Ronai and Ronai
AMERIKAI

Évi két és félmilliárdba kerül Kövér hadserege 2013. december 28. szombat 9:42 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Évi két és félmilliárdba kerül Kövér hadserege

Budapest – A Blikk információi szerint harminc emberrel bővül az országgyűlési őrség létszáma az új esztendőben, így éves költsége 2,5 milliárd forint fölé emelkedik. Több funkciós esővédő kabátot és négy új gépkocsit is kaptak karácsonyra.

Ez úgy derült ki, hogy a lap megkérdezte a parlamenttől, milyen céllal szereztek be november végén 10 millió forintért többfunkciós esővédő szolgálati kabátot és nadrágot, illetve csaknem 6 millió forintért nyári és téli bakancsot.

Az országgyűlési őrségre 2014-ben többletfeladatok hárulnak — közölte válaszul a parlament sajtóirodája. Átveszi az új látogatóközpont és a mélygarázs biztosítását, az ottani beléptetéseket, biztonsági átvizsgálásokat. Ezért 30 fővel emelkedik az objektumőrök létszáma is. A lap közlése szerint a testület az idén január elsején 349 fős keretlétszámmal kezdte meg a szolgálatot.

Az országgyűlési őrségre az idén összességében 2,3 milliárd adóforintot költhetett el a T. Ház, ami az említett létszámbővítés miatt 2014-ben mintegy 200 millióval emelkedik, azaz összességében átlépi a 2,5 milliárd forintot.

Az Országgyűlés Hivatala a ruhabeszerzésen kívül az óév végén négy új Skoda Superb megvásárlására is szerződést kötött, ezeket február végéig szállítja le a Porsche Hungaria 31,5 millió forintért. Az új kocsik a parlament indoklása szerint a jelenlegi gépjárműparkból kikerülő, 10-11 éves, több százezer kilométert futott autókat pótolják.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (17 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +17 ( 25 szavazatból)
Évi két és félmilliárdba kerül Kövér hadserege, 4.4 out of 5 based on 17 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

50 Reader’s Comments

  1. Lám-lám mit tesz a hatalom imádata!
    Egyszerre uralkodást és félelmet, a nagyravágyás mellett!
    Jó lenne tudni, hogy mi van a jelentkező és felvett “srácok” fejében?
    Kövér a szemükből a homályt és a lapuló utálatot láthatja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (39 szavazatból)
  2. Sztálinnak jobban állt a bajusz, bár azon vér volt, kövérén csupán takony.

    :-))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (60 szavazatból)
  3. Jövőre, ha minden igaz, kevesebb képviselő lesz. Az őrség száma meg emelkedik. Mire a választások végére érünk, a számuk el fogja érni az egy képviselőre jutó kér parlamenti őrét.
    EZEK FÉLNEK!
    Orbán házánál is meghosszabbította a lezárást a TEK, aki ugye az Orbán magánhadserege,míg a Kövéré a parlamenti őrség.
    Ádernek is van őrsége, úgy hogy szavuk nem lehet!
    Óvjuk, és védjük ezeket a drága embereket, pénz mint a pelyva!
    Mi meg nyögjük az árát.
    Az ellenzék meg mindehhez asszisztált! Azzal, hogy biodíszletként keretbe foglalta ezeket az agymenéseket!
    Magyarország jobban teljesít! Igen, hülyékben biztos. Abban felülmúlhatatlan!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +51 (63 szavazatból)
  4. Orbán házát már védi a TEK l — fél a vezííír,?? Hát van mitől–, nyomorúságot ,
    kivándorlást,munka nélküliséget,gyermek éhezést,nyugdíjpénztár kifosztás,és
    általános fosztogatás minden területen.-ez jellemezte a ténykedéseiteket-most kezdi érzékelni ,hogy vissza élt a
    kétharmadával,Már Kövér Ő főméltósága is csapat erősítésbe kezdett,ö is félős.
    Az Öszödi patás nem félt,ő kocogva ment a parlamentbe,meg meg állva elbeszélgetni,járókelőkkel,Csak ennyi külömbség egy miniszterelnök,és egy diktátor között,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (53 szavazatból)
  5. Én komolyan nem értem, a reguláris hadseregben (már ha egy igazi haderő szánalmas maradványait nevezhetjük így) hogy nem tör ki valamiféle zendülés. Pontosabban, ezen maradvány maradványaiban, azaz, pár lövész- és felderítő zászlóaljban, mert nagyjából ennyi a mai orkbánisztáni “haderő” harcoló, és igazi katonának nevezhető létszáma. Kb. 3000 fő.
    .
    Ezek az egyébként derék srácok hihetetlenül sz…r viseletben és felszereléssel vészelik át a mindennapokat, pocsék körülmények között, olyan “parancsnoki” bandával a nyakukon (pár kivételtől eltekintve), melyeket egy értelmes országban életfogytra vágnának egy szigorított katonai fegyházba.
    .
    Folyamatosak az elvonások, igazi kiképzés (nagyon ritka kivételektől eltekintve, pl. rohamlövész- tanfolyam) már rég nincs, bár ennek az oka nem mindig a pénzhiány, hanem az adott alakulat vezéreinek totális ignoranciája, inkompetenciája, lustasága.
    .
    A legénységi állomány új (többnyire használhatatlan, pár hónap alatt magától széteső) bakancsot, kínai piacos minőségű (de felső árkategóriásként beszerzett) viseletet akkor lát, ha éppen véletlenül az alakulatukhoz kerül pár ilyen darab. Testmelegtől meg nem száradó, egy hirtelen mozdulattól szétszakadó, alkalmatlan gyakorlóban dideregnek az esőben, hidegben egy “terepgyakorlatnak” nevezett szánalomhalmaz alatt az erdőben, vagy a pusztán, fél napokig tétlenül.
    Van, hogy egy vagy több napon át nem látnak ilyenkor meleg ételt, mondván, a tábori konyha “nem telepíthető ki”.
    A “hideg étel” fejadag egyébként is egy iskolásgyerek adagja – hideg étel pedig egy napra: fejenként fél- egy kiló kenyér, két- három mackósajt, 200 gramm szalámi, egy- két, 10 grammos kockavaj, 100 gramm sózott földimogyoró (ez nem mindig), két- három kis darálthúskonzerv (néha átcímkézve, lejárt szavatossággal), és egy liter ásványvíz. “Ebéd” ilyenkor, már ha van: egy, ehetetlen, többnyire lejért szavatosságú, olcsó babkonzerv (néha már fertőző állapotban).
    .
    Árvízvédekezésen mindezt tetézi a többnyire deportálást idéző “körleti elhelyezés”, ami gyakran úgy néz ki, hogy az adott település tornatermében van összezsúfolva egy zászlóaljnyi szerencsétlen, egymás nyakában, alapvető higéniás lehetőségek nélkül.
    .
    Na, és akkor ezek végignézik, hogy állít ki a maffiaállam immár egy egész zászlóaljra való, luxusban tobzódó, mindent azonnal megkapó “parlamenti”, meg mittudoménmilyen “őrséget”. Nem csak a legénységi állomány, de a parancsnokaik is tétlenül nézik mindezt.
    OK, értem én, hogy őket még a szolgálati szabályzat is köti (melyet egyébként több alakulat, és rengeteg tiszt naponta szeg meg különféleképpen rengeteg alkalommal), szóval, még annyira sincs lehetőségük lázongani, mint a civileknek.
    De ez már ugyanaz a totális reményvesztettség állapota, ugyanúgy nézhetik a kiválasztott kevesek luxusban való tobzódását, míg nekik már morzsák se jutnak, stb.
    .
    És senki nem emeli fel s szavát ez ellen. Legfeljebb egymás között morgolódnak a legénységi állomány, és az alacsonyabb rendfokozatú tiszthelyettesek.
    .
    Két kivételt tudok, akik kiléptek a francba ebből a “hadseregből”, és oda- vissza beszámoltak a nyilvánosságnak mindenről: Kovács Gyula ex- tüzérdandár- parancsnokhelyettes, és Kálmán Károly ex- felderítő százados.
    .
    Érdemes elolvasni mindent, és megnézni minden hozzáférhető videót tőlük, sok mindent megmagyaráznak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (40 szavazatból)
  6. Ugyan minek a melygarazsba esokabat meg teli bakancs?…
    A Viktatura katonasaggal erositi/vedi onmagat, ha ugy adodik, ezekkel a fiukat (is) beveti egy esetleges nepharag leveresere.
    Ilyen egyszeru ez a dolog…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (33 szavazatból)
  7. telekis:
    .
    - Ezek kevesen vannak egy népharag leveréséhez – egyelőre. Egy zászlóalj szintű csapaterővel semmilyen lázongást nem lehet leverni. Ez egy, kettő:
    .
    - OrKbánisztánban semmiféle lázongás nem várható.
    .
    Nem mintha nem volna rá ok bőven, de ott senki nem fog “lázadni”. Ennek ezer és egy oka van, mind alaposan kitárgyaltuk már itt.
    .
    Na hallod, ahol egy igazi éhségmenetet bele lehet alázni a sárba anélkül, hogy a teljesen reményvesztett résztvevők ne tépnék ki ezért a vigyorgó, őket szó szerint szemberöhögő fitymesz- prostituált- helyi multimilliárdos, hivalkodó maffiavezér szívét, olyan minden mindegy alapon, hanem ezt csendben, lesütött szemmel tűrik… ahol már ezek sem lázadnak, ott semmire ne számíts.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (29 szavazatból)
  8. Nekem inkább az a gyanúm, hogy ez az egész banda ugyanazt a funkciót tölti be, mint a TEK:
    .
    - Operetthaderő. Kiválaztott, gyakran csókos kevesek rendkívül jól fizetett luxusmunkaköre. Esetleg “személyi testőrség”, bár, ismétlem, ennek az orKbáni szutyokbandának nincs mitől félnie – írtam, írtuk már sokan, miért nincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  9. A pohár egyre telik. Ki tudja melyik csepptől csordúl ki? Az is lehet. hogy elég egy homokszem, amitől megrázkódik a gépezet és a rajta lévő pohár kicsordúl, pedig ekkor egyetlen csepp sem kerűl bele. Részemről ez utóbbira tennék nagyobb tétet, mert akkor a birkák is meglátják a szabadulás lehetőségét, és kitörnek a karámból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  10. Öreg pg:
    .
    - Van egy rossz érzésem, hogy akiknél már betelt a pohár, azok leléptek. Akik még nem, azok meg túl kevesen vannak, és/ vagy nincsenek megszervezve, nem is lesznek, így nem lesz lázongás.
    .
    A többi, aki meggyőződésből nem lázad, az meg nem “birka”, hanem zombi. Zombikkal pedig lehetetlen szót érteni, lévén, élőhullák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  11. elkepeszto es felesleges KOZPENZ pocsekolas hatalomehes es magukat Uralkodonak hivo Fidesz szarjankok lasd Kover es tsai URIZALASA mint a Horthy korszak uri dzsentry vilagaban
    Minek ide ennyi gigerli anyamasszonykatonaja kirakathuszar ennyi MILLIARD Ft-ert mikor a Gazdasag es az orszag 1000sebbol verzik es kozel 5 millio magyar eber el munkanelkulisegne es szegeysegben araszolva gyotrodve!
    LE KELL VALTANI A FIDESZMAFFIA DIKTATURA HATALMI AMOKFUTASAT!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  12. ha megnezuk az egyenruhakat pont olyan szabasuak mint a Vilaghaborus Horthy korszak fegyverses eroiben viseltek!
    a Vilaghaborut tulelo Zsidok nagyon rossz erzesekkel latjak ezeket a multbol a setet bunos multbol elohivott jelmezeket ami Orbanek Diktaturajanak Uzenete
    HORTHY KORSZAK jon es EGYEDURALOM!
    Pfujj!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  13. De mondom én, engem nem is a civilek teljes ignoranciája nem lep meg, hanem azon kevés katonáké, akik elég tökösek.
    Főleg azoké, akik már nincsenek is állományban, és – ha vannak olyan helyzetben, hogy megtehetik – teleordíthatnák a sajtót meg az internetet ezzel a sok szemétséggel (nem feltétlenül kiadva személyazonosságukat).
    .
    Eddig mindössze ketten tettek ilyesmit, ráadásul személyüket is vállalva (na jó, nem átlag leszereltek ők, főleg Kálmán Károly, őt nem lehet “csak úgy” elkezdeni vegzálni). Ketten.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  14. Eldrad!

    Nem tudom, hogy Te átélted e ‘56-ot. Én igen, és akkor senkisem tett volna egy lyukas garast se arra, hogy akárcsak lázongásig fajulnak a dolgok.
    Nos a végkifejlet mást igazolt. Ezért vagyok optimistább.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  15. bruckenbacker kapitány

    Közel 8 millió a egy Skoda Superb?
    Elég érdekes….
    http://www.skoda.hu/modellek/superb/

    Nyilván nem kaptak sem kormányzati sem flottaárat szigorúan végfelhasználói listaár lehetett….

    A következő modellek felelnek meg a kiválasztott kritériumoknak.
    Felszereltségek összehasonlítása
    Minden modell Üzemanyag Teljesítmény Sebességváltó Ajtók Bruttó ár
    Active
    Superb Active 1.4 TSI Benzin 1.4l / 92kW / 125LE Kézi 6 fokozatú 4 6 613 120 Ft
    Superb Active 1.8 TSI Benzin 1.8l / 118kW / 160LE Kézi 6 fokozatú 4 7 048 880 Ft
    Superb Active 1.8 TSI 4×4 Benzin 1.8l / 118kW / 160LE Kézi 6 fokozatú 4 7 704 200 Ft
    Superb Active 1.8 TSI DSG Benzin 1.8l / 118kW / 160LE DSG váltó 7 fokozatú 4 7 686 420 Ft
    Superb Active 2.0 TSI DSG Benzin 2.0l / 147kW / 200LE DSG váltó 6 fokozatú 4 8 278 710 Ft
    Superb Active 3.6 FSI V6 DSG 4×4 Benzin 3.6l / 191kW / 260LE DSG váltó 6 fokozatú 4 9 334 450 Ft
    Superb Active Greenline 1.6 CR TDI Gázolaj 1.6l / 77kW / 105LE Kézi 6 fokozatú 4 6 920 140 Ft
    Superb Active 1.6 CR TDI Gázolaj 1.6l / 77kW / 105LE Kézi 6 fokozatú 4 6 810 920 Ft
    Superb Active 1.6 CR TDI DSG Gázolaj 1.6l / 77kW / 105LE DSG váltó 7 fokozatú 4 7 463 700 Ft
    Superb Active 2.0 CR TDi 140 Gázolaj 2.0l / 103kW / 140LE Kézi 6 fokozatú 4 7 382 890 Ft
    Superb Active 2.0 CR TDi 4×4 140 Gázolaj 2.0l / 103kW / 140LE Kézi 6 fokozatú 4 8 053 450 Ft
    Superb Active 2.0 CR TDi DSG 140 Gázolaj 2.0l / 103kW / 140LE DSG váltó 6 fokozatú 4 8 035 670 Ft
    Superb Active 2.0 CR TDI 170 Gázolaj 2.0l / 125kW / 170LE Kézi 6 fokozatú 4 7 987 410 Ft
    Superb Active 2.0 CR TDI DSG 170 Gázolaj 2.0l / 125kW / 170LE DSG váltó 6 fokozatú 4 8 638 920 Ft
    Superb Active 2.0 CR TDI 4×4 DSG 170 Gázolaj 2.0l / 125kW / 170LE DSG váltó 6 fokozatú 4 9 309 480 Ft
    Ambition
    Superb Ambition 1.4 TSI Benzin 1.4l / 92kW / 125LE Kézi 6 fokozatú 4 7 312 890 Ft
    Superb Ambition 1.8 TSI Benzin 1.8l / 118kW / 160LE Kézi 6 fokozatú 4 7 748 650 Ft
    Superb Ambition 1.8 TSI 4×4 Benzin 1.8l / 118kW / 160LE Kézi 6 fokozatú 4 8 405 240 Ft
    Superb Ambition 1.8 TSI DSG Benzin 1.8l / 118kW / 160LE DSG váltó 7 fokozatú 4 8 387 460 Ft
    Superb Ambition 2.0 TSI DSG Benzin 2.0l / 147kW / 200LE DSG váltó 6 fokozatú 4 8 925 140 Ft
    Superb Ambition 3.6 FSI V6 DSG 4×4 Benzin 3.6l / 191kW / 260LE DSG váltó 6 fokozatú 4 10 035 490 Ft
    Superb Ambition Greenline 1.6 CR TDI Gázolaj 1.6l / 77kW / 105LE Kézi 6 fokozatú 4 7 621 180 Ft
    Superb Ambition 1.6 CR TDI Gázolaj 1.6l / 77kW / 105LE Kézi 6 fokozatú 4 7 511 960 Ft
    Superb Ambition 1.6 CR TDI DSG Gázolaj 1.6l / 77kW / 105LE DSG váltó 7 fokozatú 4 8 164 740 Ft
    Superb Ambition 2.0 CR TDi 140 Gázolaj 2.0l / 103kW / 140LE Kézi 6 fokozatú 4 8 083 930 Ft
    Superb Ambition 2.0 CR TDi 4×4 140 Gázolaj 2.0l / 103kW / 140LE Kézi 6 fokozatú 4 8 754 490 Ft
    Superb Ambition 2.0 CR TDi DSG 140 Gázolaj 2.0l / 103kW / 140LE DSG váltó 6 fokozatú 4 8 735 440 Ft
    Superb Ambition 2.0 CR TDI 170 Gázolaj 2.0l / 125kW / 170LE Kézi 6 fokozatú 4 8 687 180 Ft
    Superb Ambition 2.0 CR TDI DSG 170 Gázolaj 2.0l / 125kW / 170LE DSG váltó 6 fokozatú 4 9 339 960 Ft
    Superb Ambition 2.0 CR TDI 4×4 DSG 170 Gázolaj 2.0l / 125kW / 170LE DSG váltó 6 fokozatú 4 10 010 520 Ft
    Business Plus
    Superb Business Plus 1.8 TSI Benzin 1.8l / 118kW / 160LE Kézi 6 fokozatú 4 7 276 210 Ft
    Superb Business Plus 1.8 TSI DSG Benzin 1.8l / 118kW / 160LE DSG váltó 7 fokozatú 4 7 828 660 Ft
    Superb Business Plus 2.0 CR TDi 140 Gázolaj 2.0l / 103kW / 140LE Kézi 6 fokozatú 4 7 581 010 Ft
    Superb Business Plus 2.0 CR TDi DSG 140 Gázolaj 2.0l / 103kW / 140LE DSG váltó 6 fokozatú 4 8 174 100 Ft
    Elegance
    Superb Elegance 1.4 TSI Benzin 1.4l / 92kW / 125LE Kézi 6 fokozatú 4 8 387 310 Ft
    Superb Elegance 1.8 TSI Benzin 1.8l / 118kW / 160LE Kézi 6 fokozatú 4 8 823 070 Ft
    Superb Elegance 1.8 TSI 4×4 Benzin 1.8l / 118kW / 160LE Kézi 6 fokozatú 4 9 479 660 Ft
    Superb Elegance 1.8 TSI DSG Benzin 1.8l / 118kW / 160LE DSG váltó 7 fokozatú 4 9 460 610 Ft
    Superb Elegance 2.0 TSI DSG Benzin 2.0l / 147kW / 200LE DSG váltó 6 fokozatú 4 9 970 350 Ft
    Superb Elegance 3.6 FSI V6 DSG 4×4 Benzin 3.6l / 191kW / 260LE DSG váltó 6 fokozatú 4 11 109 910 Ft
    Superb Elegance Greenline 1.6 CR TDI Gázolaj 1.6l / 77kW / 105LE Kézi 6 fokozatú 4 8 619 400 Ft
    Superb Elegance 1.6 CR TDI Gázolaj 1.6l / 77kW / 105LE Kézi 6 fokozatú 4 8 586 380 Ft
    Superb Elegance 1.6 CR TDI DSG Gázolaj 1.6l / 77kW / 105LE DSG váltó 7 fokozatú 4 9 239 160 Ft
    Superb Elegance 2.0 CR TDi 140 Gázolaj 2.0l / 103kW / 140LE Kézi 6 fokozatú 4 9 157 080 Ft
    Superb Elegance 2.0 CR TDi 4×4 140 Gázolaj 2.0l / 103kW / 140LE Kézi 6 fokozatú 4 9 827 640 Ft
    Superb Elegance 2.0 CR TDi DSG 140 Gázolaj 2.0l / 103kW / 140LE DSG váltó 6 fokozatú 4 9 809 860 Ft
    Superb Elegance 2.0 CR TDI 170 Gázolaj 2.0l / 125kW / 170LE Kézi 6 fokozatú 4 9 761 600 Ft
    Superb Elegance 2.0 CR TDI DSG 170 Gázolaj 2.0l / 125kW / 170LE DSG váltó 6 fokozatú 4 10 414 380 Ft
    Superb Elegance 2.0 CR TDI 4×4 DSG 170 Gázolaj 2.0l / 125kW / 170LE DSG váltó 6 fokozatú 4 11 084 940 Ft
    L&K
    Superb Laurin & Klement 2.0 TSI DSG Benzin 2.0l / 147kW / 200LE DSG váltó 6 fokozatú 4 10 648 530 Ft
    Superb Laurin & Klement 3.6 FSI DSG 4×4 Benzin 3.6l / 191kW / 260LE DSG váltó 6 fokozatú 4 11 786 820 Ft
    Superb Laurin & Klement 2.0 CR TDi 140 Gázolaj 2.0l / 103kW / 140LE Kézi 6 fokozatú 4 9 835 260 Ft
    Superb L&K 2.0 CR TDi 4×4 140 Gázolaj 2.0l / 103kW / 140LE Kézi 6 fokozatú 4 10 505 820 Ft
    Superb Laurin & Klement 2.0 CR TDi DSG Gázolaj 2.0l / 103kW / 140LE DSG váltó 6 fokozatú 4 10 488 040 Ft
    Superb Laurin & Klement 2.0 CR TDI 170 Gázolaj 2.0l / 125kW / 170LE Kézi 6 fokozatú 4 10 439 780 Ft
    Superb Laurin & Klement 2.0 CR TDI DSG Gázolaj 2.0l / 125kW / 170LE DSG váltó 6 fokozatú 4 11 091 290 Ft
    Superb L&K 2.0 CR TDI 4×4 DSG 170 Gázolaj 2.0l / 125kW / 170LE DSG váltó 6 fokozatú 4 11 761 850 Ft

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  16. Isten bocsássa meg nekem ezt a gondolatot, de a munkásőrség tisztességesebb alakulat volt ennél a két (TEK, házőrség) bandériumnál.
    .
    Tisztára Horthy féle egyenruha, még az a hülye csákó is. Vajon kinek lehetett ez a borzalmas ízlése?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  17. bruckenbacker kapitány 2013. december 28. szombat 13:56
    .
    Ez itt nem a reklám helye!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  18. Kövér Lacika az ugy hülye ahogy van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  19. Öreg pg:
    .
    - Ne felejtsd el, hogy akkoriban – szerintem, bár ez vita tárgyát képezheti – azért tört ki a lázongás, mert a Szabad Európa rádió akkori, felelőtlen hírbemondója olyanokkal etette a magyar hallgatóságot, hogy jön az USA meg a NATO, és segít.
    Holott, az USA elnöke világosan és nyíltan megmondta, hogy NEM MEGY segítség, mert egész Kelet EU- t szovjet érdekszférának tekintik. Csak ezzel nem volt tisztában a magyar közvélemény.
    .
    Szerintem ha ez a tévhit nem lett volna, nem tör ki a forradalom. De mondom, ez akár történészi szakmai vita tárgya is lehet. Ha pedig átélted ezt a korszakot, akkor tudhatod, hogy ez a Szabad Európa rádiós dolog igaz.
    .
    Ma viszont még ígéret sincs semmiféle külföldi beavatkozásra. Nem is volna indoka beavatkozni orKbánisztán maffiaállamának belügyeibe senkinek, főleg ezért nem. Nézd, ami kevesebb, mint egy balkáni össznépi tömegmészárlás, ami éppen a teljes régiót lángba készül borítani, addig a NATO oda se fütyül.
    .
    Sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  20. bruckenbacker kapitány

    oldster
    2013. december 28. szombat
    14:37

    Nem is reklámnak szántam!
    És nem értem miért gondolod, hogy reklámozni szándékoztam az AN olvasói rovat hasábjain díjmentesen.

    Csak rámutattam arra a legdrágább modellek árai egy flottakedvezménnyel olcsóbbak mint a nem dízel azaz benzines modellek csúcsgépei. Ergo egy ilyen beszerzés esetén a 8 millió körüli ár magasnak mondható(bár nem tudjuk a pontos típust)
    Ehhez kellett a lista meg ahhoz, hogy az olvasólk e hasábokon viszonyítani tudjanak a listaárakhoz.

    Egyébként ezzel az erővel a cikk írójára is mondhatjuk reklámozott(holott nem) a következő idézet miatt:
    Az Országgyűlés Hivatala a ruhabeszerzésen kívül az óév végén négy új Skoda Superb megvásárlására is szerződést kötött, ezeket február végéig szállítja le a Porsche Hungaria 31,5 millió forintért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  21. Oldster (ma, 14:35), szerinted kinek, kiknek tetszik ez az egyenruha? Annak biztosan, aki megrendelte. Miért vársz jóizlést ettől a bagázstól?
    Nézd meg az origo-n a felcsúton összetákolt, drótháló mögé zárt állítólagos betlehemet. Aki azt gyártotta-gyártatta, és aki azt a förtelmet felállítani hagyta, annak olyan az izlése, mint annak, aki ezt az egyenruhát kitalálta és viselteti ezekkel a katonákkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  22. Minek a téli bakancs, meg a jó esőruha? És ha véletlenül vadászatra kell menni hajtónak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  23. Nem egyforma magasak az őrség tagjai… valaki mulasztott… eléggé hullámzó a sor… Viszont kövér nincs a sorban, Magyarország jobban teljesit…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  24. Ismerve a magyar katonaság és rendőrség helyzetét, megkockáztatom, hogy 3 mini hadsereggel akár a teljes országot is sakkban lehet tartani. Ész se kell hozzá, csak kegyetlenség és gátlástalanság, abban pedig nincs hiány.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  25. Vélemény, csak a koronaőrség tagjai egyforma magasak, 180 centisek (a királyi rádió szíves tájékoztatása). Hogy miért kell koronaőrség, azt nem tudom. A Parlamentet őrzik, oda elég nehéz bejutni, és a korona ov ötlete alapján a Parlamentben van. Vajon a koronaőrség mennyibe kerül évente?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  26. Csacsicska Tamás

    Egyre jobban félnek!
    .
    Örülök ennek! Remélem, a nap minden órájában szorongva gondolnak a saját biztonságukra – és amikor kilépnek az „utcára”, akkor összeszorul a gyomruk. Bízom benne, hogy hányatott éjszakáik vannak, rémálmaik nyilvános akasztófáról, falhoz állításról bekötött szemmel, Daciaban való menekülésről, a világ vezető híradóiban megjelenő képeikről és hasonlókról.
    .
    Csak egyedül azt nem értem, miért nem valósítja meg már valaki az álmaikat – és miért kerül a népnek pénzébe a rossz álmok elleni viaskodásuk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  27. Ennyi őr egy koncentrációs táborba sem volt, de még Recsken sem! FASISZTA DISZNÓ!!!!!

    Egy törvényszerűséget nem ismernek fel ezek az urak(szándékosan kisbetűvel) nyilván való a félelmük! Ez pedig a belsőjükből fakad, a tudatalatti lelkiismeretük szüli! Azt viszont nem tudják, hogy a növekvő biztonsági intézkedéseik nem megszüntetik a bennük burjánzó szorongást, félelmet, hanem hatványozottan növeli, fokozza azt! Ez így fog menni, egészen addig, míg attól nem kezd el félni, hogy az általa állított biztonsági szolgálattól is rettegnie kell! Egyszer a végén egy biztonságosan bezárt puha falú szobába, vagy egy végső kétségbeesett haláltusába végződik, mert ennek az útnak a vége a tébolyult őrület és végül a legborzalmasabb halál! Egyetlen perceig sem kérnék ezeknek az embereknek a lelkületükből!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  28. Nem értem. Ez az őrség nem az idén alakult? Vagy tavaly? Honnan van nekik több 10-11 éves autójuk? Meg azzal hova autóztak többszázezer kilométert?
    Ennyi idő alatt? Esetleg mindenhova elkisérték szijjártót, csak ők kocsival?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  29. ,,,,,idézet—-

    Elgondolkodtató.hogyan lehetett egy ilyen gondolkodású ember, Magyarország miniszterelnöke, és hogyan lehet még mindig a közélet szereplője?
    Demokratikus eszközökkel ugyan , de az ilyen embereket meg kell próbálni eltávolítani a politikai színtérről.
    Kövér László ( Hír TV ,Duna TV dec.20. környéke )

    Gyurcsány Ferencre értette (( ha nem mond nevet,még meg is tapsolom))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  30. nagy szarban lennének tek és örök nélkül. ezt ök is tudják. nem véletlenül növelik a számukat. kérdés meddig lesz ez elég?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  31. ERŐSZAK egy HAZUG RENDSZER fentartásának érdekében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  32. Kövér az eleven, két lábon járó, elsöprő érvelés Gyurcsány mellett. :DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  33. http://varanus.blog.hu/2013/12/28/koverlaci_barat_vagy_ellenseg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  34. KOVERT IS BORTONBE ! HUTLEN KEZELESERT HATALOMMAL VALO VISSZAELESERT ! 10 -est kene kiszabni ra ! BORTONBEN TERMESZETESEN!
    AZTAN RASSZISTA USZITASERT UJJABB 10 EVET! IGY KENE MEGSZABADULNI A TAPLO KOVERTOL!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  35. Őrségváltás zenével amit én választottam hozzá…igy azért sokkal szebb és jobb. Persze a szöveg sem rossz (vagyis a “smooth criminal” rész….). Jó szórakozást! Csak 2.5 milliárd forintba kerül egy évben! A bolondnak (is) megéri!

    Changing of the guards inside the Hungarian Parliament. No, the music is not there originally. Maybe it should be.

    http://www.youtube.com/watch?v=mc4iNwMOOng

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. A Parlament épületének – tudomásom szerint – 27 kapuja van, ebből összesen négyet használnak, a többi évtizedek óta le van zárva. 350 fős „hadsereg” négy kapu védelméhez kicsit eltúlzott. Még ha belevesszük a szakácsokat is.
    .
    De van egy elméletem: ezek a Fidesz górék egymástól is félnek… Így volt ez a Kádár korszakban is: a felső 100 vezető állandóan rettegett a többitől. Gyártották is a bőrpapírokat szorgalmasan a saját védelmükben, állandó szövetségkötési láz tombolt – semmi érdemi dolgot sem csináltak, csak villogtak Kádárnak. Nem hinném, hogy ez másként menne a Fideszben.
    .
    Kövér biztosan azért ideges, mert az Orbán-Simicska pároshoz dől a lé, neki meg el kell vinnie majd a balhét, amikor arra sor kerül. Mert mit fog mondani Orbán, amikor a nyakába teszik a hurkot? Azt, hogy minden törvényt az Országgyűlés hozott, élén dr. Kövérrel. Esetleg Áderre is rá próbálja majd verni a balhét, hogy nagyban bólogatott ezekhez a törvényekhez. Ő ugye – mint egy igazi, vérbeli demokrata – nem is tehetett mást, mint a törvényeket végrehajtotta.
    .
    Szóval van egy érzésem: ezek nemcsak a nép, de egymás ellen is fegyverkeznek. Sohasem lehet tudni alapon – ahogy az a lelki nyomorékoknál ismert helyzet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  37. David Mandler

    Azért a Kraftwer We are the robots-a sem rossz hozzá.
    https://www.youtube.com/watch?v=rhwWBxGjIaE eredeti
    és a We are the robots
    https://www.youtube.com/watch?v=VXa9tXcMhXQ

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. bruckenbacker kapitány

    Csacsicska Tamás
    2013. december 29. vasárnap
    08:33

    –é-és nem hiszik el, hogy ez velük is megtörténhet. A nagy Conducator sem hitte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. gusztavnagy
    2013. december 28. szombat
    19:41

    Nem nagyobb, hanem nagyjából recski őrszemélyzet-méret
    http://endresy.blogspot.com/2013/12/koveritett-orseg-kover-kedvere.html

    Egyébként a jelenlegi összetétel tényleg indiferens. A keretbe bármikor bevezénylehető a TEK

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. Kép alávaló:
    *

    Rejtő Jenő: A COWBOY ÉS A LÉGIÓ (illusztráció)
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. Oldster !
    *
    Az a csákó a Horthy féle rendőrség csákójára hajaz.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. Hogy nézne ki egy másfajta egyenruha és csákó az “á’lá 1944.” Kossuth téren ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. *
    Egyelőre még nem közölték, hogy az eszköz, illetve a fegyverállományt kiegészítik korszerű gumicsónakokkal, amennyiben a Duna felől érné támadás az épületet. A távlati tervekben pedig a kupola helyén korszerű helikopterkikötőt létesítenek, a kornak megfelelő menekülés, illetve kimenekekítés esetére…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. “Gyurcsány egy gennyedző seb a demokrácia testén”- mondá a szarakodó laca-faca gagyi.
    Akkor mik voltak a felmenői? A Szoc.Hazáért érdemrend tulajdonos és a ‘19-es Tanácsköztársaság vörössipkás katona? És akkor mi a franc ő, az MSZMP TTI volt főmunkatársa?
    Hát igen, gennyes agyból, gennyedző pofából csak gennyes gondolatok buggyannak elő. Gennyláda!
    Gyurcsány viszont hozzá képes egy Európéer Gentleman.
    Osztjjauonapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  45. KORDON BLUED
    2013. december 29. vasárnap
    16:13
    Nekem olyan érzésem van, a környező épületek tetején mesterlövész állások lesznek vagy vannak kiépítve, minden eshetőségre készen. Olyan de javu érzésem van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  46. *
    Kiváncsi vagyok, a Hosszú kések éjszakája mikor következik be ?
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. Kockázat1
    … Nem hozzá képest, hanem valóban egy européer gentlemann. Gyurcsány ezt már többször is bebizonyította.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. Naponta (!) több mint hétmillió forint egy buggyant elme
    szórakozására !!!
    CSAK A FIDESZ !
    Magyarország jobban teljesít !
    / a hottentotta pirézekhez képest /

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. A tisztelgő fiatalember kiállása,tekintete nagyon emlékeztet egy szégyenteljes korszak megvezetet fiatajaira,valamilyen “jugend”-re,szégyen!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  50. Vajon miert nem jelenik meg a beirasom, nemtudok rola hogy olyasmit irtam volna ami serto.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos