Ronai and Ronai
AMERIKAI

Újabb nevetséges hamisítvány a Gójoktól 2013. október 17. csütörtök 21:55 | AN

  • Hozzászólások(35)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Újabb nevetséges hamisítvány a Gójoktól

Budapest – Mészáros Imre, a Gój Motoros Egyesület elnöke, akinek szervezete Facebook oldalán nyilvánosságra hozta Bartus László újságíró állítólagos beszervezésének adatait, most ugyanott megjelentette az állítólagos 6-os karton fotókópiáját. Ez a fotómásolat minden eddiginél is jobban bizonyítja a “beszervezési karton” hamisítvány voltát, mivel az 1984-es állítólagos beszervezési dokumentumon Bartus László korábbi magyarországi lakcíme szerepel, amely felesége édesanyjának lakásával azonos. Bartus László a feleségét 1996-ban ismerte meg. Feleségének családja 1984-ben még nem is lakott ezen a címen.


Megjelent végre a Goj Motorosok által közzétett rágalmazás alapja, az állítólagos “6-os karton”, Bartus László 1984-ben történt ügynöki beszervezésének “bizonyítéka”. A nyilvánosságra hozott dokumentum az eddig cáfolt adatoknál is nyilvánvalóbban bizonyítja, hogy hamisítványról van szó. Az állítólagos 6-os kartonon 1984-es lakcímként “Tatabánya, Gál István ltp. 502.” szerepel. Ez a cím Bartus László korábbi magyarországi lakcíme, amely felesége édesanyjának lakásával azonos. Bartus László a Maffiaregény című könyve megjelenése után jelentkezett be felesége szüleinek lakáscímére, hogy az esetleges pereket ne a Budai Központi Kerületi Bíróság tárgyalja, hanem a lakóhely szerint illetékes tatabányai bíróság. Ennek oka az volt, hogy véleménye szerint a Budai Központi Kerületi Bíróság akkoriban sajtóügyekben nem elfogulatlan ítéleteket hozott.

A könyv 2001-ben jelent meg. Bartus Lászlónak csak 2001 után volt ez a tatabányai lakcím a bejelentett lakcíme (egyébként nem ott lakott). A Gój Motorosok állítólagos 6-os kartonja szerint a beszervezés 1984. március 5-én történt. Ez alapján 1984-ben már ezen a tatabányai lakcímen kellett volna laknia.

Csakhogy Bartus László több mint tíz évvel később ismerte meg a feleségét és a családját. Felesége 1984-ben 11 éves volt. A Gój Motorosok 6-os kartonja szerint viszont Bartus László már 1984-ben a felesége szüleinek lakásában lakott Tatabányán. Ez annál is érdekesebb, mert felesége családja csak 1987-ben költözött abba a lakásba, amely a Gój Motorosok 6-os kartonján Bartus László 1984-es lakcímeként szerepel.

Összefoglalva: a 6-os kartont az ügynökök beszervezésekor állították ki. Az 1984-es állítólagos beszervezéskor a 6-os kartonra Bartus László tíz évvel később megismert feleségének lakcímét írták be, miközben felesége családja sem lakott 1984-ben ezen a lakcímen. Ez mindennél jobban bizonyítja a dokumentum hamis voltát. Aki ezt a 6-os kartont hamisította, nem gondolta, hogy a hamisítás idején aktuális lakcím nem Bartus László, hanem a később megismert felesége családjának lakcíme.

Bartus László korábbi nyilatkozatában már cáfolta az állítólagos 6-os karton más adatait is. A hamisítvány szerint 1984-ben főiskolai végzettsége volt, de első diplomáját csak 1986-ban szerezte. A hamisító nem tudta, hogy Bartus László nem az érettségi után kezdte meg főiskolai tanulmányait. A hamis 6-os karton szerint Bartus László foglalkozása 1984-ben újságíró volt, de ez sem igaz. Bartus László 1984-ben a Komárom Megyei Moziüzemi Vállalatnál dolgozott közönségszervezőként, később lett az esztergomi mozi üzemvezetője, majd az Általános Művelődési Központ igazgató-helyettese. Ezután az esztergomi Tanítóképző Főiskola tanársegédjeként dolgozott. Újságírással csak 1992-től foglalkozott, ekkor jelent meg első cikke, és ekkortól volt a Magyar Hírlap külső munkatársa. Aki a Gój Motorosok 6-os kartonját hamisította, nem tudta, hogy Bartus László 1984-ben még nem volt újságíró.

A Goj Motorosok Facebook oldalán a hamisított 6-os kartonnal együtt megjelent két további “dokumentum” is, amelyek valódiságát nem tudjuk ellenőrizni, de ezek semmilyen módon nem köthetők Bartus László személyéhez. Bartus László a rágalmakkal kapcsolatban kijelentette, hogy soha nem szervezte be az állambiztonság, soha nem volt ügynök, és soha nem jelentett sem szóban, sem írásban senkiről. Bartus László “K” lakásban soha nem járt. Állambiztonsági akcióban soha nem vett részt. A rendszerváltás után sem lett soha a titkosszolgálat ügynöke vagy munkatársa.

A Gój Motorosok másik állítólagos dokumentuma, amelynek hitelességét szintén nem tudjuk ellenőrizni, egy “Pörge” fedőnevű ügynök jelentése, aki egy 1985. február 17-én zajlott szegedi akciójáról számol be. Ennek során tesz említést “Énekes” fedőnevű ügynökről, de ez nem azonosítható Bartus Lászlóval. Ebben “Pörge” azt állítja, hogy a sikertelen szegedi akció után “Énekes” tud majd segíteni valamilyen kapcsolatteremtésben, mert Énekes “ismertsége súlytalan, de mozgástere széleskörű”. Ezen a dokumentumon szerepel Mécs Imre és Haraszti Miklós neve.

Bartus László 1985-ben még nem ismerte az általa nagyrabecsült két közéleti személyiséget, Mécs Imrét és Haraszti Miklóst. Bartus Lászlónak 1985-ben nem volt széleskörű mozgástere, mert az esztergomi Petőfi Filmszínházat vezette, és a mozi felső szintjén levő szolgálati lakásban lakott. Akkori mozgástere az emelettől a mozi irodájáig terjedt. Budapesti ismerősei nem voltak. A nyolcvanas évek közepén nem járt Szegeden. A demokratikus ellenzékhez semmiféle kapcsolata nem volt. Se közöttük, sem máshol, semmiféle megfigyelést, vagy ügynöki tevékenységet nem végzett.

Ezzel szemben egy ügynöki jelentés alapján az állambiztonság megkereste Simon Tibor volt esztergomi tanácselnököt, és arra figyelmeztette, hogy Bartus László politikailag nem megbízható, ezért ne nevezzék ki az Általános Művelődési Központ igazgató-helyettesének. Az állambiztonság tisztje egy olyan beszélgetést idézett, amely az esztergomi Petőfi Filmszínházban hangzott el, amelynek vezetője akkor Bartus László volt. A beszélgetésnek három résztvevője volt: Bartus Lászlón kívül Kaposi Tamás fiatal festőművész, a Képzőművészeti Egyetem akkori kiváló hallgatója, egyik legnagyobb tehetsége volt jelen, aki később autóbalesetet szenvedett. Rajta kívül pedig B. T. grafikusművész, Bartus László másik akkori barátja, aki azóta is Esztergomban él, akárcsak Simon Tibor. Kaposi Tamás nem lehetett az állambiztonság besúgója, és feltételezhetően Bartus László sem tett feljelentést maga ellen.

Bartus László a Gój Motorosok rágalmai után az Állambiztonsági Szolgálatok Történelmi Levéltárához fordult, és kérte a rá vonatkozó iratok kigyűjtését. Ha a kigyűjtés megtörtént, ezeket az információkat nyilvánosságra hozza.

Minden olyan magánszemély, nyomtatott vagy online újság ellen pert indít, amely azt állítja, sugallja, híreszteli vagy azt a hamis látszatot kelti, hogy az állambiztonság beszervezett ügynöke volt.

A Gój Motoros rágalom előzménye, hogy Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze egy szlovákiai istentiszteleten a prédikációja közben azt állította, hogy valaki felajánlotta neki megvásárlásra Bartus László beszervezési kartonját és titkosszolgálati dossziéját. Németh Sándor a prédikáció részeként kijelentette, hogy ezeket a felkínált dokumentumokat megvásárolta és azok a birtokában vannak.

Nem lehet tudni, hogy ezek azonosak-e a Gój Motorosok által nyilvánosságra hozott hamisítványokkal, de Bartus László bepereli Németh Sándort, a Hit Gyülekezete vezető lelkészét és Mészáros Imrét, a Gój Motorosok elnökét is.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (15 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +15 ( 21 szavazatból)
Újabb nevetséges hamisítvány a Gójoktól, 4.5 out of 5 based on 15 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(35)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

35 Reader’s Comments

  1. Úgy látom, hogy az Orbán keresztényes cikke betalált :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  2. Ahol a jó a gonosz, és a gonosz a jó.
    Ahol az igaz a hazug, és a hazug az igaz.
    Ahol a becsületes a tolvaj, és a tolvaj a becsületes.
    Ahol a szeretet helyett , a gyűlöletet éltetik.
    Ahol a béke helyett a háborút éljenzik. .. ott minden megtörténhet

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  3. Ezt a cikket is linkelhetitek az Index fórumába. Azt nem engedték meg, hogy a cáfolatomat közöljem, azt moderálták. De azt nem, hogy ott egy ember sorozatban patkánynak nevez. Például: “nem egeszen a szemet hamisito bartusrol vegre szinten hamisitottak majd jon a kovetkezo lorugas remelem minel nagyobb lesz , patkanyokkal mint bartus patkany modon kell eljarni” Ez nem sérti az Indexet, de az én cáfolatom linkje sértette. Köszönöm, hogy mások megtették helyettem.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  4. Az ember gyomra felfordul ennyi aljasság láttán.
    Egyébként ahogy olvasgatok a neten, ez a Mészáros nevű figura egy hétpróbás….Ráadásul nagyon közel van a tűzhöz, sok minden meg van neki engedve. Úgy látszik a gazdi leszedte a láncot a kutyákról, és azok most támadnak.
    Jellemtelen senkiháziak. Ez vonatkozik a hazug Németh Sándorra is. Amit előad Vidám vasárnap címen, az kabaré….A birkái meg élvezik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  5. Ezek nem fogják abbahagyni. A Goj Motorosok egy szélsőséges, antiszemita, rasszista szervezet. Jelen voltak Horthy szobrának avatásán, sőt emlékezetem szerint a vezérük beszélt is ott és beszédében megfenyegette Dániel Pétert. A beszéd egy részét a TV-ben is bemutatták, a rendőrség még sem csinált semmit..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  6. admin
    2013. október 17. csütörtök
    22:21 Az index fórum moderátoraitól ne számíts semmi jóra! Tapasztalatból írom! Egy semmirevaló banda ” dolgozik” ott!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  7. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Felraktuk ezt is
    De tok mindegy ezeknek úgyis nyilvános egyezést akarnak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  8. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    … helyesen: nyilvános égetést akarnak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  9. A patkány fedőnevűnek ugyan milyen kartonja lehet? Nagyon köpköd…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  10. Az állítólagos 1984-es jelentést számítógéppel írták. Ugyanakkor aláírás van rajta, tehát nem egyszerű másolat. Még a minősítés is gyanús, én nem emlékszem ilyen betűs írógépre. Nem is volt. 1986-ban a rendőrség sem használt szövegszerkesztőt. A 6. sz. űrlap valamilyen előnyomtatott űrlapnak tűnik, de a kipontozott részek hiányoznak ott, ahol a beírások vannak. Írógéppel nem lehet ilyen pontosan az előnyomtatott sorokat kitölteni, és nincs ilyen betűs írógép. Számítógéppel ugyanakkor nem lehet a szöveg alá még pontokat írni, ezért ezt egyértelműen szintén szövegszerkesztővel állították elő. Ilyen dokumentumokat legelőször a kilencvenes évek elején lehetett Magyarországon előállítani, amikor a windowsos szövegszerkesztők elterjedtek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  11. Persze a csőszkunyhókban már korábban is lehetett ilyesmi…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  12. Kedves Laci! Bástya elvtárs és Virág elvtárs úgy látszik már dolgoznak ellened, készítik elő a koncepciós eljárást. Majd jönnek a “békaemberek” akiknek a Duna parton ” ürgebőrbe” csomagolva ” adtad át a jelentéseket”! Aztán jönnek a ” tanúk” akik állítják majd, hogy mindezt látták. Régi forgatókönyv. Már Rákosi is ezt használta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  13. Gay Motorosok Közösület

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  14. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Azt mar tudjuk h a Fradi ultra huligánok Fidesz közeliek es akar Fidesz székház védelmében is berendelhetoek, na persze tv székház felgyújtása is kóser. Most csak az a kerdes h a gój motorosokat ki látta el ezekkel a hamisitvanyokkal, mert imike erre szellemileg nem lenne képes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  15. És hol volt 1986-ban tintasugaras nyomtató? A “Minősítés” egyértelműen azzal készült. Ezt a csőszkunyhót egyenesen a jövőből küldték. Szerencsére öreg vagyok, de nem hülye. És a kilencvenes évek elején informatikus (is) voltam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  16. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs
    2013. október 17. csütörtök
    22:49 Talán Németh Sándor akinek állítólag a ” birtokában vannak ezek a dokumentumok” gyakorlatilag hamisítványok, vagy a narancsos pártközpont.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  17. a mélymagyarok már fetrengenek. orbán is , csak ő a nemzeti 8-as után, Graz-ban van megint.
    olyan szinten le lett járatva az orbánék által kisajátított nemzeti, magyar és minden más egyéb kifejezés, hogy rongyos lett…
    pedig a magyar ember visszszerezhetné a becsületét,
    ki kell menni az utcára a fideSS rezsim ellen és bedönteni, mint az Operánál, ahol adott volt a lehetőség
    az USA-ban már megtették volna, hasonló helyzetben
    igaz, ott az ilyen orbán félék max. a Walmarkt takaríthatnának
    tiborczné meg ülhetne a pénztárban.
    az egy gusztustalan dolog, amit az országgal művelnek
    az meg szégyen, h a magyar emberek megengedik neki,
    de ez az ő szégyenük.
    orbán csak annyit tesz meg, amennyit megengednek neki az emberek.
    ha mindent, akkor mindent…
    ez már így lesz benne a töri könyvek lapjain

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  18. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Emigrant ++++
    Ez nagyon ütős, de komolyan, hogy lehetnek ennyire amatőrök.
    Még a végén kiderül hogy a gój motorosok igazából Kóser Motorosok és azert tesznek közzé ilyen silány hamisitvanyt h BL-t tisztára mossák :-) ennél jobbat nem tudok elképzelni
    Köszönjük gój motorosok
    Bartus László: Gój motorosok 8:1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  19. tényleg nem….: A válasz egyszerű: hol találtak volna ma egy írógépet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  20. A félrevezetett tömeg vezetőinek újabb görcsös erőlködését olvasva, hogy sikeresen kicsavarhassa Bartus László úr kezéből az igazság tollát, ismét jól megröhögtetett. Nem csoda, hisz évek óta – minden hazug, mocskos rágalmaik ellenére –, mindig kudarcot vallott, amikor az AN tulajdonosát céltáblaként használták késdobálásaikhoz. A náci, fasiszta horda képtelen jóízűen röfögve horkolni, amíg Bartus úr kezéből képtelen kicsavarni a becsületes, tisztességes embereknek utat mutató fáklyalángot.
    .
    Bartus úr évek óta valóra vált próféciái nem a talpnyaló, demagóg, rasszista férgekhez szól, akik idáig minden esetben hiába perelték be Magyarországon a „lázító, magyarellenes” írásai miatt. Jelen esetben „III./III. beépített ügynöknek” titulálják, aki nyertesen, játszi könnyedséggel, cipője alá fogja teperi a trágya szagú, rágalmazó bandát.
    .
    Eklatáns példa legyen örök tanulságul a nemzeti focibolond Kormányzónak és a süllyedő hajójában vigyorgó kerge udvari bolondjainak: Az igazság és a tisztesség hangját soha nem lehet véglegesen elpusztítani! A józan
    gondolkodás, és a demokratikus eszmék szabadon áramlása, nagy kincset jelent a mai nemzetpusztító, nyomorszintre süllyesztett magyar hazánkban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  21. “..Németh Sándor a prédikáció részeként kijelentette, hogy ezeket a felkínált dokumentumokat megvásárolta és azok a birtokában vannak..”
    .
    - Jaj, hogy német sanyi “prédikáció” címszó alatt ilyen marhaságokat ad elő? Nem gyenge…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  22. Egyaltalan hogy lehet tema egy Istentiszteleten Bartus Laszlo ?
    “Nem test es vér ellen van tusakodásunk….” vagy a predikatort nem a Szentszellem hanem egy masik szellem keszteti ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  23. Istenem, csak egyszer tudjak erről a primitív, embertelen helyről elmenekülni.
    Kedves Laci, együttérzésem, hogy ilyen mocsokságokkal kell foglalkoznod, bár megszoktuk, ha erről az országról van szó, ezért spurizunk innen ezerrel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  24. Miért engedik Bratus urat az indexnél olyan kommentekkel mocskolni ?
    Ezért
    http://www.tenyezo.hu/az-index-hu-elesett-csak-tudjatok-rola/
    http://www.kreativ.hu/media/cikk/mi_folyik_az_indexnel
    a simliska-orbán-fideSS maffia bekebelez mindent
    igazi bűnözők, akiknek Guantanóm a helyük

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  25. Számítógéppel is simán meg lehet oldani, hogy látszódjanak a pontok a ráírt szöveg alatt (nem mondom meg, hogyan). Ezért ha a jövőben egy újabb hamisítványon látszani fognak, az sem bizonyítja, hogy írógépen írták.
    Ami viszont sokkal jobb bizonyíték a hamisításra, az az, hogy félkövér Times New Roman betűtípussal van írva. Ilyen írógép soha a büdös életben nem létezett.
    .
    További bizonyíték arra, hogy a szöveg számítógéppel készült:
    a betűtípus proporcionális, azaz pl. az “i” betű helye keskenyebb, mint pl. az “m” betűé. Márpedig egy írógépen — akármilyen írógépen — minden betűhely azonos szélességű. Még a kis “i” és a nagy “M” is.
    .
    Elvtársak, mi lesz veletek, ha már a hamisításhoz is hülyék vagytok? Marad az igazság? Akkor nektek annyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  26. –> Ego 2013. október 18. péntek 04:51
    OFF
    1944 óta létezik olyan írógép, ami proporcionális.
    http://en.wikipedia.org/wiki/IBM_Electric_typewriter
    De nyilvánvalóan nem ilyennel írták a fenti szöveget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  27. Az Amerikai Népszavát olvasók gyorsan növekvő tábora örömmel üdvözli az olyan helyszíneken megjelenő ingyen reklámot, ahol eddig nem figyeltek fel kedvenc lapjuk különleges minőségű tartalmára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  28. Yeti.lovag (2013. október 18. péntek 06:18)
    Kösz, és igazad van, de — mint írod is — nem valószínű, hogy ez lett volna rendszeresítve a rendőrségnél.
    Egyébként a hamisított 6-os kartonon a ‘0′ valóban nulla és nem ‘o’. A “normál” írógépeken nem volt ‘0′, a számok csak 1-től 9-ig mentek, a nullát ‘o’ betűvel írták akkoriban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  29. vontolla
    Azer nem fenékig öröm ez, mert ezt a mocskolódást, amortizálást, a bíróságra mászkálást, leköpést a családnak is meg kell élnie, erre mondtam mindig, hogy a Gyurcsányt ért vádak az egész családra kivetülnek, hogy a gyerekek ezt hogyan élik meg az iskolában, nem mindegy!
    Az AN ettől is “népszerű”, olvasott – látjuk a mínuszokból….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  30. Jajjjjjj!
    Talán nem kellene a világmindenség összes marhaságával foglalkozni. Nincs az embernek kapacitása ennyi mindent megmagyarázni, cáfolni.
    Úgy látom OV erre hajt. Fárasztani az ellenséget, a végtelenségig. Teríti elénk nap mint nap a problémákat, hogy legyen min dolgozni. Szennyet, mocskot önt mindenkire akinek esze van, lát, és hall. Aki meg is szólal, az örüljön, ha életben marad.
    Mi is volt az ő taktikája 8 évig?????
    NEM TÖRŐDNI A KORMÁNYZÁSSAL, NEM TÖRŐDNI A TÖRVÉNYEKKEL, SZERVEZKEDNI, NYOMULNI NYUGATON, ÉS NYERNI, MINDEN ÁRON.
    Sikeres taktikának látszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  31. aki valaki
    “Mi is volt az ó taktikája 8 évig?????
    NEM TÖRŐDNI A KORMÁNYZÁSSAL, NEM TÖRŐDNI A TÖRVÉNYEKKEL, SZERVEZKEDNI, NYOMULNI NYUGATON, ÉS NYERNI, MINDEN ÁRON.
    Sikeres taktikának látszik.”
    -
    Ebbe a sikerbe az ország, az emberek belepusztulnak….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  32. csakén
    Most mi van? Akkor nem kellene kormányt váltani? Akkor az ő szabályai szerint kellene vele játszani? Vagy esetleg minden ellenzéki megmozdulásért bocsánatot kérni? Nyerő kombináció lehet.

    Nagyon sokat veszítettünk már eddig is. Már csak az nem mindegy meddig tart még az ámokfutás, és lesz-e lehetőség az előrelépésre, ha ennek vége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. Kedves csakén, naná, hogy nem öröm, de annyira ocsmány és abszurd, hogy a dühös reakciók mellett úgy érzem, helye van ilyen megközelítésnek is.
    Egyébként is könnyedén megjósolható, ez a nem meglepő támadás, miután abszolút kontraproduktív, az érintettnél hamar múló bosszankodást, lapjának életében viszont tartós népszerűség növekedést hoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. Bartus Urnak üzenem.
    Bartus Ur minden gyalázkodás helyett Önnek adok igazat.Az Ön vélekedését fogadom el.Nagyon kérem,perelje be az összes gyalázatos rágalmazót a gojmotorosoktól kezdve a Német prédikátorig.Mind kettő társaságtól követeljen jóhirnév megsértéséért és hamis rágalmazásokért jelentős kártéritést,és azt forditsa az Amerika Népszava sikeres tovább müködtetésre.Milyen jót lehetne röhögni,hogy azok fizetik a lap müködésének egy részét,akik szeretnék azt megszüntetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. vontolla
    “…lapjának életében viszont tartós népszerűség növekedést hoz.”
    Lehetséges.
    De azt is tudom, tapasztalatból, hogy az amortizálás, mely éveken keresztül tartott Gyurcsány Ferenc ellen, neki nem a népszerűséget hozta, hanem leginkább azt, hogy tűnjön el a politikából, mert lejáratódott (pedig lejáratták)!
    -
    A kabátlopásos példa mutatja, hogy mennyire nehéz megszabadulni, sőt lehetetlen a rágalmaktól, ezek a hazugságok embereket tesznek tönkre!
    Szinte lehetetlen kiverni a fejekből amit naponta belevernek, ezt látni a két volt miniszterelnök példájából is, perek tucatját nyerhetik, akkor is amortizáltak maradnak és sokak szerint el kellene tűnniük!
    Lehet, hogy nagyon sötéten látom a dolgokat, de ezek a példák vannak előttem és még egy-két olyan ügy is, melyek szintén a meghurcolással, a lejáratással, a rabszíjon vezetgetéssel sikerrel ütöttek ki embereket pozíciójukból (polgikat pl.), és családokat dúltak szét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Németh Sándor államtitkokat vásárolt 2013. október 18. péntek | AN

Számítógépen készült Bartus hamis kartonja 2013. október 17. csütörtök

Bartus László cáfolja az ügynökvádat 2013. október 17. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos