Ronai and Ronai
AMERIKAI

Már az MTI sem fotózhatja Orbánt 2014. április 6. vasárnap 12:58 Forrás: AN

  • Hozzászólások(62)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Már az MTI sem fotózhatja Orbánt

Budapest – Nagyon nagy lehet a baj Orbán Viktorral, ha már az udvari bolondként működő közmédiában  sem bízik. Vasárnap reggel nyolc órakor szavazott a miniszterelnök és felesége Budapesten, a XII. kerületben, és, amint az ilyenkor lenni szokott, kora reggel óta fotósok hada várta a jeles eseményt. Ám az MTI fotósa reggel fél 8 tájban csomagolni kezdett. Amikor kollégái kérdezték, miért pakolja össze a szerelését, és hova megy, csak annyit mondott: visszarendeltek.

A hírre állítólag botrány tört ki az MTI-ben. A hírügynökség (jobb híján nevezzük így a Fidesz kommunikációs osztagát) etikai szabályaival (vannak ilyenek papíron) ugyanis ellenkezik az ilyen eljárás.

A miniszterelnökről tehát csak Burger Barna, a Miniszterelnökség fotósa készíthetett felvételt. Hogy mi áll a dolog hátterében, azt nem tudni. Az nyilvánvaló, hogy Orbán és környezet megpróbál a miniszterelnökről minél előnyösebb képet mutatni a külvilágnak. Mondjuk meg őszintén, hogy ez mostanában nem lehet nagyon könnyű, sőt, majdhogynem lehetetlen. Orbán arca ugyanis egy ideje kórósan elhízott férfi képét mutatja, tekintete kifejezéstelen, a semmibe révedő, gyakran pedig torz vigyor ül az arcán.

Az MTI idáig megbízható harcostársnak bizonyult, nyilván most sem volt várható, hogy előnytelen fotókat adnak majd ki a szeretett vezérről. Érthetetlen hát ez az eljárás. Lehet, hogy bibircsók nőtt Orbán arcán? Vagy Anikó asszonnyal történt valami, ami nem tartozik a nagyközönségre?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (29 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +35 ( 41 szavazatból)
Már az MTI sem fotózhatja Orbánt, 4.6 out of 5 based on 29 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(62)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

62 Reader’s Comments

  1. Arcával fizetett az arcátlanságáért…
    / Géjjza éjjel negyedtizengyor /

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  2. Ennél még a bojkott is jobb lett volna – akkor legalább nem égne az ál-baloldal pofája a súlyos vereség miatt. De ahogy az előzetes nyilatkozatokból kihallom: még mindig nem tanultak. Még mindig nem tanultak. Ezek soha nem is fognak tanulni – ahhoz eléggé önteltek – csak lopni, az tanultak meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  3. Öreg Titán
    “Gyurcsány épp most mondta, hogy hajlandó telefonon gratulálni Orbánnak.”
    .
    Demokrata körökben így szokás. Gratulálnak a győztesnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  4. proaktiv
    .
    egy demokrata akkor gratulál a győztesnek, ha a választás megfelel a demokrata elveknek. demokrata nem gratulál egy klerikál-fasisztoid diktátornak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  5. kegyelem
    2014. április 6. vasárnap
    20:17
    Kedves Kommentelő Társaim!
    Nem látom az értelmét annak hogy tovább kommenteljek. Magyarországon győzőtt a sötétség. Azt az időt amit erre fordítottam nem bánom.De a továbbiakban olyan tevékenységet szeretnék végezni ahol időnként sikerélményem van. Lemondok Magyarországról. Ha esetleg valaki kíváncsi a gondolataimra a munkáimra megtalál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  6. És köszönöm Bartus Lászlónak hogy eddig próbálkozott a magyarokkal. Most fognak tüzijátékot rendezni a fideszesek , ha meghallják hogy bezár az AN. Sziasztok és talán még megy egy darabig a Magyarországnak nevezett szemétdomb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  7. Nem zár be az AN. Csak nem lehet majd kommentelni, és visszatér eredeti funkciójához, az amerikai magyaroknak készülő nyomtatott hetilapban megjeleno heti publicisztikak kozlesehez. Kerem, ne terjesszék, hogy “bezár az AN”, mert nem zár be. Az Amerikai Népszava elsősorban a nyomtatott hetilappal azonos, amelyben semmiféle változás nincs. Az online a rendkívüli helyzetre való tekintettel vállalt plusz feladatokat magára, de ez okafogyottá vált, így visszatér erdeti profiljához, és csupán a nyomtatott hetilapból közöl majd hetente egy-egy írást. BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  8. Kerem, ne terjesszék, hogy “bezár az AN”, mert nem zár be. BL

    Számomra bezár, és magam is bezárom a fb . oldalamat, és kizárom Magyarországot a szívemből. Nincs hazám.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  9. Magyarorszagnak nincs oka az ünneplésre. Magyarország a sötétséget választotta. Az értelmiség felelőssége ebben vitathatatlan. De a nép, a polgárság is éppúgy felelős azért, ahová ez az ország máig jutott.
    Egyetlen dolgot látok biztatónak: azt, hogy Orbán tovább fog kormányozni. Így nem lesz már kire mutogatnia, nem kezdheti a kormanyzását ismét görög csődközeliséggel való rémisztgetéssel és csontvázkereséssel. Így sokkal jobb esély nyílik az álarc mielőbbi lehullásának, a hazugságai lelepleződésének, azt kell megegye, ami eddig ő maga főzött. Ez pedig meg fog akadni a torkán. Attól tartok, ennek ellenére szörnyű ebredés vár a magyarokra az elkövetkező években. Ami viszont mindebből aggasztó, az az, hogy ennek a folyamatnak sajnos a Jobbik is válhat nyertesévé, hacsak fel nem tűnik a horizonton egy hiteles demokrata politikusi csapat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  10. Kikapcsoltam tegnap az eredmény láttán, de még megvártam a sajtótájékoztatón mit mondanak a kormányváltók.
    Szégyen!
    Ott helyben le kellett volna minden egyes tagjának mondani,mondván esküt nem tesznek.
    Ha demokraták lettek volna.
    A marhák!
    Előbbre való volt a helyek kisakkozása a listán, mint felvilágosítani az embereket a választás aljasságáról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  11. Ha lenne eszük és merszük és a NÉP továbbá Magyarország sorsa lenne nekik a fontos , kivonulnának a Parlamentből , eskütétel előtt !
    ( Remélem Gyurcsány megteszi a fene egye meg…bár már ez is csak eső után köpönyeg..)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  12. Te Geyza, most már itt a végén, elárulhatnád, hogy mi a búbánatért írtad az alábbi hírnél, hogy osztogatod nekem a mínuszokat?
    http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/az-operahaznal-lesz-az-ellenzeki-demonstracio.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos