Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Mazsihisz vezetői elnémítanak mindenkit 2014. február 11. kedd 16:16 | AN

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Mazsihisz vezetői elnémítanak mindenkit

Budapest – Információink szerint Heisler András Mazsihisz-elnök azt kérte a hitközségi elöljáróktól, hogy senki ne nyilatkozzon. A közgyűlés határozatát meghamisító “hármak bandája” el akar némítani mindenkit, és leveleivel félrevezeti a vezetőséget és a hitközségi elöljárókat. Ha nem zavarják el őket azonnal, a magyarországi zsidóság nem tud többé tisztán emlékezni a holokauszt áldozataira.

Heisler azt kérte, hogy miután ők megpuccsolták a közgyűlés bojkottra vonatkozó határozatát, és azzal homlokegyenest ellentétes tartalmú szolgalelkű levelet küldtek Orbánnak, senki ne nyilatkozzon, senki ne mondjon semmit a médiának. Miután hazudtak és elárulták a magyarországi zsidóságot, és törvénytelenül szembementek a közgyűlés határozatával, Heisler azt hirdeti, hogy “ne legyen széthúzás”, fontos az “egység”. Vagyis, elnémítanának mindenkit, befogják mindenki száját, az “egység” nekik azt jelenti, hogy mindenki álljon az “Igen Tisztelt Miniszterelnök Úrnak” írott áruló levél mögé.

Információink szerint Heisler András kiadott valami utasítást, hogy mindenki egységesen mondja azt, hogy nincs további mondanivaló, amíg Orbán nem válaszol a levélre. Orbán az általa inspirált vagy diktált levélre pozitívan fog reagálni, és attól kezdve már erről fognak beszélni, nem az árulásról és a három ember által elkövetett puccsról. Ezzel belekényszerítik a zsidóságot a holokauszttagadás elfogadásába és a Fidesz alázatos szolgálatába. Eladták magukat és meggyilkolt szeretteiket kilóra.

Heisler már a Fideszt is megszégyenítő módon manipulál és hazudik. Azt állítja, hogy a jobboldali sajtó támadja őket, igyekszik megosztani az egységet. Azt a látszatot kelti, mintha harcban állnának a jobboldal sajtójával és a kormánnyal, és ezért támogatásra van szükségük. Ez közönséges hazugság. Heisler úgy tesz, mintha a Mazsihiszen belül kialakult konfliktust a közgyűlés határozata okozta volna, és mintha ők ennek a határozatnak a talaján állnának. Zsidóban még ilyen goebbels-i figurát nem volt szerencsénk látni. Jobban hazudik és manipulál, mint Orbán pribékjei.

Heisler azt hazudja, hogy külföldről támogató levelekkel árasztják el őket, ami egy nagy csúsztatás, mert a külföldi támogató levelek a közgyűlés bojkottját üdvözlik, amit ők aljas módon elárultak és megtagadtak. Heisler úgy állítja be magukat, mintha a közgyűlés határozata mellett állna, és emiatt érnék őket támadások. Miközben már vasárnap este azt mondta az őket sunyi módon támogató ATV-ben, hogy “a közgyűlésen nem bojkottot hirdettek, hanem egy párbeszédet kezdeményeztek, melynek a keretét jelölték k”. Ez a határozat meghamisítása, amely szó szerint azt mondta ki, hogy a Mazsihisz távol marad az Orbán-kormány emlékévétől.

Heisler, Tordai és Zoltai függetlenítette magát a közgyűlés döntésétől, önhatalmúlag azzal ellentétesen járt el, elárulta a magyar zsidóságot, kiszolgáltatta őket a Horthy-rendszert tisztára mosó fasisztáknak, és most el akarják simítani az ügyet, mintha mi sem történt volna. Puccs történt, a Fidesz három embert megvett, és belülről megpuccsolta a Mazsihiszt, elfoglalta azt, és semmissé tette a magyarországi zsidóság akaratát.

Sokan még mindig nem fogják fel, hogy a három áruló által írt levél halálos döfés, a holokauszt áldozatainak elárulása, a zsidóság kapitulációja, a világ zsidóságának elárulása, a holokauszt meghamisítása. Mit szólnak ehhez a szabad országokban élő zsidók? A Fidesz megszállta a Mazsihiszt, amelynek vezetői kiszolgáltatták a Mazsihiszhez tartozókat a gyilkosok utódainak. De a Mazsihisz árulói a magyar demokrácia ügyét is kivégezték ezzel, utat nyitottak egy ugyanolyan rendszer előtt, amely deportálta a vidéki magyar zsidóságot a gázkamrákba. Heisler, Tordai és Zoltai hosszú távon egész Magyarországot a sírgödörbe lökte.

Ezek az emberek árulók, olyat tettek, amihez nem volt joguk. Semmibe vették a közgyűlést, lejáratták a zsidóságot. nem szabad engedni nekik, hogy a Fidesszel megkössék a paktumot. Miután a közgyűlés határozata ellen tettek, nem legitim vezetői többé a Mazsihisznek. Nem szabad engedni, hogy elnémítsák a közgyűlés tagjainak és a hitközségek vezetőinek hangját. Az “egység” szólama álságos és hazug. Ennél jobban már nem lehet lejáratni a zsidóságot, minden lépés már csak kármentés. A tét óriási: a meggyilkolt családtagok tisztessége és emléke, az egész zsidóság becsülete. Ezt a becsületet Heisler, Zoltai és Tordai eladták, nem tudjuk, mennyiért.

Mindazoknak, akik visszautasították a történelemhamisítók mocskos vesztegetési pénzét, meg kell szólalniuk, nem hallgathatnak. A hitközségeknek vagy vissza kell szerezniük a Fidesztől és a megvett bérenceiktől a Mazsihisz-t, vagy testületileg ki kell vonulniuk, és ki kell nyilvánítaniuk, hogy Heisler, Tordai és Zoltai nem képviselnek senkit, ez a Fidesz-Mazsihisz nem a zsidóság legitim szervezete, hanem az elnyomó és holokauszttagadó hatalomé.

A közgyűlés tagjainak történelmi szerep jutott, fel kell nőniük ehhez a feladathoz. Össze kell fogniuk, nyilvánosan el kell ítélniük, és vissza kell vonatniuk a gyalázatos levelet. Nagyon gyorsan és határozottan kell lépniük. A három törvénytelen árulót azonnali hatállyal meneszteni kell, ki kell tenni őket még az irodájukból is, és helyre kell állítani a szervezeten belüli törvényes rendet. Azonnali közgyűlést kell összehívni. Ki kell deríteni, hogy a kormány mivel próbálta megvásárolni az árulókat, és nyilvánosságra kell hozni azt.

Ha ezt eltűrik, ha ezt megengedik, akkor erkölcsileg örökre kivégezték magukat. A holokauszt szót nem ejthetik ki többé tiszta szívvel a szájukon, nem nézhetnek többé a családtagjaik szemébe, és nem emlékezhetnek többé tiszta szívvel azokra a családtagjaikra, akiket csak fényképről ismerhetnek. Ez a tétje a mostani hallgatásnak, vagy az egyenes, bátor, tisztességes és becsületes fellépésnek. Ha némák és tétlenek maradnak, ha hagyják magukat megerőszakolni, ugyaolyan mocskosak lesznek, mint az Orbánnak levelet írt három gazember.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (44 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +56 ( 74 szavazatból)
A Mazsihisz vezetői elnémítanak mindenkit, 4.5 out of 5 based on 44 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

44 Reader’s Comments

  1. Kétségtelenül így van. A közgyűlés ezt nem tűrheti el. Ám ha mégis…
    Azok a vezetők valahogy odakerültek az élre. Nem tudom, hogy megy ez, de gondolom, ugyanígy el is tűnhetnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (36 szavazatból)
  2. Ezek hárman mintha az 1944-es zsidó tanácsból
    szálltak volna alá közibénk!
    Punktum irgum burgum!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (45 szavazatból)
  3. Nem lehet, hogy a közgyűlés is tudott a levélről, és támogatta? Nehéz elképzelni, hogy ezt így meg merték csinálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (20 szavazatból)
  4. @???: A biztos válasz az, hogy nem tudott. Fel vannak háborodva, de valószínűleg nem tesznek semmit. Borzalom.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (43 szavazatból)
  5. Egy gondolat ehhez: érthetetlen, hogy az izraeli sajtó hogy nincs tele ezzel az alpári, ganaj disznósággal. Sőt, említést sem tesznek az egészről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (34 szavazatból)
  6. Kasztner-vonat reload?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  7. Igaz az a mondás,hogy egy zsidónak a legnagyobb ellensége egy másik zsidó!Ezt még akkor halottam amikor lovas nevü” ujságiró” itt tevékenykedet nem az EU-ban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  8. Érdekes, hogy itt már mindenki ki akar egyezni orbánnal. Érdemes itt még választást tartani?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  9. Érdekes, hogy itt már mindenki ki akar egyezni orbánnal. Érdemes itt még választást tartani?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  10. Amikor – nem minden ok nélkül, jog nélkül, alap nélkül – azt várjuk az EU-tól, avatkozzon már be a magyarországi ügyekbe, mert hiszen itt egy, egyre inkább fasizálódó (de már működő) diktatúra van kialakulóban, akkor ők kimondatlanul azt válaszolják: ha ez a magyaroknak így jó, mert jónak kell lenni, ha nem tesznek ellene semmit, akkor b…k meg.
    .
    Nos, valami hasonlót érzek a mazsihisz vezetőségének a levele után. (Feltételezve, hogy az aláíró három görénynek van felhatalmazása ilyen tartalmú levél elküldésére.)
    Ez után, – a többszázezer magyar (zsidószármazású) nő, gyerek, férfi legyilkolása emlékének elárulása után – azt üzenem innen ezeknek a férgeknek: ha ez a magyar zsidóknak így jó, mert jónak kell lenni, ha nem tesznek ellene semmit, akkor b…k meg.
    .
    És végül, Kertész Ákos levele után itt azt írtam, hogy ettől kezdve lélekben én is magyar zsidó vagyok, – hát most visszavonom.
    Nem azért mert, úgy vélem, hogy akkor helytelenül tettem, hanem azért, mert ilyen árulókkal nem kívánok semmilyen szellemi közösséget vállalni.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (22 szavazatból)
  11. Egyébként hír van róla, de magyar belügyként kezelve.
    (Dióhéjban: akivel beszéltem, nem lelkesedett a hmmm… a behúzott farkú gettozsidó-mentalitásért. Azaz: nem fognak taknyos orrokat törölgetni, csak mert valaki sír, hogy csináljatok már valamit, helyettünk”

    De ez a levél gondolom a holnapi sajtóban benn, lesz. És ott majd arra gondolnak: inkább a palesztínok, mint ezek.

    http://www.ynetnews.com/home/0,7340,L-3341,00.html?sort=date&cx=partner-pub-5997776081861329%3A2132506582&cof=FORID%3A10&ie=UTF-8&q=hungary&sa=Search&mainSearchGoogle=Ynetnews&siteurl=www.ynetnews.com%2Fhome%2F0%2C7340%2CL-3083%2C00.html&ref=&ss=&siteurl=www.ynetnews.com%2Fhome%2F0%2C7340%2CL-3083%2C00.html&ref=&ss=

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  12. Oldster !
    ˙
    Kommentedből az tűnik ki, hogy alig vártad már, hogy kihúzd magad a “önfeláldozó vállalásodból”, tudniillik a magyar zsidók köréből. – Nem mondom, ez az önfeláldozás rövid ideig tartott és jó gyorsan ment… Gratulálok korábbi, ámde hamis tanúságtételedhez…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (19 szavazatból)
  13. Nekem itt valami háttéralku megléte gyanúm van.
    Amihez feltétel volt ez a levél.
    .
    A MAZSIHISZ pont olyan, mint minden más ebben az országban.
    Felvállal egy ügyet és egy közösséget, majd képviseli a saját érdekeit pár ember a vezetőségben.
    .
    Ha ez így folytatódik, otthon csendben lehet megemlékezni.
    Amíg lehet és van otthon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  14. Hiryu2,0 (2014. február 11. kedd 17:47)
    Ha erre gondoltál: “Hungarian Jewish group threatens boycott of official Holocaust events”
    akkor egy rövidebb, közvetlen link:
    http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4486438,00.html
    Tegnapelőtti, tehát még nem írnak a három gazember árulásáról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  15. Eltitkolták Orbánék: nagy pofont kapott az ország

    http://www.stop.hu/belfold/eltitkoltak-orbanek-nagy-pofont-kapott-az-orszag/1215755/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  16. “Fel vannak háborodva, de valószínűleg nem tesznek semmit.”
    Azért ez érdekes. Ha nem, miért nem? Miért valószínű, hogy nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  17. Vegyék már észre, hogy a működőképes hitleri módszereket alkalmazzák!!! A világ nem hiszi, nem látja és csak rögtönöz ! Így nem kétséges a folytatás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  18. Haisler a Hír Tv-ben:
    http://hvg.hu/itthon/20140210_Mazsihisz_nem_bojkottot_kezdemenyeztunk
    Ha esze lett volna, be sem tette volna a lábát!
    Mit lehet várni ilyen emberektől?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  19. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    FID-zsihisz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  20. A legnagyobb baj az, hogy kiveszett belolunk a sorskozosseg, mert a nyugateuropai zsidok szarnak a fejunkre ugy elkenyelmesedtek, hogy nem erzik, hogy ez veluk is megtortenhet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  21. ” Egy nép , ha nem tanul a történelméből…” …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  22. Neked5! Amióta kikezdték a magyar fiatalok értelmiségét, az egyetemek, stb… Határozottan azóta az az érzésem, hogy ez a legnagyobb hiba, amibe belebukhatnak! Ugyanis a fiatal értelmiségiek nem tűrhetik el ezt, azért, mert fiatalok. Előttük az élet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  23. Nemzetközi zsidó összefogást azonnal!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. Már a magyarországi német kisebbségnek sem tetszik, az emlékmű terv. Ezek a heisler,félék meg majd egy bájcsevegés közepette,kiegyeznek orbáncékkal,hogy az éjszakai díszkivilágítást mellőzik a “szoborról”,oszt jónapot. Komolyan mondom,vagy gyáva szarok, vagy nagyon kell az a pénz,egyébként mindkét lehetőség undorító. Jobb a békesség mi? De a legszomorúbb az egészben,hogy ez szinte mindenütt így működik orbániában. Ne fossál heisler, majd hazajön Kínából a kretén, és akkor kávézhattok,javaslom a kézcsókot,azt szereti orbánc,de inkább kapni szereti, mint adni. Én láttam gyerekkoromban, amikor Mutter bevitt az Amerikai úti munkahelyére,ahogy péntek esténként a kórházban, a holokauszt túlélő öreg betegek gyertyákat gyújtottak, ki-ki annyit, ahány hozzátartozóját elpusztították. Mély nyomokat hagyott ez bennem,pedig goj vagyok. Úgyhogy az ilyen megalkuvóktól,már köpni sincs kedvem, hiszen kiszáradna a szervezetem, annyiszor kéne köpnöm manapság. Azt hiszem, tényleg közeledek a ponthoz,ahol már nem foglalkozom mással, csak a kóbor kutyákkal. Olyan dolgok ezek, mintha egy földön fekvő embert, rugdosna egy másik,odamennél segíteni a földön fekvőnek, erre az is felállna,és ők közösen a bántalmazóval,téged vernének meg. Itt genetikai okokból kifolyólag, úgysincs szolidaritás, még a hasonló helyzetű társadalmi csoportok között sem. orbánc ,és örökké árnyékban rejtőzködő segítői, bűntársai tudják, és ki is használják ezt tökéletesen.Talán kis mini közösségekben van még összetartás,illetve a nagyobb bűnszövetkezetekben,mint pl. ,a fidess.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  25. Aki csak tudott, küldött üdvözletet az iráni iszlám forradalom 35. évfordulójára. Írt Áder János, Orbán Viktor, Kövér László és Martonyi János is, a kétoldalú kapcsolatok további fejlődésében bízva. Nem magyar részről hozták nyilvánosságra, Iránban büszkélkedtek vele.
    http://444.hu/2014/02/11/irannal-is-jo-kapcsolatra-torekszunk-a-jelek-szerint/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  26. Felülről és kívülről, azonnal! Mit? Ébreszteni a világ vezetőit, mert ez NEM CSAK MAGYAR ÜGY!!! Arra gondolok, hogy ha Ukrajna mellett Magyarország is… Láncreakció!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  27. Neked5! Ez egy főszempont lehetne Amerikában! Irán! Nem szabad lebecsülni!…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. A József Attila Kör is köszönettel visszautasítja a számára megítélt kétmillió forintot.

    http://www.hirhatar.hu/hir/a-jozsef-attila-kor-koszoni-de-nem-keri-orbanek-penzet

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  29. Ez a Fodor Gábor akkora barom, hogy az elképesztő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  30. Ebben az országban nagyon sok ferde gerincbajos él. Meggörbültek és úgy maradtak.És igen megint az ember az aki rosszul dönt………………. Nem gondoltam ,hogy még mindig van lentebb menni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. Neked5 (2014. február 11. kedd 21:03
    Itthon meg Klubrádió, kb. 19.40, zeneműsor, benne magyarul jól beszélő arab zenész közli, hogy hamarosan megint Palesztinában fog koncertezni, Palesztina egy állam, attól még az ember Palesztinában van, hogy átkel a Jordánon.
    Hülye riporter szó nélkül hallgatja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  32. Ezek után logikus, hogy azért mernek az amerikai nagykövettel szemben pofázni, mert lassan “haver” az iráni vezetés? Ezért is gondolom, hogy ez már nem magyar ügy: ha az USA kormánya ezt nem veszi komolyan, akkor még tovább merészkednek! Nem vicc.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  33. Laska Vetronika

    Én szégyenlem magamm heyettük is

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. Ha ezek Iránnal meg az arabokkal szövetkeznek titokban (nagyon valószínű!), akkor életveszélyesek Izraelre és az USÁ-ra! Lehetséges! Miért csinálnák? A hatalmukért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  35. Vamos Peter,
    Dehogy veszett ki. A nyugati zsidóság sokkal jobban tudja, hol a helye, mint a magyar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Fasziszta Orban rezsimnek kell a Mazsihisz mint a Katholikos es Reformatus egyhaz a hivök szavazatai is , ezzel akarja megteveszteni, felrevezetni a vilagot , velük akarja a fasiszta tömeg gyilkosokat tisztara mosni. Aljas undorito gatlastalan terv, hatalomert mindenre kepes. A Mazsihisz ehhez akar aszisztalni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  37. Ne feledjétek, mit mondott Randolph L. Braham. A magyar zsidóság a zsidó nép száraz ága. (Pedig még a Mazsihisz árulásáról nem is tudott). És olvassátok el újra Kertész Ákosnak az AN-ban megjelent dolgozatát: “Az újjáéledő Horthy kultusz és a zsidók” címűt. Erről szól.
    És oldsternek üzenem: a Mazsihisz három gané vezetője nem azonos a teljes zsidósággal, úgy hogy nem kell visszavonnod azt, amit Kertész Ákos “Az élet ennyi?…” c. írása után kijelentettél.
    Gondold meg: az érsekújvári zsidók, a Frankel Leo utcai zsinagóga, a Dohány utcai zsinagóga, a Zsidó Kulturális és Idegenforgalmi Intézet, és a Mazsihisz közgyűlése után akcióba lép három tetű, három áruló. Ne azonosítsd velük a teljes magyar zsidóságot. Ha még otthon lenne Dániel Péter, volna, aki harsány,
    föltűnő, a finomkodók szerint “durva” akcióval tiltakozna a három féreg levele ellen.
    Egyébként egész Európára jellemző a kényelemszeretet és a veszélyérzet hiánya, de ez jellemző volt Európára a harmincas években is. Európa szeret későn ébredni. Akkor nem akarták észrevenni, hogy milyen veszélyt jelent Hitler. Ma Nem akarják látni az összefüggést a Mazsihisz, a történelemhamisítás, az Orbán-diktatúra, Paks, Ukrajna, Putyin, Irán, a Dzsihád és az európai muzulmánok agresszivitása között, pedig nyilvánvaló.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  38. Amirol senki nem beszel!
    Orbanek pontosan meghataroztak: melyik datumrol/idointervallumrol, ill. arrol mit es hogyan kell megemlekezni.
    Mert az sok befektetett penzt meger nekik, hogy a 2014es valasztasokon igy legitimalodjon ujhorthy-rendszeruk, hogy aprilis 6.-an a nep/ellenzek mar valojaban erre voksoljon.
    Ez is egy oka annak, ha egy valodi europai demokratikus ertekrendet vallo ember ilyen mocsok atveresben, mint az ezevi valasztasicsalas, nem vesz reszt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  39. Nos, én nagyon röviden azt írtam, amit oldster bővebben kifejtett.
    Valaki ezeket a vezetőket – gondolom – megválasztotta. Ha ellenükre működnek, akkor nyilván el is csaphatják őket. Ha ezt nem teszik meg, akkor nincs miről beszélni.
    Olyannak vélem ezt kicsiben, mint az ország vezetésének a megválasztását. Ha a többségnek ez tetszik, illetve nem érdekli, akkor más nem fog beleavatkozni. És hiába vagyunk itt mi is, kívülről egy kalap alá vesznek bennünket. Sajnos ez van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. Felkérésre írtak levelet a Mazsihisz vezetői
    Kormányzati ösztökélésre a miniszterelnök „elfogadhatatlan válaszát” próbálták megelőzni.
    Információink szerint a Mazsihisz vezetői kormányzati ösztökélésre írtak levelet Orbán Viktornak, remélve, hogy így sikerül megelőzni egy „elfogadhatatlan válasz” érkezését.
    *
    Ennyit ennek a levélnek az értékéről és hiteléről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. Szó, ami szó: a Mazsihisz vezetői között egyetlen nő sincs, vallási okokból. Ha akadt volna nőnemű, talán nem születik meg az a hosszú nyelvű… levél, mert a nők bátrabbak, és okosabbak tudnak lenni bizonyos helyzeteknek. Talán mert Ők adnak az utódoknak életet, és viszik tovább a nemzetséget.
    Ideje lenne a nőknek is nagyobb teret adni, – persze, a deportálásokra mi is jogosultak voltunk. Talán szavunk is lehetne néha nagy dolgok eldöntéseben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  42. Sorsok Háza létrehozásáról a kormány döntött. A létesítményt elvileg április közepéig kell átadni, de a tanácsadóként közreműködő Gerő András történész fizikai és intellektuális értelemben is lehetetlennek tartja, hogy határidőre elkészüljön a kiállítás.

    Schmidt Mária, a józsefvárosi „Sorsok Háza – Európai Oktatási Központ” vezetője (a Terror Háza Múzeum főigazgatója) a múlt héten szakértőket kért fel arra, hogy javaslataik, elvárásaik megfogalmazásával támogassák az intézmény „létrehozásának munkafolyamatát”.

    A cél az – írja felkérésében Schmidt Mária –, hogy a Józsefvárosi pályaudvar helyén a vészkorszak gyermekáldozataira emlékező kiállítás és oktatási központ létesüljön. Olyan koncepció kidolgozásához kér segítséget, amely „képes áttörni a hetven évvel ezelőtti tragédia és a jelenünk közötti percepciós gátat”. Szeretné elérni, hogy a befogadás „valódi érzelmi reakciókkal, az érzékenyítés szándéka pedig valódi és tartós hatással” menjen végbe.

    A szakértők szellemi erőfeszítését Schmidt Mária nem kéri ingyen: a kétezer szavas terjedelemben maximált dolgozatért bruttó 150 ezer forintot kínál.

    http://nol.hu/belfold/ketezer_szo__150_ezer_forint__megis_elutasitottak_schmidt_mariat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. Suchman: A Mazsihisz vezetői hazudnak

    http://index.hu/belfold/2014/02/12/suchmann_a_mazsihisz_vezetoi_hazudnak/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  44. HOL VAN A MAGYAR ZSIDOSAG ES A MAGYAR KERESZTENYSEG? EZT AKARJATOK HOGY EGY GYONYORU ORSZAGOT ENNYIRE TONKRE TENNI NE HIGYETEK ENNEK A POLITIKAI TAKTIKANAK!!!!!! AKARJATOK A NACI RENDSZERT VISSZA HOZNI EZEK A TAKTIKAI TRUKOK SAJOS MUKODIK IGEN IS MINDEN MAGYARNAK KOTELESEGE LENNE AZ UTCARA KIMENNI ES TILTAKOZNI AZ EMLEKMU FELALITASA ELLEN EZ NEM CSAK A MAGYAR ZSIDOK KOTELESEGE DE A MAGYAR KERESZTENYSEGNEK IS MAZSIHISZ NEM MEGALKUVONAK LENNI MERT EMLEKEZTETLEK BENNETKET hOGY SZENT TANUJA VOLTAM OLYAN HELYZETHEZ MIKOR A NEMET KATONA MEG A MAGYAR NYILAS A DOHANY ZSINAGOJA ELLOTT LE LOT EGY MAGYAR ZSIDOT MINKET MEG BE TERELTEK MINT A MARHAKAT A TEMPLOMBAN IRHATHAK EGY KONYVET NEM A TORTNESZEKRE KELL BIZNI AZOKRA AKIK TULELTEK EZEKE A SZORNYU HELYZETETT DE NEM SZABAD ELFELEJTENI AZOKAT A MAGYAR KERESZTENY EMBEREKET SEM AKIK ELETUKET ADTAK A MAGYAR ZSIDOK BUJTATASAVAL ES A SZAZEZREK MARTIJAINKRA

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

A fasizmus 12 előjele 2014. március 2. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos