Újságíró iskola indul szeptembertől a belváros szívében 2014. augusztus 19. kedd 13:54 | AN

Újságíró iskola indul szeptembertől a belváros szívében
Kozár Alexandra, a képzés egyik mentora

http://virtainvesilampo.fi/?art=Spike%E2%80%99s-Nite-Out-kolikkopelit&67f=51 Spike’s Nite Out kolikkopelit http://www.oldoakpropertiesrealtors.com/?art=%D9%81%D8%AA%D8%AD%D8%A9-Cashville&4f0=24 فتحة Cashville لعب فيديو بوكر فون http://www.iodsltd.com/?art=%D8%A3%D9%81%D8%B6%D9%84-%D9%81%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D9%84%D9%89-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA&1b1=38 أفضل فتحات على الانترنت http://cambioeurodolar.net/?art=are-online-slots-legal-in-the-united-states&be1=93 are online slots legal in the united states

A hazánkban forradalmian új módszer négyhetes projektek révén tanítja az újságírás gyakorlatát a diákoknak. Csejk Miklós iskolalapító lapunknak kiemelte, az  iskola egy nemrég felújított nagy múltú épületben, évtizedes
tapasztalattal rendelkező fenntartói háttérintézménnyel várja a hallgatókat, akik minden műfajban gyakorlati tapasztalatokat is szerezhetnek, legyen szó hírszerkesztésről, interjúkészítésről, publicisztika- vagy jegyzetírásról.

Manapság ugyanis nagyon kevés az olyan műhely, ahol a hallgatók valóban a gyakorlatban sajátíthatják el az újságírást.

Az újságíró-oktatást hazánkban sok kritika érte, mert teljesen megszűntek a műhelyek, ahol tényleg meg lehetne tanulni a szakmát valódi mesterektől. A Public Média Műhely feléleszti ezt a régi hagyományt és az új, projekt alapú módszerrel társítja, amely a nemzetközi tapasztalatok alapján célravezető és sikeres – mondta el lapunknak az iskola vezetője. A Public Média Műhelyben elmélet és gyakorlat szorosan összekapcsolódik. Az elméleti oktatást igen neves előadók, az adott témák szakértői, a gyakorlati képzést pedig olyan mentorok biztosítják, akik gyakorló újságírók és a jelenlegi médiapiac kiváló ismerői.

A képzés két féléves, szeptember 23-án indul, a felvétel a jelentkezés sorrendjében történik. Az iskola a kurzusokat esténként tartja, mert nem akarja kizárni azokat a már dolgozó hallgatókat sem, akik pályamódosításban gondolkodnak. A Public Média Műhely azokat a hallgatókat is várja, akik első körben nem nyertek felvételt az általuk megjelölt felsőoktatási intézménybe. Az iskoláról, az oktataókról és a projektmódszerről bővebbet a  www.publicmm.hu honlapon olvashatnak.

Címkék:,

Kapcsolódó cikkek

Mi lesz veled, Magyarország? 2014. április 2. szerda

Hoffmann meséi 2013. december 27. péntek


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

Blogok