Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szombattól szól a Pacsirta Rádió 2014. február 1. szombat 16:41 Forrás: AN

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szombattól szól a Pacsirta Rádió

Budapest – Február elsejétől megkezdte működését az interneten a Pacsirta rádió. Ismert rádiósok készítik a az új online rádiót szűk anyagi lehetőségek között, magyarán, fizetség nélkül. A stúdió egy magánszemély által rendelkezésre bocsátott lakásban van. Azt még nem lehet tudni, hogy ez miben különbözik majd a Klubrádiótól és az összes hasonló rádiótól, amit ugyanezek az emberek csináltak és csinálnak.

A műsor készítői között közéleti emberek és művészek, de a legnagyobb számban ismert rádiósok találhatók. Olyan rádiósok, akiket már jó ideje nem hallhattunk az éterben, mert a hatalom fura urai leparancsolták őket a „színpadról”, noha a Klubrádióban attól még működhetnének, nem tudjuk, ott miért nem működhetnek. Tudomásunk szerint a Klubrádiót is többnyire ingyen csinálják. Az igazi veszteség az, hogy a közszolgálati rádiót (ami nem a Klubrádió) elfoglalta a hatalom, és a közrádiózás képviselői nem ott dolgozhatnak. Nincs egy egészséges szakmai élet, verseny. Ezért még senki nem tüntetett, csak a magánrádióért, a Klubrádióért. Nagy Navarro Balázsék folytatnak tiszteletre méltó tiltakozást a köztelevízióért, teljesen magukra hagyva.

A szakma képviselői tudomásul veszik, hogy az internetre szorultak. A hagyományos rádiókészülékekben tehát nem, de interneten lehet majd hallgatni a Pacsirtát, naponta 24-órában.

Február elsején és másodikán még csupán zene szól, ám hétfőtől már élesben megy az adás. Az előzetes tájékoztatás szerint a választások végéig, de ez mégsem választási adó, de azért arra buzdít, hogy menjünk el szavazni, de azért nem is ellenzéki, de azért az igazságot majd megmondja. Szóval, zavaros. Jöttem is, meg nem is, hoztam is, meg nem is. Ez nem a Szabad Európa Rádió utóda, szerencsére nem is mondja magát annak. Eggyel több helyen hallhatjuk ugyanazt ugyanazoktól. Ettől nem fog a világ megváltozni. Ha nem is ez a szándék, akkor minden rendben van.

Még az sem kizárt, hogy valaki be akar törni a piacra, és várja, hogy a választásokig tartó műsor meggyőzzön valakit, és befektessen vagy az internetezők eltartsák. Ez elsősorban a Klubrádió internetes konkuranciája, amely ha bejön, frekvenciára is hajthat. Érdekes módon ugyanazokkal és ugyanazt ígéri, akiknek a konkurenciája lenne. Nem az új időknek új dalaival, nem új arcaival (és hangjaival).

Részletek az ötletgazda, Fodor János nyilatkozataiból:

“Nem fog kormányt váltani

„Ez nem olyan választási rádió, amely beállna egy oldal mellé, vagy amely mögött egy cégcsoport vagy egy politikai párt állna. A Pacsirta lelkes, jó szakemberek szakmai alapon szerveződő rádiója” – fogalmaz Fodor János. Hozzáteszi: a munkatársakat határozott időre, a választás utáni időszakig kérte fel, ugyanis addig látja anyagilag biztosítottnak a rádió működését – persze ha akadna olyan támogató, amelyik nem vár ellenszolgáltatást az adományért, örömmel folytatnák a munkát a későbbiekben is.

Fodor kijelenti: a rádió célja, hogy arra buzdítson, a hallgatók menjenek el a választásra, „de ehhez ismerni kell a világot és azt, hogy mi igaz, mi nem”. Az ötletgazda nem tartja a rádiót ellenzékinek; mint mondja, céljuk inkább a józan ész mellett állni. „Nem is arról szól már a világ, hogy ki jobb- és ki baloldali, nem is egyértelmű, hogy melyik mit jelent. Ez nem jelenti azt, hogy a rádió ne lehetne liberális szemléletű, de nem foglalkoztam a felkért kollégák világnézetével. Ha igazat mondanak, akkor nincs baj.”

A Pacsirta név mögött nincs különösebb koncepció, hiszen – ahogy Fodor fogalmaz – az csak akkor számít, ha a mögötte lévő tartalom miatt már van mivel összekapcsolni a nevet. „Mondhatnám, hogy azért ezt választottuk, mert a pacsirta sosem dalol hamisan, vagy mert – ahogy Assisi Szent Ferenc mondta – elég neki pár csepp víz és néhány mag, de ez nem lenne igaz. A legképtelenebb ötletek is felmerültek, mire ezt kiválasztottuk.”

Az alapkoncepció már annál világosabb volt: „Nem igaz, hogy nem tudunk semmit tenni a közös boldogulásunkért; kinyitni a szánkat, és elmondani, amit magunk körül látunk. Igenis több hang kell, hogy kiabáljon, ha meztelen a király. Példát akarunk mutatni, hogy az emberek félretehetik az egzisztenciális és más félelmeiket, és megszólalhatnak. Ezt megteheti egy tanár, megteheti a BKV munkatársa, és megtehetjük mi is, akik most összeálltunk. Ez kis erő, nem fog se rendszert, se kormányt váltani. Mi csak tesszük a dolgunkat” – mondja Fodor.”

(…)

Az ötletgazda arra nem tud válaszolni, hogy – mivel nem nevezik magukat ellenzéki rádiónak – valóban számíthatnak-e kormánypárti hallgatókra. „Én mindig meghallgatom vagy megnézem a kormánypárti műsorokat is, de hogy a kormánypártiak hallgatnak-e Klubrádiót, néznek-e ATV-t, azt nem tudom. Mi mindenesetre higgadtak és bölcsek szeretnénk maradni; ennyit tudunk tenni” – fogalmaz Fodor.”

Egyelőre minden szavával cáfolja magát a koncepció. Fogalmuk sincs, mit akarnak. Sok sikert kívánunk a higgadtsághoz és a bölcsességhez, miközben kiabálnak, hogy meztelen a király.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (55 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +109 ( 129 szavazatból)
Szombattól szól a Pacsirta Rádió, 4.8 out of 5 based on 55 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

48 Reader’s Comments

  1. Muszáj volt plusszolnom! Ez durva, hogy még erre is mínuszolnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +54 (70 szavazatból)
  2. Na végre!
    Miért nem előbb?
    A hazugsághegyeket már nem tudják közömbösíteni a tényekkel, mert annyi szemetet szórt már ránk a hatalom!
    Sok sikert kívánok nekik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +70 (90 szavazatból)
  3. A nevek nekem nagyon jó ajánlás.
    Sok sikert, minden jót kívánok – mindannyiuknak, mindannyiunknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +55 (67 szavazatból)
  4. Szóval elindultunk egy időutazáson, ha valaki ezt mondta volna, hogy egy ilyen rádióra szükség lesz még az én életemben, néztem volna rá, mint egy ET-re!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (56 szavazatból)
  5. Lehet vásárolni internetes rádió-berendezést , léteznek ilyenek.
    Csak elég drágák.
    Ha most lenne esze a baloldalnak , valahol Hong-Kongban legyártatnának pár milliárdért párszázezer ilyen rádiót ,persze egyszerűsített formában.
    ( Minimál verzióban , hogy csak a kijelölt rádióállomás jöjjön be rajta , de az úgy hogy semmit nem kellene vele csinálni.)
    Ugyanis ilyen tömegben nagyon olcsóra jön ki az ára neki.
    És egyszerűen elkezdenék osztogatni , vagy árában adni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (36 szavazatból)
  6. Valamiért nem tudom hallgatni, nálam nem szól.
    Klubrádiót előzni fogja?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  7. Hurrá!
    Hol lehet adakozni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  8. Kicsit meglepődtem. Ez egy választásig működő adó lesz.Hogy segítsék a választókat.Tényekkel, aktualitásokkal, és gondolom nyerési esélyek latolgatásával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (20 szavazatból)
  9. Bocsánat, ezt a hírt egy kicsit frissítettük, és kicsit más az akusztikája, mint az első hivatalos híradás volt. Érdemes újraolvasni.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (20 szavazatból)
  10. Én már hallgatom a Windows Media Playeren. Most éppen zene van.
    .
    És micsoda nevek! – Istenem…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  11. Admin
    Az akusztikáján (az elsőnek) rendesen meg is lepődtem.Így már rendben van.
    Mindjárt jobb lesz így,ha több felől hallhatjuk ugyanazt.
    Nem hogy Nagy Navarro Balázsék mellé álltak volna!
    Annak lett volna rendes akusztikája!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  12. A Pacsirta atrepult az oceanon!
    Nagyon kedves, allando hallgatoja leszek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  13. Frissítettük újra az ötletgazda nyilatkozataival is. Jó lesz elolvasni hurrá optimizmus és “elszállás” ellen.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  14. A Winamp is beszállt. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  15. Ugy latom hogy a vercsek is megjelentek. Csak minuszolni
    tudnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  16. Igaz, ez az első nap, de üdítő a műsor, bízom benne, hogy így is marad. Kár, hogy csak a választásokig szándékoznak csinálni. Kicsit sokalltam ma az anyagi lehetőségek hiányának taglalását, nem tudom, milyen költségek terhelnek egy internetes rádiót, főleg, ha mindenki ingyen csinálja. Talán csak a jogdíjak, de hát azt is ki lehetne kerülni valahogy, de hát ugye profi rádiósok másképp el se tudják képzelni a dolgot, csak úgy, hogy még zenei szerkesztő is van, aki – mint elmondta – nemcsak szórakoztatni, de ízlést formálni is akar. Ez alatt a két hónap alatt? Na mindegy…
    Most már jöhetne egy internetes tévé is, vajon megcsinálja valaki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  17. Egy kicsit más téma, de kénytelen vagyok.
    Én nagyon nagyon hiányolok egy megemlékezést Jancsó Miklósról.
    E a mai szürreális valamiség, egy fiatal Jancsót nagyon meg tudna ihletni.
    Béke vele.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  18. Állítólag a jövő héten lesz egy beszélgetés Ferenczi Krisztinával a rádióban. hogy mikor az számomra nem derül ki, jó lenne egy műsorszerkezetet látni, hogy idomulni lehessen hozzá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  19. Elment egy nagy öregünk….
    -
    http://www.atv.hu/belfold/20140201-nem-az-a-bajom-hogy-valaki-parttitkar-ugynok-vagy-kem-volt-utos-mondatok-jancso-miklostol

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  20. csakén!
    Ez kedves Tőled, én is olvastam. de egy AN cikkre gondoltam.
    De ha minden kívánságom így teljesülhetne, mint ahogy Te most tetted.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  21. Éva

    Én már hallgatom. Az előbb Chris Rea volt, most Johnny Cash. ( Készpénz Jani)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  22. Ez a mismásolás irritáló! “„Nem is arról szól már a világ, hogy ki jobb- és ki baloldali, nem is egyértelmű, hogy melyik mit jelent. Ez nem jelenti azt, hogy a rádió ne lehetne liberális szemléletű”

    Az isten szerelmére, most a választóvonal nem jobb-bal-liberális között van, hanem demokrata, és nem demokrata között! Ha ezt nem tudják világosan kimondani, akkor rám ne számítsanak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  23. Horváth Béláné

    Szenzornak: A sajtótájékoztató pont ezzel kezdődött!
    Csak szólok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/01/anya-nelkul-a-koraszulott-ikrek/#a3
    -
    Talán lesz segítség – valami gond volt a szüléssel, az édesanyjuk meghalt….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. Nna végre, nálam is szól.
    Adjunk nekik egy kis időt, hadd mutassák meg magukat! Az idő mindent eldönt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  26. Csak szoljon – amig a hatalom meg nem akadalyozza a radio hallgatasat magyar IP-szamokrol valamilyen körmönfont indokolassal. Majd megkerdezik nagy gyakorlattal rendelkezo kinai barataikat, hogyan kell ezt technikailag megoldani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  27. Nem értem a hozzászólókat, ezt a rádiót nem kell betiltani, ez nem fog szólni semmiről. Csak arról hogy valaki megpróbál két hónapig ingyen rádiózni, hátha valaki eltartja utána, de a főszervező a kormánypárti hallgatókat is meg akarja nyerni “bölcs” és “higgadt” stílusával. Ezt a rádiót ugyanazok csinálják, akik a Klubrádiót éls az összes többit, mitől lenne ez más, több vagy jobb. Elképedek a naivitásuk előtt.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (15 szavazatból)
  28. "tisztelthölgyeimésuraim"

    ˙
    ˙
    Jaj ! Eszembe jutott a Pacsirta, a hetvenes évek magyar rádiója. Gyönyörű készülék volt, és a maga idejében kitűnő hangon szólt…
    A mai pacsirtáékat talán az akkori Pacsirta remek adottságai és tulajdonságai ihlették erre a névadásra…
    Sok sikert és hosszú, eredményes működést Pacsirtának !!!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. Ezért jó, hogy nálam nem szól.
    Legalább nem bosszant +-ban még egy média!
    Nem is értem. Kollektívan gárgyult meg ez az ország???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (9 szavazatból)
  30. "tisztelthölgyeimésuraim"

    ˙
    ˙

    Kedves Admin !
    Azért talán nem ártana egy kis jóindulatot kölcsönözni a megvalósítóknak, és azért drukkolni – de legalább úgy tenni – mintha a sikerükért szorítanál… Ez most a demokraták és a demokrácia érdeke.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  31. Miért muszáj e mű pátoszhoz, amit ezek szeretnek, nekem is teljesen hülyének lennem? Elszórakoztatják ezek egymást és magukat, gyönyörködnek a saját hangjukban, miközben egy kiépült klerikálfasiszta rendszer felszámolta a jogállamot. Meg akarnak élni, akarnak mikrofont, ez mind szép. De mi köze ennek a demokráciához, és mi közöm van ehhez nekem? Miért kellene hülyének tettetnem magam? Akik a Klubrádióban és mindenhol máshol azt csinálják, amit csinálnak, miért csinálnának itt valami mást. A főszervező meg is mondta, hogy még csak nem is ellenzéki rádió lesz, még csak kormányt váltani sem akarnak. Várják a kormánypárti (értsd: az önkényuralom hívei) hallgatókat is. Igyekeznek nekik is megfelelni. Milyen sikerért kellene ezek után még itt szorítani? Hogy csináljanak szép kulturális műsorokat? Ebben a helyzetben egy médiumnak nem ez a feladata, hanem minden erejével a diktatúra megdöntése. Ez a rádió is beilleszkedik szépen a rendszerbe, elősegíti a konszolidációját, és a szemük előtt már a százmilliós Közgép hirdetések lebegnek. Mi közöm ehhez nekem, és főleg mi köze ehhez a demokráciának?

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (18 szavazatból)
  32. adminhoz csatlakozva,
    Egyáltalán: miért csinálják?
    Nagyon nem világos nekem az egész célja, a résztvevők célja, és a forrás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (7 szavazatból)
  33. Igaza van adminnak, magyarorszagon mindenki hallgat es semmi komolytemat sohanem dorzsolnek fel , nagy szar az egesz ellenzeki sajtonal is furcsa dolgok tortennek oknyomozo rafpdikalis tiszta sajto nincs is ! Mondjunk vmit de ne fajjon igazan senkinek ez alenyeg ez meg semmit nem er.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  34. kibic
    Ugyan miért is akadályozná meg a hatalom a sugárzását?
    Ugyanazt nyomatják az embereknek, mint a fidesz. Csak baloldalról.
    Nehogy szárnyra kapjon már egy kezdeményezés, hogy választások előtt állítsák vissza a demokráciát,és annak megfelelően hozzanak tisztességes választási törvényt! Inkább arra ösztönzi a hallgatóit, hogy menjenek el szavazni, mert ez kell a diktatúra legalizálásához!
    Ezt ugyan nem mondják ki, de ez a cél!
    Az emberek meg vevők rá…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (8 szavazatból)
  35. A fasiszta jobboldalnak CÖF-je van, a gondolattalan baloldalnak Klubja és Pacsirtája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  36. bruckenbacker kapitány

    admin
    2014. február 2. vasárnap
    17:58
    Sajnos sok igazság van benne, a személyek személyiségek ugyanazok.

    Hacsak fenl nem vettálk a kis vonatütközős személyiségváltó szerkezetet , mint Trurl és Klapanciusz…(Stanislaw Lem: Kiberiáda)

    Bár tévednék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  37. Admin, a késnek nem csak éle van. Lapja, foka és nyele is.
    Másképp alkalmatlan a feladatára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. Ennek a késnek semmije nincs. Talán azért, mert nem is az.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  39. admin (2014. február 2. vasárnap 18:52)
    Úgy tűnik, ez a rádió pontosan azt a szellemet képviseli, amit Szigetvári (tehát az Összefogás): mindenkit várunk, bontsuk le a falakat, temessük be az árkokat, nyújtsunk kezet egymásnak. Építsük együtt az országot. Ne arról beszéljünk, ami elválaszt minket, hanem arról, ami összeköt. Ne nézzük a múltat (és a jelent), nézzük a jövőt. Ne nézzük, ki a gyilkos és ki az áldozat, elvégre eggy nemzet vagyunk. Fogjunk össze, mindenki mindekivel, építsük együtt az országot. “Ki a a bűnös, ne kérdjük, ültessünk virágot, szeressük és megértsük az egész világot.”
    Mindez a gondolkodást megölő mantrát egy önkényuralom és egy lerombolt ország kellős közepén. És tíz emberből kilenc vevő rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  40. Ezt mondta az ember is, miután addig verte a lovat, hogy rá tudta tenni a nyerget.
    Most aztán tartsunk össze, kis lovacskám! Száguldj velem! Úszd át velem a folyót! Húzd az igát!
    Legyünk jó barátok! Ne veszekedjünk folyton!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  41. nevetséges ez az egész. de maguk a szereplők is. az egykor nagymúltú Szilágyi János sem tudja már, hogy hová süllyedjen, most legutóbb éppen az ATV-ben adta az arcát egy reklámszpothoz, amelyik egy öntemetkezési előtakarékossági üzletet népszerűsít. ezek után egy Pacsirta már meg sem kottyan…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  42. a Vágó István pedig a Cofidis hitelt nyomatja csőstül. döbbenet, hogy a nyomor vagy a kapzsiság mire képes rávenni az embereket…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  43. arról nem is beszélve, hogy a BALOLDALinak címkézett ATV-ben zavartalanul fut a Provident reklám több, mint egy évtizede, röpke 200%-os kamatra történő azonnali hitelről. mindezt mosolygó és boldog arcokkal alátámasztva. sosem értettem, hogy ki lehet annyira hülye, hogy ilyen kamatra kölcsönt vegyen fel. mi ez, ha nem uzsora? most már azt hiszem lejjebb mentek a kamattal, mivel a jegybanki már 3% körüli, ők is megelégszenek 40%-kkal :-)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  44. Kedves Bumburi, nem akarok vitatkozni, de a hozzaszolasok elejen meg koszontotted a Pacsirta Radiot. Admin utan megvaltozott a velemenyed.
    Valoban nincs vagdalozas de en szivesen hallgatom, nyugtat, attol meg utalhatom az orban rendszert! Igen, jol esik nyugtatobb hirkozlest hallgatni, Nem erzem magam hulyenek ezert, en hallgatom a radiot, az ellenzek tegye a dolgat, ekkora mocsok rendszerben nekem jol esik egy vagdalozas mentes radiot hallatni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  45. Beata
    Amint megjelent a hír, előbb örvendeztem, majd gyorsan rákerestem, és meghallgattam a Fodor mondanivalóját a célokról.
    Ezalatt a pár perc alatt Admin leírta a véleményét.
    Ha megnézed, 18:04-kor írtam hogy miről fog szólni.
    Ha gyakori látogatója vagy az AN-nak, akkor a véleményemmel tisztában lehetnél az Admin kommentje nélkül is.
    Tehát az én véleményem annak tükrében változott, hogy miután meghallgattam,rájöttem miről fog szólni.
    Ami meg az Admin véleményét illeti, leírok egy érdekességet..
    Az AN-ra is úgy akadtam rá, hogy évekkel előtte egy mostani olvtársunk, aki “hangyacska” néven jegyzi az írásait rájött hogy egyforma a gondolkodásunk bizonyos Bartus Lászlóval! Ő hívta fel a figyelmemet az AN-ra, és azóta is itt vagyok.
    Én nem tartok azért hülyének senkit ha hallgatja a Pacsirtát.Beleszólásom sincs, mindenki maga dönti el.
    Ezért a feltételezésért amit sugallsz,hogy miért változott a véleményem, – remélem elhiszed amit írtam az előzményekről – sem haragszom, csak tévedések elkerülése végett tájékoztattalak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  46. Bumburi
    Tavol all tolem hogy Bartus Laszlot vagy Teged kritizaljalak. Bartus Laszlot mar evek ota ismerem – szemelyesen is – nagyon tisztelem kiallasat az igazsag mellett. Oszinten, sokszor aggodok is erte mert tudom hogy mennyi elllensege van, persze O nem fogad el senkitol aggodast. Hidd el, sok magyar ismerosomnek itt Amerikaban kuldom a cikkeit, segitem hogy ne feledjek el az otthoni politikai helyzetet azert mert itt elnek tobb evtizede es meg mindig csak a “kommunizmussal” ijesztgetik oket. Bartus Laszlo a ” tuz csiholoja”, nagyon harcos egyeniseg es Te is. Sajnos en nem tudok ilyen lenni csak a magam modjan no letemre jol esik neha egy kis bekes szigetre huzodni, attol meg lehetek csendes ellenzeke orbaneknak, a jelenlegi otthoni allapotnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  47. Kedves Beata!
    Elhiszem, miért ne hinném?
    Én is nő vagyok, de emellett az őrület mellett nem tudok szó nélkül elmenni.
    Ilyen természettel áldott (vagy vert ) meg a sors.
    Ettől még nekem is van békés szigetem, amit a család jelent.
    .
    Hidd el, hogy becsülöm a csendes ellenzékiséget is.
    Nekem az ámítókkal, meg a hazudozókkal van bajom.
    Sajnos ilyenek a politikusaink,és ezt nem bírom elviselni azért írok, és írok, és írok.Mert így rengeteg embert megtévesztenek,akik előbb vagy utóbb mást sem fognak érezni mint csalódottságot,és kiábrándulást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  48. Tetszik, hogy már egyesek betiltásról beszélnek. :) Igazi jellemzője ennek az országnak, ahol a diktatórikus módszerek mindennapiak, ahol ha egyik oldal elvesz 100,- Ft-ot, az égbekiáltó pofátlanság, miközben a másiknak a milliók, milliárdok eltulajdonítása is csak bocsánatos dolog, megmagyarázható mindennapi gyakorlat!
    Ha valakinek nem tetszik, ne hallgatja! Nem kötelező. :) Én üdvözlöm a működését. Viszont nem hallgatom, nézem azokat a csatornákat, amit, bár az én pénzemből is tartanak fenn, de ennek ellenére csak bizonyos rétegeknek szól. Azoknak, akik nem veszik észre, hogy milyen szinten vezetik meg őket.
    Ez a vaóságshowk országa…Csalódás, hogy ilyen szinten. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Lázár János aggódik a zsidók miatt 2014. február 26. szerda

Papp Lajos megsértődött Kanadára 2014. február 20. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos