Ronai and Ronai
AMERIKAI

Számítógépen készült Bartus hamis kartonja 2013. október 17. csütörtök 23:53

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Számítógépen készült Bartus hamis kartonja

Budapest – A Gój Motorosok által nyilvánosságra hozott 6-os karton, amellyel Bartus László újságíró beszervezését akarták bizonyítani, minden valószínűség szerint számítógéppel készült. Az állítólagos beszervezés és a karton kiállításának időpontja 1984. március 5-én történt. Csakhogy 1984-ben a rendőrség nem használt számítógépet, hanem a kartonokat írógéppel töltötték ki. Bartus állítólagos kartonján azonban a beírások törölték az űrlap kipontozott vonalait. Erre csak számítógép képes.

Mészáros Imre, a Gój Motorosok elnöke megjelentette az egyesület Facebook oldalán azt az állítólagos 6-os kartont, amely azt bizonyítaná, hogy Bartus László újságíró volt az “Énekes” fedőnevű ügynök. Az adatok azonban nem azonosak Bartus László adataival, illetve a karton több helyen banális tévedéseket tartalmaz.

Emellett a bemutatott “6-os kartonról” technikai szempontból is megállapítható, hogy hamisítvány. 1984-ben a rendőrségen nem használtak számítógépet. Az űrlapokat írógéppel töltötték ki oly módon, hogy a szöveget az űrlap kipontozott része fölé gépelték. A Gój Motorosok által bemutatott hamisítványon azonban a beírt szöveg kitörölte a kipontozást. Erre írógép nem képes. Ez azt bizonyítja, hogy a Gój Motorosok által közzé tett 6-os karton hamisítvány, amelyet nem írógéppel gyártottak.

A Gój Motorosok fenti hamisítványán látszik, hogy a szöveg beírásakor a betűk kitörölték a nyomtatvány kipontozott részét. A beírt szöveg alatt nincs ott a pontos vonal. Erre írógépek nem képesek, csak számítógépek. 1984-ben azonban a rendőrségen nem használtak számítógépeket, csak írógépeket. Ez azt jelenti, hogy a Gój Motorosok által közzé tett 6-os kartont számítógépen hamisították.

Az alábbiakban az Index fórumára feltöltött mintát közlünk. Ezen látszik, hogy az írógéppel a kipontozott vonal fölé gépelték be a szöveget, de ahol az írógép lejjebb csúszott, és a szöveg belement a kipontozott vonalba, a nyomtatvany kipontozott vonala nem tűnt el.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (20 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +27 ( 31 szavazatból)
Számítógépen készült Bartus hamis kartonja, 5.0 out of 5 based on 20 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

43 Reader’s Comments

  1. Kedves Emigrant,
    hálás köszönet az éles szemedért. Amilyen pancser titkosszolgálati “ügynök” vagyok, magamtól nem vettem volna észre. Köszönet és baráti üdv., BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (38 szavazatból)
  2. kép fölött javítandő:
    NEM írógéppel stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  3. Nem csak a pontozott vonal, hanem a betutipus is mutatja hogy ez a papir nyomtatoval keszult, nem is akarmilyen hanem tintasugaras nyomtatoval. (A pittianer hamisitonak meg egy egyszeru lezernyomtatora sem telik).

    A tintasugaras nyomtatokkal kezult dokumentumnak szuksege van par masodpercre amig a nyomtatott anyag raszarad. Amig ez a szaradas nem kovetkezik be a betuk elmaszalhatok ahogy az latszik is. A masik lehetoseg hogy a megszaradt tintasugaras nyomtatoval keszult szoveget megnedvesitve direkt maszlajak el a betuket, arra torekedve hogy a dokumentumot autentikussabba tegyek.
    A lezerrel keszult dokumentumok papirjai mindig melegen hagyjak el a lezernyomtatot, mert ezek a nyomtatok raegetik a nyomtatott szoveget/kepet a papirra. Ezek nem maszalodnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  4. Örülök, hogy közreműködhettem. Megtiszteltetésnek érzem. Azért tanulságos ez az egész, nem? Barátsággal: emigrant.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  5. A gay motorosktól és az egyéb, csavaros magyar észjárású nyikhajoktól ennyi telik. Egy, figyelmes amatőrök által is kiszórható, félelmetesen primitív hamisítvány.
    .
    De figyelje meg mindenki, a gay mocisok ezt is meg fogják magyarázni, mint mindent, és mg annak az ellenkezőjét is.
    .
    Igazi orkbáni mélységek ezek, bizony.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  6. Kedves Laci !
    Nagyon köszönöm bátor szókimondásodat, kiállásodat az igazság-, és tények mellett. Várható volt az általad folyamatosan leleplezettek orvtámadása, de téged az Igazság szabaddá tesz és megvéd. A hazugság soha nem győz hosszútávon, de örülök, hogy ez a hazugság ilyen hamar, egy pillanat alatt összeomlott, mint kártyavár. Továbbra is nagyon számítunk bátor igazságszeretetedre és szókimondásodra ! Gondolom sokak nevében mondhatom, hogy nagyon hálásak vagyunk, hogy az AN Online létezik és működik, és főleg a Te személyes anyagi áldozatvállalásod miatt. Már régóta úgy látom, mintha az AN a néhai Szabadeurópa Rádió szerepét töltené be. Most újra pártállami időket élünk. Egypárti diktatúra van, ahol a szabad véleménynyilvánítás, és a szabad sajtó teljesen az elnyomó párt vezetője kezében van.
    Szeretnélek biztosítani teljes bizalmunkról és támogatásunkról, mert tudom – én is sokszor átéltem – milyen iszonyatos, amikor nyilvánosság előtt, hazugságokkal kikezdik a becsületünket ! Ez verbális gyilkosság, ami azért is kellemetlen, mert arra hivatott, hogy a felépült bizalmat romba döntse. De biztosítalak (és úgy látom eddigi hozzászólások alapján, szinte minden olvasók nevében is,) hogy az igazság tényei, eddigi korrekt, becsületes és bátor kiállásod és munkád alapján is, teljesen hitelesnek tartunk, és töretlen bizalmunkat élvezed !!! Csak így tovább !!!!
    Baráti tisztelettel :
    egy Hazafi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  7. Ami engem megdobbentett az az hogy Nemeth Sandor milyen jogon vasarol masokra nezve terhelo bizonyitekokat. (nyilvan hogy hamisitvany de most az elvrol van szo). Koztudomasu hogy a megtert emberek megterese elotti multja , mind Isten, mind az egyhaz elott el lett torolve, ezert arrol megemlekezni, vagy hibakat keresni abszolute biblia ellenes sot ordogi. A satan egyik neve a VADLO, aki a mult bunei-vel vadolja az ember emberek es Isten elott.
    A bibliaban is megtalalhato a bunvallas fogalma, ami a katolikus gyonashoz hasonlit. A HIT gyuli -ben is bevett szokas az egyszeri bunvallas amikor az ember elmondja valakinek/valakiknek az osszes bunet. Ezzel az informacioval visszaelni azonban teljes erkolcstelen es Biblia ellenes.
    Nemet Sandor vasarlasa teljesen beilleszkedik a kepbe. Amikor nem tetszett neki valaki akkor korbekerdezte az vezetoket X.Y-nak kinel volt a bunvallasa ?
    Hat ha ez nem brutal akor MI ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  8. Primitív hamisítók, mindent csak erőből, még ehhez sincs elég eszük, bravó emigrant, örülök kedves Laci!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  9. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Szerintem ez nemcsak egy polgári pert ér, hanem büntetőjogi kategória. Talán ott kiderül hogy ki a forrás, ki fabrikálta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  10. Veled vagyunk Laci! A fasiszták most kezdték meg az Ellened való nyílt támadást, de mint látható, hál Istennek elég bénák hozzá. Ezzel együtt fel kell készülni hasonló akciókra tőlük, mert rettentően irritálja őket az igazság, és ilyen határtalanul aljas módszerekkel akarnak kompromitálni Téged.
    De mi az AN lelkes olvasói és előfizetői is, mi nem hagyjuk ezt, és aktívan fogunk védeni! Ebben biztos lehetsz!
    Ahogy itt mondják: keep up the good work!
    Gábor és a többiek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  11. Boldogan megismételhetem azt, amit az első azonos című íráshoz válaszoltam: „ (Bartus úrnak) Az igazság és a tisztesség hangját soha nem lehet véglegesen elpusztítani!” A szégyenletes hamis bizonyíték csírájában fojtotta meg a fasiszta csőcselék rágalomhadjáratát!
    .
    További sikert kívánok a további várva- várt cikkeihez, Bartus úr!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  12. Örömmel látom, hogy újabb nyom van, ami igazolja hogy ezek a papírok milyen mélységbe vitték a készítőket.A technika ördöge megtette a magáét. Gratulálok a sas szemnek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  13. Felébredtek a mínuszolók is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  14. Számítógéppel is simán meg lehet oldani, hogy látszódjanak a pontok a ráírt szöveg alatt (nem mondom meg, hogyan). Ezért ha a jövőben egy újabb hamisítványon látszani fognak, az sem bizonyítja, hogy írógépen írták.
    Ami viszont sokkal jobb bizonyíték a hamisításra, az az, hogy félkövér Times New Roman betűtípussal van írva. Ilyen írógép soha a büdös életben nem létezett.
    Aki csinálta, az nem csak utolsó pancser, hanem a tetejében még hülye is.
    Aki megvette, az is.
    Aki használta, az is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (36 szavazatból)
  15. Nem értem mi folyik itt. Én úgy tudtam Bartus László Amerikában él és az AN tulajdonosa és ha jól tudom, b o cs á n a t h a t é v e d e k, amerikai állampolgár, vagy nem?

    .
    Akkor ez most okirat hamisítás és rágalmazás egy amerikai állampolgár és és egy amerikai kiadó ill. annak tulajdonosa sérelmére elkövetve?
    .
    Gondolom Orbán mégis beleolvashat néha az AN be és ebben az esetben már nemcsak Hernádival de Mészáros Imrével együtt is tüntetően fog mutatkozni, de csak abban az esetben, ha Bartus megteszi a feljelentést és az Interpol vörös listára teszi Mészárost. Addig nem éri meg neki, addig Mészáros nem elég érdekes a szabadságharcához. Ugyancsak lényeges pont, hogy a hamisítvány a Fidesz és Orbán egyszemélyi ellenőrzése alatt tartott médiában jelenhetett meg.
    .
    Na de, miért mondom ezt? Mert alapos okom van rá, hogy több esetben is kivizsgálást sürgessek de legalább egy tudomásomra jutott esetről amikor
    f e n n á l l a g y a n ú j a, hogy állami szinten külföldi állampolgár sérelmére okiratban hamisan közölt i.e. eltitkolt, megmásított lényeges adatokat az adott ország nagykövete. Nem vagyok jogász, ezért n e m v á d o l o k, hanem kivizsgálást sürgetek, csak jogász állapíthatja meg az okirat hamisítás tényét.
    .
    Továbbá az eseteket látva ugyancsak erősíti a gyanút, hogy a magyar hatóságok, szerveztek rutinszerűen élnek hamis, félrevezető módszerekkel a nemzetközi jogot sértve a nemzetközi közösség sérelmére, amelyet nem tolerálhat egyetlen ország kormánya sem külügyminisztériuma sem.
    .
    Orbán és a vitathatatlanul egyszemélyi irányítása alatt álló államapparátus és a holdudvarába tartozó magyarországi szervezetek a béka a fazékban effektust alkalmazzák, milliméterenként kúszik előre észrevétlenül aláásva a nemzetközi jogot, demokráciát, és a közösségi életet, beleértve az üzleti szférát, különösen az energetikai szektort.

    Úgy gondolom az utolsó pont az Interpol szemen köpése volt.
    .
    Nyilván jogos aggodalmam, ha egy ország fittyet hány a nemzetközi jogra, és a jog hatástalanná válik, ott az önkény, önbíráskodás és a fegyverek veszik át az irányítást.
    .
    Amennyiben jogszerűen bebizonyosodik, márpedig a jelenlegi helyzetben már bizonyítottnak látszik az okirat hamisítás, az Orbán vezette kormányzat illetékesének kötelessége nyíltan bocsánatot kérni és kiállni a megvádolt személy, Bartus László mellett.
    .
    Csak megerősíteni tudom az előttem szólót, ha kezet emelnek az AN re ne is reméljék, hogy ez le fog csengeni, terjeszteni teríteni fogjuk több nyelven a világ minden jelentős online lapján és fórumán ha csak Bartus nem kéri, hogy ne tegyük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  16. További bizonyíték arra, hogy a szöveg számítógéppel készült:
    a betűtípus proporcionális, azaz pl. az “i” betű helye keskenyebb, mint pl. az “m” betűé. Márpedig egy írógépen — akármilyen írógépen — minden betűhely azonos szélességű. Még a kis “i” és a nagy “M” is.
    .
    Bocs, mindkét megjegyzésemet beírtam a másik cikk alá is (“Újabb nevetséges hamisítvány a Gójoktól”).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  17. Ugy latszik, a hazai politika alakitasaban es alakulasaban az AN-nek megiscsak van szerepe, sulya es hatasa.
    Ez nagyon orvendetes dolog es remeny azoknak, akik egy normalis orszagban europai polgar modjan szeretnenek elni, orulnenek annak, ha a nagy tomegek is vegre ertenek ami veluk tortenik, illetve varjak haza a kulfoldre kenyszerult honfitarsaikat, gyerekeiket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  18. @Ego

    Pancserek, de nem egyszerűen pancserek, annyira lenéznek mindenkit, hogy azt hiszik senki nem jön rá semmire, mindenkit meg lehet vezetni és ha rá is jönnek úgysem tudnak mit csinálni. Bemocskolják, megsebesítik a másikat és elszelelnek a helyszínről semmi más nem érdekli őket. Lesből megtörtént a roncsolás, mit tehet a másik, nem érdekli őket semmi, amíg ki nem vonják őket a forgalomból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  19. Hungarian citizen

    Minden magyar jobber ekkora seggfej, ha csak 5 percig nezel egyet, ahogy neman vigyazzba all elotted, kapasbol 15x tudod megalazni pusztan azzal, hogy elmeseled mit visel es mit kepvisel.
    Ilyet komolyan venni, plane szora meltatni – ugyan mar emberek :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  20. Veled vagyunk, BL.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  21. Most látom: “Lakcime: Tatabány, Gál István.Ltp.502….”
    Mondhatnám, kiverte a szemem… Nem adok magamnak dicséretet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. Hihetetlen mire nem kepesek nemelyek! Egyebek mellett ezert nem koltozok vissza Magyarorszagra. Mert noha nagyon szep orszag es sokszor van honvagyam, de ezek a dolgok aggodalommal toltenek el. Mi lesz meg itt? Katolikus-fidesz diktatura naci felhanggal? Hat sose fog mar ennek a kis orszagnak egyszer valami sikerulni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  23. Még egy apróság.
    Az 502-503-504-es tömb 1986-ban épült. Így érthető, hogy csak 1987-ben költözött be Bartus úr jövendőbelijének családja.
    A tulajdoni lap I. részét most kértem le, ezen 1989.11.02. a társasház bejegyző határozatának száma.
    http://www.adrive.com/public/CUkvGQ/Tulajdoni_lap.pdf
    Ez persze az építés idejéről nem sokat mond, de akkoriban már azért nem voltak évtizedes csúszások.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. Ha jól értelmezem “érintett” 1961-ben születt és 1974-ben már beszervezték. Vajon kb. 13 évesen kit sugott be? A mamát, hogy nem elég lekváros a kenyér? Vagy mégis mi a fenét, a számizógép a legkevesbb. De ez úgy hülyeség mintha én beállnék goj motorosnak, nincs is motorom…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  25. Nem elég, hogy rágalmaznak, de minden jel szerint, még ostobán amatőrök is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. Selectric Composer

    Ego, 2013. október 18. péntek, 04:54

    “egy írógépen — akármilyen írógépen — minden betűhely azonos szélességű” Ez nem így van, az IBM gyártott olyan írógépet, amely arányos (proporcionális) szélességű betűket produkált: http://en.wikipedia.org/wiki/IBM_Selectric_typewriter

    Az íráskép: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Sample_of_IBM_Magnetic_Card_Composer_Output.png

    Mindamellett – az interneten látható számos 6-os kartonnal összehasonlítva – a Gój Motorosok “produktuma” szerintem is hamisítvány, különösen a pontok közé ékelt szöveg miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. Az én véleményem a következő az irományról:
    - nyomdai úton készített nyomtatvány szövege és a begépelt szöveg nem mutathat azonosságot (ólom szedés, írógép más betűtípust használ, nem mutathat azonos tipográfiai és nyomat jellemzőket stb.),
    - nyomdai úton készített űrlap kora miatt is foltosnak kellene lennie a szkennelés ellenére is,
    - ilyen korú papírnak gyűröttnek kéne lennie, a képen látható papír, ha másolat is, akkor is mutatnia kellene régi papírra utaló jeleket, szálakat, pöttyöket,
    - a szöveg, a sorvezető, a táblázat mind számítógépes szövegszerkesztővel készült,
    - a szövegszerkesztőben a gépelő nem ismerte a tabulátort, a behúzások inkább tűnnek szóközöknek,
    - a sorvezetők (pontsor) vége azt mutatja, hogy szintén nem tabulátorral készült, hanem a pontot gépelték be (nyomdai űrlapon a pontsor is kizárt jobb szélre),
    - a pontsor az írógép egyik legjobb jellemzője, a pontsor kilukasztja a papírt, és nem homogén,
    - az írógép egyéb betűi is lyukasztják, sértik a papírt, domborítják, mélyítik, gyűrik, ez sem látszik,
    - a régi hivatalos dokumentumokat indigóval sokszorosították, nem hiszem, hogy egy ilyen fontos dokumentumot nem több példányban gépeltek,
    - a betűtípus számítógépes TT font, az írógépek anno fix szélességűek voltak, itt pedig alávágás is van, erre nem is érdemes több szót vesztegetni,
    - tintasugarassal lett nyomtatva,
    - a maszatolás lehet lassan száradó tintától, és/vagy rácsúszott következő oldal miatt, és/vagy a félkövér stílus alkalmazása és emiatt lassan száradó tinta miatt és/vagy a papír minősége miatt, és hidegben nyomtatva is lassan szárad a tinta,
    - a betűk stabil színe szintén nyomtatóra utal, az írógépek betűinek lenyomata még azonos betűk esetén sem feltétlenül azonosak, köszönhetően a szalagnak,
    - az írógép sokszor nem tud egyenesen írni, az egyes betűk elcsúszhatnak le/föl,
    - a régi írógépeken a 0 és o, az 1 és l nem volt megkülönböztetve, számítástechnikai oktatóként erről tudtam a legnehezebben leszoktatni a hallgatókat,
    - a szövegszerkesztők sajátja a : és pontsor egybefolyása, nyomdai és írógép használata esetén mindig volt “szóköz”,
    - nyomtatványnál nem volt jellemző a helyesírási hiba.

    Első blikkre ennyi. Hamisítvány ez, bizony!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  28. Az egész ügyről nekem az jött le, hogy ebben az országban ugyanaz a viselkedésminta mint az átkosban. Nem lettünk jobbak, nem tanultunk a történelemből, mocskos az egész közélet, velejéig rothadt az egész, a tisztességes próbálkozók, nyitott szeműek, demokraták stb. meg hasonló akciókra számíthatnak.
    Tombol a butaság, a gyávaság és minden rossz tulajdonság felszínre tört.
    Elkeserítő és elképesztő, hogy egy nép, amely több évszázados rabigától szabadult meg majd 25 éve, nem képes önnön sötétségéből, mélységeiből felkapaszkodni a fénybe! Önmagunk rabjai vagyunk, magunk vagyunk az ellenségünk! Ha ez így megy még évekig, itt képletesen szólva kő-kövön nem marad.
    “szellem napvilága ragyog minden ház ablakán”, áh!
    Gyalázat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  29. Ego, igen proporcionális, ez a szó nem jutott eszembe a hsz-emet írva…köszönöm!
    Bartus Úr, kitartás, sajnálom hogy nem ismertem korábban az írásait!
    Ha nem fogják vissza magukat, nem tesznek nyilvánosan beismerést, nem tagadják meg a vádakat, perre kell menni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Mellesleg lehetne a második képen látotthoz hasonló grafikát készíteni számítógéppel, de ehhez persze ész is kell. Minden hozzáértő csak röhögni tud ezen a hamisítványon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  31. Eagle
    2013. október 18. péntek
    04:38

    “Gondolom Orbán mégis beleolvashat néha az AN be ”
    Szerintem meg nem, mert vannak lefizetett emberei, akik tájékoztatják – gondolok itt a rendszeresen megjelenő mínuszolók -ra. Vagy már megtanulta a számítógép kezelését Viktor?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  32. Most akkor 74. (a lejjebb álló nyomtatványon ez, hogy 1974. stb., háromszor is szerepel) vagy 84.? Nem egészen mindegy, hogy vki 13, vagy 23 éves…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. Ennek én is beugrottam, de nézd meg jobban, ez egy másik kartoték!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. Kedves Ego!

    Az, hogy egy Goj Motoros alapjáraton fogalmatlan idióta, nem volt szükség erre a gagyi hamisítványra… :DDD

    Egyébként jellemző: a technika mai színvonalán, még akár hihető 6-os karton(nak látszó) dokumentumot is lehetne készíteni, csak hát ugye ahhoz ész, precizitás, meg ugye sok munka kéne, de hát én nem írok, nem olvasok, én magyar jobber vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  35. Szóval egyet ne feledjünk: aki a “szemük” előtt, a nevét, elérhetőségét vállalva “tevékenykedik ELLENÜK”, “radikálisabb” kritikát fogalmaz meg, vagy egyéb, “radikális” akciókat szervez, végez, jobb, ha pucol Mo-ról, és aki pedig már a Magyarország nevű trágydombon kívül van, mostanában nem teszi be a lábát a trágyára, … a kellemetlen percek, órák, napok, hetek, hónapok, évek elkerülése érdekében…(“véletlenül” el lehet egy kis koko-t helyezni a poggyászban, és egyéb nyalánkságok),
    MINDENRE KÉPESEK, ÉS KORLÁTLANUL KÉPESEK MEGFINANSZROZNI BÁRMILYEN AKCIÓT!!!!!
    Javaslat azon barátaim számára akik “tüskék” a szemükben, és akiknek feltétlen intézkedni valója Mo-n, csak Bécsig repüljenek, onnan baráti segítséggel autóval Mo-ra, de ha lehet, inkább mindenki Bécsben (ill. Ausztriában) intézze a hivatalos ügyeit, a barátai segítségével…már amennyiben a “félreértések” kinyilvánítását majd utána a “sűrű elnézések”-et nem kívánják “bevárni” az előzetes után, miután eltöltötték “szabadidejüket” a mo-i “kedves fogadtatásban”… VIGYÁZZATOK, VIGYÁZZ MAGADRA ADMIN, EZ MÁR NEM JÁTÉK!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Az űrlap nyomtatvány és a kitöltés ugyanazzal a betűtípussal, mérettel eljárással (nyomtató) készült.
    Nem elég, hogy aljasak hamisítók, rágalmazók, még hülyék is!
    Kinek is a holdudvarába tartoznak?
    Csak nem a CBA közeli, orbánbarát (ellenzékben ingyen plakátoló, azóta “viszonzott”) Lázárokéhoz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. Sajnos szerintem nem az volt a lényeg, hogy valódinak látszó kartont hamisítsanak, nem is tettek rá különösebb erőfeszítést. Soha ne becsüld le az ellenfelet, én azt mondom. Az lehetett a cél, hogy Bartus nevét kapcsolatba hozzák az ügynökváddal, ráhúzzák a kabátlopást, és védekeznie kelljen. Ez jól bevált taktika náluk. Senki nem fog arra emlékezni, hogy ez egy nagyon gyenge hamisítvány volt, csak arra, hogy Bartus nevét mivel kapcsolatban emlegették. (Nézzétek meg, hányan beszélnek ma már a Hunvald felmentésről) Ettől olyan vérlázító és félelmetes ez az egész.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  38. Amatőr lúzerek ezek a goj motorosok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Ha én hamisítani szeretnék valamilyen iratot, akkor nagyjából tudnom kell, milyen az igazi. Valahonnan kell mintával rendelkezni. Lehet, hogy valamelyik motoros a sajátját használta?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. A jelzett időszakban ESZR számitógépcsodák voltak rendszeresítve
    az állami szervezeteknél, volt ugyan már Pc is, de nem erre a célra.
    Jellemzőbb azomban a nyomtatók fejlődése. Ugyanis akkor Tüs
    nyomtató volt valamennyi valamennyi. Már tudtak szépen is nyomtatni,
    de a nyomtatási képeik a tűk nyomatáról árulkodnak. Mindent lehetne
    hamisítani. Ezek az eszközök még fellelhetők. De az eltérő időszakok
    számítógépes csalásaira az adott kortól eltérő nyomtatási kép árulkodó.
    Nagyon kevés ember él már aktívan abból a garnitúrából akik a
    fejlődés fázisait és a hardver szoftver állományt – az akkori belső
    szabályok szerint – kifogástalanul működtethetnék. végigéltem a
    szakmában a lyukkártyás feldolgozástól a szatelites internetig tartó
    időt. Ismerem az akkori állapotokat.
    .
    A képen lévő hamísitvány viszont másolat, mely olyan hibás sokizón
    született, melyet a festék eldörzsölődése miatt nem használhattak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Kedves Olvasótársak,
    nehogy a világ számítástechnikai színovonalának állásához mérjük ezt a rendőrségi dokumentumot. Nem emlékszünk rá, hogy már mindenhol számítógépet használtak, de a rendőrségen még mindig írógépet csattogtattak a fakabátok. 1984-ben a rendőrségi irodákban nem használtak számítógépet. Még a rendszerváltás után is panaszkodtak kapitányságok, hogy őskori írógépekkel dolgoznak, sok helyen még elég papír sem vot. Még az állami hivatalokhoz se mérjük a rendőrséget, mert a rendőrségi a technikai felszereltsége mindig kilométerekkel volt elmaradva. BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  42. az elmosodásokat is kell elemezni! a nyomdai tinta és a begépelés tintája is azonos irányban van elhúzva,elmosódva.ez hogyan lehetséges,ha nem azonos időpontban történt a két cselekmény?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. Ez a gay motoros ügy úgy mocskos ahogy minden ami jobberes…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Adalékok az ATV-ről szóló vitához 2013. november 30. szombat | AN

Ne vásárolj a CBA-ban! 2013. november 21. csütörtök

A Békemenetre terelte dolgozóit a CBA 2013. november 14. csütörtök

Nemcsak a 6-os karton hamisítvány 2013. november 4. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos