Ronai and Ronai
AMERIKAI

Wittner Máriának elgurult a gyógyszere 2011. március 24. csütörtök 17:16 Forrás: AN

  • Hozzászólások(98)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Wittner Máriának elgurult a gyógyszere

Budapest – Három éve vergődik a Honvéd kórházban, mert képtelen meghalni – mondta Wittner Mária az alkotmány vitájában Horn Gyuláról. A kijelentés szerinte nem durva.

“Horn Gyula hóhér volt” és ” a “mi adónkból” finanszírozzák a kórházi kezelését, “három éve ott vergődik a Honvéd kórházban, mert képtelen meghalni” – ezt mondta tegnap Wittner Mária fideszes képviselő a parlamenti ülésen, miután vita alakult ki Horn Gyula egykori szocialista kormányfő szerepéről közte, és a jobbikos Novák Előd között.

Novák Előd azt mondta: a ‘90-es években Horn Gyuláék komolyabban vették a nemzeti együttműködést, mint most a Fidesz, mert önmaguk kétharmados többségét korlátozva beemelték a négyötödös szabályt az alkotmány előkészítésébe. Wittner Mária ezzel szemben arra hívta fel a figyelmet, hogy ugyanez a többség négy évvel később ki is vette ezt a passzust a szabályok közül.

Horn Gyulát 2007. szeptember 16-án vitték be az Állami Egészségügyi Központba, ahol őrökkel és kamerákkal védett VIP-teremben fekszik, szűk családi körén kívül más látogatókat nem is fogad, állapotáról pedig teljes hírzárlatot rendeltek el a család kérésére.

Wittner Mária a Népszabadság megkeresésére, miszerint egy nagyon beteg emberről van szó, nem érzi-e, úgy, hogy túl durva volt a parlamenti kijelentése, és túllőtt a célon, úgy reagált: nem érzi úgy.

“Minden ember már a Földön elnyeri büntetését a bűneiért. És nem én fogom elvenni Horn Gyula életét, hanem a Jóisten”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.9/5 (12 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -13 ( 27 szavazatból)
Wittner Máriának elgurult a gyógyszere, 3.9 out of 5 based on 12 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(98)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

98 Reader’s Comments

  1. Negyedszerre kezdek neki az irasnak.
    Nem jutok szohoz….
    Ez egy allat. Felnott letere hogy beszelhet igy egy vedtelen emberrol?
    De az is, aki nem veri ezert szajon.
    (moderálva), es van olyan aki meg helyesel is.
    Sok kitartast annak aki marad!
    En lepek innen….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +58 (66 szavazatból)
  2. Az elvtarsak egekbe emelik Horn Gyulat. Elhiszi valaki is hogy O engedte ki keletnemeteket ? Itt volt a nyakunkon az SZU hadserege, Hornnak MOCKBA megengedte hogy a nemetek a nagykovetsegrol nyugatra mehessenek.
    Ami Horn Gyula avos szerepleset illeti, koztudott (Kadar testoretol) hogy a “Gyula az rugott is.” Akarki is Horn Gyula Isten szereti. Nem Isten hozta a halalt az ember eletebe hanem a Satan. Sajnos sok “kereszteny” oszzekeveri Istent az Ordoggel.
    Pokol pedig igenis van, van akik voltak mar “odaat”, es visszajottek.
    Lasd : Youtube.
    Horn Gyulat is megilleti a tisztes orvosi ellatas, mas kerdes hogy barmelyik masik magyar allampolgart is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -61 (77 szavazatból)
  3. Wittner Mária az 56.os celeb.

    Meg mondom őszintén jótékony ködbe vész a tragikomédia amiben feltűnt először a változások hajnalán a cirkusz maximuszban, észre sem vettem volna a takaros kis fekete díszmagyarjában ha nem üti meg a fülem ahogy a ház elnök szót ad neki “meg adom a szót Wittner Mária halálra ítélt képviselő asszonynak két per..” MI-VAN????? Arra amit mondott nem emlékszem annál inkább a gesztikulációjára amit pedig len egyetlen egy nagyon kifejező mondattal le lehet írni: FRÖCSÖGÖTT A HABZÓ SZÁJA SZÉLÉN A NYÁLA..még sem ez volt a megdöbbentő annak ellenére hogy igazán “teljes s átfogó képet adott a harcos társairól s frakciójáról”
    A megdöbbenést és megrökönyödést a név váltotta ki.Wittner Mária a halálra ítélt. Egyszerűen nem tudtam értelmezni ezért meg kérdeztem egy szintén előjelt viselő idősebb s jóval informáltabb s bölcsebb barátomat mit akar ez jelenteni.
    - Alex ő Wittner Mária a halálra ítélt!!
    -Jó,jó dr úr azt halóm s látom is de mi az ő tudománya?
    - Hát fiam az hogy ő Wittner Mária a halálra ítélt!
    -Áh (végre vettem a lapot) értem kérem szépen , ő a halálra ítélt.
    - Úgy van fiam, kár nagy kár hogy derékba tört a halálra ítélt karrierje! 56 ban meg dolgozott érte.(van egy kis bibi az ő “forradalmi ” tetteivel, egyszerűben szólva köz törvényesek voltak)
    Eben egyet értettünk, azóta el telt húszon akárhány év talán s Wittner divatosan mai szóval egy igazi 56 os celeb a “halálra ítélt”. S még mindig mindösszesen enyi a TUDOMÁNYA. Mintha csak meg kérdeznéd vv nevem senkit hogy mitől vagy te sztár, milyen munkásság áll mögötted ,mit tettél le az asztalra? Ara is csak az a válasz -hát én vagyok a a vv tripla nulla. Hát az én szememben ezért is egy igazi nemzeti celeb Wittnerék Máriája s a legutóbbi megnyilvánulása után is csak azt sajnálóm hogy nem teljesedhetett be a karrierje mint “halálra” ítélt,hissz meg dolgozott érte!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +69 (75 szavazatból)
  4. Ezt a munkakerülő, senkiházi, tanulatlan primitív állatot, hogyan engedhetik be egyáltalán az Ország Házába? A vén senkiházi, most is több milliót keres, miközben 56-ben húzta el a belét nyugatra és menekülés közben fogták el. Hős. A nagyanyja térde kalácsát. Egy igazi hazudozó, aki még mindig jól megél a hazugságaiból. Vén prosti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +61 (73 szavazatból)
  5. Facebook-on bel tudtam jelölni orrbahn führert” visszaélés jelentés–>Hate Symbol” néven :)
    Javaslom midenkinek, mindegyik FidASS-esre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  6. Na és ez az undorító ocsmány szájú képződmény ott ül a magyar parlamentben, a fidesz által 5. helyen kiemelve. Ez már eljátszott a gondolattal, hogy soha nem fog olyan elismertségre szert tenni Európában. Persze ilyen undorító kijelentésekkel mit lehet tudni. Azt viszont még nem tudja Mariska galambom, hogy Horn Gyula akkor fog békével elmenni, mikor már téged eltakarítottak a föld színéről!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +53 (61 szavazatból)
  7. zmrzlna

    “Na és ez az undorító ocsmány szájú képződmény ott ül a magyar parlamentben”
    Nem tünt fel hogy EZ a magyar parlamentalizmus mostanság? Kiváncsi vagyok a többségnek mikor tünik fel hogy teljes gözzel menetel az ország a mult század elő uram-bátyám korszaka felé ,ahol semmi de semi értéke a “por népnek” s ahol csak is kizárolag a “nemzeti”handa anda rongy rázás a mértékadó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (52 szavazatból)
  8. Beata Toth "kivancsi"

    Egyszeruen nem tudok velemenyt sem irni errol a kijelentesrol es mondojarol sem .Hanyingerem lett az undortol! (bocsanat)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (53 szavazatból)
  9. Wittner Mária az 56-os idol!
    Elég szomorú !
    Ki is ez a nő?
    Miért is vagyunk annyira oda az Ő 56-os szerepéért?
    Hány éves is volt ő akkor? és mit csinált amiért fel kellene néznünk rá?

    Én 56 ban 12 éves voltam. És egyáltalán nem úgy emlékszem a dolgokra mint ahogy be van állítva történelmileg.
    A köztársaság tér közelében laktunk, házunk pincéjében töltöttük a nap nagyobb részét. Nem volt ellátás, az éppen aktuális közértet fosztotta ki a lakosság, pláne ha éppen kigyulladt.
    Az igaz, hogy 15 – 16 éves s rácok szaladgáltak nálluknál nagyobb puskával, golyószóróval. De akadt bőven felfegyverzett börtönből szabadított köztörvényes bűnöző, volt nyilas is bőven, hisz csupán 11 évvel voltunk a háború után.
    Én láttam a Köztársaság téri pártházat őrző kiskatonák lemészárolt hulláit.
    Kiskatonák voltak, akik ki voltak vezényelve, védelmezni az üres pártházat.
    Pontosan ilyen volt Horn Gyula is. Sorkatona, aki a karhatalomnál teljesített szolgálatot, és nem a saját szakállára lövöldözött, hanem parancsra.

    A Wittner Máriák pedig a messzeség távlatából azt mondanak amit akarnak.

    Hofinak volt egy tréfás gondolata az ilyenekről.

    ” partizán vagy?
    még nem, de már intézik.”

    56 valóban egy eufórikus csoda volt, de messze nem úgy ahogy ma sokan beállítják.
    Wittner Máriáról azon kívül, hogy el volt ítélve, sokkal többet nem igen lehet tudni.
    A mi házunkban lakott egy fiatal férfi, valaki feljelentette, hogy az események alatt karszalagos nemzetőr volt.
    Természetesen megjelentek náluk, amikor az ember éppen munkában volt, a házkutatáskor találtak egy nemzeti színű karszalagot, és pár röpcédulát.
    Elítélték, ült 3 évet, pedig nem is volt szolgálata. Elég volt a bizonyíték, meg a feljelentés, soha egy puskagolyót nem lött ki.

    És Wittnert miért tartjuk hősnek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +67 (73 szavazatból)
  10. Wittner Marcsa számoljon el azzal, hogy vele miért kivételezett a kommunista bíróság, mikor vádlott társai közül mindhárom halálra ítéltet kivégezték, csak őt nem? Mi lehetett az indoka annak, hogy pontosan az elsőrendű vádlott kapott kegyelemből életfogytiglant -melyből egyébként összesen 13 évet kellett leülnie-, mikor minden vádpontban megállapították a bűnösségét?
    Államrend megdöntésére irányuló szervezkedés vádjával, akár fegyveres tevékenység nélkül is rengeteg embert ítéltek halálra és végeztek ki akkortájt!
    Wittner Mária megmenekülése több mint gyanús! A nagy elszámoltatásban ő is elszámolhatna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +55 (59 szavazatból)
  11. Csak egyet kívánok ,ennek a lénynek , csak azt élje át ,ha lehet jó sokáig, amit most él át Horn .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (47 szavazatból)
  12. Hazaffyak !
    Én láttam 56-ban ezt a magából (akkor is) kivetkőzött primitív emberszabásút kéjesen gyilkolászni. Ma ez a fiatalok példaképe ? Nagy bűne a “Kádár-bíróságnak”, hogy nem végeztette ki.
    Ha ez lesz a minta a továbbiakban is, megállapítható, hogy Igen hatékonnyá vált az orbánizmus és itt asötét középkor 2011-ben Európában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +53 (57 szavazatból)
  13. Látszat mögé néző

    Ez nem normális, esküszöm. Horn Gyula a rendszerváltás utáni politika egyik kiemelkedősen jelentős és tiszteletre méltó alakja. Csak egy őrült vitatja ezt el. Bár lenne sok olyan aktív politikusunk, mint Horn Gyula, akinek én a magam részéről jobbulást és hosszú, boldog, egészséges életet kívánok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (56 szavazatból)
  14. W.M.val ugyanaz a helyzet, mint a Balsai-féle semmisségi törvénnyel. Mindazok, akik 56-ban elítéltként vannak nyilvántartva, “fidesz történelemértelmezés szerint” “szabadságharcosok” kategória.
    Pedig 56-ban is voltak, akik kedvtelésből, felvágásból, személyes bosszútól vezérelve handabandáztak, gyilkoltak.
    Azt persze nem írom, hogy W.M. is ilyen volt, de hogy az elvakult gyűlölete lealjasította, ilyenné tette, az nyilvánvaló.
    Horn ugyanis senkit nem gyilkolt meg. Ezért gyilkosnak beállítani a legmocskosabb aljasság.
    Ami pedig a keletnémetek kiengedését illeti, igenis nagy adag politika (megkockáztatom: fizika is) bátorság és rátermettség kellett hozzá. Mert az lehet, hogy a háttérben Gorbacsovék semlegességet ámítottak, de azért nem úgy működtek a dolgok, hogy Gorbi szavait mindenki szentírásnak tekintette volna.
    Voltak jó néhányan, akik képesek lettek volna megtorpedózni a kivitelezést.
    Azaz: a határfelnyitást arra az időre, amíg átszaladtak a keletnémetek, Hornéknak köszönheti a világ.
    Azt viszont, hogy az oroszok megijedtek volna O. Viktortól (nem tudom, melyik vezetéknevét írjam ide: az eredetit, vagy a magyarosítottat) kétlem. Az ő kivonulásuknak semmi köze nem volt O. Viktor felszólításához. Viszont O. Viktortól is nagy fizikai bátorságot igényelt annak a beszédének az elmondása. Nem véletlenül bujkált utána heteken át.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (37 szavazatból)
  15. Nem lehet szavakkal kifejezni, mennyire embertelen és felháborító ennek a FIDESZ képviselő “nő”-nek a megnyilvánulása. Miféle hős lehet az ilyen? Ő (ez) a FIDESZ emblematikus figurája. Valóban hős, vagy ahogy mondják, akkor is egy gyűlölettől eltelt ócska csilkos volt? Valaki hitelesen mondja már meg! Ezzel a FIDESZ a szegények után belerúgott a haldoklókba és a halottakba is. Ennyire a gyűlölet a mindenük. Mivel lehetne ezeket kijózanítani ebből?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (38 szavazatból)
  16. Nem szólok hozzá,mert ha az őszinte véleményemet írnám le W.M.-ról biztosan kitiltanának!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  17. Vesszen Wittner,a bosszúálló “keresztény” lelkű fenevad! Hornnak semmi köze nem volt az 1956-os megtorlásokhoz,mert fiatalon még nem volt a hatalomban… Amilyen a képviselőnő,olyan a pártja is:hazug és kíméletlen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (37 szavazatból)
  18. Ilyen kijelentésekre normális ember még felindulásában sem ragadtatja magát. Wittner, a FIDESZ disz-halálraítéltje minden megnyilvánulása kultúrálatlan, embertársait alázó és mélységesen sértő. Ez a gyűlölködő álkeresztény Istennel takaródzik, amikor embertársa haláláról elmélkedik. Ha van Isten akkor remélem, hogy az utolsó ítélet napján Wittner Mária el fogja nyerni méltó büntetését.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  19. Nos! Volt – és hála Istennek: van – még KÉT HALÁLRAITÉLT!

    GÖNCZ ÁRPÁD, – aki sohasem élt ezzel vissza, de pozitív szerepére mindannyiunk emlékszünk. Bár lett volna még hazánknak olyan államfő (és nem álamfő) mint ő volt.
    Kifütyülték beszédje közben, és a Hóbagoly belügyminiszter nem vizsgáltatta ki a tetteseket, bár nyilvánvaló volt.
    A másik:
    MÉCS IMRE. Tudjuk, egész életében dolgozott, szép családi életet él és politikai szerepét is pozitívnak ítélem.
    Milyen érdekes! WM és társai pedig kifütyülték, leköpték, zajt csaptak, hogy érthetetlenné váljon börtöntársaira való emlékezése alkalmakor.

    Hogy is van 56 megítélése????
    Bizony ez nem csak párt-, de személyiségfüggő is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (49 szavazatból)
  20. W M egy mentálisan sérült, erősen korlátozott szellemi képességekkel rendelkező ember. Sok van ilyen. A parlamentben is. Tapasztalhatja is mindenki ennek a következményeit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  21. Mit vártok egy tudatlan öreg nőtől. Harcos kommunistaellenessége az agyára ment. Szellemileg semmiben sem különbözik azoktól akik őt annak idején halálra itélték. Rögeszmés öregasszony. Én sajnálom szegényt,mert tudatzavarában azt hiszi hogy igaza van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  22. Én olasz állampolgár vagyok, néha néha belelátok oda is.
    Silviot sok mindenért lehet utálni, velejéig aljas és mocsok az a társaság is.
    Ott még a magyarok kedvenc pornó színésznőcskéje is képviselő lehetett.
    De ilyen még ott sem történhetne meg!
    Őszintén sajnálom a magyarokat!
    De Ti választottátok meg ezt a kormányt, 2/3-os többséggel…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  23. W.M. csak magát és a pártját minősíti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  24. Bárki bármit is gondol, hisz 56.-ról, bizonyára jogosan és elkeseredetten küzdött a nép, de az olyan megmozdulást, amelyik fegyvert fog és használ, saját honfitársai ellen, bármely oldal legyen is, soha semmi hatalom kedvéért nem fogom szentesíteni!
    Az a nemzet legnagyobb szégyene, ha a harcot, saját népén belül utcai, szervezetlen fegyveres randalírozással próbálja megoldani!
    Hofit Idézném: ki adott fegyvert a 11 éves kölyök kezébe?!! Tán Wittner Mária?
    56 megítélése akkor lesz és lehet igazságos, ha például a terror házában, azon áldozatokat is bemutatják, akik az ellenőrizetlen utcai randalírozók áldozatai lettek!
    Mert ott aztán még olyan sem volt mint a Román vezér esetében, hogy rögtön itélő bíróság ítélkezett, hanem elég volt valakire rámutatni és a ” dicső fegyvere-sek” meg is oldották az ügyet.
    Ugyanígy ítélem el azoknak az embereknek tetteit, akik az akkori álnok, hatalom védelmében ártatlan és nem ártatlan tüntetők közé lőttek és sokakat megöltek!
    Persze mit várunk józan megítélést akkor, amikor csak 2006 őszére tekintünk vissza és lám azt láthatjuk, hogy A várost felforgató, székházszétverő, szelíd, békés, polgárainkat, a gonosz rendőrség mi módon próbálja féken tartani!?
    És még ezen emberek védelmébe hoznak törvényt, rendőrség, ügyészség és bíróságokkal szemben!
    Micsoda sötét világ!
    Nekem személyesen “Hiszek Édesapámnak” jeligére 56-nak (1. éves voltam) sokkal szebben ragyogna ma fénye,(lehet hogy akkor sem tudott volna győzni!) ha olyan egyedek, mint Wittner Mária nem jutnak fegyverhez! Ha a tüntetők, a békés tüntetők, az értelmiség kivívja a hadsereg a rendőrség bizalmát és a felkelő nép védelmére áll, de nincs ellenőrizetlen fegyveres felfordulás, akkor akár tisztán is dicsőséges lehetne ez az időszak!
    De határozottan merem állítani, ha 56-ban nincsenek Wittner Máriák, akkor a forradalom elfojtása esetén, nem került volna ekkora mértékű és ilyen brutális megtorlásra, mint ami történt akkor az álnok hatalom részéről!
    Ebből fakadóan, vallom hogy közvetetten Köze van Wittner Máriáknak az ártatla-nul elítéltek halálához!

    Egy kérdés felvetődik bennem Wittnerrel kapcsolatban!?
    Ha ő valóban háztetőkről lőtt az utcára, és ez dokumentumként fellelhető, a perirataiban, mint bizonyított beismerés, akkor hogyan maradt életben, mondjuk a 11 éve corvinközi kölyökkel szemben?!
    Ez még lehet megérne egy kis kutakodást!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  25. Egy demokratikus párt, egy demokrata pártvezető rögtön felkérné ilyen elvetemültül nyilatkozó tagját, hogy távozzon a frakcióbol és a pártbol is. A viktátor nem ilyen szigorú, a demokratikus illemszabályokat pedig nem ismeri.
    Vagy ha igen, tojik rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  26. potyus!

    nagyon egy vagyok azzal amit írtáll!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  27. Ez egy ocsmány cselekedet volt!

    Igazán méltó egy zászló anyához…ilyenek ők,őt is és társainak jó részét is még mindig a bosszú foglalkoztatja,élteti őket ,vergődnek indulataik őrületeiben!

    A tisztelt jelenlevő frakció társai pedig ezt megtapsolták! Azt ajánlom gondolkodjunk el ezen és még időben szálljunk szembe velük ítéljük el ezeket a gyalázatos jobboldali politikai gaz embereket.

    Horn Gyula nem volt hóhér,de hóhérok voltak azok akik a Köztársaság téren az egész világ szeme láttára gyilkoltak feltartott kezű védtelen embereket,szíjat hasítottak a szívét kivágták két honvéd tisztnek!Nos Ők valóban hóhérok,sőt hulla gyalázók voltak.Sokan vettek ebben részt,még többen biztatták a tetteseket és talán néhányan közülük is mára megdicsőültek és kitüntetett hazafiak…

    Bizony kedves barátaim!
    Ők voltak a hóhérok és ma kiemelt nyugdíjat ,kiemelt orvosi ellátást kapnak ,igen és ők is a MI PÉNZÜNKÖN !

    Fityok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  28. Isten nem ver bottal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  29. Az indulatok elszabadulása csak egyvalamire utalhat!!!!!
    Rosszul mennek a dolgok a kormány oldalon és amit Mi már régen tudunk azt most tapasztalják meg Ők is. CSAK nem merik bevallani mert félnek orbántól és attól hogy ha buknak (és hatalmasat fognak) akkor elveszik a hatalom és vele az is hogy bárkit, bárhol büntetlenül megalázzanak,ellehetetlenítsenek!!
    A fidesz eddigi politikája is a gyűlöleten és az embertelenségen alapult!!
    Egyénileg most kezd el kibontakozni a kormányzó párt igazi arca!
    Isten segítse Horn Gyulát abban méltóságteljesen megvívhassa harcát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  30. LS: mondod: “Madarat tolláról, a FIDESZ-t Wittner Máriáról !”
    És a népet a vezetőiről!
    Bobynak van igaza, szerintem is, el kell menni innen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  31. Wittner Mária, a Fidesz képviselője egy jobbikos képviselő szavaira reagálva a Parlamentben a következőt mondta:

    “Köszönöm szépen Önnek, hogy Horn Gyulát a nemzet nagy királyának kiáltotta ki. Ha nem tudná, Horn Gyula hóhér volt. Hóhér volt a javából. És most pontosan a miniszterelnökünknek a jóvoltából, az Önök, az én adómból és mindenki adójából, de emberségből, már három éve ott kezelik, és ott vergődik a Honvéd Kórházban, mert képtelen meghalni”.

    Wittner Mária hangja az embertelenség hangja, az ocsmányság hangja. Olyan hang, amelyben nem osztozhat egyetlen tisztességes ember sem. Horn Gyula először is ember. Beteg ember, akinek gyógyulást kívánunk. Aki a halálát kívánja, az kívül kerül az egyetemes emberiesség sáncain. A Parlament, amely megtűri ezt a hangot, a párt, amely befogadja az ilyen embert, az osztozik a megbocsáthatatlan bűnben.

    Egy választás maradt. A Fidesz vagy megszabadul Wittner Máriától, vagy az egész pártot azonosítjuk ezzel a hanggal. Itthon és szerte a világban. És szégyelljék ők magukat Wittner Máriával együtt. Lelkiismeretükkel meg majd elszámolnak Isten és Ember előtt.

    (http://kapcsolat.hu/blog/megvedjuk_horn_gyulat)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  32. Így beszél egy Ember (Gyurcsány Ferenc), s nem úgy, mint Wittner, s nem hallgat, mint az egész fidesz! A hallgatás beleegyezés, egyetértés!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  33. A keresztény eszméket felvállaló párt oszlopos tagját halhattuk…..

    Ez a kereszténység? Nem!

    A fitye$z a kereszténység eszméjét is csak a szavazatok érdekében hordja mint ruhát. Ez a megnyilvánulás, ha nem jár a pártból való azonnali kirúgással, akkor azt jelenti egyetértenek vele…..

    Hol vannak a tömjénék? Miért nem tiltakoznak, mint a keresztény eszme képviselői??????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  34. Nem vagyok megrögzött szocihívő, de pláne nem fideszes. Ha választani lehet, akkor inkább a sziocikat választom, mert emberségesebbek, sokkal inkább az embereket képviselik. Horn Gyulát tisztelem, ő megtett mindent, amit lehetett az országért. Neki is voltak hibái, de semmi esetre nem nevezhető “hóhérnak”. WM egy beteg, primitív, megélhetési politikus, sajnálatos az 56 utáni sorsa, de nem ő volt egyedül ezzel a múlttal.
    Ld a vagyonnyilatkozatát és adatait:
    - http://www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_kpv.kepv_adat?p_azon=g036&p_stilus=&p_head=
    Ez magáért beszél!
    Vannak, akik élnek a múltjukkal, vannak, akik visszaélnek!
    Miért nem nyilatkozott ilyen alpári módon akár Göncz Árpád, vagy Mécs Imre?
    A jelenlegi kormánykoalíció szégyelheti magát, hogy ilyen képviselőt indított a választásokon, tudhatták, hogy szellemileg a képviselő asszony nem beszámítható! Mint amilyen a pártjuk több tagja!
    Jobban tennék, ha “érdemei elmerése mellett” mielőbb megválnának tőle, hogy ne borzolja a normálisan gondolkodók idegeit, erkölcsi, anyagi kárt okozzon. Az ilyen embereknek semmi keresni valójuk nincs a Parlamentben, de a közéletben sem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  35. Undorító ez a vén csataló! Így írni és beszélni egy Emberröl. Sok kiskatonát megőlt, de neki is el kell számolnia a lelkiismeretével. Igaz, nem tudja mi az. Primitiv, kiőltöztetr embertelen állat. úgy néz ki miont egy pr.-ti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  36. Milyen lehetett ez a primitív némber fiatalon, fegyverrel a kezében. Bizony ő is elnyerte a büntetését már a földön. Az életét neki is a Jóisten tartja a kezében, de ne legyenek kétségei, ezekért a szavaiért is felelni fog előtte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  37. Martina,
    Egyetértek, de ne nevezzük állatnak ezt a kriptaszökevény elmebeteget. NE SÉRTSÜK MEG AZ ÁLLATOKAT, ők ilyenre képtelenek lennének.
    Gratula fityisz! Még egy pár ilyen gyülölködő kliikai eset és megalakulhat a grazi tagozat. Osztják már a tagságit?
    No.1 ormányviktor.Kedvenc téveszme: orbanisztan miniszterelnöke, AZ ISTEN!
    diagnosis: Hitler reinkarnáció, fejlődőképes, gyógyszeradaggal kordában tartható.
    No.2.wittnerhalálraitéltmária. Diagnosis:gyógyithatatlan, fertőző.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  38. A stílus maga az ember. Életrajza szerint a képviselőasszonynak is nehéz gyermekkora volt. 1937-ben született, ismeretlen apától, állami gondozottként, gimnáziumot félbehagyva Szolnokon, Kunhegyesen dolgozott. -18 évesen-1955-ben fia született, egyedül nevelte. Fél év múlva már Pesten, alkalmi munkákból élt. Az eseményekbe ki tudja hogy keveredett bele, mit tett, vagy nem. Engem érdekelne, ez idő alatt az 1 éves kisfiával ki törődött, mert ezek szerint nem volt mellette? Na ez ami érdekes!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  39. Commonsense, csekély kultúrádból kitellik az “agent provocateur” kifejezés ismerete? Az 1500-at elköltötted már?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  40. Wittner Mária igenis a FIDESZ emblematikus alakja. Beleillik az Orbán, Kövér, Kaya, Toth, Simicska, Navracsics stb, sorba. Ha nem így lenne, akkor csalódnék a 15 évvel korábbi értékítéletemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  41. Hááááát bár csóró vagyok de 1500-ért nem mentem volna oda…..másfél millióért igen,ja azokból van néhányszáz…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  42. Meg vannak még valahol Wittner Mária Kádár rendszerben tartott bírósági tárgyalásainak jegyzőkönyvei? Esetleg nyilvánosságra lehetne ezeket hozni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  43. Kitűnően beleillik a Fidesz köreibe! Már rég, nagyon rég elkéstük a kommunizmus bűneivel való szembenézéssel, a bűnösök megbüntetésével, de ez az vén bolond nőszemély mégsem képes ezen túllépni pusztán azért, mert ő a forradalom idején B.pesten volt! Erre mondanánk, hogy “megélhetési ‘56-os”, aki ugyan -helyesen- gyűlöli a kommunizmust, de -helytelenül- meghajol a demokrácia más sorvasztói, jelen esetben a “jobbközép” Fidesz uralma előtt!

    Kívánom neki, hogy halálos ágyán hasonló jókívánságokat küldjenek neki, az e havi IMP-be úgy is azt olvasom, hogy a mai kor embere nem készül fel az elkerülhetetlenhez még annyira se, hogy számon kérje saját elmúló életének érdemeit s bűneit, így minden bizonnyal tisztának érzi magát majd akkor…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  44. Emberként nem lehet minősíteni, mert EMBER ilyen mocskos hangnemben nem beszél senkiről.Ráadásul az országházának nyilvánossága előtt gyalázkodott, a házelnök jóváhagyásával.Parlamenti képviselőnek semmit sem ér, kétségbe vonom. hogy értelmezni tudna egy törvényjavaslatot. Mondja meg valaki, egy ilyen képzetlen, buta vénasszony mit keres a parlamentben? És ilyen analfabéta a képviselők zöme.
    Hova jutott ez az ország?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  45. Anonyme! Nem hová jutott , hanem hová jut ez az Ország ?! Azt hiszem lesz itt még kemény világ – sajnos , és rossz belegondolni a végkifejletbe !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  46. Vörös Árpád 2011. október 28. péntek 19:06
    “Megvannak még valahol Wittner Mária Kádár rendszerben tartott bírósági tárgyalásainak jegyzőkönyvei?”
    .
    Lehet, hogy Dániel Péter közelebbit is tud róla vagy róluk. Nem lehet véletlen, hogy nemrég gyakorló ügyvéd létére a facebookon pont WM-mel foglalkozott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  47. A százezres tüntetés és a 300Ft feletti euro árfolyam árnyékában Ovi úgy gondolta, hogy megint elő kell venni a leginkább “komcsi” gyalázó képviselője retorikáját – ez kell a “népnek”.
    Már korábban is jeleztem, hogy a WM nacsasasszony 56-nak nem a színe, hanem a fonákja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  48. Vörös Árpád: nem kérdezni kell, hanem követelni: hozzák nyilvánosságra Wiittner aktáját. Akik Csepelen ismerték, azt állítják ugyanis, hogy tényleg gyilkos volt.
    Ezek után kíváncsi vagyok, hogy TÉNYLEG legyilkolta a házmestere családját?
    Ha nem – akkor az ő érdeke is ennek nyilvánosságra hozatala.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Illés Zoltán nem szép, viszont nem is okos 2013. szeptember 12. csütörtök

Sms-ben kért bocsánatot Illés Zoltán 2013. szeptember 11. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos