Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lázár János aggódik a zsidók miatt 2014. február 26. szerda 10:56 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lázár János aggódik a zsidók miatt

Budapest, Gyula – Ultimátumnak nevezte a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége holokauszt-emlékévvel összefüggő álláspontját a Miniszterelnökséget vezető államtitkár gyulai sajtótájékoztatóján, majd hozzátette: az nem lesz képes megbontani a magyarok és zsidók együttélését.

A Mazsihisz magyar kormánynak küldött ultimátuma nem lesz képes megbontani azt az egységet és szimbiózist, amelyben hosszú évek óta élünk itt Gyulán, vagy éppen Hódmezővásárhelyen minden zsidó honfitársammal – mondta Lázár János az Almásy-kastély évszázadai című ünnepélyes alapkőletétele előtt.
Az államtitkár a Gyula TV kérdésére azt mondta: úgy tűnik, hogy kudarccal fenyeget az 1944-es holokauszt-emlékév megünneplése a Mazsihisz ultimátuma miatt, amely jelentős mértékben megosztja a magyar társadalmat.

A magyar kormány 2013-ban minden döntést meghozott annak érdekében, hogy minden magyar polgártársunk közös vesztesége előtt, az 1944-es magyar holokauszt előtt méltóképpen tudjunk fejet hajtani, megemlékezni az áldozatokra. Ez a törekvésünk úgy tűnik, hogy kudarccal fenyeget – tette hozzá Lázár János.

Kiemelte: a Mazsihisz ultimátuma többekben aggodalmat kelt, és szerinte nem befolyásolja jó irányban a zsidók és a magyarok együttélését, ami több száz éven át sikeres volt a Kárpát-medencében.

“Azt remélem, hogy például a helyi zsidó közösségek, a helyi önkormányzatok az együttélés hosszú emlékeire és a jelenlegi hétköznapjaira való tekintettel meg fogják találni a közös emlékezés módját. Hiszek a helyi közösségek és leginkább a helyi önkormányzatok bölcsességében, és azt remélem, hogy az ultimátum csupán egy politikai akció része, és nem lesz képes megbontani azt az egységet és szimbiózist, amelyben élünk itt hosszú évek óta Gyulán, vagy éppen Hódmezővásárhelyen minden zsidó honfitársammal együtt” – mondta Lázár János.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.7/5 (12 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -17 ( 31 szavazatból)
Lázár János aggódik a zsidók miatt, 2.7 out of 5 based on 12 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

38 Reader’s Comments

  1. Valasztasok utan be fog indulni az orbani gepezet a nem barati zsidok ellen.

    Eloszor is a MAZSIHISz el lesz lehetetlenitve le lesz jaratva ami a vezeteset ismerve nem lesz nehez ( sajnos ) . Ez utan pedig elkezdodik a megosztas a zsidok es a “magyarok ” kozott majd pedig uszitasba csap at. Persze azt gondoljak az orban rezsim vezetoi hogy ok ezt a fajta hergelest kontroll alatt tudjak tartani.
    Hat nem !
    A II. VH utani magyarorszag sot talan Europa elso pogromja mar sajnos feltunt a horizontton.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (45 szavazatból)
  2. A Lázár által említett több, mint száz éves jó együttműködésről eszembe jutott egy analógia. A szarvasgomba gyűjtő malacot tart, aki kitúrja magának a finom falatot, de mielőtt megehetné, a gazdája elveszi tőle. Ezért cserébe kap egy kis vizet és kukoricát és hébe-hóba takarítást az ólban, amiben lakik. Aztán mikor már eleget szolgált, jön a disznótor…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (46 szavazatból)
  3. Egészen egyszerű módszer van a főhajtásra. Csak annyit kell mondani, hogy
    .

    -Ha úgy érzik hogy ez a szobor sértő módja lenne a emlékezésnek, természetesen elfelejtjük.
    -Ha a sorsok házát mással és másként szeretnék, természetesen úgy lesz.
    -Ja és legelső sorban elnézést kér Szakály Sándor kinevezésével és otromba mondatával kapcsolatban.

    .
    Kb ezek azok a mondatok amelyek után kimondhatná az a szót, hogy zsidó honfitársaim.
    És mindezt a választások előtt természetesen, hogy a FIDESZ-re még csak a gyanú árnyéka se fröccsenjen, hogy ez az egész csak a Jobbiktól elharácsolni kívánt szavazatok érdekében történt..
    És hogy ebből mit tartanának be? Gondolom semmit. De a pávatánc részeként elő lehetne adni.
    .

    Megnézném Kövér rángatódzó nagy magyar bajszát ez alatt a bocsánatkérésnek látszó előadás alatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (42 szavazatból)
  4. Lázár az saját piár akciójuk kudarcától fél. Jó érzésű, az első zsidótörvénytől a gázkamrákig vezető út áldozatainak emlékét kegyelettel őrző zsidó ember nem élhet szimbiózisban az antiszemita eszmék éledését szító, örökös kettős beszédet folytató Lázárral és társaival. A vele nagy egyetértésben élő zsidók a magyar zsidóság cserbenhagyói.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (43 szavazatból)
  5. az autópályán történtekkel még mindig nem számolt el a fácánvadász jancsika
    http://444.hu/2014/01/06/lazar-janos-vegul-szakitott-ezzel-a-plebejus-vonallal/
    orban EU-s pénzekből építi a stadionjait, még a bejárót a dácsájához is
    no meg a “Béke”menet nevű moslékot is EUs zsetonból finanszírozzák
    a (moderálva) bérszavazó rákánságrul nem is beszélve
    http://marosvasarhelyi.info/hirek/4-milliard-forintot-ad-orban-viktor-az-erdelyi-egyetemeknek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (22 szavazatból)
  6. A zsidók nem magyarok, te barom?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (35 szavazatból)
  7. Az egész világra jellemző többé-kevésbé, de itt súlyos, krónikus és rejtett az Ido(lo)latria, azaz bálványimádás, pogányság a látszat ellenére; ez a betegség oka, neve, amely a mai napig “betegíti” a magyar “néplelket-testet”, gondolkodásmódot a kezdetektől fogva… Nem “bűnös” e nép, hanem “beteg”?… Elfogadhatatlan Orbánék 25 (!) éve, amiért bálmányimádással hülyítik és hozzák veszélybe EGÉSZ EURÓPÁT! Még négy: tűrhetetlen! A fenti alapgondolatot később részletesebben leírnám. Attól függ, kapok-e kívülről vagy “belülről” bátorítást. “Bizonyítékom” is van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (17 szavazatból)
  8. “Kiemelte: a Mazsihisz ultimátuma többekben aggodalmat kelt, és szerinte nem befolyásolja jó irányban a zsidók és a magyarok együttélését, ami több száz éven át sikeres volt a Kárpát-medencében.”

    Ezt fenyegetésnek hívják, nem aggódásnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (34 szavazatból)
  9. Erdemes lenne fellapozni az elso VH elotti, ill. a ket VH kozotti politikai nyilatkozatokat, ujsagcikkeket es osszevetni a mostansag megjelenokkel. Nyilvan eros parhuzam lenne felfedezheto a fejlodesmenetek kozott. lazar most meg csak a MAZSIHISZ-t okolja, nyilvan mert attol fel, hogy a vezetoket esetleg egy rendkivuli kozgyules kiebrudalja utana pedig komolyabban fellarmazzak a nemzetkozi szervezeteket. Humoros az az igenye, hogy majd a hely szervezetek asszisztaljanak a fasiszta tobzodashoz, mikor eppen azok voltak, a MAZSIHISZ-t megelozve, akik visszadobtak a szaros penzt.

    Mindenesetre ezzel a lazar szoveggel fontos forduloponthoz erkeztunk: a fidesz felso vezetese eddig jobbara nem nyult a nyilt fenyegetes es uszitas eszkozehez, most mar elg erettnek tartjak az idot ahhoz, hogy megtegyek ezt a lepest. A nyilvan megnyert “valasztasi” kabare utan pedig ez direkt akciokba is atmegy. Eloszor csak amolyan polt peteri modon lesznek elsullyesztve a verszemet kapo nyilt fasisztak (jobbik es tsai) altal elkovetett atrocitasok aztan megindulhat a belugyminiszterium szervezett akciosorozata.

    Ezt a tendenciat csak az allithatja meg, ha elobb az orszag gazdasagilag teljesen osszeomlik, mert akkor mindenki mindenki ellen harcolhat, a zsidok vagy mas kisebbseg kulon kipecezese nelkul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (19 szavazatból)
  10. http://beszelo.c3.hu/blog/revesz-sandor/magyarorszag-te-angyal
    .
    Alig több, mint két héttel az után, hogy a szilveszteri Magyar Közlönyben eldugott közleményből értesültünk a megszállási emlékmű tervéről, kiderült, hogy az alkotót már rég felkérték, a monumentális művet már jól megtervezték, lezsűrizték s a biztos ízlésű Kerényi Imre irányításával jól el is fogadták.

    Az emlékmű egy olyan harcra emlékeztet, melyet soha nem vívtak meg. Sas-Németország és Gábriel-Magyarország nem ellenségek voltak, hanem szövetségesek. Nem egymás ellen, hanem egymás oldalán harcoltak. Az „országgyarapító” Horthy Miklós Hitler szövetségeseként és Hitler erejéből gyarapította az országot. És a szelíd Gábriel-Magyarország előbb jelentkezett harcolni Hitler oldalán, mint ahogy azt komolyan elvárták volna tőle. Később aztán persze, minél inkább elvárták tőle, annál inkább vonakodott, mert egyre rosszabbul állt a Hitler szénája. …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (30 szavazatból)
  11. Nem tűnt föl senkinek, hogy a Horthy-szobor és a náci emlékmű, nameg a Sorsok háza ügy óta a fogadott prókátor Köves Slómót [EMIH] a nagy játékos szinte teljesen visszavonta. Úgy látszik, felismerte, hogy ez a niemand a harcok jelen stádiumában nem mutatna jól, sőt. Akkor, amikor felsorakozott a hitközségek teljes sora, komoly, a nemzetközi erőtérben is tiszteletnek örvendő kultúrpontentátok is szavukat hallatják, ennek az ölebnek ott semmi keresnivalója nincs, csak tovább rontaná az amúgy is pocsék Orbán-imázst.
    Nincs kizárva persze, hogy egyszer még előszedi(k), mint ütőkártyát, hisz’ a magát ortodoxnak minősítő “rabbi” a legzsidóbb zsidó…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (22 szavazatból)
  12. A háború óta ez a MAZSIHISZ legnagyobb és legigazabb lépése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (32 szavazatból)
  13. Ennek a “mindenki-annyit-ér-amennyije-van” jelszavú cégéres gazembernek a történelem pöcegödrében van a helye, a “magyarok ÉS zsidók” attribútumot előszeretettel emlegető gazdájával együtt. A rohadt náci anyjukat, meddig kell még magyarázni, hogy ebben az országban zsidó vallású (esetleg származású), valamint keresztény (vagy egyéb) vallású (esetleg származású) MAGYAROK élnek!!!!
    .
    Persze, a nagy példakép, a Vitéz Lóbányai annak idején elég világosan kifejtette Hitlernek írt levelében ugyanazt, amit ma Orbán, Lázár, Vona és a többi náci képvisel. Idézem:

    “Excellenciás uram!
    Excellenciád baráti meghívását követve folyó hó 16-án a klessheimi kastélyba utaztam, hogy a szövetségi viszonynak és a közös érdekeknek megfelelően kicseréljük gondolatainkat az együttműködésünkre vonatkozó kérdéseket illetően.
    Minthogy nagy jelentőséget tulajdonítok az országaink közötti nyílt és bizalomteljes kapcsolatok változatlan fenntartásának, kötelességemnek tartom, hogy kellő részletességgel válaszoljak azokra a szemrehányásokra, amelyeket az ebből az alkalomból tartott hosszú megbeszéléseink során nekem tettek.
    Az egyik szemrehányás arra vonatkozott, hogy Magyarországon állítólag túl enyhén kezelik a zsidókat. Ebben a kérdésben minden elbizakodottság nélkül hivatkozhatom arra, hogy annak idején én voltam az első, aki szót emeltem a zsidók destruktív magatartása ellen, és azóta megfelelő intézkedéseket tettem befolyásuk visszaszorítására.
    Emiatt az akkoriban új irányzat miatt országomat Németország és az egész többi világ bojkottálta. Az általam hozott intézkedések azonban gyakorlatilag elvették a zsidóktól azt a lehetőséget, hogy tovább gyakorolják káros befolyásukat az ország közéletére. Hogy ennek folyamán micsoda óriási nehézségeket kellett legyőzni, az abból a körülményből adódik, hogy a kereskedelem és az ipar annak előtte majdnem teljesen a zsidók kezében volt.
    A zsidók fokozatos kikapcsolására vonatkozó további intézkedések folyamatban vannak, s amint meg lesznek teremtve elszállításuk feltételei, ezt végre is fogjuk hajtani. /Horthy levele Hitlernek, 1943. május 7./.
    .
    Egyértelmű: fasiszták ezek ugyanúgy, mint dicső elődeik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (38 szavazatból)
  14. Observer !
    Ez a levél aztán végleg bizonyítja Horthy nácizmusát.
    Érdemes lenne egy próbapert kiprovokálni ez ügyben. Talán bíróság előtt egyszer és mindenkorra bizonyítást nyerne annak és ennek a szemét rendszernek a mibenléte…
    Jogászok rajta !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (23 szavazatból)
  15. Vitéz Lóbányai, ez jó! Felkészül Vitéz Kőbányai.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (21 szavazatból)
  16. “Hiszek a helyi közösségek és leginkább a helyi önkormányzatok bölcsességében, és azt remélem, hogy az ultimátum csupán egy politikai akció része, és nem lesz képes megbontani azt az egységet és szimbiózist, amelyben élünk itt hosszú évek óta Gyulán, vagy éppen Hódmezővásárhelyen minden zsidó honfitársammal együtt.”
    Mondja ezt az, aki néhány éve beperelte a hódmezővásárhelyi Zsidó Hitközséget?! Hát ettől a senkiházitól és társaitól ilyen szimbiózisra számíthatnak a zsidók, jó lesz ezt észben tartani!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  17. Gatlastalan alattomos gennygomboc , teljesen mindegy mit mond ORBANNAK SZEDI OSSZE A NOKIAS DOBOZ fideszes valtozatat a 120 labas kontenert !
    Mellesleg egy hir dolgoznak optikai halozat lefektetessel ami kb 1000 milliardos uzlet tobbszor mar benyogte a freg hogy milyen gyors lesz a net meg a kabel teve , ORBANNAL EZ AZ UJ KOZOS FEJOS TEHEN , de elotte meg kosztjak a casinokat ANDY G V – NEK , SZIMA GABORNAK , es meg valakinek utana jon az alkohol , kozben mehet a fiber optic cables ! Hiaba apolitika HATALMAS PENZ .
    Orszag romokban , emberek nyomorban ! Hajra mindenki kiveve a fideszt .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  18. Tamas Csacsicska

    Orbán és Lázár feszegetik a pofonos ládát. Ha kinyílik, akkor majd teli lesznek panasszal és sirámmal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  19. Lázárnak több egyéb más dologért állandóan aggódnia kell. A reményeim szerint a /fidesz/ az elvesztett választás után, a felelősségre vonáskor neki is oda kell tartani a farost, amitől még a LÉZER blokkoló sem védi meg. Lázár takarodjon a blokkolójával együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  20. Lázaár:”Kiemelte: a Mazsihisz ultimátuma többekben aggodalmat kelt, és szerinte nem befolyásolja jó irányban a zsidók és a magyarok együttélését, ami több száz éven át sikeres volt a Kárpát-medencében.”Hm..sikeres volt,de kinek a részére?A gyilkosok és rablók részére,vagy a sokszor megkínzottak ,megalázottak és utánna meggyilkoltak részére.Az Orbánék elszámították magukat.Az itt élő zsidók nem olyanok,mint hiszékeny elődeik.akik gázkamrában végezték nem engedik Európa Hry Jánosától meggyalázni elődeik emlékét.Nevezhetik a MAZSIHISZ tiltakozását ultimátumnak,vagy agogy akarják a lényeg,hogy a zsidóknak elegük van a fasizmus rehabilitásából.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  21. Zsidók és magyarok? Képzavarban van János! Esetleg zsidók és keresztények, vagy izraeliek és magyarok.
    A magyar zsidó barátaim elég mérgesek az ilyen megszólalások miatt.
    .
    No meg azt a több száz évet is át lehet gondolni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  22. Kedves Observer, az idézetek forrását illik korrekten megjelölni, Horthy levele az interneten itt jelent meg: http://www.tudozsido.com/post/77574686924

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  23. Hazug törekvés, amiről ez a fazon beszél. Nem törekvés volt, még a kísérlete sem. Önmagukat akarták fényezni, miközben a náci és fasiszta eszmékkel értenek egyet. Erről szól a Kossuth tér átépítése, erről szól az a bizonyos emlékmű, a sorsok házának nevezett hazugság, meg a többi.
    Nem tehették meg, hogy nem emlékeznek meg a holokausztról, ezért csinálni akartak egy hazug sorsok házának nevezett valamit, egy szobrot, ami hazug és borzalmas (de nekik tetszik), és létrehoztak egy intézetet, aminek már a neve is hazugság (Veritas), megtettek vezetőjének egy magát történésznek nevező antiszemitát, akit azonban – bármekkora is a felháborodás – nem akarnak leváltani. A szobrot is meg akarják csinálni, csak nem most, mert (abban reménykednek) hátha elül addig a felháborodás. Válaszolt ov a MAZSIHISZ-nek, egy szemét levéllel.
    Ennek a gonosz alaknak az a szerepe, hogy ov-t helyettesítse, játssza a sajnálkozót. De hazudik, mert nem aggódik a zsidóság miatt, nem. Csak azt hiszi, hogy ez a szöveg jól hangzik.
    Dühös ov, hogy nem tudta akaratát keresztülvinni, mert nagy a tiltakozás. De rosszul festene, ha bevallaná, hogy dühös. Ezért sajnálkoznak. Olcsó duma.
    De nézzétek meg ezt a fotón látható alakot: süt róla a gonoszság, aljasság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  24. Együttélés talán volt, együtthalás biztos nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  25. Valami más és mégis ugyanaz.
    Mocskosul elegem van U.Tamásból
    és az ő kenyéradó gazdájából!
    Valami iszonyúan jól megfizetheti N.Sándor U.Tamást!
    N.Sándort meg az aranyos kis mákgubó!
    ATV és az ő ellenzékisége,bruhaha,bruhaha!
    Minduntalan eszembe jut a “Respect Rogán rendezvény”,
    újra és újra rám tör az okádhatnék!
    Amitől én most őrjöngök,azt Bartus úr évekkel korábban
    kifejtette,levezette,megírta az AN oldalán.
    A tét – ATV február 26.
    Ezt kell megnézni,ha valakinek még mindig nem hullott le a hályog
    a szeméről!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  26. T.Deathstick! +++++++++++++++++++++++33

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  27. Gyere. Lázár, nyomd el el ezt szöveget mondjuk a haifai strandon péntek este.
    Aztám meglátjuk hogy mész haza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  28. Brunszvik Teri! Az nem lehet, hogy az egész világgal, Európával megetessék még egyszer azt, amit Hitler! Hitler nagyságrendekkel “nagyobb” volt ezeknél!!! Jó! Kihozzák belőlem az állatot: nézzük végig az arcképcsarnokukat: nagy részük

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  29. …vonóval… A bojkott nem elég? Sűrgősen be kell perelni őket, hogy lássák, ez nem játék! Akár uniós bíróság döntsön majd vagy még magasabb szint, ha Magyarország kilépne az EU-ból, májustól!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  30. “az alkotó műleírása szerint „két kultúra jelenik meg: az egyik, mely úgy gondolja, hogy erősebb (de mindenképpen agresszívebb) fölé tornyosul… rátelepszik és lecsap, a másik szelídebb, lágyabb vonású alakra,”
    http://beszelo.c3.hu/blog/revesz-sandor/magyarorszag-te-angyal
    .
    A vészesen tornyosuló turul lecsap a szelíd zsidókat mintázó Gábrielre?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  31. Tudozsido:
    Az általam idézett levél forrása a Kossuth Könyvkiadónál 1962-ben megjelent “Horthy Miklós titkos iratai” című könyv, és nem pedig az Ön blogja. Ezt Önnek is illik tudni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  32. Már megint asszongya, üzeni a Nemzetvezető Orbán a Lázár bábja útján, hogy már hogy’ mernek ezek a büdös, tetves zsidók minket antiszemitázni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  33. http://www.pupublogja.hu/2014/02/erger-berger.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  34. A Lézer Jankó az tréfli, soha nem lehet kósher!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  35. Aggódik a zsidók miatt?

    Ha így folytatja, lesz is rá oka….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  36. http://www.mazsihisz.hu/2014/02/23/konrad-gyorgy–kutato-kezben-hamu-es-csontdarabkak-6846.html
    .
    Részlet:
    „A bürokrácia részvétlen volt, mint a kő, és tudta ésszerűnek látni a pusztítás gépezetét. Mentalitása, amelyben önigazolásra lelt, el tudta fogadni a távolabbi, lehetőleg feltűnés nélküli tömeggyilkosságot.
    Ha a nemzet áll mindenekfelett, akkor az, aki ne legyen benne, az egyáltalán ne is legyen. Akkor az is logikus, ha a szövetséges hatalom illetékes szervei a megmaradt fényképekről tanácstalan rémülettel ránk néző gyerekkel, öreggel kemencét fűtenek.”
    (Konrád György: Kutató kézben hamu és csontdarabkák)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  37. “Azt remélem, hogy például a helyi zsidó közösségek, a helyi önkormányzatok az együttélés hosszú emlékeire és a jelenlegi hétköznapjaira való tekintettel meg fogják találni a közös emlékezés módját. Hiszek a helyi közösségek és leginkább a helyi önkormányzatok bölcsességében, és azt remélem, hogy az ultimátum csupán egy politikai akció része, és nem lesz képes megbontani azt az egységet és szimbiózist, amelyben élünk itt hosszú évek óta Gyulán, vagy éppen Hódmezővásárhelyen minden zsidó honfitársammal együtt” – mondta Lázár János.

    Megint a mocskos fideszes taktikázás: A MAZSIHISZ közössége, vezetése “szabotál”, de mi majd megegyezzünk (zsarolással?, erőszakkal?) a helyi emberekkel oszt jónapot.

    Szemét, cinikus, aljas jellemű, gondolkodású társaság!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  38. Lázár, nincs az a zsidó hóhér, aki beszennyezné a kezét véreddel.
    Ritka férge vagy az életnek.
    De mindig lesz elég pénz, hogy számolatlanul önsék az “ezüstöt” Izrael vénei
    a szudáni néger lába elé, ….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

Harmadszor is kordont bontottak a Szabadság téren 2014. április 10. csütörtök

Lemondott a Mazsihisz ügyvezető igazgatója 2014. április 10. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos