Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bejött a papírforma: Orbán nem vitázik 2014. március 16. vasárnap 14:13 Forrás: AN, Fidesz

  • Hozzászólások(130)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bejött a papírforma: Orbán nem vitázik

Budapest – Amint az várható volt, Orbán Viktor nem áll ki vitázni Mesterházy Attilával. Orbán Viktor gyáva és nem demokrata, ezen kívül, nincs muníciója egy ilyen vitához. Ráadásul korábban már alaposan megégette magát, 2002-ben Medgyessy Péterrel szemben maradt alul, négy évvel később pedig Gyurcsány Ferenc szabályosan feltörölte vele a padlót.

Orbán ebből nem kér, ami nem meglepő. A Fidesz a közvélemény-kutatók szerint tetemes előnnyel vezet, s ha ebből az előnyből levonjuk, hogy Magyarországot ma a félelem és a hazugság uralja, s ezért egyre kevesebb ember válaszol az őket felkeresők kérdéseire, az előny még akkor is tetemes.

Orbán és a Fidesz persze nem ezzel indokolja, hogy nem áll ki a vitára. Közleményükben azt írják, hogy nem tudják, ki a baloldal valódi vezetője. Ha tényleg nem tudják, nagy a baj: a baloldali ellenzék hivatalosan megnevezett miniszterelnök-jelöltjét Mesterházy Attilának hívják. Ha Orbán ezt nem tudja, akkor nincs más megoldás: kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

A Fidesz közleménye:

A demokrácia lényegéhez tartozik, hogy legyenek az ország jövőjéről folyó viták. A viták tehát fontosak, de valódi jelöltek és kormányzóképes erők között.

Máig nem tudjuk, hogy ki a baloldal valódi vezetője: Gyurcsány Ferenc, Mesterházy Attila vagy Bajnai Gordon. Máig nem tudjuk, hogy mit és mikor tudtak a baloldal vezetői Simon Gábor MSZP alelnök százmillióiról, mert nem hajlandóak elmondani. Azt tudjuk, hogy egymással többet vitatkoznak, mint politikai ellenfeleikkel.

Azt is tudjuk, hogy szeretik megváltoztatni kéthetente a saját nevüket. És azt is tudjuk, hogy egymást a gázrezsóra ültetnék fel, viszont ezek nem elegendőek kormányképes alternatívának!
Mivel tehát nincs valós alternatívát felmutató, kormányzóképes igazi jelölt a baloldalon, ezért vita feltételei sem állnak fenn.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (31 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +30 ( 40 szavazatból)
Bejött a papírforma: Orbán nem vitázik, 4.6 out of 5 based on 31 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(130)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

130 Reader’s Comments

  1. …ha nincs program, akkor miért nem áll ki? Nem hagyni!!! A saját “logikáját” vissza ellene! Ha Gyurcsányék ezt hagyják, az…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  2. Alantas, primitiv valasz, jellemzo a dakota vezerre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  3. Már csak azt nem tudom eldönteni, hogy az a kínosabb, aki Orbánra, vagy az, aki Mesterházyra szavaz.
    Szoros a mezőny.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -12 (28 szavazatból)
  4. oldster ++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  5. Szánalmas, megöregedett, kiégett dakota csatagebe…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  6. Eközben(máshova nem tudtam betenni)
    Kirúgták az amerikaiak a Kuruc.info tulajdonosát
    http://tev.hu/kirugtak-az-amerikaiak-a-kuruc-info-tulajdonosat/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  7. “Köztévé”?
    Lemeritek írni!
    Közrádió az igazi!
    Ma 19.03.
    Kossuth rádió, hírek végén ki szólalt meg?
    Na ki?
    Cusi!
    Szidta Gyurcsányt, hányt össze vissza, megvételre ajánlotta az “igazságról” szóló könyvét.
    Még szerencse, hogy a fürdőszobában voltam. a zuhany gyorsan levitte a csempéről a köpetet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  8. csakén
    “a pénz nem fog dőlni, akkor pedig a sok trutyi ömlik vissza az ő nyakukba”
    .
    A pénz dőlni fog továbbra is: az évenként több milliárdos uniós támogatásokból, az ország végtelen eladósítására létrehozott álllamkötvények bevételeiből, és az áfából is, mert minden kiadott 100 Forint közel egyharmada a kormányt gazdagítja.
    Vagyis: lesz miből dőzsölni továbbra is. Ezzel tisztában is vannak, azért olyan fontos céljuk a továbbkormányzás. Ha nem bíznának a kormányzás további busás jölvedelmezőségében, nem indulnának a választáson.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  9. A magyar állampolgároknak elemi érdeke lenne, Orbán és rabló bandáját 2012.04.06. án elzavarni, hogy vége legyen ennek az alaktomosan kiépülő diktatúrának. Tudom, hogy az állampolgárok jelentős része gondolkodásra képtelen, vagy haszonélvezője a jelenlegi rezsimnek. Nem lesz könnyű a 4 éves káros kormányzás hibáit rendbe hozni de a fideszt úgy kell elzavarni, hogy soha többé ne találjon vissza a hatalomba. Nem kell az orbáni hatalomból, megosztotta az országot, csorbította a demokráciát, politikáját bevitte a családi ünnepi asztalhoz, akik már azóta egymással sem beszélnek. A baráti kör tagjai a húsos fazék körül gazdagodnak, a mészárosok milliárdos vagyonokra tesznek szert. Orbán ideje lejárt 25 év után távozni kell a hatalomból, elég volt a hazugságból, a tolvajlásból, a rablásból, további stadionok építéséből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  10. Van valaki, aki mást várt?
    A közleményről csak annyit: óvodás színvonalú? – az; hazug? – persze; beválik? – be bizony!
    .
    Kissé off:
    Az imént bekopogtattak hozzám (is). Az MSZP-Összefogás nevében ajánlóíveket akartak aláíratni! Na, ez most szerintetek mi lehet? Valami fura, sanda fideszes akció? De mi értelme lenne? Kezdek már paranoiás lenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  11. Nem csoda , momentán nics rá szüksége!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  12. Kifelejtettem, ezzel a GRIMASSZAL a grimaszversenyen, előkelő helyezést lehet elérni, de ha jobban megvizsgáljuk az arcára ki van írva, a gonosz rossz indulatúság,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  13. Azt mondta Orbán Viktor, hogy a rezsicsökkentést meg kell védeni.
    .
    Hát most itt lett volna a nagy alkalom! Miért nem védi?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  14. Gonoszka,
    Nem nekem kell elmagyaráznod.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  15. szerencsétlen csuti menekültnek épp elég nagy kihivás a belső hangokkal vitázni, Mesterházi ne akard már tovább terhelni ezt az egyre csökkenő szürkeállományt!
    európa legegységesebb országa vagyunk! sirok ekkora meghatottságtól!
    hogy nem szakadt rá az ég abban a pillanatban!
    kedves ellenzék milyen kérdésekkel akarjátok még gyötörni ezt a szerencsétlent, aki az magyarországról ezt állitja??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  16. Orbán egyszerűen azért nem áll ki vitázni mert fél a lelepleződéstől .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  17. Orbán kifogásai álságosak és hazugok, de az igaz, hogy nem kell kiállnia vitára. A sajátjai számára maga a Messiás, őket nem kell meggyőznie, mert ők hisznek benne, minden ténytől függetlenül. A vita — mint minden vita — az ellenfél oldalának szólna, a célja az ő meggyőzésük lenne. De nem kell fáradnia vele: a meglévő támogatottsága és a kiépített szemfényvesztő önkényuralni rendszere garantálja a győzelmét. Akkor meg minek vitázna?
    Ha valaha lesz itt valódi ellenzék, az abból is fog látszani, hogy akkor Orbán maga fog teperni egy velük való vitáért, mert minden fronton vesztésre fog állni, az utcán is. Mint most azt “ellenzék”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  18. https://www.youtube.com/playlist?list=PL58AD0B22958E9A1D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  19. Viktorka,
    1. Aki jelöltette magát a választáson, az már valódi jelölt!
    2. Az, hogy ki kormányzóképes, nem Te, hanem a nép fogja eldönteni, értjük?
    3. A vita, a döntést elősegítő lehetőség sokunknak. Megmérettetés. Azzal, hogy gyáván és bután nem lépsz ki a porondra, már önmagában minősít Téged.
    4. Teljesen mindegy, ki az ellenzék valódi vezetője, az, hogy Te nem tudsz választani közülük, az a Te problémád! Dobd be egy papi süvegbe a nevüket, és húzz egyet! Lényeg, hogy állj ki egy nyilvános vitára, mert nagyon sok kérdésünk lenne hozzád! A legfontosabb, hogy hova tetted a demokráciát, az Alkotmányt, amire felesküdtél 2010-ben!
    5. SImon Gábor ügye a rendőrségre és a bíróságra tartozik. Ha már téma, akkor meséld el azt is, honnan van a Te vagyonod?
    6. Az utolsó bekezdésed értelmetlen, a rezsicsökkentésnek és a névváltoztatásnak sincs semmi köze a vitához!
    Lényeg, hogy gyáva vagy, nem tudsz érvelni a tetteid mellett, mert amit eddig műveltetek, az csak rontott az ország helyzetén! Nagyon, nagyon sok van a rovásodon! Hosszú a lista nem a tévedéseidről, hanem a bűneidről!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  20. Ez jó!

    “Miniszterelnök úr!

    Ön nem az ellenzéknek, hanem az országnak tartozik a miniszterelnök – jelölti vitával.
    Tartozik annak a négymillió embernek, akit az elmúlt négy évben megnyomorított, azoknak, akiket kifosztott, meglopott, megalázott, és azoknak, akiket arra kényszerített, hogy elhagyják hazájukat a kilátástalanság miatt,
    Éppen ezért, a vitára való kihívásomat megismétlem és fenntartom!

    2014.03.16. Mesterházy Attila”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  21. Vigyázó szemetek Pozsonyra vessétek!!! Egy-két hónappal ezelőtt a szlovák közvéleménykutatók mindegyike elképzelhetőnek tartotta ,hogy Fico már az első fordulóban eléri az 50 % -ot és simán nyer: Még a legóvatosabb becslés is MINIMUM 40% -ot adott neki!! Na, mi lett a vége???? 27.9 %!!!!
    Pedig szlovákiában ezerszer demokratikusabbak a viszonyok. Ezt csak úgy mondom. Nem tudom miért ,de van egy olyan érzésem , hogy ezzel az örökös fitymálással, károgással és KIMONDOTTAN ROSSZINDULATTAL , ezen a honlapon is sokan (vagy szándékosan vagy butaságból) a fidesz szekerét tolják. Az is feltünő ,hogy nagyon sokan a régi törzskommentelők közül egyszerűen besokalltak és elhúztak mint a vadlibák Sajnos. Az itt maradottak pedig az ilyen Sarah féle 007-eseket sztárolgatják . Apropó! Hova tünt a kis libling??
    A lehető legszarabb ellenzék is százszor jobb mint ez az elmebeteg és a zombi hordája!! És ,hogy milyen az ellenzék?? Olyan amilyet megérdemlünk . Nehogy bárki is azt gondolja ,hogy én nem szidom őket egész nap ,hogy nem mászok a falra tőlük. Dehogynem . De akkor is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (24 szavazatból)
  22. íme, szotyiviktor
    ” jó étvágyat ”
    http://www.youtube.com/watch?v=IxPm7KUZJZg
    paraszt ez a javából, a legaljából
    a hívői is ilyenek
    ócska proli parasztok
    aztán foghatja a kúbász végit
    http://forum.sanomabp.hu/forumkep/28/271792/426/12752936/1.jpg
    mer a rezsicsükkentésnek, kúbászkerítés a víge
    kokárda és szotyi
    http://nepszava.com/files/2013/09/Hernadi-qpr.jpg
    zsebre dugott kezekkel “tiszteleg” brüsszelben a fideSSes tajparaszt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. “A demokrácia….állnak fenn.”
    Egyszerübben is fogalmazhattak volna
    -vita nincs “oszt jónapot”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  24. Ha valakit ez meglepett az valamit nem ért ! Ezt az “embert” már akár fél órára is komoly teljesítmény úgy összerakni hogy néhány sort felolvasson ! Egy vitában pedig nem a saját maga által gyártott álkérdésekre kell válaszolni ! Az 5. percben kiderülne minden róla , -ha nem előbb ! Nem szabad nekik nyugtot hagyni , állandóan támadni kell őket !! -Ez az indoklás pedig még a SZÁNALMAS mércét sem éri el !!!Viszont a BIRKÁKNAK elég !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  25. vikmeki
    Ezt nem kellett volna.
    A csalódás a leg enyhébb szó amit éreztem miután elolvastam amit írtál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  26. Gerinc jellem erkölcs no az az ami nincs a fdssekben no meg a kdnpben :)

    A fidesz és a vezérük visszavonhatatlanul banánköztársasággá változtatta/tatja Magyarországot.

    Ezeknek hittek sokan meg is van az un eredménye :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. Nem a valódi jelöltek, hanem egy valódi demokrata miniszterelnök hiányát szenvedi el az ország.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  28. Aki vitaképtelen, az nemcsak gyáva, hanem diktátor is. Az még senkinek nem jutott az eszébe, hogy ez az ember a teljes szakmai alkalmatlanságán kívül kizárólag a saját érdekre /minél több pénzre/ utazik, – amiből már magának, a szétvert pofájú /pofátlan/ Anikójának, és a kölykeinek tízezer életre is sokat szerzett.
    Egyébként nem értem a teljesen elbűvölt rajongó táborát: ilyen kinézettel egyetlen rocksztár sem futott volna be, igaz, hogy egy miniszterelnöknek más imaige kell, mint a sztárnak.
    Aminek a függvényében értetlen vagyok a rajongásukat illetően, az, hogy a legfelsőbben írt jellemzőit még mindig nem ismerték fel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  29. Persze hogy nem vitázik! Helyette vádat emeltet az ellenzék meghatározó politikusai közül az ellen, akinek hangja is van.
    http://hvg.hu/itthon/20140317_vadat_emeltek_vadai_agnes_ellen
    Milyen érdekes az időzítés.
    Hende minisztert is vizsgálni kellene, hogy miért épül le a honvédség, hova tűnik a stex!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. Viktor nem okos,hanem ravasz , jellemtelen és gyáva.
    Remélem,hogy a saját hívei fogják lealázni.
    A TV-vita kérdését nem szabad elaltatni,állandóan kiabálni
    kell a diktátor gyávaságát !!
    Tüntetni kell . “TV-vitát akarunk” “Köztársaságot akarunk”
    “Bátor miniszterelnököt akarunk” “Orbán takarodj”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  31. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XRVJm0Q7eKM

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Bocs az előbb lemaradt:

    Az ellenzéknek ezt kéne sulykolni,terjeszteni,mindenhol,mindenkor!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. Lehet Orban ezredest ( milliardokban) dakotazni de luhuzott egy egesz orszagot es magaeva tette a kozpenzeket! Ekozben az ugyeszsegnek esze agaban sincs nyomozni ! Dakota aljas gatlastalan tolvaj de egyenlore nal vannak az ezer milliardok es a media 90% -a ! Ezt elerni unios orszagban azert elkepeszto es borzaszto is egyben ! Abszolut negativ ! Fotel az egyetlen remenye , nert hiaba keszultek fel mindenfele csalasra ha elmegy a lakossag 70 % -a vesztett a paraszt szarhazi bunozo!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  34. vikmeki (2014. március 16. vasárnap 23:46)
    ezzel az örökös fitymálással, károgással és KIMONDOTTAN ROSSZINDULATTAL , ezen a honlapon is sokan (vagy szándékosan vagy butaságból) a fidesz szekerét tolják
    — Szerencse a bajban, hogy vannak, akik okosságból ennek az MSZP-nek, ennek az “ellenzéknek” a szekerét tolják és a más véleményen lévőket rosszindulattal és butasággal vádolják, amúgy jó fideszes módra. Például te.
     
    az ilyen Sarah féle 007-eseket sztárolgatják . Apropó! Hova tünt a kis libling??
    — Igen, nekem például hiányzott Sarah. Bevallom, jól esik, ha minősítgető, személyeskedő önjelölt okosok helyett értelmes emberekkel lehet vitatkozni, beszélgetni.
     
    feltünő ,hogy nagyon sokan a régi törzskommentelők közül egyszerűen besokalltak és elhúztak mint a vadlibák
    — Csak a magam nevében szólva: várom a választásnak titulált cirkusz miatti hisztéria elültét. Nem tudok szabadulni attól az érzéstől, hogy itt most már nem csak a megszokott bérmínuszolók működnek, hanem őket meghaladó számban a magukat baloldalinak vélő fanok is, akik egy abszurd helyzetben racionális kimenetellel számolnak. Ma nincs fontos megbeszélni való. A nemjobboldal egyik fele szerint ez a választás komédia és kollaboráció, a másik fele győzelmi reményekben ringatja magát és dühödten támadja azt, aki nem. Köztük már alig van értelmes beszélgetés. Majd ha megvolt a “választás”, ha majd a reményeket és vélt valószínűségeket felülírják a kőkemény tények, akkor majd lehet beszélni arról, hogy kinek volt igaza és mik a tanulságok. Remélem, akkor is hozzá fogsz majd szólni.
     
     
    egy sztárolgató ittmaradott régi kommentenő

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  35. Mit is mondhatna a vitában?
    Rezsicsökkentés,
    rezsicsökkentés,
    rezsicsökkentés….

    Értelmes válasza semmire nincs.
    Csak a hatalom megtartása érdekli!
    Az ORSZÁG?
    CSAK A FIDESZ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  36. Megvádolják Vadai Ágnest?

    A neonáci Fidesz egy pofátlan, hazug rablóbanda. Hitler módszerétől csak annyiban különbözik, hogy ellenfeleit nem legyilkolja, hanem hamis vádakkal, emberileg, idegileg, pozicionálisan teszi tönkre. Mire kiderül, hogy nincs bűncselekmény, már lehetetlenné tették politikai ellenfeleiket.
    Ébresztő Magyarok, ébresztő hívő keresztények, mert a vezető papság nem teljesíti alapvető feladatát Ezékiel könyve 33. fejezete alapján, – lábbal tapossák a kereszténység törvényeit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  37. A legnagyobb emberi bűn a gyávaság – mondja Jézus Pilátusnak Bulgakov: A mester és Margarita című világhírű regényében. Ez a neonáci úgy reszket a gyávaságtól, mint a nyárfalevél. Ezt a magaslabdát tízpercenkét kellene leütni az ellenzéknek, nem pedig állandóan hallgatni, mint egy süketnéma.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. ÍRJÁTOK, MONDJÁTOK, TERJESSZÉTEK =
    TV VITÁRA FEL !
    O R B Á N A GY Á V A !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. Ego

    Az isten áldjon meg , miért nem olvasod el amit írtam mielőt t válaszolsz. ?
    Ugyanis leírtam azt ,hogy én is falra mászok a mai ellenzéktől, DE!!!!! Még mindig inkább ők mint ez az agyalágyult. Ezt most is fenntartom.
    És ha nekem az a véleményem ,hogy egyesek mondjuk NEM szándékosan ,de a fidesznek segítenek , akkor ezt ne írjam le, vagy mi??,
    Én egy percig sem állítottam ,hogy én olyan okos vagyok ,hogy tudom a megoldást. Nem tudom ,de van véleményem. Mi itt a gond?
    Az elmúlt pár hónapban kevés olyan kommentelő volt mint Sarah , aki minősíthetetlenül MINŐSÍTGETETT mindenkit, ordenáré hangnembem ( mellesleg hétfőről keddre lett ilyen mindentudó , hirtelen a semmiből, azóta meg el is tünt. Ezt néhányan benyeltétek ,van ilyen. ( DE jó sokan egy nap alatt kiismerték)
    Azzal teljesen egyetértek ,hogy irracionális ( abszurd ) helyzetben nem lesz racionális megoldás. Én is ezt mondom elég régen . ( Mellesleg soha nem mondtam ,hogy EZEK egy választáson simán leválthatók. Persze ,majd akkor is jelentkezem , nyugi ,nem fogok elbújni. DE!!!! NEM most áprilisban lesz vége ezeknek, ezt is régen mondom!!!!
    Végül: Ne egymást marjuk ,hiszen akárhogy is különbözünk ( hála istennek) ,azért egy oldalon állunk!!!
    Hello Bumburi, üdvözöllek!!! Vic Mackey

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  40. Ego
    Sarah tegnap, és szombaton is itt volt valamelyik cikknél. Nem vitázik vikmekivel,ezt leírta, és megindokolta.
    Ennek ellenére vikmeki nyomja a rosszindulatú megjegyzéseit. Egy csalódás számomra ez az ember.
    Egyébként egyetértek az általad leírtakkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  41. vikmeki
    Én is üdvözöllek. Még nem tértem magamhoz a csalódástól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  42. vikmeki,
    Sorban menve:
    (1) Még mindig inkább ők mint ez az agyalágyult. Ezt most is fenntartom.
    — Ebben más a véleményem. Egy helyzetnek lehet több jó, több rossz és több még rosszabb megoldása. Én csak valamelyik jót tudom elfogadni. Azt nem tartom érvnek, hogy “még mindig inkább ezek, mint azok”. A rosszabb helyett elfogadott rossz megoldás egyrészt azt igazolja vissza a rossznak, hogy jó, másrészt érveket ad a még rosszabbnak (“csak mennyiségileg különbözünk, minőségileg nem” — pedig DE), harmadrészt lehetetlenné teszi a valódi jó megoldás megtalálását. Ezért nekem a rossz és a még rosszabb közül egyik kutya, másik eb.
     
    (2) egyesek mondjuk NEM szándékosan
    — Örülök, hogy a szándékosságot nem tartod fenn.
     
    (3) a fidesznek segítenek
    — Aki nem fogadja el a rossz megoldást, az nem a Fidesznek, hanem a tisztázásnak segít. Annak, hogy szét lehessen választani a konkolyt a búzától, a jót a rossztól és még rosszabbtól.
     
    (4) És ha nekem az a véleményem ,hogy (…), akkor ezt ne írjam le, vagy mi??
    — De. Mint mindenki más, akinek van véleménye, például Sarah is. Lehetőleg érvekkel és személyeskedés nélkül. Kissé hézagosan jártam itt mostanában. Homályosan rémlik, hogy volt összetűzés egy Sarah által elkövetett személyeskedés miatt. Ha igaz, akkor csúnya dolog volt. Ettől függetlenül Sarah sokszor szólt hozzá okosan és gondokodásra késztetően. Ezt akár ellenfélben is nagyra értékelem.
     
    (5) Ne egymást marjuk
    — Egyetértek. De ez még nem ok arra, hogy a különbözőségeinket ne vitassuk meg, ne érveljük végig. Nagyon rossz lenne, ha a “ne marjuk egymást” jegyében itt is kialakulna egy “Összefogás”, mert az a kritikus gondolkodás halála. A cél nem szentesíti az eszközt, az összetartás vágya nem szentesítheti mások véleményének elnyomását és másokra a “ha nem vagy velünk, velük vagy” bélyeg rásütését.
    Remélem, még sokszor fogunk itt beszélgetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  43. Vadai ellen azért még nem emeltek vádat (még csak ki sem hallgathatják, amíg mentelmi joga van), ezt csak Hende hazudta. Szemrebbenés nélkül képes mindegyik akár orbitális hazugságokra is. És még csak kicsit sem zavarja őket.
    Azt meg, hogy mi történt valójában, nem tudjuk. Ha igaz a vád, az bizony hiba, még akkor is, ha a fidesz-érákban ugyanez ment és megy intézményesítve a köbön. Mindenesetre Vadairól nem gondolnám…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  44. Ego

    Látod , kettőnk között is sok vélemény különbség van ,( ahogy bumburi , telekis , oldster,oldberg stb…. vonatkozásában is) És ez igy van jól. De soha nem jutunk el személyeskedésig. Izékével kapcsolatban más a helyzet, ő amellett ,hogy igenis kioktató ,lekezelő és sérteget boldog boldogtalant , MÉG HAZUDOTT IS!!! Több esetben , de hagyjuk a francba ő nekem nem ér annyit .
    Ezt tuti ,hogy jól látom.
    Az életben sokszor van olyan helyzet ,hogy egyik megoldás sem ideális , de akkor is választani kell. Tudnék én nagyon jó megoldást ,ami neked is tetszene , de ez sajnos nem csak rajtunk múlik!!! Majd meglátjuk.üdv: vikmeki

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Meddig állhat egy kormány élén egy köztudottan beteg ember? A pénteki ünnepségen megint úgy járt a nyelve mint egy kígyónak csak most nem Jókai Annára, hanem Schmidt Máriára izgult rá, Még a RémHír Tv-ből sem vágták ki a kínos jelenetet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  46. Sarah !

    http://www.youtube.com/watch?v=Vd2kcZXFU_c

    (elnézést … ezt kizarolag a lyrics miatt tettem fel …mondjuk a barackfa sem jobb, de legalabb ennek a mondanivalojaval tudok azonosulni )))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. Sarahtól egy idézet – melyet a Gyurcsány Orbánnak cikkből idézek:

    “Ha ugyanennyit gondolkodnának érdemben a magyarországi közszereplők egy-egy kiemelt mondaton, már nem itt tartana az ország.
    És mondok neked valamit: Habony Árpiék gondolkodnak is rajta.”
    -
    Na most akinek ez a “gondolkodó, hasba rugós Habony Árpi- féle szöveg tetszik, tehát a magyarokat, a honfitársait a 8-10 évesek szellemi szintjén tartó szöveg bejön, azzal kétségeim vannak, hogy a további kritikái mit szolgálnak!
    -
    Erre az utánzásra érdemes szöveghez egy-két idézet a szélkakastól:
    http://444.hu/2014/02/12/a-keleti-politika-nem-turi-az-onallosagot-nem-turi-a-fuggetlenseget-es-nem-turi-a-szabadsagot/
    -
    Tehát, ez lenne a jó szöveg, amelyen annyit gondolkodik a narancsművek, mellyel a béka szintje alatt tartaná szellemileg a magyar társadalmat?
    -
    Ettől a szövegtől a zemberek csak megzavarodnak, mint vasorrú bába a mágneses viharban!
    -
    Tehát csak azt akarom mondani, hogy akiknek ezek a megvezetések helyesek és ezt az ellenzéknek is így kellene csinálnia, ez minősíthetetlen!
    Mert való igaz, hogy a két, volt miniszterelnök előadása a közgázon nem jutott el minden emberhez, de akikhez eljutott, azok azt érezhették, hogy értelmes embernek tekintik őket! De bármely beszédük szintén ezt mutatja!
    Ha nem cáfolja meg és támassza alá – akkor elfogadom!
    -
    És ezen a szövegen ment a vitám bumburival, mert engem elmarasztalt, amiért nekem ez visszatetsző volt és ezt többször leírtam!
    A végén az jött le, hogy én bántom a nem jelen lévőt, de a lényeg indoklása lemaradt, hogy miért is elfogadható a fideszes beszéd?
    -
    Azért mert nem kritizálom az ellenzéket még látom a hibákat, de tudom, hogy olvassák az AN-t és ezért hoztam napi problémákkal foglalkozó cikkeket, melyekre Sarah azt írta, hogy ide szemetelek…..holott napi történésekről szóltak és a mi életünkre voltak hatással, erre akartam felhívni a figyelmet!
    Elhiszem, hogy kínos olvasni a kormány, a 3xbóvlisék hülyeségeit és ez valakinek szemetelésnek tűnik – de a tények makacs dolgok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  48. http://hu.wikiquote.org/wiki/Orb%C3%A1n_Viktor
    -
    Orbán összes – nem semmi gyűjtemény!
    Pörög a szélkakas – Paksra nincs is szükség!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. csakén
    Fájó szívvel teszem, de megjegyezném, hogy az értő olvasás nem igazán az erősséged, ha a Sarah-tól idézett szövegből neked az jött le amit írtál.
    Megrekedtél a hasba rúgós Habonynál, és nem adod alább.

    “És ezen a szövegen ment a vitám bumburival, mert engem elmarasztalt, amiért nekem ez visszatetsző volt és ezt többször leírtam!
    A végén az jött le, hogy én bántom a nem jelen lévőt, de a lényeg indoklása lemaradt, hogy miért is elfogadható a fideszes beszéd?”
    .
    Na fuss neki még egyszer, hátha rájössz a lényegre!Azért nem vitáztam veled, mert nem akartalak megbántani. Úgy látszik ez elkerülhetetlen.
    .
    Ami a linkeket illeti. Semmi baj azzal ha hozod. Ha a témához vág. De Te ideraktál a témától homlokegyenest eltérőket is, és az volt unalmas.
    A tények kedves csakén egészen másképp működnek, mint ahogy Te szeretnéd.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  50. csakén (2014. március 17. hétfő 15:03)
    Ha azt mondom — és azt mondom –, hogy a Fidesz a maga szempontjából nagyon jól és hatékonyan csinálja, amit csinál, akkor én a Fideszt állítom példaképnek?
    Ha ezt végiggondoltad, olvasd újra Sarah hozzászólását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Vezéráldozatot hozott a ifjúbaloldali maffia 2014. május 29. csütörtök | AN

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos