Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Fidesz náci stílusú propagandát folytat 2013. november 16. szombat 21:22 | AN

  • Hozzászólások(76)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Fidesz náci stílusú propagandát folytat

Budapest – A hitleri Németország propagandájával azonos az Orbán-rendszer “kommunikációs” stratégiája, amely a legádázabbb hazugságoktól sem retten vissza. Miután az Orbán vezette Fidesz 2006-ban sikertelen puccskísérletet hajtott végre, és az alkotmányos rend erőszakos megdöntését megakadályozta a rendőrség, a Budapest belvárosát felgyújtó garázdákat békés tüntetőknek nevezik, és azt állítják, hogy a “békés tüntetők” megverésére Gyurcsány Ferenc adott utasítást. A 2006-os garázdák ellen a világ egyetlen demokratikus rendőrsége sem lépett volna fel olyan kesztyűs kézzel, mint a magyar rendőrség tette, amely alig tudta az utcai harcokban legyőzni a szervezett gyújtogatókat. A világ egyetlen rendőrsége esetében sem lett volna ilyen kétesélyes a küzdelem, mint volt 2006 október 23-án. Példátlan, hogy egy ilyen oszlatás során több rendőr sebesüljön meg, mint ahány garázda.

Orbán Viktort és bűntársait a zavargásokban résztvevő szervezett szélsőjobboldali csoportok vezetőivel együtt le kellett volna tartóztatni és az alkotmányos rend erőszakos megdöntésének kísérletére való felbújtás és kísérlet miatt bíróság elé kellett volna állítani. Gyurcsány Ferenc nem az Alkotmány és az érvényben levő törvények szellemében járt el, és végzetes hibát követett el, amikor erre nem utasította az államhatalom szerveit. Ennek köszönhető, hogy ugyanez a puccs bekövetkezett 2010 után, és Magyarországon egy demokratikus jelmezbe öltöztetett fasiszta diktatúra szervezeti keretei épültek ki, és a hatalom kizárólagos birtoklása valósult meg. Az államcsínyt elkövető Orvbán Viktor és bűntársai illegitim, antiszemita és fasiszta ideológiákra épülő rendszere a náci Németországot idéző propagandát folytat, és meghamisítja az egész magyar történelmet, de a közelmúlt történelmét is.

A goebbelsi propaganda a puccsisták által elfoglalt közmédiák mellett minden kontroll nélkül zajlik a magát ellenzékinek nevező médiában is, ahol a hírekben és a híradókban ugyanezt a náci propagandát erősítik fel. Az ATV híradójában például nem szólaltatták meg a megvádolt rendőrtiszteket és a volt miniszterelnököt, és miközben Gyurcsány nem mondhatta el a véleményét, a Fidesz náci propagandagyárának szóvivője megismételhette a rágalmait. Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök gyengeségére és elvtelenségére utal, hogy a rágalmakat megismétlő és híresztelő ATV-t nem pereli be, csak a Fidesz szóvivőjét.  Senki nem önt tiszta vizet a pohárba, ezért Magyarországon semmi nem az, aminek látszik, és nincs gátja a Fidesz által irányított szélsőjobboldali uszításnak, amely Joseph Goebbels kommunikációs elméleteit ülteti át a gyakorlatba.

Nevetséges a miniszterelnök számon kérése, hogy utcai csaták esetén, miközben egy államcsínykísérlet zajlott, ne beszélhessen rendőri vezetőkkel. Azt kriminalizálják, ami a dolga volt. Ráadásul Gyurcsány kormánya elkövette azt a hibát is, hogy megtiltotta a rendőrségnek a fegyverhasználatot, és a rendőröket arra kényszerítette, hogy a törvényesen rendelkezésükre álló eszközök használata nélkül közelharcban győzzék le a kövekkel és botokkal felfegyverzett garázdákat. A rendőrségnek azért van fegyvere, hogy a demokratikus rend megdöntésére irányuló kísérlet esetén használja. Ezt az akkori kormány bűnös módon megtiltotta neki. A fegyverhasználatnak megvannak a maga szabályai, az nem jelent egyben tömegbe lövetést.

Gyáva és gyenge volt a köztársaság kormánya, nemcsak az utcán, hanem a kommunikációban is, és a demokráciát védő törvények alkalmazásában is. Ennek következménye, hogy miután mégis hatalomra jutottak a 2006-os fasiszta csőcselék uszítói, most azt a látszatot keltik, mintha a demokratikus rendet védelmező kormány lett volna diktatórikus, a fasiszta csőcselék pedig demokratikus és békés. Az alkotmányos rend megvédését kriminalizálja, és azokat fenyegeti, akik útjában álltak az alkotmányos rend megdöntésének. Azóta már az Alkotmányt is eltörölte ugyanez a csürhe, amelynek vezetője Orbán Viktor, és aki az ellenzékinek nevezett ATV csatornájának híradóiban zavartalan és minden kritika nélkül fejtheti ki hazugságait és nyugatellenes, Brüsszel-ellenes szólamait. Kizárólag az MSZP szólalhat meg velük szemben, de ezekből a megszólalásokból is a Fidesz kamatozik. Az ATV ugyanolyan goebbelsi stílusban manipulálja a közvéleményt, csak álcázottabb módon, mint az Orbán-rendszer bármelyik fasiszta szócsöve.

Gyurcsány Ferenc büntető pert indít a Fidesz szóvivője ellen, de nem pereli be azokat a sajtóorgánumokat, amelyek ezeket a rágalmakat minden kritika nélkül híresztelték.

A Demokratikus Koalíció nyilatkozata helyesen hívja fel a figyelmet arra, hogy 2006-ban a Fidesz puccskísérlete zajlott, és Orbán emberéleteket tett kockára. Ebben az esetben azonban felmerül a kérdés, hogy Gyurcsány Ferenc miért nem állíttatta bíróság elő a puccskísérlet szervezőit és felbújtóit, személyesen Orbán Viktort is, aki harcba küldte egymás ellen a magyarokat és emberi életeket kockáztatott.

A Demokratikus Koalíció nyilatkozatának utolsó mondata maga adja meg erre a válastz, amikor ezt mondja:  ”Ha a Fidesz azt gondolja, hogy hazugságaikkal csökkenteni tudják Gyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció kormányváltó elszántságát, súlyosan tévednek.” Egy ilyen durva rágalomra ez a válasz? Nevetséges. Ahogyan az is, hogy a garázdákat rehabilitálták és milliós kártérítésekben részesítik, a fejenként kiosztott 25 éves börtönbüntetések helyett. Elképesztő, hogy több rendőr ellen indult büntetőeljárás, mint ahány garázda ellen. Majd hat évvel az események után a teljes rendőri vezérkar, amely üggye-bajjal megvédte a köztársaságot, ezért a bíróság előtt áll, mert időközben ennek a csőcseléknek afelbújtói vették át a hatalmat. Ezek után Gyurcsány és pártja a garázda, puccsista bűnözők választáson való legyőzésének elszántságáról beszél. Ez teljes aránytévesztés.

Ez a mondat buta, ostoba, szemen szedett hazugság, és annak a bizonyítéka, hogy Gyurcsány ugyanolyan gyáva, mint 2006-ban volt. Ha 2006-ban puccskísérlet zajlott, akkor 2010 után, amikor felszámolták az alkotmányos rendet és önhatalmúlag eltörölték az Alkotmányt, az mi volt? Az nem puccs? Gyurcsány kormányt akar váltani egy antidemokratikus rendszerben? Bűnözők által kiírt választásokra készül és azt hazudja, hogy ez demokratikus és jogállami megoldás, miközben az eltörölt Alkotmány titltotta a az alkotmányos rend megváltoztatását, amely bekövetkezett? Azzal hitegeti a demokratákat, hogy ugyannak az utcai csőcseléknek a politikai képviselete, amely 2006-ban gyújtogatott, a rend őrei támadt, az általa kiírt csaló választásokon leváltható? Azt állítja, hogy államcsínyt elkövető bűnözők hatalomból való eltüntetésének egy választás a megfelelő módja? Csak akkor lehet őket eltüntetni, ha az általuk kiírt csaló választásokon leváltják őket?

Gyurcsány Ferenc és pártja ezzel azt bizonyítja, hogy ugyanolyan gyáva, határozatlan, mint volt 2006-ban. Ma is ugyanolyan alkalmatlan arra, hogy a fasiszta hatalomátvétellel szemben fellépjen, mint volt 2006-ban. Ezért maga is felelős azért, hogy a törvénytelen hatalmat gyakorló bűnszervezet  állandóan a börtönt lebegteti a feje fölött, és felelős azokért is, akiket a náci ideológiára épülő Orbán-rendszer börtönbe fog juttatni, vagy akiknek az életét közvetlenül is veszélyeztetni fogja.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (68 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +82 ( 110 szavazatból)
A Fidesz náci stílusú propagandát folytat, 4.7 out of 5 based on 68 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(76)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

76 Reader’s Comments

  1. Gondolom az Orvbán név nem elütés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  2. Ez az írás így ahogyan van, tökéletes lenne egy demokratikus országban
    az Állami ügyésznek arra, hogy perbe fogja Orbán Viktort Az alkotmányos rend elleni bűncselekménnyel De mint tudjuk Magyarország sem nem jogállam, sem nem Demokratikus.
    És a nevezett Orbán Viktor ragadta magához a hatalmat. Ugyan nem puccs segítségével, hanem lázítás, uszítás, csalás és alkotmányos államformánk elleni cselszövés sorozattal. Remélem, hogy eljő az idő amikor ezt a köztörvényes maffiavezért bíróság elé állítva végleg elítélik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +57 (69 szavazatból)
  3. Gyurcsány bírálata fölér két dicsérettel…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (34 szavazatból)
  4. Szerintem nem sokáig lebegteti a feje fölött Gyurcsánynak a börtönt . Be fogják csukni, és bizonytalan ideig előzetesben fogják tartani,legalábbis addig, amíg a választás le nem zajlik.
    Kezd kényelmetlenné válni a hatalom számára.
    Az nekem is rejtély, hogy miért nem követelte anno a határozott, törvényeknek megfelelő intézkedést a rendőröktől.
    Kötelessége lett volna.
    Mindaz ami napjainkban van,nem történhetne meg, ha 2006-ban határozott lett volna a törvények szigorú betartatásával.
    2006 ugyanis csak előjáték volt az ezután következőkhöz viszonyítva.
    Meg fogjuk tapasztalni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (57 szavazatból)
  5. Én azt vallom, hogy a Parlamentbe a jövőben egyetlen, a rendszerváltás óta ott ült képviselő sem kerülhetne be!
    Megbuktak! Ez egyértelműen látszik az ország helyzetén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  6. Ha Gyurcsány 2006-ban mindazt megtette volna amit a fent leírtakban elvártunk volna tőle /szerintem ha csak rajta múlik megteszi / akkor most nem kellene áhítoznunk egy mindent elsöprő tisztítótűz után már rég túl lennénk rajta.
    Lehet azonban, hogy azon a képzeletbeli bitófán, amit a Kossuth téren már megelőlegeztek neki, ő lett volna az első áldozat, mindenki megelégedésére.
    Milyen nyugodt lenne most a ” demokratikus ellenzék ” nem lenne kivel harcolnia az összefogásért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (38 szavazatból)
  7. nemzeti szagú lócitrom

    Kezdődik a nyílt erőszak. A hajléktalanok bűnözőknek vannak bélyegezve, szabad prédák.
    http://www.origo.hu/itthon/20131116-fiatalkoruakbol-allo-csoport-vert-meg-egy-hajlektalan-ferfit-budapesten.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (25 szavazatból)
  8. Idáig reméltem, hogy Gyurcsány felismerte: nincs mit várnia a mo-i politikai elemektől és felszabadul a saját magára erőltetett gátlásoktól. Erre innentől már szinte semmi esély nincs. Kár érte…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  9. És egy kis ízelítő, mintegy vissza a jövőbe mottóval:

    http://index.hu/belfold/2013/11/15/radnotit_es_onmagukat_egettek_a_buta_nacik/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  10. Opponálok. Kár Gy.F-re kenni mindazt, ami kis hazánkban a demokrácia és jogállam lebontásában történt. Az előzmények ismertek, Az MSZP és főként a koalíciós partnere nem volt felkészülve olyan puccskísérletre ami akkor történt. A puskaporos hordót O.V. és bandája készítette elő. Utólag is sajnálom azokat a rendőri vezetőket akiket most bíróság elé állítanak és a választásig elhúzzák a pert. A semmisségi törvény a jelenlegi rendőri vezetőket is elbizonytalanítja. Lásd Miskolci könyvégetés, ahol Radnótit égették a napokban a “Megtisztulás éjszakáján”. Sem közbelépni nem mertek, sem nyilatkozatot nem tettek.
    Ezért én nem ekézném sem Gy.F-et sem a többi demokratikus ellenzéket, bár lenne mit mondanom, de főként nekik tenniük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +55 (57 szavazatból)
  11. 1956 ősze. A Lenin körúton, amelyik mindig csak a Körút volt, a Szófia utca sarkán, a könyvesbolt előtt fekete papírpernyére szitált az eső. Csendesen siratta az égetett könyveket.
    *
    Akkor megállítottuk a gyújtó kezeket.
    *
    Most is meg fogjuk állítani!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  12. Sajnos ez a helyzet. Az ellenzék nagy zűrzavara miatt senki
    nem tud semmit! Vegyétek mar egyszer végre észre, hogy
    a többpártrendszerben kell valamiben közösen megállapodni,
    ha ez nem megy, húzzatok el jó messzire az idétlen
    félrevezető dumával. Mit gondoltok, hogy az igazi balos
    felfogású választókon kívűl ki fog ilyen töketlen bandára
    szavazni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  13. Amikor Gyurcsány nemrég kiállt a rendőri vezetők mellett és inzultálták, sőt leköpték, akkor hányan álltak ki mellette???!!! Közületek ki vágta szájon az illetőt?!
    Tüntettetek másnap?!
    ——-
    Ritkán gurulok be, de most sikerült.
    Mért kellett volna a Gyurcsánynak…? Voltak jól fizetett rendőri vezetők, akik éppúgy tudták, hogy ilyenkor fegyvert kell használni, és videófelvételek alapján másnap le kell tartzóztatni 120 embert!
    Franciaországban láttam, hogy gyujtogatós tüntetés esetén 400 embert tartóztattak le. Nem kellett hozzá a Sárközy utasítása.
    Ja hogy a rendőrpk-k alkalmatlanok voltak?! Igen, de az egész mszp is az volt! És ezt tudta Gyurcsány! Mert nem hülye. Tudta, hogy azzal a bagázzsal sem aznap, sem az azt követő héten nem megy semmire.
    Ma se várja senki, hogy a falnak menjen! Főleg ne várja senki olyan, aki csak véleményezni tud, megoldást nem.
    Mi az, hogy beszéljen nyíltan, mondja meg az igazat?
    Megmondta, hogy az Orbán egy gazember, a Ner nem az alkotmány, és tudja TUDJA, hogy ha holnap letartóztatják, akkor senki nem fogja kiszabadítani. De lesz egy csomó komment!
    Olvasom, hogy miért gazsulál az mszp-e14-nek. Nem gazsulál! Hangoztatja az összefogás szükségességét. Ezt megérti a mezei mszp szimpatizáns is. Ezért mellé fog állni. Vezérek nélkül.
    Uraim! Ha nincs összefogás – nincs általános bojkott! Ez ilyen egyszerű. Erről kár egyetlen további szót is ejteni. Én nem is teszem, írhattok, amit akartok!
    Lehet, hogy azzal se megy (megyünk) semmire, de egy kis esély, amelyet adott esetben (majd meglátjuk, hogy mikor és mi lesz) meg kell játszani.
    ——-
    Jaj! Ha belegondolok, hogy mindig a gyengébbnek szurkolok, hogy mindig a gyengébbet akarom megvédeni…!
    Már megint veszítek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +58 (66 szavazatból)
  14. Hej , de könnyen verjük itt más faszával a csalánt (elnézést!) a vásárra a bőrét mégiscsak Gyurcsány viszi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (53 szavazatból)
  15. Le lehetett volna tartóztatni Orbánt a a nyíltan meghirdetett puccskísérlet során, de a kordonbontáskor is és ki sem engedni többet.

    De valójában mindegyik késő volt már. Orbán évek során türelmesen araszolt előre és mindig mindent megúszott, tehát jött a következő, a nagyobb. Lám, minden megengedve, gyerünk tovább.
    .
    Ő az a tipikus “bokszoló” aki csak olyan játék és bemelegítésszerűen sunyi gyáva rókapofával finoman kínálgatja a másikat, és ha nem történik semmi akkor egyre nagyobbakat üt.
    .
    Általában a helyes viselkedés az ilyennel szemben, hogy az első rókapofájú ütése után azonnal a padlóra küldeni, várni amíg felkel és megismételni amíg ott nem marad végleg.
    .
    Ez egy rögeszmés gonosztevő, ez az ember amíg lélegzik soha nem lesz más.
    Ezzel az emberrel nem lehet tárgyalni, szót érteni, megegyezni vele, megbízni benne.
    .
    Ezt az embert nem lehet börtönbe zárni mert az összes jogi kaput kihasználva onnan is felgyújtja az országot. ezt az ember le kell taglózni mint agy barmot, vagy lobotomizálni. Ez az ember kezelhetetlen.
    .
    Ezt az embert azonnal meg kell állítani. De nem ezt mondták Hitlerre is?
    Meg is tették de előbb megvárták amíg lángba borítja a világot.
    Jól van, ha Európa ennyi történelmi fejlődés után még mindig arra vágyik, hogy a vérét folyassa, hát legyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (45 szavazatból)
  16. Hibátlanul igaznak látom a cikk minden szavát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (18 szavazatból)
  17. Eagle
    A 3xbóvlis vekkeres ezt a lassú araszolást úgy követte el, mint a békák megfőzését , ezt ő hozta fel példaként.
    Az elszemtelenedett piaci légy, most már inkább egy elszabadult hajóágyú – azer az EU kapta a sallereket, engedte a kettős beszédet, hogy tkp. hülyítsen egy egész népet, mert mást mondott kint és megint mást itthon és mindenki csak nézett és egy-két ejnye-bejnye és minden mehetett tovább!
    Az EU pénzéből az EU ellen tüntetni, hogy nem leszünk gyarmat és még el is hitték neki, hogy a bértüntetők nagy száma azt jelenti, hogy ennyien még kitartanak mellette?!
    Valakik nagyon hülyék és nagy ára van és még lesz is ennek a kollektív hülyeségnek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  18. balfék
    “a vásárra a bőrét mégiscsak Gyurcsány viszi!”
    De mennyire, hogy a vásárra viszi, olyan egyedül van, hogy az félelmetes!
    -
    És már nagyon szorul a hurok, én a helyében már megváltottam volna a repülőjegyemet, ez az ország úgyis menthetetlen – az ellenzék inkább összefog a vekkeressel, mint Gyurcsány Ferenccel, ezt fel kellene ismernie!
    -
    A múltkor ezt találta mondani kb., hogy élhetne nyugodtan is…..rövid az élet, van pénze, egészsége, felesége, családja, nekik is tartozik, tán többel, mint azoknak akik mindenért Őt okolják!
    Fejtő Ferencnek üzenem a túlvilágra: volt oka aggódni, hogy Magyarország megérdemli-e Gyurcsány Ferencet!
    Fideszék szerint Gyurcsány Ferenc és a DK sehol nincs – de inkább úgy látni, hogy mindent megtesznek, hogy ne legyen….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (42 szavazatból)
  19. Az előzetes letartóztatás időhatárának megszüntetése után bárki bármikor börtönbe vethető; ehhez mindössze egy feljelentés kell, az meg nem gond. Ilyen Európában utoljára a francia forradalom előtt volt, amikor a király tetszése szerint bárkit bezárathatott. Ha holnap — vagy a választás előtt fél perccel — feljelentenék pl. Gyurcsányt, majd évekre bebörtönöznék — pardon: előzetes letartóztatásba helyeznék –, akkor ez teljesen megfelelne a jelenlegi törvényeknek. Ennek ugyan feltétele egy legalább 15 éves börtönnel büntethető bűntény elkövetésének gyanúja, de ez igazán nem jelenthet gondot a Fidesznek.
    Ez lebeg Gyurcsány és minden komolyan veendő ellenzéki feje felett. (Az MSZP, Együtt stb. nem tartozik ide; a fügefalevélnek nincs félni valója.)
    Ha nem akar fügefalevél lenni, egyetlen dolgot tehet, és már három éve meg kellett volna tennie: meghirdetni a mai maffiarendszer illegitim voltát, kivonulni az Orbán által szabott keretek közötti politizálásból, maga mellé állítani a szegényeket, az utcára menni, és a végsőkig elszántan ellenállni. Pontosan ennek kivédésére van kitalálva az előzetes letartóztatás végtelenbe nyújtása.
    Egy valódi ellenzéknek ezt a rendszert teljes egészében el kell utasítania, mert bármely rész elfogadása az egész elfogadását jelenti. És pontosan ezt a teljes elutasítást nem látom Gyurcsánynál: elfogadja a választást a rendszer leváltásának módjaként, pedig tudván tudja, hogy ez kizárt. Ezzel becsapja magát is, a híveit is. Értem, hogy a nyílt ellenállással minek tenné ki magát, de ez a dolga a politikusnak. Nem csak a békeidőbeli jó élet és a hatalom tartozik bele, hanem ilyen helyzetben a bátor és következetes ellenállás is.
    Sajnos a Fideszhez hasonlóan a DK is egyszemélyes párt: nincs utód, mással nem helyettesíthető sem Orbán, sem Gyurcsány. Bármelyik bukik, bukik a pártja is. Az egyetlen különbség az, hogy jelenleg minden hatalom Orbán kezében van, és nem fog habozni használni.
    Gyurcsány politizálását nézve egyre kevésbé hiszem, hogy el fog — el tud — menni a falig és tovább, pedig éppen a fal lebontása a feladat. Minden más csak fügefalevéllé teszi.
    Azt hiszem, egy valódi és ellenállóképes ellenzék kialakulása még 8-10 évig fog tartani.
    Még nehezebb idők jönnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  20. Az emberek nem mennek – nem csak Gyurcsány mellé nem, senki mellé sem – csakafidesz mellé!
    Nincs összefogás, mert leszalámizták az országot!
    Egyedül pedig nem megy!
    -
    Ego
    “Azt hiszem, egy valódi és ellenállóképes ellenzék kialakulása még 8-10 évig fog tartani.
    Még nehezebb idők jönnek.”
    -
    Ezért mondtam, hogy Gyurcsány Ferencnek már mennie kellene….nagyon nem kívánatos a személye mindegyik oldalon!
    A DK-nak kellene ezt megmondania, mert szorul a hurok és, ha már elviszik, nem tudnak tenni érte, én ezen már régóta aggódom!
    -
    3xbóvlis vekkeres, ha módomban áll…., gondolkodás nélkül megteszem, hát most már a tv. is meg van hozzá!
    Bárcsak ne legyen igazam!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (17 szavazatból)
  21. Nekem is az a véleményem, mint csakén-nek.
    .
    Jobb lenne minél hamarabb távozni az országból, és kintről intézni a pártjának az ügyeit, és az ellenállás (???) esetleges megszervezését. Már ha gondolkodik egyáltalán ezen.
    Azért maradt abba a vehemens Gyurcsány-ozás, mert el akarják altatni az éberségét, közben azon dolgoznak (lásd a törvényalkotást) hogy milyen nyomós ürüggyel vigyék be, ahol aztán rárohadhat a műanyag lakat..
    .
    A mai világban nem probléma a távolság az internet korában. Sőt, még profitálhatna is belőle a népszerűség terén!
    Ezt senki nem fogná fel menekülésnek a baloldalon, hanem törvényszerűségnek vennék a kialakult helyzet miatt.
    A politika napról napra hoz váratlan helyzeteket, ezzel a lépéssel meg pláne rövidre zárná a tétova ellenzéki felfogást, mert kiállásra kényszerítene mindenkit egy igaz ügy mellett.
    De hát nem én vagyok a tanácsadója…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  22. Orbán egyértelmüen kijelentette: Nem a diktatúrával volt baja….. (hanem azzal, hogy nem Ő vezeti). Ezekután az EU. vezérkarában nagy kussolást tapasztaltunk. Nos, hát aki ebből sem vonja le a tanulságot, és nem csak önmagunkra számít, az nagyot hibázik. A propaganda az otobákat célozza meg. Orbán igyekszik lebutítani az ország fiatalságát.
    Amíg ez nem sikerűl, addig kitarthat a mai cselekvőképes nemzedék ostobasága?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  23. bumburi
    A DK-nak már lépnie kellene!
    Amennyit kapott már a narancséktól és az ellenzéktől is, teljesen mindegy, hogy mit mondanának, ha elmegy ebből az élhetetlen országból!
    Kibírt már több gyalázást, ebbe sem halna bele de, ha itt marad – ki tudja garantálni a biztonságát?!
    Élve, kintről többet tehetne, mint egy ki tudja hova tüntették el, helyről?!
    Tyimosenkó sem tudott időben lelépni….és nem tudják azóta sem kimenekíteni!
    Tudom, itt még nem tartunk!)) Rémeket látok!))
    -
    Elég sok MSZP-s vezetőt vezetgetnek már vezetőszáron, hogy meddig húzzák az időt – hát sok a munka, sok a feljelentés, kevesen vannak, mert nyugdíjazták a bírákat….szóval miért nincs veszélyérzet?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  24. Gyurcsány Ferenc miért a szóvívőt pereli be? Ő nem a saját, hanem a fidesz vélemét közli a sajtótájékoztatókon.
    .
    Perelje be a pártot!
    .
    Sokkal nagyobb figyelmet kapna a tárgyaláson, elnondhatná álláspontját (Debreczeni segíthet a részletekben), a végén meg lenne egy papírja, hogy a fidesz hazug szervezet. A kártérítés is lehetne sok 10 milliós + bocsánatkéres mindenhol, ahol a rágalom elhangzott, úgyanakkora terjedelemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  25. Idea
    2013. november 17. vasárnap
    09:44
    Gyurcsány, ha megfogadná a tanácsodat és nyerne egy papírt arról, hogy a fidesz hazug, azzal pont kitörölhetné a fülét, miközben évekig vezetőszáron masíroztatnák a kamerák előtt. Nagy Bandónak volt egy története a haverjáról. A történet arról szólt, hogy a cimbi váltig állította, hogy ő van olyan úri ember, ha meztelenül összefektetnék Szeged szépével meg tudná állni, hogy nem subrintja meg. Akár még egy jelképes összegben is, mondjuk 100.-Ft-ban is hajlandó erre fogadni bárkivel. Na meg is történt a fogadás, összefektették Szeged szépével meztelenül, ő pedig rögtön rá is fordult és jól megsubrintotta. Döbbenten kérdezték, hogy most akkor mi van? Mi lenne? Vesztettem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  26. bruckenbacker kapitány

    Vádirat mely benyújtható(lenne) egy büntetőűgyben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  27. Egyre nagyobb elképedéssel olvasom (itt is) , hogy miféle elvárások vannak Gyurcsány Ferenccel szemben. Minimum legyen mártírja a “szent ügynek”, Orbán leváltásának, amit a magyar nép bamba passzivitással figyelget…Hisz még egy tisztességes tüntetést sem hozott össze a ez a nép…Az már az én személyes véleményem, hogy Gyurcsánynak játék a politika, “úri passzió…”Nem kell aggódni Orbán nem fogja börtönbe csukni, erre már az EU is felvonná a szemöldökét és esetleg leállítaná az EU-s pénzek kifizetését…Ezt nem kockáztatja Orbán és bűn bandája…Sok-sok ellopható, finom kis pénzek várhatóak még…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  28. bumburi
    2013. november 16. szombat
    21:55
    .
    Szia!
    .
    Igazad van, nagyon úgy néz ki, hogy a választásokig el kell intézni, hogy Gyurcsányon kattanjon a bilincs.
    Segítségére siet Orbánéknak ebben a Bajnai-Mesterházy páros!
    Ha, nagy nehézségek árán mégsem sikerülne, akkor bolondnak kell nyilvánítani, erre adott a magyar média, ahol egyre jobban lehet hallani ilyen véleményeket, de az igazi gyöngyszem ez:
    .
    “Mondjuk ki: egy mentálisan megzakkant bolsi-milliárdossal nem lehet normális jövőt építeni!” Írja Szanyi Tibor!!
    .
    Innentől kezdve, nem sok mindenről lehet beszélni!
    Kikkel is akar a DK összefogni? Árulókkal?
    Szerintem a fidesz-mszp, az aljas árulásból adódóan, egymás fogjai, ezt láthattuk 2006-ban is.
    Az mszp túl az áruláson, nem állt volna Gyurcsány mellé a kordonbontó letartóztatása esetén, az szdsz-ről már nem is beszélve! Egyedül pár tisztességesebb emberrel nem ment volna semmire, azt érte volna el, hogy a fidesz hívők is gyújtogattak volna, talán jobban, mint az “ultrák”, és a végén még őt vitték volna börtönbe, a békés tüntetők és a puccsista “eltakarítása” miatt.
    De, ami késik, nem múlik, ahogy látom.
    Gyurcsány jelen esetben azt teszi ami a lehetősége, építi a pártját, de nem akar központi figura lenni, de az irányított média nem engedi, a magyar értelmiség zöme, meg egyenesen gyalázat, a hallgatásával együtt!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  29. Olvastam:
    Ajánlott lenne Guiness rekordernek nyilvánítani a vekkerest!)))
    Na én nem az miatt, amiért a hsz-t író “méltónak” ítéli címre, hanem azért, mert még ebben a világban egyetlen kollégium szobatársaiból sem lettek országvezetők……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  30. Deathstick,
    inkább a másik filmcím passzol: Előre a múltba! :D

    Egyébként – a cikkhez hozzászólva – nemcsak a Demokratikus Alkotmány, hanem a saját fasiszta alaptörvényük is tiltja, amit művelnek; jogunk és egyben kötelességünk ellene fellépni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  31. Azért én Gyurcsányt nem bántanám, amúgy is mellette vagyok. Abban a helyzetben 2006-ban nem volt senki felkészülve ilyen jellegű atrocitásra, a rendőrségnek soha nem kellett ilyen jellegű balhéval szembesülni, persze, hogy fogalmuk nem volt, mit kell ilyenkor tenni. Az a hoppál-bohóc egy akkora barom, jó, ha feljelentik, de hát az egész fideszt nem lehet felejelenteni – vagy igen? Abban igaza van AN-nek, hogy az ATV minden hiradóban állandóan a hoppál-féle szemétséget hangoztatták – ezt már én is utáltam, és ilyenkor ki is kapcsoltam, mert tele lett vele a bakancsom. Azt viszont nem támogatnám, hogy GYF menjen külföldre, mert ez igenis meghátrálás lenne. Ezzel a fidesz-csőcselékkel sajnos csak szemtől-szembe muszáj viselkedni, nem külföldről. És a DK szavazói nem is igazán díjaznák szerintem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  32. hangyácska
    Szia
    Mélységesen egyetértünk most is.
    Tudom hogy nem akar központi figura lenni, csakhogy Ő a háttérben is veszélyes, mindegyikre nézve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  33. Gizus
    Nem bántjuk, véleményt írunk.
    Ami meg a külföldi témát illeti…
    Hogyan tud jobban küzdeni? Külföldről, vagy bezárva egy börtönbe ki tudja meddig???
    Míg az első a szabadságot, és szabad mozgást garantálná neki a továbbiakban, a második teljesen elszigetelné Őt az övéitől.
    Nem rajongok én sem ezért az ötletért, de jobb félni, mint megijedni.
    A DK-sok meg biztos hogy megértenék,és támogatnák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  34. Gyurcsányt elvtelennek és tisztességtelennek titulálni nagyon erkölcstelen és igaztalan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  35. “Gyurcsány ugyanolyan gyáva, mint 2006-ban volt”
    Ez szerintem is túlzás. Nem hiszem, hogy Gyurcsány gyáva lenne, viselkedése nem ezt mutatja. Azt sem hiszem, hogy becstelen lenne. Sajnos rosszul ítéli meg a poltikai helyzeteket, ami éppen elég nagy hiba, és az ő pozíciójában katasztrófához vezet. Egyetlen mentsége, hogy a rendelkezésre álló politikusok közül még mindig ő a legrátermettebb (vagy a legkevésbé hülye, vérmérséklet szerint).
    De még az is lehet, hogy jobban látja a lehetőségeket, vagy azok hiányát, mint mi. Mi elkeseredetten írjuk, hogy ilyen ez a nép, meg hogy nincs remény, de ő talán komolyan veszi, és ennek a népnek a képzeteihez alkalmazkodik.
    Ha azt gondolja, hogy az Utánam! kiáltást követően egyedül, vagy kevesedmagával rohanna majd előre, akkor könnyen igaza lehet. Más kérdés, hogy ebben a helyzetben akkor is erre a kiáltásra várunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  36. Utánam ! Kiáltott fel Gyurcsány Őszödön. Utánam egy igazságosabb ország, utánam egy hazugságot megtagadó párt felépítésére.! Hátranézett. Nem követte senki.

    Utánam ! Kiáltott fel Gyurcsány 2006-ban. Meg kell védeni az államot a puccskísérlet ellen. Hátranézett. Nem volt mögötte senki.

    Gyáva volt? Nem hiszem. Reálpolitikus aki a maga helyén értékelte a kialakult politikai viszonyokat és nem kezdett bele egy felheccelt tömeg és nép elleni fellépésbe.

    Utánam! Kiáltaná Gyurcsány Ferenc: igaza van Bartusnak mindenben amit ebben a cikkben ír. Hátranéz és mit lát? Bartus Lacit Amerikában. Elég ez ?
    Nem korrekt azt az egyetlen embert bántani aki megpróbál lépésről lépésre előre haladni. Előbb illegitim Alaptörvény, most puccs…
    Inkább el kell kezdeni a védelmét szervezni, nemzetközileg is. Szükség lehet rá. Ne csak egy kommüniké legyen: veled vagyunk Feri!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  37. Ilyen az amikor egy szóvivőnek már a gyűlölettől csak sunyi vigyorra futja, miközben széthazudja a világot Gyurcsányról és a 2006-os szerepéről.

    Ez már a koncepciós perek szóvivészete:

    http://www.atv.hu/belfold/20131115-hoppal-20131115-hirado-1755

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. @Utánam:
    Amit Ön ír, az jól hangzik, csak nem igaz. Egy szó sem igaz belőle. BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  39. Én a 2006-2007-évi zavargásokat , meg lehetet vona eözni ha ,a ki irlyák a választásokat és a palament fel osztlanya magátt.mid hogy a ez nem történt meg , igy a rendöség müveleti csoport fő vezetöit kel el járás alá voni és ha bünőségűk be bizonyosódik akor példás itéletel el itélni őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (7 szavazatból)
  40. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Eagle

    .
    Mint írod: “Orbán évek során türelmesen araszolt előre.” > Ó micsoda kép, mint egy hernyó…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Ez a fotó még az Európai Bíróság előtt is megállja majd a helyét. Kifejezi ennek a megmozdulás sorozatnak – mert eyről van szó – az eszmei gyökerét is.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. Ha nem Gyurcsány vezetné a listát vagy a DK-t,akkor a DK szavazók 90 % -a nem szavazna, az biztos. Nem is értem ,mikor azt mondja,hogy ilyen-olyan okokból hajlandó lenne háttérbe vonulni. Na, aznap lenne vége a DK-nak.., tehát nem lenne honnan hátra lépnie. Mesterházy és Bajnai pedig nagyon megutáltatták magukat. Bajnain csodálkozom. , Mesterházyn nem . Tipikus NB III. szinvonal, hogy a fenébe lehetett ez pártelnök , még portásnak sem való.Sutyerák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  43. A tanúvallomások szerint Gyurcsány azt mondta a rendőrség vezetőinek, hogy minden rendelkezésre álló törvényes eszközzel állítsák helyre a rendet az utcákon. Ezen most mit kell meglepődni? Ő az események után pár nappal egy interjúban már elmondta mindezt, akkor. Hogy milyen vastag bőr kell legyen a pofáján valakinek ahhoz, hogy ebből azt hozza ki, hogy ő személyesen adott utasítást a „tüntetők” megverésére és a tömegbelövetésre, attól még a szavam is elállt, amikor először hallottam.
    Ezenkívül mi a búbánat lenne a rendőrség feladata, mint hogy minden rendelkezésére álló törvényes eszközzel fenntartsa a rendet és a közbiztonságot. Ehhez még éles fegyvert és a használatának jogát is megkapta a törvényalkotóktól, minden rendszerben, amióta szervezett rendőrség működik. Miért kellett ezt Gyurcsánynak telefonon elmondania, hiszen a rendőri vezetőknek éppen ez lett volna a dolguk, még akkor is, ha az események meglepték őket. Szerényen megjegyzem, hogy a világ összes demokratikus jogállamában azt a csőcseléket profi módon, gyorsan és olyan alapossággal verték volna szét, hogy néhányuk még mindig a börtönkórház ágyait nyomná. A vezetőikre meg ráhegesztenék a cellaajtót. Azt a bácsikát meg aki elkötötte a T-34-est (és csak az üzemanyag kifogyása akadályozta meg abban hogy belehajtson a rendőrsorfalba), egy mesterlövész úgy kilőtte volna, mint a nyulat és senki nem pampogott volna érte. A molotov-koktél véleményem szerint emberi élet kioltására alkalmas eszköz, aki ilyennel megy „tüntetésre”, arról eleve gyilkos szándékot feltételeznék és így is lépnék fel ellene. És ez ellen jogállamokban senki nem emelne kifogást. Egyébként ráadásul a csürhe kezdte dobálni a még sorfalban ÁLLÓ (!) rendőrökre. Hogy ezek után könnygázt vetettek be és gumilövedékeket? Talán megszólnak érte hogy túl radikális vagyok, de én bizony élessel is lövettem volna. Még ha csak egy sortüzet és azt is lábra, de akkor is.
    Gyurcsány hibájának én azt tartom, hogy akkor az események után –noha mára kiderült, hogy a titkosszolgálatok már akkor feltárták a történések hátterét- nem lépett fel keményen a szervezők ellen, a szólásszabadság és gyülekezési-jog eltúlzásával eltűrte a nyílt lázításokat, a Kossuth-téri hugyozást, a kordonbontást, stb. Persze ebben az akkori koalíciós partnerének és saját pártja mamelukjainak is jelentős szerepe volt, hiszen egyedül egy miniszterelnök sem tehet meg akármit, -legalábbis akkor még így volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  44. http://www.hirhatar.hu/hir/budapest-tobbet-erdemel-140-eves-a-fovaros

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  45. szunditj,
    Majdnem. Ott a bökkenő, hogy a bíróságok egy része meg az ügyészség is már a puccsisták kezében volt, plusz a média nagy része szórta a hazug vádakat. Ráadásul a kormányzat valóban korrupt és impotens volt. Ilyen helyzetben nem lehet sikeresen fellépni ellenük. Nem lehetett tömegeket megmozdítani a jogállam védelméért – mint ahogy most sem lehet.
    A most regnáló fasiszták sem nyílt erőszakkal uralkodnak, hanem a tömegek megtévesztésével, támogatóik megnyerésével, ellenzőik elriasztásával és figyelmük elterelésével.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  46. szunditj
    Már az felháborító volt, amilyen szerelésben voltak a rendőrök a TV székháznál.
    Mégis a parancsnokuk mit gondolt? Babazsúrra küldi őket?
    Gergényit többször mutatták hogy telefonál. Kivel beszélte meg ezeket? Pintérrel? Mert ha a saját józan eszét használja, akkor felszereli az állományát azzal a csürhével szemben, és nem állnak ott úgy azok a szerencsétlen rendőrök, tehetetlen bábként felszerelés híján!
    Maximum másfél óra alatt meg lehetett volna szüntetni az anarchiát, de valamiért nem ebben volt érdekelt a parancsnok. Vagy nem tudta mi a feladata, és akkor el kellett volna takarítani az útból, vagy tudatosan idézte elő ezt a lehetetlen helyzetet,és ebben az esetben sem lett volna ott keresni valója!
    Nem igaz, hogy körülöttünk mindenhol tudnak bánni a szélsőségesekkel, itthon meg 25-50 ember meg tud majmolni egy több ezres testületet!
    .
    Ha ez a majom Orbán végigkíséri az áradást a Dunán, és mindenhol ő dumál mint egy szakértő, akkor hol volt Gyurcsány?
    Ha személyesen nem is, de azonnal intézkedni kellett volna, hogy a leghatározottabban lépjenek fel a törvények betartásával.
    Ebben a kontextusban ugyan említik hogy mit mondott, de a határozottság és a személyes jelenlét nem ártott volna!
    Természetesen nem a TV székház lépcsőjén, hanem a telefon végén. És nem csak érdeklődőként…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  47. Én olyat is hallottam, hogy azokban a napokban az egyik fő rendőri irányító operatív szinten egy fideszközeli műveleti igazgató volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. girbegurba
    Nem értek veled egyet.
    Amikor elkezdték Orbánék a segélyvonalat működtetni, azonnal beszélni kellett volna Gyurcsánynak a TV-ben a nyilvánosság erejét felhasználva,hogy ne tudják azok az eszementek fanatizálni a hiszékenyeket!
    Akkor kellett volna kimondani, és cselekedni az elkövetőkkel szemben!
    Csakhogy mulasztásban volt Ő is, meg a rendőrség is, így hagyták a parttalan gyűlölködést kialakulni. Neki minden alkalmat meg kellett volna ragadni arra, hogy azt hangoztassa, kinek az érdeke, ki által, és kik csinálják ezeket a felháborító dolgokat!
    Kutya kötelessége lett volna megvédeni a demokráciát, hiszen előtte már évekig uszította Orbán a híveit, meg a szélsőségeseket!

    Ebben az ügyben nem tudom felmenteni Gyurcsányt, mert tudom mit éltünk át a TV előtt! Ilyet demokráciában nem hagy egy kormányfő sem elkövetni!
    A törvény erejével kellett volna elejét venni ennek, de puha volt az intézkedéseivel, ráadásul a munkatársait sem jól válogatta meg..
    Persze hogy a felcsúti kihasznált minden négyzetcentimétert,hogy előbbre jusson a saját elgondolt tervében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  49. Tisztelt Girbegurba
    Nem nyílt erőszakkal? Akkor mit jelent pl. Gyurcsány állandó börtönnel fenyegetése? Az ellenfeleik letartóztatása és rabszíjon mutogatása – aztán csendes elengedése? Mire való a Tek és miért volt orbán egyik legelső intézkedése a megalakítása? Miért kapnak most egy tehervagon lőszert gyakorolni a parlament őrség tagjai – akik mellesleg a választás után többen lesznek mint a képviselők? Hogyan szervezik a békemeneteket? Mellesleg mi is azok valódi célja?
    Abban igaza van, hogy a bírák és ügyészek jelentős része már akkor is ehhez a maffiához dörgölődzött. Ennek ellenére ha akkor akarják, még meg lehetett volna oldani, hogy a háttérben elbújó szervezőket és személyesen orbánt is elítéljék, vagy legalább kipellengérezzék. Hogy ez utóbbi mire lett volna elég? Talán nem sokra, talán semmire.
    Változatlanul hibának tartom a határozott takarítást. Szerintem ha a kormányzat részéről lett volna rá komoly szándék, akkor meg lehetett volna csinálni. De hát glaszékesztyűben nem lehet s..rt lapátolni, meg is lett az eredménye. Én már kb. tizenöt éve szajkózom hogy orbán egy Hitler, de akkor még mindenki csóválta a fejét. Mára sokan felismerték hogy igazam van. Ez a felismerés hiányzott akkor Gyurcsányból is. Ezt tartom legkomolyabb „bűnének”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  50. A suttogva kimondott igaz szó az orbáni csatazajon is áthallatszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A fasizmus 12 előjele 2014. március 2. vasárnap

A Mazsihisz vezetői elnémítanak mindenkit 2014. február 11. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos