Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szegedi Csanádot kitoloncolták Kanadából 2013. december 10. kedd 22:38 | Christopher Adam/Kanadai Magyar Hírlap-Amerikai Népszava

  • Hozzászólások(64)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szegedi Csanádot kitoloncolták Kanadából

Montreál – A magyarok szembesülhetnek a civilizált külvilág ítéletével: egy olyan embert, akit a magyarok európai parlamenti képviselőnek választanak, pártja a parlamentben törvényeket hoz, mégcsak be sem engednek egy civilizált demokratikus országba, még azután sem, hogy a Fidesz-bérenc Köves Slomó szektájában állítólag megtért, miután lebukott a náci pártjában, hogy ő voltaképpen zsidó. Magyarország olyan hely, ahol egy parlamenti pártban ellehetetlenül egy ember, ha kiderül róla, hogy zsidó. Az más kérdés, hogy náci zsidót látni nem mindennapi élmény. Szegedi Csanádot kiutasították és kitoloncolták Kanadából. Kanada egy rendes ország. Náciknak nincs helyük emberi lények között.

Szegedi Csanád ex-Jobbikos EP-képviselő mégsem tarthatta meg vitatott előadását a montreáli Westmount Chabadban, miután a kanadai határellenőrök letartóztatták vasárnap este és kitoloncolták másnap az országból. Tisztázatlan, hogy pontosan mi is történt, de úgy tűnik, hogy Szegedit a Magyar Gárdához kapcsolódó szálai, illetve egykori szélsőséges megnyilvánulásai miatt utasították ki Kanadából. A The Montreal Gazette információi szerint olyan iratok kerültek a kanadai hatóságokhoz, melyek Szegedi egykori tevékenységét mutatták be, de nem számoltak az azóta történt változásokkal, illetve a szélsőjobboldaltól való állítólagos elfordulásával. Miközben Oberlander Baruch magyarországi rabbi részt vehetett a montreáli rendezvényen, Szegedit hétfő este 7 órakor deportálták, vagyis erőszakkal kitoloncolták Kanadából. Szegedi végül csak videóüzeneten keresztül szólhatott a közönséghez.

Szegedi Csanád Montreálban, a hétfői havazás közbenSzegedi Csanád Montreálban, a hétfői havazás közben

Devorah Shanowitz, a Westmount Chabad szervezője szerint nem arról volt szó, hogy Szegedinek meg kellett volna bocsátani egykori antiszemita tevékenysége miatt. Egyszerűen meg kellett volna hallgatni, hiszen –  szerinte – az ilyen találkozásokon keresztül lehet harcolni a leghatékonyabban az antiszemitizmus ellen, mivel fény derülhet arra, hogy az miért és hogyan keletkezik. Shanowitz elmondta, hogy nagyanyja túlélte a Holokausztot, de nagyapját megölték. “Nem adunk Szegedinek engesztelést, nem kóserizáljuk őt. Nem mondjuk róla, hogy most már ‘jó.’ Csak annyit mondunk, hogy az ő története roppant érdekes” – mondta Shanowitz.

Kanadában a zsidó közösségen belül is hatalmas felháborodást keltett, hogy a Chabad fogadja és meghallgatja a náci Jobbik egykori vezéralakját. Szegedi Csanád egyszerűen lebukott a náci pártjában, amikor kiderült róla, hogy zsidó. Neki korábban is tudomása volt erről, és zsidóként – holokausztot megjárt nagymama unokájaként – volt tagja a magyar náci pártnak, és véresszájú antiszemita szövegeket mondott. Miután kiderült zsidó származása, a náci pártban a helyzetet ellehetetlenült, és a teljes eljelentéktelenedés és légüres térbe kerülés helyett úgy tett, mint aki megtéri zsidónak és azonosul a származásával. Szegedi tistzára mosásában ki vállalt volna szerepet, ha nem az Orbán-rendszer lefizetett bérzsidója, Köves Slomó, a magyar zsidóság szégyene és árulója, aki a pénzért leplezi és fedezi az Orbán-kormány antiszemitákkal való összejátszását.

Köves és Szegedi egymáshoz illenek, de mi köze ehhez rendes embereknek, a zsidóságnak? Ezért nagy vihart kavart a kanadai zsidóság körében, hogy a náci Szegedi Csanád most már a zsidó közösségekbe jár, mint egy hős előadni a történetét. Ahelyett, hogy csendben visszahúzódna és a tetteivel bizonyítaná szűkebb környezetének, hogy valóban megtért a nácizmusból, és megbánta azt, amit tett. Köves, a Chabad, a kollaboráns pesti zsidók és az öntelt magyarok most szembesülhettek azzal, hogyan tekint a civilizáció Magyarországra és a magyar nácikra. Emberek közé sem engedik őket, nem tartózkodhat egy demokratikus ország légterében sem. Tanulhatnak belőle nemcsak a magyar nácik, hanem a magyar “liberálisok”, “demokraták” és “ellenzékiek” is.

Ez a szemléletbeli különbség nyilvánul meg a Kanadai Magyar Hírlap, az Amerikai Népszava, valamint a magyarországi sajtó hangvételében. Magyarország erkölcsileg olyan mélyre süllyedt, hogy észre sem veszi magát. Szélsőségesnek nevezik a nyugati demokratikus országokban megjelenő magyar nyelvű lapokat, miközben a nyugati demokratikus országok kitoloncolják azokat, akiket a magyarok a parlamentjükbe megválasztanak, a többiek pedig ezt eltűrik. Amikor ez megtörténik, minden megy tovább, mintha mi sem történt volna. Civilizált országokban, az emberi méltóságot tiszteletben tartó nemzetekben ez elképzelhetetlen. Normális helyeken nem az a demokrácia fokmérője, hogy mekkora szabadságuk van a náciknak, hanem ellenkezőleg. A magyarok totális tévedésben vannak, ezért nincs egy élhető országuk. Megérdemlik.

Szegedi Csanád igaz “megtéréséről” csak annyit, hogy miután hazament, telehazudta a magyar sajtót. ez az ember éppen olyan gazember, mint amilyen volt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (47 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +63 ( 75 szavazatból)
Szegedi Csanádot kitoloncolták Kanadából, 4.8 out of 5 based on 47 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(64)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

64 Reader’s Comments

  1. Szegedi Csanádot kitoloncolták Kanadából
    …Én pedig Magyarországról..( ha tehetném)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (48 szavazatból)
  2. orbán politkai hulla

    Kanadában haknizott a náci SSzegedi
    ex miépesekkel meg mindenféle nácikkal tele a magyar politikai élet
    gyöngyösi, szegedi, lázár, kocsis
    mocskos söpredék nyikhajok
    pöcegödör fajmagyar csürhe
    ha külföldre menekülnének, el kell kapni őket, bíróság elé állítani és elítélni
    mocskos sza**rházi banda

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (57 szavazatból)
  3. Gratulálok aKanadának ehhez a lépéséhez!
    Bárcsak nálunk működne így a demokrácia.!
    Ez a figura most abból akar megélni, hogy elmondja itt ott a “hányattatásait” mint a náci lényét letagadó zsidó?
    Furcsa formája az érvényesülésnek.
    Ami meg a magyar parlamentet illeti, lassan rendes ember a lábát nem akarja majd betenni oda. Legalábbis egy jókora fertőtlenítést kéne már – az alantas eszmék, és emberek megfordulása végett – végezni.
    .
    Most nagyon úgy gondolom, hogy ez az ország a mélyponton van erkölcsileg.
    Megtisztulás lesz e valaha? Félek, hogy az én életemben már nem lehet erre számítani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (55 szavazatból)
  4. Izraelben nem akar előadást tartani…

    oké.

    ott is vannak szélsőjobboldali ultracionisták.

    beállhatna közéjük…

    és a kör bezárul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  5. ui
    Kertész Ákost pedig befogadta.
    Mindkettőt köszönjük, Kanada!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +58 (64 szavazatból)
  6. Valahogy nem értem. Az tiszta sor, hogy a szart feldobja a víz, (mármint a politikában az ilyen mocskok felúsznak) de ha kiderűl a való igazság, akkor miért akad mindég valaki, aki a felszínen tartja ezt az ürüléket? Jelenleg ezt a szerepet a szégyentelen Köves Somló vállalja. Az ilyen mocskokat miért nem hagyják feledni? Miért kell felkarolni Őket? Nem inkább ki kellene dobni a partra és hagyni elszáradni, vagy esetleg azonnal véglegesen eltakarítani?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  7. korrekt, világos, kemény üzenet,
    nehéz volna félremagyarázni: nácik civilizált demokratikus országokban nem szalonképesek!
    és ennek semmi köze a személyiségi jogok tiszteletben tartásához, meg szólásszabadsághoz, meg hasonlókhoz, ahogy nálunk szegény balkáni tudathasadásos liberálisok ‘89 óta hangoztatták
    lehet, hogy már nem sokan, de én még emlékszem, hogy Kis János hogyan helyeselte tisztán elméleti tudományos alapon, hogy a bíróság annak idején felmentette a Szabadság téri náci uszító református lelkész náci uszító édesapját a gyűlöletbeszéd vádja alól …
    hát, most megnézheti hova vezetett a baromi nagy liberalizmusa!
    …….
    de azért még kanadának is van hova fejlődnie
    az ostoba, ordibáló, jelmezbe bújtatott náci paprikajancsit kitoloncolja, de az alattomos csipolla nácit, aki a bábokat mozgatja, még nem

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  8. “Kanadanak van hova fejlodnie”
    Igaz mindent ami nem tokeletes lehet fejleszteni, de azt hiszem hogy Kanadat , Magyarorszaggal egy lapon emlegetni olyan mint egy csepel buszt meg egy Boeing 747-t

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (27 szavazatból)
  9. Eloszor is a bevezeto cikkhez.Koves Slomo-t nem tartom fidesz berencnek.De ez izles kerdese.Masdodszorra az is izles kerdese,hogy kit nevezunk ultracionistanak.Akkor mar emlisuk meg a mocskos palesztin disznokat.
    Kanada sem egy alom orszag.Ilyen vehemenciaval ki lehetne dobni a fel orszagot a sok muszlim mocsokkal amit az elmult 20 evben ide beengedtek.,
    Pont Montreal egy merce?A legnagyobb fellegvara a muszlim terroristaknak az olasz maffianak.Ahhoz nem nyulnak.Ugyhogy realisan mericskeljunk itt, es szeduljunk meg a kanadai babazsurtol…………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -20 (44 szavazatból)
  10. heheheeheh toloncház-lakóvá vedlett a büszke fajvédő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  11. Figyi fring ebbe te neszójjá bele.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (20 szavazatból)
  12. Bírom mikor egy csontnáci kiáll egy zsidók mellett.
    Büdös dolog ez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  13. ” Egyszerűen meg kellett volna hallgatni, hiszen – szerinte – az ilyen találkozásokon keresztül lehet harcolni a leghatékonyabban az antiszemitizmus ellen, mivel fény derülhet arra, hogy az miért és hogyan keletkezik.”
    .
    Nem, nem az a leghatékonyabb.Ez mellébeszélés, átlátszó és primitív. Az a leghatékonyabb és a leg példamutatóbb amit Kanada tett. remélem ez talál követőkre és nem Devorah Shanowitz magyarázata.
    .
    A hallgatóságnak nincs mit megbánnia, csak Szegedinek és ehhez felesleges hallgatóságot toborozni, mert ha ezt teszi az csak egy narcisztikus önmutogatás és további karrierépítés amíg újból el nem árulja őket is.
    .
    Előbb hozza helyre amit tett, utána járjon a szája. Ez így becsületes. Ezek szerint semmit nem változott. ez csak azt bizonyítja.
    .
    Bocsánat, nem akarom megsérteni a magyarokat egy általánosítással hiszen tudom sok kiváló ember van közöttük, ezért nem is kifejezetten a magyarokat címezem, de értsék meg, azért mert ők hülyék és naivak, és tisztességtelenek, nem kell másokat is annak nézni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  14. Geyza ne szemyeskedjel hanem szoljal valami ertelmeset is ha lehet………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (16 szavazatból)
  15. fringe!
    Jó, Köves nem bérenc! De akkor mégis minek lehet nevezni azt ékes anyanyelvünkön, aki anyagi előnyökért cserébe részt vesz Orbán játékaiban, melyek arra irányulnak, hogy még jobban megossza a magyar zsidóságot? Sőt tovább megyek, szerepet vállal abban a galádságban, hogy Orbán dísz zsidajaként kiáll a rendszer mellett azt bizonyítandó, hogy Magyarországon ma nincs számottevő antiszemitizmus. Nevezzük kollaboránsnak, mert így jobban tetszik egyesek kényes ízlésének?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (37 szavazatból)
  16. Nem gondoltam volna hogy Immigration ilyen lépést tenne meg, de örülök, hogy megtette. Ránk itteni magyarokra az ilyen Szegedi félék csak szégyent hoznak. Még az kellett volna, hogy arról cikkezzenek hogy Magyar Gárda társalapitó előadásokat ad magyar közösségeknek Kanadában. Ebből most már nem lesz semmi hál istennek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  17. Azoknak akik azt gondolják, hogy felveszik a mentét és mélyen hazaffyas jelszavakkal mondják meg, hogy szerintük az itt születettek közül ki a magyar, azoknak előbb meg kellene vizsgáltatnia….a családfát!
    Még mielőtt mások vizsgálják meg, ha valaki nagyon veri a mellét és a térdét a hatalmas kokárdával!
    -
    Csanád is csak köpönyeget cserélt, de nem hiszem, hogy a nagymamája története annyira megrendítette volna, mert szégyenében elbujdokolna, aztán valamikor, úgy 10-20 év múlva előmerészkedhetett volna, talán!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  18. De. Köves bérenc. Méghozzá a legaljasabbak közül való. BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (37 szavazatból)
  19. Szegedi Csanád jól példázza, milyen az átlagmagyar a normális emberekhez képest. Az átlagmagyar valamiért azt hiszi, hogy a megtisztulás, a múlttal való elszámolás, a JÓVÁTÉTEL abból áll, hogy úgy tesz, mintha megtörtént volna. Mintha az arról való beszéd helyettesíthetné a nehéz, fáradságos, embert próbáló szembenézést a múlttal. Mintha egy csapásra meg lehetne igazulni, aztán pedig igaz emberként prédikálni.
    Jó lehet olyan országban élni, ahol mindennek a hamnissága láthatólag világos és magától értetődő. Ahol nem lehet a feketét fehérnek hazudni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  20. Teljesen rendjén való dolog ez, és remélem sehol a VILÁGBAN egy NYILAS
    ideológiát valló személyeket nem engednek országukban, még turista szándékkal sem. Söpredék társaság! ennyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  21. ” Tanulhatnak belőle nemcsak a magyar nácik, hanem a magyar “liberálisok”, “demokraták” és “ellenzékiek” is.”
    ————————————————————————-
    Tanulhatnának, de nem tanultak!
    Tanulhatnának, de nem tanulnak!
    Tanulhatnának, de esélyük sincs rá, hogy tanuljanak, mert árad belőlük a ” tudás ” ( ostobaság, önteltség ) arroganciája, árad belőlük a nihil.
    Azon keseregnek, miért hagyták, hogy így legyen, de még odáig sem jutottak el, hogy meg tudják fogalmazni, hogy mi az, ami így lett, és dagonyázzák bele az országot, egy XXI. századi újabb tragédiába!
    ——————————————————————————————————–
    A magyar közhangulat ma olyan, hogy még itt sem merném leírni hogy zsidó vagyok, ha zsidó lennék!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  22. Ady Endre: A grófi szérűn (részlet, kiemelés tőlem)
    .
    „Ne félj, a tél meg fog gyötörni,
    Mint máskor, hogyha akar.
    Élethez, szemhez nincs közöd,
    Grófi föld ez és MAGYAR.”
    .
    Amikor tanultam, nem igazán értettem. Még sokkal később sem. A “magyar” felett teljesen elsiklottam. Nem hittem volna, hogy évtizedekkel később kell végre megértenem. Ady ma aktuálisabb, mint valaha.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (37 szavazatból)
  23. Ego
    +++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  24. Az identitás nem olyan mint egy ruhadarab, hogyha valahol elszakad lecserélem.
    Ha repedés keletkezik rajta, azt nagyon kemény és hosszan tartó munka újra megépíteni. Külső segítség kellhet hozzá, de a munka java az egyénre hárul.
    És azt csendben saját magányban megértve és feldolgozva lehet csak megtenni és nem ismertségben és dicsfényben dagonyázva.
    Valamint ez a tevékenység szerintem nemzetség és vallásfüggetlen.
    Nem azért kell(ene) ezt így tenni, MERT KIDERÜLT VALAMI, hanem azért mert megértett valamit.
    Hát eddig ez nem igazán sikerült neki, de én drukkolok, hogy megértse a feladatát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  25. Vajon miért nem csodálkozom ezen :)

    Jól tették hogy kiutasították ennyi .

    Aki egyszer színt vallott magáról az hirtelen színt vált magától ez tipikus Magyar szokás segget a szájból .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  26. Öregpógár 2o13.12.1o.

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. bumburi 2o14.12.1o.22.55.
    ++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. A hülye általában utálja, gyűlöli a nála sokkal okosabbakat.
    Ebből (is) fakadhat az ostobák elvakult zsidógyűlölete.
    Ha zsidó lennék, büszke lennék a sok Nobel-díjasra, a kiváló muzsikusokra, a remek, fanyar és önkritikus zsidó humorra, na meg arra, hogy a sivatagból zöldséget, gyümölcsöt, virágot termő vidéket voltak képesek teremteni az okos és szorgalmas zsidók.
    Magyarként pedig szégyellem magam, hogy már EU tagként sikerült magunkat Európa szégyenpadjára ültetnünk a gonosz csúti töpör ördög által. Szégyellem, hogy honfitársaim jó része behódolva csókolgatja a Nagy ViktoriÁnust és megtévesztve követi ezt a velejéig romlott sunyi álkeresztény kártevőt. Szégyellem, hogy nyugaton mit gondolnak rólunk, akik eltűrjük, hogy demokratikus miniszterelöki vezetés helyett egy pszichopata akarnok rongálja az életünket kénye-kedve szerint!
    Magyar Targovistét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  29. http://www.hir24.hu/belfold/2013/12/11/kurv-anyazott-baz-megolt-fideszest-akart-verni-gaudi-nagy/~~latest
    Szegedi párttársa következetesen bunkó….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  30. Slomó nem csak bérenc, egy aljas gazember. Egyébként a mentorát (a volt askenázi izraeli főrabbit) akkora bűnlajstrommal vették őrizetbe , hogy végigolvasni is sok.
    Van abba minden lopástól a szexuális bűncselekményig.
    Egyébként a “fringe” nevű prókátornak igaza van. Slomó nem bérenc, kihelyezett árokásó fideszes aktivista.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  31. Az egesz topiknak az volt a lenyege,hogy Kanada kiutasitotta Szegedi csanad nevu elolenyt.
    Ennel kellett volna megragadni.
    Eheleyett azonban szapulni es mocskolni kezdtuk a magyar zsidosagot.Joggal teheti az aki zsido.Az,hogy a magyar zsidosag megosztott arrol kizarolag csak maga a magyar zsidosag tehet.!!!!!!!!!!!!!!!!!.Ne kezdjuk mas nyakaba varni a sajat felelosegunket.A magyar zsido vezetoseg dolga lenne rendbehozni az otthoni helyzetet.nem rimankodini,zokogni meg megalazkodni ahogy szoktak hanem kiallni es tenni valamit.
    Egyebkent az obudai hitkozseg most kezd valami kiallitast szervezni es abba Koves Slomo elenjar.Hamar itt tartunk akkor miert nem biraljuk a rohadt dojcs tomikat azt miert nem hozzuk fel???????? Mint elrettento peldakepet?Vagy Peto Ivant?Azok okek?Azok semmi f@szsagot nem csinaltak?Dehogy nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  32. ajanaim54.Ata lo jodea al ma ata medaber……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  33. Hát, ha egy zsidó hülye, akkor nagyon hülye és belép a Jobbikba…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (12 szavazatból)
  34. Nagyon helyes, hogy ezt az alakot kitoloncolták Kanadából: ha nem derül ki a származása, – akár önmaga számára is – maradt volna továbbra is hithű náci.
    Ez az ember csak vezekeljen.
    Azért még megkérdezném: az állítólag demokratikusnak hazudott Magyarországból mikor lesznek a nácik, a jobbikosok kitoloncolva? Pl. az a sosem volt Gaudi, alias Nagy Tamás haza, a Vajdaságba?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  35. Most végre rend lesz. A Prágai Sólyom, Dr. Dajcs Tamás úr intézkedett:

    http://hvg.hu/itthon/20131211_Deutsch_bezaratna_a_Kurucinfot_ultimatumo

    Amúgy meg tán nyilván megirigyelte Dr. Rogán Anta bürgermájsterl úr népszerüségét és megmondta a tutit.

    Kiváncsi vagyok Dr. Polt Péter úr ehhez mit szóla.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  36. .
    .
    fringe !
    .
    Köves Slómó . t é n y k e d é s e . valóban izlés dolga, azonban az, hogy a fidSS zsidó dísz ölebe, az viszont . t é n y . k é r d é s e.
    .
    Olymértékben feküdt be a diktátor ágyába, ami már a politikai prostitúció kategóriáját is kimeríti. Ez nem új dolog. Már az I.Orbanisztán idején tette magáévá ezt a fiatal, FŐrabbinak akkor még szinte gyerek embert… Most hely híján nem részletezhetem, de annyit mondok, hogy egy idehaza kevésbé ismert vallási irányzatot telepített be amiért az államtól mindjárt meg is kapta “nászajándékba” az óbudai XVIII.századi műemlék zsinagógát, amely azért volt addig az állam birtokában, mert az óbudai híveket éppen Orbanini példakép rendszere – a Horthy éra – deportálta, tehát üresen állt, illetve az MTV díszletraktáraként funkcionált. Urának ezért a “jótéteményért” ő azóta is . m i n d e n t . megtesz a mai hatalom kiszolgálása érdekében.
    .
    Elsősorban egy ellen-MAZSIHISZ kialakítását vállalta el, és műveli nap-mint nap a magyar neológ zsidóság hagyományos és természetes képviseletének a lejáratását. Erre azért volt szüksége a Vezérnek, mert a MAZSIHISSZEL sehogy sem tudott zöldágra vergődni. Annak a szervezetnek a megosztásában az általa vezérelt és “ortodoxnak kikiáltott” EMIH-nek hatalmas érdemei vannak.
    .
    Ezen kívül még főszerepet vállalt abban is, hogy Orbánról külföldön olyan kép alakuljon ki, mintha az nem is lenne antiszemita… Ezzel a külföldi zsidó körökben úgy-ahogy elfogadottságot erőszakolt ki egy sötét horthystának… Ha ez csak ideig óráig sikerült neki, akkor is tény, és nem ízlés kérdése.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  37. .
    .
    Amúgy meg, Szegedi Csanád Köves Slómóban éppen megtalálta zsák a foltját.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  38. jelen voltam a montreali shabat rendezvenyen ami reszemre csalodast okozot szandekom volt sok kerdest feltenni szegedinek sajnos erre nem volt lehetoseg mivel nem jelent meg kb 200-250 jottunk ossze rabbi elmeslte vallasi torvenyeket ami szegedi csanadra vonatkozik a megbanasra es a megbocsajtasra ez szep es jo en is ezen a velemenyen vagyok de vannak esetek mint szegedi csanad ez nem egy egyszeru megoldas aki a naci part alapito tagja volt es 43 szinten olyan emberek kerultek be a magyarparlamentben antiszemita gyulolkodo elveikel mint szegedi csanad aki buszken orditotta a zsido ellenes penropaganda gyuloleltet a zsidosag ellen milyen kereszteny hivo az aki gyulolkodo eletett el?:bar milyen vallasu is szegedi csanad 9 even att a gyulolet elmeletett hirdette amiben most is el rabbi koves ezt a embert akarod te vissza teriteni a zsido vallasra akinek a nagyanyat olyan nacik kuldtek a halalban1943 ban mint szegedi csanad hirdetett es elkotelezoje rabbi Koves bocker-tov en att eltem azt a szurnyuseget amit szegedi hirdet es kepvisel vagy kepviselt’ szegedinek sokat kell bizonyitani vegyen peldat a magyar kormany peldat a canadai kormany demokrata elkocseirol hogy vissza kuldtek szegedit csanadol

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  39. Az,hogy itt nagyra nyitjuk a szankat az meg nem segit.Te peldaul Holtomiglan es Veled egyutt a Slomot biralo kollegak MEGMONDTATOK A KOVES SZEMEBE A VELEMENYETEKET?
    Vagy itt konnyu elbujni es cincogni?
    Amennyiben hazamennek jovore akkor bizony fel fogom keresni Koves Urat es megkerdezem mi ujag?
    Ezt megmernetek tenni?Nem hiszem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (11 szavazatból)
  40. fringe (2013. december 11. szerda 19:12)
    Szerencse, hogy vagy nekünk, bujkáló cincogóknak.
    Bezzeg Te nem ilyen vagy, nem bujkálsz. Milyen szép családnév is az, hogy fringe.
    Meg nem is cincogsz, hanem nagyon bátrakat mondasz, ilyeneket mi nem is mernénk. Meg még az itt bujkálókról is rögtön tudod, mit tennének.
    Legközelebb küldés előtt olvasd el, mit írtál, aztán adj magadnak öt perc gondolkodási időt, nehogy megint egy ilyen nagyszájú, lesajnáló, pökhendi szöveget küldj el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  41. Ego,mi is a neved ,onmagaert beszel………..a fringe nev jelenteset nezd meg a szotarban.
    Amennyiben tudsz olvasni.Arrol mar nem is beszelek,hogy meg is ertsd amit akarok mondani.Tul ontelt vagy ehhez.
    Vagy faj az igazsag.Persze aki mas velemeny fuj esetleg az mar nagyszaju meg pokhendi.
    Nekem ilyen a stilusom de az biztos,hogy nem utok ovon alul ………
    A kerdest megforditom ha valaki szembekopt Ego akkor mit csinalsz letorlod,hogy esett az eso vag odab@szol egy nagyot…..na igy mar erted a mondanivalom?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (10 szavazatból)
  42. http://vastagbor.blog.hu/2013/12/11/a_gyerehaza_org-os_azbej_tristan_is_elment

    A gyerehaza.org-os Azbej Tristan is elment
    Szerző: zero – 2013.12.11. 13:31
    Gratulálunk az IKSZ-alelnök, gyerehaz.org alapító Azbej Tristannak, aki hazajött, nekiállt hazacsábítani a magyar fiatalokat, majd el is ment.

    Tel-Aviv-ba, fasza kormányzati állásba.
    Remélem már a beachen csapatja goa zenére, zsebében a kicsempészett Túró Rudival!

    “Azbej Tristan személyében új Tudományos és Technológiai (TéT) attasé kezdte meg munkáját Magyarország Tel Avivi-i nagykövetségén. A TéT attaséi rendszer a kormányzat kutatási és technológia-fejlesztési törekvéseivel összhangban a magyar tudományos és innovációs közösség egészének érdekében működik.(..)
    Azbej Tristan okleveles geológus szakmai tanulmányait és kutatómunkáját Magyarországon és az Egyesült Államokban végezte. A tudományos PhD fokozat megszerzése után a környezetipari kutatás-fejlesztés területén dolgozott projekt menedzserként. Tevékenységének fókuszában az egyetemi-vállalati kooperáció, valamint a többszereplős magyar és nemzetközi pályázati projektek koordinálása volt, elsősorban a víztechnológia, biotechnológia, megújuló energetika és környezet-egészségügy területén. Több éven át környezet- és fenntarthatóság politikai tanácsadással is foglalkozott. Tel Avivban kiemelt feladata lesz a kutatás-fejlesztési együttműködések erősítése, az izraeli innovációs gyakorlatok nyomon követése és azok magyarországi alkalmazásának elősegítése.” – írja a nih.gov.hu

    Bár nem értem miért kell elhallgatni, hogy a KDNP ifjúsági szervezetének alelnöke és főfő hazacsábító?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  43. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .

    fringe !
    .
    Itt mindenki a saját véleményét mondja. Így is bátran. Azonban – talán ebben te is egyetértesz – egy diktatúrában sajnos nem ugyanazok a játékszabályok, mint amit a gyerekszobában tanítanak és a leányregényekben papírra vetnek.
    .
    Amint azt “Hortomiglan” itt fentebb fölvázolta [érdemes nagyon figyelmesen még egyszer elolvasni] a rendszer falkavezére – mint minden ilyen despota – nemcsak üldöz, kiszorít és elnyom sokakat, de magához is szorít egyeseket, kiknek jellemében felismeri azt a gyengeséget, amelyre neki, az ő céljai… megvalósításához feltétlenül szüksége van. Természetesen ezek a lieblingek nem csupán az ő két szép szeméért csúsznak másznak a lába előtt, hanem szép summa is üti a szolgálatukért a markukat.
    .
    Nem Köves Slómó az egyetlen “díszzsidaja” a Vezérnek, hisz’ még néhányat felsorolhatnánk kezdeve Deutschal, Fónaggyal Fellegin keresztül még egy két mintapéldányt, azonban egy “EMIH”. f ő r a b b i . e s e t é b e n . az a visszataszító, hogy őt a hivatása kell, hogy kösse a hitsorsosi hűséghez bármilyen féle és fajta antiszemiták ellenében… Ezen a fórumon már több-ezren kifejezték az ellenérzésüket Köves bomlasztó tevékenységét és jobboldali szimpátiáját illetően, amelyre lehetősége lett volna az AN hasábjain ezeket visszautasítani, de cáfolni biztosan.
    .
    Az itt bejegyzők bátorsága, amit számon kérsz tőlü(n)k az Orbánrendszer rendszer légkörében (személyi kultusz, egyeduralom, antidemokrácia, diszzsidókkal álcázott antiszemitizmus, stb.) az öngyilkossággal, de legalábbis a család-gyilkossággal lenne azonos, ha a saját nevükön írnának. S lám-lám, még Te sem – aki oly’ bátor lehetsz – te sem írsz a saját polgári neveden… Miért ?
    Ám, ha mégis szeretnél így jelentkezni, akkor kívánom neked, hogy öleljen téged magához Nemzetvezetőnk szerető száz karja – ha eddig már meg nem tette…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  44. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    Zotya ! 03,05
    Illusztrációnak egy magyar népi gyermkdal:
    .
    “…
    Gyertek haza ludaim !
    Nem megyünk…
    .
    Miért ?
    Félünk…
    .
    Kitől ?
    Farkastól…
    .
    …”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  45. Erről a szégyentelenségről az általam igen nagyra becsült nagy andrás kommentező egy korábbi hozzászólása jut eszembe:

    „Azért milyen érzés már egy olyan országban élni, amelynek úgynevezett „elitjét” normális országokban nemhogy egy clubba, de egy tisztább kocsmába sem engednék be…”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  46. fringe!
    Te mennyire vagy bátor akkor, amikor egyfolytában a kormány ideológiáját dicséred?
    Milyen alapon nevezel cincogónak bárkit, amikor te még cincogni sem mersz, legfeljebb csak kontrázol a hazugságokhoz, de az értő füleknek azt is nagyon hamis hangokon teszed.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  47. Ez azért eléggé rossz hír. A szólásszabadság megint kapott egy pofont Észak Amerikában. Szerintem jobb lett volna ha hagyják, hogy hülyét csináljon magából Kanadában (is).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  48. Commandante .milyen kormany ideologiajat dicserem?
    En azt hittem az egesz topik arrol szol,hogy szegedi csanadit kitoloncoltak kanadabol.
    Erre az egesz megint eltorzult teljesen mas iranyba.
    Itt az a problema,hogy akinek mas velemenye van egy kicsiket az rogton le van barmitva.
    Azonkivul mindenki azt olvas es ert valakinek a hozzaszolasabol amit akar.A mocskos szemelyeskedest pedig nem en kezdtem.Na de nem vagyukn az ovodaban.
    Itt az egyetlen hozzaszolas aminek ertelme volt az a felettem valoe.
    Ennyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (4 szavazatból)
  49. .
    .
    Nincs szönyűbb, mint az öngyűlölő zsidó > az mindig, minden helyzetben kompenzálni próbál…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  50. Ahogy elnézem, az első képen nem is a kanadai hitközség ortodox hitsorsai között látjuk hősünket, hanem még a magyar-nyilas-gárda egyenruhásai társaságában. Változnak az idők…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Papp Lajos megsértődött Kanadára 2014. február 20. csütörtök

A Mazsihisz fügefalevélre vár? 2014. február 3. hétfő | Bartus László

Orbán megásta a saját politikai sírját 2014. január 24. péntek | Bartus László

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos