Ronai and Ronai
AMERIKAI

2014, a Nemzeti Rezsiharc Éve 2013. december 31. kedd 17:36 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
2014, a Nemzeti Rezsiharc Éve

Budapest – Volt már elrugaszkodás és felemelkedés, és a rezsiharc is biztosan sikeres lesz. Idáig ugyanis minden sikeres volt, amihez a kormány hozzányúlt, nemcsak azért, mert megérdemeljük, hanem azért is, mert Magyarország jobban teljesít. Megszűnt a bűnözés, a magyar embereknek már szinte nem is kell adót fizetniük, a gazdaság nem győzi felszívni a beáramló tőkét. Az egymillió új munkahely is bőven meglesz, illetve, már meg is van, több is, mint amennyi kellene, egy emberre kettő, sőt, vannak régiók, ahol három új munkahely jut.

Ilyen körülmények között nincs mit csodálkozni azon, ha 2014-ben sok gyerek kapja majd a Rezsiharc nevet. Ehhez persze törvénymódosításra is szükség lesz, talán még az alaptörvényhez is hozzá kell nyúlni, de mindez nem nagy ár azért, hogy hat év múlva Kovács Rezsiharc, Szabó Rezsiharc, vagy éppen Kis és Nagy Rezsiharc nevű gyerekekkel népesüljenek be az akkori iskolák. Természetesen nemcsak újszülöttek viselhetik majd a Rezsiharc nevet, hanem, gyorsított eljárással, bármely Rózsa, Rózsi, vagy Rezső névre hallgató természetes személy is élhet ezzel a lehetőséggel. (Sajtóértesülések szerint Hoffmann Rózsa lesz az első, akit ünnepélyes keretek között először keresztelnek át Rezsinek, igaz, más forrásaink úgy tudják, hogy erről még nem született döntés.)

A rezsiharc ugyanakkor önálló nemzetiség is lesz, saját nyelvvel és iskolákkal. Ez a nyelv kezdetben hasonlít majd a magyarra, de idővel, természetesen a fokozatosság elvét betartva és senkit sem kényszerítve, kialakul majd a rezsiharcosok másokétól eltérő nyelvezete.

A sportban is érezhetővé válik, hogy 2014-et a rezsiharc évévé nyilvánították. Megalakulnak az első rezsiharc-egyesületek, a rezsiharc ugyanis önálló sportág lesz, s mint ilyen, jelentős állami támogatásban részesül. Elkészülnek az első rezsiharcra alkalmas stadionok, amelyekben a nézők a legjobb magyar és külföldi rezsiharcosok küzdelmének tapsolhatnak. Lesz VIP-páholy is, ahol a miniszterelnök és az arra érdemesek szoríthatnak kedvenc rezsiharcosaik győzelméért. Az év második felében az első rezsiharcos labdarúgó csapat elindul a másodosztályú bajnokságban és győzelmet győzelemre halmozva, az évad végén meg is nyeri azt.

Ha lesz rá igény, akkor a rezsiharc politikai párttá alakul, Nemzeti Rezsiharcosok Szövetsége néven. Ez a párt a kormányt korábban többször is megtámogató Békemenetből válik ki, tagjai között régi, harcban edzett békemenetesek masíroznak. Csupa olyan személy, valamint illető, akiknek már kevés a Békemenet radikalizmusa. Ők azok, akik a mostaninál több szigort követelnek a bankokkal szemben, és legszívesebben már ma hadat üzennének a gyarmattartó Európának.

Kezdetben persze nem lesz kötelező elvárás, hogy minden magyar ember szimpatizáljon a Nemzeti Rezsiharcosok Szövetségével. Türelemre és meggyőzésre lesz szükség, nyomásgyakorlást, pláne erőszakot, csak igen kivételes esetekben, úgynevezett végső megoldásként lehet majd alkalmazni.

A Nemzeti Rezsiharcosok Szövetségének tagjai ugyanis az alaptörvényben is rögzített szabályok szerint békés természetűek, nem ártanak senkinek, ez alól csak igen indokolt esetben, s a parlamenti többség jóváhagyásával lehetnek kivételek. Például akkor, ha valaki ellentmond egy rezsiharcosnak, vagy, teszem azt, kihozza őt a sodrából.
Idővel azonban az ilyen esetek előfordulásának a valószínűsége a nullával lesz egyenlő, mert a Nemzeti Együttműködés Rendszere, miután betöltötte történelmi küldetését, átalakul a Nemzeti Rezsiharc Rendszerévé.

Mindenért kevesebbet fizetünk majd, a végső cél pedig az, hogy semmi se kerüljön semmibe. Ha majd meglesz ez is, akkor elmondhatjuk végre, hogy végleg magunk mögött hagytuk a múltat.

Megvalósul gyönyörű képességük, a Rend.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (34 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +52 ( 56 szavazatból)
2014, a Nemzeti Rezsiharc Éve, 4.9 out of 5 based on 34 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

32 Reader’s Comments

  1. Jó írás. Gratulálok a szerzőnek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  2. Szerintem pedig 2014 a Nagy Átverés és az Emberek Megvásátlásának Éve lesz. Az orvosok, tanárok és mások béremelése, a közszolgák kamatmentes hitelezése, a vasutasok teljesítmény nélküli jutalmazása, a GyED-extra, a határon túli magyar szervetek és emberek támogatása, a hitgyülekezetek templomainak felújítása, a vandál szúrkolóknak ajándékozandó stadionok építése, a sportegyesületek adósságainak átvállalása, stb., és persze a rezsökkentés mind a szavatvásárlás eszköze. A legnagyobbnak mondott ellenzékiek közül a MSZP mindezt támogatja, csak kevesli, az Együtt nagyrészt hallgat, s kinyilvánítja, hogy hatalomra jutása esetén semmihez nem nyúl.
    Kevés a remény arra, hogy a lelkét és becsületét már többször eladó magyar választók felelős állampolgárokká megvilágosodva lépnek át ma éjfélkor egy jobb és boldogabb évbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (38 szavazatból)
  3. Én teszek a rezsi harcukra!
    Jó nekem a rezsi harc nélküliség is. Csak legyen áram, gáz, vigyék el a szemetet..
    Ezek a rezsi harcosok meg addig harcolnak, míg megérjük, hogy semmi nem lesz,.
    Elkerített övezetekben a kutyájuk kölykeinek majd lesz áram, és gázszolgáltatás, meg szemétszállítás.
    A többi nem lesz mérvadó. A panelproliknak úgy is jó, tehet a fülkeforradalom vezetője bármit,azok mint a birkák, mindent elviselnek.
    .
    Van ám egy nagy bökkenő ebben a hatalmas rezsiharcban.
    Én értem,meg nagyon sokunkért nem harcol az az eszement vezető!
    Nekem,és még nagyon sokunknak a fa is, a szén is többe kerül, mint tavaly.Nem csak az anyag, a szállítása is!
    Ezért én kijelentem, hogy ez a fülkeforradalom vezető, nekem nem vezetőm!
    Maradok piréz, ha már rákényszerít ebben a nagy forradalmi hevületében.
    .
    Ha vannak még ilyen piréz kitaszítottak a fülkeforradalom rendszerében, akkor jelentkezzenek! Készítünk piréz zászlót, és az alatt vonulva kikiáltjuk a PIRÉZ KÖZTÁRSASÁGOT!
    Mert ennek az országnak már a nevét is megcsúfolták, nem csak az állampolgárait!
    Majd mi REND-et vágunk! Kapával, kaszával,ha más nem akad a kezünkbe! (azért ha keresünk, találunk mást is…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (37 szavazatból)
  4. nemzeti szagú lócitrom

    orbán-áder-kövér patkánytrió
    ezek a retkek ülnek 25 éve a Parlamentben
    az ilyenekkel az USA-ban nem sz@roznának ám
    ott olyan büntetést kapnának….. itt a magyarországi viszonyok között el sem lehet képzelni
    mocskos hazaáruló fideSS
    hazaárulésrt pedig…… csáuseszku !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (31 szavazatból)
  5. A montázs jelmondata:
    *
    E L Ő R E . N E M Z E T I . R I Z S A . S I K E R É É R T !
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  6. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Rezsi Zsuzsi, mutasd a számlád !
    Van-e benne rejtett kőccség
    brüsszeli ármány?!
    Mer’ én téged lecsökkentelek
    Hogy a zorbán nyalja ki
    a rücskös seggedet!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  7. Őrjöngő Zsebdiktátor

    -Rezsiharc zászlója:

    fehér alapon egy nemzetiszínű szavazófülkéből
    vastag piros csíkkal áthúzott sárgacsekkek hullanak ki az alatta lobogó tűzbe , mely körül székely gyerekek táncolnak ,a háttérben átszellemült ájtatos fejjel böjte “500.000. újmagyar”csaba oszt áldást és keresztel ki szemlesütött zsidó gyerekeket.

    -A kiváló dolgozó jelvény mintájára Kiváló Rezsicsökkentő jelvény

    Idealizált németszilárd félprofil energiafű koszorúban, bronz, ezüst , arany fokozat, kinek-kinek érdemei szerint.

    Az mtv ben a szeretünk magyarország műsor alapjaira helyezve “Megéneklünk Rezsicsökkentés ” humoros-ismeretterjesztő vetélkedő műsor. A kéthetente jelentkező műsorban bemutatásra kerülnek az elmúlt időszak kiváló rezsicsökkentői/ lásd feljebb/
    Fődíj .örökös bérlet a felcsúti arénába, további ajándékok: vacsora balog zoltánnal a hiltonban,50000 ft os cba utalvány, kézfogás zsigó róberttel
    Játékmesterek: rákay filip, borbás marcsi, hoppál péter,obersovszki péter…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  8. Kedves Nemzeti Szagú Lócitrom !
    *
    Az előbb a jó öreg Freud bácsi jót röhöghetett rajtam, mert úgy olvastam fenti írásod részletét, hogy “orbán-áder-kövér . p a t k á n y i r t ó”…
    Mondanom sem kell, hogy e véletlennek mekkora igazság tartalma van, hisz ha az a hozzájuk képest kedves állat, a patkány beleharap e triumvirátus bármelyik tagjába, hát szegény azonnal földobja a tappancsait az ő természetükben megbúvó toxinok gyilkoló hatásától…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  9. EZ A HARC LESZ A VÉGSŐ!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  10. “…az ilyenekkel az USA-ban nem sz@roznának ám ott olyan büntetést kapnának…..”
    .
    - Ha tévednék, javítson ki valaki, aki az USA- ban él, és nagyjából képben van a szenátusi, képviselőházi rendszerrel, de:
    .
    Ilyen állatokat, mint orKbán és bandája, soha nem merne sem a Republikános, sem a Demokrata bevinni a Capitoliumba, vagy az állami képviselőházakba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  11. Kövér Rezsiharc. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  12. A ‘rezsicsökkentés’ mellett az infláció alacsony szintjét szeretné a mai rezsim mint ‘értéket’ felmutatni. Szeretném olvasni egy közgazdász írását arról, mit is tükröz a jelenlegi alacsony (csak kimutatott ?) infláció (mert magam azt hiszem, Magyarország esetében egy vészesen beszükülõ gazdaságot …). Valaki tudja, hol van ilyen írás ? Elõre is köszönöm a segítséget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  13. A kép nagyszerű és kifejező. A régi május elsejei felvonulásokra emlékeztet amikor az emberek a három Kádár, Lázár, Losonczi transzparenst cipelték.
    .
    Persze ez így vizuálisan felelevenítve karikatúra formájában akár ellenhatást is kifejthet, vagy lovat adhat a Fidesz alá, de szerintem akkor is nagyszerű párhuzam, csak feltétlenül hozzá kellene adni egy feliratot, egy geget.
    .
    A biztonság kedvéért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  14. Csütörtöktől 5 Ft-al nő a benzin ára! Rezsiharc! Nem mondaná meg valaki mennyibe is került 2010-ben? Miért is emelte az árakat a diletáns kormány? Amikor 300 forintra emelkedett a benzin ára, az ellenzéki figyesz naponta ötször tartott sajtótájékoztatót hogy megnyomorítják a magyart a drága benzinnel! Most mi van? A rezsiharc a benzinre nem vonatkozik, annak emelgethetik az árait, meg a jövedéki adóit?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  15. 2014
    Járjatok Foci meccsre Oszt ne ÁLLandóan Zabáljatok!!!! éhes csürhe!!

    Én Felcsúti Ramszesz !! a nagy épitkező
    2020 Piramis is lesz Magyarországon megígérem Híiveim

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  16. Ekki
    “A ‘rezsicsökkentés’ mellett az infláció alacsony szintjét szeretné a mai rezsim mint ‘értéket’ felmutatni. Szeretném olvasni egy közgazdász írását arról, mit is tükröz a jelenlegi alacsony (csak kimutatott ?) infláció (mert magam azt hiszem, Magyarország esetében egy vészesen beszükülõ gazdaságot …). Valaki tudja, hol van ilyen írás ? Elõre is köszönöm a segítséget.”

    Az alacsonyra kimutatott infláció azért van, hogy a nyugdíjakat csak minimális mértékben kelljen emelni, mondjuk 5-6 % helyett 2-3-al! Amit a szolgáltatóktól elvon az állam a rezsicsökkentéssel, azt a nyugdíjasoktól veszi el alacsony infláció címén! Ügyes! Ez egy százezer forintos nyugdíjnál havi 2-3 ezer forinttal kevesebb emelést jelent minimum, ami éves szinten 24-36 ezer forint!
    Na ez az oka a “rezsicsökkentésnek”! A szolgáltatóktól elvenni, ezzel lehetővé válik a spórolás a nyuggereken!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  17. Kedves bumburi!

    Hol lehet jelentkezni piréznek, mert már nekem is tele van a nemlétezőm ezekkel az ámokfutókkal. Szeretnék a Piréz Köztársaság állampolgára lenni. 60-on túl is lehet??????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  18. Eagle!

    Talán ezt a régi mondókát kellene a zászló zöld mezőjébe írni:

    Három jómadár,
    Ki mindig együtt jár,
    Csak akkor kéreget,
    Ha lopni nem lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  19. Öreg pg: “Csak akkor kéreget, Ha lopni nem lehet.”

    Ezt át kellene írni, mivel sosem kérnek, a ha és a lopás egy mondatba nem kerülhet velük kapcsolatban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  20. @Öreg pg

    Valami olyasmire gondoltam ami a régi rendszer illetve annak álszent mivoltával vagy negatívnak tartott vonásaival képes gondolattársítást és felismerést ébreszteni. A mostani kép azt teszi, de geg nélkül félremagyarázható szerintem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  21. A képen a három jómadár,
    avagy a Vekkeres, a Vakond és a Tulok.
    Rejtő Jenő kitűnő regényt írt volna róluk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  22. lovastengerész

    Remélhetőleg ez a harcuk lesz a végső ha 2014-ben elzavarják őket az emberek és az okozott kárt leverik rajtuk akkor el megy majd a kedvük a további harcos tolvajlkodástól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  23. A képről hiányzik a rezsiharc fővezére. Tudjátok az a Szilárd gyerek, aki 9 négyzetméteren nőtt fel és ez az ingerszegény környezet meg is látszik rajta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. József Attilát idecitálni enyhén szólva blaszfémia. Ő nem ilyennek képzelte el a rendet, lelke nem volt ily honos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. kicsiroli
    Most látom a kérdésed.
    Igen 60-on túl is lehet.Majd csak kitaláljuk a többit…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  26. EC
    “Kevés a remény arra, hogy a lelkét és becsületét már többször eladó magyar választók felelős állampolgárokká megvilágosodva lépnek át ma éjfélkor egy jobb és boldogabb évbe.”
    A mosónők korán halnak, az összemosók és az Ágnes asszonyok is….lesznek akik a szemüket is kimossák, talán akkor majd látnak is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  27. Mindenesetre a Társasházi Rezsiharc elbukott, legalábbis Budapesten, ahol szíveskedtek minden házhoz még két kukát telepíteni a papírhoz és műanyaghoz. Nem tudom más házaknál mi a helyzet, de ennek a kettőnek a más napon szükséges kirakása és rendben tartása többe kerül mint az összes nemlétező “nyereség”.
    .
    Izgatottan várom, a munkakezdés előtti félórás rezsiharcról szóló megbeszéléseket, ahol megvitatjuk a saját és a szimpatizáns országok aktuális rezsiharcáról szóló jelentéseket. Veszünk majd , természetesen önkéntes alapon, a rezsiharc sikeréért kibocsátott Rezsi-Szolidalitási bélyeget valamint bemegyünk szabad szombaton dolgozni, melynek jövedelmét beadjuk a rezsiharc támogatási alapba. (és soha nem kérdezünk rá, hogy igazándiból mire is lett felhasználva, mert az nekünk nem szokásunk).
    .
    Éljen és virágozzék Nemzeti Rezsiharcunk és annak vezető élharcosa Viktor Király

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  28. Evviva Pirezia!
    Politikai menedékjogot is adnának vajon?
    Eagle,
    sztem a Naaaagy Rezsiharc Zászlaját csak az agyhalott fideSS fanok értenék félre, de ez már a pszichiátria tárgykörébe utalandó elmekórtani eset. Abban mégis igazad lehet, hogy a fiatalabb korosztálynak ez a zászló, ill. az EREDETIJE nem sokat mond. Az én korosztályomnank viszont annál többet, és nem szeretném mégegyszer megélni ezt a bizonyos időszakot, melyben a mostani “patkánytrió” IS “élt és virágozott”, felnőtt, tanult, szocializálódott stb. Bőven volt hát honnan meríteniük, csak ugye jobb érzésű ember nem sz@rik oda ahol eszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  29. “Ne sokat kôccsön, vegyen inkàbb ingyen meg kôcsön !”
    Rezsi bà’, kôolaj- és tàvhô-kiskereskedô és kölcsönzô

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  30. Én azt olvastam ,hogy Orkánon már úgy elhatalmasodott a rezsiharcos lendület ,hogy Grazban egy 106-os szobában keresi a rezsimen a csomót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. Meglátjuk ezzel a rezsiharccal a szeretett vezetőnk a kommunizmusba vezeti el a magyarokat .
    Ott leszünk majd boldogok ahol mindenki képességei szerint közmunkázik és szükségletei szerint fogyasztja a rezsi komponenseket ,nem kell majd belépőt fizetni a csúti arénában és választani sem kell majd elmenni mert a kedves vezetőnk az mindig nyerésre állítja magát …..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. lovastengerész
    2014. január 2.
    “Minden Orkok Atyja” a saját nyakán is kereshetné, de minél hamarabb

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

Orbán küldöttsége Észak-Koreában 2014. április 9. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos