Ronai and Ronai
AMERIKAI

Juhász Péter nem közösködik Gyurcsányékkal 2014. január 9. csütörtök 23:07 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(46)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Juhász Péter nem közösködik Gyurcsányékkal

Budapest – Juhász Péter, az Együtt-PM szövetség társelnöke ma bejelentette: nem szerepel olyan listán, amelyet Mesterházy Attila MSZP-elnök miniszterelnök-jelöltként vezet, vagy amelyen Gyurcsány Ferenc helyet kap. Amennyiben a Milla alapítója betartja a szavát, jó esély van arra, hogy a legnagyobb tömegeket megmozgató civil mozgalom első embere búcsút int rövid életű politikai pályafutásának.

A politikus felajánlotta lemondását az őt delegáló platformnak a Bajnai Gordon vezette szövetség társelnöki posztjáról. Juhász Péter közleményében azt írta: miközben a demokratikus ellenzék pártjainak összefogása szerinte is elkerülhetetlen, támogatná is, a formálódó konstrukció számára vállalhatatlan, nem növeli a kormányváltás és a korszakváltás esélyét.

Szerinte minden további kérdésben az Együtt 2014 elnökségébe őt delegáló Együtt Egymillióan Platform dönthet, amelynek felajánlotta, hogy lemond az Együtt-PM társelnöki posztjáról. Juhász Péter ezt azzal indokolta, hogy a Milla-platformmal közösen szeretne dönteni a folytatásról. Hozzátette, az várható, hogy a platform legkorábban a jövő hét végén dönthet mind a felajánlott lemondásáról, mind a további lépéseikről.

Szigetvári Viktor, az Együtt-PM társelnöke csütörtökön más témában tartott sajtótájékoztatón ugyancsak azt mondta: nincs még végleges döntés arról, hogy mit lép Juhász Péter, aki korábban kizárta, hogy egy listán szerepeljen Gyurcsány Ferenccel. Hangsúlyozta, ez a döntés azért sem születhetett meg, mert egyelőre még nem állapodtak meg a Demokratikus Koalícióval. Szigetvári Viktor utalt rá, hogy Juhász Péter már korábban világossá tette, nem fog egy listán szerepelni a Demokratikus Koalíció elnökével. Ugyanakkor nem tudta megmondani, ebből mi következik (azaz lehetséges-e, hogy Juhász Péter megtartja egyéni választókerületét).

Szigetvári Viktor cáfolta, hogy eldőlt volna, hogy a Milla-platform – amelyet a szövetség értékes részének tartanak – kilép az Együtt-PM-ből. Az MSZP és az Együtt-PM szövetség vezetői szerdán közös lista állításában állapodtak meg, és közölték: erre tesznek javaslatot a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíciónak is. A miniszterelnök-jelöltet az MSZP nevezheti meg, és minden bizonnyal Mesterházy Attila lesz az.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.7/5 (12 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -5 ( 19 szavazatból)
Juhász Péter nem közösködik Gyurcsányékkal, 2.7 out of 5 based on 12 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(46)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

46 Reader’s Comments

  1. Jujj de finnyásak lettünk!
    És ezt pont Juhász jelenti ki???
    Füvezik még?
    Vagy komolyabb anyagot használ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (40 szavazatból)
  2. Az első jó hír ma. És kinyílott a kankalin is a kertemben. Megírjam?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (39 szavazatból)
  3. Ha lenne gerince és ha elvei is lennének ennek a Juhásznak, akkor nem felajánlaná a lemondását, hanem lemondana, és elkotródna.
    Borzasztó, hogy ilyenekkel akarják legyőzni ezt a maffiát.
    Egyszerűen esélytelen, még amortizálni sem kell az ilyeneket semjénnek vagy navracsicsnak, annyira súlytalan figurák. Sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (40 szavazatból)
  4. nem szeretnék különbséget tenni az együtt és az mszp politikusai között. mind alkalmatlanok arra amit papíron csinálnak. de az egyenlök közül mégis van egy, aki az összes alatt van. az juhász péter. ha juhász péter és gyurcsány egy listára kerülnek, akkor az együtt-pm bebukja a milla szárnyát, ami éppen egy emberböl áll. a DK viszont elvesztheti azt a pár százezer embert (lehet, hogy többet?, lehet, hogy van az egy milla is?), akik az elmúlt félévben figyeltek fel rájuk. kinek van nagyobb veszteni valója?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (31 szavazatból)
  5. Bár már látnám hgy többé nemhallok felőle.
    Bujdokoljon csak el szépen valami ópium-barlangba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (25 szavazatból)
  6. szgabi (2014. január 9. csütörtök 23:26)
    +++++++++++++
    Kösz a röhögést, majdnem az esti teám bánta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  7. Majd a Milla-plaform, nem fogadja el a lemondását, kap egy darab bölény bőrt az
    arcára,-jön egy világra szóló sajtótájékoztató és kész.

    —————————————————————————————————————A Gyurcsány F :-rávetítette a négyzethálóját a jelenségekre,–látam- MEGÍRJAM ??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  8. Erzsébet Anna Fekete

    A Milla soha sem volt tényező a magyar politikai tabellán. Egy facebook közösség, akik időnként összejöttek, énekeltek, elmondták a vágyaikat. Majálisok voltak megmozdulásaik. Utáltak minden politikust, tagadták a pártok szerepét a társadalomban. Ezzel a parlamenti demokrácia létjogosultságát is megkérdőjelezték. Amolyan ködevők, naiv anarchisták és politikai analfabéták. Én kezdettől ennek láttam őket, nem csalódtam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (30 szavazatból)
  9. De a millanak is vannak szavazoi!! Van igazsaga a Juhosnak Gyurcsanyt ne ! Gyurcsanyra soha nem szavaznek! Aki egy KOKAT , VEREST KEPES MEGBIZNI AZ NEM ERDEMLI MEG A SZAVAZATOMAT! Gyurcsany menjen dolgozni vallakozzon elvezze a politika mentes eletet vagy legyen politikai tanacsado ha mer ennyire hianyzik vmiert a franya koszos politika. Lehet minuszolni Gyurcsany kedvelok ;)))).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -40 (64 szavazatból)
  10. Leon Klein

    Nem értek egyet Önnel..-ha megtud nevezni jobb politikus,és meggyőz róla,hogy miért jobb ,-megváltoztatom a véleményemet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  11. nem rossz csere..sőt JÓÓÓÓÓÓ
    Juhász még tanulhat a régi NAGYOKTÓL (Bokros, GY.F, Kuncze ……
    és ugyanez vonatkozik Mesterházyra.. neki is sokat kell fejlődnie, mert kísértetiesen kezd hasonlítani a fiatal orbánra
    Bajnai szelíd “fehérkesztyűje” véleményem szerint itt kevés, bár a jelenlegi kormány idétlen szabadságharcánál több hasznot hozhat az országnak
    **
    próbálok arcokat, fintorokat felidézni… sokat elárulnak a korról és magáról “azemberről”, vagy éppen “gazemberről”
    Mesterházy, orbán.. vagy akár HORN GYULA

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  12. Jó lenne, ha Juhász betartaná a szavát, de az is ha végleg kivonulna a magyar politikábol, mert zavaros nézeteivel eddig is hatalmas károkat okozott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  13. Gyurcsány Ferenc amortizálás nagyon élő még, csak egy üzenet:
    -
    Kedves! Ne hagyja, hogy etessék, egyen mást is, mert úgy jár, mint a fényevők!
    -
    Tökéletes politikust kérek megnevezni, mert a 3xbóvlis vekkerestől többet érdemel ez az ország és az itt élő emberek, a zembereknek persze megteszi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  14. Ha a TV-ből nem ismerném,nem tudnám ki az a Juhász.Egyébként egy súlytalan nímand aki az ópium barlang sötétjéből bukkant elő.Hol van ő Gyurcsányhoz képest legalább fényévnyi távolságban.Az lenne a logikus ha Fletó mondaná azt,hogy ezzel a senkivel nem óhajt együtt szerepelni.Csak a helyzet az,hogy a Gyurcsány úriember szemben ezzel a senkivel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (24 szavazatból)
  15. Érdekes! Különösen az, hogy Juhász Péter tartja sakkban Bajnai G és Mesterházyt, mert Gyurcsány Ferenc a politika szinpadára lépett! Milyen alapon? Ha nem tudnánk, hogy Ő a Milla hátán került a politika látóterébe. De az is érdekes, hogy még mindig nem rögződött meg bennük az, hogy Gyurcsány Ferencet az Orbán Viktor mellett, (Navracsics és Semjén Urak) voltak azok elmondásuk szerint is, hogy ők voltak ráállítva Gyurcsány Ferencre, hogy szinte lenullázzák, hogy erkölcsileg, lelkileg tönkretegyék. Tessék már megmondani, hogy akkor az időben, hogyan tudta volna ellátni a feladatát, amikor a FIDESZ emberei ott ólákodtak a lakás környékén, amikor a gyerekein golyóálló mellény volt, amikor a FIDESZ azért, hogy mégjobban ártson a Parlamentből a törvényhozás pillanataiban kivonult. Gyurcsány Ferencet először is a választók elött az MSZP-nek kellett volna rehabilitálni. Ezt nem tette meg! Akkor, hogy várhatták volna el, hogy Gyurcsány Ferenc jól érezte volna magát az MSZP soraiba. Azért a haragjukat váltotta ki, mert tthagyta őket. De, miért is ne? Hogy mondhatja Juhász Péter, hogy Gyurcsány Ferenccel nem közösködik? Csak az érdekes az, hogy az MSZP tagsága is ezen elgondolkodott, esetleg másként látja a történteket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  16. Juhasznak kivul kellett volna maradni a politikan. O jogvedo, ami ha ugy vesszuk a politikus ellentete. Szerintem csinalja tovabb, amit elkezdett, a civil kontrolt erositse a jovoben, hisz a Milla is erre alakult. Ha azt mondjuk, hogy ma MO-n a politika a halaltusajat vivja, akkor azt is latni kell, hogy a civil szfera meg se szuletett, vagy max halva. Megis mit varunk a politikatol akkor, ha civil ellenorzes nelkul letezik. Mive valik 25 ev mulva? Sajnos mind lathatjuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  17. http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/350297_juhasz_most_eppen_a_korszakvaltassal_megy_szembe
    :)
    Van még töke?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  18. Érdekes számomra, amiket itt kommentként olvasok.
    Eddig egyedül Juhász ragaszkodik konzekvensen ahhoz, amit eddig is mondott – ha igaza van, ha nem. Ha ez nem politikushoz méltó, mert nem a szokásos táncikálás, akkor sem érdemel ilyen kommenteket.
    Lehet nem politikus, de olyan tömeget, amelyet az utcára vitt, kinek sikerült eddig? Nem hiszem,. hogy ezek a vélemények, hivatkozások a múltjára tisztességesek vele szemben, hisz akkor el lehetne kezdeni sorba szedni a politikusok „bűneit” szép kis lista kerekedne, és hogy ilyen alapon ki maradna a pikszisben, hát nem is tudom. Mennyivel különbek ezek az „érvelések” a másik oldal érveinél, öszödtől a libázásig?
    .
    … és most lehet mínuszolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (20 szavazatból)
  19. Jó döntést hozna Juhász,ha valóban kilépne,tévedést azt hinni,hogy az általuk szervezett tüntetésen az ő hívei voltak.Nem is értem Bajnai miért állt egy füves fazonnal egy színpadra?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  20. Kedves figyelő!
    Alapvetően egyetértek veled. A felvetésedben azért egy dolog nem tiszta.
    Juhász tényleg konzekvensen kitartott azon álláspontja mellett, hogy ki kellene hajítani az összes régi, dohos bútort a politikából, és korszakot kell váltani. Össze is kalapálták az Együtt 2014-t, mondjuk Bajnai még belefért az elvbe. Ez addig igaz is volt, amíg össze nem feküdtek, szerintem korán, az MSZP-vel. Senki nem állíthatja, hogy van annál dohosabb párt.
    Jobb lett volna, ha JP a maga kicsit pimasz modorával kívülről hatott volna a politikusokra.
    Azt sem árt felidézni, hogy az E2014 előtt nem sokkal borult össze a MILLA az LMP, a SZOLI, meg a 4K.
    Jut eszembe még mindig Együtt 2014-ről van szó, bár az egy másik párt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  21. Nagyon jón a döntés . Remélem végleges. Eddig is csak károkozó volt ez az ember. Nehezemre esett volna arra a listra szavaznom ahol Juhász is szerepel.
    Igy is marad elég gond néhány MSZP-s maffiózó szereplése miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. Hü,a kutyafáját!Már megint megjelent a szinen egy tökfejü,aki beállt azok sorába,akik nagyon is megértették az u.n.”öszödi beszédet.”Jelemzó ezekre a rettegés attól,amit Gy.F.akart,vagyis elég a dumából,a rablásból,a hazudozásból,a megélhetési politikusi magatartásból.Tenni kell,tiszteségesen dolgozni kell,ha kell a lemondás árán is a hazáért.Meg kell felelni a választók bizalmának.Na ez nem tetszik azoknak,akik Gyurcsány Ferencet gyalázzák.Azt mondják ezek a senkiházik,hogy Gy.F.-el szavazatokat veszitenének.Nem látják azt,hogy a hazájukat szerető,egyszerü állampolgárok igen is megértették Gy.F.szándékát.Kihallották abbol a beszédből a joszándékot.Ezért nem értek egyet LEO KLIN véleményével,miszerint “Gyurcsányra soha nem szavaznak.”Csak várja ki a végét.Hallgasa meg az egyszeü emberek véleményét.Én a DK.elnöke helyébe szoba sem állnék ezekkel a haszonleső,csak önös érdekeket képviselő megélhetési politikusokkal.Helyette ÉN DIKTÁLNÁM A FELTÉTELEKET.A DK.felfejlődését látják az mszp-sek is,ezért szeretnék a DK-t magukhoz venni.Nagyon szeretnék a DK-ra adott szavazatokat megszerezni.Innen is üzenem Gy.F-nek:INDULJON A DEMOKRATIKUS KOALICIÓ ÖNNÁLOAN.Szoba se álljon ezekkel a hatalmon alkudozó operett figurákkal.A fidessz gyözelme esetén egyedül a DK.és személy szerint Gyurcsány Ferenc lesz az egyetlen igazi ellenzék a parlamentbe.HAJRÁ DEMOKRATIKUS KOALICIÓ!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  23. Szigetvári mikor húz már el végérvényesen a politikából?

    Javasolom indítsunk virtuális aláírásgyűjtést, tegyünk közzé felhívást:

    Kérünk minden az országáért aggódó, felelősen gondolkodó, hazáját szerető és még párttagsággal bíró mszp-s politikust és minden párttagot, párthoz közelálló, vagy független értelmiségi gondolkodót, hogy álljon a nyilvánosság elé és határolódjon el az mszp kollaboráns vezetésétől, annak jelenlegi politikájától. Szólítsa fel a teljes vezetést a haladéktalan lemondásra és kezdeményezze a párt azonnali feloszlatását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  24. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Mi tartott idáig???
    Hál istennek megszabadulunk ettől a kreténtől!!
    Ettől a beépített fidesznyik ügynöktől.
    Könyörgöm, ne szerepeltessék már sehol/Egyenes beszéd, stb/
    Gyorsan elfelejteni…
    Az idióta egybites szavazókkal meg azt kéne már megértetni, hogy most EGY dolog a lényeges, az , hogy megszabaduljunk a zsarnoktól .

    Ismerősi , rokoni körben az egyszerűbb “rezsicsökkentésre” fogékony egyedeket nem úgy szoktam meggyőzni, hogy elmondom nekik , miként bontotta le a diktátor a jogállamot és épített ki maffiaállamot, mert azt sajnos nem értik meg / az emberek kb. 80 % áról van szó/

    Rövid tőmondatokban kell szembe állítani a “rcs-t” a mindennapi élet kiadásaival.
    A recept működik.

    Kérem használja Ön is !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  25. Juhász Péter lenullázta magát.
    Neki inkább jó az orbán diktatúra nyerése, mint egy olyan demokrácia, ahol GYF is szóhoz juthat.
    Ennyit az ő demokrácia felfogásáról!
    Sajnos az országban sok hasonló ember van, akinek bevette az agyába az “amortizálás” lejárató baromsága.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  26. Nem értem Juhászékat. Nem hajlandóak egy listán szerepelni Gyurcsánnyal, de beülnének ellenzékbe a Parlamentbe a NER szárnyai alá.
    Ők is beállnak a Selmeczi Gabriellácskácska által fémjelzett “Ugyanazok vannak együtt, akik tönkretették az országot.” Fidesz kampányba.
    .
    Egy kis adalék:
    1990 óta parlamenti képviselők:
    Balsai István Fidesz (2011 óta alkotmánybíró)
    Kósa Lajos Fidesz
    Kövér László Fidesz
    Németh Zsolt Fidesz
    Orbán Viktor Fidesz
    Salamon László Fidesz-KDNP
    Vitányi Iván DK
    (Forrás: http://hvg.hu/itthon/20100427_heten_kepviselok_1990_ota )
    Varga Mihály Fidesz is ide tartozik szerintem.
    .
    Kiegészítve némi EP-képviselősséggel:
    Áder János Fidesz
    Deutsch Tamás Fidesz
    Kovács László MSZP
    Szájer József Fidesz
    .
    És még néhány egykori szakkollégista, az előző lista nagy részét kitevők mellé:
    Mráz Ágoston
    Nagy Andor – KDNP, Orbán egykori kabinetfőnöke, izraeli nagykövet
    Papcsák Ferenc
    Simicska Lajos
    Vida Ildikó – volt APEH-elnök, jelenlegi NAV-elnök
    ( http://hvg.hu/itthon/20110804_bibo_szakkollegium_karrier_orban_fodor_ko )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  27. Mist
    Én is úgy gondolom, hogy akik egy ízig-vérig demokratát kizárnának, azoknak még mindig a 3xbóvlis vekkeres és az ő kontár kormánya a megfelelő!
    -
    Ha lehetősége van, gondolkodás nélkül megöli ellenfelét.
    Nem a rendszerrel volt baja, csak azokkal, akik csinálták!
    Ötletekkel, módosított ötletekkel vezetnek egy 10 milliós országot!
    -
    És inkább egy ilyen valaki vezesse ezt az országot, mint egy demokrata?!
    Akkor meg is érdemlik!
    -
    Szóval van itt gond és a helyzet egyre csak fokozódik….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  28. cadik 2014. január 10. péntek 10:58
    Sajnos te vagy az egyetlen, akivel ma egyet tudok érteni. Igazán azt ellenzem, hogy a drog/nemdrog kérdése mindazt eltakarta/felülírta, amit leírtál.
    Juhász nem politikus, hanem civil ma is, most is. Gondolom (amikor szükség volt rá) belerángatták a politikába, nem előnyös oldala, hogy hagyta magát. Valóban jobb lenne, ha ott tudná hagyni ezt a „pályát”, mert nem neki való.
    Sajnálatos, hogy ennyi ma Mo.-gon a civil kurázsi, amire pedig oly nagy szükség lenne kontrollként minden politikai erő számára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  29. Az undorító arckifejezésén is látszik, hogy a beképzelt, ész játszó, elkényeztetett körülmények közt felnőtt, magyar burzsuj középosztálybeliek tipikus undorító képviselője ez a féreg. Normális embernek nem hiányzik; még több ilyennek kéne kotródnia a közéletből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  30. Walla! Már bocs,
    de sikerült eljutnod egy hagyományos magyarországi átlagkomment szintjére.
    És most egyáltalán nem JP-t akarom védeni, mielőtt bárki rámvetítené a négyzethálóját, és a vastag vonalon kívül látna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  31. Figyelő jan. 10 péntek 10:38

    Tiszteletben tartom a véleményedet ,-de nem értek veled egyet ,,most csak egy ,
    számomra elfogadhatatlan és visszataszító politikai meg nyílvánulást ajánlok
    figyelmedbe amit Juhász Péter használt.

    Elvárom.hogy egy politikai pályára lépő ifjú politikus,az esze,tehetsége, és rátermettsége,alapján érvényesüljön.
    Viszont Juhász Péter ennek ellenkezője,–Mások,- nálánál okosabb ismertebb
    nemzetközi szinten is elfogadott politikusok gyalázásával kezdeni a politikai
    karriert–az ÖNDICSÉRET-annak csak bukás az eredménye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  32. Együtt egymillióan……….
    . Egy kalandor, aki mögött nem áll még ezer ember sem, Shiffer kettő, akinek feladatát ugyanúgy Orbánék szabták meg, mint az LMP nevezetű gittegyletet…..
    . Ne feledkezzünk meg az utolsó nap utolsó pillanatában az ablakon beesett mintegy harmincezer kopogtatocedularol, melyek nélkül az LMP még listát sem tudott volna állítani……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  33. Dehogynem fog egy listán szerepelni. Hogy az ismert viccre utaljak, azt már tudjuk, hogy őkelme kicsoda, most már csak az árban kell megegyezni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)

  34. Juhász Péter nem közösködik Gyurcsányékkal ”

    Hála a….minek is? Mindegy is, de nagyon örülünk neki!!
    Meséljen a gyerekeinek a fű jótékony hatásairól, meg……magyar népmeséket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  35. Pecor en nem akarlak meggyozni semmirol utaltam a Gyurcsanyt amig hatalmon volt soha nem szimpatizaltam vele es nem is fogok soha! Szerintem van egy enyhe beutese de ettol meg nem fogom szeretni ! Eleve nem ertem azokat az embereket akinek vannak komoly cegei es politizalni akar ahelyett hogy a cegevel foglalkozzon ! Vmiert megiscsak jobb kifizetodobb politizalni ez pedig gazzzzzzz!
    Ami szamomra dobbenetes mennyien oda vagytok Gyurcsanyert ez nekem legalabb annyira visszataszito mint az agymosott birka ORBAN HIVOK!
    Ki lenne jobb mint GYURCSANY BARKI AKI MEG NEM PISZKOLTA BE A KEZET SOHA DE SOHA ES VAN BECSULETE . Nekem Bajnai sokkal szimpibb de tistaban vagyok vele hogy nem miniszterelnoknek valo ezert nezek ra mint szaktanacsadora . Gyurcsanyra pedig amig elek nem fogok szavazni de ettol meg nem szeretem Mesterhazyt sem talan Botkat tudnam elkepzelni de o is kompromittalodott es tuti keresett piszkos penzt o is ha mashol nem hat szegeden.
    A lenyeg mindenki arra szavaz amire akar azt szereti akit akar es raeroltetni barkire egy szemelyt nem szimpatikus jelenseg szamomra. Gyurcsany megoszto es kesz az pedig rossz mindenkinek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (11 szavazatból)
  36. Figyelo teljesen egyeteretek amit irtal Juhasz ha megis maradna akkor ot is leirnam orokre ha Jon a Gyurcsany o megy igaza van de ha megse akkor ugyanolyan mint a tobbi tetu penzehes tetulada. Varjatok ki a veget !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  37. Kedves cadik ( jan. 10. 16:53 );
    Semmi probléma; ebbe a szarfészekbe születtem, nem vagyok büszke rá; és nehéz megállni, hogy ne az indulat vezessen. Azért nem fogom felkötni magamat bármilyen szinten állónak is gondolnak; és azt is értettem, hogy nem ezt Juhász barmot védi. Ennyi.
    Üdv.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. Olyan maffia még nem volt a világon, mint az Orbán-Simicska maffia, amely nem az állammal harcolva szerez üzleti részesedést, hanem az állam egészét foglalja el, egy egész ország teljes bevétele a magánvagyona, és az országot a “család” bevételei számára működteti. A szervezett bűnözés legmagasabb foka az Orbán-Simicska maffia, a kriminológia külön fejezete, amely maga adja a legfőbb ügyészt, a rendőrtiszteket pedig a maffiafőnök avatja. Akik azt gondolták, hogy a maffia megkíméli őket, ha barátságosak lesznek vele, ha beszállnak pénzzel a fociba, és működtetik Orbán maffiafőnök futball-szerencsejátékát, ha ott ülnek vele a lelátón a bunkókkal együtt köpködve a szotyolát, és megtarthatják azt, ami nekik van, tévedtek. A takarékszövetkezetek bekebelezése és az OTP ellen indított akció után mindenki láthatja, hogy nem így van. Itt nincs kegyelem, nincs osztozkodás, nincs hatalommegosztás. Ennek a maffiának minden kell, és nincs tekintettel senkire!…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  39. Csakhogy elhúzott ez az undorító, senki nem képviselő, sz@rkeverő fűvész!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  40. Leo Klein jan 10 péntek.23:19

    A fenti ügyben a nézet különbségeink olyannyira eltérő,hogy érveléssel nem is próbálkozok ,-Én nem Gyurcsány imádó vagyok,hanem nyitott fülekkel hallgatom a
    jelenleg a politikai palettán,szónokló politikusainkat-,és a beszédeik a jövőre vonatkozó ,terveik, stb alapján választok támogatható pártot és politikust.
    Számomra ez már eldöntött tény -,én már választottam.-Ellenben Önnek, ahogy az írásait figyelem, még nem sikerült,-ha pedig úgy határoz ,hogy nem vesz rész a tavaszi választásokon,-rosszul dönt.
    Kérem értse meg nem rossz akarat vezérel ,de a fenti írásával nem étek egyett.-

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  41. yessss!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  42. Pecor ha nyitott fullel jarsz akkor miert felejted el az MSZP 8 evet illetve Gyurcsannyal 7 -et. Vannak cegeim magyarorszagon es o regnalasa alatt sem ereztem hogy valoban ertunk dolgoznak es a VERES A KONYVELO VOLT A PENZUGYMINISTER EZ VICC ! Komoly csapathoz komoly jatekosok kellenek nen bohocok ha nincs jo ember anyag nem leszek edzo ugye? Sajnos katasztrofalisan vallakozas ellenes az idiota politika mar reg ota es tenyleg kozpenz erdekli oket! Olaj minden part , Posta bank fidesz , mszp ludas! Gyurcsany ha olyan jo miert nem vette ki a paklibol Polt Petiket? Ha olyan ugyes okos miert takaritotta le gyilkolta le a karakteret a haramia Orban? Vesztett es ezt ne magyarazzatok mar meg nekem o,yan magyarosan akit orban kicsinal az nem eleg JO ERTITEK NEM ELEG JO!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  43. Tudod en elfogadom mindenki arra szavaz akire jonak latja ! En is szavazni fogok ha masra nem hat a Bokros Luigira . Elegem van az elmult 23 ev politikusaibol 99% -ban ! Utalom oket az olaj ugyben nem PORTIKOT kene elitelni hanem az o folotte allokat A legaljat a kik a tetejen vannak a zsemetdombnak ezek miatt tart ott ahol! Orba csalt lopott lopatott 1998-2002 kozott ! Szetlopta magat szo szerint! Gyurcsany mi a K E anyjaert nem vette elo miert hagyta Kaja Ibrahim , joszip tot , hosszu kbyteok ejszakajat miert?? Miert nem csuktak be miert nem kerestek a bunosoket mitol felt ? Orbantol? Kozos piszok miatt ? Kozpenzek kozos leosztasa miatt????? Undorito tetves fergek egytol egyig abban nincs vitank hogy a legundoritobb fereg ORBAN, LAZAR , ROGAN , PINTER, SIMLICSKA, KOSA, !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  44. Faktor teljesen egyet ertek! Pukk Lacika ? Moslek o vitte a fidesznek a koszos penzt raadasul a Nyerges fereg rokona felesegeken keresztul! Maffia nagyon nagy szervezet ! Egesz orszag ellen dolgoznak sajnos nem csak fideszes tagjai vannak !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  45. Leo Klein nagy baromságokat ír. Ha a nevét látom már át is ugrottam a hsz-én.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  46. Láttam az ATV-én Juhász hogyan nyilatkozott az ügyben.Én nem értem miért kell ezt az embert gyalázni, ha valamit mondott régebben és következetesen kitart mellette akkor egy gerinces ember.Talán ha több ilyen ember volna a politikában,nem tartanánk itt.A múlt leszerepelt embereivel nem lesz semmiféle megújulás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Ki mint vet, nem biztos, hogy úgy is arat 2014. január 12. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos