Ronai and Ronai
AMERIKAI

Sms-ben kért bocsánatot Illés Zoltán 2013. szeptember 11. szerda 14:47 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(26)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Sms-ben kért bocsánatot Illés Zoltán

Budapest – Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár szerdán sms-ben kért bocsánatot előző napi kijelentéseiért az LMP-s Szél Bernadett-től — ezt az ellenzéki képviselő mondta el egy szerdai sajtótájékoztatón újságírói kérdésre. Szél Bernadett a bocsánatkérést elfogadta, de az LMP továbbra is a házbizottság elé akarják vinni az ügyet.

Illés Zoltán a parlament keddi ülésnapján Szél Bernadettnek – egy a verespataki bányanyitással összefüggő kérdésére – azt válaszolta: „attól hogy ön szép, még nem következik az, hogy okos, attól hogy ön állít valamit, még nem következik az, hogy ön ért hozzá, hogy úgy vannak a dolgok”.

Butaságnak, „baromságnak” minősítette az ellenzéki képviselő szavait és azt tanácsolta az ellenzéki politikusnak, hogy a „miniszterelnök úr nevét ne vegye a szájára”. Kocsis Máté a Fidesz-frakció nevében elnézést kért a képviselőtől.

Szél Bernadett szerdán az újságíróknak azt mondta, egy „teljesen racionális” ellenzéki kérdésre Illés Zoltán államtitkár egy „meglehetősen durva ámokfutással reagált”. Hozzátette, a bocsánatkérést elfogadja, de ezzel az ügy nincsen lezárva: továbbra is a házbizottság elé akarják vinni a történteket, hogy garanciát kérjenek arra, hogy „ilyen súlyos ámokfutás” többé ne fordulhasson elő a kormánypárt részéről a parlamentben. Arról még nem gondolkodtak, hogy pontosan milyen garanciákat szeretnének, mert fontos látniuk, hogy milyen a kormányoldal hozzáállása, hogyan kezelik ezt a kérdést – közölte.

Kijelentette, nem tartja normálisnak, hogy a kormánypárti politikusokat nem büntetik meg, amikor elszalad velük a ló. Kettős mércét emlegetett és emlékeztetett arra, hogy tőle megvonták havi tiszteletdíjának egyharmadát, amikor egy Földrablás helyett földosztás feliratú táblát tartott fel a földtörvény zárószavazásakor.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (6 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +11 ( 11 szavazatból)
Sms-ben kért bocsánatot Illés Zoltán, 5.0 out of 5 based on 6 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(26)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

26 Reader’s Comments

  1. Az még csak haggyán, hogy egy utólso büdös bunkó módjára viselkedett a minioszter, vagy mi a franc a jelen titulusa, de tetejében rögtön Istennel tévesztette össze Orbánt, mior azt bírta monndani a inkriminált képviselő asszonynak, hogy Orbán nevét ne vegye a szájára. Több az annál, hogy állítom ezzel rengeteg bigott Orbán hívő is valószínű egyet ért. Nos amíg van egy olyyan társadalom, amely ezt eltűri-márpedig egy politikus sem tette ezt szóvá-addig ne csodálkozzunk azon, hogy hol tartunk és főleg merrrefelé tartunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  2. Csak nekem tűnt úgy, hogy Illés Zozó be van …? (moderálva) :D
    Nekik persze lehet piálni a melóhelyen…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  3. Illés Zoltán a Fidesz egyik legbunkóbb képviselője,aki abszolúte semmihez nem ért.Hiába tagadja,igenis nyilvánosan nyal Orbánnak.
    Mellesleg Kövér László igazán megszondázhatná a magukból kivetkőzött felszólalókat és a válaszadókat is. Aki iszik,vagy drogozik,az kussoljon,mint szaharin a fűben.
    A bocsánatkérést szerintem annyira bunkóság SMS-ben lerendezni,mint egy párkapcsolati szakítást. Oda fogunk jutni,hogy a sajtós helyreigazításokat is SMS-ben fogják egyesek letudni !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  4. Bebizonyosodott, hogy az intelligenciát nem lehet egyetemen megtanulni, valamint az is, hogy a szakmai kiválóság mellett lehet valaki bántóan unintelligens.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  5. aki kicsit is ismeri a fideszt az nem lepödik meg ezen a hangvételen. ez nem illés zoltán stílusa, hanem az egész pártté. persze ebben is vannak tehetségesebbek, mint pl lázár, meggyes tamás, kövér és most illés és gyengébbek. utóbbira nehezebb példát találni. ez a alpári, intoleráns stílus egyébként lassan az egész országban eluralkodott. többek közt ezért is vált élhetetlenné orbanisztán. mi a megoldás? vegye át mindenki ezt a stílust ha életben akar maradni magyarországon vagy hagyja el az országot esetleg álljon vágra a sarkára a tömeg és zavarja el orbánt és bandáját a hatalomból még a “választások” elött?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  6. Nyilvános sértésért nyilvánosan kell bocsánatot kérni, ott a Parlament előtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  7. Sms-ben a mi kis kormányunk különben elég jó.

    Csak most nem a belügymintől jött a mindenki üljön át egy másik autóba, hanem Nők max szépek lehetnek, úgy hogy minden nő üljön át…. egy másik székre. Az lenne a legjobb ha adott szék a büfében lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  8. ~
    Illés akkor lett volna nagypofájú, amikor a Kossuth Lajos téren kivágták az összes (100db.) fát. Ám ő akkor kussolt, mint sz@r a fűben, mert az is…
    ~

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  9. Mami@ ezek a nőknek legfeljebb azt írják, hogy a szülőszobából a konyhába üljenek át.

    A fentiekhez egyszerűen kapcsolódva egy barátom mondatával:
    “Kiafasírt???”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  10. keddi: Adtam egy mínuszt. Szakmai kiválóság mellett nem lehet valaki unintelligens. Illétlen szakmailag nem nulla, hanem egy mínusz, mert azt állítja magáról, hogy ért valamihez. De nem. Semmihez nem ért és ehhez képest egy unintelligens barom és gyakorló elmebeteg. Személyes ismeretség alapján állítom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  11. T. Bezanne !
    ~
    Igaz, igaz ! A Fidesz személyi összetétele ugyanaz, mint a Jobbik állománya, azzal a különbséggel, hogy amit az egyik ki sem mondhat, azt a másik feladatul kapta.
    Hát ’stenem, azért talán ők is emberek, nehéz azt megállni, hogy a szutykos mondanivalójuk néha ki ne csúszna azon fene nagy konzervatív szájukon.
    ~

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  12. Eleve, már ehhez a végtelenül gyenge “attól, hogy szép, még nem biztos, hogy okos is” óvodai szintű bullshithez mennyire kell szellemileg leépülni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  13. Borzasztó lehet ezeknek a rendkívül bátor, jellemes, intelligens férfiaknak megélni, hogy egy nő valóban bátor és igazságszerető, nem úgy mint ők.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  14. Ez egy ocsmány büdös bunkó. És ha rossz néven veszi, akkor majd SMS-ben bocsánatot kérek tőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  15. SMS-ben bocsánatot kérni? Ország-világ előtt elkövetett sértésért?
    Ez pont akkora bunkóság, mint amekkorák a szavai voltak. Amit mások előtt, személyesen tudott mondani, azt ugyanolyan körülmények között kell visszavonni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  16. Ma, szerdán nem volt parlamenti ülésnap, amikor egyenesben kérhetett volna bocsánatot?Í SMS-ben csak a gyáva, tettét igazán nem vállaló képviselő teszi ezt a gesztust…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  17. Illés nem mindig volt ilyen bunkó, talán a NER hatására hülyült meg. Minden arra
    utal, hogy rohamosan rothad a fidesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. Nincs bocsánat.
    Ez nem pillanatnyi elmezavar volt,. hanem a lelkében is véreb őszinte megnyilvánulása. A bunkóság a leglényege, ezért vélte úgy, hogy SMS-ben elintézheti a dolgot. De ha a parlamentben tette volna, akkor sem megbocsátható, amit tett.
    Az, hogy valaki ronda, még nem jelenti azt, hogy nem a gazda csahos vérebe, és ezt Illés ékesen bebizonyította.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  19. Ez a puhatestű ahhoz is gyáva, hogy normálisan kérjen bocsánatot, a parlamentben, ahol kihullott a kapa a szájából.
    Én meg azt üzenem neki, hogy attól, hogy valaki öltönyben van, az még nem jelenti azt, hogy okos.
    Mint a példa (és az egész frakciója) mutatja, nem a ruha teszi az embert, vagy az állatot.
    A minap a hvg.hu a legnagyobb orbán nyalásról cikkezett, de ez űberelt minden: nem veheti a szájára az én kedves vezetőmet, ahhoz maga nem érhet fel, csak én vehetem a számra.
    Az ánuszát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  20. Az kimaradt az előzőből, hogy ha valaki öltönyben parádézik, és csúnya alkoholista feje van, az még nem biztos hogy okos.
    Így teljes :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  21. Azért azt nem támogatnám, hogy legyél nyugodtan bunkó, és utána a bocsánatkéréssel el van intézve a dolog. Egy ekkora taplót ott kellett volna azonnal lecsapni, ha én lennék a férje a hölgynek addig üldözném ezt a gazembert, amíg le nem tépném valamelyik fülét. Illést az anyja nyilván csak a családi pótlék miatt vállalta be, az abortusz után ez maradt, és ilyen prosztóvá vált. Az ilyen féregnek nincs bocsánat, takarodjon a közéletből is, maximum erkölcstan tankönyvben lehetne elrettentő példa. Az a hölgy is hülye, aki ezután egyáltalán szóba áll vele. Akiinek nem tetszik amit írtam, menjen az anyjába, küldje el a telefonszámát és küldök neki a lovagiasság szabályai szerint egy SMS-t.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. Még egy kérdés:
    hol van ilyenkor Gálné Perc Ildikó, és a fidess női tagozata nevében miért nem háborodik fel elemi erővel?
    Gyurcsány feleség lecserélő poénjára rárepültek a suttyók, ez meg habzó szájjal fröcsögte a megfontolt és nyugodt válaszát.
    Lehet azért folyt a nyála, mert készült az esti találkájára viktorral. Ő biztos a szájára vette.
    A nevét…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. Ahogy süllyed az egymás iránti tisztelet és az erklöcs , úgy nő a fertő az országban.

    http://mno.hu/kek_hirek/eros-testalkatu-ferfiak-jelentek-meg-az-v-keruletben-1183641

    Itt tart Budapest szíve, ( Rogán vigalmi negyede,a maffia székhelye) a night clubbok, a konzumhelyek menyországa.

    Kitört a területi vita a bűnözők között…mi lesz ebből?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Majd ezektől a neandervölgyiek is SMS bocsánatkérést kapnak ha véletlenül ők is átesnek valami vak komondoron, ugyanis az ilyen típusú balesetek nem kifejezetten nők számára fenntartott kiváltságok. Bárkivel megeshet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. helyesbítés : Majd ezek a neandervölgyiek ..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. Övön aluli kiütés A PARLAMENTI KÖZVETÍTÉSKOR !
    Bírói döntés SMS-BEN?
    .
    Így folynak ma közügyeink.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Jön az újabb rezsikamu 2013. szeptember 15. vasárnap

Bajnai pártja koalícióra lépne a Fidesszel 2013. szeptember 14. szombat

Illés Zoltán nem szép, viszont nem is okos 2013. szeptember 12. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos