Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az Amerikai Népszava közleménye 2011. szeptember 2. péntek 15:45 | AN

  • Hozzászólások(59)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az Amerikai Népszava közleménye

Közlemény

Az Amerikai Népszava Kertész Ákos író lapunkban megjelent nyílt levelével és az őt ért támadásokkal kapcsolatban az alábbi közleményt teszi.

Az Amerikai Népszava a “genetikai” kifejezést nem faji, hanem nemzeti sajátságként értelmezi Kertész Ákos lapunknak írott nyílt levelében, egy irodalmi fordulatnak tekinti, az írói szabadság körébe tartozónak tartja, és a szó jelentését ebben a szövegkörnyezetben úgy határozza meg, hogy alapvetően. A kifejezést félremagyarázhatósága miatt nem tartja szerencsésnek, bár az írói szabadság részének tekinti, és elutasítja a szöveg szándékosan uszító, antiszemita és szélsőjobboldali tartalmú interpretációját. Ez az írás – szemben Csurka István egykori MDF-alelnök elhíresült dolgozatával – valóban Kertész Ákos írói munkásságának része.

Az Amerikai Népszava minden más tekintetben teljes mértékben egyetért Kertész Ákos értékelésével, amely egyébként egybecseng a magyar irodalom, a magyar kultúra élő és halott nagyjainak, progresszív képviselőinek mindenkori ítéletével, Ady Endrétől József Attilán át Petőfi Sándorig.

A mi értelmezésünk szerint Kertész Ákos szavaiból a a mély hazaszeret, a magyarság volt és bekövetkező sorstragédiáiért érzett fájdalom és felelősség fejeződik ki.

A cikkre adott negatív reakciók többsége gyűlölködő, antiszemita, rasszista és suttyó. Pontosan fejezi ki és igazolja mindannak igazságát, amit Kertész Ákos leírt.

Az Amerikai Népszava visszautasítja a szélsőjobboldali támadásokat, kiáll Kertész Ákos szólásszabadsága és írói szabadsága mellett. Visszautasítja, hogy politikusok fenyegessék az írókat, ítéljenek meg irodalmi leveleket, és elvitassák bárki jogát a véleményalkotásra.

Amerikai Népszava Szerkesztősége

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.7/5 (61 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +29 ( 137 szavazatból)
Az Amerikai Népszava közleménye, 3.7 out of 5 based on 61 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(59)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

59 Reader’s Comments

  1. -Persze tudják ők, hogy miről szól a levél csak kell egy kis muníció a hívőknek, hogy fenntartsák a gyűlölködés szintjét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (86 szavazatból)
  2. Gratulálok az AN szellemiségéhez méltó, egyértelmű, gyors és határozott fellépéshez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (101 szavazatból)
  3. Mit várunk a Jobbiktól, akik rosszabbak a tatároktól. Ők magyart akarnak irtani, aki nem fujj velük egy követ. Ezek egy elkorcsosult nemzetrész kölykei!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (92 szavazatból)
  4. Maximálisan egyetértek a közleménnyel.
    Ezek a szellemi nyomorékok vagy funkcionális analfabéták, vagy ami még rosszabb, saját hasznukra zsidóztak egyet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (94 szavazatból)
  5. A közlemény korrekt, és helytálló! Egyetértek vele. Olvastam Kertész Ákos cikkét, és emlékszem, hogy ennél a kifejezésnél újra olvastam a mondatot, hogy pontosan értsem mire vonatkozik a félremagyarázható kifejezés, de megnyugtatóan meggyőződtem, hogy nem faji megkülönböztetést hordoz a szövegkörnyezetben, tehát csak célzott rosszindulattal lehet csak belekötni.
    Kiállok a Kertész Ákos cikke és jelen közlemény mellett !!! A kötözködők, és a támadók részéről áll fenn a faji és rasszista gondolkodás, és rosszindulat !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (101 szavazatból)
  6. Kertész Ákos telibe talált, nagyon fájdalmas az igazság!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (106 szavazatból)
  7. Naa trollok mínuszoljatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -15 (89 szavazatból)
  8. Teszik is! De váljék egészségükre, mert a minuszolás az egyetlen “érvük”, szavakra már nem futja, mert annyit azért tudnak, hogy a szavaik megcáfolhatók, érvelni kellene, de nekik nincs mivel!
    A közleménnyel egyetértek! Maximálisan!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (88 szavazatból)
  9. ez a vona egy bunozo, ez ne magyarazzon es foleg ne felre…..mar regen be volt tiltva a magyar garda es az egyenruha, amikor meg mindig glasszaltak es o maga is viselte a mellenyt….ez az ember pont arra pelda, hogyan lehet a torvenyeket semmibe venni, illetve aszerint ervenyes ra avagy sem, kik hoztak a tovenyeket, vajon en mint allampolgar is jogosult vagyok magam eldonteni, hogy melyik torvenyt akarom megszegni es melyiket megtartani???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (75 szavazatból)
  10. A sok mínuszolásból egyértelműen látszik, hogy egyre több jobbikos és/vagy fideszes olvassa az Amerikai Népszavát. Ezek szerint felfedezték ezt a független, és egyetlen demokratikus és őszinte, szókimondó sajtóorgánumot. Ez jó jel arra nézve, hogy számolnak az AN súlyával ! Ennek csak örülni lehet. Akkor most azt üzenjük, mi Hazafiak és Demokraták a jobbiknak és fidesz-kdnp fasiszta jobb oldalnak, hogy az AN súlya egyre nagyobb és nagyobb lesz, és kezdjenek el félni, sőt NAGYON FÉLNI, mert hamarosan felébrednek a becsapott tömegek, és eljön a kijózanodás a hazug félrevezetettségből, és akkor tömegek jelennek meg az utcákon, akik a jobbik és a fidesz fasiszta diktatúráját le fogják rázni az országról !!! Várom a mínuszokat !!! Minél több lesz, annál biztosabban tudom, hogy FÉLTEK !!! Hát csak féljetek !!! Nektek van félni valótok, és nem nekünk !!! Mi a BÉKE emberei vagyunk !!! Isten engem/minket úgy segéljen !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (102 szavazatból)
  11. Nem akarok OFFolni, de ez a FIDESZ nyilatkozat úgyszintén vérlázító!

    http://atv.hu/cikk/20110902_gyurcsany_ideggyenge_es_az_orulet_hataran_all_a_fidesz_szerint

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (54 szavazatból)
  12. van egy olyan sejtésem, hogy a sok sutyerák Kertész Imrével azonosítja Kertész Ákost. innen a csípőből tüzelt “kritika”
    “valahol megcsörren egy (vagy több) telefon.- halló szevasz te a z AN- ben az a zsidó iró tudod, a kertész irt valamit. mennyé fel ja minuszold. ok. persze rendben szombaton a motoros találkozon ja ott leszek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (76 szavazatból)
  13. Ha a sok fideszes naplopó képviselőnek az lenne a legnagyobb bűne hogy betiltott ruhákban rohangál,jó lenne ennek az országnak.Gondolom az aktuális divat, a legfontosabb tényező,nem az hogy mennyit lop,csal drága viktor királyotok és csapata.Melletük végül is Kertész koma is csak kispályás,ugye?:))
    Kik vagytok ti,emberek??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (56 szavazatból)
  14. A nyilasokat(moderálva)! Punktum!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (47 szavazatból)
  15. Memóriagyakorlat, a helyesen válaszolóknak nyomok egy pluszt :-) Ki is volt az, aki azt mondta egyszer, hogy :a baloldal időnként genetikailag kódoltan ráront a nemzetére?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (52 szavazatból)
  16. Egyetertek Kertesz Akos cikkevel es az AN kozlemenyevel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (75 szavazatból)
  17. Zorka:
    orbán

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (41 szavazatból)
  18. kovacsúr, ment a +
    A többi megfejtőnek már nem jár :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (37 szavazatból)
  19. köszönöm :-)
    orbán a skizofrén elmebeteg aki kisz titkárként baloldaliként. pártfunkcionáriusi apukával a hátamögött, a kommunizmust anyatejként szívva magába, bizony ezzel a kijelentésével fején találta a szöget. Ő ugyanis nap mint nap rá tör nemzetére. smeagol, vagy gollam mikor melyik. sosem tudjuk meg. drágaszágom kicsi országom nem aggyuk annak a gonosz gyurcsánynak, inkább elpusztítjuk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (75 szavazatból)
  20. Kedves Laci ! Ákos ragyogó cikkénem nem volt semmi félreérthető már ami az értlmiségi olvasótábort illeti. Bizony a magyar nyelvben létezik a genetikailag kódolt kifejezés. Nem vallást nem etnikai hovatartozást jelent, hanem tulajdonságot.Az ÁKOS leirta amit gondolt és sokan egyetértnk vele. Ez a nemzet már többször vot a pusztulás szélén urai és kormányai vétkei miatt. Nem tanult belüle és attól tartok nem is fog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (67 szavazatból)
  21. tibi65
    2011. szeptember 2. péntek
    18:18

    Miért a felhívás ? Jönnek maguktól is, de őszintén : kit érdekel ?
    Itt már rég nem arról szól az értékelés, hogy egy frappáns, találó kommentre adunk egy pluszt, vagy egy ide nem illő, alpári hangnemű hozzászólást mínuszolunk. Így nincs semmi jelentősége, soha ne legyen nagyobb öröme egyik mínuszolónak sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (54 szavazatból)
  22. Kertész Ákos tényleg rosszul becsülte fel az olvasóknak a korrekt dekódolásra való hajlandóságát, illetve alábecsülte a rosszindulatú félremagyarázási lehetőségnek örvendezők számát. Hja, mindenki annak örül, aminek a kvalitásai korlátai között örülhet.
    Ha én a következőt jelentem ki: fizikailag lehetetlen, hogy egy elengedett vasdarab a levegőben felfelé essen, ez helytálló, a használt fogalmak elsődleges jelentésével értelmezve.
    Ha azt mondom: fiacskám, fizikailag lehetetlen, hogy ezt neked a Mari néni elhiggye, akkor a itt a „fizikailag” nem az elsődleges jelentésével szerepel. Hanem átvitt értelemben használt nyomatékosító elem. A „fizikailag lehetetlen” itt azt jelenti, hogy „abszolúte kizárható”, „minden ismert körülménynek ellentmondana”. Kertész Ákos cikkében az a „genetikusan” ugyanígy csak egy nyomatékosító, valaminek a lényegi mivoltát, annak érvényesülési módját hangsúlyozó stilisztikai elem.
    A félremagyarázók igyekezete kb. annyit ér, mintha egy szúnyogsereg rendületlenül neki-nekirepülne a Kínai Nagy Falnak, annak áthelyezése céljából. Az az értékrend, ami mellé most Kertész Ákos is odaállt, van olyan maradandó, mint a Kínai Nagy Fal. Sőt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (61 szavazatból)
  23. drseva
    2011. szeptember 2. péntek
    20:04
    Annak a kifejezésnek, hogy “genetikailag kódolt”, van elsődleges, szó szerinti jelentése, és ismeretes egy átvitt értelemben használatos jelentése.
    Genetikailag kódolt az a folyamat (annak a konkrét módja), amelynek során az emberi szervezetben a sejtek felépítik pl.a hemoglobin-molekulát.
    Átvitt értelemben pedig akkor használjuk, amikor tudjuk, hogy nem genetikailag kódolt (és nem egy egyed genetikai profiljában meghatározott) tulajdonságról van szó, de azt a tulajdonságot nagyon alapvetőnek, szinte (vagy teljesen) levetkőzhetetlennek, mindenkor érvényre jutónak találjuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (47 szavazatból)
  24. zorka!
    Én adtam neked egy +
    Csak érdekel mennyien kapnak hozzájárulást a —okért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (35 szavazatból)
  25. Kertész Ákos írását csak az nem érti meg aki szövegértelmezési problémákkal kűzd, de azt hiszem, nem is nekik íródott. Azokkal pedig akik megértik ugyan, de piti kis politikai haszonszerzés céljából félremagyarázzák, nem kell foglalkozni.Reménytelen.
    Egyébként Kertész Ákos írását kiválónak tartom, az Amerikai Népszava reagálását pedig példaszerűnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (72 szavazatból)
  26. Na mi van, a végére elfogytak a trollok? Kertész Ákos igazat írt. És mint tudjuk az fáj. A mostani kapálódzásuk nevetséges, csak még mélyebben ássák magukat saját szellemi mocsarukba. Szánalmas horda.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (65 szavazatból)
  27. A közlemény korrekt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (60 szavazatból)
  28. Ma is aktuális:
    Itt vannak ismét a mínuszolók,kik valószínűleg (moderálva) . (moderálva)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (44 szavazatból)
  29. Az orvosi sorozatokban a kedvenc és leggyakrabban felhasznált jelenet, amikor a klinikai halottat elektrosokkolják (tappancsok jelentőségteljesen összedörzsölve, elhangzik a felszólítás …hátra! aztán a delikvens összerándul, és az egyenes EKG vonal ritmusosan kezd működni – a klinikai halott feltámadt)
    A másik módszert meg a Ponyvaregény c. film mutatta be a gengszter szeretőjének a szívébe adott adrenalin injekcióval (az is célravezető lehet egyes esetekben)
    A két módszer közös jellemzője: nem túl gyengéd – viszont hatásos, és végső soron a beteg érdekében alkalmazzák.!
    Kertész levele a tunya, orbánozásban kimerülő tetszhalott magyar közéletre nézve felért egy elektrosokkal vagy egy szívbe adott injekcióval! Remélhetőleg ettől feltámad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (46 szavazatból)
  30. Kertész Imre az egyetlen MAGYAR Nobel dijas irónk.Igazat irt.Nem kell magyarázni irását.Aki tud olvasni az megérti,aki nem,az menjen vissza az elemibe pótvizsgára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -15 (43 szavazatból)
  31. Gratulálok az AN-nek a nyilatkozatért, és stílusát, határozottságát mélyen ajánlanám a magyar ellenzék azon pártjának, amelyik valami rejtélyes okból egyszerűen képtelen arra, hogy maga is ilyen stílusban nyilatkozzék meg.

    Nem az LMP-re gondolok, hanem a pipogya MSZP-re.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (40 szavazatból)
  32. Tisztelt Bartus László!

    Köszönöm a korrekt és igen “visszafogott” reagálását, csak igy lehet és kell határozott választ adni. Talán (remélem, hogy igen) ért a még “kissé” tohonya és elkényelmesedett nép is.

    Zoltán Dalmi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (47 szavazatból)
  33. Még megérjük hogy több lessz itt az ellenséges érzületű olvasó mint a demokrata :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (39 szavazatból)
  34. Ők itt is élhetnek jogaikkal.De csak ennyivel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (31 szavazatból)
  35. Gratulálok! Szépelgéssel nem lehet a nyilas csürhe ellen eredményesen fellépni. Csak így tovább!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (31 szavazatból)
  36. Hazafi 2011. szeptember 2. péntek 18:58

    „Akkor most azt üzenjük, mi Hazafiak és Demokraták a jobbiknak és fidesz-kdnp fasiszta jobb oldalnak, hogy az AN súlya egyre nagyobb és nagyobb lesz, és kezdjenek el félni, sőt NAGYON FÉLNI, mert hamarosan felébrednek a becsapott tömegek, és eljön a kijózanodás a hazug félrevezetettségből…”

    De kedves Hazafi! Erre várunk ezer éve!!! Hiába…

    Ha így történne: ez Kertész Ákos bölcs diagnózisának élő cáfolata lenne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (34 szavazatból)
  37. Tájékoztatás.

    Honvédelmi oktatás a debreceni katolikus gimnáziumban

    Együttműködési megállapodást írt alá Bosák Nándor megyéspüspök a Debrecen–Nyíregyházi Egyházmegye képviseletében és Pogány Béláné, az egyházmegye fenntartása alatt álló debreceni Szent József Gimnázium és Kollégium igazgatója a Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár képviselőjével, Lippai Péter ezredessel augusztus 31-én az oktatási intézmény tanévnyitó ünnepségén, miszerint az egyházmegyei gimnáziumban 2011-12-es tanévtől megkezdődik a honvédelmi alapismeretek tantárgy oktatása.

    (Isten segítségével a felebaráti szeretet jegyében! De lehet hogy az iszlám gyermekkatonaság példájára. Talán öngyilkos gyerekeket is nevelnek? )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (28 szavazatból)
  38. Kedves “aser”!
    Nem akarlak lelombozni, mert egyébként egyetértünk, de EZ a Kertész, nem AZ a Kertész!
    Az a Kertész, aki a Nobel-díjas, az “Imre”( “Sorstalanság” ), s a díja meg a származása miatt ő is kapott mindenféle gyalázatos jelzőt a “jobboldaltól”.
    EZ a Kertész viszont “Ákos” (pl.: “Makra”), Nobel-díja még nincs, de azért írt Nekünk ide, az AN-re egy remek cikket, s most ezért kapja “jobbról” a hideget is, meg a meleget is. …
    … meg jöttek ide a döglegyek mínuszolgatni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (46 szavazatból)
  39. IGEN, IGEN és ezerszer is IGEN az “AN” NYILATKOZATÁRA!!!
    (Megismétlem gondolataimat)
    Oly szánalmas és megvetésre méltó az újkori mély-magyar nyilasok gusztustalan, antiszemita támadása, ami ismételten csak azt hozza ki a normálisan gondolkodó emberekből, hogy a magyar állam vajon miért nem tartja be a II. Világháborút lezáró békeszerződésből adódó kötelezettségeket, ami szerint a Jobbikot és az összes szatellit fasiszta szerveződést már régen be kellett volna tiltani!!!!!! Hogyan mernek ezek a bűzös csatornákból előbújt emberi torzók nekimenni Kertész Ákosnak, vagy bárkinek is és most “hithű antilájkolókként” harcolnak a nem létező és védhetetlen gazságaikért(sicc). Nos! E Végső soron ez is az “orbán-tömjén” kleptokratikus, klerikálfasiszta “ártunk és ormányunk” – ma már bátran kijelenthetjük – köztörvényes bűne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (41 szavazatból)
  40. Bocs! “…védhetetlen igazságaikért(sicc). Nos! Ez is végső soron az “orbán……”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (20 szavazatból)
  41. Minuszoló “döglegyek” (copyright by szendam)! Kevesek vagytok mint maci-sajtban a brummogás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (35 szavazatból)
  42. Köszönöm az AN tisztes helytállását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (28 szavazatból)
  43. Mi tortenik itt???? Soha ennyi minuszolast nem lattam januar ota!!!!

    Eltevedtem? Hogy lehet ez? Ennyi olvaso lett hirtelen a masik taborbol?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  44. Kedves Bartus László!
    Ennél jobb reklám nem is kellett az AN-nek. Elérjük, hogy ismert legyen az oldal széles körben ( na jó a nácik is idecsődülnek de legalább tanulhatnának ha lenne mivel). Talán azt is elérjük egyszer, hogy lesz 350 ember aki képes életben tartani az egész felületet. Addig is nagyon sok ilyen és ehhez hasonló ütős cikket kívánok magunknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (20 szavazatból)
  45. “Honvédelmi oktatás a debreceni katolikus gimnáziumban “.
    Ja, a mélyen hívő gyermekeket meg kell tanítani, hogy pusztítjuk el embertársunkat. Helyes.
    Annyira várom, hogy végre megtérjen a a Haza kebelére a Levente mozgalom is. Kispuska, Nagy-Magyarország, angyalos címer, reggeli ájtatosság, tábori lelkész, Nemzeti Fohász, “Nem. nem soha”, zászlóanya, Orbán Viktor őfőméltóságú úr, a Nemzet Vezénylő Tábornoka, vesszen Trianon. Minderre mostan mán igen nagy igény mutatkozik.
    Az a szerencse, hogy Frau Dr. Hofmann nem olvassa az AN-t, különben feltehetően megtetszene neki az ötletem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  46. Bartus úr, most is remek munkát végzett! Jönnek a döglegyek a kockacukorra, az MN-t észrevették. Épp ideje! Csak vigyázzunk velük, nehogy továbbra is ők tartsák a füstölő, mindent bekormozó fáklyájukat nálunk. Szeretettel várjuk. Hadd tanuljanak becsületből, tisztességből és igazságból. Látjuk, hogy az első lecke fájdalmas nekik, a sok minuszolásból, mely nekünk az kimondottan pozitív hatású. Felfedezték az Amerikai Magyar Online-t, a progresszív, realitást hirdető, magyarnyelvű Weboldalt, a gondolkodó magyarok lapját!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  47. johnnyboy
    Tudod, ki foglalkozik a minuszolással?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  48. johhnyboy: igazad van, de hogy ragad-e rájuk valami? Ahhoz az kellene, hogy el is olvassák a cikkeket vagy a kommenteket, ne csak mindenhol megnyomják, ahol lefelé mutató kezet látnak. (erre egyébként értelmesebb csimpánzok is elég hamar betaníthatók)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (16 szavazatból)
  49. Hogy megnövekedett az olvasottság! Mégis jó az oktatáspolitikánk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  50. Ne gorombáskodjunk azonnal a férgekkel. Adjunk lehetőséget , hogy eljussanak a realitás hangjához.. Hadd lássák, hogy nincsenek kétharmados többségben! Természetesen, a kezdeti próbaidő lejártával át kell irányítani az általam javasolt MOHE (Magyar Országos Hülyék Szervezete) tagjai közé, hogy a mocsoktól és a szennytől ismét fényesen és szobatisztán ragyogjon a napi hírközlő csatornánk, a Magyar Népszava Online. Kollektív munkánk rangos fizetése lesz, ha kitisztítjuk a
    szennyfoltjukat, rákos szellemi söpredéküket véglegesen! NE CSÜGGEDJETEK!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Vonáék bevonulnának minden településre 2011. november 17. csütörtök | AN

Balog Zoltán államtitkársága helyreigazít 2011. november 14. hétfő | AN

Kis országnak elég egy párt 2011. november 11. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos