Ronai and Ronai
AMERIKAI

Miért, hát nem kócosfogú a rémség? 2013. november 16. szombat 23:32 | AN

  • Hozzászólások(65)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Miért, hát nem kócosfogú a rémség?

Budapest – Magyarország a Fidesz lehengerlő agresszivitásának elnyomása alatt él, amelynek legszebb példái a szobordöntés kriminalizálása és a Selmeczi Gabriella fogaira tett megjegyzés nyomán indult műfelháborodás, amelynek álnokságán senki nem háborodik fel. Ehelyett mindenki megjátssza magát, és visszhangozza a goebbelsi propaganda állításait.

Ahhoz képest, hogy Orbán Viktort az alkotmányos rend megdöntése miatt le kellene tartóztatni, milliós feldühödött tömegnek kellene a közpénzből épülő felcsúti stadiont szétverni, és annak tégláit az álparlament ablakain bedobálni, nevetséges, hogy egy szimbolikus szobordöntést “ízléstelennek” neveznek, és ezt az ellenzék is visszhangozza. Az alkotmányos rend megdöntése nem “ízléstelen”, de a diktatúrára való leghalványabb utalás az. Nőket lehet verni, de a fogukat nem lehet bírálni, ha a Fidesz hazudozói. Ahhoz képest, amit Selmeczi tesz, a legkevesebb, hogy rémségnek nevezzék, a fogai pedig valóban kócosak. Mivel rémség több is van, ez alapján lehet őt azonosítani.

Selmeczi egyébként nem mint nő van jelen a közéletben, hanem mint politikus. Amikor gyalázatos politikai szerepét bírálják, amelyért egy igazi demokratikus fordulat esetén 15 évnél kisebb börtönbüntetést nem kaphatna, akkor nem a nőt bírálják, hanem a politikust, és nem bújhat el képmutató módon amögé, hogy ő egy nő. A Fidesz propagandagépezete a legaljasabb hazugságokat mondatja el vele, de amikor kifejeződik a tevékenységével kapcsolatos jogos megvetés és undor, akkor úgy tesz, mintha Selmeczi egy nő lenne, és nem egy véres szájú fasiszta politikai prostituált, aki a legmocskosabb rágalmakat szórja naponta nála ezerszer különb emberekre.

Ha Selmecziben nem tisztelik a nőt, arról elsősorban ő maga tehet. A baloldalon is mélységesen elítélt Kéri-mondatból nem világos, hogy a képmutató megbotránkozást mi váltotta ki: a “kócosfogú” vagy a “rémség” kifejezés? Vannak női rémségek is, ezt nem tudták? A mesekönyvek tele vannak boszorkányokkal. A tiszazugi méregkeverő rémségek nők voltak. Selmeczi Gabriella nemét tekintve valóban nő, de nem “nő” abban az értelemben, amilyen nőknek a tisztelet és az udvariasság kijár. Ez a nő nem “nőként” viselkedik, hanem egy szörnyetegként, és ilyen nőket nem szoktak tisztelni, hanem úgy viselkednek velük, ahogyan a rémségekkel szokás. Nem láttak még Magyarországon filmeket, amelyekben rémséges nők szerepelnek? A rémséges nőket melyik filmben kímélik meg a jogos ítélettől azért, mert nő? Vagy nem olvastak meséket? Amíg volt halálbüntetés nőket is felakasztottak. Mi alól mentesít valakit az, hogy ő nő?

Selmeczi egy rémséges ember, egy iszonyatos hazudozó, undorító jelenség, aki kiszolgál egy fasisztoid rezsimet. Mit kellene benne tisztelni? Ami pedig a fogait illeti, azok kócosak. Ezt a világ minden részén szóvá tennék, az összes karikaturista ezt a jellegzetességét emelné ki, mert kócos fogú embereket általában nem neveznek ki szóvivőnek. A kócos fogú legfeljebb írhatja a szöveget a háttérben, ha van hozzá elég esze, de nem mondhatja a szöveget mindaddig, amíg a kócos fogait ki nem egyenesíti. Ezen nincs miért felháborodni. Az más kérdés, hogy ha nem találtak az egyenesfogúak között egyetlen embert sem, aki erre az aljasságra, agyhalottak számára kitalált mocskos munkára alkalmas lenne vagy elvállalná. Kivéve Semeczi Gabriellát. Ez a nő ne azon háborodjon fel, hogy szóvá teszik a rendezetlen szájberendezkedését, hanem számoljon el milliók megtakarított nyugdíjvagyonával, amelyről azt állította, hogy ő megvédi.

Kéri László egyébként sem sértegetni akarta, noha megérdemelné. Egyszerűen nem jutott eszébe a neve, és így azonosította be. Az, hogy a “kócosfogú rémség” említése nyomán mindenki tudta, kiről beszél, mindennél jobban igazolja, hogy Selmeczi egy kócosfogú rémség, akit a nyilvánosság így ismer, és ennek alapján azonosít.

A jelenség természetesen túlmutat önmagán.

Az igazán felháborító az a képmutatás, amely emögött áll, és amelyet rendre átvesz a baloldali és liberális média is, felerősítve a Fidesz hazugságait. Elfogadja, hogy Selmeczi kócosfogúnak nevezése azonos azzal, amikor a fideszes képviselő ököllel szétveri egy nő arcát, a hajánál fogva beleveri a fejét a korlátba és eltöri az orrcsontját. Pedig azt látatlanban mondhatjuk, hogy Terike ezerszer különb ember, mint Selmeczi, és ha tíz élete lenne, akkor sem tudna elkövetni annyi aljasságot, mint a kócosfogú rémség. A demokraták szó nélkül tűrik, hogy Kéri Lászlót “a baloldallal” azonosítsák, és azt mondják, hogy “ilyen a baloldal”. Miközben ennél impotensebb baloldalt még a világ nem látott. Selmeczit a nyugdíjpénzek elsinkófálásának és a minősíthetetlen stílusú hazudázásainak töredékéért már vagy börtönbe csukták volna vagy felhúzták volna egy fára számos országban. Itt pedig nem lehet szóvá tenni, hogy kócosak fogai. Minden mocsokságot elkövethet, de amikor valaki bírálni meri, akkor hirtelen nő lesz belőle, családanya és feleség, mintha Teréz anyáról vagy Szűz Máriáról beszélnénk. Ceausescu felesége és nő volt.

Hasonlóképpen felháborító, hogy Orbán Viktor megpuccsolja az alkotmányos rendet, felszámolja a jogállamot, rehabilitálja a két világháború közötti fasiszta Magyarországot, saját kezébe koncentrálja a teljes hatalmat, és nem lehet róla egy hungarocell szobrot állítani és azt ledönteni. A világ bármely demokratikus országában naponta vannak hasonló szimbolikus performanszok, pedig ott nem vették el egy ország Alkotmányát. Az ellenzék pedig elfogadja azt a hazug propagandát, hogy ez ízléstelen és agresszív. Amikor az Orbán-rendszernek vége lesz, a kedves Vezető patkányként fog menekülni, mert nem a hungarocell szobrának a fejét akarják majd levenni, hanem az igazit.

Éppen azért kellene számon kérni ezeken a szörnyetegeken az Alkotmányt és a jogot, és nem belemenni a demokratikus látszatról szóló, általuk diktált hazugságokba, hogy ne primitív törzsek szintjén oldják majd meg a magyarok megint azt, amire a jog adatott: ne akarják levenni a bepálinkázott felcsúti elhízott disznó fejét és ne harapófogóval akarják majd kiigazítani a kócosfogú rémség protézisét.

Képmutatók, lehet felháborodni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (77 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +132 ( 150 szavazatból)
Miért, hát nem kócosfogú a rémség?, 4.8 out of 5 based on 77 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(65)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

65 Reader’s Comments

  1. Bonhomme

    “Ki volt a tanítód, hol jártál iskolába, hogy lantod ily mesterkezekkel pengeted?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  2. SG: Aljas, ostoba nember, notorius hazudozo papagaj, raadasul kozonseges aruhazi tolvaj, egyszoval a legmegfelelobb ember a szovivoi posztra.

    Viszont: Az egyetlen ember (?), aki labon hordta ki az agyhalalt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  3. Tisztelt Kéri László Úr!
    Ön birtokában van ama tuti módszernek, amely segíthet a magunkfajtáknak a mindennapi stressz elviselésében. KÉPES ELFELEJTENI EGY HATALMON ÉS HIVATALBAN LÉVŐ LÉNY NEVÉT. Fogadja elismerésem!
    *************
    Kik voltak azok a felelőtlen polgárok, akiknek erről a “kócosfogú…. ” – ról a Szóvivőasszony jutott rögtön az eszükbe? Nem nekik kellene bocsánatot kérniük? Csak úgy FIDESZ módra, sms-ben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  4. Képaláírás:

    Miért siratsz Argentína?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  5. “Ne a tükröt átkozd,ha a képed ferde”-hát ilyenek vagyunk mi,ez jutott nekünk,ezt a csapatot engedtük hatalomhoz jutni,kicsit ágálunk ellenük és várjuk demokratikusan,hogy leteljen a négy év ! Genetikusan Lockheed. Remélem,őszintén remélem,hogy a sok , rosszaságért,fájdalomért,amit az embereknek okozott,megkapja méltó büntetését !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  6. Hogy Kérinek nekiestek, és persze balról is, nem csak a fideSS, jól beleillik a farizeus baromságok sorába. Megint egy jó alkalom elterelni a közbeszédet a lényeges dolgokról.

    Azt a heves indulatot, ami itt a kommentekben a kócosfogú rémséggel kapcsolatban többekből előtör, igazából nem értem. Nem azt mondom, természetesen a legsúlyosabb jelzők is mind indokoltak! De nem inkább örülni kéne, hogy ez a rémséges bérhazudozó minden belső és külső tulajdonságával lejáratja náci kenyéradó gazdáit? Nem az lenne a nagyobb baj, ha ugyanezeket a hazugságokat egy kedves, a felszinen legalábbis szimpatikus szóvivő nyomatná reggeltől estig?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  7. csavargó,
    két éve írogatom ezeket a lázadó / lázító verseket, már van benne némi gyakorlatom… :)
    Egyébként csak a kezdet nehéz, aztán egyre könnyebben jönnek a sorok, a rímek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  8. Kéri egy baloldali romboló a Gyurcsány fóbiája miatt, egy szinten van Havassal. Nem véletlen, hogy a szintén fóbiás Kálmán Olga kedvenc interjúalanya.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  9. A kócos fogú rémség valójában Belfegor. A főnökével együtt. A különbség az igazi, és közöttük csak annyi, hogy az utóbbiak már kiléptek az inkognitóból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  10. A helyzet azért különös, mert Kéri László csak “kózosfogú rém” szöveget engedett el, s milyen jó az önismeretük, Selmeczi magára ismert ebből a szövegrészből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  11. kutyuka
    Hát nem érdekes, fél szavakból is értenek, körbe sem kellett nézniük, tudták kiről van szó!
    Pedig, hát akinek nem inge, ne vegye magára -ezek meg rögtön fölöltöztek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  12. „Teljesen mindegy, hogy Szijjártó beszél, vagy az a kócosfogú rémség, az a szőke csaj, mindig elfelejtem a nevét,…”

    Ebből azért nem nehéz rájönni, hogy kire is gondolt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  13. Érdekes Lovas István cikkénél nem voltak olyan érzékenyek, pedig ő nem csak rémségről vagy kócos fogakról irt.. Már nagyon régen mondom: Le kell szarni őket ( moderáld ki ,légyszives). Hazaárulózzanak, ricsajozzanak, huhogjanak ,ki a francot érdekel??? Aki megeszi a dumájukat az úgysem győzhető meg semmiről, legfeljebb akkor ha már az éhenhalás fenyegeti, annak meg ehhez semmi köze.Minden lehetséges alkalommal elmondom: Aki ez után a csaknem 4 év (ill. 7, 11, 15 év) után még bizonytalan, az megérdemli a sorsát , legyen az pedagógus ,közalkalmazott, CBA pénztáros , vagy akárki.Kéri egyébként egy szar alak. Mint politológus????? akkorát tévedett ,mint ide Lacháza , és a szeme se rebbent . Ha választania kellene orbán és Gyurcsány között, biztosan nem a Fletót választaná.Egy alkesz ,fóbiás Havas dijas barom.( egy házban lakok vele.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  14. Lovas egy idióta alkesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. Itt legalább ki meri mondani valaki, hogy “meztelen a császár”. Kéri László és a cikk írója is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

A Fidesz szőkéje 2013. október 20. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos