Ronai and Ronai
AMERIKAI

Selmecziék elintézték: a Vodafone is drágább lesz 2012. május 30. szerda 11:49 Forrás: AN, nol.hu

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Selmecziék elintézték: a Vodafone is drágább lesz

Budapest – A Telenor után a Vodafone is bejelentette, árat emel az új telefonadó miatt – értesült a nol.hu. Selmeczi Gabriella korábban azt mondta, nem háríthatják át a telefonos cégek az új terhet az ügyfelekre, ha mégis megteszik, az ügyfelek szolgáltatót válthatnak.

A szőke szenátorasszony nyilván már rég nem találkozott olyan telefonnal, amelynek a számláját maga fizette volna, különben tudná, hogy a mobiltársaságok a legtöbb ügyfelüket készülékvásárlási és egyéb kedvezményekkel kétéves hűségnyilatkozattal kötik magukhoz. Ilyen körülmények között pedig igencsak költséges mulatság a váltás.

A bejelentések után már csak a Magyar Telekom nem szólalt meg a témában.

A Vodafone egy tegnapi sajtómeghívóban azt írta: a távközlési szektort a hagyományos, minden más céget érintő adók mellett 2010 óta egy különadó, az úgynevezett válságadó is sújtja, amely jelentős hatással van a Vodafone 2013 márciusában záródó pénzügyi évére. Az új telefonadó egy újabb súlyos teher, amit a társaság ezúttal már nem tud egyedül vállalni, többek között azért sem, mert a válságadóval ellentétben itt nem ideiglenes adóról van szó. Annak érdekében, hogy a Vodafone ügyfeleinek továbbra is a legkorszerűbb telekommunikációs szolgáltatásokat tudja nyújtani, tarifái módosítására kényszerül. Az intézkedések részleteiről mai sajtótájékoztatóján mond többet a cég.

A Telenor már két hete közölte: mindaddig, amíg a két adó párhuzamosan fut, át fogják hárítani azt az ügyfelekre.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (14 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +8 ( 20 szavazatból)
Selmecziék elintézték: a Vodafone is drágább lesz, 4.7 out of 5 based on 14 ratings

Címkék:, , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Miért, hát nem kócosfogú a rémség? 2013. november 16. szombat | AN

A Fidesz szőkéje 2013. október 20. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos