Ronai and Ronai
AMERIKAI

Mazsihisz puccs: Zoltaiéknak menniük kell 2014. február 11. kedd 9:22

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Mazsihisz puccs: Zoltaiéknak menniük kell

Budapest – A Mazsihisz körüli botrányok, zavaros pénzügyek eddig is sokat ártottak a magyarországi zsidóságnak. De a holokauszt áldozatainak eladásával, a bojkott mellett szavazó közgyűlés elárulásával, átlépték azt  a határt, amelyet nem lehet tovább tolerálni. Puccsot hajtottak végre, szembementek a közgyülés döntésével, meghamisították azt, és kisajátították a szervezetet. Eddig is sokan mondták: loptak, csaltak, hazudtak eleget. Most már menniük kell.

Ekkora szégyent és gyalázatot még senki nem hozott a zsidóságra, ilyen kárt a magyar demokráciának és szabadságnak még senki nem okozott, mint ez a három ember: Heisler, Tordai és Zoltai. A zsidóságnak kell végre rendet tennie, és ezeket az embereket azonnal eltávolítani. Ebbe senki nem avatkozhat bele kívülről, de érezniük kell, hogy ez a külvilág minimális elvárása. Érzelemmentesen is be kell látni, hogy ez a három ember puccsot hajtott végre, szembement a közgyűlés akaratával, meghamisította a közgyűlés döntését, és lepaktált a holokauszt áldozatainak emlékét meggyalázó hatalommal. Meg lehet-e ezt tenni következmények nélkül?

Felmérhetetlen az erkölcsi és politikai kár, amit a Mazsihisz három vezetője az Orbánnak írt levéllel okozott. Az önkényuralmi rezsimmel szemben a zsidóság adta az első igazi életjeleket, minden elismerést megérdemelnek a hitközségek elöljárói és tagjai, akik visszautasították a vesztegetési pénzt, és nem engedték, hogy az ő részvételükkel gyalázzák meg a meggyikolt szeretteik emlékét. Minden tiszteletet megérdemelnek a zsidó kulturális fesztiválok és intézmények, amelyek ehhez azonnal csatlakoztak. A koronát hosszú várakozás után a Mazsihisz közgyűlése tette fel, amely csaknem egyöntetűen arra szavazott, hogy a történelemhamisító és antiszemita szélsőségesek ideológiáját megtestesítő kormányzati “emlékévet” bojkottálják.

Egy nappal később pedig a három vezető a közgyűlés akaratát semmibe véve, azt önhatalmúlag megsemmisítette, és azzal ellentétes értelmű levelet írt Orbán Viktornak. Behódolt az egész zsidóság nevében. A nyilvánosság nem tudhatja, mi zajlott a háttérben, de azt mindenki sejti, hogy Orbánnak a Mazsihisz lépése a legnagyobb csapás, mióta a horthyzmust újraélesztő fasiszta rendszerét elkezdte építeni. A Mazsihisz döntése ugyanis megakadályozta volna azt, hogy az alaptörvénybe vett hazugságot legitimálja, és Magyarországon ugyanazt az ideológiát és rendszert vezesse be, amely  a népirtásban való részvételhez vezetett. Hiába próbálta lefizetni a zsidókat, nem voltak hajlandóak asszisztálni ahhoz, hogy a gázkamrába küldött családtagjaik emlékét meggyalázzák.

Orbán tömeggyilkosságot tagadott le, Magyarországot olyan hazug alapokra akarta építeni, amely letagadja ennek a rendszernek a gyilkos természetét. A náci emlékműbe, a Sorsok Házába és Szakályba a zsidóság ellenállása miatt erkölcsileg és politikailag belebukott. A zsidóság bojkottja mellett nem lehetne legitimálni a történelemhamisítást. Ezért mindennél fontosabb volt számára, hogy a Mazsihisz közgyűlésének döntését azonnal megváltoztassák. Nem tudjuk, milyen eszközökkel érte el, de a három vezető árulása révén ezt elérte. Számukra nincs mentség, mert senki nem tartotta a fejükhöz a géppuskát. De ha tartotta volna, akkor sem lett volna szabad engedniük. Zsarolásnak sem, fenyegetésnek sem, ígéreteknek sem és pénznek sem.

Ennél is fontosabb azonban, hogy ehhez nem volt joguk. Ha közgyűlés határozatát semmibe vehetik, akkor ennek a szervezetnek vége. Eddig is sokat ártottak a Mazsihisz egyes vezetői, akik néhány évenként körforgásban egymásnak adták a kilincset, időnként megfúrták egymást. Nyílt titok, hogy sokan úgy tartják, az egész Mazsihisz Zoltai Gusztáv foglya, a zavaros pénzügyekről szóló szóbeszédek az óceánon túl is megbotránkozást okoztak. De a holokauszt nem játék.

Az, hogy a csendőröket letagadják, a magyar állam által szervezett brutális deportálásokat lehazudják, az áldozatok méltóságát meggyalázzák, túlmegy az eddigi szélhámosságok körén. Betelt a pohár. Ezt nem folytathatják így tovább. Zoltainak és a másik kettőnek is azonnal távozniuk kell. Tulajdonukba vették a Mazsihiszt, megpuccsolták a szervezetet, és különalkut kötöttek a fasiszták védelmezőivel és utódaival a zsidóság bőrére. Erre őket senki nem hatalmazta fel, ehhez nincs joguk. Minden ár, amit Zoltai és bandája menesztéséért ki kell fizetni, kisebb annál a kárnál, mint amitt a maradásuk jelent.

Ha a közgyűlés tagjai ezt szótlanul tudomásul veszik, ha elhiszik Zoltaiék hazugságait, manipulációját, bármi legyen az, olyan sebet okoznak a magyarországi zsidóság testén, amely soha nem gyógyulhat be. Olyan mértékben alázzák meg és roppantják össze a gerincét, hogy abból nincs felállás és nincs gyógyulás. Abból, ami történt még inkább láthatják annak a kormánynak és vezetőjének a mérhetetlen züllöttségét, aljasságát és kíméletlenségét. Orbán ezen  ahárom emberen keresztül leköpte és megalázta az egész zsidóságot. most már nemcsak azokat, akik a gázkamrákban pusztultak el, hanem a ma élőket is. Ez a három ember eladta neki a zsidóságot. Ez olyan mérhetetlen árulás, amelyre nincs magyarázat és nincs mentség.

Ezt csak úgy lehet orvosolni, ha visszaszerzik tőlük a Mazsihisz önrendelkezését, ezeket az embereket örökre eltávolítják, és új közgyűlési határozattal helyreállítják a törvényes rendet a szervezeten belül. Ezután újra megerősítik a bojkottról szóló döntést, és keményen kiállnak a döntésük mellett.

Ez vár Magyarországra, hogy először a zsidóságnak, majd az ellenzéknek kell megtisztulnia, utána lehet elbánni a fasisztákkal. Árulókkal és korrupt emberekkel ezt nem lehet. Öröm az ürömben, hogy a Mazsihiszban legalább már idáig eljutottak. Lehet látni, kik a beépített emberek. A politikai ellenzék még itt sem tart.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (50 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +55 ( 73 szavazatból)
Mazsihisz puccs: Zoltaiéknak menniük kell, 4.6 out of 5 based on 50 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

44 Reader’s Comments

  1. “úgy lehet orvosolni, ha visszaszerzik tőlük a Mazsihisz önrendelkezését, ezeket az embereket örökre eltávolítják, és új közgyűlési határozattal helyreállítják a törvényes rendet a szervezeten belül. Ezután újra megerősítik a bojkottról szóló döntést, és keményen kiállnak a döntésük mellett.”
    Úgy legyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (46 szavazatból)
  2. arogánt meg a többi fideSSnyikes , xarabikoSS , újhajnaloSS faszista tetvet a saját náci “emlék”művükre kell felkötni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (37 szavazatból)
  3. Kíváncsian várom Zoltaiék vagyonosodási vizsgálatát.
    Vagy rájuk nem vonatkoznak a magyar törvények ?
    A köztévé miért nem foglalkozik velük ?
    Az 1+1 %-al el szoktak számolni ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (40 szavazatból)
  4. Ne feledjük hogy a un 3-ik birodalomban is voltak kollaboránsok nem is kevesen .

    Olyan dolgokat vitt ez a jelenlegi un hatolom véghez amiből jó nem születhet .
    Nem vagyok zsidó de aki mást azért támad mert másként gondolkodó az nem normális mint tudjuk .
    Ha a Mazsihiszben rendet fognak tenni és azok akik nem odavalók ellesznek küldve akkor már ott is létezni fog a jól működő összefogás .
    Sok sikert hozzá .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  5. Ez után a levél után nincs más útja a zsidóságnak, mint megfosztani a hatalmuktól az őket elárulókat!
    Micsoda aljasság kell egy közgyűlés eredményét semmibe venni!
    Saját magukat köpik le,és ehhez nem asszisztálhat senki az általuk képviseltekből.
    A világ szeme rajtuk van, és drukkolnak nekik, hogy ezeket az élősködőket eltakarítsák a hatalomból!
    Az ellenzék meg ébredjen már fel!!!
    Álljanak már melléjük,mert “egységben az erő”!
    Orbán ugyanazt csinálja mindenkivel, amit most a zsidó felekezettel.
    Nem veszik észre?
    Még most sem jött meg a bátorságuk, hogy szolidárisak legyenek?
    Ez a legnagyobb antiszemitizmus, amit ők csinálnak!
    Nem érzik e úgy, hogy magyar polgártársaikat alázzák a porig ezek a korrupt emberek, akár Orbánról, akár Zoltaiékról van szó?
    Vagy ők is úgy érzik, hogy van a magyar állampolgár, meg külön a zsidó magyar állampolgár?
    Követik ők is az Orbán retorikáját?Aki megvédi a zsidókat is, mert magyar állampolgárok?
    Nem szégyenlik magukat, hogy bár demokratának hazudják magukat, mégis lapítanak egy ilyen ügyben?
    Amikor az első pillanatában a nyomásgyakorlásnak egyként kellett volna odaállni EMBERTÁRSAIK mellé?
    Az ellenzék, sajnos ki kell mondani, ugyanazt a mentalitást bizonyítja, amit Zoltaiék!
    Amikor Mesterházy, a LEGNAGYOBB ellenzéki párt vezetőjeként elkezdi a “Tisztelt Miniszterelnök úr” kezdetű mondókáját, akkor ugyanazt az árulást követi el, mint Zoltaiék ezzel a megalázkodó levéllel!
    Gyurcsány úr!
    Lehet bizonyítani a demokrata voltát!!!
    Miazhogy! Nagyonis!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (51 szavazatból)
  6. A Life Magazinban közétett Eichmann – interjúban olvasható, hogy Eichmann beszélt a zsidó szervezetek vezetőivel is, mielőtt elindultak a vonatok. Ma ugyanitt tartunk. Gerinctelen, megalkuvó, a saját bőrüket mások rovására mentő ……..(moderálva)
    Ismét felteszem a kérdést: A Wesselényi utcai iskolában miért nem kapnak fizetést az ott dolgozók??!! Hova megy az ő járandóságuk, kinek a zsebébe?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (36 szavazatból)
  7. Három gazember zsidó elérte, hogy ma szégyen magyar zsidónak lenni.
    Ezt a szégyent most már csak ennek a mocskos háromnak az azonnali elzavarásával lehet lemosni. Ha a magyar zsidóság most, békeidőben nem képes erre, akkor kezdhetnek csomagolni. Bár sokat nem vihetnek majd magukkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (35 szavazatból)
  8. Csalódni fognak az árulók mert két lehetőség van. Vagy a Fidesz veszít a választásokon és a hűbéruruk magukra hagyja őket, vagy nyer a Fidesz és ha Orbán újabb négy évet kap már ilyen formaságokra mint ez a levél sem lesz szüksége és fizetség helyet megbosszulja a markát kéregetni tartó árulókat. Így is úgyis feleslegessé válnak.
    .
    Ez csak formaság volt ez a levél Orbánnak egyik esetben sem lesz szüksége ilyesmire a jövőben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (39 szavazatból)
  9. A ….
    kimoderálva….
    kimoderálva….
    kimoderálva ….
    *
    Azért Gonoszkának valóban igaza van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  10. bumburi
    “Még most sem jött meg a bátorságuk, hogy szolidárisak legyenek?”

    bumburi kedves, milyen bátorságuk, jöjjön és honnan, tele a gatyájuk. A simon ügy kapcsán kiderült, hogy pont olyan aljasok mint a fidesss, plusz az orbán meg szorítja a töküket. Gondolom, hogy mindent tud róluk és ez le is van papírozva. Akkor húzza elő, amikor jónak látja. TETSZETT VOLNA AZ ELLENZÉK NEM KORRUMPÁLÓDNI”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (19 szavazatból)
  11. Amikor megláttam a cikk címét megörültem a hírnek (mert annak hittem), hogy na végre.
    Amikor elolvastam akkor meg inkább megőrültem mert “csak” egy reális követelést tartalmaz.
    Mindenesetre a MAZSIHISZ most vizsgázik.
    Felkészül: az ellenzéki összefo..ás.
    Ha megbuknak nem lesz utóvizsga az biztos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  12. Akkor kellett volna a tárgyaló asztaltól felállni, amikor meglátták, hogy ez a mocsok lázárral kell beszélni. Látni kellett volna, hogy ez a gyáva féreg nagyonnagyonnagymagyar minielnök szóba sem áll velük. Meg majd 2 hét múlva válaszol!!??? Erre ők meg azt mondják, hogy ez egy tárgyalás volt???? Tehát nem is akart a mazsihisz semmit – talán ez a tanúlság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  13. Sajnos fergek meg koztunk is vannak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  14. Lehet hogy kriptomagyarok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  15. A Kormányból kapott egy megkeresés, és az Őket megkereső embert ez a három dísz zsidó. /Elnézést ezért a kifejezésért, de nem megy másként./ Egyből tele lett a nadrág, – nem baj, hátha kapnak helyette kacagányos díszmagyart, talán még vitéznek is beveszik Őket. /Habár ismerve az ellen oldalt, aligha.
    Mellesleg, a felmenőktől tudom, – ugyanígy viselkedett a háború előtti zsidóság prominensei.
    Wallenberg kellene ide. És mindjárt azt is megmondom, hogy kik nem.
    Mellesleg – ugyanolyan nyírt ki engem is, – H. T. parancsára, mint ez a triumvir.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  16. Van egy közmondás, eddig nem nagyon értettem. Na de most !
    “Ha egy zsidó hülye akkor nagyon hülye”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  17. Nem mellesleg az orvos Papámmal is ugyanígy bántak ezek a dísz…, amikor a többségi kerületben dolgozott.
    Nem szabad becsületes értelmiséginek lenni? Büntetik? Vajon miért?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  18. Bumburival értek egyet: ebben az elfuserált országban senki, de senki nem állt a Mazsihisz mellé. Se párt, se egyház, se civil szervezet. Senki. Van pár tízezer ember az országban, és velük szemben áll vagy öt millió antiszemita, és vagy öt millió, aki talán még ennél is rosszabb: közömbös. Tényleg a lakosság egy százalékát sem kitevő népcsoport feladata, hogy az országot jó irányba terelje?

    Szégyenletes a levél, amit a vezetők írtak, nem is mentem fel őket emiatt, de úgy tűnik, naivak voltunk, hogy ebben a helyzetben többet vártunk tőlük. Talán a Mazsihisznak lesz ereje megszabadulni tőlük. Vagy ez is naivitás?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  19. A valóság az ,hogy Ovi időben szerezte meg ezeket az embereket. Időben ültetett mindig ,mindenhova olyanokat akik a kellő időben a számára megfelelő dolgokat teszik. Most a Mazsihisz volt soron, nevetség tárgya lett. A szakszervezetekkel ugyan ezt csinálta. Az alkotmánybíróság a közröhely tárgya.A HÖK szintén, stb-stb. Mit vártatok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (25 szavazatból)
  20. Bocsássatok meg, de a felháborodástól hányingert kapok.
    Ha azt írom, hogy legszívesebben (moderálva) a vigyorgó pofáját, akkor …
    Pedig hát így van.
    Most egy csöppet figyeljetek!
    Nem vagyok zsidó. Mondhatnám, mit érdekelne a költészet maga?
    Nem mondhatom mégsem, ha és amíg tisztességes embernek tartom magam.
    Tegnap feltettem egy hozzászólást, melyben naivul azt hittem, estére minden ellenzéki erő a Mazsihisz mellé sorakozik.
    Nem sorakozott senki.
    Gyurcsány (a vezérürü) nyugodtan legelészett tovább, elszámolásról kérődzve.
    Gordonka az Isten tudja mit csinált.
    Mesterházy az amerikai út fáradalmait piheni.
    Orbán röhögve megy a mosoly országába.
    *
    Én meg szomorúan letámasztom az ak47-semet a falhoz és elrakom az RPG-imet.
    Szalonnázok, veres hagyma a tarisznyában, keserű magában.
    Ennyi hülyeség után a hsz-sokat is befejezem. :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (23 szavazatból)
  21. Kopogtak.
    Gonoszka Úr?
    Igen, kihez van szerencsém?
    Heisler vagyok Fogadja ezt a kis apróságot, könyvekre, melyekből tanulhat.
    Köszönöm Rabelében.
    *
    Megint jőnek, kopogtatnak, ….
    *
    és mikor Gonoszka harmadszor is felnézett, csak a három 1 000 Talentomos zacskót látta az asztalán.
    Elgondolkodott. Ó Uram, mennyi könyv lesz ebből!
    Tört egy darabka kovásztalan kenyeret és egy kanál aludttejet evett hozzá. Ujjáz végigfuttatta az írásjeleken, balról jobbra és csendesen mormolta:
    mene mene tekel uphársim ….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  22. Most már egyértelmű, egyszerű logikával kikövetkeztethető az is, hogy a Mazsihisz közgyűlésen ki volt az a két ellenszavazó, aki a 76 igen szavazat ellenében nem-mel szavazott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  23. Gonoszka
    2014. február 11. kedd
    14:32

    Nem ak47 es kell hanem csak egy töltény egy lőfegyver és egy mesterlövész.
    .
    Ezt most képletesen értem, a hozzászólásokra. Ha van csak egy pontos információ akkor nem hszezek tudom kinek küldjem és azt nem Orbánék fogják olvasni, hozzá sem férnek, azt sem tudják elment-e egy adott címre és kitől, csak a bejövő jobbegyenest észlelik mielőtt kifekszenek. Ja, és lesz színház ha bejön, ne aggódj efelől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  24. http://index.hu/velemeny/2014/02/11/igen_tisztelt_miniszterelnok_ur/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  25. Itt a problema nem csupan az, hogy a Mazsihisz-vezetosege “lefekudt” ennek az ujhorthy-hatalomnak, hanem, hogy MINDENKI!
    A politikai partok, a diakok, a tanarok, a szakszervezetek, az ertelmiseg, a media, az egyhazak, a civil szervezetek, az orvosok, az egyetemek…MINDENKI!
    Nagyon keves kivetellel a teljes tarsadalom “lefekudt”!!!
    Mintha az ebben az orszagban eloknek, azaz MINDENKInek jo lenne ez a ujfasiszta-diktatura…
    .
    A mara kialakult rendszer BOJKOTTjanak ugye igy most mar biztosan elbukott.
    Jol latszik: aprilis 6.-an a fidesz-alaptorveny is legitimalasra kerul (pl. a valasztason gyoztesnek a tobbszorosen modositott szajer-takolmanyra kell most mar feleskudnie!!!?), Magyarorszag ezzel szavazva ki sajat magat az europai demokraciak kozul.
    .
    Ahogy Bartus Laszlo 2011ben megjosolta: letrejott az EU elso fasiszta allama!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  26. Nem akarok eloitelttel lenni,de ha a MAZSIHISZ vezetoi vissza elnek kotelezetsegukel es megbizatasukal es a tobbseg szavazataival ellen mennek azonnali tavozasukat kovetelem a Magyar zsidosagot mar egyszer 1943 ban elarulta ha a mai napon is ezt tortenik akkor a magyar zsidosagnak igen is azonnali fellepest kell inditan vezetoi ellen Ha ezt igy hagyuk tovabb nem sok jovonek nezunk ele

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  27. Postáztam nekik egy-egy narancsszín Dávid-csillagot, hordják a ruhájuk bal-mellrészén,

    Egyébként most hány eurót ér a 3×30 ezüstpénz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  28. Amikor – nem minden ok nélkül, jog nélkül, alap nélkül – azt várjuk az EU-tól, avatkozzon már be a magyarországi ügyekbe, mert hiszen itt egy, egyre inkább fasizálódó (de már működő) diktatúra van kialakulóban, akkor ők kimondatlanul azt válaszolják: ha ez a magyaroknak így jó, mert jónak kell lenni, ha nem tesznek ellene semmit, akkor b…k meg.
    .
    Nos, valami hasonlót érzek a mazsihisz vezetőségének a levele után. (Feltételezve, hogy az aláíró három görénynek van felhatalmazása ilyen tartalmú levél elküldésére.)
    Ez után, – a többszázezer magyar (zsidószármazású) nő, gyerek, férfi legyilkolása emlékének elárulása után – azt üzenem innen ezeknek a férgeknek: ha ez a magyar zsidóknak így jó, mert jónak kell lenni, ha nem tesznek ellene semmit, akkor b…k meg.
    .
    És végül, Kertész Ákos levele után itt azt írtam, hogy ettől kezdve lélekben én is magyar zsidó vagyok, – hát most visszavonom.
    Nem azért mert, úgy vélem, hogy akkor helytelenül tettem, hanem azért, mert ilyen árulókkal nem kívánok semmilyen szellemi közösséget vállalni.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  29. Orbán és a MAZSIHISZ is veszélyes helyzetbe manőverezte magát.
    Ha a kedves vezető továbbra sem enged, nyer ugyan szavazatokat (sajnos, nem is keveset), viszont a vaknak, süketnek tűnő Nyugatot rádöbbenti, nagy hiba volt megtűrni eddig. Semmi esélye a túlélésre.
    Ha a MAZSIHISZ közgyűlése órákon belül nem teszi egyértelművé, hogy a levél nem a határozata szellemében íródott, részese lesz egy méltatlan, a negyvenes évek közepére emlékeztető szégyenletes játszmának. Orbán, jól átgondolt, taktikai megfontolásból, most engedni fog árnyalatnyit, de később keményen visszavág majd a lázadási kísérletért.
    Gyakran javasoltuk különféle szélsőséges csoportoknak és diktátor jelölteknek, olvassanak jó történelemkönyveket. Nem gondoltuk volna, hogy a zsidóság vezetőit is erre kellene biztatni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  30. Pár napja azt írtam egy témához, hogy Orbán már sok mindenből csinált másikat, amely az övé, de saját zsidósága még nincs.
    Tévedtem.
    És nyilván nem tegnap óta van: ez a három korrupt díszpinty valószínűleg már sok éve a zsebükben van. Ha Zoltainak tényleg van “forró drótja” Áderhez, azt nem tegnap kapta. Ezért veszélyes korrupt embereket ültetni vezetői posztokba: mert bármikor zsarolhatók. Ha “hármak bandája” ezt olvassa, tekintsék jóindulatú megközelítésnek, mert azt feltételezem, hogy zsarolták őket és nem helyből ekkora mocskok. Persze a végeredmény szempontjából a különbség teljesen lényegtelen.
    A haláltáborokban gyakran az elgázosítottak férje, felesége, rokona tag volt abban a csapatban, amely a gázkamrákból kivitte a hullákat. Nem maguktól tették, ha nem csinálják, kivégzik őket. Ez a három gazember ezt a borzalmat önként és dalolva teszi, és nem egy haláltáborban.
    Töröltessen el a nevük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  31. Ego
    ++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  32. Mióta megjelentem az AN oldalon, tudjátok, hogy azóta szakadatlanul ordítok.
    *
    http://geza.nolblog.hu/archives/2014/02/11/Gyermekkatonak_Magyarorszagon/
    *
    Talán egy nagyon nagyot kellene ordítanom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  33. Kösz., Gergely, remek szöveg!
    S mennyire elenyészik……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  34. Mazsihisz kolaboral a fasiszta rezsimel, akkor megtagadja a holokausztot.
    Magyar peldara mas kormanyok is engedni a szelsöjobb befolyasanak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  35. Csak egy kérdés:
    A magyar zsidók, miért lennének jobbak, mint a nem zsidó magyarok,
    miért várna el bárki jobbat, többet tőlük, mint a nem zsidó magyaroktól?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  36. Egyszerűen nem fogom fel, hogy a magyar zsidóságot elméletileg képviselni hivatott szervezet hajlandó segédkezet nyújtani ezen ocsmányság legalizálásához. Hányni tudnék ! Meggyalázzák a mártírok emlékét !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  37. Gigi60! En is kerdezem, hogy a Wesselenyi utcai Amerikai Alapitvanyi Iskola dolgozoi illetve a MAOIH dolgozoi miert bem kapnak fizetest? Es ez mar lassan masfel eve igy megy. Tobb honap elmaradas, keses mar rendszeres.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. Meg áll az ész,letagadni azt amit emberek meg éltek,és hála Isten még élnek ,olyan emberek,akik vissza jöttek,-tul élték azt a szörnyüséget,és eltudják mondani mitörtént,.Gyerekek,akiket a szülők,szomszédba,hagytak-/6-8/évesek voltak,szülőknélkül,nevelődtek,állami gondozásba,Emlékeznek-a fájdalmas gyerekkorukra.Megalázóez a árulás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  39. Arató Gergely (2014. február 11. kedd 21:10)
    Kösz a linket.
    Kíváncsian várom, reagálnak-e a “mocskos három” árulására,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. Gonoszka
    2014. február 11. kedd
    20:01

    Nagyszerű link, köszönet. Hadd bővítsem egy adalékkal. Úgy látszik emberünk folyamatosan készül a fegyveres konfliktusra egyben a fegyveres erők saját hatalmi hatáskörébe való rendelésére a fegyveres erők parancsnokságának átvételére.
    .
    Ezenfelül a hadiipar felfuttatásával kapcsolatban, csak erősödik korábbi gyanúm, hogy az Orbán kormány tiltott fegyverkereskedelmet folytat, esetleg terrorista államok bevonásával, továbbá bizalmas adatok utáni kémkedéssel és az azokkal való kereskedéssel akár anyagi javakéért akár bomlasztás céljából foglalkozik.

    .
    http://www.168ora.hu/landingpage/hende-felfuttatjuk-hadiipart-123599.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. Eagle:
    Lehet, a gyanú nem alaptalan… egy ujabb érdekes hir:
    Iránnal is jó kapcsolatra törekszünk a jelek szerint

    Aki csak tudott, küldött üdvözletet az iráni iszlám forradalom 35. évfordulójára. Írt Áder János, Orbán Viktor, Kövér László és Martonyi János is, a kétoldalú kapcsolatok további fejlődésében bízva. Nem magyar részről hozták nyilvánosságra, Iránban büszkélkedtek vele. Az iráni hírügynökség jelentése szerint kirgiz, azeri és tadzsik közjogi méltóságok is gratuláltak.
    http://444.hu/2014/02/11/irannal-is-jo-kapcsolatra-torekszunk-a-jelek-szerint/

    (Fontos a cikkben a link)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  42. https://www.facebook.com/pages/Nincs-az-a-pénz/1469386109948005

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. HA JÓL OLVASOM, akkor senki nem vette észre, hogy a tegnapi nap alkalmából mindhárom “nagy magyarunk” (Kövér, Áder És persze Orbán) szép szavakkal gratulált az iráni forradalom évfordulója alkalmából. (annak az Iránnak, amelyiknek az ünnepségen a zászlókat olyan feliratok díszelegtek, hopgy halál Izraelre és Amerikára!). Mindeközben a legnagyobb magyar politikai vezetőnk GÖNCZ ÁRPÁD 92 évére csupán a köztársasági elnök (?) áderjános írt egy pár szavas üzenetet. Ennyi egy velejéig rohadt közélettel. Már 41-ben is a főzsidók jártak elől az ún. hontalanok deportálásának elősegítésében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán hallgat és retteg Putyintól 2014. március 2. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos