Ronai and Ronai
AMERIKAI

Akiből nem lett demokratikus szalonna 2013. december 30. hétfő 3:54 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Akiből nem lett demokratikus szalonna

Budapest – Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. A rendszerváltozás után néhány évvel mondta ezt Kövér László, akkor, amikor még a Fidesz magát liberális baloldali pártként határozta meg, és amikor az akkor még a Kövér által kiadóként jegyzett Magyar Narancs Cápaszem című gúnyos kiadvánnyal „köszöntötte” a katolikus egyházfő magyarországi látogatását.

Az idősebbek és az egészen középkorúak még emlékeznek arra, hogy a Fidesz prominensei szívesen gúnyolódtak a vallással és a hívő emberekkel, az akkori kereszténydemokraták parlamenti felszólalásait nemegyszer viccesnek szánt beszólásokkal színesítették, és rendre felhangzott a csuhások és a térdre imához csatakiáltás.

Abban a kommunista kutyás történetben speciel igaza lett Kövér Lászlónak, mert sem belőle, sem azokból a társaiból, akik még ma is mellette vannak, tényleg nem lett demokratikus szalonna. Ugyanazok maradtak, akik mindig is voltak: suttyó alfahímek, akiket akkoriban egyedül a futball, az ivászat és a csajozás érdekelt. Igaz, ma a futball helyett stadionokat építenek, az italozás házi pálinkafőzéssé, a csajozás vak komondorozássá nemesedett.

Kövér László érdemeit nem sorolnánk, legyen elég annyi, hogy dicsőséglistáját ezúttal egy újabb otrombasággal gyarapította. Sok más eszelősség mellett ugyanis azt mondta szombaton este az Echo tévében, hogy Gyurcsány Ferenc jelenléte egy gennyedző seb a demokrácia testén. Lehet, hogy az ünnepi áhítat váltotta ki belőle ezeket a keresztényi gondolatokat, nem tudhatjuk meg soha.

S mielőtt még Gyurcsány hívei vérbosszút kiáltanának, mondjuk ki, gyorsan: ez a mondat nem Gyurcsány Ferencről szól. Kövérnek ez a már szokásosnak mondható tahósága nem a DK pártelnökét, az egykori miniszterelnököt minősíti.

Nem Gyurcsány Ferenc, de még csak nem is a magyar demokraták problémája Kövér László. A bajszos házelnök már sokszor megmutatta magát a hazai közönségnek, tudjuk, kiről van szó, vele kapcsolatban már semmin sem csodálkozunk. Inkább Kövér párttársainak és a ma még hol gyanútlanul, hol pedig gyáván hallgató Magyarországnak kellene elgondolkodnia azon, mi lesz, ha e fura tekintet gazdája, úgyis, mint elszabadult hajóágyú, egyszer csak ellenük fordul.

A baj nem az, hogy Kövér László szemmel láthatóan nem mindig tudja, hogy mit beszél. A baj az, hogy velünk, magyarokkal mindent meg lehet csinálni.

Birkanép vagyunk, hiába hazudjuk szabadságszeretőnek magunkat.

Más kérdés, hogy a házelnöki maskarába öltözött Kövér miért engedheti meg magának mindezt. Bárki ember, aki nem visel hozzá hasonlóan magas sarzsit, és nem költ közpénzből milliókat évente benzinre, beszélhet így. Bárki ember beszélhet bárhogy, ám a Magyar Köztársaság (lesz még egyszer, hiába szüntették meg Kövér és elvtársai), parlamentjének elnöke nem beszélhet így egyik politikai ellenlábasáról sem.

Persze, erre is van magyarázat, mégpedig az, hogy Kövér László, aki párttársaival együtt már régen nem fiatal, és még ennél is régebb óta nem demokrata, csak látszólag házelnök.

Kövér László valójában most is ugyanaz, ami valamikor volt. Nem lett belőle demokratikus szalonna, mert nem is akart az lenni soha. Elég csak ránézni, egy percig hallgatni, amit mond, és könnyű belátni, hogy igaza volt Nagy Ferónak, amikor Beatrice nevű zenekarával már jó harminc évvel ezelőtt azt énekelte: az idő nem nekünk dolgozik, csak megöregít.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (36 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +72 ( 82 szavazatból)
Akiből nem lett demokratikus szalonna, 4.9 out of 5 based on 36 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

31 Reader’s Comments

  1. Érdekes, és elgondolkoztató, hogy az őszödi beszéd után elkövetett totális Gyurcsány elleni letámadás, karaktergyilkosság a hatalom teljes megszerzése után is ennyi évvel a Fidesznek külön programja van Gyurcsány további inzultálásához és ezt fontosnak tartja.
    .
    Azért ez magyarázatot kíván a részükről ugyan miért kell meg mindig folytatni Gyurcsány inzultálását . az ő magyarázatukra lennék kíváncsi.
    .
    Valaki leszámol a politikai ellenfelével de négy év után sem nyugszik. Tovább inzultálja. Hmmmmmmm

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (46 szavazatból)
  2. Hamvakkal futkorászó, a szomszédos állam határőrein “jót röhögő” izétől, mint a magyar Parlament házelnökétől, aki szerint a tőle balra ülő hölgyek és urak, ha rajta múlna, nem ülnének ott, na ilyentől mit lehet várni?
    Talán, hogy mondjon le!
    Normális országokban bizonyára ezt követelnék az emberek.
    De tudjuk, nálunk a PlagiPál “álamfő” lebukott a doktorija miatt, a sok hazudozás után végül lemondani kényszerült, vastapssal búcsúztak tőle!
    -
    Akiknek a háza ég mindig azok kiabálnak: komcsiznak, buziznak, így próbálják magukról elterelni a figyelmet, ami a nem ma születetteken kívül senkinél nem jön be: mi tudjuk ki volt és mit tett!
    -
    http://orulunkvincent.blog.hu/2012/12/22/nicsak_ki_beszel_125

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  3. Eagle
    A magyarázat nagyon egyszerű.
    Az igazi közvélemény kutatások ott vannak a fiókjaikban.Azok meg fehéren feketén mutatják a számokat, hogy milyen lendületesen szaporodik a DK tagsága.
    Mindig is féltek Gyurcsánytól!
    1 Az előélete, az esze, és a mostani támogatottsága végett.
    A fidesz banda sosem dolgozott! Ezzel szemben Gyurcsány a korát elhazudva kereste meg a tanulmányaira a pénzt, volt úgy hogy 3 műszakban.
    .
    2 Az esze végett – elmondhatják bármilyen hülyének, gennygócnak, de Ő volt az, aki a Corvinus egyetemen tartott 2 olyan előadást, ahol pl a fidesz banda egy tagja megmukkanni sem tudott volna a témában.
    .
    3 Kiegyensúlyozott, boldog családi élete van, ráadásul az őszödi beszéde óta őszinte. Amit ez a fideszes banda végképp nem tud megbocsátani,mert nekik már hazugsághegyekkel kell megbirkózniuk ahhoz, hogy a normális emberek meghallgassák őket.
    .
    A fidesz minden tagja tisztában van azzal, hogy nekik, és az mszp árulóinak köszönhető Gyurcsánynak a furcsa mód alakult kormányzása.
    Mert a sok gáncsvetés ellenére is voltak érdemei, azt azért el kell ismernem még nekem is, aki sokszor haragszom rá, és írom a magamét,holott tudom, hogy tárgyilagosan kellene mindent nézni az Ő kormányzása alatt is.
    .
    Mindenesetre fenn áll az a veszély ( akár csak elméletben is) hogy Gyurcsány ,és a pártja övön aluli ütésekkel sorozhatja meg a fideszt. Jogosan, teszem hozzá, mert senkire annyi szennyet nem szórtak, mint rá.
    És igen!
    Még az a veszély is fenn állhat, hogy a DK lesz a legnagyobb ellenzéki párt, ha így haladnak!
    Ha az mszp tagsága felébred végre a kómából, és meglátja azt, amit már nem is titkol a vezetősége, akkor nagyon gyorsan átáll a DK-hoz, ahol az érdekeit képviselik.
    A mostani mszp vezetősége ugyanis csak a túlélésre játszik, és a baráti kör helyzetbe hozására!
    Nem beszélve az E2014-ről, akik már rendesen amortizálják magukat,a Bajnai sasszézásai kezdenek kiderülni, és ez nem igazán szimpatikus a tagságának.
    .
    Ezért van az, hogy a fideszes tahók újra kezdik ekézni Gyurcsányt, mert érzik a veszélyt. Ami ha nem is testközelből, de még így messziről is veszélyt jelent rájuk nézve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +54 (66 szavazatból)
  4. Csacsicska Tamás

    Itt már nem Gyurcsányról van szó – hanem valami másról.
    .
    A Fidesz kormányzat az utóbbi hetekben láthatóan kapkod: előbb Matolcsy „íratta ki” a külföldi bankokat Magyarországról, azután Rogán és Orbán állt „a nép oldalára” a Kúriával szemben. Begyorsított a rezsicsökkentő biztos, Kövér rátámadt a társasházak közös képviselőire, hirtelen megemelték a parlamenti őrség létszámát, meghosszabbították Orbán házának TEK védelmét. A Századvég ugrásszerűen emelkedő (!), mások által meg nem erősített Fidesz előnyt jelentett, majd jött a mostani Gyurcsányozás. Mindez a karácsonyi hangulatban, nem mástól, mint a nagyon-nagyon keresztény Fidesztől.
    .
    Valami komoly probléma lehet a háttérben: vélhetően gazdasági-pénzügyi tárgyú gond. Mondjuk az ország finanszírozásával kapcsolatosan. Mintha nem nagyon jönnének azok a külföldi befektetők, nyugatról végképpen nem, keletről még annyira sem.
    .
    Kapkodás, ingerültség, tahóság, bunkóság. Végjáték a Duna mentén?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (52 szavazatból)
  5. Ő csak tudja!!

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  6. Dehogy végjáték!
    Belehúztak a kampányba!
    Most még megtehetik az aljasságokat, hát megteszik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  7. Kampány? Na mit hallottam ma a Kossuth rádióban?
    Egy hölgy hosszan fejtegette az öt éves választási ciklus előnyeit.
    A végén, mintegy mellékesen megjegyezte, hogy ehhez alkotmányt kell módosítani.
    A fidesznek csak most van erre alkalma és én azt gondolom, hogy meg is fogja lépni. Eddig nem értettem, hogy mitől ennyire nyugodtak, hiszen szétlopták ezt az országot. Ja és most már az is értem, hogy miért is van még szabadlábon Gyurcsány.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (21 szavazatból)
  8. ORBANE A TEK EVI 12 Milliardert , HAT A KOVER PARASZTNAK IS KELLETT EGY TESTULET NEHOGY MAR A FELCSUTI PARASZT TOBBET ERJEN MINT SOVANY PARASZT LACIKA EX PART CSICSKAS IGAZ EZ CSUPAN 2 .6 MILLIARDBA KERUL NEKUNK ! ERDEKES SZEMLELETUK VAN EZEKNEK A LEGALJASABB HUTLENKEZELO KOZTORVENYESEKNEK! MEG ERDEKESEBB A TARASADALOM ERZEKETLENSEGE EZEKRE A FELESLEGES KISZORT SZAZMILLIARDOKRA ! SOKAN MEG EGYET IS ERTENEK VELE NA EZEK AZ IGAZI SZERENCSETLEN HATOKROK AKIKNEK AZ ELETROL A TOSZTESEGROL FURCSA GONDOLATAIK VANNAK EZEK AKIK AZT MONDJAK MIERT BAJ HA VIKTOREK IS LOPNAK HAAAT A GYURCSANYI MEG A LIBAS IS LOPOTT NEHOGY MAR VIKTORKA NE LOPHASSON! EZEK AZ EMBEREK MIT MONDANAK A GYERMEKEIKNEK UNOKAIKNAK, MILYEN ERKOLCSI NORMAVAL ENGEDIK KI A SZULOI HAZBOL GYERMEKEIKET ? SZOMORU A MAGYAR VALOSAG MARADI ,KORLATOLT , GYULOKODO,BESZARI , SEGGNYALO NULLA EMBEREKET TERMEL A RENDSZER A MAGYAR LABDARUGAS A MAGYAR VALLALKOZOI RETEG IS ATVETTE EZT A ROSSZ GYENGE JELLEMTELEN ERTEKRENDET EZERT AZTAN SEHOL NINCS EREDMENY MERT MEG MAGYARAZZUK JO A TERMEKUNK CSAK. A ROHADT KAPITALISTAK NEM VESZIK MERT MAGYAR BEZZEG HA NEMET LENNE . EZ VAN BELEEGETVE A CHIPPEKBE SAJNA MARADISAG ,RUGALMATLANSAG , FELELEM A VERSENYTOL , FELELEM MINDENTOL ES MINIG VALAKI MAS A HIBAS MINDIG MAS ! KOVETKEZMENYEK NINCSENEK SOHA !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  9. A szülei vajon még élnek ennek a lénynek?
    A komcsikat eltakarítani – ebbe beletartoznak a szülei, a rokonai és azok akik most köpönyeget váltottak és ott ülnek a nem fiatal és nem is demokratikus koleszosok között?
    Érdekes felvetés….mit szólnak ehhez pl. az Orbán szülők?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  10. Már bocsánat, de a szarból legfeljebb trágya lesz, de szalonna soha!
    Még a címbeli felvetést is kizárja a józan ész! Arról a marhaságról már nem is beszélek, hogy egy élelmiszernek hogy lehetne pátállása? Mi meg itt dagonyázunk, és megpróbáljuk értelmezni, megmagyarázni ezt az értelmetlen, zagyva kijelentést, és ennek a talán 10-es IQ-val rendelkező szerencsétlen figurának egyéb megnyílvánulásait.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  11. @bumburi

    Amiket írsz az igaz, Gyurcsány eszes is és van is a Fidesznek félnivalója.

    .
    Én mégis más okra tippelek.
    .
    Szerintem a forgatókönyvük, hogy provokálják Gyurcsányt várnak Gyurcsány visszavágására, személyeskedésre kényszerítik, provokálják és akkor újra felelevenítik az őszödi beszéd utáni karaktergyilkos módszereiket és mindegy nosztalgia vonat visszaállítják az akkori állapotokat és érzelmi indulati hangulatot — lám Gyurcsány megint itt van, állj mellénk nagy a veszély — és Gyurcsányt téve bűnbaknak megpróbálják újra lejátszani a meccset és újra felhasználnia a Gyurcsány kártyát.
    .
    Fociban ezt úgy hívják, hogy műesés a 11 es vonalon belül. Ilyen ordas aljasság csak Orbán szennyes agyából pattanhat ki. És ez csak a kezdet, Orbán szennyes agya tovább fogja árasztania az orrfacsaró bűzt.
    .
    Erre Jó médium Plüsslaci nem is hiszem, hogy direkt utasítást kellet adnia Plüsslaciank, szerintem alattomban csendesen fű alatt kúszva is be tudta hergelni az ő agyát, és így legalább Plüsslaci is nagynak érzi magát és Orbán rákenheti az összes fekáliát ha mégis befürdik a tervével. Ez Orbán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  12. Kövérnek nem a másként gondolkodó képviselőket kellene büntetni, hanem saját magát. ÉSPEDIG oly módon amit annó annak idején javasolt, hogy VEGYEN EGY KALAPÁCSOT, EGY SZÖGET, EGY KÖTELET ÉS MENJEN LE A PINCÉBE. Ez a TAHÓ még arra is képtelen, hogy viselkedését, kijelentéseit, kontrollálja. Nyilván egyértelmű, hogy szomorú gyerekkora volt azt adja amit kapott. Orbán is hasonló személyiségi zavarokkal küzdő személy, apja elmondása szerint rendszerint verte. Meddig tűri még ez a nép, hogy hazug pszhíhopaták irányítsák, lopják szét az országot. Üzenem aki még nem gondolkodott, és nem ismerte fel, e REZSIM kártékony magatartását az 2014-ben a szavazófülke magányába hozza meg döntését, és váltsa le TOLVAJ,BETEGESEN HAZUDOZÓ, TISZTELETET KIVEREKEDŐ, PÖKHENDI, kormányát. Válaszon olyat aki, a népet alázatosan szolgálja, és nem pedig nyomorba dönti, megalázza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  13. Hoztam! Világbotrány!
    https://www.youtube.com/watch?v=tORLb1IuF7s

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  14. Orbán nagyon jól érzékeli hogy ki az ő ellenlábasa a politikai színtéren.
    Orbán nem felejt,nem tudja feldolgozni azt a megalázó vereséget amit a miniszter elnöki vita során elszenvedett.Olyannyira fél Gyurcsánytól hogy a későbbiekben
    ilyen olyan indok mögé bújva soha többet nem mert nyilvános vitába kiállni.
    Orbán sunyi alantas módon rá huszította,a sleppjét és a lakáj médiáját.
    Most pedig érzékelik a DK erősödését,a parlamentbe kerülésének lehetőségét,
    ott pedig szembe kell néznie Gyurcsány dörgedelmeivel,amitöl kirázza a hideg.
    Gyurcsány Ferenc tehetségesebb a politikai porondon szellemi képességei,jócskán felülmúlják Orbán tudását,és egy diktátornak.ez a leg ádázabb ellensége.
    Ezért központi témája minden lakájmédiának Gyurcsány lejáratása,be feketítése,de ez már olyan méreteket öltött hogy ellentétes hatása már érezhető.–a DK erösödésében.
    Ebben a lejárató szerepben tündökől most a kommunisták legalja Kövér László.– a genny góc.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  15. Kitti

    Köszi a filmet,nagyon jó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  16. “Kommunista kutyából” – lett viszont egy fasiszta véreb. Bár nem szabadna az igazi kommunistákat, (akikből nem volt sok, de pl. Ságvári az volt) ilyen primitív tahókkal összevetni. Buta, ápolatlan kondáslegény Pápáról…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  17. Eagle
    http://www.youtube.com/watch?v=OXaiUe4RCqk
    -
    Orbán véleménye Gyurcsány Ferencről és Szilvásy Györgyről…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  18. @csakén

    Igen ismertem a videót, de azért köszi szépen. Orbán azóta sem tudott Gyurcsány szintjére nőni. Akkor azon a videón még nem tanult meg artikuláltan beszélni, most sem mindig sikerül neki, és semmi Orbán testbeszéde és a kézmozgása. Már akkor sem stimmelt valami nála.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  19. helyesen:

    és nem semmi Orbán testbeszéde …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  20. a fiatal lázadó(k)ból mára öreg trotty(ok) lett(ek).
    hát igen igen, elment az idő a partvisképü göbbels felett is

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  21. Stumpné Bekes Margit

    Állami beosztásokban kötelezően el kell rendelni az elmeorvosi vizsgálatot! Ez most már halaszthatatlan! Egy ország megitélése forog kockán akkor,amikor ilyen elmeállapottal rendelkezők vezetik azt. Egyszerűen kikérem magamnak,magunknak ezt a stilust,ezt a gondolkodás módot,ezt az őrültek gyűlekezetének megnyilvánulásait!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  22. Én egy jobboldali polgár vagyok, de szégyenlem. hogy egy ilyen otromba, bunkó a sorainkban található. Helyette én kérek elnézést a volt miniszterelnöktől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  23. Berecz

    Ez becsülésre méltó–.köszönjük

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Berecz ebben a témában nem lehet prioritása annak milyen politikai beállítottságú valaki. Ez a nemzeti minimum keretébe tartozó dolog. orbánék simán saját érdekek mentén nyúlja le az országot. Nemzeti érdekek, értékek, elitépítés, csak a megtévesztés eszközei hatalom építéshez és a szabad rabláshoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. … ezeknél. Ha valaki a nemzeti tőkét akarja erősíteni az nem az egykulcsos szja-n keresztül pumpálja a vagyonokat elherdálásra, nem az államon élősködő vállalkozókat tartja el tripla zsíros megbízásokkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. Noskó Istvánné

    Az összes hírportál közül az AN a legjobb!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  27. Kövért és Orbánt a 2006-os állam elleni bűncselekmények miatt több évtizedes fegyházbüntetésre kellett volna ítélni. Ha pszichopata bűnözőket szabadon hagyunk, akkor az eredmény nem marad el. És tessék…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. Te jo eg ez az orban mar fiatal koraban sem tudott erthetoen beszelni, na azota sem javult semmit. valoszinu hogy ez miatt igyekszik elkerulni a nyilvanossagot ha csak lehet.
    Az a gusztustalan koteles hamar elfelejtette hogy o eleg magas szinten dolgozott a kommunista partban, van pofaja kinyitni a szajat es szidni azt a rendszert. hA NEM AZ A RENDSZER LETT VOLNA AZ EGESZ BAGAZS MA NEM ULNE OTT AHOL VAN esetleg disznopasztorkodassal keresnek a kenyeruket, vagy a kommunista apuka banyajaban keccsolhetne naphosszat. De ok ingyen”" tanultak” mar amelyik egyaltalan tanult mert volt akinek evek hosszu sora kellett mire megkapta a kegyelem diplomat.a kedves szulok erdemei miatt pl Koteles es a tompika is
    Persze ne csodalkozzunk mert ido kellett a piara meg a nokre az ingyen tanulas masodlagos volt. Nem lehet csodalkozni hogy fogalmuk sincs a kormanyzasrol es az embersegrol. A lenyeg hogy sok vagyon gyuljon ossze.amibol majd kesobb elvegetalhatnak.
    Nagyon jo a video , es dobbenetes, igy megalazni az embereket, es a fanok meg ma is kezetcsokolnanak neki undorito.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. Alfahím?? :-)) Ez a csapott homlok szűk tekintetű, beszédhibás egy ügyű? Vagy a termetét és az apai földbe döngölést kompenzálni próbáló erőszakos beteg? Az alfahím alkalmas egy közösségre figyelni, kisugárzása egészséges, gesztusai szépek és hitelesek, erősek…. Na mindegy, ez az gy kis komment…Búék!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. lovastengerész

    Ezek az ősfidesznyikek már a saját árnyékuk elől futnak egyre eszelősebben ……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. zsini egyetértek veled! Szerintem is az “alfahím” olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amilyeneket te írtál fő csapásaiban, még lehetne bővíteni, de ez itt bőven elég!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

2014, a Nemzeti Rezsiharc Éve 2013. december 31. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos