Ronai and Ronai
AMERIKAI

Mesterházy: biztos, hogy lesz csalás 2014. április 5. szombat 8:21 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(82)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Mesterházy: biztos, hogy lesz csalás

Budapest – Mesterházy Attila biztos a kormányváltók vasárnapi győzelmében, erről a baloldali összefogás pártjainak miniszterelnök-jelöltje a Népszabadságnak adott, szombaton megjelent interjújában beszélt. Egyértelműen kormányváltó hangulat van. Le fogjuk váltani a kormányt, mondta.

Szerinte csalás biztos, hogy lesz. Már most tudni olyan lakcímekről, amelyekre rövid idő alatt száznál is többen jelentkeztek be a szavazás érdekében. Jól látszik, hogy sokan készülnek csalásra vagy – mondjuk így – a rendszer sajátosságainak kihasználására. Egy dolog mindenkinek legyen világos: választást mindig csak hatalomból lehet elcsalni. Ezért is fontos a magasabb részvétel, mert annál nehezebb a végeredményt csalással befolyásolni.

A kormányfőjelölt arról is beszélt, hogy van politikai forgatókönyvük arra, ha nem lenne zökkenőmentes a kormányzás átadás-átvétele. Mint mondta, miniszterelnökként már sok eszköz lesz a kezében a helyzet kezelésére, de hangsúlyozta: elsősorban nem rendvédelmi eszközökről beszél.

Minden magyar miniszterelnöke szeretne lenni, senkit nem akar kirekeszteni a nemzet egészéből. Azt mondta, olyan Magyarországot szeretne építeni, ahol az őket nem támogató szavazók is békére lelnek.

Hozzátette: a gesztusok és a párbeszéd politikájában hisz, és minden fontos társadalmi ügyet konszenzust keresve, de legalábbis kompromisszumokat találva kell megoldani. Szerinte vannak olyan kérdések, amelyekben egyszerre van szükség társadalmi, szakmai és politikai konszenzusra. Erre példaként említette a nyugdíjrendszert érintő átalakítást.

Szólt arról is, hogy tagoltabb kormányzati struktúrát szeretne, és kizártnak nevezte, hogy az egészségügy és a pénzügy ne kapna külön minisztériumot. Hozzátette: koalíciós kormányzásra készül, a tárcavezetők névsora még nem végleges.

Előrevetítette azt is, hogy akkor is van értelme elindítani egy új alkotmányozási folyamatot, ha nincs kétharmados többség az elfogadásához, a paksi szerződésről pedig azt mondta, hogy újra kell tárgyalni, és megfogalmazása szerint ebben a kérdésben “lassabban, türelmesebben, bölcsebben” kell dönteni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (14 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +12 ( 20 szavazatból)
Mesterházy: biztos, hogy lesz csalás, 4.6 out of 5 based on 14 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(82)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

82 Reader’s Comments

  1. Azért csak kihoztuk belőle a kultúrembert. Sajnálom, hogy összepiszkoltam vele a klaviatúrámat, ígérem, hogy a kezemet nem fogom, félek, hogy ha hozzáérek fertőz. (Pláne belehal, és annyit kapok érte, mint egy rendes emberért, ahogy mifelénk Püspökladányban mondták.) Nem ér annyit az egész. Kérem a tisztelt szerkesztőt, hogy hozzászólásaimat a serdületlen ifjúság megóvása végett szíveskedjen moderálni! Még most sem értem, hogy ülhettem fel egy trollnak… Mea culpa!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  2. szerintem nem volt troll, csupan abban hitt, hogy szavazni kell menni….es ha az ellenzeki vezetok nem a bojkottra, hanem a szavazasra buzditjak az embereket, akkor azok abban hisznek….nincs ebben semmi trollkodas….a magyar emberek haboru nelkul szeretnenek kedvezo iranyu valtozast es keptelenek onmagukat megszervezni, szukseguk van vezetokre, a vezetok pedig erre terelik oket…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  3. Köszönöm, látom közben megtörtént. Még egyszer elnézést a bocsánatért, ahogy mifelénk Miskolcon mondják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  4. proaktiv
    ennek ismeretében sincs szükség másik ötletre.
    teljesen mindegy, hogy mikor lesz urnazárás abból a szempontból, hogy csak azután menjen le barki is szavazni, ha az már előrevetíthető a részvézteli adatokból, hogy 50% feletti részvétel várható.
    amíg ez nem valószínűsíthető, addig ne szavazzanak az ellenzékiek. ha pedig már valószínűsíthető, akkor elmehetnek szavazni. akárhányórakor is.
    a délután 4-5 óráig való várakozás is stimmel, addig mindenképpen várni kellene a szavazat leadásával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  5. És már készülőben van a még nagyobb csalás:
    “Az én politikai krédóm középpontjában a közösségépítés áll. Építettem a Fidesz radikális, rendszerváltó, kispárti közösségét, aztán a polgári körökön keresztül a nagy, néppárti, jobboldali érzelmű közösséget, s most, amikor kormányon vagyunk, építem a baloldalt is magába foglaló nemzeti közösséget, amely a nemzetegyesítés programja révén túlnyúlik az országhatárokon is” – foglalta össze politikai krédóját az interjúban Orbán Viktor.
    http://hetivalasz.hu/itthon/orban-viktor-csak-a-fidesz-75149
     
    Bár a “baloldal” soha nem figyelt rá vagy csak heherészett, a kisgömböc eddig sem titkolta soha az elképzeléseit. Most világosan elmondta, hogy a baloldal mint olyan le lesz váltva. Lesz helyette nemzeti baloldal, mondjuk a Fidesz “Nemzeti Baloldal” Tagozata, királyhű baloldal. A mai baloldal jó eséllyel kívül lesz helyezve a Fidesz-féle “nemzet”-en, ennek minden velejárójával együtt. Ettől kezdve a baloldal a Fidesz-féle “baloldal”-t fogja jelenteni. Ez a szavainkat, a fogalmainkat fertőzi meg, lehetetlenné téve a tiltott dolgokról való puszta beszédet is.
    Ugyanígy váltotta le az Alkotmányt is. Aki a tákolmány előtti Alkotmányt keresi az interneten, nemigen fogja megtalálni egyben a teljes szöveget. Ez a sors vár a baloldalra is, és mindenre, ami ma még értelmezhető a Fideszen kívül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  6. Ego
    Ez volt az én futó gondolatom is, amikor olvastam, de elhessegettem, mondván teljesen irracionális, de ezek szerint mégsem.
    Mi lesz itt, ha ez megvalósul?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  7. Itt van az ország eszének az utolsó interjúja.
    http://hvg.hu/itthon/20140405_Orban_van_okunk_aggodni_a_valasztas_eredm
    Kilátás az nincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  8. Kedves Kommentelő Társaim!!!!!!!!!!!!!

    Sajnos nem lehet hsz.t írni Bartus László Utolsó figyelmeztetés c. cikkéhez. Azt gondolom, ez az utolsó figyelmeztetés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  9. Mist
    2014. április 5. szombat
    21:10

    Semmi sem kizárt, akkor viszont érdemes egy tiszta lapot is vinni és a fülkében levő golyóstollal egy kicsit firkálni rá és ott helyben kiradírozni vagy tesztelni. Ez a legbiztosabb. Ezt gondolom az MSZP-r szavazók, a DK tagok megtehetik szervezetten. Ha gyanú merül fel érdemes ott helyben tesztelni, és bocsánat de a golyóstollat bizonyítékként azonnal ott helyben szemtanúk kíséretében lefoglalni. Az összeset. Ebből néhányat átadni a rendőrségnek, néhányat a nemzetközi megfigyelőknek és néhányat megtartani arra az esetre ha a hatóságnak átadott bizonyítékok eltűnnének.
    .
    Ez áll minden további fideszes csalásra. Az ellenzéknek rendkívül szervezettnek kell lenni és a helyszínen szavazókként is minden apró részletet ellenőrizni.
    .

    Erre gondolniuk kell és minden egyéb lehetőségre is gondolniuk kell. Ugyancsak az elkötelezett ellenzéki szavazóknak egész nap ott kellene maradniuk önkéntes megfigyelőként és követni az eseményeket.

    Egy kis áldozatot hozni kell ilyen körülmények között.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  10. u.i.

    Természetesen a hamisított lapokat utólag is meg lehet vizsgáltatni, ilyen hamisítást nyomtalanul nem lehet eltüntetni, hiszen a papíron ottmarad a golyóstoll lenyomata akkor is ha a tinta eltűnt. De ugyancsak arra is kell ügyelni, nehogy egyszerűen kidobják az ellenzéki voksokat és kicseréljék, vagy bármilyen még kifinomodottabb technikai trükkre.
    .
    Ez nagy terhet ró az ellenzékre, ezt ellenőrizni kell lépten-nyomon, de ez már több mint Fidesz MSZP harc, ez már arról szól, hogy akárki is az uralkodó párt, szavazást meghamisítani kapitális bűntett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  11. Eagle! Lemaradt, hogy kíván-e még Ön velem O.okkultizmusáról eszméket cserélni? Ha nem, lehet, hogy eltűnök innen, sokat tanultam Öntől is! Köszönöm!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  12. Lényegremagyar!
    .
    Persze semmikifogásom ellene, nagyon szívesen. Persze kérdés, hogy akad e olyan cikk ahol az erről való eszmecsere témába vág és megengedett.

    .
    Én az okkultizmust csak annak kapcsán hoztam szóba, hogy a mind a Vatikán mind igen sok ország vezető politikusa, a társadalmakat irányító háttér hatalmak befolyása alatt állnak, úgy s mint az Illuminati, a Szabadköműves, a Bilderberg csoport stb. amelyeknek magyar tagjai is vannak és sajnos a Baphomet bálványimádók, a Sátánista templom hívői, röviden a “templomosok”, és ők komolyan irányítják az eseményeket és ezeket nem szabd figyelmen kívül hagyni.
    .
    Mindamellett én nem vagyok ennek a témának szakértője, egyszerűen csak megpróbálok mélyebben benézni a színfalak mögé és felhívni a figyelmet arra, hogy szélesebb látókörrel, a világ jelenlegi eseményeibe és többnyire háttérben folyó hatalmi harcaiba beleillesztve kellene vizsgálnia magyar politikai és társadalmi helyzetet is, ha választ akarunk kapni olyan kérdésekre, hogy miért túri az Európai Unió Orbánt és a fasiszta törekvéseit.
    .
    Mert a válasz itt van és nem homályos misztikus feltételezésekben, Orbánt illetőleg.
    .
    Egyébként ezek a témák az utóbbi időben már nyilvánosságot kaptak és az interneten elérhetőek pl. amit ajánlottam a Rockefeller interjú Benjamin Fulford, a Rotschild család eltűnése, Clinton interjú az Illuminatiról, a kínai maffia közbelépése az Illuminati terve ellen, hogy megsemmisítsék a föld lakósságának a kétharmadát. stb. Ezeket a valós TV interjúkat a Youtubon megnézheti bárki.
    .
    Ezek az új világrend megteremtését szorgalmazó erők sajnos mind sátánisták és okkultisták ezért is adtam a linkeket amin jól látható, hogy a pápától kezdve Clintonon és Bushon át Sárközy ig hány állami vezető és prominens személy mutatja nyíltan kérkedve a sátáni kézjelet.
    .
    De ezt csak megfelelő cikkeknél tudjuk megvitatni ez nem vág ebbe témába, és ha esetleg nem leszünk kimoderálva akkor is meg fognak ránk haragudni a többi kommentelők ha ilyennel terheljük a rovatot.
    .
    Így is elnézést kérek mindenkitől, hogy bőbeszédűen elkanyarodtam a témától.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  13. A mai nap első kérdése:
    .
    “Lehetséges-e demokratikus választáson leváltani azt a rezsimet, amelyik legitim módon, demokratikus választások útján jutott hatalomra, ám ezt követően nekilátott a demokrácia módszeres megsemmisítésének, de még nem fejezte be azt?”
    .
    A válasz: IGEN
    .
    A második kérdés:
    .
    “Lehetséges-e demokratikus választáson leváltani azt a rezsimet, amelyik legitim módon, demokratikus választások útján jutott hatalomra, ám ezt követően nekilátott a demokrácia módszeres megsemmisítésének, még nem fejezte be azt, de a demokratikus választási rendszert már megsemmisítette?”
    .
    A válasz: NEM
    .
    Így az összes további kérdés (“mi lett volna, ha?”, “mi lesz akkor, ha mégis?” stb.) OKAFOGYOTT, ezért azokat értelmetlen dolog feltenni.
    .
    Ennyi…
    .
    Jó éjszakát, Magyarország!
    .
    P.S. Némi vigasztalás: a rendszer meg fog dőlni, mert meg fogják dönteni. De nem választásnak csúfolt jópofizással, hanem FORRADALOMMAL. Ez nem ma lesz, nem is holnap. A forradalmárok ugyanis ma még az óvodában keresik a fogason a jelüket… De felnőnek majd. És miután elvégezték azt, amit a mi nemzedékünk elmulasztott, fel fognak tenni nekünk egy kérdést: “Miért hagytátok?”
    .
    A válasz pedig néma csend lesz…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  14. Az szinte biztos, igaza van Mesterházy Attilának.A tudatmodositott, agymosott embereknek fogalma sincs a demokráciáról.Már az, hogy az ország csak Magyarország jelzi a diktatura alapkövét.Orbán Viktor hatalom mániáját, nem veszik észre.Érvényes rájuk, hogy a háziasszony nagy köténye alol semmi se szivárogjon ki.Míagyarországon nem előre van hanem hátra, az 1930-as évek szintjén vagyunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. Observer

    Nem leegyszerűsítetted a forradalom kérdését?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  16. Dobrij gyeny!
    Daragíje tavárisi!
    A 2014-es választási csalásokat ezennel ünnepélyesen megnyitom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  17. A forradalom kérdése mindig egyszerű. Valahol mindig átszakad egy gát. Aztán már nem is emlékszik rá senki, hogy hogy is volt, csak ömlik a lé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. Gonoszka,

    Kérlek vedd figyelembe, hogy a jelenlegi erőviszonyok közepette egy lokalizált magyar forradalom szinte reménytelennek néz ki, és ha valahogy meg is tudnák szervezni vagy spontán kitörne annak Európára nézve beláthatatlan következményei lehetnek.
    .
    Sokan naivan kérdezik miért tűri az Unió Orbán fasiszta törekvéseit és miért talál Orbán “munkássága” követőkre? Nos, valószínűleg nem kerülte el a figyelmed, hogy a nagypofájú emberünk szabadságharca csak álarc de valójában engedelmes szolgája, pontosabban kiváló eszköze azoknak a hatalmaknak akik egész Európát fasiszta diktatúrává akarják változtatni. Cserébe megkapja a kedvenc játékait az ütődött, építhet stadionokat és kap eszközöket és pénzt az ellenfelei megfélemlítésére és megvásárlására amíg a terv szerint mennek a dolgok akkor is ha azt sem érti mit művel. Orbán drámai külpolitikai taktikai hibát vétett amit még nem ismert fel mindmáig, nem is teheti nincs annyi agya, de ő is és a családja is fizetni fog ezért a hibáért.
    .
    Ezt a mostani esetleges forradalmat nem lehet véghez vinni totális roncsolás nélkül, Orbán tudtán kívül egy apokalipszist készít elő, az rpg-hez már késő és ennyivel nem lehet már lezárnia dolgot. 2O14 nemcsak Magyarország de egész Európa számára kritikus év.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  19. Én rpg ügyben időben szóltam! ( Mindig aktuális, csak mennyiség kérdése. )
    Orbán egy olyan dülöngélő Golem, amely bármely pillanatban ledőlhet.
    Abban igazat adok, ameddig Barosso s tsai regnálnal, addig sok jó ne számítson senki.
    EBBŐL az EU-ból kilépni nem tragédia. Ez az Eu egy fasiszta klikk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  20. Kedves Eagle, lehet, hogy a hadfik hibájába esünk és az előző háborúra készülünk?
    Ne feledjük el, ismereteink megszerzése óta mind technikai, mind sok más téren is oly mértékűek a változások, hogy már a mi tudásunk szerint nem kiszámíthatóak a történések a klasszikus mód szerint.
    Így aztán nem tudjuk, mitől indulhatnak meg az események. Egy bizonyos, hogy ma a játékboltokban kaphatóak azok az eszközök, melyek Orbán fizikai létét felszámolják.
    Lesznek játékos emberek. DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  21. Gonoszka,

    Lehet, hogy igazad van és a hadfik hibájába esünk, de szerintem nem.

    A játékbolttal tuti igazad van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. Kedves Eagle!
    .
    Elkezdhetünk filozofálni azon, hogy mi a forradalom? Orbán számára “fülke”, a kommunisták számára (ha egyáltalán még vannak ilyenek) “Nagy Októberi Szocialista”, republikánus magyarok számára “Márciusi” vagy “Őszirózsás”, cseh (és szlovák) polgárok számára “bársonyos”, libertáriusok számára “Nagy Francia”, és még sorolhatnám. Az én értelmezésemben (jobb híján Lenin után szabadon) azt jelenti, hogy “amikor az uralkodó osztályok már nem tudnak a régi módon kormányozni, az elnyomottak pedig már nem akarnak a régi módon élni”. Nem szükségszerűen fegyveres: a forradalmi jelleg ott érhető tetten, hogy történelmileg rövid idő alatt (sok)minden gyökeresen megváltozik.
    .
    Engedd meg nekem, hagy reménykedjek abban, hogy ez előbb-utóbb be fog következni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. Obserever,

    Köszönöm a válaszod így jobban értem amire gondoltál, természetesen a lelkem mélyén én is reménykedem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. Azért egy jól irányzott rpg soha jobbkor nem jönne, mint este 5-6 óra között.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. Kedves Eagle,
    csatlakozva Hozzád és Gonoszkához, néhány szó az EU-ról. Egyetértek: ez a szeméttelep nélkülük jött ugyan létre, de nélkülük nem működhetne. Az Unió számára nem is olyan rossz opció ez. Miközben ez a felfuvalkodott, hatalommániás piti tolvaj szabadságharcról üvöltözik, birkamenetelői pedig cipelik a táblákat, miszerint nem leszünk gyarmat – a gyarmatosítás zavartalanul folyik… Az új tagállamok többsége (és mi idetartozunk) nem jelent nekik mást, mint biztos felvevőpiacot áruik számára, valamint olcsó és viszonylag jól képzett munkaerőt. Az utóbb egy részét helyben foglalkoztatják, mint messze az európai bérszínvonal alatt fizetett bérmunkást, a másik – értékesebb – részét pedig “importálják”, megtakarítva ezzel a képzés költségeit. Egy kifelé behódoló, befelé (leginkább verbálisan) “szabadságharcos” képet mutató minizsarnok plusz birkái sokkal jobb opció nekik, mint egy demokratikus vezetés és egy öntudatos, szabadságszerető, jogaiért kiálló társadalom. Ezért is lett volna remek dolog, ha a demokratikus ellenzék nem vesz részt ebben választási komédiában, és bojkottra szólítja fel híveit. Egy 35-40 százalékos részvétellel lezajló “választás” eredménye (pláne, ha az 80 %-os fideszes győzelmet hoz) rendkívül kínos helyzet elé állította volna Barrosoékat. Nehezen lehetett volna megmagyarázni, hogy az ily módon hatalmon maradó rezsim mitől is tekinthető legitimnek?
    .
    Ez a hajó elment. Marad a remény, hogy valamikor bent is, kint is felismerik, hogy ez így nem mehet tovább. Akkor következik be az, amit én feljebb forradalomnak neveztem. És ha mindenáron jelzőt kell keríteni elé, én leginkább az (EU által) “jóváhagyott” forradalomnak nevezném…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  26. “Kiemelt hozzászóló · Itt dolgozik: Kolozsvár Klausenburg
    -
    A Gyurcsány arra kér minden baloldali szavazót hogy BOJKOTÁLJA a választásokat és ne menjenek el szavazni !!!”
    -
    Hát nem aranyos?!
    Nem itt él, de ilyenre képes! Megélhetési tezsvíre a vezírnek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Te kire szavazol?

    Magyarországi Cigánypárt (35 válasz, 1%)
    A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt (23 válasz, 1%)
    Seres Mária Szövetségesei (35 válasz, 1%)
    Független Kisgazda-Földmunkás és Polgári Párt (9 válasz, 0%)
    Új Dimenzió Párt (12 válasz, 0%)
    Fidesz-KDNP (831 válasz, 25%)
    Sportos és Egészséges Magyarországért Párt (44 válasz, 1%)
    LMP (362 válasz, 11%)
    JESZ (18 válasz, 1%)
    Új Magyarország Párt (2 válasz, 0%)
    Munkáspárt (26 válasz, 1%)
    Szociáldemokraták (12 válasz, 0%)
    KTI (9 válasz, 0%)
    Együtt 2014 (30 válasz, 1%)
    Zöldek (37 válasz, 1%)
    Összefogás Párt (15 válasz, 0%)
    MSZP-Együtt-DK-PM-MLP (1146 válasz, 35%)
    Jobbik (637 válasz, 19%)

    Összes szavazat: 3283 darab

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. Mandátumbecslés: meg lehet a Fidesznek a kétharmad !!!
    Ha ez tényleg igaz, azt hiszem mehetek csomagolni :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  29. Lezárták a sorok végét. Több tét nincs.

    Már a kerék sem forog, a golyó sem pörög, csak az őrült krupié vigyorog, de a lámpafény árnyékot vet pofájára. Még a seggébe nyomnak egy injekciót, szájába tuszkolnak néhány drazsét, az orra alá tartanak egy kiskanálnyi pálinkát.

    .Nyelve automatikusan kinyúlik, szájszélét megnyalja, lassan felveti a szemét.

    Nyertünk, lihegi, nyertünk. Bankot ugyan nem robbantottunk, nem annyit, de nyertünk, Nem baj, most nem mi nyertünk a legtöbbet, de mégis! Túléltük, hála az ellenzék nagy segítségének és végtelen hülyeségének.

    … Kis lapátjával kinyúl és besöpri a tétet

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  30. Markovics Klári

    NAGYKÁROLYBAN

    Szeptember 7. 1846

    Hát e falak közt hangozának
    Nagy szavaid, oh Kölcsey?…
    Ti emberek, nem féltek: épen
    E szent helyet ily nagy mértékben
    Megszentségteleníteni?

    Nem féltek-e, hogy sírgödréből
    Kikél a megbántott halott?
    Hogy sírgödréből ide jő el,
    S – hogy hallgassatok – csontkezével
    Szorítja össze torkotok?

    Nem, ő a sírt el nem hagyandja;
    De lenn, sírjában, nem hiszem,
    Hogy könnyei ne omlanának
    Éretted, te az aljasságnak
    Sarába sűlyedt nemzetem!

    Mily szolgaság, milyen hizelgés!
    S mindig tovább mennek, tovább,
    S ki legszebben hizelg, az boldog. -
    Ha már kutyákká aljasodtok:
    Miért nem jártok négykézláb?

    Isten, küldd e helóta népre
    Földed legszörnyübb zsarnokát,
    Hadd kapjon érdeme dijába’
    Kezére bilincset, nyakába
    Jármot, hátára kancsukát!

    Nagykároly, 1846. szeptember 7.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. Köszönjük, disszidens testvéreink, tőletek nem is vártunk mást. Ne költsétek a pénzeteket arra, hogy a hazájában ellehetetlenített értelmiségben a lelket tartsátok, írogassatok csak egymásnak arról, hány dollárt kerestek és mekkora a Cadillac csomagtartója.
    Sok jót írtál, Bartus, sok mindenben igazad volt, még több mindenben igazad lett, de ezzel a húzással te fordítasz hátat nekünk a leggyávábban, és nem a kollaboráns ál-ellenzékkel baszol ki, hanem velünk.

    http://nepszava.com/2014/04/uncategorized/bartus-laszlo-legitim-az-orban-rendszer.html
    “Tisztelt Olvasóink,
    tájékoztatjuk Önöket, hogy ennél az írásnál megszüntettük a hozzászólás lehetőségét, ahogyan hamarosan az egész Amerikai Népszaván megszűnnek a kommentek. A mindent igazoló választás után az Amerikai Népszava nem fogja az amerikai magyarok pénzén szórakoztatni az Orbán-rendszer magyarországi ellenzéki híveit, és nem kíván itt felületet adni a továbbiakban nekik. Az Amerikai Népszava heteken belül visszaáll eredeti profiljára, kizárólag az amerikai magyaroknak készülő nyomtatott lap egyes cikkeit közli majd, híreket nem közlünk, az unatkozó ellenzéki párthíveket szórakoztassák a parlamentbe jutott ellenzéki pártok az Orbán Viktortól kapott saját pénzükön. Az Amerikai Népszava nem nyit vitát a demokratikus Alkotmány és a jogállamiság normái fölött.
    Az Amerikai Népszava online nem zár be, hanem az eredeti funkciójának megfelelően visszatér a nyomtatott hetilapjában megjelenő publicisztikák közléséhez, és sok más orgánumhoz hasonlóan megszünteti a kommentelés lehetőségét. A parlamentbe jutott ellenzék az Orbán-rendszertől elnyert pénzén majd gondoskodik saját hívei szórakoztatásáról és pótcselekvéseiről. Az Amerikai Népszava nem kívánja a továbbiakban erre költeni az amerikai magyar olvasók pénzét.
    A Kiadó”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  32. Róbert (2014. április 7. hétfő 00:24)
    Köszönjük, disszidens testvéreink.
    — Ez gondolom, Bartusnak szól. Kétlem, hogy felvállalná veled a testvérséget.
    tőletek nem is vártunk mást
    — Úgy érted, semmi jót, ugye? Akkor mi a frászt keresel itt? És ki az a “mi”? A hozzád hasonló lúzerek?
    írogassatok csak egymásnak arról, hány dollárt kerestek és mekkora a Cadillac csomagtartója.
    — Rossz lehet ilyen aljasul irigykedni.
    Sok jót írtál, Bartus
    Ne ágaskodj ezzel a bizalmaskodással, a cipőfűzőjéig sem érsz fel.
    ezzel a húzással te fordítasz hátat nekünk a leggyávábban
    — Legyávázod azt, aki saját pénzéből, idejéből és energiájából tartott fenn egy lapot, ahová sajnos még te is írhatsz? Azt, aki éveken át viselte a “hazájában ellehetetlenített értelmiség” mocskolódását?
     
    A kommentelés megszüntetése többek között neked és a pofátlan, pimasz hangvételednek is szól. A szöveged alapján megtestesíted mindazt, amiért a magyaroknak rossz a hírük. Irigy vagy, sunyi, és elvárod, hogy más törölje ki a seggedet. Persze a maga által vásárolt papírral.
    Hánynom kell a szövegedtől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Vezéráldozatot hozott a ifjúbaloldali maffia 2014. május 29. csütörtök | AN

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos