Ronai and Ronai
AMERIKAI

Illés Zoltán nem szép, viszont nem is okos 2013. szeptember 12. csütörtök 5:26 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(19)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Illés Zoltán nem szép, viszont nem is okos

Budapest – A történetet mindenki ismeri: bocsánatot kért Illés Zoltán államtitkár Szél Bernadett képviselőtől, amiért az országgyűlésben azt találta neki mondani: Attól, hogy Ön szép, még nem következik az, hogy okos.

Amiben, mellesleg van valami. Illés Zoltán például se nem szép, se nem okos. Viszont bunkó, amiért ilyet mondott.

Másnap aztán bocsánatot kért. Sms-ben, mert macsóéknál ez a trendi. „Megkövetem Önt a lovagiasság szabályai szerint” írta Illés az sms-ben. Ahelyett, hogy kiállt volna a parlamentben, vagy legalább a tévében mondott volna néhány szót.

Mindenesetre elolvastuk Illés államtitkár sms-ét, tanulmányoztuk alaposan, majd lefordítottuk magyarra.

Helló, te Berni, vagy hogy a lópikulába hívnak. Mink itt ugye, most a pártra gondolok, nem szokjuk tudni a nők nevét. Megjegyezhetnénk, ha akarnánk, mert okosak vagyunk, de nem tartjuk fontosnak. Nálunk a nő nem azért van, hogy megjegyezzük a nevüket.

Hanem, azért, hogy mindég tudja, hol a helye. Ha meg nem tudja, megmutatjuk neki. Megvannak a módszereink. Balog Jóska barátom például a vak komondorra esküszik. Azon tudnak átesni a legjobban a renitens nőneműek. De van, aki a süket tacskókat díjazza. Ha bekenik szappannal a süket tacskó hátát, át sem kell esni rajta, elég rálépni, aztán akkorát taknyol az illető női hölgy, hogy a padló adja a másikat.

Említhetném a Varga Pistát. Tudod te kiscsibém, hogy melyik az! Amelyik azt mondta, hogy nem lenne annyi családon belüli erőszak, ha a nők többet szülnének. Igazat beszélt a Pista. Amíg szülnek, nem verjük őket, emberség is van a világon. Amikor már nem szülnek, akkor már oda lehet csapni nekik, de akkor is csak tenyérrel. Ököllel leginkább csak végszükség esetén, vagy ha már nagyon rászolgáltak.

Láttam a parlamentben, mennyire csodálkoztál, hogy mit mondtam. Nagy hiba volt picinyem. Nem kellett volna csodálkoznod. Nálunk ugyanis ez a normális üzemmenet. Mink odahaza is így beszélünk. Anyánkkal, feleségünkkel, leánygyermekünkkel.

Ajánlom figyelmedbe Kósa Lajost, a debreceni polgármestert. Ő aztán tudja a dörgést, annak az IMF-es csajnak, az Irinának is, hogy megmondta: az a kedves ukrán hölgy.

Ebből látszik, hogy a Lajos egy úriember. Le is kurvázhatta volna az IMF magyarországi irodavezetőjét, mégsem tette. Mert a Lajosnak volt neveltetése. Jó, a buzikat nem szereti, de amúgy tényleg jó srác.

Azt mondjuk, belátom, hogy nem vagyok a szavak embere. Én a vizeket szeretem, meg a fákat. Nem mindegyik fát, csak azt, amelyik a mi fánk. Tudod, néhány évvel ezelőtt is, hogy vertem a nyálam – bocs, de mink itt a frakcióban ezt így mondjuk – amikor ki akartak vágni néhány fát Budapesten, a Nagymező utcában. Mélygarázs lett volna ott, rendezett környezet, jól működő tömegközlekedés. De mi ezt megakadályoztuk, mert nem akartuk, kisanyám.

A Kossuth téren ott engedtük a favágást. Csöndben az éj leple alatt, sunyin vágtuk ki a fákat. Azokért a fákért nem volt kár. Ezt onnan tudom, mert mink mindig tudjuk, hogy mi a jó, és mi az, ami nem. Véssed jól az agyadba butatyúk. És ne panaszkodjál a Kövér Lacinál, mert az egyrészt a mi kutyánk kölyke, másfelől meg, ha sokat ugrálsz, akkor elmondok neked egy szőke nős viccet. Ha meg még ettől se férsz a bőrödbe, megkérem a Selmeczi Gabit, hogy mosolyogjon rád.

Jó, ezt talán mégsem, ennyire azért nem vagyok bunkó. Csak jelezni szerettem volna, hogy megtehetném.

Azt mondtam már vazze’, hogy jó vagy nálam, baby?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (21 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +33 ( 33 szavazatból)
Illés Zoltán nem szép, viszont nem is okos , 5.0 out of 5 based on 21 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(19)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

19 Reader’s Comments

  1. Most hallom az ATV-n, hogy mégsem megy be a zillés, micsoda tökös “lovaggiasság”, besz….s

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  2. sms-ben elnézést kérni? inkább sehogy. micsoda tirpák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  3. Vak komondort tartók csapata – ahol a nő szerepe a szülésben teljesedik ki, akkor talán nem kapnak akkorát, hogy átessenek rajta naponta!
    -
    dr. Lévai Anikó: nekem jó uram van – hát ennyi, le sem tagadhatnák, hogy miről szól a házasság, sok szava nem lehet az ura mellett, de kielégíti, hogy milliárdjai vannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  4. Ahol a PlagiPál, PlagiZsolt, a halottal szerződő Budai, a vak komondoros, a savasember, a Dunszt-levelezős maca, a Szőke Ferenc, a csuhajjázós asszony, a nagykést a hasába egri nő és még sokan mások a stáblistáról beleférnek az elvárható színvonalba, ott már semmin nem szabad ámulni és bámulni!
    -
    De amikor Szanyiról, mint alkeszről beszélnek, mindig furcsának tartom, hogy mitől alkesz, talán ő énekelt volna, a fehérvári huszárok kislányok meghágásáról, vagy rosszul emlékeznék?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  5. “Ha meg még ettől se férsz a bőrödbe, megkérem a Selmeczi Gabit, hogy mosolyogjon rád.”
    Ez azert viccnek tul durva volna… Ha meg igaz, akkor esztelen brutalitas es vegso ketsegbeeses lepte el a fideszt, hogy meg az ilyen kis felig fujt lufik is emberkednek tole :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  6. Illés Zoltán a fidesz igazi arca. Mind ilyen.Ki “csak”verbálisan, ki meg komondorilag félemlíti meg a párját.
    Aztán olyan is van, amelyiknek a párja arcát alig tudják eredeti helyzetbe visszaállítani egy klinikán…Mert jó az ura… Mindegyik ezt mondaná.
    A sok ájuldozó hívő mit tenne ugyan, ha látnák hogy az istenített uruk micsoda felbőszült dilis, amikor elveszti uralmát a gyógyszerek felett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  7. Kutya jó dolguk van ezeknek a mi kutyánk kölkeinek, az áldóját!
    Mindent megengedhetnek maguknak.
    Illést más (normál) országban már régen leváltották volna: elegendő ok, hogy mindent rendben talált az iszapkatasztrófa előtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  8. Teljesen egyértelmű, hogy Illés megmutatta a Fideszesek igazi arcát. Tisztelet a kevés kivételnek (mert azért van!) pontosan ez jellemzi Őket.
    Az, hogy sms-ben kér elnézést a “lovagiasság szabályaira” való hivatkozással, meg minden bunkóság netovábbja.
    Egy unintelligens, beképzelt majom. (erre rímelne, hogy “Egy barom”, de nem teszem, nehogy nekem is írni kelljen egy sms-t)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  9. *
    A Nagymező-utcai 5 darab fa “védelmében” odaláncolta magát, viszont a Kossuth-téri 100 kivágott fáért ki nem nyitotta volna azt lepcses szájszervét.
    *
    A Nagykörút VI. kerületi szakaszán a 2010-es kampány idején az egyik házat csak azért állványozták fel, hogy azon óriás reklámokat helyezzenek el – persze semmi renoválás(!). És mit ad Isten, legalább egy negyed évig ennek a kretén alaknak az ábrázatjában gyönyörködhetett az általa is oly sokat támadott Combino – négyes-hatos – szerény közönsége csodálkozva azon is, hogy háttérül éppen ezt a korszerű, még Demszkiék által forgalomba hozott, villamost helyeztette el… Volt hozzá p………ja.
    *
    Megaztán ! Illésnek nem halljuk ma sem azt a választások idején még üvöltő orgánumát a veszélybe került Római-parti fák és ezzel a Római-part védelmében, amelyeket Tarlós (azelőtt III.ker.pgm.) és csicskása, Bús Balázs (mai III.ker.pgm.) azért szándékoznak megsemmisíteni, hogy az általuk az . á r t é r b e . e n g e d é l y e z e t t (! amit amúgy törvény tilt) épületeket ezen túl gát védje***… Bizonyára nem kis pénzért megígérték ezt a tulajdonosoknak, és az ígéret szép szó… Úgy mellesleg, ettől azoknak épületeknek és telkeknek . m e g h a t v á n y o z ó d i k . a piaci . é r t é k e , míg a Római part eddigi természetesen jellegzetes, bájos promenád-romantikájának ezennel vége. ( A súlyos valóságot enyhítendő, az ottani ártéri területeket szeretik az illetékesek “hullámtérnek” becézni, holott ezeket minden árvíznél elönti a mocskos áradat.)
    Végül. Az ilyen “kifejezéseitől botrányos” parlamenti hozzászólásoknak a Fid SS taktikában . m i n d i g . a z . a . c é l j a, hogy az általa (most éppen Illés által) kiváltott nagy felháborodás közepette valami sokkal nagyobbról terelje el a közvélemény figyelmét, h o g y . ezek zaja . e l n y o m j a . az általuk elnyomorított tömegek égbe kiáltott átkait…
    *
    *
    *** Ez az utólagos, – a fennmaradási engedély érdekében kreált – gátépítési terv tökéletes fizikai analógiája a Fid SS teljes . j o g f e l f o g á s á n a k. Hozunk rá egy törvényt és rögtön törvényes lesz… Amit azt két hatalmas elméleti szakemberük, Orbán és Kövér már 1987-ben így fogalmazott meg egy közös munkájukban: “A jog nem más, mint bármikor megváltoztatható(!) parancsok halmaza.” [Tipikusan magyar jogszabálytisztelet, azaz mutyi-tecnika ez is. Például a Hármashatárhegy jó része is {szintén III.ker!} így lett beépített város!rész, hogy az előbb zártkerti ingatlanokra lakóházakat építettek engedély nélkül, majd engedélyezték a fennmaradásukat.]

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  10. Köteles, akinek kötelessége megvédeni a mi kutyánk kölykét, mivel szerinte nem tett kirívóan sértő megjegyzést…..
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=676703&referer_id=friss

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  11. Illésnek nagyjából annyi köze van a lovagiassághoz, mint Orbánnak az igazmondáshoz. Én már egyszer kifejtettem a véleményem eben az ügyben, és most is csak megerősíteni tudom a korábbiakat. Ha ez az alak az én hozzátartozóimmal beszélt volna ilyen hangnemben, akkor másnap a fejét legfeljebb a hóna alatt vihette volna be a “tekintetes házba”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  12. Nem szép, nem okos. Viszont hosszú a nyelve. Több meg nem is kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  13. Illés az emberi silányság állatorvosi lova. A szakmájában egy senki ,emberileg nulla,egy 160 centis gnóm és egy címeres tahó.Még a fidesz színvonalát is veri. Kellenek az ilyenek a buktához !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  14. Mit vártok tőle? Fideszes!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. Sokkal nagyobb baj annál Illésnél, minthogy hány centi!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  16. helyesen:Sokkal nagyobb a baj annál….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. Egy székesfehérvári vízügyi hivatal béli szakalkalmazott tanúja volt az újonnan kinevezett Illés első, fehérvári “fellépésének”. Illés “úr” annak tahó rendje és módja szerint beviharzott az új helyi vezetőt bemutató-beiktató rendezvény termébe, és a korábbi időkből kollégaként is jelen lévők részére hideg lakonikussággal megszabta a “merre, hány méter” legújabb szabályait. Nagyjábó imigyen: (1) Mától kezdve Őméltóságát csakis “államtitkár úr” címzéssel lehet megszólítani, és ezennel a haverfelvétel beszüntetve; (2) Őméltóságához csak az újonnan kinevezett igazgató fordulhat, mindenki másnak tilos őt személyesen zargatni és zaklatni; (3) Őméltósága mód felett elégedetlen mindennel, amit az intézmény az addigi időkig tett, és ami azon belül eluralkodott, ezért ez az áldatlan helyzet új vezetőért kiáltott! Az ellenőrzési dokumentumok ilyen viszonyokat persze nem fedtek fel, de ez Őméltóságánál mellékesnek bizonyult. (4) Az új, éppen bemutatott igazgató, – aki mellesleg a szíve hölgye- élvezi Őméltósága teljes és fenntartások nélküli bizalmát, kiváló szakember és vezető, ezért elvárja mindenkitől, hogy példás fegyelemmel, feltétlen odaadással támogassa őt a vezetés, valamint az intézményi rend megszilárdításában, és ilyenek.
    A volt kollégák meg csak néztek ki a fejükből. Egyfelől azért, mert a régi igazgató elismert vezető és szakember volt a körükben, másfelől pedig azért, hogy ez, a korábban szerénynek, udvariasnak és barátságosnak mutatkozó, a magát elhivatott szakembernek hirdető fura kis fazon mekkora változáson ment át, amint “sarzsit, zsoldot és lovat” kapott az újsütetű kormányzónktól.
    Hiába no, Orbán, az újsütetű nemzeti kormányos jó érzékkel képes kiválasztani magának azokat az ingatag értékrenddel, de emellett tetemes ambíciókkal megvert egyedeket, akik még önmagukkal is képesek meghasonulni, ha az üzlet rangról, hatalomról, pénzről, igehirdetésről, erőfitogtatásról szól. Mert ne tévedjünk, a rátermettség és elhivatottság nélkül való kinevezés nem más, mint egy kölcsönös előnyökkel kecsegtető üzlet megkötése. Ezek a kicsinyke emberek pedig el sem képesek képzelni azt, hogy a szigorú vezetői attitűdnek egyáltalán nem szükségszerű kelléke a kápói tekintély és drill! De sok magyar tarack még ezek közül és képes egy fejjel “kiemelkedni”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. Illés illik a sorba. Vérbunkó, akárcsak a szintén mélynövésű főnöke, vagy a debreceni Kósa. Tud valaki olyan kormánypárti politikust megemlíteni, akitől nem fog el a hányinger?
    Egyébként azt hiszem itt a kellő pillanat megemlíteni, hogy ideje lenne női miniszterelnök jelöltet ajánlani a népnek. Az én jelöltem Tétényi Éva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  19. Illés az csak egy pitiáner bunkó Fidesznyik ha erősen ráförmednek Plági Palinak vagy Gyurcsánynak……..is vidáman kényezteti a hátsó felét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos