Ronai and Ronai
AMERIKAI

Megölt zsidók emlékével fényezi magát a kormány 2013. december 23. hétfő 4:44 Forrás: AN

  • Hozzászólások(75)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Megölt zsidók emlékével fényezi magát a kormány

Budapest – Hónapok alatt akarja kipipálni Orbán Viktor kormánya a Sorsok Háza néven létesítendő intézményt. Megfelelő tartalmi előkészítés nélkül vágnak bele a megvalósításba, gyorsan, de legalábbis, azonnal kell minden, rohammunkával épül fal, tető, tartalom.

Mintha csak valakinek meg akarnának felelni, ezért igyekeznek körülbástyázni magukat az értelmiség képviselőivel, hátha így jobb színben tűnik fel, hogy nem a 70 évvel elpusztított zsidó gyerekek (és szüleik) emlékére épül a Schmidt Mária által gründolt intézmény, hanem azért, hogy az Orbán-kormány ezzel is fényezze magát.

Konrád György már köszönettel visszautasította a felkérést, hogy vegyen részt ebben a szomorú és lehangoló kutyakomédiában. Azt írta Schmidt Máriának, hogy a Sorsok Házára fordított pénzt fordítsák inkább a ma éhező magyar gyerekek étkeztetésére.

Ezt követően a Mazsihisz is elhatárolódott a különös projekttől, legutóbb pedig Schweitzer József nyugalmazott Országos Főrabbi nyílt levélben közölte fenntartásait.

Íme Schweitzer József levele: Noha nem kérdeztek meg, szeretném elmondani a véleményemet a Józsefvárosi pályaudvarra tervezett „Sorsok Házáról”, amely a Soá idején a Magyarországról deportált és meggyilkolt zsidó gyerekeknek kíván emléket állítani.

Nézetem szerint a helyszín megválasztása nem megfelelő, mert a Józsefvárosi pályaudvar nem köthető a hazai zsidóság tömeges deportálásához, beleértve a gyermekek deportálását is. Ha már felvetődött egy új holokauszt emlékezethely kialakítása, erre az egykori budapesti gettó területén fekvő Rumbach utcai épülete lenne megfelelő.

Ez a megoldás véleményem szerint a helyszín szimbolikáján és szakralitásán túl költségkímélőbb is lenne. Csatlakozva Konrád György barátom javaslatához, legalább a költségkülönbözetet fordítsák a Magyarországon élő nélkülöző gyermekek javára.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (43 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +50 ( 62 szavazatból)
Megölt zsidók emlékével fényezi magát a kormány, 4.6 out of 5 based on 43 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(75)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

75 Reader’s Comments

  1. Hogy jön ahhoz a Schweitzer József, hogy más véleménye legyen? Ha az Orbán Viktor és a Schmidt Mária megmondta, hogy milyen helyszínek kötődnek a holokauszhoz, akkor az úgy s van! Tessék csak bólogatni szépen, böngészgetni a régi könyveket, és örülni a dolognak. Mert mégis milyen alapon veszi magának a bátorságot ahhoz egy tekintélyes, világhírű tudós magyar zsidó ember, hogy beleártsa magát a kormány zsidók érdekében elkövetett belügyeibe?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (41 szavazatból)
  2. Hiába szólnak néha, ha máskor meg hiteltelenítik magukat a kormány mellé állással, legyen az akármilyen csekélység.
    Itt is ugyanazt a megalkuvást látom, mint az ellenzéki pártoknál.
    Amit a kormány készül elkövetni, az aljasság! De kell a külvilág felé, és a választásokig még át is akarják adni.
    Készül mindez Lázár János felfogásának megfelelően, mert a gyerekek ártatlanul lettek bevagonírozva.A felnőttek bevagonírozását,és ártatlanságát ezzel kimondatlanul is megkérdőjelezve.
    A tiszteletreméltó főrabbi megszólalt e, amikor ez elhangzott?
    Lehet hogy csak az én figyelmemet kerülte el a vétója ennek az eszement Lázárnak a kijelentése ellen?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (27 szavazatból)
  3. “Megölt zsidók emlékével fényezi magát a kormány”
    Fényezésre használni smirglinek Horthy emlékművek felállítását nagyon morbidnak tartom.
    Valamint a helyszín meghatározásán kívül nagyobb gond van a azon személyekkel, kik ezzel a projekttel fényezni gondolnák az országot. (csak mattabb lesz).
    .

    Talán ha javasolhatok valamit, akkor esetleg tettekkel és szavakkal l határolódjon el Nemzeti Pártunk és Kormányunk saját magától.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  4. Ez a Schmidt Maria nem a Matolcsy ikertestvere? Mindkettö olyan szeles latoköru…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (41 szavazatból)
  5. foreigner: Látszik, hogy nem értesz hozzá! Hát ez a csaj bandzsa, azaz az orrát nézi, Eltolcsi pedig kancsalít, azaz kifelé figyel. Már hogy lennének rokonok? Ennélfogva viszont egymáshoz valók. Szép pár lennének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (26 szavazatból)
  6. .
    .
    FARKASOK BÁRÁNYBŐRBEN
    .
    Amikor felvetődött ez a pályaudvari díszmúzeum, már akkor mondtam, hogy az az eldugott a Páva-utcai Holokauszt múzeumnak becézett Isten hátamögötti valami cseréljen helyet az úgynevezett Terror házával, amely valójában ezt a történelemben is egyedülálló méretű genocidiumot hívatott relativizálni, s amelyet tudjuk, hogy szinte első miniszterelnöki megnyilvánulásaként maga Orbanini avatott föl ezzel a képen is szereplő lieblingjével együtt…
    .
    Rémes képmutatásuk alól épp ezen ponton lóg ki a lóláb, amikor a valódi és terror emlékét mellékutcába terelik azért, hogy az Andrássy út 60. épület pengefallal megtetézett monstrumát a belvárosra eröltethessék, miközben annak az épületnek annyi köze volt a nyilasterrorhoz, hogy az volt a székháza a nyilaskereszteseknek. (Az, hogy az ÁVO is ott volt az már csak folytatása valaminek…)
    .
    Orbánék gondolkodásvilágát tükrözi Répássy R. államtitkára egykori kijelentése, hogy jó, ők majd egemlékeznek a holokausztról de(!) akkor a gulagokról is…, mintha e kettőnek bármi köze is lenne egymáshoz…
    .
    Ezt a Józsefvárosi pályaudvari emlékhelyet, akkor lehetne méltó módon elfogadhatóvá tenni, ha az a magyar munkaszolgálatosok emlékének szólna kiknek többségét onnan vitték a fegyvertelen katonai szolgálat – frontok, bányák, hadi akadályok építése, stb. – helyszíneire. Csakhogy ez a szellemében posztnáci, horthysta banda soha nem fog belemenni a holokauszt megtörténtének elismerése mellett még a világháborús munkaszolgálat – tulképp rabszolga munka – beismerésébe is. Ezért nyomatják ezerrel a Terror házát… Most éppen Szolzsenyicin van náluk a terítéken …
    .
    Mellesleg a kedvenc témájuk Recsk, amely a maga 3000 körüli rabjával háború utáni munkaszolgálat a fid-SS számára kedvelt téma, a magyar MUSZ százszor annyi embert érintett és a végére az egész “intézmény” közönséges koncentrációs lágerré vedlett, mint az többek közt Radnóti Miklós magyar költőzseni tragédiájából is világosan kiviláglik…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  7. .
    Ami pedig az elhunyt gyermekek emlékét illeti, azoknak pedig állítsanak emléktálákat a Kertész utcától a Károly körútig terjedő egykor általuk – azaz nyilas szüleik és nagyszüleik – által bekerített Gettó városrész minden srokházára, mert ott (ahogy éppen Konrád György interpretálta) gyerekhullák sokasága volt látható máglya szerűen keresztekbe rakva…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  8. .
    Olvtársak !
    .
    Jó lenne valahol a KISOK pálya fogalmát és mibenlétét is tisztázni. A proklamáció és Szálasi-puccs után innen indult el a budapesti zsidóság deportálása, amelyet aztán csak a szovjet front és a szövetségesek bombázasa, azaz Budapest ostroma állított le.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  9. Még egy mondat:
    .
    Micsoda aljas cinizmus és hamis beállítás elnevezni ezt a gyilkos valamit a SORSOK házának, amikor ez a “sors” nem következett volna be ha 1919-ben a Horthy-vezette ellenforradalom nem ül Magyarország nyakára…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  10. “Több ismert riportert is hidegleléssel kezelnek. Az orvosok értetlenül állnak a furcsa jelenség előtt, a pácienseknek ugyanis egyetlen közös vonásuk, hogy az utóbbi hetekben mindegyikükre rámosolygott Schmidt Mária.” Hócipő 2006-12-20

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  11. Ez is olyan, mint a pénztárgépek! Vagy ötször lett módosítva az határidő és még most sincs semmi. Hogy a Nemzeti trafikot ne is említsem: — 70% forgalomcsökkenés. “Jó ez nekünk, schleiwi?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  12. http://www.hir24.hu/kulfold/2013/12/23/diktatorok-kozott-mosolyog-orban-viktor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  13. csak már bevált ideológiákat használnak – a chaplin bajszú hitler milliókat likvidált -saját népét is , az antiszemitizmus a zsidógyűlőlet mindig beváltotta a hozzáfűzött reményeket – ők is használják -a zsidók millióit terelték vágóhídra komoly fennakadás nélkül MOST A MAGYAROKAT
    szinte hallom ahogy a hátsószobákban hasukat fogva röhögnek – bohócot csinálnak belőlünk MINDIG

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  14. KORDON BLUED

    Teljesen egyetértek!
    A sorsra hivatkozás változatlanul a felelősség elhárítását jelenti, túl a korábban már tárgyalt, “a gyermekekért kár volt” állásponton.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  15. a holocaustot meg lehetett csinálni és meg lehet most is csinálni ez működik bevált szisztéma, ideológia BIZTOSRA MENNEK a magyarországi népesség kiírtása most folyik fennakadás nélkül
    mi volt akkoriban hatásos ? pl. az EMBERMENTÉS
    emlékeztek amikor busszal elszállította a veszélyben lévő cigány honfitársainkat egy amerikai ?
    mi a teendő humanitárius katasztrófa esetén ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  16. a SLIKKszemu Scmitt Marika altal vezetett intezmeny egyebkent is botranyosan provokativ es ertelmetlen jobb oldali provokacio es ideologia alsag!

    a Tortenelmet is a Fidesz csak a sajat ocska politikai ideologiai hasznara akarja kihasznalni mert epiteni nem tud!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  17. “akadt-e csak egyetlen rabbi aki vezére lett volna népének ? akadt-e egyetlen férfi ? egy sem akadt . … hogy hova hullottak az intelmeink azt ön jól tudja . ezután pedig már túl késő volt…” hillel zeitlin

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  18. kurt tucholsky -bocsánat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  19. az sem igaz amit kérdeznek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  20. Terror Pláza…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  21. “Schmidt Mária, a Terror Háza után a Sorsok Házára is rátenyerelt.” – ez a multimilliárdos (az elhunyt férje után + saját üzletei után….) kusza szemű “történész” úgy antiszemita, ahogy csak lehet. Álszent, hazug perszóna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  22. Külföldnek szolló reklám,az erősödő antiszemitizmus takargatására,Orbán meg
    dicsekedni fog vele,-lám -lám minálunk.Ezeknek nincs igaz szavuk,sosem volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  23. A Terror Háza is úgy lett a terror háza ,hogy a fehér terrort Horthy színre lépését kísérő őrjöngő lincselő kegyetlenkedő vonulását az országon keresztül amikor több ezer embert kegyetlen módon a szadista pribékei kivégeznek egyszerűen “elfelejtik” a múzeumban bemutatni.

    Nincs még egy olyan magyar államférfi a magyar történelemben mint Horthy akinek az országlása alatt annyi ember vére hullott mint az Ő ténykedése következtében.
    Horthy ténykedéséhez kötődik Magyarországon az eddigi legkegyetlenebb és legtöbb embert érintő terror.

    Ebből világosan látszik az ,hogy Schmidt egy történész képzettségű áltörténész aki párt megrendelésre/utasításra történészkedik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  24. .
    Képzeljétek !
    .
    Bandzsalica “múzeumigazgatóasszony”, Ungár Klára meggőződéses balliberális (volt fideszes, onnan kilépett) képviselő asszony sógornője, az ő régen elhunyt testvér-bátyjának az özvegye, egy víg özvegy, már ami az örökségét illeti… Azon kívül, az azóta történtekből következtetve, még attól is vígözvegy, hogy megszabadult egy zsidó férjtől, merthát mint kiderült őnagysága ráadásul látens antiszemitaként ment hozzá szegény férjéhez. [A rossznyelvek szerint szegény apósa éppen ezért utálta a "szőke q...t.] Aztán ez az aljas nő teljesen átállt a jobb térfélre, s mint látható jó üzletet kötött Orbánvezérrel.
    .
    Érdekes analógiája ez Morva Krisztina esetének, Baló Györggyel…, bár Baló hálisten’ még él…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  25. http://index.hu/kultur/2013/12/23/schiff_andras_nem_teszi_be_a_labat_az_orszagba/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  26. und:

    http://vs.hu/feltartoztattak-a-tragar-jobbikost-parizsban-1223/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  27. A fasiszta, maffiózó Orbán rezsim számára a külföldi lubavitscher maffia a partner ( és a fügefalevél ) nem pedig az olyan magyar zsidó értelmiségiek mint Schweitzer József főrabbi vagy Konrád György.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  28. KORDON BLUED 2013. december 23. hétfő 11:17
    .
    “Micsoda aljas cinizmus és hamis beállítás elnevezni ezt a gyilkos valamit a SORSOK házának, amikor ez a “sors” nem következett volna be ha 1919-ben a Horthy-vezette ellenforradalom nem ül Magyarország nyakára…”.
    .
    Tökéletes lényeglátás. Egyáltalán nem volt sorsszerű ez a sors..
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  29. lovastengerész: schmitt kvázi horthysta. Ez szinte minden megszólalásából kiderül. horthy kezei alatt növekedett biztos, szinte támogatott háttérrel a nyilas mozgalom. A terrorháza első elrettentő alakjaként horthynak kellene szerepelnie. rákosy csak kismiska volt hozzá képest. Vajon milyen lehet a “Sorsok Házának” becézett tömeggyilkosságok eltussolására létrehozott intézmény?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  30. Hiryu2.0 Tudsz te olyan jobbikos poloitikust a felső körökből aki nem olyen lenne mint gaudi? A támogatók között nagyon nagy a szórás rengetegen inkább a demagógiának felülő tájékozatlan naiv csalódott emberek vannak többségben. A politikai zűrzavarban néhány nagyon hangzatos jelszónak felülve erősen különféle felfogású emberek tömörülnek. Nem is tudom milyen csoda folytán térnének észre, mi tenné nyilvánvalóvá számukra is hogy nagyon rossz lóra tettek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  31. A háttérben felerősödtek az EU-s figyelmeztetések hogy tegyenek lépéseket az ordas eszmék megfékezésére, és talán ez az oka a sietségnek, hogy valami magyarázatot találjon , hogy a magyar állapotok nem olyanok, mint ahogy az EU-ban látják.
    Vonával, a kedvenc párt társával nem akar össze zörrenni a választások előtt, mert szükségük van egymásra.Így lesz majd, mivel dicsekedjen,a nagyviágnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  32. Most kaptam Izsak-Bacs Jeremiastól. Tovább adom mindenkinek.
    Ezzel kívánva Áldott,és Békés ünnepeket az AN minden munkatársának, olvasóinak, és kommentelő társaimnak.
    http://www.youtube.com/watch?v=rGtUS4As4xg&feature=youtu.be

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  33. Ha Magyarországon minden áron egy Terror Házat akarunk üzemeltetni akkor abban 90%-ban Horthy tetteinek és politikájának a következményeit kell bemutatni és akkor nem lesz szükség a Sorsok Házára nem kell a világ előtt folyton magyarázkodni a jelenlegi kormánynak …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  34. egyvandor:
    nem enm ismerek jobbikos politikust.

    szegény megtévesztett emberek pedig nem érdekelnek, ha bedőlnek a szövegnek.

    Akkor esetükben lustaság van, mert nem akarják végiggondolni, mit is beszél az az alak a mikrofon mögött, vagy tanulatlanság, hogy azt sem képesek felfogni, miről is beszél az az alak a mikrofon mögött.

    Ha nekik az a könnyebb, hogy csatornaásás helyett panaszkodnak, hogy nyakig ér a szar, csak tessék. Az a mantrájuk hogy mindig más a hibás- csak egyék meg amit főztek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  35. Walla! „A fasiszta, maffiózó Orbán rezsim számára a külföldi lubavitscher maffia a partner ( és a fügefalevél)…”
    Ez tökéletes meglátás! De miért külföldi lubavitscher maffiáról beszélsz, van belterjes lubavitscher maffia is! A Chabad Köves Slomóval az élen, vagy az ebből kinövő TEV mitől lenne külföldi? A több i egyébként stimmel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  36. És ha van még l a p p a n g ó antiszemitizmus, az elpazarolt milliárdok hallatán és a nagy felhajtás láttán majd az (a kevés) sem lappang többé. Bár remélem, ez nem cél, de mint az ismert suszteros adomában: így is jó. (Az öreg suszter az inasát tanítgatja a cipőkészítés furfangjaira, de az inasnak semmi sem ragad meg a fejében. Az öreg egyre mérgesebb lesz és a végén hozzá akar vágni egy kaptafát. Az inas azonban félrehajol és a kaptafa az éppen belépő suszternét t találja el, mire megszólal a suszter:- Nem baj, így is jó!)

    Read more: http://azigeretszepszo.hupont.hu/11/heti-vicc-2#ixzz2oLUwAPOH

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. Tom LAntost már szépen lenyúlták , miért pont ezt ne nyúlnák le ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. reflex LovasTengeresz kommentjere

    a Budapestet “Tetemre Hivo” Vitez horthy Miklos lovashuszartiszt es haditengeresz Szegeden a Tiszti Kaszinoban vitez magy.kiralyi,tisztarsaival vedelte a legfinomabb francia pezsgoket kurtizanok es kankan tancosnok kejholgyek es a szep Sovary fohadnagyne magas sarku cipoibol mikozben Horthy vereskezu pribekjei Pronay Pal magy.kir.szazados es Hejassy vitez tisztek kulonitmenyei az elfogott Tanacskoztarsasag kommunista tisztjeit aktivistait politikai tisztjeit es sok zsidot 1000 szamra akasztottak kinoztak vertek halalra pld vitez Pronay Pal szazados urnak es katonainak kedvelt szorakozasa volt az elfogott kommunistakat ELVE s anyaszult metelenul gozmozdonyok kazanjanak sok 100 fokos forro vizebe lokni es elevenen megfozni a kinhalalt halo szerencsetleneket akiknek meg a kezeit is osszekotoztek s vitez Horrthy Miklos nyalka snajdig lovashuszartiszt es Haditengeresz minderrol tudott mitobb parancsot adott ra…
    Slikk Marika TerrorHazaban errol miert nincsen reszletes kiallaitas a JOBB oldali Horthysta Feherterror fasizmusarol??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  39. Már láttam több helyütt interneten, hogy a szélsőségesek ezen is hörögnek, hogy “már megint x milliárd holokausztemlékműre”. Ők azt nem értik, hogy nem is kérte ezt senki, ez a Sorsok Háza csupán a kormány kompenzációja, amivel antiszemitizmusukat próbálják takargatni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. Bumburi, jól megnézted a linket? A kapcsolt részek között Zámbó Jimmy mellet idecsempészted Wass Albertet is. Jó ötlet volt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  41. bocsánat, javítás: mellett

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  42. oldberg
    Őszintén megmondom, én csak a prózai részt hallgattam meg, a többit nem néztem.
    Vakon bíztam Izsak- Bacs Jeremiasban.Szerintem Ő sem nézte meg a többit!
    Nem volt szándékomban reklámozni az általad nevezettet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  43. oldberg
    Kellően ledöbbentettél, ezért most megnéztem.
    Nálam ezek vannak:
    Szeretet himnusz
    A legszebb karácsonyi dal
    Malek – Kulka Boldog karácsonyt
    Zámbó Jimmy
    TNT Fehér karácsony
    Magányos szívek karácsonyi dala
    Gyere el a jászolhoz-Kurti Heny
    Édesanyám felnézek az égre
    Mennyei prófécia
    ExupéryFohász
    Hófehér karácsony Alexa
    A szeretet himnusza Mr Philanti
    Ezek közül melyik az amit írtál?
    Nincs időm mindegyiket megnézni, azért kérdezem, mert bánt hogy esetleg ilyet tettem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  44. Oldberg !
    Sajnos Bumburi még ide csempészte a jobbikos és fidSS mélymagyar ékírást is !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  45. 3′ 27″ – nél

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  46. KORDON
    BLUED
    Ne bolondítsatok már meg! Az nem az!
    A kőtáblából részlet!!!
    Hahaha, nem vagyok vicces kedvemben!
    De melyik a Wass?
    Nincs sok időm, néha nézek ide,de könnyítsetek már a lelkemen,és írjátok meg melyik az!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. Persze nem Bumburi a bűnös. Itt egy gyalázatos árúkapcsolásnak lehetünk tanúi, amit könnyen lehet, hogy a google automatikusan gerjeszt, mert a “gép-agy” nem tud szelektálni, nem tudja, hogy mi kapcsolódik mihez. Valószínű, hogy Izsák Bács Jeremiás is ártatlanul ment lépre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  48. VegvariVitez !
    .
    Azért, mert Shlikk Marika úgy tekinti, hogy az már következmény volt.
    De azt sem reklámozzák a Horthy rendszerről, hogy ezt is az Antanttól kaptuk [nemcsak a "simi" nevű táncot].
    Meg azt sem reklámozza ez .a . n é m b e r, hogy a Tanács-Magyarország volt az egyedüli mely szembeszállt az ország ellenségeivel, az Antanttal és az ún. Kis-Antanttal. Horthy és bandája kivárta, amig az kivérzik a túleővel szemben, majd az általuk (többek közt román és cseh csapatok által) megtisztított fővárosban, számára megvetett selyemágyba fehér lovon befeküdt, majd aláírta a Trianoni Békeszerződést.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. eszteredler, dec 24. 01:24
    A Chabad mozgalom egy 18. századi orosz gyökerű, a második világháború idején központját az USA-ba tevő, sok országra kiterjedő megélhetési szekta. Hasonlóak mint mondjuk a szcientológusok, csak még náluk is profibbak. Ennek a magyarországi franchise- fiókja az Oberlander-Köves duó által fémjelzett Chabad, amelynek nem igazán van köze a hagyományos magyar zsidó irányzatokhoz. Amerikában leginkább a rendőrségi ügyeikről ismertek; jellemző, hogy olyan országokban szereznek politikai befolyást mint az orbáni Magyarország, vagy a putyini Oroszország.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  50. oldberg
    Légy ly kedves tájékoztass,hogy melyik az inkriminált felvétel!
    Valószínű Jeremiás is abba a hibába esett, amibe én.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Lemondott a Mazsihisz ügyvezető igazgatója 2014. április 10. csütörtök

Orbán küldöttsége Észak-Koreában 2014. április 9. szerda

Szép álmokat, Magyarország! 2014. április 8. kedd

Mesterházy: biztos, hogy lesz csalás 2014. április 5. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos