Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kitört az első Lázár-zsidó háború 2014. február 27. csütörtök 10:34 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(56)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kitört az első Lázár-zsidó háború

Budapest – Nagyon megbántotta Lázár Jánost a Mazsihisz, amikor ultimátumot intézett a magyar kormányhoz a holokauszt emlékévvel kapcsolatban. Nem kisebb kvalitás, maga Lázár államtitkár nevezte ultimátumnak a Mazisihisz levelét, amiért azok kilátásba helyezték, hogy jelen körülmények között nem kívánnak részt venni a holokauszt emlékév kormány által szervezett programjain.

Az előzmények ismertek, szükségtelen részletezni, miről van szó: a történelem megmásítását célzó Szabadság téri emlékműről, a Józsefvárosi pályaudvarra álmodott Sorsok Házáról, valamint a Veritas élére kinevezett igazgató különös nézeteiről.

Lázár Jánosnál most kiborult a bili: tehet ő bármit, keresheti a kegyeiket ezerrel, ezeknek a zsidóknak semmi sem jó. Pedig ő és a kormány mindet elkövetnek azért, hogy a zsidó honfitársak (Orbán Viktor szokott így fogalmazni a parlamentben) biztonságban érezhessék magukat Magyarországon. Ezért maga a miniszterelnök kezeskedik – ezt is Orbán szokta mondani, valahányszor támadják a zsidó honfitársait, és neki meg kell védenie őket.

Meg kell értenünk Lázár Jánost: ezeknek a zsidóknak tényleg semmi sem jó. Az ember (kormány) kiteheti a lelkét értük, ám hiába próbál mindenben a kedvükbe járni, ez a hálátlan népség beleharap a simogató kézbe.

Lám, a Szabadság térre tervezett emlékművet is utólag átértelmezte a zsidók kedvéért a kormány, ily módon a birodalmi sas és az arkangyal már nem csupán a német megszállásra kíván emlékeztetni, hanem a német megszállás minden áldozatára.

Lázár János szerint – idézet következik – a Mazsihisz ultimátuma többekben aggodalmat kelt, és nem befolyásolja jó irányban a zsidók és a magyarok együttélését, ami több száz éven át sikeres volt a Kárpát-medencében.

Erről a sok száz éves sikeres együttélésről sokat beszélhetnének a vészkorszakot túlélő zsidók, vagy az ő leszármazottaik. Elmondhatnák például, hogy mennyire hálásak az akkori magyar kormánynak, amiért megmentette őket az asszimilálódástól. Nyilván ezért zárta gettókba őket, és nem kitolásból. Mert nem akarta, hogy károsan és kórosan elvegyüljenek a nem zsidó honfitársakkal. Azt szerette volna az akkori kormány, hogy a zsidók egymás között legyenek, és a közös bezártság során tovább erősödhessen bennük zsidó identitásuk. Mert voltak közöttük olyanok, akik zsidó származásuk ellenére nem tartották zsidónak magukat. Például az a Radnóti nevű illető, akinek a felesége, Gyarmati Fanni most, hetven évvel férje halála után hunyt el. Ez a Radnóti nevű költő írta a legszebb magyar verset a hazaszeretetről, és csak a balszerencsének köszönhető, hogy voltak olyan honfitársaink, akik a szükségesnél is durvábban magyarázták el neki és sorstársainak, mit jelent az erőltetett menet, a hideg, a kiszolgáltatottság és a munkaszolgálat. Sajnálatos, hogy a puskatussal a fejükbe vert tanításokat sokan közülük képtelenek voltak túlélni.

Mindezt csupán a századokon keresztül zajló sikeres együttélés kapcsán tartottuk érdemesnek megjegyezni, minden más tekintetben ugyanis megértjük és osztjuk Lázár János aggodalmát. Jó lenne, ha nem kuruckodnának, hanem örülnének a zsidó honfitársak, amiért a kormány holokauszt emlékévet szervez a számukra. Nem kevés pénzébe kerül ez a magyar adófizetőknek – a Jobbik rosszallásáról most nem is szólva. Tényleg nem jó, ha egy kisebbség (értsd: már megint ezek a zsidók) akarják megmondani, hogy a többség hogyan ünnepeljen.

Több belátást, bölcsességet várna el Lázár János és a kormány a zsidó honfitársaktól. Abból ugyanis nem jön ki semmi jó, ha Lázár János még a mostaninál is jobban aggódik. Az ilyen aggódás ugyanis könnyen kapkodást szül, meggondolatlanságok következhetnek belőle, és még az sem kizárt, hogy végül magukra haragítják a kormányt, és személy szerint Lázár Jánost.

És akkor majd megint a kormánynak, esetleg épp Lázár Jánosnak kell megvédeni a zsidó honfitársakat. Jobb ebbe nem belegondolni, a magyar zsidó honfitársak, élükön a Mazsihisszel, jobban tennék, ha szépen, türelmesen kivárnák, hogy milyen lapot oszt nekik a sors.

Ahogyan egy héber közmondás tartja: fogd be a szád, ha velem beszélsz!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (49 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +71 ( 83 szavazatból)
Kitört az első Lázár-zsidó háború, 4.6 out of 5 based on 49 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(56)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

56 Reader’s Comments

  1. szét kell verni a pofáját az összes fideSSesnek és jobbikoSSnak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (63 szavazatból)
  2. “a Mazsihisz ultimátuma többekben aggodalmat kelt, és nem befolyásolja jó irányban a zsidók és a magyarok együttélését, ami több száz éven át sikeres volt a Kárpát-medencében. ”
    Ezt éppen burkolt fenyegetésnek is vehetjük, ha figyelembe vesszük az orbáni törekvéseket.
    “A rendszer kész, csak működésbe kell hozni.”- ezt meg Orbán mondta!
    A kérdés már csak az, hogy milyen lesz a működése a rendszernek!
    A megfélemlítés már sikeres.
    Vajon milyen eszközöket vetnek még be ezek az elvetemültek, hogy éppen most a zsidókat,máskor a cigányokat, majd tetszés szerint a szőkék, vagy kék szeműek érezzék a rendszer gondoskodó voltát?
    Ebből az alakból nem nézni ki semmi jót! A megfelelési kényszer csak a rosszat tudja kihozni belőle.
    Vagy eredendően is rossz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (59 szavazatból)
  3. Nagyon öntelt ez az alak.Mindent megengedhet magának.Azt hiszi,hogy ő az atyaisten.Helyében én nem mernék az emberek szemébe nézni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (44 szavazatból)
  4. Sajnos csúnya dolgok fognak majd következni. Nem fog nyerni az ellenzék. A Fidesz és a Jobbik fogja elvinni a pálmát. 70-80%-os a rasszizmus és az antiszemitizmus (most lényegtelen, hogy orbán gerjesztette). Az országnak végig kell járni az útját. 44-után nem felelt, majd most kell. De ahhoz még egy kicsit szenvednie kell. A fejekben nem lehet világosságot tenni. Borzalmakat kell átélni ahhoz, hogy a világosság magától eljöjjön.
    .
    Ha nyer az ellenzék (amit nem hiszek), a fasiszták felgyújtják sz országot. Ha nyernek a fasizsták, akkor meg csak “rendesen” végigviszik a programjukat (amiben már nyiltan cigány koncentrációs táborok vannak). Nagyjából ennyi.
    .
    Az embereknek “kielégülés” kell, sajnos ezektők kapják meg. Aztán majd évek múlva rájönnek, hogy nem pont erre gondoltak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (54 szavazatból)
  5. bumburi
    2014. február 27. csütörtök
    10:56
    Az együttműködés mindig is kényszerű volt, mert ez az ország antiszemita már évszázadok óta.
    A megfélemlítés ami szerintük nem az, arra jó hogy önként hajoljanak meg, utána mire is reklamálnának? A szőkék helyett jönnek a nem pápista felekezetek, mert még kegyet gyakorolnak irántuk, de nem lesz mindig így.
    A Mazsihisznek se legyen megfelelési kényszere semmilyen kormány iránt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (36 szavazatból)
  6. Csak a limbó-làz ki ne törjön még egyszer, mert akkor jön a limbó-làzàr….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  7. Remélem, Lázár nem tart háziállatot, mert ahogy az emberekkel bánik, attól egy kutya megdöglene.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (39 szavazatból)
  8. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Ez a féreg a ‘90 évek közepén Hmvhelyen a polgárjenő hivatalban “dolgozott”, mivel már akkor is egy gerinctelen seggnyaló volt , nem kisebb feladattal látták el, mint az extrám kövérségű Rapcsák polgármester szárny , akarom mondani seggsegédje volt.
    Értsük jól, a pm. , olyan kövér volt, hogy az alapvető anyagcsere folyamatai után szükség volt egy készséges seggtörlőre/nyalóra/.
    Szerintetek ki volt az???
    Aztán , mikor RA meghalt, nem akadt más aki tovább vitte volna a város zászlaját….
    Innentől már beindult a karrier..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (35 szavazatból)
  9. ULTIMÁTUM
    önmagában ez a szó elárul mindent Lázár és gazdái fejében.
    .
    Képzeljük el a következő esetet: valaki mélyen megbánt, emberi méltóságában megaláz és kifoszt egy másik embert, majd beleül a vagyonába és éli világát, mintha mi sem történt volna. miután azonban rájön, hogy az emberek elhúzódnak tőle, úgy akarja jóvátenni a tettét, hogy rendez egy “megbocsátás partit”, ahová meghívja a sértettet is. miután a sértett annyit kér, hogy legalább az legyen világos, hogy ki kér bocsánatot kitől, máskülönben visszautasítja a meghívást, a bűnös elhíresuteli, hogy ultimátumot kapott, pedig ő milyen jót is akart a sértettnek.
    .
    pontosan ezt tette most Lázár János is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (38 szavazatból)
  10. Kim Lane Scheppele, a Princeton Egyetem világhírű jogászprofesszora, (aki korábban éveket töltött Magyarországon a hazai alkotmányjogot tanulmányozva) öt részes tanulmányában úgy vélekedik, hogy:
    „A FIDESZ VÁLASZTÁSÁN AZ ELLENZÉK AKKOR IS VESZÍT, HA NYER”.
    .
    A tanulmány egyes részeit a Galamus közli.
    .
    Bartus László ezt a sajnálatos kilátást – sokféle megközelítésben és részletességgel – legalább két éve próbálja számunkra elmagyarázni, és a demokraták számára megadja a helyes cselekvési formát is, hogy a választásokat BOJKOTTÁLNI kell.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (39 szavazatból)
  11. Lázár: “nem befolyásolja jó irányban a zsidók és a magyarok együttélését,”
    .
    Kirekesztünk, kirekesztünk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  12. Figyelj Lézerjani.
    Tudom hogy hülye vagy mint a segg.
    (Bár a seggem sértődötten viszketni kezdett, mert hozzá hasonlítottalak. Igaza is van.)
    De, csak hogy tudd, körülbelül hogy hangzana, ha tényleg ultimátumot adnának azok a piszok zsidókok, Tel-Avivból:

    “Tisztelt Lázár jános, és bűnbandája!
    A Biblia azt írja, ne menjen le a Nap a Te Haragoddal.
    Nem is szeretnénk este már haragudni,
    Ezért a fogjátok magatokat skizofrén köpcössel, és még napnyugta előtt elhúztok a susnyásba, és akkor nem lesz egy-egy kib…tt kráter a helyeteken, az operetthadseregetek meg nem megy zusammen a rocstelepre.
    Na csá.
    Ui: Eichmann üdvözletét küldi.
    A cellája még megvan.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (38 szavazatból)
  13. Ego
    a kutyák már rég fellázadtak volna a kutyai méltóságukba belegázoló kijelentések miatt.
    Lázár ezt már sohasem moshatja le magáról. Egyértelművé vált, hogy Lázár nem véletlenül szólt butaságot itt-ott, hanem neki ez a koherens világképe, amelyet a szavai következetesen tükröznek.
    Szerintem nyugodtan tényként kezelhető, hogy Lázár erkölcsi nívója a patkányokéhoz, hiénákéhoz, sakálokéhoz hasonlítható, egy biztos, hogy az emberségről fogalma sincs. Egyébként épp ettől sikeres, úgy tűnik, ma Mo.-on erre van leginkább kereslet. Az embereknek elegük van az üntyümpüntyüm buksisimogatós emberszeretetből, többek között azért, mert a megsimogatottak legtöbbször visszaharaptak, így most szabad terük van a gátlástalan, erkölcstelen, önző náciknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  14. Lázár kárhoztatja a zsidókat azért, mert elutasítják, hogy a magyarokkal együtt “ÜNNEPELJÉK” meg a holokauszt 70. évfordulóját. Pedig Lázár szerint szép ÜNNEPLÉST tervezett a kormány, sok pénzt szánt rá, és mindez ajándék a magyaroktól a zsidóknak. A zsidók pedig eltolják maguktól a feléjük kinyújtott baráti kezet. Pedig a történelem nem sok ilyen lehetőséget kínál fel a zsidóknak, hogy bocsánatot kérhessenek a magyaroktól 1944-ért. Magukra vessenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  15. A zsidóknak azért kellene bocsánatot kérniük 1944-ért, mert szégyent hoztak a magyarokra, a puszta létezésük miatt kényszerültek rá az amúgy Gábriel-arkangyal lelkületű magyarok, hogy deportálják őket. Szégyellhetik magukat a zsidók, hogy emiatt rossz híre kelt a világban a magyaroknak. De Orbán és Lázár 70 év elteltével már hajlik a megbocsátásra, csupán a konok zsidók nem akarják a megbékélést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  16. “…Kitört az első Lázár-zsidó háború …”
    .
    - Na, de jó, ébresztő, skacok!
    .
    Bár, lézer jani- zsidó háború, ha igazi háború lenne (amit lézer és bandája, de főleg ezek náci holdudvara egyre jobban megérdemelnének), akkor lézer jani fejét most éppen egy sayeretes mesterlövész nézné, egy IMI Galil mesterlövészpuska veszélytelenebb feléről, :(((
    .
    Komolyan:
    .
    - A Mazsihisznek is nem tudom, mi a fekete fenének kellett körbelihegnie ezt a tetves, bunkó, nyilas bandát heteken át, ahelyett, hogy ezzel az elutasítással kezdték volna. Talán bizony ugyanazzal próbálkoznak, mint a harmincas években? Próbálnak “jó zsidói” lenni egy köpedelem állammaffiának? De legalább ezek időben ébredtek (talán), nem úgy, mint hittestvéreik annak idején.
    .
    Még jó, hogy orkbánisztán már rég nincs abban a helyzetben, hogy pogromokat rendezzen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (30 szavazatból)
  17. Lázár = Orbán + Kövér magyar hangja. A vidéki fiúké. Ezt nem szabadna elfelejteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  18. Lázás és főnöke, az eévbarátaikkal együtt folyamatosan zsidóznak és cigányoznak, folyamatos használják a rasszista megközelítést. Ebből is látszik, hogy amit holokauszt ügyben tettek és tesznek, azt csak a külföldi megítélésük javításának szándékából teszik.
    Abban, hogy fel vannak háborodva, mert valakik ki merik mondani az ellenvéleményüket, nincs semmi különös. Ezek az emberek annyira el vannak telve magukkal és a 33 % körüli szavattal szerzett 2/3-os hatalmukkal, hogy semmit nem tűrnek, ami sérti az érdekeiket. A MAZSIHISZ által elindított tiltakozó hullám most romba döntötte a piár akciójuk remélt sikerét. Ez még agreszívabbá és még erőfitogtatóbbá teszi őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  19. Ed:
    .
    “…A MAZSIHISZ által elindított tiltakozó hullám most romba döntötte a piár akciójuk remélt sikerét…”
    .
    - Azt nem a Mazsihisz indította el, hanem pár, bátor zsinagógai hitközösség, és az AN.
    .
    A Mazsihisz csak kullog ezek után, bár az ébredés mindig jól jön. Főleg, ha tényleg felébredtek, és nem lesz egy újabb, alázatos levél a bunkó, tolvaj, orkbáni náci söpredéknek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (29 szavazatból)
  20. Mivel az együttélés sikeres volt lézerjani szerint, ebbe a sikerbe Kamenyec-Podolszk is, mint a Holokauszt erő/előpróbája is beleszámítható.
    Annakelőtte persze volt vérvád is Tiszaeszláron.
    Gondolom a legnagyobb siker az auschwitzi kempingezés lézerjani szerint.
    Azaz most már aztán vigyázni kell, mert óvó kezeiket leveszik a zsidókról, s a túlélők leszármazottjainak is annyi!
    Mert láthatjuk, a siker azt hozta, hogy más hitű polgártársainkat úgy megvédtük az évszázadok folyamán, hogy alig maradt belőlük.
    Gratula!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (26 szavazatból)
  21. “A Mazsihisz ultimátuma többekben aggodalmat kelt, és szerinte nem befolyásolja jó irányban a zsidók és a magyarok együttélését, ami több száz éven át sikeres volt a Kárpát-medencében.”
    Ez fenyegetés, akárhogy is olvasom, a többi csak elterelés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  22. Be lehet szállni a ” buliba ” !!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  23. A tréfliből soha nem lehet kósert csinálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  24. Nem olyan nagy szám ez a Lázár egy vidéki suttyó csupán aki úgy eltűnik majd mint a füst a szélben!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  25. “nem jó irányba befolyásolja az együttműködést” – a Mazsihisz levele. Ez a fogalmazás a Hatalmasok beszédéből való, és bár már régen nem kell senkinek több bizonyíték arról, hogy fideszesek magukat Hatalmasoknak tekintik, most íme itt van. Fenyegessék az öregannyukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  26. fenyegetés. ez teljesen egyértelmű.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  27. nem semmi:
    http://www.atv.hu/belfold/20140227-azeri-baltas-gyilkos-lazar-kitunteti-a-kormanyt-vedo-nemet-politikust

    Mit szól ehhez a pincsi moszkvai gazdája?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  28. Hiryu2,0, – 2014. február 27. csütörtök 18:05
    .
    Ez valóban provokáció a józan ésszel szemben.
    .
    Orbánék vérszemet fognak kapni, ha megint győznek – és ez lesz a vesztük. Már így sincs semmi önkontrolljuk: szóval a dolognak jó vége lesz… Jó lenne, ha a Jobbik is velük bukna – ehhez méretes „ellenzéki” részarány kellene a választásokon. Csakis azért, hogy a Fidesznek szüksége legyen a Jobbikra és együtt bukjanak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (15 szavazatból)
  29. Józan ész????
    Nyugodj meg, ennek a balkáninak sem nevezhető országnak (az albán maffia beperelne jóhírének megsértése miatt, ha hozzá hasonlítanám aszomszédteheneisföldet) népének legalább háromnegyede vevő az ilyen Lázáros szövegekre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  30. A maradék egynegyed pedig nemsokára hivatalosan is a Nép Ellenségének lesz nyilvánítva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  31. Egyébként meg….majd veszít…
    nabccameg: mi maradt Ukrajnából Janukovics után….

    …nem több mint egy olcsó vigasz…..

    1. Egyik cigi a másik után,
    Egyik pohár a másik után.
    Ó, nem igaz, nem több, mint egy
    Olcsó vigasz.

    2. Egyik éjszaka a másik után,
    Lányok jönnek egymás után.
    Ó, nem igaz, nem több, mint egy
    Olcsó vigasz.

    3. Látod kedves, milyen buta vagyok,
    Fejem a hurokba magam rakom.
    Ó, nem igaz, nem több, mint egy
    Olcsó vigasz.

    4. Bolond az élet és ez a világ,
    Bolond lesz az is, aki benne jár.
    Ó, nem igaz, nem több, mint egy
    Olcsó vigasz.

    https://www.youtube.com/watch?v=VZ9XSNr_AUQ

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  32. Én már rég mondom: “Hogy mernek minket ezek a tetves, büdös zsidók még mindíg antiszemitázni?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  33. Kedves Eldrad,
    ez így van, de a MAZSIHISZ testületi döntése, az ő távolmaradásuknak a bejelentése ingatta meg alapjaiban a fülkeforradalmárok piár-akciójának sikerét. Az más kérdés, hogy a MZSIHISZ döntését minden valószínűség szerint befolyásolta az ügyben korábban megszólaló zsinagógai hitközösségek, az AN és sok magánember véleménye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  34. Nagyon is hogy természetes dolog.
    A gonosz zsidók már megint báncsák a magyartot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  35. Nem kéne reagálni ezekre a hülyékre, hiszen pont az történik amit akarnak. Ők provokálnak a másik oldal védekezik, és közben két dolog történik. Egyik, hogy a folyamatos zsidó téma fenntartásával már a józan gondolkodásúaknak is elegük van, azoknak, akik meg antiszemiták, még nagyobb lovat adnak alájuk. Már az ATV-t sem tudom nézni, mert minden nap a zsidó kérdés és öszöd van napirenden. Lerágott csont. Az ellenzék köreiben nem kell megerősíteni a tudatot, hogy a fidesz hazudik, és azt sem, hogy provokál. A másik oldal pedig nem nézi, vagy ha igen, csak azok, akiknek ki van adva, hogy figyeljenek és jegyzeteljenek…..
    A másik, pedig, hogy elterelik a figyelmet a többi, nem kisebb problémáról.
    Ezek mindenhol olyan szenvtelenül hazudnak az ember pofájába, hogy már attól kinyílik a bicska a zsebembe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  36. Avi:
    Készülődnek a pogromra ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  37. Biborka :
    Az ATV annak a másik pártnak a titkos tévéje. Nem tudtad ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  38. “a Mazsihisz ultimátuma többekben aggodalmat kelt, és nem befolyásolja jó irányban a zsidók és a magyarok együttélését, ami több száz éven át sikeres volt a Kárpát-medencében.”

    Sikeres, csak épp pörgedarutollas, horthykatonájavagyokén,-pálinkafőzős bőgatyás nézőpontból…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  39. Geyza: tudom, hogy ennek sok az alapja, de azért valamit csak kell nézni, lassan már csak a net van, de az is unalmas. Vagy a szennyet látom, vagy olyan, mintha magamat olvasnám….
    Várom a tavaszt, hogy a kertbe menekülhessek a sok ocsmányság elöl, de sajnos az is csak egy strucc politika, mert azzal, hogy nem látom-olvasom, még meg van, még mételyez minket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  40. A sokszázéves sikeres együttélés néhány évtizedét volt szerencsém személyesen megélni.Az a gyűlölethullám,ami az egyetemektől a mindennapi életig hatott az a dzsentroid magatartás “kérlekszépen méltóságos uram” amit egymásközött a szemforgató kutyabőrösök beszéltek és ahol a “zsidó” szó átoknak minősült a keresztény templomokban ugyanúgy,mint mint a közbeszédben,ahol már szinte mindenki készült a zsidó tulajdonok elrablásában és ami utánna következett mind…mind a sikeres együttélés bizonyítékai.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  41. Geyza:
    .
    - Pogrom nem lesz, mert ezt az izraeli elhárítás meg fogja akadályozni – már ha szükség lesz ilyesmire. Van bőséges ismerete a világban ilyen témakörben, és hát tudjuk, mire képesek.
    .
    Más kérdés, hogy ilyesmit a magyar hatóságoknak kellene elhárítani, de azoktól meg nem várható hatékony segítség, ha a pogromok kézzelfogható közelségbe lennének.
    Ez esetben ugyanis, ha ez elkezdődne, nyilván orKbán valamelyik prostituáltja megmagyarázná, hogy “az nem is az aminek látszik, és számos, zsidók ellen elkövetett gyújtogatás meg több gyilkosság rövid idő alatt az nem is az, hanem nem az, mert az nem az” – kb. így.
    .
    Na de ehhez már lenne pár szava az izraeli elhárítóknak is, akik ugyan hamar rendet tennének, és az első pár merénylet után végét vetnék az őrjöngésnek, de már régen rossz, ha nekik kellene orkbánisztánba menniük, és fizikailag megsemmisíteni a gyilkos söpredéket…
    .
    Hogy mi van? A TEK esetleg elkapna pár izraeli kommandóst? Azok közül, akik sok éve űzik ezt a mesterséget, bárhol a világon, a létező legmagasabb szinten? Ugye, ezt nem gondolja senki komolyan?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  42. Lézer Dzsoni mindig is agresszív bunkó volt, most is csak hozta a formáját.
    Megvédik a zsidó honfitársat, de ezzel a mondással ki is rekesztik őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  43. Megvédik ?
    Mint a nyugdíjjakat ??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  44. Öreg Titán
    2014. február 27. csütörtök
    14:07
    ++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  45. Tegnap este néztem az Atv. műsorait, és az egyik ismert közvélemény kutató cég szerint a baloldali összefogassál elég sor szavazót vesztettek, míg a fideszi – hatalmas sajnálatomra – jelentősen erősododott.
    Ha ez a választásokon így realizálódik, – hiába vonulnak üdvözült pofával a rájuk szavazók urnához, – az országgal együtt fognak marha nagyot seggelni. De az a baj, hogy minket is magukkal rántanak.
    Egyébként mitől jobboldali az egyik, és mitől baloldali a másik? Én a különbségeket egészen másban, máshol látom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  46. És még ez a sötét alak – az ő führere parancsára – hívta össze az általuk a Mazsihisz ellensúlyozására kiagyalt “zsidó közösségi kerekasztalt”, mintha a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége közgyűlése nem pontosan azt a célt szolgálná, hogy (kényes kérdésekben is) közösségi határozatokat hozzon.
    Reméljük, hogy az elnökség – amely csak végrehajtó szerv – nem adja be a derekát ennek a FidSS elnevezésű falugyülésnek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  47. A Fradi B-közép – Orbanini elsőszámú káder bázisa – már évtizedekkel ez előtt rendszeresen skandálta (talán ő, a vezér is ott volt), hogy “indul a vonat Auschwitzba”.
    A 2006-os utcai zavargásokat ugyanez a hadsereg robbantotta ki, miután pár héttel korábban a csuti törpe tiszeteletét tette náluk az Üllői-úti lelátón…
    Amúgy a Hegedüs Gyula utcában, “szegény”, néhai Simon kocsmájában gyakran előszerettel gyülekezett ez a gyülevész had… A kilencvenes évek derekán, egy imanapon a szemközti zsinagóga hitsorsai imára gyülekezvén, emezek meg ott a kricsmi előtt nyüzsögve elkezdtek skandálni hasonlóan kedves rigmusokat az évszázados és eredményes magyar-zsidó együttélés jegyében…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  48. Ezzel a Lázár-féle neonácikkal nem az a baj, hogy buták, hanem az, hogy a butaságukkal visszaélnek. Egy angol mondás szerint “Sose vitatkozz butákkal, mert a többiek esetleg összetévesztenek vele.” – csak felhívom mindenki figyelmét , – ez az ember nem ismeri a magyar nyelv alapelemeit sem. Figyeljék, meg, hogy még az sem ér el a tudatáig, hogy mit jelent például a fogalmak tisztázása. Egyáltalán nem ismerik például a különbséget a szülőföld, a haza, a nemzet, az állam, az állampolgár az egyes vallások közti különbségeket, hogy csak néhányat említsek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Harmadszor is kordont bontottak a Szabadság téren 2014. április 10. csütörtök

Lemondott a Mazsihisz ügyvezető igazgatója 2014. április 10. csütörtök

Orbán küldöttsége Észak-Koreában 2014. április 9. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos