Ronai and Ronai
AMERIKAI

Jó éjszakát gyerekek, jó éjszakát Magyarország! 2014. március 31. hétfő 8:00

  • Hozzászólások(109)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Jó éjszakát gyerekek, jó éjszakát Magyarország!

Budapest – Rájuk szavaztak, nagyot koppantak, most már ők is tudják, hogy becsapták őket. Megint rájuk fognak szavazni. Ez az igazi hungarikum, nem a Túró Rudi!

Fiatal nő, kisvállalkozó, naná, számla nélkül. El van keseredve, mondja, hogy miért. Van néhány milliója a bankban, és most nem tudja, hogy hova vigye. Azt mondja, fél, hogy ezek erre a pénzre is ráteszik a kezüket. Ezeknek, semmi sem szent, már a bankban sincs biztonságban az ember pénze, teszi hozzá.

Kérdezném tőle, hogy kik azok az ezek, akiktől a pénzét félti, de inkább hallgatok. Régről ismerjük egymást, tudom, világéletében a Fideszre szavazott, ma is így tenne. De a pénzét azért félti. Nem kérdezek semmit, tudom, ő is tudja. Csak magamban morgok: te is rájuk szavaztál, vazze!

Rájuk szavazott, de most tőlem várná a választ. A párnacihát mégsem ajánlhatom, ha külföldi bankot javasolnék,  hazafiatlan lennék.

Valamiért nem áll össze benne, hogy ezek azok. Vagyis az övéi. Merthogy a politika, a gazdaság nem magától csinálódik, hanem valakik csinálják, alakítják, miattuk van az, ami. Nem magától lett bóvli az ország, sokak „munkája” van benne.

Még aznap a Facebookon. Fiatal és nő, szintén régi ismerős. Fidesz-fan, hitében megingathatatlan, véleményéből mozdíthatatlan. Hitt bennük, mint állat. Panaszkodik országnak-világnak. Mi lesz majd, hogy fizetni kell a bölcsődéért. Ki volt az a marha, aki ezt kitalálta? Látott-e már gyereket közelről, élt-e már bérből és fizetésből?

Lájkolnám a bejegyzést, írnám az üzenőfalára, hogy te akartad, te szavaztál rájuk vazze’, hiába óvtalak, és intettelek. Edd meg, amit főztél, aranyanyám, most láthatod, mi lett abból, hogy az eszed helyett a szívedre hallgattál.

Pontosabban, az indulataidra.

Persze, nem írok neki semmit, tudja ő ezt nélkülem is.

Mint ahogyan azokat az orvosokat sem bántanám, akik egy társaságban azon keseregnek, hogy ezek az agyatlan barmok (megfogalmazás tőlük) az is szétverik az egészségügyben, ami nemrég még működött. Kérdezné a bennem lévő kisördög, kik azok az agyatlan barmok, akik szétverik, de tudom, csak vita lenne belőle, veszekedés. Mert azt már látják, hogy nagy a baj, és egyre nagyobb lesz. Kapkodás, rögtönzés minden szinten. De még valamiért nem állt össze bennük, hogy a sajátjaiknak köszönhetik azt, ami most, mindenki mással együtt, nekik is rossz.

Szorong a pedagógus-ismerős, hogy most majd mi lesz az iskolákkal. Meg persze főleg velük, tanárokkal. Az életpályamodell, ami be lett ígérve, arról már egy ideje tudják, hogy kamu. Pénz nincs rá, szándék csak szavakban, utcára kerülnek sokan, ha nem történik valami. A gyerekekről, akiket tanítaniuk kéne, nem is szólva. Velük mi lesz?

Te is rájuk szavaztál, vazze’! Emlékszel, mekkorákat vitatkoztunk? De te hittél a fenékig tejfel elméletében, abban, hogy kolbászból lesz a kerítés, és csak akarni kell, hogy eljöjjön a Kánaán.

Rájuk szavaztál, vazze’! Mondanám, de tudom, fölösleges. Tudja már ő is, nem hülye.

Kérdés helyett inkább hallgatok. Jó érzésű, tisztességes embereket bántanék meg a hitükben. Barátaimat, ismerőseimet. Nem a vallásos hitükben, hanem abban, hogy egy pártért, s különösen annak örök és megbonthatatlan vezéréért rajongtak.

Tudják, látják, mondják is, hogy ezek, az övéik elkúrták az országot, de mondani még nem merik.

Félnek. Félnek a Fidesztől, de legalább ennyire tartanak attól, hogy szembesülniük kell önmagukkal, és rá kell ébredniük, hogy akikben vakon bíztak, csúnyán rászedték őket. Kihasználták a hiszékenységüket, visszaéltek a jóindulatukkal, ráadásul nem is különösebben ügyes furfanggal, hanem azért, mert könnyen hagyták becsapni magukat.

Jó éjszakát gyerekek, jó éjszakát Magyarország!

Könnyű álmot nem ígérhetek: nehéz lesz az ébredés.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (57 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +92 ( 106 szavazatból)
Jó éjszakát gyerekek, jó éjszakát Magyarország!, 4.7 out of 5 based on 57 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(109)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

109 Reader’s Comments

  1. Kedves Ego,
    én is maximálisan egyetértek. Egy kiegészítést tennék: már 2010-ben is hasonló megfontolásokból (ti. nem tudnék jó lelkiismerettel rájuk szavazni) mellőztem a választáson való részvételt. (Pedig 2002-ben és 2006-ban is rájuk szavaztam.) Nagyot bukva vesztették el a választást és akkor sem esett jól, hogy ezt többen (ismerőseim) a nem szavazók nyakába akarták varrni. Vajjon mi fog most történni, amikor még nagyobbat buknak majd? Ki leszünk kiáltva első számú közellenségnek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (10 szavazatból)
  2. T. Ego! Úgy hiszem felesleges a szó. Ha valaki meggyőződéses, akkor nyugodtan nevezzen gyávának. Biztos igazad van. Én a gyáva az egyfordulós választás miatt szavazni fogok, ha megélem a vasárnapot. És a környezetemet is szavazásra buzdítom.Te a bátor magadnak keresed az önigazolást. Tégy úgy. A vélemény szabad. Még szabad. Ma még szabad?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  3. Szóval rengeteg párt indul a választáson és jópár jelölt.
    A megélhetési uli-buli pártokon kívül vannak komoly, régi pártok.
    nem hiszem, hogy nem lehet találni egy megfelelőt.
    A fidesz le akarja egyszerűsíteni a kérdést, aki nem rájuk szavaz a “kommunista”.
    .
    Szóval, aki nincsen akadályoztatva, menjen el szavazni és szavazzon a fidesz ellen egy komoly pártra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  4. Nem!

    Ezek a zemberek nem a Fidesztől félnek, hanem Önmaguktól, hiszen SAJÁtT maguknak kellene bevallaniuk(szembe köpniük magukat) a frusztrálságukat!

    Ámen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  5. LS (2014. március 31. hétfő 19:56)
    Kedves LS!
    Lehet, hogy félreértetted, amit írtam. Gyávának azt tartanám, ha az Összefogás az esetleges (szerintem várható) nagy vereség után nem saját magát nevezné meg hibásnak és felelősnek, hanem azokat, akik nem szavaztak rájuk. Ez olyan, mintha a boltos a vevőket szidná, amiért nem veszik az áruját. Már most rendszeres a vád, hogy aki nem szavaz rájuk, az a Fideszre szavaz. Pedig a dolog egyszerű: aki nem szavaz rájuk, az nem szavaz rájuk. Hogy miért nem? Azért, mert nem tetszenek. Azért, mert nem ilyen pártra akarnak szavazni. Azért, mert nem kell az árujuk. Ha csak ilyen árut tudnak nyújtani, menjenek csődbe. A politikusok ne külső felelősöket keressenek (pláne ne a szavazók/nemszavazók között), hanem találják ki, mit és hogyan kell mondaniuk/képviselniük ahhoz, hogy politikusok maradhassanak. Ez a dolguk. Az egyetlen dolguk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (20 szavazatból)
  6. T. Ego! Bár nem terveztem ismét hsz-t, mert jobban tisztelem BL-t és oldalát annál, hogy ismétlésekbe bocsátkozzak, de pár mondatot hozzáteszek: Úgy vélem nem értettelek félre. Én írtam, Te írtál. A véleményünk eltér, de én tisztelem a Tiédet is. Mint írtam magánügy. És, ahogy az indiánok mondanák egy szót kellett volna csak reagálnom : “Uff!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  7. Még beírom ide a nap beszólását Tóta W. Árpádtól:
    “Ha a politikus megérzi, hogy rajonganak érte, könnyen elpofátlanodik..”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  8. Kedves jegyzetiro, csak reszben tudlak megerteni az mo-i csokottagyu 2/3-al kapcsolatos szimpatiad tekinteteben. Bennem is volt ez a “huu szegegy csokottagyuak, mi lesz veletek, ha egyszer magatokhoz tertek” erzes 2010 kornyeken (ugyhogy nem vegzallak titeket, majd a szembenezes sokkal fajdalmasabb lesz). De tudod, csesszek meg! En csak magamat/magunkat sajnalom. Hogy lehet barki is megerto olyan hugyagyuakkal szemben, akik mar nem gyerekek, de halvany lila szellentesuk sincs a demokraciarol, es odacsopogtetett rezsicsokkentesert eladjak a lelkuket (felturbozva egy kis trianoni dumaval). En soha nem fogok megbocsatani ezeknek, es most egyeek meg, amit foztek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  9. Lényegremagyar!

    @Eagle!: Csak most tudok válaszolni. Köszönöm őszinte sorait! Valami nagy vezető kéne ide. Jó ez az új, szókimondó hangneme! Az egész magyar Történelem azt tanítja, hogy akkor volt jó a magyaroknak, amikor jó és erős akaratú királyaik vagy vezetőik voltak, valamennyire megfékezve a “nagyurakat”!… Kezdve Szt. Istvánnal… A legutóbb tán Kádár. Az egyén szintjén többségi a sötétség… Több “rétegben programozottak” vagyunk, a legősibbekkel még csak nem is foglalkoznak a szakemberek… Makacsul ragaszkodunk az egónkhoz, valójában fogalmunk sincs kik vagyunk valójában… Szánalmas, amikor egy “báb” bábművésznek hiszi, hazudja magát. Még szánalmasabb, amikor ennek mások is bedőlnek! Mágia? Orbán nem az, aminek hiszi magát, de neki elhiszik… Egy mélymeditációs gyakorlat után a legfeltűnőbb nekem, hogy túl sokan közülünk csak “néznek ki a fejükből zsákmányra lesve, mohón, kapkodva”!… Befelé hányan “néznek” magukba, rendszeresen? Akkor biztosan lényeges dolgokra éreznének rá magukkal és a világgal kapcsolatban! Például, amikor oly sokan “verik a mellüket”, valójában másokat másolnak. Mennyi az előadásukból az ő igazi énjük megnyilvánulása? Tetszett, ahogy Ön írta: csak egyszer kéne egy jobb irányt venni… Igaz! Ez az egyén szintjén is nagyon nehéz. Például ‘56. után nem a népmélylélektanból épült fel az új szép magyar valóság? Azt sejtem, nincs még olyan tudomány, ami a néplélekkel és módosításával is tudna foglalkozni. Megtanítani az “átlag” magyarnak, hogy miközben azt hiszi, (önző) önmagát adja, valójában mások elvárásait teljesíti. Élvezi, hogy szolga!!! Még Orbán is. Kénytelen nála nagyobb hatalmakat “kicselezni”, de attól még “meg van kötve a keze, lába”, szabályokba ütközik, előbb-utóbb “elszedik tőle a labdát”, de ezt nem látja, ehhez alázat is kéne. Horthynak se volt “szabad” akármi, csak a “kispályás” rész?…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  10. “Kérdés helyett inkább hallgatok. Jó érzésű, tisztességes embereket bántanék meg a hitükben.”

    Kár….. Inkább szembesíteni kell ezeket a tettükkel, akik istenként imádnak egy embert. Én legszívesebben jól valagbarúgnám ezeket, hátha megjön az eszük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  11. Lényegremagyar!
    2014. április 1. kedd
    02:05

    Igen komoly észrevételek. Talán a magyarnak önmagában kellene keresni az erős akaratú vezetőt, mindenkinek saját magában. Gondolom ezt majd még egy párszor megvitatjuk itt.
    ——
    ” Tetszett, ahogy Ön írta: csak egyszer kéne egy jobb irányt venni… Igaz! Ez az egyén szintjén is nagyon nehéz. “.
    .
    Erre egészen kisgyerek koromba jöttem rá amikor apám becipelt megnézni az “Óz a csodák csodája” című filmet. mindjárt az elején hányingerem lett tőle, biztos még nem voltam 6 éves sem. Amikor jött a sárga-köves úttal amiről nem szabad lelépni, már tudtam, hogy most keményen beetetnek. Szóval, irányt változtatni nem nehéz. letérni a sárga-köves útról csak egy lépés. Micsoda rohadt agymosás volt az Óz. Sárga-köves út, Smaragdváros. Hát azért van határa a marhaságnak amit egy kisgyereknek be lehet adni,

    ———-
    “Azt sejtem, nincs még olyan tudomány, ami a néplélekkel és módosításával is tudna foglalkozni. ”
    .
    Sajnos már van, és nem is újkeletű, de nagyon szomorú dolog.
    .
    A most itt megadott link ennek az anyagnak csak egy igen kicsi mondjuk 1 % át teszi ki, így is 12 fejezet. Érdemes végigolvasni, egy két délután elég hozzá. A többit nem linkelem be, ki lehet keresni a megadott link alapján.
    .
    http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/illuminati_formula_mind_control.htm

    Majd adok még egy két linket alább.
    -

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  12. Lényegremagyar!

    Ezen a linken többet lehet megismerni a társadalmak tudatmódosításának technikájáról.
    .
    http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/wake_up_america.html
    .
    Miért pont Magyarország és Orbán lenne a kivétel. ellenkezőleg egy ilyen helyen ahol nincs törvény és jogállam, itt a legjobb kísérletezni az emberekkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  13. Lényegremagyar!

    Hát nézze meg ezt a képet, mit mutat Bush az U.S.A. elnöki emelvényéről.

    BAPHOMET!!!!
    .

    http://www.gnosticliberationfront.com/bush70.jpg
    .
    Okkultizmus!!! Pogány bálvány.
    És nem csak ő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  14. http://www.168ora.hu/itthon/voros-poszto-koverek-ettol-begorombultak-125282.html
    -
    Már a piros szín is tiltott lesz?!
    Ez már valami végzetes elmebaj…és amikor vonult a bérmenet, még ezek a vén komcsik tiltakoztak a fiatalok múltat idéző jelenete ellen!?
    -
    Ezek a vén komcsik fognak még négy évet kapni, a fideszes komcsizóktól!
    Ezt a fejekben lévő katyvaszt nincs élő ember, aki rendbe tudná tenni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  15. Lényegremagyar!

    Orbánnak irány a Vatikán.A Smaragdváros a Sárgaköves úton. !!!!!! Akkor most mit várhatunk Orbántól vagy a magyar néptől, hogy felismerje kivel van dolga.
    .
    http://seguidores-de-yhwh-en-yahshua.weebly.com/uploads/4/1/3/8/4138710/5551829_orig.jpg

    Nem kellene együtt terjesztenünk ezeket a képeket és ezt az ismeretet??????
    Segítene nekem ebben?????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  16. Nikos Pogonatos

    Elöre a mùltba! Nyergeljétek a szamaratokat, aztán meg lendületesen- hàtra magyar!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. málnaszőr

    Ha én átnézem az elmúlt 24 évem mint magán ember mit látok? 1990 diplomázok munkát keresek 91 elkezdek dolgozni, még viszonylag konszolidált körülmények közt részt tudok venni kutató munkákban, vannak finanszírozási nehézségek de még működik valami, aztán néhány év múlva elkezdenek bezárni ezek az intézmények, mert nincs rájuk igény se pénz, ezért egyetemen kezdek tanítani de ez sem tart túl sokáig mert a felső oktatást át kell alakítani, mondván nem hatékony és nem ad elég tudást, és ez a folyamat tart a mai napig. Közben mi történt? Függetlenül attól ki regnált folyamatosan fosztogatták az országot a szellemi erejét pedig elkezdték le rombolni. A kegyelem döfést megadta az utóbbi 4 év. 24 év de sosem volt olyan akire azt tudtam volna mondani hogy jó választás ha rá szavazok, és mindig be is igazolódott. Döntés kellett hoznom mit tegyek, és én arra jutottam, hogy elfogadom azon intézmények egyikének állás ajánlatát akik folyamatosan keresnek, így bár nehéz szível de elhagyom az országot, de még európát is. Még 2 hónap és lezárul egy hatalmas fejezet az életemben. Összegezve nekem senki ne állítsa, hogy baloldal az jobb mint a jobboldal egyformán rossz választás mind kettő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  18. “…senki ne állítsa, hogy baloldal az jobb mint a jobboldal egyformán rossz választás mind kettő!…”
    .
    - Ez viszont OK, mivel nehogy már azon az alapon kelljen döntenem egy parlamenti választáson, hogy a legszemetebb, legelborultabb demagóg állatokra, kik nyilas restaurációt tartanak éppen, vagy a kevésbé szemét, de majdnem ugyanolyan módon korrupt bandára kelljen szavazni!
    .
    (mert azért a ‘90- es évek, 2000- es évek elejének szoci pártja és a mindnekori fitymesz között zongorázni lehet a különbségeket így is… de akkor is, egyik szemét banda helyett nem fogom a majdnem ugyanolyan szemét bandát választani, akkor inkább oda se megyek)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (10 szavazatból)
  19. Eldrad
    2014. április 1. kedd
    09:13

    Ez felfogás kérdése. Én ha két betegség között választhatok, nem azt nézem, hogy melyik súlyosabb, hanem, hogy melyiket tudom gyógyítani.
    .
    Ha két rossz között választhatok akkor egyrészt azt nézem melyiket tudom jobban kezelni, melyikből adódhat kiút, másrészt azt, hogy ha egyiket sem választom, azaz mind a kettőt elutasítom, akkor mi fog velem történni, nem esetleg valami harmadik rossz?? Mert mindenképpen választok, akkor is ha nem választok. A nem választás is valóban választás. Ha nem döntök akkor is döntöttem. az is döntés és annak is meglesznek a következményei. Ha nem választok akkor is fog valami történni. De mi??? Sajnos nincs kiút.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  20. Eagle

    Van igazság abban amit mondasz, de én a nem szavazok egyikre sem mert ezzel én is beállok a fekália kenegetők sorába. Igen valami történni fog remélhetőleg egy katarzis következik majd ahol a jelenlegi politikai élet részt vevőit, aki megérdemli börtönbe csukják, a többit pedig elkergetik a kormányzás közeléből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  21. Kutató

    Az biztos, hogy nem lesz finom kiút ebből. Kemény vége lesz akárhogyan is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. csakén 07:48

    Ezek a vén komcsik nem csak a fital komcsizóktól kapnak még négy évet , hanem az ellenzéki komcsizóktól is .
    Abszolút nem érdekel ,hogy ki mit szól hozzá ,de véleményem szerint irtózatosan hülye az ( tudnék erősebbet is mondani ,de nem akarok), aki BÁRMILYEN vonatkozásban egyenlőségjelet tesz a két oldal között ,relativizál ,összemos és segít ennek az alja csürhének maszatolgatni.
    Soha!!!! ismétlem soha még csak hasonlót sem láttam ,mint ez a NER vagy mi a rossebb( incl. Kádár rendszer) . Lehet minuszolgatni , megsértődni ,de a kioktatást és szemináriumot kérem mellőzni. és ezerszer inkább a mai ellenzék ( ők se a szivem csücske ) mint ezek a mocskok.
    Ja ,hát tudnék én összeállítani optimális forgatókönyvet is , mi az ,hogy, de akkor is ez van , ezzel a néppel kell számolni.
    Képzeljétek el ,hogy ha szlovákiában Kiska el sem indul ,mert a közvéleménykutatók azt jelezték ,hogy Ficónak 101% -a van, és visszaél a hatalmával!!! Van mit tanulnunk a tótoktól és irigyelhetjük is őket.!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  23. http://valasztas2014.hir24.hu/trollvoks/2014/04/01/de-hiaba-kuzd-sok-iciri-piciri-ellenfel/
    -
    Mosó Masáknak, hogy lássanak, nem egyformák…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. Hát az biztos ilyen csürhét csak olyanok érdemlik meg akik megválasztják. Mert a munkát a tisztességet hírből is alig ismerik és nem tisztelet a kivételnek, mert elfordulnak k…és nem foglalkoznak a dolgokkal. A tisztességes még csak közelébe sem kerülhet az indulásnak, mert eleve minden úgy lett kitalálva üzemeltetve.
    Ezért ezt a nemzetet szétszakító politikát, király vagy totális diktatúra tudja rendbe rakni. Mert úgy néz ki csak a rossz fokozataiból tudunk választani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  25. Egy hír csatorna egy beugratós riportot készített Csepelen…
    Az volt a kérdés az utca emberéhez, hogy “Merre találom a rezsicsökkentés szívcsakráját..?” (!!!)
    A megkérdezettek 70%-a teljesen komolyan válaszolt hogy “Kérdezzék meg az önkormányzatnál” ….(!)
    Na ez a mi országunk…:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. filmcom
    Ez a cikk:
    http://valasztas2014.hir24.hu/valasztasi-hirek/2014/03/31/hol-csokken-a-rezsi-nemeth-szilardban/#a3

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Lényegremagyar!

    Eagle! A későbbiekben válaszolok a fentiek nagy részére. Okkultizmus! Most annyit, hogy olvastam régen, hogy Hitler is komolyan foglalkozott okkultizmussal! Minden “érzékem” kiáltja, hogy Orbán is! Pld.a csillagok állása most jó neki… Érdekes, hogy sokszor őszinte, ellenfelei mégse hisznek neki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. Lényegremagyar!

    Mielőtt bárki legyintene, az indiaiak már 5-6 ezer éve kezdték komolyan venni az okkultizmust meg általában is a vallást… A horogkereszt is onnan “jött”…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. http://nol.hu/belfold/egy-bekemenet-margojara-1453263
    -
    Ezek a gyerekek viszont felébredtek, tudják kik vannak a békemenetben és jól kifigurázták őket – mit mondjak, nagyon kiverték egyes őskomcsiknál a biztosítékot, hogy szembesítették őket a múltjukkal!
    Nekem viszont tetszik – nagyon köszönöm, hogy ezt megtették helyettem is ezek a fiatalemberek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. Lényegremagyar!

    Eagle, mert már tudja, és a Többiek itt fent! A jezsuiták és főleg, hogy nem véletlenül a pápa is az, először a Történelemben! Találtam régebben linkeket. Ha magyarul, de főleg angolul, spanyolul vagy portugálul (Dél-Am.miatt) is keresnek linkeket, érdekes dolgokat találhatnak! BÁRKI!!! Pld.hogy a FED és így az USA, stb.az aranytartalékok által a jezsuiták tulajdona… Kína és a Katolikus Egyház az igazi irányítók, stb… Csak össze kell rakni a “képet”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. Lényegremagyar!

    Eagle! Az előbbiekre később válaszolnék. Most: a háborús feszültség a kelet-európai térségben tartósulhat és Orbán itt a Kelet és a Nyugat közötti egyensúlyt biztosíthatja a szövetségi rendszereken belül? Mivel Putyinnal is jóban van. De ez kiknek jó, kiknek rossz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. Lényegremagyar!
    2014. április 1. kedd
    17:44

    Jóban van Putyinnal?!
    Ez most komoly?!
    25 évnyi komcsizás, ruszkik haza, terek átnevezése, szovjet hősi emlékművek, szobrok áthelyezése, az oroszok felé nyitás kész hazaárulás, mit műveltek ezért Gyurcsánnyal – ezt soha nem felejti el Putyin!
    Hogy kihasználja, azt igen, mert ő Putyin, nem hülye!
    Drágán megfizetteti vele/ velünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. Lényegremagyar!

    @csakén: idézőjelben értettem, ami lemaradt. Úgy értettem, ahogy Ön. Kihasznál Putyin minket, Orbán, mint a pincsije “védve”, a Nyugat meg nem mer kikezdeni Orbánnal (előbb kellett volna), mert akkor Putyinnal kezd ki!!! A “frontvonal” így, a Nyugat kényelmességének “hála”, Magyarországon és Ukrajnában van, kb. Ez lehet jó is nekünk, rossz is. Attól függ… Orbánt különben még indiai, illetve (ami hasonló) cigány eredetű okkult erők is védik, ahogy annak idején Hitlert is! A jezsuitáktól pedig nem áll távol az ilyen ismeret, mivel évszázadok óta a népek között élnek Dél-Amerikától Ázsiáig, megtanulva a helyi nyelveket és szokásokat… (Horogkereszt… Ha nem tetszik, tessenek könyvtárakban és a neten utánanézni!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. Lényegremagyar!

    Azért írok ilyeneket, mert Eagle kihozza belőlem, mintha erősítenénk egymást. De Bartus László és a Többiek is hasonlóan hatnak egymásra, minden bizonnyal. Mindenesetre mindenkit csak bátorítani tudok a netes kutatásra, kis bátorsággal össze lehet rakni a részeket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  35. Lényegremagyar!

    Sajnos az emberek nem rakják össze a képet. Naivan kérdezgetik miért nem tesz semmit az EU. Nyilván megvan az oka.
    .
    A pápa arca mint maga az ördögé, és a kezével, bár nem olyan nyíltan mint Bush, Clinton és Sárközy meg a többiek, ős is a Baphomet szarvakat jelzi. Okkultista, démonimádó, bálványimádó.
    .
    PopeHandSign
    .
    http://api.ning.com/files/72yIQGsmz5d3jX-Wl5H8HNi8–pZnusgtHqG69v8zNcXUeEqZAWyva1jfxi6IMoR11GfXHDqKiTIiKOvt*LSVBNRhAbiEz7M/PopeHandSign.jpg

    .
    Itt indította útjait Orbán, aki nem csak okkultista,de szerintem mélyen babonás is.
    .
    “http://kep.cdn.index.hu/1/0/183/1833/18332/1833217_4b6169e325c47892223f0cdc5388e47f_wm.jpg”
    .
    Hisz a szómágiában is ezért változtatta a nevét Viktor-ra. Akik itt keresnek menedéket mind áldozatokká válnak. Nem véletlen, hogy a ” Viktor ” (győztes) , de a Victor ugyanaz a szó mint a ” Victim ” (áldozat). Úgy is fogják befejezni az életüket, sajnos addig a pusztítás amit véghezvisznek az borzalmas.
    ———-
    “Érdekes, hogy sokszor őszinte, ellenfelei mégse hisznek neki!”
    .
    Ez egy nagyon bonyolult kérdés, ugyanúgy mint Orbán fiatalkori képein látható valami lágy kedves, könnyes szeretetreméltó arckifejezés.

    .
    “http://ts3.explicit.bing.net/th?id=HN.608027190068054018&pid=15.1&H=120&W=160″
    .

    Tévedés!!!!.
    .
    Ezekben is már megvan, már ott rejtőzik az aberrált személyek rejtett brutalitása, hamis lágysága, ellágyulása.

    Nem őszinte. Orbán sosem az csak részigazságokat osztogat, hogy beetesse az embereket és elhiggyék a hazugságait is. kis nyilvánvaló tagadhatatlan igazságokkal nyeri meg a bizalmat, hogy aztán bedobhassa az igazi nagy hazugságot. nem szabad felülni neki.!!!!!!!!

    .
    Nem csoda ha ezek kiváló médiumnak bizonyulnak az okkultista körök számára és kedvük szerint módosíthatóak, ők pedig anyagi haszonért boldogan kiárusítják a lelküket is.
    .

    Örülök, hogy a mélyére néz ön is ezeknek a dolgoknak, talán más cikkeknél még tudunk több dolgot is mondani emberünkről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Látom az egyik másik link nem működik megadom külön külön.

    http://api.ning.com/files/72yIQGsmz5d3jX-Wl5H8HNi8–pZnusgtHqG69v8zNcXUeEqZAWyva1jfxi6IMoR11GfXHDqKiTIiKOvt*LSVBNRhAbiEz7M/PopeHandSign.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Sajnos nem viszi át a linket talán ez vagy be kell ütni a keresőbe

    pope illuminati handsign.
    ez sem semmi
    .
    http://www.barnorama.com/wp-content/images/2012/03/Signs-%20Illuminati-Real/08-Signs-%20Illuminati-Real.jpg

    A többi idézőjelben van idézőjel nélkül kell bemásolni az URL bar ba

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Ott van a link fent a korábbi hszemben Orbán nagy pártfogója volt a családdal együtt.
    .
    http://i.ytimg.com/vi/SVllIPANem0/mqdefault.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  39. Na talán most sikerül.
    .
    Az Illuminati jel, ezek mind agymódosított rabszolgákat nevelnek a saját családjukban is és megölik őket. Ha Orbán is közéjük keveredett akkor hatalma biztosítva Putyin nélkül is, de az élete nem. (Cisco Wheeler és Cathy O’Brien kitálaltak)
    .
    http://api.ning.com/files/72yIQGsmz5d3jX-Wl5H8HNi8–pZnusgtHqG69v8zNcXUeEqZAWyva1jfxi6IMoR11GfXHDqKiTIiKOvt*LSVBNRhAbiEz7M/PopeHandSign.jpg

    Remélem most átviszi a linket.
    Elnézést itt ügyetlenkedtem nem tudom mi történhetett a korábbi linkekkel miért nem működtek.
    .
    A O3:39 nél megadott linken pedig ott van a pápa köpenyén vagy palástján Baphomet képe a szarvaival.
    ————-
    Ezekhez tartozik Orbán a családjával együtt. Sátánisták.
    ————-
    Ahogy @Lényegremagyar! is írta ez a katolikusok és a jeszsuiták hatalama. Egészen az inkvizícióig nyúlik vissza a története, bár az Illuminati és az agymódosítás az több mint 2OOO évre tekint vissza.
    .
    Kedves @Lényegremagyar!, nekem alig van időm, munka közben kommentelek de ha a többi cikknél is be tudna segíteni az nagyszerű lenne. ide már úgysem jön senki olvasni ez a cikk lefutott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. Érdekes én nem azt az URL-t adtam meg de mire kinyomtatja nem működik, itt egy másék talán ez működik, a pápa sátáni szarvakat jelez a kezével.
    .
    http://antimatrix.org/Convert/Books/ZioNazi_Quotes/img/Pope_Satanic_hand_sign.jpg
    .
    “antimatrix.org/Convert/Books/ZioNazi_Quotes/img/Pope_Satanic_hand_sign.jpg”

    Valamelyik csak működni fog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. A Devla vigye el Orbánt a bandájával együtt !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  42. Kedves Eagle,
    néha más is idetéved, engem például ezek a dolgok nagyon érdekelnek. Szóval bocsánat, hogy néha beleszólok esetleg majd én is. :-)
    Elkezdtem nézelődni a korábban és a mostanában említett linkeken. Első körben felmerült bennem a következő kérdés: ha ezek a háttérerők ekkora hatalommal bírnak, miként engedhetik meg, hogy egy weboldalon leleplező írások jelenjenek meg róluk? Magyarországon is láthattuk már, hogy számítógépekről adatokat eltüntetni nem túlságosan nehéz azoknak, akik közel vannak a tűzhöz. Itt ez miért nem következik be?
    Két lehetséges magyarázatot látok.
    1) Pont ezzel hívnák fel magukra a figyelmet. Ezt azért nem tartom valószínűnek, mert vélhetően ezek a weboldalak nem annyira látogatottak (még), hogy feltűnő lenne, ha meghackelnék. Aki ezesetben rájuk mutogatna tettesként, könnyen nevetségessé is válhatna: túl sok összeesküvéselméletet hallott, sok Dan Brown regényt olvasott…etc.
    2) Annyira jelentéktelennek tartják a weboldal létezésének tényét, hogy nem foglalkoznak vele. Ebből viszont egyenesen következik egy újabb kérdés: mit tehet egy átlagember ezen hatalom birtokosaival szemben? Van egy olyan érzésem, hogy semmit (maximum próbál minél tájékozottabb lenni, de ennyi az egész). Vagy rosszul látom?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. Kedves Barnamedve,

    1,/ Mind két meglátás korrekt. De ne felejtsük el, hogy sok felszólaló meghalt már. sokakat megölnek.
    .
    2./ Sokakat megőrjítenek így a történetük hiteltelenné válik és nevetséges összeesküvés elméletbe fullad.
    .
    3./ Rengeteg információt és információ hordozót megsemmisítenek.
    .
    4./ Átfogóbb megoldásra törekszenek, nevezetesen 1O éven belül valószínűleg újra felosztják a világot, (nem kizárt, hogy VH3 segítségével), megteremtik az új világrendet, ahol már meglesznek (már most megvannak) a technikai eszközeik a teljes néptömegek tudati kontroll alá vonásának, így nem kell költséges részletekkel bajlódni.
    .
    Tudom ajánlani: a linkeket amiket korábban megadtam, ha esetleg nem találná egyenként posztolom.
    .
    http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/illuminati_formula_mind_control.htm

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. Bal oldalon vannak a témák a legfontosabb talán a
    .
    http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/wake_up_america.html
    .
    Mind control
    .
    New World Order
    .
    Secret societies
    .
    Secret technology

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  45. Ha rövidítve akarja elolvasni akkor tudom ajánlani Drábik összefoglalóját.
    .
    Sajnos garanciát nem tudok Drábikra adni mert nem olvastam csak belelapoztam de láttam, hogy javarészt antológia ami érthető ha tényekre hivatkozik és a fent említett angol nyelvű információknak egy részét dolgozza fel. nem túl nagy részét de talán ez is hasznos. mint mondtam nem tudom, még nem olvastam majd fogom ha lesz időm, ezt végigolvasni legalább 15 óra.
    .
    http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0500.htm

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. Eagle
    A. Einstein szerint a III. vh-t nem tudja mivel fogják megvívni, de a következőt botokkal….valami ilyesmi volt a lényege a mondandójának.
    -
    Szóval a III. vh. olyan pusztítással járna, hogy azt kevesek úsznák meg.
    -
    Valahol olvastam, hogy annyi ember fog csak megmaradni, ahányan egy vastag fa törzsét körbe érik.
    Talán ezért nem tört ki még a III. vh. – lehetséges, hogy kisebb helyi háborúkkal, betegségekkel ritkítják az emberiséget – de azok hatása alól sem tudják a hatalmasok teljesen kivonni magukat.
    Szóval én úgy gondolom, a bolygónk elpusztítása várna ránk, így ezen még dolgozniuk kell a felettünk állóknak….és aki időt nyer, életet nyer.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. Miért mondom mindezt? Mert a sátánimádás egyre nyíltabban és kendőzetlenebbül megy, és mind a pápa mind a világ vezetői már kendőzetlenül kérkednek az Illuminati kézjellel, amely Baphomet, egy démon szavait jelképezi.
    .
    Már büszkék rá, őket imádják orgiákon, volt fent a netten kép amelyen Bush volt látható elég felajzott állapotban az orgián háttérben lángokkal és sátáni képekkel. Na ezt hamar leszedték. Ugyancsak Hillarry Clinton sem semmi.
    .
    Na meg a legtöbb vezető.
    .
    http://www.exohuman.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/03/devil-hands.jpg

    Ott volt a link fentebb a képre, Orbán is azóta boldogul amióta a Vatikánban elfogadtatta magát a családjával. Kétlem, hogy az Illuminati szóba állna vele, de talán engedi működni egy darabig.
    .
    Ugyancsak jelentős a Bilderberg csoport befolyása.
    Néhány ismertebb tagja:

    James D. Wolfensohn – a Világbank elnöke
    Bodil Nyboe Andersen – a Dán Központi Bank vezetője
    Gazi Ercel – a Török Központi Bank vezetője
    David Rockefeller – a Chase Manhattan Bank elnöke
    ___________________________________________
    Bokros Lajos – a Világbank főtanácsadója
    —————————————————————————
    Ulrich Cartellieri – a Deutsche Bank AG felügyelőbizottsági tagja
    William J. McDonough – a Federal Reserve Bank of New York elnöke
    Sauli V. Niinisto – Finnország pénzügyminisztere
    Herman H.F. Wijffels – a Rabobank Nederland igazgatótanács elnöke
    John M. Page Jr. – a Világbank – Közel-Kelet, Afrika régió vezető közgazdásza
    _________________________________________________________
    Surányi György – a Magyar Nemzeti Bank volt elnöke
    _________________________________________________________
    Robert L. Bartley – a Wall Street Journal szerkesztője
    Hugo Butler – a Neue Zurcher Zeitung főszerkesztője
    Hubert Burda – a Burda Media elnöke
    Will Hutton – a The Observer szerkesztője
    Peter Carrington – a NATO exfőtitkára
    Marcus Wallenberg – a Investor AB ügyvezető igazgatója, a Wallenberg család feje
    Francisco Pinto Balsemao – Portugália ex-miniszterelnöke Portugália ex-miniszterelnöke
    Samuel R. Berger – USA elnöki tanácsadója
    Richard C. Holbrooke – USA ex külügyi szóvivője
    Jaakko Iloniemi – Finnország amerikai ex-nagykövete
    Henry A. Kissinger – USA ex-külügyminisztere
    Sam Nunn – USA ex-szenátor
    Göran Persson – Svédország volt miniszterelnöke
    Andrzej Olechowski – a Central Europe Trust, Lengyelország volt elnöke
    Flavio Cotti – Svájc külügyminisztere
    Francois X. de Donnea – Belgium volt védelmi minisztere
    Yannos Kiranidiotis – Görögország külügyminiszter-helyettese
    Umberto Agnelli – az IFIL elnöke
    Paul A. Allaire – a Xerox Corp. elnöke
    Percy Barnevik – az ABB Asea Brown Boveri Ltd. elnöke
    Maarten A. van den Bergh – a Royal Dutch/Shell Comp. csoport ügyvezető igazgatója
    C. Fred Bergsten – az Institute for International Economics igazgatója
    E. John P. Browne – a British Petroleum Comp. p.l.c. vezérigazgatója
    John H. Bryan – a Sara Lee Corporation elnök, vezérigazgatója
    Jon S. Corzine – a Goldman Sachs & Co. elnök, vezérigazgatója
    Robert M. J. C. Cranborne – a Lordok Háza az ellenzék vezetője
    Jean-Louis Gergorin – a Matra Hachette igazgatótanácsi tagja
    Louis V. Gerstner – az IBM Corporation elnöke
    Andre Levy-Lang – a Banque Paribas igazgatótanácsi elnöke
    William W. Lewis – a McKinsey Global Institute igazgatója
    Egil Myklebust – a Norsk Hydro vezérigazgatója
    Matthias Nass – a Die Zeit vezető szerkesztője
    Jorma Ollila – a Nokia Corporation elnök-vezérigazgatója
    Matias Rodríguez – az Inciarte Banco de Santander alelnöke
    Klaus Schwab – a World Economic Forum elnöke
    Peter D. Sutherland – a Sachs International elnöke
    Franz Vranitzky – Ausztria exkancellárja
    ________________________________________________
    Járai Zsigmond – a Magyar Nemzeti Bank volt elnöke
    _________________________________________________
    Kádár Béla – a Magyar Nemzeti Akadémia tagja
    __________________________________________________
    Kassai Róbert
    _________________________________________________

    Ez a lista több évvel ezelőtti azóta változott valószínűleg, a legfrisseb listám most nincs, Bokros csak egy gyűlésen volt jelen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. @csakén

    Ez az Egyetlen amiben én is reménykedek. De a VH3 már évek óta folyik csak pénzügy eszközökkel a pénzkartellek vezetésével és már annyi embert megölt legalább mint a VH2.
    .
    De nagyon remélem én is, hogy a legszomorúbb végkifejlet elmarad. Valóban a túlélőknek túl sok esélyük nem maradna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  49. Javítás: — amely Baphomet, egy démon szarvait jelképezi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  50. Megcsillant a remény és tudjuk a remény hal meg utoljára.
    http://www.kisalfold.hu/valasztasok2014/igy_szavazott_on_-_sorrend_kormanyvaltok_jobbik_fidesz_lmp/2376114/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Szép álmokat, Magyarország! 2014. április 8. kedd

Már az MTI sem fotózhatja Orbánt 2014. április 6. vasárnap

Mi lesz veled, Magyarország? 2014. április 2. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos