán-rendszer nem tetszik. Nem mintha nem tudná ezt Szijjártó. Drága árat fizetnek majd egyszer ezért a cinizmusért, és hogy lenézik, nyilatkozataikkal megalázzák, megvetik és hülyének nézik az ország polgárait.

Szijjártó nyilatkozata szerint egyetért azokkal a tüntetőkkel, akiknek nem tetszik a rendszer. Orbán szóvivője, aki Orbán gondolatait ős üzeneteit tolmácsolja, az MTV Az Este című műsorában azt mondta, hogy ők arra kaptak felhatalmazást, hogy megváltoztassák a rendszert. Még ez sem igaz, ilyen felhatalmazást nem kapott a Fidesz és Orbán Viktor. Arra kaptak felhatalmazást, hogy négy éven át kormányozzák az országot, az alkotmányban rögzített demokratikus rendszeren belül. Ők azonban nem kormányoznak, csak a demokratikus rendszert törlik el.

Szijjártó közölte, a “Nem tetszik a rendszer?!” címmel vasárnap tartott budapesti megmozduláson a becslések szerint 10-30 ezer résztvevő volt. “Ők egy olyan dolog ellen tüntettek, ami még nincsen” – fogalmazott, de ezek szerint lesz. Hozzátette: a kormány arra kapott felhatalmazást, hogy átszervezze Magyarországot, ez pedig a kabinet reményei szerint 2011 végén, 2012 elején fejeződhet be, a következő év az elrugaszkodásé lehet. Ezzel szemben a Fidesz semmiféle ilyen felhatalmazást nem kapott, a választások előtt egyetlen szóval nem mondták, hogy ha ők nyernek, akkor a demokráciát diktatúrára cserélik, ennek tudatában szavazzanak rájuk. A beígért “elrugaszkodás” a demokrácia rendszerétől pedig fenyegetően hangzik.

“Szerintem a hivatásos félelemkeltők és hivatásos rettegők ezúttal vakvágányra tereltek néhány embert vagy néhány csoportot, mert az, ami ellen ők tüntetnek, az nincsen” – mondta. – “Nem tetszik a rendszer? Persze, nekünk sem, ezért változtatunk mindenen, ezért szervezzük újjá Magyarországot” – tette hozzá hangsúlyozva: “akiket most tévedésbe ejtettek”, később világosan látják majd, hogy a válságot okozó régi rendszer helyett épülő új sokkal jobbat jelent számukra.

Az Orbán nevében tett Szijjártó-nyilatkozat egyértelmű üzenet: semmibe veszik a csaknem százezer ember bírálatát, megalázzák és nevetségessé próbálják tenni őket. Tanulhatnának a mostanában megbukott diktatúrák esetéből, mert a nem éppen szépen búcsúzó diktátorok ugyanilyen minősíthetetlen hangon beszéltek saját népükkel.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (31 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +67 ( 73 szavazatból)
Szijjártó keveri a rendszereket, 4.9 out of 5 based on 31 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(94)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

94 Reader’s Comments

  1. Kis számelmélet:
    Orbán=1
    bábjai=0
    Tehát szorozni is csak 0 -val kezdve tudnak.
    Így lesz 100 000-ből 10 000:
    100 000*0,1 = 10 000

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  2. T. Admin!
    Valamit rosszul számoltam?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  3. Hungarian citizen

    Omlik ossze az egesz hamarosan es latvanyosan. Kerdes, hogy a vadiuj lampavasak maradnak-e mostani maganyossagukban vagy netan sok kap majd kozuluk tarsasagot. Ki tudja.
    Ez a nyomorult gnom szijarto meg szot sem erdemel. Nem jart olyan iskolaba, ahol el ne vertek volna napjaban 2x, a lanyok rajta rohogtek, a hatan folyton ott logott a “RUGJ BELEM” felirat.
    Vegeteln frusztralt, vegtelen ostoba, igy csak az oralis es analis szervilitas tudja ugy ahogy mozgasban/eletben tartani. Csak egyszer fogja felemelni orban ra a szemoldoket, masnap mar akasztja is fel magat a radiatorra a kis fereg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  4. Gonoszka elképzelem, hogy egy fotelanarchista vagy, aki teázgatás közben harcba küldené a sok Petőfit.Te vagy aki csak beszél a tettről , de nem mint Hamlet, hanem aki mások tettét(hiányát) kéred számon.Nem, nem vagy te Gonoszka, inkább cinikus(ka).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  5. lcadam
    Buharin már rég felfedezte a számolás művészetét. Szerinte a tömeg nullák végtelen sorozata. Úgy válik erővé, hogy vezetőt – azaz egy egyest – állítunk eléje.
    Orbán Salleros Dakota Vezérünk nyilván elmélyülten tanulmányozta klasszikusokat. Onnan e kitünő stílus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  6. Cornelius
    Igazat adok neked, természetesen voltak, akik megjósolták, mi következik Orbán “időszakában”. Meg is tettek minden tőlük telhetőt, hogy felhívják a figyelmet erre a sötét jövőre. Az általad soroltakat én kiegészíteném a Heti Hetes résztvevőivel is, ők is megtették a felvilágosítást. Nyilván idetartozik Popper Péter, Kende Péter is.
    Szavaik falra hányt borsónak bizonyultak.
    Dehát én nem egészen erről írok. Azt a tömeget jellemzem semmit nem tudásssal arról, hogy mire szavaztak, , akik úgy szavaztak Orbánra, hogy semmilyen programot nem kaptak tőle, csak azt, hogy ami eddig volt, az elejétől kezdve rossz, majd én, Hazudniképtelen Viktormihály mindent kijavítok, megszorítás nélkül.
    De nem azokat kárhoztatom, akik vakon-süketen-hülyén elhitték Orbán gagyi szövegét, hanem azokat, akik otthon maradtak, ahelyett, hogy elmentek volna szavazni. Mert azok azért maradtak otthon, mert “elegük lett Gyurcsányból”. Mert elegük lett a sztrájkokból. Elegük lett az útlezárásokból,. Elegük lett az utcakőfelszedésekből. Elegük lett a kordonbontásból. Elegük lett a parlamentből való kivonulásokból. Elegük lett a félpályás útlezárásokból.
    Elegük lett abból, hogy Gyurcsány nem képes rendet tartani.
    Merthogy abból nem lehetett elegük, amit megreformálás címén lenépszavaztattak, hiszen szinte azonnal visszavonták a tervbe vett feladatokat.
    Miből lett elegük? A demokráciából lett elegük. Abból, hogy akik vissza akarnak élni a demokratikus jogaikkal, azok visszaélhetnek vele.
    Abból, hogy Orbán nem engedi a nyugodt életet…
    …És inkább otthon maradtak voksolás helyett, hogy nyerhessen az, aki miatt rendetlenség van. És kik okozták a rendetlenséget? 150-200 focihuligán, hatvan bérkerepelő, fél tucatnyi sokmillás évi fizetésű szakszervezeti vezető.
    Ez az összetétel lenne a haza?!
    Nem az a baj, hogy Debreczeniék szavai leperegtek, vagy el sem jutottak a tömegekhez!
    A baj az volt, hogy a möszöpö-szödöszö kommunikációt úgy leverte Szjíj-Ártó Péter előbégető és a papagájkommandó hisztériázása, mint zsenge libakakit a jégeső. A baj az volt, hogy Gyurcsány egyedül maradt a felvilágosítói harcban. Minden nap, minden órában lehetett volna harsogni a fidesz-ostobaságokat minden tévékanálison, rádióban, újságokban. Bértollnokokkal, ha kell, ha nem lettek volna önmaguktól előre látó újságíróik. Mindkét akkori kormánypártnak dögivel volt állami támogatása. A kommunikációra kellett volna fordítaniuk, nem elsíbolásokra.
    Most utólag, lehet kritizálni Szíj-Ártót, meg a többit, a jelenlegi orbanizálásukért. (hazudozás, lenyúlás, rablás, hülyének nézés, stb = orbanizálni). De ne tessék a szemükre vetni, amiért ezt teszik. Ehhez értenek, semmi máshoz. Nem is titkolták, ezt csinálták nyolc évig, semmi mást.
    Meggyőződésem, hogy eredményesen kommunikálni nemcsak a hazugságot lehet, hanem az igazságot is lehet(ne).
    Én csak ennyit akartam korábban írni, sajnálom, hogy nem teljesen ez jött le.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  7. Rákérdező:
    mivel azt már Bartus tisztázta, hogy Magyarországon csak sajtóterméknek látszó tárgyak jelennek meg (tisztelet a néhány kivételnek)
    KI BESZÉLT ITT A MAGYAR MÉDIÁRÓL?
    Gonoszka
    a nőügyekben sem tudná lepipálni Berlusconit – és annak sem ártott.
    L.S.
    nem gyöngeség ez az Mszp-től (sajnos) hanem korruptság. Le vannak fizetve.
    Ingyen ugyanis nem lennének ennyire tunyák!
    sedona – Goönoszka
    nem kell rögtön betörni a kirakatot – egy szép nagy narancs graffiti egy piros körben és áthúzva (mondjuk nehezen eltávolítható és nagyon szembetűnő helyeken, vagy nagyon SOK helyen) sokkal nagyobbat szólna.
    cornelius 01′05″
    minden szavaddal tökéletesen egyetértek – egy aprócska kiegészítés “BÉR”rettegőknek minősítették az érintetteket, mivel magukból indultak ki.
    cornelius 01′14″
    detto. TGM csak azt felejtette el hozzátenni, hogy az általa elképzelt ideális civil rendszer kialakítása “történelmi” időszakot (pártíz-párszáz évet) igényel, és addig azzal kell boldogulni, amilyen politikai rendszerünk a MÁban van.
    Jól mutatja, hogy mennyit tud ártani egy doktriner értelmiségi, aki a vágyait összetéveszti a valósággal – és ráadásul ezt még dadogás nélkül el is tudja mondani. “Álmodozás az élet MEGRONTÓJA, mely kancsalul, festett egekbe néz”
    ….
    Bartus úr
    pedig de örültünk volna, ha az bizonyosodik be, hogy téved és feleslegesen vészmadárkodik. De MINDEN nap egyre többen látják be, hogy igaza volt – és egyre jobban hiteltelenednek a hatalomnak gazsulálók.
    ….
    Csacsika -”kit szó nem butít” – és az írástudók felelőssége ezért óriási, mert a szavakkal ők bánnak jóra, okosításra – vagy rosszra, butításra használva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  8. csatt – +++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  9. Óriási hiba, hogy a hazai média egyre inkább homogén és a mosthatalmonlévők állatságait harsogja.
    Az árnyalatnyi különbségek csak az ellenzék teljes megosztását célozzák, sőt eredményezik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  10. 0-val szorozni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  11. Kedves Csatt!
    ++++ ++++ ++++ ++++

    Kedves Gonoszka!
    “Én, beteg ember, csupáncsak várok,
    Vitézlő harcos nem lehetek.
    De szíveteket megérdemeltem,
    Veletek száguld, vív, ujjong a lelkem:
    Véreim, magyar proletárok.”
    Amit művelsz, az a fenti Ady-féle fogjuk meg, és vigyétek.
    Szerintem ennél nagyobb a te kimenő teljesítményed.
    Pozitív gondolkodással több használható gondolatot adnál.
    °°
    Szemed meggyógyult?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  12. TGM játsza nagy sejtelmest. Nem mondott semmit Kálmán Olgánál. 89 elött az értelmiség kezdte a lázitást,aztán szépen kivonultak. Ők nem igy gondolták. Mossák kezeiket. Eltel 20 év és a bányász béka segge alatt vagyunk, és esélye sincs a mai negyvenes generációnak, hogy az ő életükben változás álljon be. Elhúzni ebből az országból ameddig lehet. Lehet, hogy a Kádár korszakban az értelmiség nem tudott dolgozni a saját szakmályában, de legalább tudott dolgozni akár segédmunkásként is. Ma ha kirugják nem kap munkát sehol. Itt a nagy baj. Ezért kussolnak. Ennek pedig nem lesz jó vége. Elöbb utobb robbanni fog valami. Túzoltkat lecsillapitották, most még adnak egy kis béremelést az elnyomó szervekenk aztán hello.” Birka magyarország, birka Magyarok.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  13. “Szijjártó keveri a rendszereket ”

    Nincs el írva a cím? Inkább a sz@rt keveri. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  14. Szerintem már nem sok idejük van! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  15. gyozo
    Erről nem hallottam még, de Buharinról igen. Megerősített abban a felfogásomban, hogy a nagyszerűség az egyszerűség ésszerű összefoglalásában is megnyilvánul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  16. Az egyik szemem elkészült, elégedett vagyok vele.
    Már ne én szaladgáljak egy szatyorral, vagy mifenével.
    Ha a fiataloknak jó,
    Olyan nem sok van, mint csatt, aki vagy hozzánk öregedett,
    vagy mi fiatalodtunk hozzá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  17. Öröm olvasni a hozzászólásokat. Raptor. Remélem igazad lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. Nem tetszik a rendszer!
    Az AKK Zrt. (Államadósság Kezelő Központ Zrt.) Honlapján nyilvánosan elérhető adatokból számoltam egy kicsit. Azt hiszem a forrást elfogadhatjuk hitelesnek. Sajnos 2004. januártól van csak havi bontásban az államadósság alakulása, 1990-2003. időszakra csak december 31-i adatok érhetőek el. Így értelemszerűen 1994, 1998, 2002 és 2006 esetében némi pontatlanságot eredményez az, hogy nem az előző kormányciklus végéhez, hanem a kormányciklus vége utáni december 31-hez tudtam a változásokat kiszámolni.
    1994. decemberre, az Antall kormány idejében 2.365,5 milliárd Ft
    1998. decemberre, a Horn kormány idejében 2.414,2 milliárd Ft
    2002. decemberre, az első Orbán kormány idején 3.058,4 milliárd Ft
    2006. áprilisra, a Medgyessy-Gyurcsány kormányok idején 4.707,7 milliárd Ft
    innen pontos adatok a kormányciklusok végéhez számolva
    2010. áprilisra, a Gyurcsány-Bajnai kormányok idején 4.172,3 milliárd Ft
    2011. szeptemberre, a második Orbán kormány idején 2.521,5 milliárd Ft
    A NÖVEKMÉNY!
    Sajnos ez nem a második Orbán kormány leköszönésekori, csupán a 2011. szeptember 31-i adat. Ha csak ilyen ütemben folytatják a harcot az államadósság ellen, akkor 2014. áprilisában akár a 6 ezer milliár Ft-ot is elérheti az államadósság novekedése egy kormányciklus alatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  19. SZÍJJÁRTÓ, APÁD INKÁBB CSINÁLT VOLNA SÁMLIT HELYETTED!

    *
    “esélye sincs a mai negyvenes generációnak, hogy az ő életükben változás álljon be. ” (uzbence)

    Nem kellett volna megválasztani a kondás parasztgyereket és bandáját Tisztelt 40-es korosztály! Szívjatok csak a többi félrevezetettel együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  20. Mosolygó,
    Ha azt mondom neked “kabbe!”, akkor megsértődsz? A 40-es korosztály azon része nevében mondom, akik sosem szavaztunk a fideszre, sőt, mindig ellene szavaztunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  21. Kedves Tibor!
    Megkövetlek, meg azon kevés 40-est is, akik nem szavaztak erre a ganéra és hordájára!
    :)
    Nem vagyok sértődős, csak dühös erre a buta magyar népségre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  22. Kedves Mosolygó,
    OK! Eltekintünk az általánosításoktól.
    Nekem kicsit abból van elegem, hogy újra, és újra rendszerváltó fiatalnak kell lennem. Így volt ez 1989-ben is, és most 2011-ben is. 2030-ban már nyugger szeretnék lenni, de ha kell, akkor is felszívom magam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  23. Ha meglátom a képernyőn Szijjártócskát,pisilnem kell az utálattól.Cinizmusa nálam már kiboritotta a poharat.Nekem sem tetszik egyáltalán a rendszer.Rendszer változásra van szükség.Egy jobb,demokratikus rendszerre,ahol nem kell félni a jövőtöl.Sajnoss volt már egy rendszer melyben félnünk kellett.Elég vólt!Nemkérünk többet!Ezt kellene stzijjártócskának tudomást szerezni.Jó lenne,ha abba hagyná cinizmusát és felnőtt emberhez méltóan,jó politikushoz illően viselkedne éásnem heccelné a nyugalomra vágyó embereket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  24. MTI 2011. október 26., szerda 12:25

    “Polt Péter Jurij Csajkával, az Orosz Föderáció legfőbb ügyészével folytatott tárgyalásokat kedden Moszkvában.
    … A magyar legfőbb ügyész kifejtette partnerének, hogy Magyarországon a készülő ügyészségi törvény szakít a normatív, törvényességi felügyeleti rendszerrel, s a tartalmi, közérdekű tevékenység irányába tart. …”.
    .
    Mi kell még?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  25. tapis32, a 2/3 = 2/3 -al.
    Bár igen erős disznószarszag lengi körbe a magyar parlamentet, de akkor is
    2/3 > 1/3!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. Ha valakit netán érdekelne, akkor még előző számításaimat kiegészítem azzal, hogy 2010. szeptember, és 2011. szeptember közötti 1 évben 1.530,3 milliárd Ft-tal, 2011. augusztus és szeptember közötti 1 hónapban 924,9 milliárd Ft-tal nőtt a központi költségvetés nettó adóssága. Ennél nagyobb egy havi növekedés csupán kétszer volt korábban, 2006. márciusban, és 2008. novemberben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  27. Ugyan-ugyan petike! Ha úgy lenne, ahogyan mondod, akkor azt kajabálná a nép, hogy demokrácia TAKARODJ! De láss csodát! Azt kajabálták, hogy ORBÁN TAKARODJ!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  28. Csacsicska , nem ismertem ezt a Heltai verset, átgondoltam olvasás közben, és köszönet érte.
    Ráébredtem, hogy sokkal szabadabb vagyok másoknál, ,de teljesen nem…
    De gyáva rabnak sem érzem magam…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. szijgyarto egy ostoba sotet bunko!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  30. Orbán András Lajost felszólítjuk, hogy kultúráltan, a jóízlést nem sértve és a személyiségi jogokat tisteletben tartva fejtse ki véleményét. Durva hozzászólását töörltük. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Már 303 Ft. 1 €. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  32. Megdícsérem a kép készítőjét, mert egyrészt nagyon jó, másrészt nem arra utal, hogy Szíjjártót lekorrumpálta az AUDI?
    Emlékezzünk mint a kosárlabdacsapat elnöke használatra ingyen kapott egy AUDI-t a gyártól. Ez mi, ha nem korrupció? Vagy csak a baloldalon van ilyen?
    Nem véletlen, hogy ott épülhetett az AUDI, ahol egyébként nem lehetett volna? És még hány FIDESZ-es kapott ugyan ilyen kedves kis ajándékot?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. Tisztelt Berry ! Jó helyen kapirgál ! A helyi szóbeszéd szerint csak akkor kapta meg az AUDI az engedélyeket amikor néhány kocsi begurult a megfelelő helyre !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  34. “Lámpavasnak támaszkodva,
    (a) FideSS-hordát nézem sorra,
    Fáradt arccal mint hazudnak,
    Találgatom, meddig jutnak mééég…”

    Bocs’, Bródy! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  35. Csatt: 5***********************************************************

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. Ami a lámpavasat illeti, még Demszky jóvoltából csodálatos korhű lámpavasak, kandelláberek és vezetéktartó oszlopok ékesítik az újjáépített Margit-hidat. Ez épp elég lesz az úgynevezett kétharmad számára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  37. Adóvá alakítanák a tb-járulékot. A jövő évtől 27%-ot szociális hozzájárulás címén fizetné be a munkaadó.
    Kérdés: Miből lesz nyugdíj? Mikor kapják vissza az ellopott magánnyugdíj befizetéseket? Ennyi adónem mellett hogyan lehet spórolni? Mikor lesz az oligarcha milliárdosoknak 3-4 kulcsos adójuk? Meddig csinálja ezt a focista agyával Orbán? A gazdagok OV szerint -persze ez is duma és hazugság,mert mindenből a pártkasszába is fizetniük kell- itthon költik a pénzüket . De ahogy látjuk: külföldi árukat vásárolnak, luxus utakra fizetnek be, tengerparti házakat vásárolnak, a kikötőkben ott állnak a hajóik stb. Ezt pont OV ne tudná? És mi van a kis keresetűekkel? Akiknek az egykulcsos adó miatt 5000,-ft.-tal kevesebb jut a borítékba? A kisnyugdíjasok akiknek 40-60-70 ezer forintjuk van egy hónapban és ebből kell negyvenezer forint feletti rezsit fizetni, enni, gyógyszert kiváltani és még segíteni kéne a gyerekeknek, mert nem tudják fizetni a lakástörlesztést stb.!!!!!
    Hát ez Orbán politikája!!!! Aki többek között még a 14.havi nyugdíjat is beígérte és már azt mondta az USA-ban és még több helyen, hogy -ne azt nézzék, hogy mit mondtam hanem, hogy mit teszek!- HÁT AZT LÁTJUK!! ÉS MÁR ELEGÜNK VAN BELŐLE! Az adófizetők pénzéből ne focipályákat újítson fel, hanem a lepusztult egészségügyre fordítsa!!! És a velencei Sukoróból ne családi golf-paradicsomot akarjon, hanem már annyit kaszált, hogy eltűnhetne a süllyesztőbe.
    Remélem egyszer lesz olyan kormány, hogy a könnyen megszerzett és saját célokra átruházott ingatlanokat és sok mást is államosítani fognak? Pld. Orbán bányákat, Tokaj szőlőt, kaszálót, erdőt stb. meg még amit közpénzen megcsináltatott…. a Róka-hegyi FIDESZ-es lakópark stb. Ők nem lesznek köztörvényes bűnözők?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. Orbán András Lajos

    Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  39. Na volt “szerencsém” látni ezt a barmot a Kálmán Olgánál, hát az valami katasztrófa volt !Úgy gondolom az Olga viszont igen karakán módon kérdezgette ! Ez a hülye fasz meg össze-vissza pofázott értelmetlenül! Nem sok hiányzott szerintem hogy elszakadjon nála a cérna, de hát ennyi baromságot védeni sokáig nem lehet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. bolygó – a kertemben van egy igen gusztustalan, élénk narancssárga meztelen csigafajta. Ugyanúgy kiráz tőlük a hideg, mint ettől a SzájjalÁrtótól. Ezt sem fognám meg soha puszta kézzel.
    Olga tényleg küzdött – csak EGYET nem értek, miért nem tette fel a kézenfekvő kérdést Ókovács operaházi kinevezéséről? Nyilvánvaló volt, hogy egyik napról a másikra csakis Orbán nyúlkálhatott bele! No és nem kérdezte meg a millás tüntetés “Orbán takarodj” skandálásáról, a “Viktor, ha nem értesz hozzá, ne piszkáld” transzparensről, stb. stb. – ami jelen esetben az a bot lett volna, amivel ezt a csigát piszkálni lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. Kekecnek!
    Sajnos lehetnek. Egyébként nem kedvelem az általánosítást.Ha áttekintjük az 1998-2002 közti időszak korrupciós és “hozzáérő(?) kormányzati ügyeit, vagy a mai történéseket, akkor az MSZP kisinas sem lehetne hozzájuk képest. Lásd 5 milliárdos beléptető rendszerért brüsszeli képviselőség. Másik oldalon 15 millióért 8 év. A szervezett bűnözők most kerültek hatalomra, az MSZP meg még most sem ébredt fel. A Grippenért nálunk miniszterelnökség jár, másutt talán politikából való elzavarás.
    Most OV lemondását követelőnek 1 évet, igaz felfüggesztve adtak és 169.000 Ft-ot perköltséget varrtak nyakába piásan elkövetett őszinteségért. / Pedig a
    gyereknek és a részegnek igaza va!/ GyF takarodását követelők, Budapest szétverőik pedig most megdicsőülnek. Mérjünk reális mércével. Sajnos az MSZP képtelen volt és a mai napig képtelen felismeni, hogy nem lehet finomkodni. Ezért örülök, hogy ezt felismerve a Demokratikus Koalíció megkísérel új baloldali, igaz liberálisan baloldali pártot kezdeményezni a Köztársaság, a demokratikus jogállam visszaállítása érdekében.
    De látni, hogy máris kezdődik a megosztásra irányuló kezdeményezés. Ha a jelenlegi ellenzék nem fog össze,akkor ezt az országot a jelenlegi vezetés a futottak még kategóriába taszítják. Pedig félnek. Számomra ezt bizonyítja, hogy október 23-án igen tisztelt nemzetvezetőink szinte kivétel nélkül külföldre menekültek. És mivel látták, hogy gyújtogatás, felforgatás elmaradt, hazajöttek és még durvább megszorításokra készülnek. Isten óvja Hazánkat! Tőlük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. L.S. persze öröm, meg rég várt esemény a DK önállósulása – de csak egy lehetőség.
    Én nem nagyon látom, hogy kint lenne a honlapjukon egy értelmes program (a Kiáltvány az más műfaj) nem látom, hogy kitalálták volna a Negyedik Köztársaságot, az ország útját gazdasági, kulturális téren. stb. stb.
    Nem mérek kettős mércével: ha a fidesznek felemlegetjük, hogy volt nyolc évük, és mégis az egypártrendszer betonozásán kívül semmiféle elképzelésük sem volt – akkor Gyurcsányéknak sem lehet elnézni, ha az egyetlen programjuk a fidess-beton feltörése. Mert engem az IS érdekel, hogy mit akarnak UTÁNA csinálni?
    Egyelőre várakozó állásponton vagyok, mivel Gyurcsány már letett annyit az asztalra, hogy arra kaphat némi türelmet és bizalmat. De biankó csekket neki sem adok! Ideje lenne a lapokat teríteni.
    A 4.K.-ban nincs ilyen bizodalmam, a Galamuson eléggé “kielemezték” hogy miért.
    A hamarosan párttá váló 4K! mozgalom szónoka például felvázolt egy háromlépéses tervet. Ez valószínűleg azért csak kevesek fejében ragadt meg, mert remek példája a semmitmondásnak. Mintha a kiötlője az egykori MSZMP programírója lett volna valaha. Vegyük sorba! Az első feladat, mondta Istvánffy András az, hogy megszervezzük azokat a köztársasági erőket, amelyek ma hiányoznak. Ez nagyjából a NENYI szellemi színvonalán van. Legyen béke, mondja az. Legyenek köztársasági erők, mondja emez. Mi a különbség, megmagyarázná valaki? A második feladat, hogy megteremtsük az összefogást. Ez több szempontból is problematikus. Először azért, mert a „mi” túlzottan is homályos és többféle értelmezést tesz lehetővé. Megengedi például, hogy a szónok a saját szervezetének tartsa fenn a jogot az összefogás megteremtésére. Másrészt megengedi azt is, hogy általánosan értsük, akkor viszont azt is jelentheti: közülünk bárki, vagyis senki sem. Az egyik kedvenc mondatom ebben a részben hangzott el: „Az összefogás megteremtésének útja hosszú és rögös lesz, lesznek benne sikerek és visszalépések…” Gyönyörű, nem? Akár Rákosi Mátyás is mondhatta volna, akkora marhaság! Arról viszont egyetlen szót sem szólt, hogy kikkel fogna össze, arról meg pláne nem, hogyan tenné ezt! Vannak-e feltételei az összefogásnak stb. Ez, bármilyen lendületesen adta is elő a szónok, csak üres fecsegés, semmi több! A harmadik általa kitűzött feladat a köztársaság újraalapítása, amelynek ismérveit szerencsére elmondta.
    http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=98245:lendueletes-semmitteves-nehany-erv&catid=82:cskremerferenc&Itemid=120
    nézzétek meg ott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. Most olvastam , hogy szeptemberben a Chio már bejelentette, hogy az adó miatt Franciaországban és Csehországban valósítja meg az eredetileg Magyarországon tervezett fejlesztéseit. A lap úgy tudja, más élelmiszer-ipari cégeknél is napirenden vannak a leépítések az adó miatt.
    A népegészségügyi adóból a kormány az idén ötmilliárd, jövőre húszmilliárd forint bevételre számított, a szakmai szövetségek szerint azonban az adó miatt jövőre 25 milliárdos fizetési kötelezettségük lenne az érintett cégeknek, és ennek több mint felét az édesiparnak kellene az idén kitermelnie.
    Megkezdődtek az elbocsátások a népegészségügyi termékdíj által leginkább érintett édesiparban A Bonbonetti Kft. csoportos létszámleépítést jelentett be a munkaügyi központnál.

    Erre a hírre csak azt tudom írni, hogy most akkor 2014-ig várunk?
    De egyvalamit nem értek? Ha oly sok embernek rossz, akkor miért nem teszünk ellene, hogy ne így legyen?
    Ja, mert gyáva a Magyar nép, értem!
    Mert a sok felháborodással már nem megyünk semmire sem!
    Ahogy felvázoltam az elöző hozzászólásaimban is, azért nem lesznek megmozdulások mert hideg van és nem sok kedvük van az embereknek!
    Sokan megkövetkeztek ezért a kijelentésemért!
    De most őszintén , van valami látszatja az elmúlt megmozduló eseményeknek?
    NINCS!
    OV az EU előtt döngeti Magyarországot a betonba, hogy még jobban utáljon minket Európa!
    Mindegy ezt a sorsot választottuk , akkor legyen így!
    Úgyis csak füstbe ment égbe kiálltás az egész !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. Mit várunk tőle,ha a főnök sincsen tisztába a fogalmakkal!:)Ugye még Mindenki emlékszik: “Azért gyengül a Forint az Euro-hoz képest,mert gyenge az Euro!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

MTI: éjjel, nappal, minden hullámhosszon 2014. április 6. vasárnap

Orbánék megbüntették az ATV-t 2014. április 2. szerda

Az Operánál tüntet vasárnap az ellenzék 2014. március 30. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos