Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. April 14. Monday 1:05 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok

Budapest – Akkor lehet a világunk sikeresebb, ha nem félünk kimondani, hogy történelmi távlatokban európai egyesült államokat szeretnénk – mondta Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció EP-kampánynyitó rendezvényén, vasárnap Budapesten.

A Dk elnöke és EP-listavezetője hozzátette: azt szeretné, ha az új és erős európai egyesült államok vigyázna minden polgárára, biztosítaná számukra a szabad gondolkodást, a műveltség és tudás lehetőségét, tiltaná, hogy bármely állami hatalom belebeszéljen abba, hogyan gondolkodjunk, hogy az állam átlépje a világnézeti semlegesség határát, a kötelező hit- és erkölcsoktatást. Mindez ugyanis az európai családok, emberek magánügye.

Gyurcsány Ferenc hangsúlyozta: olyan Európát szeretne, amelyben a nők és a férfiak egyenlőek, ahol ők döntenek arról, hogyan akarnak élni. Szerinte egy erősebb Európa védelmet jelentene az önkénnyel szemben, jelenleg ugyanis Európa túl gyenge, és eltűri, hogy a kontinensnek „e fura szegletében új, Putyinnal szemező politikusok jelenjenek meg, és tartsák önkény alatt a szabadságra vágyó sokaságot”.

Több és erősebb Európára van szükség, több szabadsággal, több biztonsággal – mondta Gyurcsány Ferenc. „Mi a Demokratikus Koalícióban több Európát és több szabadságot akarunk, és ezt ajánljuk Magyarországnak”, tette hozzá. Tisztességes politikusokat akarnak, olyan Európában és Magyarországban gondolkodnak, ahol a politikus nem több mint bármely polgár. Mint mondta: azt látják, hogy Magyarországon az ügyészség nem számon kéri a politikusokat, hanem menteni akarja őket. Azt szeretnék, ha olyan korrupció ellenes európai ügyészség jönne létre, amely automatikusan magához vonzaná valamennyi tagállamban a politikához köthető korrupciós bűncselekményeket, hogy ne mentegethessék Poltok és mások a bűnt.

Orbán Viktort bírálva a DK elnöke úgy vélekedett, hogy a miniszterelnök hátizsákja jó helyen van múzeumban, a miniszterelnök nincs jó helyen. A Demokratikus Koalíció a miniszterelnök eszméjét, politikáját szeretné a múzeumba küldeni, a hátizsákjával együtt.

Az országgyűlési választás eredményére utalva Gyurcsány Ferenc elmondta: az eredményt elfogadja, a népet nem lehet hibáztatni a szabadnak tűnő döntéséért. A haza soha nincs ellenzékben, a haza ők is, mi is, velük együtt vagyunk a haza, mondta.

A DK elnöke szerint, aki Európában sikeres akar lenni, annak barátokra van szüksége. A miniszterelnökkel nem abban van vitája, hogy védeni kell a magyar érdeket, hanem abban, hogy mi a magyar érdek, és azt hogyan kell védeni. Az európai politikusoknak el kell mondani, hogy nem elegendő megengedni a szabad utazást, vállalkozást. Szükség van arra is, hogy az európai polgárok érezzék, a szegénységet fel lehet számolni hosszú távon, az életlehetőségeik közelebb kerülhetnek egymáshoz.

A kampánynyitó rendezvényen Gyurcsány Ferenc arra biztatott mindenkit, hogy szavazzanak Európára, a szabadságra, a biztonságra, a jólétre.

Címkék: , , , ,

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

38 Reader’s Comments

  1. Beszél bármiről szépen, meggyőzően.
    Csak a lényegről nem:
    A választáson való részvételére hamarosan felteszi a koronát az eskütétellel. Ezzel szőröstül-bőröstül elfogadta Orbán rendszerét.
    Ettől kezdve minden, amit mond, lényegtelen.

  2. Lényegremagyar!

    A régebbi közös piac jól működött, mert döntően germán népek és nyelvek alkották… Több nyelvű, de hasonló “mentalitású” országok között. Most is ezek “húzzák” a… A Vatikánnak nem tetszett volna valószínűleg túl sokáig ez se… A jelenlegi EU országait súlyos mentalitásbeli ellentétek feszítik, a déli, a keleti, az észak-nyugati… Akkor még ott van a túl sok nyelv. Egy francia, egy angol vagy egy német mikor fogja elismerni a másik kettőből elsődlegesként valamelyiknek a nyelvét? A Vatikán egységes szellemiséget vezetne be és a latint, mint hivatalos nyelvet? Igen, európai álmok… Még nagyon sokáig, hacsak nem “diktálják” majd az álmaink!


  3. A DK az előző ciklusban önálló frakció nélkül.
    A DK az új ciklusban is előreláthatólag önálló frakció nélkül.
    Amikor a kitartó hóágyúzás dacára sem tudják megrendezni
    az óriás-műlesiklást?
    Sok műhó semmiért?
    -
    A fentiekkel éles ellentétben a DK elhúzódó “frakciótlansága”
    szerfelett elkeserítő számomra.

  4. De jól beszélt a Feri!
    Tényleg jó lenne Európában élni teljes jogú állampolgáraként az uniónak!
    Csak egy bibi van.
    Kik alakították a politikát eddig, hogy ide jutottunk?
    Kik hagyták az Alkotmány félresöprését,és a jogaink csorbítását meglépni?
    Kinek volt befogva szája, és megkötve keze lába,hogy hagyták a nyugdíj, és TB jogosultságot eltörölni, és nem tenni ezek ellen a gyalázatok ellen semmit?
    Ki ment el választani,és ki agitált választásra egy diktatúrában csaló választási törvény szerint?
    Kiknek a felelőssége, hogy még össze is fogtak az ellenzéki pártok, hogy ezen a gyalázatos választáson legitimálják Orbán minden eddigi ténykedését?
    Kiknek a felelőssége, hogy veszélyben van lassan az uniós tagságunk is?
    Feri!
    Ha nem védtétek meg az Alkotmányt, és abból eredően a jogainkat,akkor mit vársz az Uniótól?
    Olyan országban akarunk élni…bla bla bla!
    Mit tettetek eddig érte, hogy olyan országban élhessünk?

  5. A DK azt hiszi, hogy igy nem darálódik be az orbáni újhorthy-rendszerbe?
    Hát pedig de!
    .
    Tegnap ott voltam az EP-kampánnyitó tömeggyűlésen is és az azt követő Szabadság téren rögtönzött tömegdemonstráción is, ahol szintén beszélt a “Feri”.
    A két beszéd eredőjét véve is nyilvánvalónak kellene lennie, hogy például történelemhamisitókkal -azaz igy fasisztákkal- nincs miben közösködni, most aktuálisan a parlamenti résztvételben, ahol csak egy látszatdemokrácia biodiszletei/eszközei lehetnek.
    Ebből is az látszik, a demokratikus érzelmű embereket és úgy általában is a kisembereket megtévesztő, azaz nem tisztességes a vállalt politikájuk!
    .
    Annyira erőlködtek az Összefogásba/Kormányváltásba, mit értek el vele?
    Valójában mire jutottak?
    Végeredményben 4db képviselői helyért/fizetésért elárulták a demokráciát!
    .
    Orbán Viktor hátizsákja mellé valók ők is…

  6. “Légy ostoba
    Légy ostoba. Ne félj. A szép szabadság
    majd eljő, szül neked igaz rendet.
    Nem béget rendelésre; halk, ha hagyják;
    de ha elhallgat, hallod a csendet.
    Légy ostoba. Nincsen más menedéked,
    mint rögeszméid rácsa, te majom.
    Csak át ne gondold úgy, mint egy egészet,
    hogy e ketrec-lét: élni alkalom.
    Vagy légy szerelmes: az nagy butaság,
    mégis megóv – ne akarj okosabbat.
    Magad fölé hajolsz, mint tóba ág,
    s a mélyben nem tükör lesz: csupa ablak.
    Élhettél volna másként? Meg ne kérdezd.
    S élhetsz-e még, ha lassan csukva hagynak.”

  7. Hát, ahogy elnézem, Gyurcsány elfelejtette elolvasni John Jakes – t. (Észak és Dél)
    Itt Kelet – Nyugat, némi változtatással…..
    Hm…

  8. A CSALÓDÁS.

    A csalódás nem az számomra hogy egy csaló választáson győzött a fidesz .(ez nem volt kétséges) Számomra nem volt csalódás az ellenzékszerű, mert lehetett látni a 4 év munkája után hogy mennyit érnek. Kicsit csalódás volt Gyurcsány Ferenc, mert őt sokkal többre tartottam vmikor. Számomra csalódás hogy Iványi Gábor (akit tisztelek, és elismerem munkáját a szegényekért) azt mondta , “”nincs baj a katolikus egyházzal”" mondta ezt egy istentisztelet utáni alkalmon. És csalódás az amikor olyan személyek, akikre figyelnek az emberek megalkusznak, mindenféle okokra hivatkozva magukra hagyják a szabadságra vágyó embereket. De van egy pozítív hozadéka számomra ennek az egész eseménynek. Rávilágított arra hogy “”"NEM EMBEREKRE KELL FIGYELNEM”"”" És nagyon hálás vagyok hogy ezt megtapasztaltam. Akinek van füle az érti amit mondani szeretnék.

    https://www.flickr.com/photos/112596536@N06/13841640883/lightbox/

  9. A baltás gyilkos cinkosai dícsérik az MSzP-t és vezetőit azzal, hogy felismerték a nemzeti összetartás fontosságát.
    GyF azt nyilatkozta, hogy ha megválasztják is EU-képviselőnek, az itthoni parlamentben kíván politizálni. (Ergo: a centrális erőtérre fog felesküdni .)
    .
    Akinek eddig nem nyílt fel a szeme, annek ezután sem fog.
    Az ország lerohad, egész régiók nyomorognak. Növekszik a kényszerű bűnözés, ami ellen sikerrel mozgósítanak a legszélsőségesebb gyűlölet-szervezetek. (A siker nem a bűnözés visszaszorításában értendő, hanem az mozgósításban.) De ez sem lesz elég a “rend” fenntartásához. Hamar olyan rendőrállamá válunk, amiben a rendőrség saját kezébe veszi a fosztogatás és a gyilkolászás nemes feladatát, és a nem hivatalos fosztogató bandákat rivális szövetségesei között tartja számon.

  10. Elszállt a hsz-om, leírom újra.
    Tegnap Gyurcsány azt mondta, hogy a múzeumba leadott hátizsákban benne van az általuk soha el nem fogadott alaptörvény is.
    A választással viszont elfogadták. Az esküjükkel meg meg fogják erősíteni.
    Miért nem meri bevallani?
    Egyik hazugság a másik után…. a végtelenségig?

  11. nemzeti szagú lócitrom

    gyurcsány is tovább csinálja a parasztvakítást
    aztán szépen bemennek a parlamentbe a többi mocsadékkal együtt, akik felveszik a havi zsetont és vak komondor módjára ugatják az AZER-i himnuszt
    többet néztem volna ki gyurcsányból
    úgy tűnik őt sem zavarja az Alkotmány és választási törvény killer állapot
    elfogadta az illegitim orbanita játékszabályokat
    innentől kezdve a dk nevű gittegylet is halálra van ítélve
    még pár évig elagonizálnak oszt ámen
    vagy, mint trójai falóként küzdeni tovább ebben az orbán rendszerben ???
    tényleg nem értem az észjárást….
    szerintem ott olyan nincsen
    hazámat egy audi kulcsáért (meg némi EP fizetésért)
    ez már inkább közelebb áll a valósághoz
    pedig pont gyurcsány volt az, aki az öszödi beszédben kimondta, hogy a havi 150 rugóért ne csak melegedni járjanak be a képviselői helyekre
    persze a sok megvezetett hívő tapsol ehhez tovább
    ők az igazi vesztesek, meg lúzerek
    egyik “ellenzéki” vezér sem merte bevállalni 2012 januárjában az Opera ostromát
    meg kellett volna kérdezni a tömeget a színpadon: “Emberek ! Jártatok már az Operában? Láttátok már belülről? Mert most megnézzük közelebbről is!! Utánam Emberek!!! ” – letaposni a pintéri kutyákat, betörni az épület kapuját, kirángatni a csúti ganét és adj neki a pesti flaszteren
    akkor és ott le lehetett volna számolni az illegitim orbán rezsimmel
    ez valóban egy szabadságharcos lépés lett volna
    már rég túl lennénk a nehezén
    ehelyett folyatódik tovább a hazudozás, a kábítás
    a sok primkó meg el is hiszi
    ők sem jobbak az orbáni szavazóknál
    a különbség csak annyi, hogy ott már kés és sósav is akad a kezekben, no meg egy kis molotov kokét
    celeb-gittegylet szintjére süllyedtek ezek a pártok…
    Magyarország megérdemli a sorsát
    majd döntenek helyettük, a fejük felett máshol
    Berlinben, Brüsszelben, Washingtonban
    ez az ország se nem tényező, se nem tétel
    sem gazdasági, sem társadalmi szempontból
    az EU inkább az elszigetelés politikáját fogja választani
    ” ha nektek így jó , legyen így , buta és beteg magyarok ”
    a butaság, az elmebajjal és a gonoszsággal párosulva = Magyarország
    tisztelet a kivételeknek:
    ők már vagy kint vannak, vagy épp az emigrációt tervezgetik
    az Ember tényleg csak azokat a normális Polgártársait sajnálja, akik maradnak és őrlödnek a fideSS meg a műellenzéke között

  12. bumburi (2014. április 14. hétfő 10:12)
    Gyurcsány azt mondta, hogy a múzeumba leadott hátizsákban benne van az általuk soha el nem fogadott alaptörvény is.
    A választással viszont elfogadták. Az esküjükkel meg meg fogják erősíteni.

    Ezen az alapon én is mondhatnám, hogy nem fogadom el az Elektromos Művek létét, de ettől függetlenül rendesen fizetem a számláit, mert muszáj.
    Az ilyesmire több név is van: hőzöngés, hazugság, sumákolás, üres szájalás stb.
    Idáig süllyedt az a Gyurcsány, akiről korábban már majdnem elhittem, hogy lehet más a politikus.
    Szégyellje magát.

  13. Ego
    Megegyezik a véleményünk, mint oly sokszor.
    Én is próbáltam elhinni, hogy van változás, de nincs ma már látom.
    Egyre mélyebbre süllyednek mindannyian.

  14. hamlett 2014.ápr.14-i versikjét nagyon ajánlom a béke (béka)menet résztvevőinek és a Proffeszorok Bathyányi Köre tagjainak.Az irás az ö viselkedésüket tükrözi.

  15. Lényegremagyar!

    Hamlet! Verse egész jó, csak a “majom” helyett pontosabb kifejezés kéne, ha megengedi.

  16. Lényegremagyar!

    @admin: kérdem Önt, tehetek-e ide föl egy-két verset a szerző tudta nélkül, ha szerintem idevaló? Nincs mód külön engedélyt kérni. Már mások is idéztek innen-onnan.

  17. Lényegremagyar!

    Gyurcsányban csekelységem is nagyon csalódott. Annyi pénze van, hatalma már soha nem lehet, miért nem hagyja abba?! Beteg szegény?

  18. Lényegremagyar!

    @Öreg Titán: ha megkérhetem Önt, válaszoljon valamit! Azt írja, a nulláról indulhat csak erkölcsileg tiszta ellenzék. Igaz! A mai fiatalságban lát-e Ön ilyen, erre alkalmas “alakzatokat”? Én vak lehetek, de nem látok ilyeneket. Nem gondolja Ön, hogy előbb egy tiszta jövőkép kéne, aztán az ezt képviselő új ellenzék?

  19. Olvastam, 168ó-ban egy baloldalról szóló értékelést, hogy mi kellene:
    “egy világos értékrenddel és eszmei munícióval felvértezett, a jövőre vonatkozó progresszív elképzelésekkel és ennek megfelelő programmal bíró baloldal”
    -
    Erre reagált egy régóta Németországban élő magyar, aki talán megnézte az Orbánról nevezte el a gyermekét c. gyönyörű szép videót:
    “Jol hangzik, tisztelt Uram.
    Keressen mar ra vevöt.”
    -
    Valóban elkeserítő a helyzet, jó és gyors megoldást nem látok, talán az lehet, amit a szögön fekvő, nyüszítő kutya gazdája felel arra a kérdésre, hogy miért nem fekszik odébb, ha fáj neki – majd, ha még jobban fáj…..

  20. Lényegremagyar!

    Nagyon valószínű, hogy a németekkel azért mernek kötözködni többféle módon a fidákok, mert valamiért meg van kötve a kezük a németeknek. Ha ez igaz, akkor továbbra is kapják a lóvét ezek a… Az ukrán válság előtt is lehetett szó Paksról? Azóta meg főleg! Az oroszok mehetnek a… Mo.: az EU kiskapuja? Több okból is? Stb… Na jó: Németországot egy másik, szalonképesebb kormány is ki fogja tudni szolgálni? Ha Paks marad, O. mehet? Ha ellenzéki vezér lettem volna, lehet, hogy ebből indultam volna?…

  21. http://nepszava.hu/cikk/1017116-magyarorszag-megerdemelt-kudarc
    -
    A hozzászólások még elkeserítőbbek, mert akik hsz-t írnak internettel rendelkeznek, sőt 3 diplomás is van, így megállapítom, hogy nem kell itt más CSAKAFIDESZ!

  22. Jó, hogy van Gyurcsány, a választási kudarcot lehet a nyakába varrni, sőt az elmútnégyév minden fideszes sarát utólag is rákenni, és előre kollaboránsnak kikiáltani,, mert képviselő akar lenni.Már csak az öszödi beszéd felemlegetése hiányzott, de talán csak figyelmetlenül olvastam.
    Megérdemeljük Orbánt, a hátsókertjében felépített – és egyebütt is – igen izléstelen stadionnal /akár csak a szörnyű szinű kedvenc kanapéja / azaz a mucsaiságot!

  23. Julianna65
    2014. április 14. hétfő
    14:42
    “…de talán csak figyelmetlenül olvastam.”
    .
    Igen

  24. Tájékoztatnám a kedves fórumózókat a következőről: sajnos sokan nem látják a fától az erdőt!!!
    Lehet itt szidni Feriéket amiért elindultak a választásokon – hosszabb-rövidebb vívódás után de elindultak. Lehet itt ugatni, hogy bojkottálni kellett volna a választás, azonban az sem hozott volna kellő eredményt! Miért? Mert az LMP, a Jobbik és a többi kis gyorsan létrehozott business pártocska ettől még elindult volna, és baromira nem érdekelt volna senkit ha 3-4 párt meg bojkottot kiált.
    A választók 39%-át így sem érdekelte a választás és ama jogának gyakorlása, amit 4 évenként léptethet érvényre. Pedig most ténylegesen fontos dologról kellett volna dönteniük: maffiaállam VS demokrácia. Az eredményt mindenki látja, függetlenül attól mennyire voltz elcsalva a választás!
    Aki ezekután továbbra is csak és kizárólag a politikusokban keresi a hibát, annak üzenem, jobb ha csendben marad! Volt egy bizonyos 3 igenes népszavazás, ahol talán másképpen kellet volna megintcsak szavazni, DE nem. A válasuztók többsége akkor mondott igazából nemet a demokráciára, a modernizációra és mindenre aminek értelme lett volna! Az igazi züllés ott indult meg tömegesen!
    Márpedig ha valaki öngyilkos akar lenni, azt nem lehet megállítani! Ennek az országnak Mohács kell továbbra is meg önámítás jó sok másramutogatással és mások okolásával saját sanyarú sorsunk miatt, amiért igazából önmagunk vagyunk a felelősek.
    Mindenesetre köszönjük meg a magyar médiának a sokéves néphülyítést és az el nem végzett munkájukat mikrofonállványként! A társadalomnak pedig a sokéves lavírozást mindenben. Meg kellene végre húzni egy határvonalat és nem átugrálni rajta kedvünk szerint, hanem konzekvensen kitartani döntéseink mellett és vállalni annak következményeit a vele járó felelőséggel együtt! Ezt ugatja Bokros és “Feri” évek óta. Ennek ellenére még itt is szapulják őket…ehhez csak gratulálni tudok!

  25. Míg az Amerikai Egyesült Államok (az Unió) – a szó legszorosabb értelmében – n e m . nemzetállamok közösségeként, végsősoron az az egyenlő emberi jogok alapján egyesült, addig az Európai Unió nemzetállamok [először gazdasági,] majd a páneurópai . n e m z e t e k .p i l l a n a t n y i . egymásra borulása hozta létre, amely az események tanúsága szerint is hiú ábrándnak tekinthető…

  26. A megszállási emlékmű az ornitológiának egy sajátosan evoluciós szakaszával akar foglalkozni, amikor a . t u r u l l . e g y e s ü l t. a . n á c i . s a s s a l . amely szerelemből és nászból egy olyan abszolút terméketlen hibrid jött létre, amely csak halált szülhetett…
    Jó lenne, ha ennek a genetikai bukfencnek a történelmi törvényszerűségét a hungarizmus mai képviselői végre leszűrnék és mindkét totemet kihajítanák a szemétdombra, mert csak ott nyernek értelmet…

  27. Elnézést .
    csak annyit szeretnénk írni én kedvelem Gyurcsány Ferencet
    én már csak ilyen vagyok
    nem rossz ember az !
    ez az én magánvéleményem a másért is tiszteletben tartom
    szép hetet kívánok
    csak ennyit akartam
    köszönöm

  28. Én is kedvelem Gyurcsányt,de azt is figyelembe kell venni,hogy ebben az országban igen nehéz a lámpát felkapcsolni.
    Orbán -lényéből fakadóan -bárkit bárki ellen képes felhasználni,ellene tisz-
    tességes eszközökkel nagyon nehéz fellépni.

  29. Fáradt vagyok, és megcsömörlött. Bármit írnék, azt már Bumburi is leírta.
    Ebben az országban – ahol az egyszerű emberek tömege bekajálta a rezsi-kamut, ahol azt szajkózzák, hogy a mi királyunknak köszönhetjük a rengeteg munkahelyet (mármint, hogy az Unio más országaiban dolgozhatnak a fiatalok), ahol az emberek azt mondják, hogy nem jó, de maradjon így – ne várjon senki változást.

  30. Igen, igen! Ő is tudja, nagyon jól tudja, hogy mi készül! Szépen adagolja a népnek… Amerikai Egyesült Európa… Ez igen!
    Bizony, bizony. A média az, ami fenntartja ezt a rendszert. Ha ők nem lennének, ha őket nem vették volna meg kilóra… A rendszer már rég összeomlott volna!!! Ebben biztos vagyok. Nem a politikusokkal van a baj. Egyáltalán nem. A néppel! Csak a csóró nép meg benne ül a hintában, hosszú-hosszú évek óta, fogalma sincs, hogy mi a fene történik. Persze, nem általánosítok, mert azért van, aki látja, tudja… Amit nem tudsz, az kontrollál téged. Amit tudsz, azt te kontrollálod. Magyarul: vagy Te irányítasz, vagy Téged irányítanak. A TUDÁS HATALOM!

  31. Sajnos ,de való:szarból nem lehet vajat köpülni.

  32. Dybbuk666
    2014. április 14. hétfő
    16:09
    Értő olvasással ajánlom figyelmébe:
    ../../../2014/04/velemeny/bartus-laszlo-a-hazug-matematika.html

  33. Tudod e, hogy Gyurcsány Ferenc előbbre látott?Gyurcsány előbbre látott?
    Népszabadság 2011. december 7.
    http://nol.hu/lap/forum/20111207-gyurcsany_elobbre_latott_
    És azt tudod-e, hogy társszerzője egy Nobel-díjas amerikai közgazdász könyvének. A könyv címe: Regulating Competition in Stock Markets
    / Hogyan kellene átalakítani a tőzsdék szabályozását /. A kilenc fejezetet tartalmazó kötetet hárman szerkesztették, köztük találjuk az ugyancsak magyar Dalko Viktóriát, és összesen heten közreműködtek az egyes fejezetek megírásában. Gyurcsány neve a kilenc fejezetből hétben tűnik fel társszerzőként.
    A volt miniszterelnök bejegyzése szerint a honorárium előlegét, mintegy kétezer dollárt már a megjelenés előtt megküldte számára a kiadó.

  34. Almasi
    Senki nem vonja kétségbe Gyurcsány kvalitásait.
    Viszont politikai vakságban szenved, és magával rántja a pártjával szimpatizálókat, és tagjait is.
    Hatalmas lehetősége volt a DK-val.
    Nem tudott élni vele.
    Ennyire egyszerű a dolog.
    Tudomásul kell vennünk.

  35. .

Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. December 30. Tuesday | Bartus László

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. December 4. Thursday | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. April 29. Tuesday | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. April 15. Tuesday

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos