Ronai and Ronai
AMERIKAI

Minősíthetetlen hangú kampány közpénzen 2012. november 20. kedd 4:03

  • Hozzászólások(99)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Minősíthetetlen hangú kampány közpénzen

Budapest – A Fidesz civilnek álcázott szervezete, amely közpénzeket használ az Orbán-kormány támogatására, minősíthetetlen hangú és rágalmazó kampányt indított Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc ellen. A szélsőjobboldal retorikáját idéző útszéli hangvételű reklámok a BKV járatain láthatók, és azok tartalmával Selmeczi Gabriella szóvivő szerint a Fidesz is egyetért. Az akció kimeríti a nagy nyilvánosság előtt folytatott rágalmazás és becsületsértés fogalmát, nyilvánvalóan bűncselekményt valósít meg. Amerikában a busztársaság is sokmillió dolláros kártérítést fizetne egy ilyen hirdetés megjelentetése miatt.

Nemcsak az igazságot és a jó ízlést sértik, hanem nyilvánvalóan bűncselekményt is megvalósítanak azok a harmincas évek náci propagandáját idéző reklámok, amelyekkel a CÖF nevű álcivil szervezet indított lejárató kampányt a két volt miniszterelnök ellen. Az is bűncselekmény, hogy erre nyilvánvalóan az adófizetők pénzét használják fel, de az érthetetlen, ha ezért a mocskolódó kampányért Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon nem tesznek büntetőfeljelentést a hirdető és a BKV ellen is. A nem anyagi kár jelentős.

Azt már kormányzása idején is bebizonyította a baloldal, hogy nincs tisztában a goebbelsi propaganda erejével és hatásával. Nem tanultak abból sem, hogy a vége a demokrácia felszámolása lett. Ha azt gondolják, hogy ezeknek a feliratoknak nincs hatásuk, akkor rosszul mérik fel a helyzetet. A hirdetések ráadásul olyan hangnemet és stílust ütnek meg, amely a bűnügyi krónikákat és a bűnözők körözési felhívásait idézik. Ez még uszítás is, amely felmenti az emberek lelkiismeretét, és a 2006-os évre emlékeztető terrorhoz vezethetnek, valahányszor a két politikus valahol megjelenik, vagy állampolgári jogait gyakorolja. Ez nem politikai, hanem büntetőjogi kategória. Ha az ellenzék nem szab határt a nyílt náci uszításnak, amelyet a Fidesz közpénzből finanszíroz, hozzájárulnak ahhoz, hogy csatatérré változzon az ország, és a szélsőjobboldal vegye át az események irányítását. A törvények azért vannak, hogy használják őket. Ezt nem kell egyetlen közszereplőnek sem eltűrnie.

Selmeczi Gabriella a szélsőjobboldali Fidesz nevében közleményt adott ki, amelyben úgy fogalmazott: a “Gyurcsány-Bajnai-szövetség” ott folytatja, ahol abbahagyta, “hazugságokkal traktálják az országot”. Selmeczi traktálja hazugságokkal az országot, mert jelenleg nincs Gyurcsány-Bajnai szövetség, az még Amerikából is látszik, hogy a két politikus között jelenleg feszült a viszony, és nagyon is eltérő nézeteket képviselnek.

A Fidesz szája szerint a “Gyurcsány-Bajnai-szövetség” még most sem képes szembenézni azzal, hogy 2010-ig “nyakig eladósították” az országot, az önkormányzatokat és a családokat. Bajnai Gordonnak és Gyurcsány Ferencnek e szövegek miatt is be kellene perelnie a Fidesz szépségideálját, mert ezek az állítások hazugságok. Ha nem utasítják vissza ezeket, akkor ezek beivódnak az emberek fejébe. Selmeczi minősíthetetlen szövege szerint Magyarország megítélése akkor hevert romokban, és nem most.

Az érintetteknek a Fideszt és a szóvivőt is fel kellene jelenteniük, mivel ugyanazokat a hazugságokat és rágalmakat fogalmazta meg, amelyek a hirdetésekben szerepelnek. Selmeczi ugyanazt a “Gyurcsány-Bajnai szövetség” fordulatot használta, mint amely az autóbuszokon olvasható, és ez azt bizonyítja, hogy az álcivil szervezet reklámszövegét a Fidesz propagandagyárában találták ki.

A baloldal nemcsak a médiában került hátrányba, hanem a kommunikációban is. A zseninek kikiáltott Szigetvári Viktor csődbe vitte Gyurcsány Ferenc kommunikációját is 2006-ban, és nagy szerepet játszott a vereségében, most pedig hasonlóan tehetetlen Bajnai Gordon oldalán is. A baloldal és a demokrácia kommunikációs területen veszítette el az országot, és ott szenvedett megsemmisítő vereséget, amiből a mai napig nem tanult. Ha a demokratikus erők a demokrácia megmaradt eszközeivel nem húznak határt a szélsőjobboldalnak, a náci uszításnak, a goebbelsi hazugságoknak, akkor a szélsőjobb forgatókönyve irányítja majd az eseményeket, mert az emberek gondolatait ők irányítják.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.1/5 (51 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +82 ( 92 szavazatból)
Minősíthetetlen hangú kampány közpénzen, 4.1 out of 5 based on 51 ratings

Címkék:, , , , , , , ,

  • Hozzászólások(99)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

99 Reader’s Comments

  1. kekec
    2012. november 21. szerda
    09:24
    A fityisz-kdnp-jobbik nem saját magára alkot törvényeket, hanem a rajtuk kívülállókra – “mindenkire” érvényesek szabályok, sőt visszamenőleg. :((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  2. Balogh de nem balga

    Valóban, ha egyik sem tesz feljelentést, akkor ugyancsak szerencsétlenürgék és nem valók politikusnak. A naivitásuk már káros az országra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  3. Nem tudom miért hallgatnak , már a megjelenés napján perelni kellett volna az érintetteknek .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  4. Selmeczi kiflitolvajnak üzenem. A fidesz ott folytatja a gátlástalan lenyúlást, ahol 2002-ben abbahagyta. A fidesz nem más, mint maffia szervezet, fehérgalléros bűnözők.
    A CÖF külföldről szervezi a békemenet résztvevőit közpénzen, rágalmazás hadjárat közpénzen, ők nem más, mint RÖF RÖF=DISZNÓK
    A lajárató kampányukat ismerjük, én tudomást sem veszek róla. Aki a legnagyobb tolvaj banda, állandó hazugságait elhiszi az velük egyenlő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  5. Először szeretném leszögezni, hogy Magyarországon nincs baloldal. Vannak baloldali gondolkodású emberek, de baloldali párt nincs. Legfeljebb a Thürmeréké olyasféle, de ők sem igazán azok, mert kénytelen-kelletlen nem hirdetik meg a kapitalista rendszer felszámolását, legfeljebb gondolataikban. Az LMP baloldalíbb a szociknál ,legalábbis ha komolyan gondolják saját tőkeellenesnek tűnő programjukat, meg a Róna Péter által kidolgozott neomarxistának tűnő gazdasági elképzeléseit komolyan gondolják. Ezért nem tudom, hogy képzelik a jobboldali szavazók magukhoz csalogatását? Talán a fideSSből kiábrándult világnézettel nem igazán rendelkező, volt baloldali érzelműekből keveredik hozzájuk néhány eltévedt. A fideSS nem jobboldali, hanem fasizmust építgető politikai horda, aki gondolataiban már előkészítette, a valóságban meg igyekszik létrehozni Mussolini fasizmusának 21.századi változatát. A magát civilnek nevező megvesztegetett szélsőjobboldali csürhe pedig ezt a fasizálódó rablóbandát támogatja a bőséges juttatásokért cserébe. Ami a reklámjaik aljasságát illeti, csalódást okoznának, ha ennél valamivel izlésesebb formát választanának. Mit vártok az ilyen hitvány senkiktől, amikor a parlamentben ülő idióta, klerikálfasiszta idióta képviselők naponta hangoztatott kommunistázását hallhatjátok. Magukat kereszténynek gondoló barmok káromolják gyűlölködéssel azt az istent, aki a szeretetet és az irgalmasságot hirdeti. Lopnak, csalnak, rabolnak, dőzsölnek a kifosztott mélyszegénységben élő nyomorgó zemberektől elvont segélyekből. .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  6. olvastam én göbbelset is (a naplóját), de továbbra sem értem, hogy konkrétan ezen a plakáton mi a náci jellegzetesség.
    mocskolódó, demagóg, oké, de mitől náci?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (18 szavazatból)
  7. kevin
    2012. november 21. szerda
    20:38
    Talán nézd meg kekec
    2012. november 21. szerda
    09:24 kommentjét és esetleg használ arra is a fejed, amire egy átlagembernek is való. Például mi a törvénytelen “törvényesség, vagy törvénykezés? Attól, hogy jogvégzett gazemberek szüntetik meg a jogállamot, az még nem lesz törvényes. :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  8. Manhattan! Becsüllek! Ennyi legalább kell!
    A cikkel most totálisan egyetértek. Szigetvári egy örök vesztes, félek, hogy most is az lesz. A szó folyik belőle, de stratégiája nincs. Most is múlasztott!
    Amikor 23-án bejelentkeztek, megkezdődött egy akció, aminek csak füstje lett, a tüze csak lappangott. Innen folyamatos NYILVÁNOS akcióban kellett volna lenni, nem csak a háttérben tájékozódni, felkínálkozni. Nekik kellett volna plakátokat kihelyezni, röplapokat osztogatni és tovább tüntetni, stb. Alkalom volt egy jó attakra, de elmúlasztották, helyette már is védekezni kell.
    A másik! Nézzétek a Semjén ügyét! Őt támadták, de százan védték. A B-Gy esetében is másoknak – aza mszp-nek kellene ordítani – B-gy-nek pedig azonnal perelni. Nem egy hét múlva, nem két hónap múlva, hanem másnap!!!
    Sajnos a Gyurcsánynak az ő idejében is az volt a véleménye, hogy “nem kell velük foglalkozni, tegyük a dolgunkat”! És nyócévig hagyták, hogy sárral és szarral dobálják őket. A vesztésükben ez többet nyomott, mint a hibáik. (És most nem térek ki arra, hogy kik miatt, milyen mértékben hibáztak.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  9. jó, látom érdemes feltenni itt egy érdeklődő kérdést. választ nem kaptam, lehülyézést igen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  10. Attól náci, hogy az egész propaganda a náci államot idézi.
    Nem önmagában kell egy -egy plakátot nézni, hanem az egész propagandagépezetet, ez a baj, hogy nem tudnak sokan komplexen gondolkodni, nem látják át a kormányzat és a parlamenti képviselők által benyújtott törvények által felépített rendszert, mert ez egy jól kigondolt, de embertelen rendszer, csak nekik kedvező, és mindenki mást kiszorító rendszer, melynek része az IMF plakáthadjárat, a mostani buszos reklámhadjárat. Mert két ember van, aki tehet valamit ellenük , ők most ott virítanak a plakátokon, ők maguk a propaganda minden baj györkere. Ez pedig nem hihető el, okos emberek is elhiszik pedig, hogyan lehetne két ember felelős mindenért. Gondolkodjatok már!! És az ellenzék, az elmúlt nyócévben, az nem felelős azért, hogy leamortizálta a politikusokat, hogy mindenszabályt felrúgott. Hogy egyetlen célja a hatalom megszerzése és nem a magyar nép érdekében történő gyakorlása, hanem a magyar nép jogfosztása volt?
    Minden jogszabály azt a célt szolgálja, hogy a hatalmuk bebetonozódjon. A regisztráció, a választási szabályok és sorolhatnám. Megtévesztenek mindenkit, és félelmet keltenek minden rétegében a társadalomnak. A hiveik pedig várják a csodát, hogy majd meglátjuk milyen jó lesz. Nekik igen, mi pedig a többség vagy elmenekülünk ez elől az embertelen rendszer elől, vagy beállunk a sorba , hogy ne rúgjanak ki, mosolygunk és bólogatunk. Asszimilálódunk, megtanulunk a sorok között olvasni, kódolt szövegeket írni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  11. @kekec szerda 9:24
    A hozzászólásodból lemaradt egy definíció.
    A politikai reklám definíciója.
    A POLITIKAI REKLÁM,- ellenérték fejében vagy anélkül
    közzétett, valamely párt, politikai mozgalom vagy a kormány népszerűsítését szolgáló vagy
    támogatására ösztönző, illetve azok nevét, célját, tevékenységét, jelszavát, emblémáját népszerűsítő,
    a reklámhoz hasonló módon megjelenő, illetve közzétett műsorszám.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  12. Kevin!
    Nem náci! Polisz írása az első sortól eltekintve igaz.
    Én így látom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  13. voisine
    Egyrészt idézet volt – mástól.
    Másrészt értsem úgy, hogy a lejárató kampányra nem vonatkozik a törvény? Csak az “politikai” ami pozitív? Na ne mán! Akkor nem volt politikai kampány a “Rosszabbul élünk, mint 4 éve”?
    Egyébként meg Gy-B ekézésével (nem ÁBC-ben, hanem balról jobbra, meg időrendben) éppen a fidesz és Orbán népszerűségét szeretnék fokozni, mint ahogy minden negatív kampány egyben pozitív is az ellenfél szempontjából.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  14. qqriq
    Sokkal elegánsabb lesajnálni az egészet! Vadai dicséretét az “előnyös képekről” és Bajnai méltatását a “BKV állampénzből való támogatásáról ilyen módon akár” nem teszik ki az ablakba!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  15. Úgy vélem, abban, hogy ez a jobboldal a hatalmának megszilárdítása érdekében minden nemtelen eszközt elfogadhatónak tart, nincs semmi megdöbbentő, hisz már ellenzékként is ugyanígy, skrupulusok nélkül működött.

    Számomra az a vérforralóan érthetetlen és elfogadhatatlan, hogy a mostani ellenzékben is jócskán munkál egy ugyanilyen irányultságú attitűd, hogy nem kevesen vannak azok, akiknek minden kapcsán – ceterum censeo… – megvan a “kedvenc” szapulandó bűnbakjuk, s akinek a személye leggyakrabban Gyurcsány Ferencben testesül meg…

    Állításom igazolására egyáltalán nem kellene hosszan kutakodni sem – az egyébként is igen kevéske orgánummmal bíró – médiumok, sem az azokban a legkülönbözőbb minőségükben – politikusként, politiológusként, szociológusként, publicistaként, elemzőként… – megszólaló személyek körében, mert akár a Népszavában, Népszabadságban, akár itt és egyéb netes fórumon, akár a kereskedelmi adók vagy az ATV ilyen-olyan politikai műsorában mindennap megesik velem, hogy tehetetlenségemben legszivesebben eldobnám az újságot, abbahagynám az olvasást, illetve ténylegesen ki vagy el muszáj kapcsolnom….

    S ez már ma is megesett velem két-három esetben!
    “Gondoljátok meg,…”

    Hiheti-e épeszű ember, hogy az ellenzéki összefogás, az Orbán-rezsim leváltása efféle – saját bázisukra rontó, ám azt maguk rendre túlélő, sőt újra és újra támadásba lendülő – eszement pszeudokamikázékkal menni fog?!
    Nem kellene az ilyen együgyű szorgoskodókat mihamarabb úgy elhajtani magunktól, mint a legyet, mert mindent összepiszkítanak?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  16. @ kekec

    Ha egy definíció a hatályos jogszabályban benne foglaltatik, akkor annak a jogértelmezés segítése lehet az egyik célja. Márpedig a politikai reklám fogalma törvényileg definiált.
    ( Mttv. 203. § 55. )
    Hogy a kedvenc fordulatoddal éljek,ha törvényileg van definiálva, hogy a kacsa a baromfi félék családjába tartozó, olyan speciális madárfajta, ami totyog és hápog, akkor a némakacsák felmehetnek Strassburgig a diszkriminációjuk miatt,– miután már a “helyi” jogorvoslati lehetőségeket kimerítették.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  17. Szombathelyen ma éjszaka átragasztották a plakátokat, Orbán és Simicska nevére írták át a szöveget!
    Nem a semmiért vetnek már be minden nemtelen eszközt, érzik már, hogy valamit elszabtak és egyre több kismacska szeme nyiladozik.
    Hiába szajkózzák, hogy nincs “mexorítás”, a pénztárcák beszédesek!
    A következő választásra igérgetésekkel már nem fog nyerni egy párt sem.
    Olvasgattam:
    Új plakátokat kell kitenni a kormánytagok képével az alábbi felirattal:
    “Elszabtuk, de mi sokkal jobban élünk, mint 4 éve! Utánunk a vízözön!”
    Amiért a zemútnyócévben harcolt a fideszes bagázs, az most mind a nyakukba hullott, így elveszítették az emberek bizalmát, a fanok is egyre kevesebben vannak, csak még “a sült bárányok” hallgatnak.
    Beeégett birkák!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  18. szombathelyi anzix:

    http://mork.nyugat.hu/Scopes/nyugat/var//improxy/NyugatBigPicture/223642.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  19. http://revolucio.blogin.hu/2012/11/12/egy-konyv-eloelete-avagy-haduzenet-az-orbani-duplafeneku-kommunikacionak-i/
    Debreczeni József új könyvéből!!!!!!!
    “A 2006-OS ŐSZ”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. voisine
    .
    Matolcsyt lehagyták a plakátról, pedig a tönkretevésnek ugyancsak aktív részese.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. Proaktív
    Nem “lehagyták”, hanem lehagyta.
    Ez az akció egyszemélyes performansz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. Allitolag pesten mar plakatokon is megjelent ez a hirdetes! Jol beszaratott Orban es a hordaja ha ilyen izlestelenul probaljak megbelyegezni a ket ex minelnokunket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  23. Még jó, hogy vonalkódos lett a gatyóka, hisz sokat veszíthetnek!
    És nem csak a választásokat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Hehe! Még be lehet nevezni a sorsolásba!
    http://nivo.blog.hu/2012/11/22/ezt_melyik_hulye_talalta_ki

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. “Ha mások gyertyáját kioltod, attól a tiéd nem lesz fényesebb” -én ezt írnám rá ezekre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. voisine
    Na ja, ha kacsákat ábrázoltak. No de ha disznójuk volt?
    Egyébként meg ezt profibb kivitel:
    https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/30375_334622409979019_942026535_n.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  27. A félelmük nem alaptalan, tudják, hogy egy deka jót nem tettek az általuk lesajnált szegényebb rétegnek (a többségnek!), így 2014-ben tisztességes megmérettetéssel nem győzhetnek.
    Marad az adottságuk, mely a lényükből fakad: plakátolós amortizáció!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  28. Szánalmas, hogy csak erre telik a kormánynak. Eredményeket nem tudnak felmutatni, csak mocskolódni. Ez is egy tünet, a félelemé.
    Leginkább az háborít fel, hogy a közpénzt szórják két marékkal ezzel is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  29. kevin
    Mitől náci-s?
    Mert a nácik is ilyen plakátokkal oltogatták a népet pl. a zsidók ellen!
    A Kulturkampf-ról is olvasgasson….korabeli plakátokat is nézegessen, majd meglátja a hasonlóságot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  30. terminus
    Ha nem mosnák az emberek agyába ezeket a rágalmakat, nem nyerhetnének!
    Szerintem ezzel sem, de ők tudják, talán tőlem jobban ismerik ezt a félázsiai, turulban született, piros pöttyös ülepű, szerencsétlen, megvezethető népet!
    Azok akik elhiszik, rájuk fognak szavazni, de vannak akiket ez a módszer taszít, mert ma veled, holnap velem is megtörténhet….és nem szeretné.
    Másként, hogy amit az ember magának sem kíván, azt mással nem kéne megtennie!
    Undorító, visszataszító amit művelnek – kultúrembernek biztosan nevezném őket, ilyenek: kia…dajcstompi, köteles, lézeres, szerveranti, pávatáncos, stb.
    Ma egy TV műsorban a feliraton az összes megyéből jelezték, hogy megjelentek ezek a plakátok, újságokban is. Elkeserítő, tragikus erre az országra nézve ez az IQ hiányosság, már az IMF ellenes plakátoktól is hányingerem volt!
    Erre ma mit mond Orbán? Nem piszkítunk oda, ahonnét eszünk….nincs rá jelzőm!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  31. Ez csakugyan megdöbbentô: hogy ilyen az eszébe jut valakinek, hogy megjelenhet és hogy senki nem tesz ellene semmit !
    Ahogy BL mondja, normàlis orszàgban a busztàrsasàg a lelkét kifizetné büntetésképpen !
    Megpróbàlom elképzelni, hogy Hollande ily módon Chiracozna és/vagy Sàrközyzne – egyszerûen nem megy, pedig itt nem kímélik egymàst ( a politikai ellenfelek!), de ilyen szintû gagyi lejàratókampànyt a sajàt tàboràn nem tudna keresztülverni !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. halandor
    És ha valami közelebbi céljuk van a riválisokat lejárató plakát-kampánnyal?
    Merthogy 50 nappal a választás előtt lehet kampányolni.
    Kósáék több hetes országjárásra indulnak híveket toborozni.
    Nem áll össze a kép?
    Például, hogy a Fidesz hamarosan választásra készül – az ellenzék pedig alukál tovább, a hétmérföldes jelzéseket sem veszik észre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. kekec.
    csütörtök 22:54
    szerintem sokkal hatásosabb, ha pl. olyan képek jelennek meg, ahol földön fekvő hajléktalan, vagy éhező gyerekek, vagy öreg, rokkant ember fotóján az szerepel: “szeretünk Viktor!”
    Ehhez a kézcsókos mamika, vagy a régi “rosszabbul élünk, mint 4 éve” reklám is most ideális. Köszönjük Viktor!
    Itt a neten kellene terjeszteni ilyeneket! A köztéri un. fideSS kampány meg szóljon csak az agymosottaknak, értelmes, gondolkodó ember tisztában van a dolgokkal.
    Minden esetre a fotó Bajnaiékról jó! Két normális, szimpatikus ember!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. norbert
    Persze, ez beválna, ha az ország többsége értelmes lenne. De sajnos Orbán jól lövi be a “szintet”a többségnél:, valahova az IQnuku és a debilség közé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. Véghelyiné pl. jól leképezi a félázsiai, turulban született, piros pöttyös ülepű, fideszes hívőket. Neki aztán lehet beszélni, falra hányt borsó!
    Hogy az országot lejáratták, az embereket tökretették, neki nem jelent semmit, mert csak a Fidesz!
    Az, hogy ilyen plakátokkal járatják le embertársaikat, nekik ez természetes, akkor mit várhatunk tőlük?!
    Keresztények. Ja, ha ők mondják, és persze mi nem a tetteiket nézzük…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. Van egy kis problema! Hol fog reklamozni barmely ellenzeki part? Minden Orban es Simlicska kezeben a buszon nem mert az ovek , plakatokon nem mert az is az ovek , interneten nem engedik ereskedelmi csatornakon szinten nem . Kozmedia Orbane szoval mi maradt? Igy nem lehet nyerni ha a csapbol is Orban kereszrptapa es a Fidesz folyik! Emberek tul egyszeruek , sok helyen csak m1 van meg duna teve! Ezt hogy oldja meg Bajnai ur nert O egy ur nem egy felcsuti felkapaszkodott paraszt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  37. Báthory Ödönke

    Leo Klein:
    Még mindig nem érted a Nemzeti Együttműködést. Mért kéne reklámoznia bárkinek is OVn kívül? Hiszen a versengés ellentétes az Együttműködéssel. A NER éppen azt jelenti, hogy mindenkinek OV szekerét kell tolnia. Teljesen fölösleges bármi egyéb dolgot reklámozni.
    Már csak azt nem értem, hogy hogyan fogják megtiltani a keresk médiáknak a reklámot? Hogyan fogják megtiltani a zembereknek, hogy belenézzenek a pénztárcájukba és gondolkodjanak?
    Hogyan fogják betiltani a valóságot?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. Az interneten mégis lehet kampányolni, módosítással fogadtatják el a törvényt. A regisztrációt kellene még kivetetni, máris jobb lenne.
    .
    “Mégsem tiltanák az internetes kampányt
    Megjelent: 2012.11.24. 11:56
    Megerősítette a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a Magyar Nemzet információját, miszerint mégsem zárják ki az internetes kampány lehetőségét az új választási eljárási törvényben.”
    http://www.hir24.hu/belfold/2012/11/24/megsem-tiltanak-az-internetes-kampanyt/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. Báthory Ödönke

    proaktív:
    Hülyeség is lenne tiltani. Mert kimegy valami külföldi szerverre, oszt’ jónapot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. Ahogy egyre fogy a szavazóbázis, egyre vérmesebbek lesznek, az amortizálás egyre izléstelenebb lesz!
    A hazai oldalakon, Paul Lendvai Olgával történt beszélgetéséről olyan minősíthetetlen hangon írnak a jobboldali hozzászólók, hogy az ember csak néz, hogy hová süllyednek egyesek, ha veszni látszik döntésük helyessége!
    Nem a beszélgetést kritizálják, nincs cáfolat, csak Lendvai múltját sározzák és a mocskolódás, ezerrel! Hiába írják a hozzászólók, hogy cáfold meg, miben téved Lendvai, arra nincs válasz.
    Ha ilyen a jobboldali IQ, ha ilyenek a támogatóik és egyre ilyenebbek, akkor annyi ennek az országnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. Proaktiv, összeàll a kép, làtom az elégedett birkàkat, megértem a “nemzeti öntudat ébrentartàsànak” fontossàgàt, azt nem értem, hogy ez hogy történhet meg és fôleg hogy SENKI NEM REAGÄL ! ! !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. Orban reszket , fel ! Mi tortenne ha kormanyra kerulne egy becsuletes igazsagot szolgaltato koalicio egy olyan ami nem mutyizott vele, olyanokbol akik nem voltak benne az olajos ugyekben akiket erdekel a Posta bankban eltunt tobb szaz milliard, akiket erdekel az allami gazdasagok sorsa , akik kivizsgaljak a kozgep sin felujjitasos szerzodeseit , akik peldat akarnak statualni akik a bunosoket valoban felelossegre vonjak! Ettol fel rettenetesen , nem erzi Bajnait hogy o vajon zsarolhato e esetleg van valoban vaj a fejen amit felhasznalhat a sajat vedelmeben! Gripen ugyben rezeg a lec csunyan , osztrak ugyeszseg halad elore mint a Horvat ott mar Sanadert elaszaltak Mol ugyben kapott is azert 7 ev 6 honapot ! Polt Petya persze itthon nem talalt semmit pedig valkitol kapott 10 millio eurot zsebbe . Mar csak ket kerdes van ki adta , es honnan mert ugye a MOLNAL nem lehetne fekete penz? Egy biztos ha Polt nem akarja az igazsagot akkor majd az INTERPOL talan igen. Politikai bunozes felelmetes merteket olt 2 eve miota ORban van hatalmon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  43. Polt helyett az Interpolt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  44. Cikkbe ágyazva-álcázva megvan az ellenplakát Orbán pubival. Lehet vele lerobbant házakat, üresen álló romboltok (valamikori) kirakatait dekorálni:

    “Maradnának pedig szívesen
    Figyelmeztette Magyarországot a Raiffeisen: kivonulunk!”
    http://www.168ora.hu/buxa/megfenyegette-magyarorszagot-bank-kivonulunk-106324.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Szigetvári ténykedésének értékelésével maximálisan egyet értek.
    Igaz, a szociknál volt egyéb baj is, ezer, de hogy ez az úri ember sokat tett orbánisztánért, az biztos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. Kevin,
    attól náci, hogy stigmatizál, egy tolerálhatatlan bűnnel tesz azonossá két embert, amellyel felszítja az ellenük irányuló megvetést, gyűlöletet, és felmenti a lelkiismeret, ha bárki úgy gondolná, hogy ezt a két embert meg kell semmisíteni. hiszen tönkre tették az országot. A zsidók stigmatizálásával azonos eljárás. Ugyanaz a mechanizmus, ugyanaz a goebbels-i propaganda, és a végeredmény is lehetne ugyanaz, az nem rajtuk fog múlni. Gyurcsány és Bajnai nem tették tönkre az országot, ahogyan a zsidók sem esküdtek össze a világ nemzetei ellen. De ha ez Önnek elsőre nem világos, felmerül a gyanú, hogy nem azért nem világos, mert ezt nem tudja, hanem azért, mert fel akarja menteni az elkövetőket a felbujtás vádja alül.
    Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  47. Nepszava.hu-n lattam egy ellen hirdetest! Lehetett volna sokkal kemenyebb! Eleg volt van egy ilyen ingyenes ujsag megkaptam e-mailben egesz jo terjessze mindenki ahogy tudja!!!! Ilyenek kellenek ebbol ert a magyar videki birka! Mert videken sajnos jobban le vannak butitva!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  48. Leo Klein
    Erre gondolsz?
    http://mariablogja.wordpress.com/2012/11/26/milyen-viki-aki-az-orszagot-tonkreteszi/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  49. Vagy erre?
    http://mariablogja.wordpress.com/2012/11/24/egyedul-tette-tonkre-az-orszagot-es-meg-nem-vegzett/
    Egyébként meg amíg a fidesznek lesz pénze plakátra, nekünk reméljük fussa festékfújó flakonra. Legfeljebb aznap böjtölünk. Egyből elég sok felirat ráfújható.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Bajnai Kordon 2014. április 6. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos