Ronai and Ronai
AMERIKAI

Vonáék bevonulnának minden településre 2011. november 17. csütörtök 11:35 | AN

  • Hozzászólások(78)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Vonáék bevonulnának minden településre
Budapest – Vonáék készülnek az ellenforradalomra, elszabaduló poklot vízionálnak, és már a településekre való bevonulásokat emlegetik, hogy “megvédjék” az embereket. Követelik, hogy a bartók Béla utat nevezzék át Horthy Miklós útra, tehát a Bartók Béla utat a Fidesz hamarosan átnevezi Horthy Miklós útra.

A Jobbik elnöke szerint a világban, Európában és Magyarországon zajló folyamatoknak “csúnya vége lesz”, amelytől a kormány nem tudja megvédeni az embereket, ezért hamarosan a Jobbiknak Horthy Miklóshoz hasonlóan minden településre be kell vonulnia, és meg kell majd védenie az embereket.

Demonstrációval emlékezett Horthy Miklós budapesti bevonulásának évfordulóján a Jobbik. A rendezvényen Novák Előd elmondta: követelik, hogy a budapesti Bartók Béla utat nevezzék át Horthy Miklós útra. A párt alelnöke a Jobbik sikerének nevezte, hogy a Fővárosi Közgyűlés a Jobbik kezdeményezésére szerdán elfogadta azt a javaslatot, amely lekapcsolja a Kossuth Lajos téri Károlyi Mihály szobor díszkivilágítását.

Vona Gábor szerint “szégyen és gyalázat, hogy vannak olyan emberek, akik az ő szobra előtt tisztelegnek” – utalva ezzel a Jobbik rendezvényével egy időben, az első köztársaság kikiáltásának évfordulója alkalmából, Károlyi Mihály szobránál tartott megemlékezésre, amelyet a Százezren Gyöngyöspatáért Facebook-csoport szervezett.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.1/5 (14 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 22 szavazatból)
Vonáék bevonulnának minden településre, 4.1 out of 5 based on 14 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(78)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

78 Reader’s Comments

  1. re:2011. november 18. péntek
    04:58

    bu
    2011. november 17. csütörtök
    23:12
    Miért is? Attól megváltozik a holokauszt borzalma?

    A borzalma nem. A miért a lényeg. Az a szcientológus hozzáállás, hogy mindenért a pszichológusok/ pszcihiáterek tehetnek, lsd még holokauszt is, teljes történelmi félremagyarázás, emberek félrevezetése. Az is, hogy magatokat az emberi jogokért küzdő szervezetnek állítjátok be, miközben csak a pszihológusok ellen küzdötök – hogy a lelki kétségekkel küzdő emberek hozzátok menjenek. Ennyit a korrektségről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  2. … amivel nem azt mondom, h nincs helyetek a nap alatt, csak annyit, hogy jó lenne, ha felfednétek a valós inditékaitokat.
    DE egyetértünk, a holokauszt borzalmas, soha nem szabad megismétlődnie.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  3. bu
    2011. november 18. péntek
    09:58
    Értem én, amit mondasz, kaptál egy pluszt is a második kommentedre. De kérdem én, mi van ebben a filmben, ami nem igaz? Rüdin szerepe a T-4-ben és a haláltáborok elvi és orvosi kitervelésében?
    -
    Frank Scneider, a DGPPN (Német Pszichiátriai Társaság) elnöke ezt nyilatkozta: “A pszichiátria a nácizmusban embertömegeken követett el visszaéléseket és gyilkosságot.”
    -
    Ez pedig a pszichiátriai könyv, amely elismeri a videóban látható adatokat:
    http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=in+memoriam+von+Cranach+Schneider&source=web&cd=2&ved=0CCgQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.betterworldbooks.com%2Fin-memoriam-id-3642173985.aspx&ei=mxrGTo7BMOSZiQLSiZTaDw&usg=AFQjCNGftZuR3dkLTqbiESa6bEiIsPYUsg
    -
    De itt csak azért linkeltem be a videót, mert felháborító, hogy embereknek van képük a szélső jobb felé húzni. Csak és kizárólag két lehetőség van:
    1) informálatlanok, és nem tudják, hogy mi történt VALÓJÁBAN,
    2) megátalkodottan GONOSZAK, és komolyan gondolják, amit mondanak, és a holokausz szerintük áldásos volt.
    Hitler és Rüdin, pl. a 2. kategória.
    Vona… hát nem tudom…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  4. Tibor
    Ragaszkodom a Vitéz Nagybányai Horthy Miklós Őfőméltóságú Úr Sugárutamhoz. A II. János Pál pápa őszentsége térhez, meg a Széll Kálmán térhez is annyira ragaszkodom, végtelenül idegesített már a Köztársaság tér és a ruszki Moszkva tér. Akárcsak Budapest királyi székesfőváros elaggott, romános zászlaja. Most azonban már sokkal jobban érzem magam a 320 ft-os euro, meg a 410 ft-os benzinár mellett is.
    Arről meg nem kívánok vitát kezdeni, hogy ki vala vitéz nagybányai Horthy Miklós őfőméltóságú úr. A Legnagyobb Magyar, Orbán miniszterelnök, Nemzetvezető úr régi idolja. Szegény egyetlen tanult úri barátja, Berluszkóni kolléga a napokban vesztette el trónusát…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  5. Gyozo,
    Ha nem tudnám, hogy ironizálsz, akkor azt hinném, hogy teljesen becsavarodtál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  6. re b:
    :-))
    nem mondom, h a pszi-k nem követtek el valóban rémségeket, de egy világháború – emberirtás sokkal összetettebb, társadalmi okokra vezethető vissza: pl túl erős állam szerepének elfogadása, és még ezer más.
    De egyes bűnök miatt nem lehet egy egész “tudományt?” kidobni, mert akkor Mengele miatt a nyugati orvostudomány is mehetne a süllysztőbe. Vannak gonosz, elmebeteg pszi-k, és vannak jók is, akik segítenek másokon. Némelyek szerint az ember egy gép kb., vannak akik elismerik, hogy az embernek van szabad akarata, és halhatatlan lelke – tehát itt is differenciáltan közelítenék hozzájuk.
    De igazad van, a butaság, nem tudás, a gonoszság, állami v. bármely más elnyomás a dolgok elrontója.
    Love, peace, arc, köszi szép. OFF

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  7. Hát, vannak települések, ahová bevonulna a jobbik, de kifelé aligha épen és egészségesen jórészük. Horty meg egy paraszt volt, vagy még az sem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  8. ” Demonstrációval emlékezett Horthy Miklós budapesti bevonulásának évfordulóján a Jobbik. A rendezvényen Novák Előd elmondta: követelik, hogy a budapesti Bartók Béla utat nevezzék át Horthy Miklós útra.”
    Miert is kell az egyik legnagyobb MAGYAR ZENESZERZOT “likvidalni”?
    Mert meg valakinek eszebe juthat, hogy Bartok Bela EPPEN A FASISZTAK MIATT HAGYTA EL MAGYARORSZAGOT!!!!!!! Ha ma elne, gyanitom, ugyanezt tenne!
    Hat hiaba: A tortenelem ismetli onmagat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  9. Jobbikosok, neonácik…
    Villamosvezetőként rászóltam valamelyik nap néhány kínai kölyökre, először azért, mert nem tudtam tőlük elindulni, beálltak az ajtóba, és nem hagyták csukódni, másodszor azért, mert feltették a lábukat az ülésekre. Akit érdekel, nézzen utána, elméletileg mindegyik miatt kizárhattam volna őket az utazásból. Erre előrejött egy jóféle kinézetű cigányember. A nációját nem azért írom ide, mert engem érdekelt. Torkaszakadtából elkezdett üvöltözni velem, hogy milyen rasszista vagyok, meg vele kötözködjek, ne a srácokkal. (És egyéb.) Kétszer mondtam neki normálisan, hogy nem kéne… aztán én is üvöltöttem egy sort, majd kihívtam a rendőröket. Erre végre elhúzott. (A rendőröknek szóltam, hogy nem kell jönni.) Most jön a slusszpoén. A hátsó kocsiból vagy 6-8! srác nézte végig a jelenetet. Kapanyéllel, horogkeresztes és SS karszalaggal, a szokásos egyéb bőrfejű felszereléssel. Tény és való, ha előrejönnek kötözködni, minden üvöltözés nélkül rendőrt hívok, illetve gondolkodás nélkül a cigánygyerek mellé állok. A lényeg, hogy az ő szemszögükből (!) lett volna egy elfogadható indokuk a “rendrakásra”, ehelyett szépen meglapultak, míg elmúlik a vihar. Hát ennyit a Vona-féle bevonulásról és “rendrakásról” meg “védelemről”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  10. Tisztelt Hölgyek Urak!
    Nekem úgy tűnik az esély latolgatás közben mintha senki sem számolna az eséllyel miszerint fordítva ülünk a lovon!
    Mára ugyan is szerintem egyetlen valamelyest is a demokratikus rendben gondolkodó politikával foglalkozó kicsit is felelős embernek nem lehet valódi szándéka az országot egy választásig eljuttatnia. (És fájdalom ez a fityesz másodvonalára is igaz). MIÉRT IS!?
    A választási törvény nagyjából kész, a választó kerületek térképe mindjárt kész, a hatalmi intézmények megszállva, – bíróság, ügyészség, Ab, Média, stb. stb.
    Tákolmány jan 1. én hatályban addig néhány egyszerű módosítás, majd a király lemond, (9 évre vagy mind halálig) elsáncolja magát a köztársasági elnöki székben és a “Nemzeti Parlament” onnantól mindössze dísz pattanás lesz a király seggén. A fityesz másodvonalának meg az a rossz hírem, hogy innentől 10 db ember kezében lesz minden Ők fogják eldönteni kinek kalács kinek korbács.
    Szerintetek lehet valaki aki “demokratikus” választásban lehet érdekelt?
    Innen cselekvőképes csak az a kormány lehet amely az utcán győz és a szó szoros értelmében forradalmi hévvel kisöpri az országból a fityeszt törvényestül, barátostul heted íziglen mélységben. Csak így fogja tudni a törvényességet a demokráciát helyre állítani és törvényes módon kormányozni. A másik rossz hír, hogy ilyen erőt, ilyen tisztaságot és ilyen elszántságot én most nem látok. Ha pedig ez egy vérszegény kis lépéssé válik és sokáig elhúzódik abba MI MIND beledöglünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  11. Tisztelt “b”!
    A bemutatott filmrészlet igen tanulságos, és szomorú a tanulsága. Egyszer az, hogy megfelelő energiával és idő ráfordítással áltudományokkal is lehet a nép fejét eredményesen teletömni akár gyilkos eszmékkel is. Másrészt az, hogy a te “felvilágosulatlan jobbikosaid” jobban élveznék ezt a műsort, minthogy elriasztaná őket. Aki már bent van, azt te nem tudod “elvében” megingatni. Ezeket már csak büntetni lehetne. Azokat kell – és igenis kell – felvilágosítani akiket még nem kapott el a náci gépszíj, akik a helyüket keresik. Ez pedig a civil mozgalmak és a demokratikus pártok feladata . l e n n e.
    Még egy megjegyzésem lenne a felvilágosítás hiányához. Itt van a mi értelmiségünk, az állítólagos írástudók. (Az is megérne egy tudományos munkát, hogy egyáltalán kit sorolunk ebbe a körbe.) A többségük úgy érzi, örül, ha él, így hát mit neki közszereplés, politika. Ez az a-politikus hozzáállás aztán példaként szolgál a “nem értelmiségi” hétköznapi emberek számára. Mit szoljon ő bele a nagyok dolgába, amikor tudós emberek is kivonják magukat e természetes kötelességük alól. Struccpolitika és slussz politika…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  12. (Kieg az előbbihez)
    Azért hál’isten itt van az Internet, ahol sokan megszólalnak a hallgató írástudók közül is, csak az a félő, hogy kielégülést nyernek (nyerünk), ha egyeszer leírták amit akartak. A szélsőség pedig végig megy az elkezdett úton, ha törik, ha szakad…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  13. bu !
    .
    Írod, hogy “Mengele nélkül a nyugati orvostudomány is mehetne a süllyesztőbe”.
    Nem szégyeled magad ezt a szemenszedett hazugságot lírni is…? Amellett, hogy felháborító náci alapvetés és indokolatlan mentegetése a legfőbenjáróbb bűnöknek, sérti azorvostumányt is. Ez pont olyan okoskodás, mint az, amit sok áltudós előszeretettel skandál, hogy háborúk nélkül a világ nem fejlődött volna. Ha valóban így látod, akkor kívánom neked, hogy egy Mengeléhez hasonló orvos vizsgálgasson téged egy életen át – persze ameddig kibírod. A te cinizmusod, már-már nácizmus.
    Dr Nyiszli Miklós auswitzi túlélő fogoly, patológus szakorvos, aki Mengele boncoló orvosa volt, írja, hogy “főnöke” egyszer megkérdezte tőle, hogyan lehetne eltávolítani a lágy részeket erről a két – akkor még élő – emberről. Egy nagyváradi púpos cipészről és ugyancsak púpos fiáról volt szó. Jelentette, hogy formalinban…stb. De neki ez sürgős tanulmány lesz a berlini “Fajok Múzeuma” számára, hát tegyen más javaslatot. Talán lefőzéssel nyögte ki nagy nehezen a rab… Oldja meg ! – szólt a parancs. Miután az illetékes százados Mengele utasításának megfelelően a szomszéd szobában főbe lőtte a két szerencsétlent. Majd egy három tégla lábon álló benzineshordó forró vízbe pakolták őket és órákon át főzték. (Az már csak a sors kegyetlen iróniája, hogy a frissen oda érkezett lengyel rabok valami leves félének nézték az egymagában álló, fortyogó hordót és el kezdték enni a tartalmát addig, amíg fel nem hívták figyelmüket, hogy mi is az…)
    Hát ez volt Josef Mengele nélkülözhetetlen “tudománya” – kedves bu. – akarom mondani; brrrrr……….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  14. Azért ez a kép nem olyan vonzó, hogy már két napja nézni kelljen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  15. fiuk, en a “rosszabbikat” elkuldenem minden sabeszkor, hogy pucoljak meg a ciporet a Dunaparton essirjanak, hpgy “de nagy allatol vagyunk”!! Na, mit szoltok hozzam???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  16. komplementer
    2011. november 18. péntek
    15:51
    Egyetértek. Mint azt Bartus is megírta a Brooklyn Bridge-es cikkében, a széles körű társadalmi aktivizmussal lehet ezt megváltoztatni.
    Bárkinek, aki tenni akar, javaslom ezt az oldalt:
    http://www.emberijogok.org/home.html
    Ingyenesen kaphat emberi jogi anyagokat, és szétoszthatja őket ismerőseinek, akik szintén rendelhetnek, és továbbadhatják. Sokan vannak, akik tenni akarnak. Ha csak az a 150-200 ember, aki egyetért az AN-ben megjelenő cikkekkel, rendelne ezekből az anyagokból, és csak 10 embernek odaadná, már az első körben 1500 ember fel lenne világosítva. Ha ők is továbbadnák még 10 embernek, már egy 15000-es erőről lenne szó, akik tudnák, mik az emberi jogok, akarnák a demokráciát, és biztosítanák, hogy a II. világháború borzalmai meg ne ismétlődjenek, még Gyöngyöspatán se!
    -
    Ha tenni akar, látogassa meg a feni linket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  17. bu
    2011. november 18. péntek
    11:28
    Köszi. Szerintem valami durva propagandával valaki átvert téged. Ki akarja megszüntetni a pszichiátriát? Én ezt sehol nem olvastam az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért (CCHR) anyagaiban.
    A pszichiátriai visszaéléseket szüntetik meg, méghozzá igen hatékonyan.
    A pszichiátria a szó definíciója és eredete szerint ‘lélekgyógyászat’. Ez senkinek nem probléma, sőt szükséges elem egy józan társadalomban.
    A probléma ott van, hogy sok esetben tudománytalan vagy áltudományos (lásd pl. eugenika, mely a holokauszt “tudományos” alapjául szolgált), és így könnyen visszaélésre használják GONOSZ emberek. Pl. Rüdin és Hitler.
    -
    Ebből következően a modern pszichiátria eszközei többnyire kegyetlenek, és senki nem vállalná önként a kínokat, amiknek a gyógyulásra szoruló lelkeket kiteszik.
    De mint mondod, vannak jó szándékú emberek e területen is, akik segíteni akarnak. Érdekes, hogy a filmben is számos pszichológus és pszichiáter beszél, akik meg akarják reformálni a területet.
    -
    Ajánlanám az amerikai magyar pszichiáter, Dr. Thomas Szász műveit és honlapját.
    Ő alapította a CCHR-t azért, hogy megreformálja a pszichiátriát, hogy az nevéhez méltóan meggyógyítsa az embereket.
    A CCHR-ról a http://www.cchr.org.hu/home.html oldalon megtalálhatóak a tények.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  18. Enyhén szólva is pikáns szcientológiai nézőpontból vádolni a pszichiátriát, mivel ez egy fasiszta eszmerendszer vagy inkább gyakorlat. Ennyi köze éppenséggel lehet a fenti hírhez.

    A sz@arabbik nyomulása – és főleg ennek hallgatólagos megengedése – folyamatos aggodalommal tölt el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  19. Te figyelj csak!
    Ne írj folyton rövidítéseket, mert a ma született olvasó nem fogja érteni például a BB-t, ami lehet Brigitte Bardot, de Balatonboglár is… Nem csak egymásnak írunk, mert az abelterjesség veszélyét hordozza magában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  20. Az indító cikkhez egy kis pontosítás.

    Novák Előd valóban azt mondta, hogy a Bartók Béla út kapja vissza
    a régi nevét, a Horthy Miklós utat, de azzal folytatta, hogy a magyar
    zeneművészet óriásáról egy másik reprezentatív közterületet nevezzenek el.

    Dr. Staudt Gábor a fővárosi JOBBIK frakció vezetője jelentette be, hogy
    a Fővárosi Közgyülés aznap délelött döntött arról, hogy – jobbikos javaslatra-
    megszüntetik a Károlyi szobor díszkivilágítását. Tehát ezt nem az alelnök -a
    cikk szerint értelmezve Novák Előd – jelentette be a nagygyűlésnek.

    Hatékonyabb, ha a leírt tények helytállóak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. santosh
    2011. november 19. szombat
    11:34
    “…ez egy fasiszta eszmerendszer vagy inkább gyakorlat.”
    Ezt a sztereotípiát honnan vetted? Olvastad az anyagaikat, esetleg végeztél szolgáltatást? Mert kijelentesz valamit tényként, amit ja, lehet olvasni az interneten, mint mások véleményét, de ha utánajársz, amit én megtettem, semmilyen fasiszta vagy fasisztoid elemet nem találsz az anyagaikban.
    -
    Az, hogy ki mit hisz az anyagi világon túl, az mindenkinek magánügye, és akármennyit is fizethet érte, ha akar, és a több mint 6500 csoporttal a világon (a Wikipedia szerint), bizony sokan gondolják ezt másként, főleg ha elnézzük, hogy milyen ütemben nyílnak az új központjaik.
    Egy jó oldal a tényszerű adatokról: http://mia.szcientologia.org/
    -
    A világnézeti szabadság emberi jog. Az ilyen sztereotip állítások pedig nem helyénvalók. Ha neked volt ilyen irányú személyes tapasztalatod, az más, de eddig bármilyen rémtörténetet, amit olvastam, könnyen lehetett cáfolni és más nézőpontból is elemezni.
    -
    De a linket nem ezért tette be, a link a holokausztról szólt, és arról, hogy a neonáci tendenciák iszonyatosak, és soha nem hittem volna, hogy ez újból erőre kap, a II. világháború borzalmai után. De úgy tűnik a mai fiatalok (vagy nem annyira fiatalok, lásd Csurka vagy Ovi maga) nem tanultak történelmet.
    Meg kéne nézniük ezt a videót:
    http://www.youtube.com/watch?v=zW34jVJ4StE&feature=related

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  22. Kedves Jobbikosok,lehet szidni a múltját embereknek,de a történelmünk részei,pl Károlyi az első köztársasági elnökünk.A múltat megváltoztatni olyan lenne mint ha pl Attilát tagadnánk vagy valami hasonló.A nemzet történelméhez tartozik Károlyi is.Az olvasott történelmetek és a valóság nem biztos hogy egyezik, ezt alkalmazza jelenlegi kormányunk is ami nem más mint agymosás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  23. Na akkor… Azt mondják a jobbikosok, hogy az ávósok milyen kegyetlen emberek voltak, mert kivégezték a felkelőket 56-ban… Ja… Megvédték a jogaik… Akik ártatlan családokat irtottak ki, azok nem érdemeltek mást… Hitler meg elmebeteg állat volt… Neki kellett volnengele első paciensének lenni… Azt szajkózzák, h a komminizmuis a világon 100 millio életet követelt… Ebben nincs benne Magyarország… Itt kb félszáz ezer áldozata volt, beleértve 56′-ot..
    . A 100 millioban pedig benne van a második világháborús áldozatok nagy részew… Egyébként 60-65 millio ebböl Kínában volt… Viszont a holokauszt és egyéb koncentrációs táborban kivégzett áldozatok közt volt ,magyar is, és még nem is esett szó a roma holokausztrol. Ahol szintén ezrek haltak meg… Többen mint ötven ezren…
    Ígya fasizmus áldozatai Magyarországon elérhetik a millios nagyságrendet is… Tehát Magyarországon a kommunizmusnak nevezett szocializmus mégiscsak jobb volt mint a Horty kormány…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Ideje lenne kicserélni a képen miki fejét vikiére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. Mindezért Orbán Viktor az elsőszámú felelős. Ő hozta létre a polgári köröket, melyek megalakulásuktól kezdve militáns célokkal működtek. (“Legyünk együtt, legyünk készen, hogy ha mozdulni kell együtt mozdulhassunk”) Ha jól emlékszem ezeknek az ökör köröknek egy bizonyos Vona Gábor volt a vezetőjük.
    Orbán már rabjává lett a Jobbiknak. Fülkeforradalmárainak apadó létszámát látva a Jobbikban látja támogatói bázisát. Ezért tesz egyre több engedményt nekik. A demokratikus állam lebontásával is a Jobbiknak kedvez. Orbánnak ezekért a bűnökért felelnie kell! Nem csak úgy, mint egy demokráciát tisztelő politikusnak, hogy vesztes választás után veszi a kabátját, és dakota lovát hajtószáron fogva eloldalog, hanem demokrácia ellenes tevékenységeiért, nemzetközi kötelezettségeink sárba tiprásáért a törvbény előtt kell felelnie!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. A TÁRKI Társadalomkutatási Intézet 2011. novemberi pártpreferencia-kutatásának adatai szerint a Jobbik most először megelőzte az MSZP-t.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Hát igen, ha nem is csinnadrattával, ám már be is vonultak.
    És ez csak fokozódni fog, mert megélhetési viszonyaink teljes átszervezésének alaptörvénye: lopd el, rabold ki azt, aki nem képes ellenállni, vedd el, amiért más dolgozott meg.
    Ami nagyban, ugyanaz kicsiben.
    Kiérdemelt nyugdíjadat, megtakarításodat büntetlenül veszi el az állam, megélhetési kamrafosztogatóiddal, termésed betakarítóival szemben törvény nem véd – gyűlölet ellen csak a még nagyobb gyűlölet szítása az ellenszer(???!!!).
    Nem a Jobbik vonul be, mi masírozunk kitárt karjaiba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Gyozo
    2011. november 24. csütörtök
    07:14
    Ez egyértelműen azért van, mert nincs egy valamirevaló demokratikus ellenzék, ami van, az szét van szakadozva, mint szitán a lyuk. A 42 százalékot, aki kiábrándult a politikából, és “nem tudja” egy erős bal-centrum párt simán meg tudja szerezni magának. Csak kéne egy ilyen párt végre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ceausescu ma választásokat nyerne 2014. április 12. szombat

Kivételezett helyzetben a TV2 2014. április 3. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos