Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László cáfolja az ügynökvádat 2013. október 17. csütörtök 16:38 | AN

  • Hozzászólások(75)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László cáfolja az ügynökvádat

New York – A Goj Motorosok Facebook oldalán október 14-én megjelent egy hír miszerint Bartus László újságíró “Énekes” fedőnév alatt az állambiztonsági szolgálatok III/III-as beszervezett ügynöke volt. Korábban Németh Sándor, a Hit Gyülekezetet vezető lelkész állította egy szlovákiai istentiszteleten arról, hogy megvásárolta Bartus László beszervezési kartonját és titkosszolgálati dossziéját. A Goj Motorosok által nyilvánosságra hozott állítólagos 6-os karton hamisítvány. Az abban szereplő adatok nem azonosak Bartus László adataival. Az Index Fórumán indult topikban megjelent állambiztonsági levél szerint az igazi “Énekes” fedőnevű ügynököt Szekszárdon szervezték be. Bartus László nem járt 1996 előtt Szekszárdon. Az újságíró beperel minden személyt, nyomtatott és online lapot, amely azt állítja, sugallja, híreszteli vagy azt a hamis látszatot kelti, hogy Bartus László az állambiztonság beszervezett ügynöke volt.

Elsőként a Magyar Nemzet kereste meg Bartus László újságírót azzal a kérdéssel, igazak-e a Goj Motorosok Facebook oldalán megjelent vádak, miszerint az újságíró “Énekes” fedőnéven az állambiztonság 1984-ben beszervezett ügynöke volt. A Magyar Nemzet Bartus László cáfolatának kézhez vétele után közölte: nem kívánnak cikket írni a témában.

Az állítólagos beszervezéssel kapcsolatban a Goj Motorosok az állítólagos 6-os kartont és “Énekes” aktájának néhány dokumentumát közölték:

“6-os karton – részlet

BARTUS LÁSZLÓ, született 1961. július 21.
Foglalkozása: újságíró
Iskolai végzettsége: főiskola
Pártállása: MSZMP
Szociális származása: munkás-paraszt
Beszervezés alapja: hazafias
Foglalkoztatási vonala: kulturális
Fedőneve: ÉNEKES
Beszervezés ideje: 1984. március 5.
Naplószám: 188-54/84
Dossziészám: B189.66
Beszervezést végezte: Köris János r. alezredes
Irattár szám: 418/44 oszt. vez: Földváry alezredes

Szerv. Operatív tiszt neve:
1989. július 10. Besenyei László r. alezredes
2004. augusztus 26.

Részletek több dokumentum kivonatából:
“Új barátainkkal nem tudtunk találkozni “MÉRNÖK” döntése
értelmében a közel jövőben, megpróbáljuk újból
a kapcsolatfelvételt. Ebben tud majd segíteni “ÉNEKES” akinek
ismeretsége súlytalan, de mozgástere széleskörű”

Vagy

“Javaslom “ÉNEKES” “K” lakás használatát engedélyezni.
A “K” lakás használatát indokolja egyrészt a személy
közismeretsége, másrészt így lehetőség van a Tmt. által
elmondottak dokumentálására mivel a Tmt. az Együttműködési
Nyilatkozatban közölte, hogy írásos anyagot nem kíván adni.

Budapest, 1986. február 28.”

“Énekes szeptember végén pár napra Ausztriába utazik,
kérem engedélyezni a MAHART csoport részvételét
az ellenőrzés végrehajtásában.”

Budapest, 1987. szeptember 2.”

Az állítólagos beszervezést bizonyító 6-os karton hamisítvány. A benne szereplő adatok nem felelnek meg a valóságnak. 1984-ben Bartus Lászlónak nem volt főiskolai végzettsége. Az első diplomáját 1986-ban szerezte meg. Bartus László 1984-ben nem volt újságíró, és nem is sejthette, hogy valaha az lesz. Bartus László első cikke 1992-ben jelent meg az akkor még liberális Magyar Hírlapban. Ettől kezdve lett a Magyar Hírlap külső munkatársa.  1984-ben nem írhatták egy beszervezési kartonra, hogy Bartus László foglalkozása újságíró, ha csak a rendszerváltás után, 1992-ben lett újságíró. Ezt csak utólag írhatta valaki. Ez a 6-os karton hamisítvány.

 

Bartus László 1984-ben a Komárom Megyei Moziüzemi Vállalatnál dolgozott közönségszervezőként. A falujában lakott, ahonnan legfeljebb a tyúkokról jelenthetett volna. Mozgástere nem volt “széleskörű”, ahogyan az állítólagos dossziéban szerepel, mert az nagyjából a falu és a szomszédos kisváros határáig húzódott. Bartus László soha nem vett részt az állambiztonság által szervezett bármiféle találkozón, soha nem járt “K” lakásban.
.
Az állítólagos “dosszié” szerint Bartus László 1987. szeptember végén Ausztriába utazott, amely utat a MAHART biztosított. Ezzel szemben a valóság az, hogy Bartus Lászlónak a rendszerváltás előtt nem volt kék útlevele, 1990 előtt nem járt nyugati országban, így Ausztriában sem. Ezek a tények könnyen ellenőrizhetők.
.
A Goj Motorosok állítása szerint Bartus László még 2004. augusztus 26-án is valamilyen kapcsolatban álltam a már nem is létező állambiztonsággal. De Bartus László 2003. augusztus 23-a óta nem is tartózkodik Magyarországon.
.
Az Index Fórumában a rágalmazással kapcsolatban indult topikban valaki közölte az állítólagos “Énekes” fedőnevű ügynök beszervezésének előkészületeit. Ez a dokumentum Majsai Tamás ügynökökről szóló tanulmányának mellékleteként jelent meg és hiteles forrásból származik. Eszerint az “Énekes” nevű ügynök beszervezésével kapcsolatos levelet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitámyság III/III osztályának küldték meg Szekszárdra. Az “Énekes” fedőnevű ügynök beszervezése Tolna megyében, Szekszárd környékén történt. Tolna megyében és Szekszárdon Bartus László életében egyszer járt 1996-ban. Íme az igazi “Énekes” igazi beszervezési információja:
.
“BELÜGYMINISZTÉRIUM III/III-1/C. ALOSZTÁLY.   “SZIGORÚAN TITKOS!” 11-5296/1982. Hiv.szám: 21-791/82.   Vajda János r. alezredes Elvtárs, Tolna megyei RFK. III/III osztály Vezetőjének! Szekszárd   A véleményezésre felterjesztett beszervezési javaslatban foglaltakkal egyetértünk. “Énekes” fedőnéven tanulmányozott jelölt beszervezésének célszerűsége, alkalmassága, foglalkoztatásának iránya megfelel a vonatkozó parancs előírásainak és a terület operatív helyzetében bekövetkezett változásoknak. A javaslatban leírtak bizonyítják a jó kiválasztást és a sikeres beszervezés feltételeit. A beszervezés végrehajtásáról kérjük tájékoztassanak.   Budapest, 1982. november 16.   Győri Zoltán r. ezredes osztályvezető [subscr.] Reményi Géza r. százados alosztályvezető [subscr.] Készült: 2 pld-ban. Kapja: 1 pld-ban Cím; 1 pld-ban lerakva Nytsz: 1-2984. 1/2-1288. Melléklet: boríték VI./FGyné. Majsai Tamás: Egyházak és titkosszolgálatok http://epa.oszk.hu/01300/01326/00062/11majsai.htm
.
Bartus László a nyolcvanas évek közepén költözött Esztergomba, mint az ottani mozi üzemvezetője. Két év múlva kinevezték az Általános Művelődési Központ igazgató-helyettesének. Kinevezése előtt behívatta Simon Tibor akkori tanácselnök, későbbi polgármester, és közölte: megkereste őt Tatabányáról az állambiztonság tisztje, és azt javasolta: Bartus Lászlót ne nevezzék ki a helyi művelődési ház egyik vezetőjének, mert politikailag nem megbízható. Ha Bartus László ugyanekkor az állambiztonság ügynöke lett volna, akkor az állambiztonság nem tesz ilyen javaslatot, és nem nevezi politikailag megbízhatatlannak az ő állítólagos “ügynökét”.
.
A fenti cáfolatok könnyen ellenőrizhetők. Az állítólagos kartonon levő adatok nem Bartus László adatai. A nyilvánosságra hozott 6-os karton hamisítvány, Bartus László lejáratását célozza.
Az ügynökvád nem sokkal ezelőtt elhangzott Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkészének egy szlovákiai istentiszteleten elmondott prédikációjában is. Németh Sándor ebben azt állította, hogy Bartus Lászlót a titkosszolgálat szervezte be mellé, hogy figyeltesse és tönkretegye őt. Németh Sándor nagy nyilvánosság előtt azt állította (a felvétel korábban a Youtube-on is látható volt), hogy valaki megvételre felajánlotta neki Bartus László beszervezési kartonját és titkosszolgálati dossziéját. A Hit Gyülekezete vezető lelkésze a prédikációjában elmondta azt is, hogy ezt az állítólagos dossziét megvásárolta és a birtokában van. Majd azt ígérte, gondoskodik arról, hogy a benne szereplő információk nyilvánosságra kerüljenek.
.
Azt nem lehet tudni, hogy a Goj Motorosok által most bemutatott állítólagos beszervezési karton és állambiztonsági “információk” azonosak-e a Németh Sándor által vásárolt dosszié tartalmával.
.
Bartus László a megjelent rágalmakkal kapcsolatban kijelentette: soha nem volt az állambiztonság beszervezett ügynöke, soha nem szervezték be, soha nem jelentett senkiről.
.
Bartus László Németh Sándort és a Goj Motorosokat bepereli, és minden olyan személy, nyomtatott és online lap ellen pert indít, aki vagy amely azt állítja, sugallja, híreszteli vagy azt a hamis látszatot kelti, hogy az állambiztonság beszervezett ügynöke volt.
.
A Magyar Nemzet szerkesztősége miután kézhez vette Bartus László cáfolatát tartalmazó levelet, közölte: nem kíván a témában cikket írni.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (39 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +47 ( 57 szavazatból)
Bartus László cáfolja az ügynökvádat, 4.8 out of 5 based on 39 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(75)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

75 Reader’s Comments

  1. Tamás
    Láttam. Gratula!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  2. ADMIN!
    Én nem hiszem, hogy ön ügynök volt. Azért nem hiszem, mert ön ezt mondja. S ha ön mondja – elhiszem. Mit elhiszem? – pontosan tudom, hogy az úgy van, ahogyan mondja.
    Én, ahhoz a generációhoz tartozom, amelyben a kimondott szó nem csak egy tényt jelentett, hanem annak morális tartalma volt.
    Talán nem helyes, hogy nem érdekelnek az ezzel kapcsolatos tárgyi és személyi bizonyítékok. Ezeket ugyanis lehet hamisítani. Ezért én mindig kételkedem bennük.
    Nekem teljesen elégséges (mert úriemberek között már csak így szokott lenni), hogy ön azt mondja, hogy nem volt az, akkor számomra ezt kétségbevonhatatlan tény.
    De.
    Ha az is lett volna (hangsúlyozom, hogy az ezzel kapcsolatos gondolati játszadozást is undorítónak tartom), nos akkor sem érdekelnének ezek az úgynevezett bizonyítékok.
    Nem csak az a tény számomra amit ön ezzel a hazugsággal kapcsolatban mondott, hanem több éves munkássága is. És ez mindennél többet jelent sokunk számára.
    Önt liberális demokratának ismertem meg (s magamat is ennek szeretném hinni), egy olyan hazáját és állampolgárait szerető magyarnak, aki az AN-ben nap mint nap, reményt ad nekem és sokan másoknak, hogy ne féljünk, az igazság velünk van, és ami tőlünk telik bátran tegyünk is érte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  3. ADMIN!
    Én nem hiszem, hogy ön ügynök volt. Azért nem hiszem, mert ön ezt mondja. S ha ön mondja – elhiszem. Mit elhiszem? – pontosan tudom, hogy az úgy van, ahogyan mondja.
    Én, ahhoz a generációhoz tartozom, amelyben a kimondott szó nem csak egy tényt jelentett, hanem annak morális tartalma volt.
    Talán nem helyes, hogy nem érdekelnek az ezzel kapcsolatos tárgyi és személyi bizonyítékok. Ezeket ugyanis lehet hamisítani. Ezért én mindig kételkedem bennük.
    Nekem teljesen elégséges (mert úriemberek között már csak így szokott lenni), hogy ön azt mondja, hogy nem volt az, akkor számomra ezt kétségbevonhatatlan tény.
    De.
    Ha az is lett volna (hangsúlyozom, hogy az ezzel kapcsolatos gondolati játszadozást is undorítónak tartom), nos, akkor sem érdekelnének ezek az úgynevezett bizonyítékok.
    Nem csak az a tény számomra, amit ön ezzel a hazugsággal kapcsolatban mondott, hanem több éves munkássága is. És ez mindennél többet jelent sokunk számára.
    Önt liberális demokratának ismertem meg (s magamat is ennek szeretném hinni), egy olyan hazáját és állampolgárait szerető magyarnak, aki az AN-ben nap mint nap, reményt ad nekem és sokan másoknak, hogy ne féljünk, az igazság velünk van, és ami tőlünk telik bátran tegyünk is érte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  4. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Oldster
    Szívemből beszélsz. Riszpekt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  5. Persze, hogy az mn nem kíván cikket írni. Most delláz ki egy milliót Gyurcsánynak. Nem hiányzik nekik még egy több milliós bünti.

    Tisztelt Bartus Úr! Csak Gazsi Bácsit tudom ismételni. A gatyájukat is perelje le róluk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  6. Kedves Bartus László!
    Nem is értem, hogy lehet lejáratni valakit, mert Ő volt Matyasovszki „Hód”-ja. Hiszen, Ő volt a mi Kloszzunk, meg a Stirlicünk.
    Dehogynem értem.
    Háborúban áll Orbán. Orbán Al(á)(att)való hada harcra serken a kommunista, liberális EU ellen is, nem csak Bartus Laci ellen.
    Hihetetlen, hogy azt hiszik, hogy ezzel karaktergyilkosságot lehet elkövetni Magyarországon, ahol a kétharmados náci Fidesz nem képes az Ügynökaktákat nyilvánosságra hozni.
    Úgy érzem, Orbán és bandájának ügynöki múltját takargatják.
    Katasztrófa ez a mostani Magyarország, hogy ezt nem látják át, az ellenzéknek is folyamatosan nyomatnia kéne az ügynökakták nyilvánosságát.
    Bele kéne írni az Tákolmányba is ( Kádár plagizálva az issel),.:)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  7. Kedves B.László ! Magyarországon nappal is sötétség van. Az egyik hsz.-omban írtam, hogy sokan és sokat fogják támadni azért amiért kíméletlenül leleplezi orbánt, és kiszolgálóit.. Egyre vadabbak lesznek, és egyre nagyobb hazugságokat fognak terjeszteni. De nagyszerű dolog, hogy ilyen sok ember szereti amit csinál.Én tudom, hogy amit terjesztenek az hazugság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  8. Ego 2o13.1o.17.
    Köszönöm a segítséget, de nem ez probléma. Akkor én másnap hívtam az informatikus, elmondtam, ill mutattam…..és nem akarom leírni mit mondott, hogy ilyesmi hogyan fordulhat elő. Van nortonom. Ugyanaz azóta nem fordult elő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  9. Ez a lépés a “nemzeti erzesuek” reszerol varhato volt.. Lesz még ilyen – nem is egy..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  10. Tudtam, éreztem, hogy a választások előtt valamit tesznek Ön ellen , Kedves Bartus Úr! Én szörnyűbbre gondoltam, de legyen óvatos. PERELNI!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  11. Németh Sándor hová süllyed még?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  12. “Bartus László Németh Sándort és a Goj Motorosokat bepereli,” Németh Sándor a Goj Motorosokkal került egy szintre ebben a dologban. Van még lejjebb Németh Úr?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  13. A helyzet egyértelmű! Bartus Lászlóra haragszik a fidesz és a jobbik mert világosan leírta, hogy ezek fasiszta, náci pártok. Haragszik rá az úgynevezett demokratikus ellenzék is mert Őket is jogosan bírálta, ráadásul a választások bojkottjára szólított fel, ami zavarja az ellenzéket, hiszen a céljuk a parlamenti helyek egy részének megszerzése a megélhetési politizálás. Tehát mind a jobboldalra, mind a baloldalra veszélyes Bartus László,mert érdekeket sért és nem meglepő, hogy a választások előtt igyekszenek lejáratni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  14. az orbán család aktáira lennék kíváncsi. jó szaftos anyag lehet.
    mint a pokorni, annak is besúgó volt az apja.
    Snowdennek vagy a Wikileaksnek nincsen valami a tarsolyában ? :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  15. Ez az egész jelzi az úgynevezett magyar “demokrácia” és magyar társadalom szánalmas állapotát. Volt ügynökök ülnek a parlamentben, az önkormányzatokban, főpapi székekben ( nem véletlen, hogy nem nyilvános még mindig az ügynöklista). Aki viszont szembeszáll velük azt igyekszenek besározni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  16. Lassan írom, hogy odaát is értsék: engem nem érdekel, hogy ügynök volt-e vagy sem. Tudom, hogy nem volt az, és kész.
    Engem csak az érdekel, mit tesz most. És amit most tesz az AN hasábjain, az nagyon jó, az nekem nagyon tetszik. A többi nem érdekel.
    Hogy nagyon jól teszi, amit tesz, azt ezek a gyomorforgató hazugságok bizonyítják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  17. náci motorosok, orbán apátok apjával kezdődik az ügynöklista névsora.
    a vén besúgó mindent a hatalomért: lásd amikor a bányákat és a bányászati jogot taposta ki magának, más embereket meg el, ezért.
    a sósavas vén trampli már csak hab a tortán. ilyenekkel van tele a fideSS
    ez az ölni tudnék a fideSS-ért kategória

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  18. Bartus úr igen veszélyes személynek minősülhet az orkbánisztáni söpredék (nyilasok,. gay mocisok, fitymesz- kitartottak, stb) számára – másképpen nem foglalkoznának vele ennyit.
    .
    Mindenesetre ez a fitymesz- közeli hőbörgés, meg a legutóbbi magyar seggzet- akció is arra jó, hogy az AN- nek reklámot csináljon.
    .
    Bazi nagy öngól. Amolyan csavarosan magyaros.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  19. Szemelyesen imerem Bartus Laszlot 1986 ota. (Azota nem csak ismerosom hanem buszken jelenthetem ki hogy a baratom. )
    1986-ban az esztergomi Petöfi mozi vezetoje volt amikor megismertem, kozos baratunk leven aki egy statisztikai programmal segitette Bartus Laszlot ami diplomajahoz kellett. A program C64-en futott es egy Excel-hez hasonlo tablazat kezelo magyar attirata volt, azt hiszem hogy a Visicalc magyaritott verziója (http://www.c64-wiki.de/index.php/VisiCalc).
    Ez az elso diplomaja volt akkor Lacinak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  20. Kedves Laci !
    Nagyon köszönöm bátor szókimondásodat, kiállásodat az igazság-, és tények mellett. Várható volt az általad folyamatosan leleplezettek orvtámadása, de téged az Igazság szabaddá tesz és megvéd. A hazugság soha nem győz hosszútávon, de örülök, hogy ez a hazugság ilyen hamar, egy pillanat alatt összeomlott, mint kártyavár. Továbbra is nagyon számítunk bátor igazságszeretetedre és szókimondásodra ! Gondolom sokak nevében mondhatom, hogy nagyon hálásak vagyunk, hogy az AN Online létezik és működik, és főleg a Te személyes anyagi áldozatvállalásod miatt. Már régóta úgy látom, mintha az AN a néhai Szabadeurópa Rádió szerepét töltené be. Most újra pártállami időket élünk. Egypárti diktatúra van, ahol a szabad véleménynyilvánítás, és a szabad sajtó teljesen az elnyomó párt vezetője kezében van.
    Szeretnélek biztosítani teljes bizalmunkról és támogatásunkról, mert tudom – én is sokszor átéltem – milyen iszonyatos, amikor nyilvánosság előtt, hazugságokkal kikezdik a becsületünket ! Ez verbális gyilkosság, ami azért is kellemetlen, mert arra hivatott, hogy a felépült bizalmat romba döntse. De biztosítalak (és úgy látom eddigi hozzászólások alapján, szinte minden olvasók nevében is,) hogy az igazság tényei, eddigi korrekt, becsületes és bátor kiállásod és munkád alapján is, teljesen hitelesnek tartunk, és töretlen bizalmunkat élvezed !!! Csak így tovább !!!!
    Baráti tisztelettel :
    egy Hazafi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  21. Hazafi:
    .
    “…Már régóta úgy látom, mintha az AN a néhai Szabadeurópa Rádió szerepét töltené be..”
    .
    - Most mondd meg, nincs igazam, mikor azt mondom, hogy az egész AN valami rémes módon ráléphetett a fitymesz- kitartottak tökeire? Másképpen nem foglalkoznának az utóbbi időkben ennyit sem az AN- el, sem Bartus úrral.
    .
    Csak remélni merem, hogy ez a hőbörgés azért van, mert az AN érezhetően egyre több olvasóhoz jut el, akik eddig a létéről sem tudtak ennek az újságnak, most meg olyan kritikus cikkeket olvashatnak, melyektől a bitang, mocskos hatalom egyszerűen fél.
    .
    Azt is remélem, minden egyes AN cikk egy újabb szeg orKbánnak, családi maffiájának, és összes kitartottjának a koporsójába – és itt a koporsót szó szerint értem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  22. Túl sok igazságot olvashattak itt és túl sok kritikát!
    Ezt nem tűrhetik – közel 4 millió internetizé-felhasználó van, még a végén felébred a lakosság fele a mély altatásból, mivel nem a narancsújságok altató meséit olvassák.
    Bartus Lászlót besorolták az amortizálandók közé!
    -
    Sok erőt és egészséget kívánok a mocskolódás elviseléséhez Önnek és kedves családjának, mert ez csak fokozódni fog, gondolom tisztában van vele.
    Az egyenként fogunk levadászni és a hideg lehelet már az USA-ba is elért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  23. Ha lenne olyan karton,amiről a Német nevü lelkész beszél,akkor azt már régesrég bemutattákvolna a jobboldalon károgok.Mivel nincs ilyen,csak a szájukat járatják.Csak az a baj,hogy sokan vannak,akik ezt el is hiszik.Gondoljunk csak a “béke??? menetelők” seregére.,akik most ujabb menetelésre készülnek oktober 23-án.Van pofájuk beállni a sorba..
    Veled értek egyet “emigrant.”Az volt ügynök,aki mondja.”Én hozzá teszem,hogy éppen azért mondja,mert magáról akarja elterelni a figyelmet,met fél,hogy egyszer valaki kiboritja a bilit rola.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. Mikor tunt fel eloszor ez a karton akar szoban emlitve akar fizikalisan ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. Már bocsánat, hogy egy szendam “csapos” közbe szól!
    De ugyan kijajóbüdösfrancokat érdekel az, hogy egy Pártállam által kitartott (tűrt, támogatott) Náci Banda kiről miket “énekel”?
    Én már kaptam hideget-meleget is … úgy a blogom felületén, mint a lakókörnyékem náciaitól/fidesznyikeitől … de ezeket én úgy … szóval még bottal sem piszkáltam meg!
    Van ugyan vitám “Admin.”-nal (pl.: legyen már külön oldalon a tudósítás és a vélemény!), de ez a reflexiós cikközön … Na ne!
    Aki szerint Bartus László egy komcsi ügynök (volt? … volt?!), az akkor is ezt fogja ordítani, ha Laci ötszázszor cáfolja (ld.: Göncz Árpád és a “Patkány”-vád!) és ugyanazt fogja Róla gondolni is. Mi meg – mindenféle “gojmotorozás” és copy-paste, meg xeroxozás ellenére is … szintén ugyanazt, mint eddig!
    Szóval ennek a Cáfolatnak a világon semmi értelme nem volt! Maximum annyi, hogy Laci a Szabad Világ Legnagyobb Városából (N.Y.) hagyta magát belekeverni egy mélységesen provinciális és Káeurópai karakter-gyilkolászásba!
    B.L. iránt érzett, bizonyítottan nagy tisztelettel:
    szendam!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Németh Sándor államtitkokat vásárolt 2013. október 18. péntek | AN

Számítógépen készült Bartus hamis kartonja 2013. október 17. csütörtök

Újabb nevetséges hamisítvány a Gójoktól 2013. október 17. csütörtök | AN

Orbán filoszemita hős lett 2013. április 8. hétfő | AN-álláspont

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos