Ronai and Ronai
AMERIKAI

Harmincezer kiképzett aktivista segíti Mesterházyt 2013. december 14. szombat 13:50 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(67)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Harmincezer kiképzett aktivista segíti Mesterházyt

Budapest, Székesfehérvár – Személyes és az internetes, közösségi kommunikációra építik a kampányukat, mivel nincs akkora médiafelületük, mint a Fidesznek – ezt mondta Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt elnöke Székesfehérváron. Az MSZP elnöke bemutatta a párt Fejér megyei képviselőjelöltjeit.

Mesterházy közölte, hogy kampányuk egyik része a kormány tévedéseire, hibáira hívja fel a figyelmet, míg a másik része arra, hogy mit csinálna az MSZP másképp, és kik lehetnek politikájuk nyertesei. A személyes kommunikációra az elmúlt években harmincezer aktivistát képeztek ki.

Az MSZP az 1-es választókerületben a párt székesfehérvári szervezetének elnökét, Márton Roland ügyvédet indítja. Bemutatásán a párt programjából a közbiztonság javítását, a munkahelyteremtést, a bölcsődék és óvodák fejlesztését emelte ki, valamint a nyugdíjkorrekciós programot.

A 2-es választókerületben Herczog Edit, a párt Fejér megyei területi szövetségének alelnöke, európai parlamenti képviselő a jelölt, aki a sajtótájékoztatón példákat hozott a kormány által elkövetett hibákra. A Közép-Duna vidéki hulladékfejlesztési rendszerre 2007-ben elnyert 16 milliárd forintról le kell lemondania a térségnek – említette meg. A kormány nem tudott élni a lehetőséggel, amit az MSZP-s politikusok harcoltak ki Brüsszelben, hogy 2020-ig működhessenek a szénbányák, 2014 végén a márkushegyi bányát bezárják. Ez rossz energiapolitikai döntés, az ottani családoknak megélhetési gondot jelent, valamint eltűnik egy szakma, és mérnökimportra szorul az ország.

A párt megyei területi szövetségének elnöke, Horváth András Tibor országgyűlési képviselő a 3-as választókörzetben indul 2014-ben a parlamenti mandátumért. A jelölt – utalva a bemutatót megelőző fideszes sajtótájékoztatóra – furcsának tartotta, hogy Tóth Erika, Alcsút alpolgármestere mondja azt, hogy be kell fejezni a lopást, miközben a településén egy új földesúri rendszer alakult ki. Első teendőik egyike lesz, hogy a földeket visszaadják azoknak a gazdáknak, akik eddig művelték.

A 4-es választókörzetben az MSZP színeiben Magyar András, a párt dunaújvárosi szervezetének alelnöke indul a parlamenti választásokon. Azt mondta, hogy a nyugdíjasszegénység ellen szeretne tenni, hiszen ők még mindig kénytelenek támogatni szerény jövedelmükből a gyerekeiket, unokáikat.

A Fejér megyei 5-ös választókörzetben az Együtt-PM 2014 választási szövetség állít jelöltet.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.5/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -4 ( 16 szavazatból)
Harmincezer kiképzett aktivista segíti Mesterházyt, 2.5 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(67)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

67 Reader’s Comments

  1. Nem értem ezt a Mesterházy gyereket.
    Ha elismeri, hogy nincs akkora médiafelületük, ha elismeri (közvetve vagy közvetlenül), hogy hátrányból kell indulniuk (jogilag támadhatatlanul!!!), akkor miért indul?
    Érdemes elolvasni a Die Presse cikkét, ahol magának 2/3-ot vizionál. Ennyi hibát egy ember nem követhet el, hacsak…..
    Ááááá, ebbe inkább ne is gondoljunk bele.
    .
    Itt bojkott kell, hogy a külföld ne legitimálja ezt a kormányt. De miért ne legitimálná, ha a saját ellenzéke (és a mögöttük lévő szavazók) is megteszik ezt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  2. 30 000aktivista???
    Most fenyeget, vagy dicsekszik?
    Ha ezeknek lenne ennyi aktivistájuk, már a sarkából ki kellett volna fordítani az országot.
    Mivel ez nem történt meg, és láthatóan nem is fog megtörténni, arra kérem ezt a figurát, hogy ne gurítson már ekkorát!
    Ez a szint már közelít az aljassághoz!
    Ha van ennyi emberük, akkor miért nem mozdulnak?
    Miért nem mutatják már meg magukat egy óriási rendezvényen,hogy legalább az övéinek egy kis összetartozás élményt nyújtsanak?
    Elkeserítő! Ez az ember is hazudik, de mekkorát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (37 szavazatból)
  3. Ő is kesztyűbáb, csak a szembenső paravánon…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  4. Kedves Vespasianus!
    A külföld szarik az országra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  5. orbán politikai hulla

    ez a házmestersz@rházi brigád pont olyan, mint a fajmagyar orbanista csürhe
    csak a piros emeszpé hátteret kell narancsrezsis logóra kicserélni
    köpedelem
    pöcegödör egy ország ez
    csőcselék nép a magyar
    legalja

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (27 szavazatból)
  6. orbán politikai hulla.

    meg értem hevességedet,de egy égész országot ne ítélj el.
    magyarországon azért vannak okos és becsületes emberek is.
    igaz azok többsége nem politikus….köszi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  7. És vajon mire képezték ki őket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  8. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    Az a bajuk, hogy folyonton bejelentenek és bemutatnak, ahelyett, hogy inkább csinálnák…
    Olyanok, mint a gyenge diák, amikor azt bizonygatja hogy ő készült, meg hogy hogyan készült, ahelyett, hogy belekezdene az anyag ismertetésébe.
    Mert ki a fenét érdekel, hogy ők hogyan készültek és készülnek fel ?!?!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  9. bumburi
    2013. december 14. szombat
    14:14
    “Ha ezeknek lenne ennyi aktivistájuk, már a sarkából ki kellett volna fordítani az országot.”
    Könnyen elhiszem ezt neked, hiszen okt. 23.-án sem voltak ott afőnökük mellett demonstrálva.
    Fene tudja, de engem nem tud maga mellé állítani az, aki egyértelműen hazudozik, másokat kirekeszt, arrogáns.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  10. Lehet, hogy ők néhány aktivisták “kiképeztek”, de őket meg nem ki, hanem felképelni kellene. Habár könnyen lehet, hogy ezt megteszik helyettünk mások.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  11. Mesterházi Attila úr,ha ilyen sikereket értetek el az aktivisták toborzásán, kezdjenek pódiumokat ácsolni Budapest legnagyobb terein, és ahogy a fidesz tette valaha naponta gyújtó beszédeket szeretnék hallani (de nem olyan nyivákolásokat,mint amilyeneket te tettél okt.23-án)
    Én mint kiábrándult MSZP törzs szavazó elvárnám ezeket a beszédeket semmi hazugság, manipuláció kizárólag az Orbán gazdaság politikájának, nemzetközi politikájának cáfolatára vagyok kíváncsi, ehhez nem kell hazudni ezeket adatokkal és tényekkel lehet bizonyítani.
    Legalább olyan hangot akarok hallani, mint amilyen Daniel Cohn Bendit használt az Európai parlamentben, amikor Orbán Viktort helyre igazította.
    Ha már Gyurcsány Ferencet kipateroltátok az MSZP soraiból, aki pedig jó szónok volt és ma is az, és eddig nem tudtátok pótolni a tehetségét próbáljatok meg találni soraitokban őhozzá hasonlót!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  12. Azt gondolom, hogy ennyi szavazatszedő bizottság lesz és mindenhová akarnak egy aktivistát, aki a szavazás során és a szavazatok összeszámlálásánál, mint bizottsági tag képviseli az mszp érdekeit.
    .
    Azt hiszem szükség is lesz rájuk, mert ezektől minden kitelik.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  13. Duma. Duma. Ezek az emberek 30 ezren eddig hol voltak? Ezután hol lesznek? Ha eddig nem használták őket az politikai alkalmatlanság.
    Ha most nem használják őket az politikai vétek. Ha csak jövőre akarják bevetni őket az politikai bűn.

    Nem hiszek már ezeknek az embereknek. Kirekesztenek, hazudnak és aljas politikai játékot játszanak. Még ők kérnek bizalmat? Amit eljátszottak?
    Előbb tegyenek le valamit az asztalra. Nem dumát. Cselekedet.
    Most nyilatkozzanak . Mit akarnak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  14. T. Mesterházy Úr ! Talán megvették a Kínai orvosokat is? Mármint azokat, akik fokhajma, homlokra való szorítását javasolják? Hát inkább szavazok , Gyurcsány Fletóra,mint az Önök, baloldalinak nevezett, gittegyletére. És egyébként , minden kissé rafinált ember tudja,hogy a jövő évben esedékes, orszarházgyűlési választásokat a fidesz nevű kretének gyülekezete nyeri. Aki nem hiszi, az majd meglátja. Inkább egy 6-9%-os DK. mint egy, éppen alulmaradt MSZP. Na mindegy, azért hajzselére fel! Fog ez menni. 2018-ra kell gyúrni, de nagyon! Gonoszka! Ne légy mérges Gyurcsányra, mert nem ő tehet arról, hogy birka a nép. Nálunk nemzeti sajátosság a birkaság, és ez marad is. Jön még 10% “rezsicsökkentés,és mindenki szülni fog, még mi is.(igaz már csak a klozeton) Na szóval, csak nyugalom, mindenki aki bírja, szidja, gyalázza ,köpködje őket,,és röhögjön, (kínjában). El fognak ők takarodni, hogy mikor? Na ez érdekes lesz, úgy saccolom ,még kb. 6 év. Addigra orbánc totál meghülyül, és csak maszturbálni fog ,éjnek idején, a Felcsúti arénában. mészáros lőrinc, pedig papír zsebkendőt nyújtogat. Nem kell ezt komolyan venni, mert elhülyültök, igyatok, röhögjetek, legyetek cinikusak, és várjatok. Mi fogunk röhögni a végén.(sajnos addig sokan sírnak) Meg különböző vitákat nyitni, elvekről,emberekről,közgazdaságtanról…. ugyan már, ez röhej.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  15. Bisztos, hogy ez a harmincezer ember aktívista? Ha igen, akkor ezeket aktív seggnyalásra képezték ki, mert sem egyetlen megmozduláson, sem pedig a közéletben nem láthatóak.
    Ha ennyi agitátor működne, annak látszata kellene, hogy legyen, viszont a szerncsétlenkedésen kívűl mást nem látok az MSZP-től. Az tuti, hogy még egy bolhás kutyára is szívesebben szavaznék, mint Mesterházyra és jelöltjeire. Ez a meggyőződésem október 22-én alakult ki. Ki tudja miért?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  16. “A személyes kommunikációra az elmúlt években harmincezer aktivistát képeztek ki.”

    Ha az aktivistáik is ugyanolyan zseniálisan kommunikálnak, mint a mesterek, akiktől tanultak, akkor nem csak a kétharmad, de akár a hatharmad is befigyelhet Mesterházy Attilának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  17. Egy újabb hazugság Mórickától.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  18. @bumburi:
    .
    “Ha van ennyi emberük, akkor miért nem mozdulnak?”
    .
    Lehet, hogy elkúrták, és aktivisták helyett passzivistákból képeztek ki harmincezret, csak még ne vették észre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  19. T. Mária! Jól pedzed! De azt tudni kell,hogy a fekete bárányok nyáját, ugyanúgy tereli a pásztorkutya,mint a fehérekét. Oda kecske nem fér be………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  20. Mária
    ++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  21. Szép kerek szám a 30ezer. Kb. ennyit ér ez a bejelentés. Mesterházy kimondott egy szép nagy számot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. Ez több mint elszomorító, fel sem háborodok rajta. Ennél a nívónál a cipőm sarka is feljebb van. Ez nem politika, eddig azt hittem, csak Orbán. Vannak itt úgy látszik többen is, sokkal többen. Külföldről csak megdöbbenéssel nézi az ember. Érthetetlen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  23. öntelt és ripacs mestersenkiházy
    pont olyan rikácsoló, mint orbán
    és pont azt az utat járja a pártjával együtt, aminek a vége is az lesz
    az emeszpéből aki valaki tett is, rögtön kiebrudalták
    Bokros
    Gyurcsány
    ma mind saját alapítású pártban van
    ezen kéne elgondolkozni mestersenkiházy atikának meg a bandájának
    pontosan ő az, aki akadályozza az összefogást
    csak kullog az események mögött
    nem egy vezéregyéniség
    a politika egyáltalán nem neki való
    az emeszpé tagság szépen lassan átszivárog a DK-ba
    oszt jónapot

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  24. Öreg pg
    “Bisztos (sic!), hogy ez a harmincezer ember aktivista?”
    .
    Nem biztos. Ennyi volt az MSZP taglétszáma tíz-tizenöt éve. A közben elhunytakat és a kilépetteket sorozatosan figyelmen kívül hagyják. (Tagrevízót régóta nem csináltak.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  25. Nagyon durva, hogy Mesterházy 2/3-ról álmodozik!
    Ő, aki egy színpadi előnyt sem tudott kihasználni???
    Álmodik a nyomor…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  26. Elszomorító bumburi, minden realitás hiánya . 30 000 aktivista és az MSZP milliomosai nem tudnak egy szórólapot terjeszteni. DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Ez már az MSZP hattyúdala – 30 ezer aktivistával vagy anélkül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  28. Fidesz-MSZP ? “Same shit” ahogy az angol mondana.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. Ez úgy 30000, mint ahogy az mszp a legnagyobb ellenzéki párt. Ezt mondják melldöngetve és tényleg nem tudtak még felmutatni semmit. Ha ebből csak 20000-et felvonultattak volna egyszer is, akkor azt mondom: Na! De semmi. Be akarják dumálni, mert azt gondolják, hogy ha mindig mondják, akkor az emberek elhiszik. Mint a fidesznél. De ehhez felmutatni is kéne valamit, hogy a sok duma hitelesedjen.
    Proaktív jól tudja. Ennyien voltak. Voltak. Úgy lehet ez, mint Hitler végnapjaiban volt. Ide egy páncélos hadosztályt, oda egy vadászrepülő ezredet! Aztán volt még 23 tankja, 2 repülője.
    Nagy pofáraesés lesz ez Senkiházynak. Csak kár az elfecsérelt lehetőségért. Dehát Mesterházy egy nagy senki. Ilyen tehetségtelen vezető politikus még nem került elő a rendszerváltás óta. És ez nagy bajunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  30. Bizony az itt a kerdes, hogy mig a fidesz ellenzekben a minden tokejet arra forditotta, hogy sulykoljak a sok bagyatag csokottagyunak, hogy “csak a fidesz”, addig az mszp ellenzekben a 8 ev alatt osszesibolt milliardokkal mit csinalt vajon? Nem grundolt maganak radiot (ami volt, azt cserbenhagyta, megolte), nem grundolt TV-t, nem grundolt print sajtot, gyakorlatilag egy fillert nem aldozott arra, ami az ellenzek KUTYA KOTELESSEGE. Ha minden egyes fidesz kormanybejelentesre jutott volna egy ellenhang, egy tenyszeru megsemmisites, meg mindig meglenne a manyup kassza, lenne trafik minden sarkon, es meg sorolhatnam evekig, mi minden maradt volna mukodoben.
    .
    Ez nagyon keves lesz. A DK persze ott van ahol tud, sajat kis(?) penzukbol nem gyoznek az orszag minden szegleteben kampanyolgatni.
    .
    30 ezer, hehehe :) nincs az osszesen 3, csak egy hadovalo gyava kaki pironkodik a szinpadon, aztan sertettem sirva fakad.
    .
    DK, ahogy felettem is irtak, bizony DK 6-20%-al, es megkerulhetetlenek lesznek. Mint minidig, most is irom: soha nem hittem volna, hogy 1989 utan odaig jutunk, hogy egy DK meretu partocskan fog mulni, hogy lesz-e piaci alapu demokracia es civilizacio 2014-ben. Hihetetlen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  31. … a foto jobb oldalan a holgy vajon epp a DK-ba atlepeset tervezgeti? Eleg ketsegbeesettnek latszik, igaz barmelyikunk az lenne mondjuk, ha a fonok olyat tol ki a szajan, hogy 2/3 meg 30ezer :>

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  32. Nekem itt a legnagyobb problemam az, hogy az ugynevezett ellenzeki partok tokerovel keszulnek -akkor ezek szerint demokratikusnak itelt- orszaggyulesi valasztasokra, mikozben az orszag ma mar egy lenyegeben fasisztoid/maffiaallam berendezkedesu. Raadasul olyan osszefogasban (annak matematikajaban…) hisznek, amit eppen ok nem kepesek letrehozni.
    .
    Ezt az egyebkent “nemhulye”, valodi szabad valasztasokat akarok is jol latjak, de nem tudjak, mit tegyenek!
    .
    Nos ugy gondolom, ha a menzan olyan kajat osztanak amit en nem szeretek, raadasul meg direkt rosszul is foznek, akkor oda bizony be nem teszem a labam.
    Tehat ilyen valasztoi feltetelekkel es ilyen valaszthato szereplok eseten az lenne a legjobb megoldas, ha ez az allapot/rendszer ugy ahogy van BOJKOTTva lenne. Parlamantje, takolmanya, rendezett esemenyei (valasztasok, stb…), minden…
    .
    Ehhez vezeto ero kell, amit valoszinuleg most mar csak egy ossztarsadalmi igeny fog kitermelni, hiszen a maiak elfelejtettek neven nevezni a mara kialakult hatalmat, majd az ennek a megallapitasnak megfelelo lepeseket nem tettek meg.
    Tovabba jol lathatoan nem is akarjak…
    .
    A mostanra kialakult helyzetben szerintem az jar el helyesen, aki a mai diktaturaval nem kot kompromisszumot (hallgassunk a sajat belso jo erzeseinkre, lassuk be, itt meg taktikazni sem lehet…).
    Egy esetlegesen un: “kisebbik rossz dontest” eselytelensegeben ugy hinni, hogy kozben valasztason valo resztvetellel nagyvaloszinuseggel a diktaturat legitimalnank, nos ez szerintem nem palya.
    .
    Sajnos most mar csupan az a praktikus: hatha tul sokan lesznek azok akik nem mennek el szavazni, hatha lesz egy olyan uj arc/ero, aki ennek tenyen alapuloan a tomegeket utcai politizalasra tudja majd hivni, es hatha majd igy eltavolithato lesz a teljes un:”politikai elit”.
    Ami most ugyan naivsagnak is tunik, de az elobb-utobb torvenyszeru lesz.
    .
    Addig pedig mindenki igyekezzen magat, csaladjat es gyerekeit biztonsagba helyezni. Torodjunk bele: ezt ugy ahogy kell, jol “eqrtuk”!…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  33. telekis
    Téphetjük mi a szánkat, nagyon úgy néz ki, hogy az ellenzék úgy ahogy van, egy általuk jól előkészített választási öngyilkosságot vállalnak fel, nem is tudom milyen érdekek mentén.
    Túl egyszerű lenne, hogy a parlamenti helyekért…
    Ilyen törvények mellett ugyanis nem nyerhetnek. Matekozhatnak reggeltől estig,
    sehogy nem lesz jó eredmény!
    Ha radikálisan nem távolítják el a kormányt, szép szóval, a sorba beállással sem mennek semmire egy választással.
    Ha nem azt harsogják, hogy ez diktatúra, és a megpuccsolt alkotmánnyal érte el a fidesz, akkor mehetünk a levesbe.
    .
    De hát mit várhatunk?
    Csendben voltak minden – alkotmány szerint – törvénytelenség esetén,akkor ne higgyük már, hogy most jön majd meg a józan eszük, és bojkottálni fognak.
    Nem is értik. Nem is akarják érteni, pedig TUDJÁK hogy mit tesznek ezzel.
    Mi isszuk meg a levét, ők meg mossák kezeiket a parlament falain belül. ha bejutnak egyáltalán.
    Mert az új választási törvény szerint akár az is megeshet, hogy út közben eltűnnek az ellenzéki szavazólapok (na nem mind,csak amennyi kell),és a parlamentbe csak a fidesz a keresztes párttal, a jobbik, és az lmp kap mandátumot a folytatáshoz.
    Durva, nem? Pedig megtörténhet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  34. Orbánék attól erősek, hogy mostanra van egy teljesen szétforgácsolódott baloldal.
    Ezt az erősen antibalos Bajnai felbukkanásával és egy törtető, politikailag nyeretlen újtörök kirekesztő összefogásával valósult meg. Az MSZP-nek vége!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. A tisztábban látáshoz ez is hozzájárul…
    http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/346375_kaparos_sorsjegy_avagy_az_ellenzek_lelkiallapota

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. bumburi
    2013. december 15. vasárnap
    08:55
    Hat igen, miutan elmentel, az ottmaradok kozott egy kisebb vita alakult ki a 2014es valasztasokkal kapcsolatban.
    Nagyon jo szandeku es jo erzesu tarsaink keresik annak lehetoseget: ezen az abnormalis allapotokon szavazasukkal hogyan tudnanak valtoztatni, illetve ezen gondolatok menten kotelessegunk-e megis reszt venni a voksolason?
    Sajnos azonban be kell latnunk, hogy egy olyan devians gondolkodasu ordogi korben es csiki-csukiban vagyunk, aminek minden egyes eredmenye (matekul mondva: peldamegoldasa) -mert a dolgok ugy vannak kitalalva es bevezetve- ennek az ujhorthy-hatalomnak kedvez.
    Ezert ezt, ugyanugy mint egy csalant, csak radikalis kapavagassal lehet elpusztitani, es utana is apolni kell a kertet, hogy a gyom tobbet ne is jojjon elo.
    Azaz, a “csalannal” targyalni/alkudozni hiabavalo dolog.
    Amig ez nem kerul felismeresre, tovabba nem ennek menten tortennek meg a demokracia ujboli letrehozasara atalakito lepesek, addig itt a jelenlegi politikai elit (koszoni szepen…) jol ellesz…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. Ha igaz amit állít Mesterházy itt az ideje a próbának.
    A jövő héten
    A parlament tovább akarja szűkíteni a nép hatalmát.
    Nem volt elég az Alkotmány megsemmisítése mely deklarálta a nép hatalmát .
    Helyette egy olyan Alaptörvény amely ezt már nem mondja ki.
    Egyoldaluan el kívánják venni azt, hogy a nép beleszoljon saját dolgaiba.
    Jövő héten a népszavazási lehetőségeket szigorítanák törvénymódosítással.
    30 ezer aktivista szervezze meg, hogy mégiscsak a nép akarata érvényesüljön.
    Ne korlátozzák hanem állítsák vissza a néphatalmat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. telekis
    Ha már szóvá tetted…
    Itt ragadom meg az alkalmat, hogy elnézést kérjek a kurta, furcsa távozásomért, és amiért el sem köszöntem rendesen.Mentségemre legyen mondva,hogy azért drukkoltam, hogy elérjem a vonatomat, mert utána már csak 22 órakor ment, és nem igazán biztonságos egyedül utazni ilyen késői időpontban. Legyen bár fiatal, vagy idős az illető.
    .
    Nagyon szerettem volna ott lenni ennél a vitánál, bár érdemben úgy sem tudtunk volna megfelelő álláspontra jutni.Eléggé radikálisan gondolkodom ebben a témában, megbántani meg senkit nem szeretnék.
    Való igaz amit írsz a kapavágásról.
    Ehhez viszont ellenzék kellene, akik meg akarnák, és meg is tudnák valósítani a gyomirtást hosszú távon.Ilyet nem látok, bármilyen elkeserítő is.
    Szerintem az emberek fogják megunni ezt az állapotot,, és tesznek ellene.Ha már az ellenzék képtelen rá.
    Sajnos nagy áldozatokat fog követelni, ha ez az út lesz csak járható.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  39. Szóval, amíg ilyen vélemények jelennek meg rólunk, nincs semmi realitása a bojkottnak.
    http://nol.hu/kulfold/gati_szabad__de_nem_feltetlenul_tisztesseges_valasztasokra_szamit
    Ebben a 79 éves politológus úgy véli, érzése szerint a 2014-es magyarországi választások “szabadok lesznek, de nem feltétlenül tisztességesek.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. bumburi, az utolsó mondatodhoz:
    Még mindig nem látják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. Gonoszka
    Szomorú, és egyben felháborító!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  42. bumburi, én már nem csodálkozom semmin. A kínai orvoslásban kifakadtam.
    Itt ugyanazok az emberek próbálják ugyanazt csinálni, amit eddig, csak a hitük elvesztésével és a tehetetlenség ereje hajtja csak őket. Hallgatom ezt az acsarkodó pofázást. Arra gondolok, hogy Thürmerék milyen nyomtalanul eltűntek. 40 év történelme kiesett. Nincs egy ember, aki tenne valamit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. A “baloldal” olyan szerencsétlen a politikához, hogy szinte hihetetlen. A jobboldal a fasiszta és náci retorikát és a fenyegetés módszerét átvéve egy populista, demagóg burkolatban csapja be a világot.
    Meg kell mondanom, hogy a régi káderek elhulltak, újak nevelésével nem törődtünk és akár elméletileg, akár gyakorlatilag hatalmas űr tátong az emberek és a valóság között.
    Nincs varázspálca, hogy egy csapásra felépüljön a rendszer. Átengedtük a terepet, kultúrházainkat, szakköreinket lerombolták, kezdhetjük előröl a munkát

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. Gonoszka! (…Thurmerek nyomtalanul eltuntek…)
    Konyorgom!
    Legyen 100%ban a Fidesze a parlament (ugy, mint Kadar idejeben), hogy utana senki se gondolja demokracianak ezt a mai diktaturat, hogy vegre mindenki tudja es vilagosan lassa: mi a teendo!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  45. telekis, ez nem megoldás. Kétfrontos harcot kell folytatnunk, egyrészt a belső ellenség ellen, másrészt a külső támadások ellen.
    A munkásosztály nem tűnt el, csak átalakut. Nekünk is át kell formálódni ás megtalálni a kapcsolatot. Mára a vezetőszerep megszűnt, ugyanakkor felértékelődött a parasztság szerepe. Ezért építi Orbán lázas sietséggel az új földbirtokos rendszert.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  46. Gonoszka
    Az egyikből következik a másik. Sajnos hagyták az elmúlt 40 évet is elhazudni, és tönkretenni!
    Csodálkoznak a sok ide oda vetődő fiatalon, akik már unaloműzésképpen is náculnak. Mert a családban is ezt látják.
    A megalkuvást a feljebbvalóval szemben.Az elhallgatást, és a tehetetlen dühöt.
    De hát a politikusok is ezt csinálják! Ezért választatták meg magukat?Akkor mitől, és mikor lesz jobb ettől a helyzettől?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  47. látom bumburi gép elé ülnek a mínuszolgatok. DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  48. Gonoszka
    Azt kell feltételeznem (már ne haragudj) hogy nem ismered az általad parasztságnak nevezett réteget.
    A parasztság mint olyan,megszűnt, nincs.
    1 Vannak mg-i vállalkozók,akik a földalapú támogatásért kussolnak, de rendesen. Az a réteg, akik új traktorokkal mentek tüntetni Gyurcsány idejében.
    2 Vannak földbirtokosok, akik most kapták (ják) a hűségükért a birtokokat. Ez már egy más világ. Ezek is a támogatásért, meg az uniós pályázatokért harcolnak. Na nem azért hogy munkahelyeket teremtsenek, hanem hogy üzletelni tudjanak, meg áfát csalni a termék ide oda utaztatásával (sokszor csak papíron)
    3 És vannak a napszámosok,akik bejelentés nélkül (ritka kivétel azért van a bejelentésre is) dolgoznak naponta 10 órát,méltatlanul alulfizetve robotolnak.
    Azokra sem lesz sokáig szükség, mert a modern mg-i gépek felváltják a kézi munkaerőt.
    .
    És most kérdezem. Ezek közül kikre gondolsz? A robotolókra? Ugye nem gondoltad át ezt az összefüggést?
    .
    A régi értelemben vett parasztság eltűnt. Nincs. Mindent felemésztett a földszerzés vágya, és így szépen ellehetetlenítették ezt a réteget is.Mert fejleszteni nem tudott pár hektár földdel,és inkább megszabadult a nyűggé vált földjétől.
    .
    Tévedésben ne legyél. Orbán nem azért épít új földbirtokos rendszert, hogy a parasztságnak jó legyen. Azért építi, hogy ez a terület is az Ő, és csókosai kezében legyen, és ott is monopol helyzetben legyen, az unió által vastagon megtámogatva.
    Tudom hogy kiábrándító, de ez van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. A minuszolók engem nem érdekelnek.legyen meg az Ő örömük is, ha már csak ez jutott nekik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  50. bumburi
    2013. december 15. vasárnap
    14:01
    “Tévedésben ne legyél. Orbán nem azért épít új földbirtokos rendszert, hogy a parasztságnak jó legyen. Azért építi, hogy ez a terület is az Ő, és csókosai kezében legyen, és ott is monopol helyzetben legyen,…”
    .
    Ezt hivom en joregota: ujfeudalizmusnak !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Vezéráldozatot hozott a ifjúbaloldali maffia 2014. május 29. csütörtök | AN

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Orbán küldöttsége Észak-Koreában 2014. április 9. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos