Ronai and Ronai
AMERIKAI

Feri újból üzent Attilának és Gordonnak 2013. október 25. péntek 13:19 Forrás: AN

  • Hozzászólások(100)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Feri újból üzent Attilának és Gordonnak

Budapest –Újabb fordulat az Összefogásnak nevezett szomorújátékban. Ezúttal is Gyurcsány Ferenc gondoskodott arról, hogy ne unatkozzanak a közélet iránt még érdeklődő magyarok.

A Demokratikus Koalíció elnöke a Facebookon írt levelet Mesterházy Attilának, és Bajnai Gordonnak. Arra kéri őket, nyissák ki a már lezártnak nevezett megállapodást, lépjenek vissza mindketten. És maguk helyett nevezzenek meg egy harmadik miniszterelnök-jelöltet. Gyurcsány azt is felajánlotta, ha a demokratikus ellenzék összefogásának ő lenne az akadálya, akkor még a képviselő-jelöltségről is hajlandó lenne lemondani.

Gyurcsány Ferenc levele Mesterházy Attilának és Bajnai Gordonnak

Kedves Attila és Gordon, Kedves Barátaim! Értem, hogy miért váltott ki szenvedélyes vitát az október 23-i tüntetésünk. A történtek után ez a vita valószínűleg elkerülhetetlen volt, de gyanítom, hogy ez nem visz bennünket előre. Talán érdemesebb a jövővel foglalkoznunk. Én úgy látom, hogy a választók egy jelentős része és persze egyes ellenzéki mozgalmak és pártok, köztük a Demokratikus Koalíció nem abban vitázik az MSZP-vel, illetve az E14-PM-el, hogy szükséges-e az összefogás, hanem kizárólag abban, hogy annak a lehető legszélesebb körűnek kell lennie. Ez az igényünk abból az egyszerű felismerésünkből fakad, hogy az Orbánnal szemben álló demokratikus sokaságot ma nem fedi le e két illetve három párt szövetsége. Pontos számokat ugyan nem ismerek, de biztos vagyok abban, hogy minimum több százezer főről van szó. Márpedig ma éppen ennyi szavazó támogatása hiányzik ahhoz, hogy beérhessük a Fideszt.

 

Szerintem Ti is érzitek, hogy a létrehozott MSZP-E14-PM választási megállapodás nemcsak hogy nem eredményezte az ellenzéki szavazók minden korábbit meghaladó mozgósítását, hanem éppen ellenkezőleg, nagyon sokakban csalódást keltett. Ezért ebben a helyzetben szerintem nem tehetünk mást, mint hogy visszatérünk az eredeti koncepcióhoz, azaz megpróbáljuk létrehozni a köztársaságpárti, demokratikus ellenzéki blokkot. Egy miniszterelnök-jelölttel, egy közös listával és közös egyéni jelöltekkel.

 

Arra kérlek benneteket, hogy vizsgáljátok felül megállapodásotokat. Valamelyikőtök vagy mindkettőtök lépjen hátra, és ha kell, nyissatok utat egyetlen közös miniszterelnök-jelölt számára. Mondhatjátok, hogy én ezt könnyen mondom, mert nekem sem lehetőségem, sem ambícióm nincs miniszterelnök-jelöltnek lenni. De nem akarok egyoldalú áldozatot. Megerősítem, amit a Műegyetem előtti színpadon is elmondtam, hogyha én lennék a közös lista összeállításának akadálya, akkor én is készen állok hátrébb lépni és lemondani a képviselőjelöltségről.

 

Azt javaslom, hogy régi és újkeletű bántottságainkat félretéve, keressük annak a lehetőségét, hogy előbb-utóbb leüljünk és megállapodjunk a teljes körű köztársaságpárti ellenzéki blokk létrehozásában.

 

 

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (34 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +37 ( 41 szavazatból)
Feri újból üzent Attilának és Gordonnak, 4.9 out of 5 based on 34 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(100)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

100 Reader’s Comments

  1. Csak remélni merem, hogy Gyurcsány nem ilyen naív. Nem hiheti, hogy ezek, különösen meseházi bármiről is lemondanának. Remélem, ez most csak vezércsel. Nyilvánosan bizonyítja, mennyire reménytelenek ezek így ketten. Vagy én volnék naív?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  2. Az az erzesem olykor, hogy az ellenzek vezerei a fidesz tamogatasaval tevekenykednek
    Laazas igyekezetukbol a 2/3 helyett akaar 3/4 is lehet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  3. Gyurcsány elfelejtette, hogy kikhez szól??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  4. Én ezt most úgy gondolom, hogy még egyszer, talán nem is utoljára, megpróbálta a lehetetlent – talán még Bajnaira lehet is hatni, őt az ország helyzete is jobban aggasztja, mint az MSZP-seket.

    Ha ez nem jön össze, akkor stratégiát vált és akkor már csak Tőle kérhetnek ezek ketten, hiszen:
    “a teljes körű köztársaságpárti ellenzéki blokk létrehozásában”…..többekkel leülhet tárgyalni, először a nagyobbakkal, ismertekkel próbálja tisztázni a dolgait, ha nem megy, jöhetnek az apróbb, ismeretlen pártok az összefogáshoz.
    -
    Nem tudom, hogy jól gondolom-e, de én így tennék, mert az összefogás, amit a tömeg skandált minden ellenzékinek szólt, embereknek és pártoknak egyaránt!
    Aki ezt nem értette meg, az az erős LMP-hez csatlakozhat!))))
    -
    De azer azt tudni kell: egyedül nem megy…
    http://www.youtube.com/watch?v=9hJ045D4d7k

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  5. Nagyon szeretném azt hinni, hogy azért nem értem, ami történik, mert hülye vagyok a nagypolitikához és fel sem fogom a játszmát.
    Azért szeretném ezt hinni, mert avatatlan szemmel azt látom, hogy egy jobb sorsra érdemes, kiváló képességű ember egészen egyszerűen nem érti a saját helyzetét. Nem érti, hogy amit a legjobb szándékkal akar, az ezeknek halálos méreg. Nem érti, hogy vagy muszáj-Herkulesként egyedül lép porondra önálló trapézmutatvánnyal, vagy ezek a “közös” trapézmutatvány közepén (ha eljut addig) elengedik a kezét. És ha túléli, egy kicsit még ugrándoznak is rajta. Nem sokáig, csak ameddig lélegzik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  6. Ego
    Gyurcsány Ferenc nincs egyedül, a DK-ban sokan vannak és demokratikusan döntenek a lépésekről – remélem, hogy amit most újra megpróbáltak, hogy legyen összefogás, sokan megértik:
    -
    aki kimarad, az lemarad, amint azt a 90-s években a vállalkozások jegyzéké-ről hirdették!
    Aki nem akar összefogni az ország érdekében, az valóban csak a pozícióért küzd, valaki ezt úgy írta, hogy a hó 10. napján szóljon az sms…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  7. Kedves emigrant, nagyon meglepne, ha Gy.F. nem látná legalább annyira pontosan a helyzetet, a várható fejleményeket, mint Te és sokan mások. Azt remélem, ezzel az újabb levéllel az a szándéka, hogy még egyértelműbbé tegye, a címzetteknek nem igazán fontos az össznemzeti összefogás, sunyi érdekeknek engednek inkább. A válasz ezt fogja üzenni türelmetlen híveiknek, akik még nagyobb ütemeben lépnek majd le tőlük.
    Ha egy sokkal radikálisabb, az e helyen sokat emlegetett tennivalókat felvállaló maghoz kellő létszámú tömeg csatlakozik, marad némi esély a rendszerváltásra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  8. Ez egyre kevésbé politika, lassan tisztára cirkuszi komédia.
    Orbán szívből meg is fogja tapsolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (18 szavazatból)
  9. Hálásan köszönöm Bartusnak, hogy hosszú, okos, dörgedelmes elemzéseket ír Orbánról – biztos vannak még Orbán hívők vagy közömbösök, akiket meg tud győzni – én képtelen volnék rá. Még elolvasni is alig bírom, annyira nem érdekel. Kizárólag ez az önsorsrontó agyalágyult érdekel, aki, mint Hamlet mondja önmagát ostorozva: “múlni hágy időt és szenvedélyt s nem hajtja végre rettentő parancsod…”, mármint atyja Szellemének parancsát.
    Önsorsrontó – sajnos több annál. A köztársaságiak, a demokraták sorsát rontja, ahogy egyik lehetőséget a másik után szalasztja el. “Nem érti, hogy vagy muszáj-Herkulesként egyedül lép porondra önálló trapézmutatvánnyal – ahogy “ego” is írja – vagy”… nincs vagy. A jövő múlik rajta. De, úgy látszik, hiába reméljük, mégsem bír fölnőni a föladathoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (12 szavazatból)
  10. csakén írta (2013. október 25. péntek 14:08):
    “aki kimarad, az lemarad”
    — Elnézést a fogalmazásért, de: Lóizét, mama.
    Ez duma, szólam, szóhalmaz, rizsa, semmi. Ezt valamivé csak az értelmezés teszi.
    Miből marad ki? Mit jelent az, hogy lemarad?
    Megmondom, miből marad ki:
    Kimarad egy reális jövőkép nélküli társsaságból, akik csak a maguk hasznát nézik, a választóikéra meg magasról tesznek. Kimarad egy elvtelen civakodásból, amely az álmodott koncon folyik. Kimarad abból, hogy mindig a háta mögé tekinthessen, mert ezeknek soha nem fordíthat hátat. Kimarad abból, hogy megtagadja mindazt, amiért annyi áldozatot vállalt. Nagy veszteség, mondhatom.
    Megmondom, mi az, hogy “lemarad”:
    Lemarad a vélt konc vicsorogva neki átengedett kis részéről. Lemarad a vesztés utáni sebnyalogatásról, hazudozásról, önfelmentésről. Lemarad a lúzerek akolmelegéről. Nagy veszteség, mondhatom.
    Amit nyerhet: őszinte, kendőzetlen beszéd, sok ember által a ráismerés boldogságával kimondot “Igen!”-je, az etikus politizálás felmutatása. mellőzhetetlen politikai súly kivívása. És persze annak elviselése, hogy az eddigi csahosokhoz újak, még dühödtebbek csatlakoznak: azok, akikkel most szövetkezne.
    Hát én inkább “kimaradnék” és “lemaradnék”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  11. http://www.hirhatar.hu/hir/menekulnek-az-mszp-sek
    .
    Nem hiszem hogy elfogadják a javaslatot.Pedig a tagok igencsak arrogánsak! Megnéztem pár mszp-s facén található oldalát, és igen tanulságos véleményeket küldözgetnek feléjük. Azt hiszem, az mszp-nél megállíthatatlan lesz a kilépések megakadályozása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  12. @oldberg
    .
    Kölcsönkenyér visszajár: most én mondom neked, hogy itt a pont. Ha Gy.F. még ezután is folytatja a sündörgést a T. Összefogók irányába, akkor végképp kiírja magát a történetből. Stílusosan folytatva az idézeteidet, az ő monológja így kellene, hogy szóljon: “Kizökkent az idő; ó, kárhozat! Hogy én születtem helyre tolni azt…”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  13. @ego:
    .
    ++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  14. most mesterházyról és bajnairól kiderül napról napra és újra és újra, hogy nem hajlandóak együttműködni akkor sem, ha gyurcsány a legnagyobb nyitottsággal próbálkozik ugyanakkor, amikor az emberek összefogást sürgetnek.
    az összefogásra szeretnék kitérni, mert itt úgy látom félreértés van: az embereknek kell összefogniuk, az embereket kell összefogni darabszámra, mert a szavazófülkében, a bojkotthoz és egyéb helyzetben is a darabszám lényeges! gondoljátok végig! az összefogásra nem azért van szükség, hogy odaférjenek a húsos fazékhoz, hanem azért, mert a változáshoz ez kell. sztem gyf erről a kérdésről rángatja a leplet…
    nem beszélve arról a pszichológiai tényről, hogy az emberek szeretnek a többséghez tartozni. most csinálja gyf a tömeget maga mögé… és most mutatja meg,hogy ő nem az az ember, akinek beállitották, most próbálja tisztára mosni magát!
    ennek eredményeként ki fog derülni, (akinek még nem derült ki) hogy egyedül ő és támogatói (+ fodor-kunce-bokros) a potenciális lehetőség ov ellen. ott nincs is torzsalkodás, ők egyetértenek, a beszédekből kiderült. és ezért volt jó lépés a közös ünneplés, a beszédek és az utána következő mszp botrány. most lehet őket megszoritani és gyf-nek nincs más lehetősége,mint hogy ilyen levelekkel és azok hatásaival addig üsse a vasat, amig lehet, addig tartsa fenn a közvéleményben, amig lehet, hogy kiderülhessen bajnai és mesterházy valódi szándéka… igy fog maga mellé állitani higgadtan még több és még több darab embert, ami ahhoz kell, hogy valahogy ov-t megbuktassák. idő van! úgy értem nincs idő! és végre cselekedni kezdett… illetve nagyon remélem!!!
    a választásra és a bojkottra is kitérnék:
    1. azt hiszem, hogy még lehet változtatni a törvényen. akkor lehet érdemben, eredménnyel támadni az igazságtalan tv-t, ha már nem lehet rajta változtatni
    és elég sok ember van, aki jelentőséget ad, nyomatékot ad annak, aki támadja, mert egy nagy támogatottságú ember/csoport szava messzebb hangzik…
    3. ha bojkottálni kell, akkor ennek az 1. pont lesz, lehet az alapja. mert minden törvényes lehetőséget ki kell meriteni ahhoz, hogy arra hivja fel a legnagyobb támogatottságú xy a tömeget és eredményesen, hogy bojkottáljon, hogy belássa a nyugdijas és kételkedő stb, hogy nincs más lehetőség.
    ezzel lehet nemzetközi figyelmet kivivni a bojkottnak és az itteni történéseknek ismét és újra és újra és lehet vele támogatást, nyomást kényszeriteni ov-ra az eu-ból, talán. legyünk optimisták…
    valamint ov nem véletlenül mondta, amit a hősök terén mondott. ő nem is számit más ellenfélre, mint gyf. itt az a kérdés, hogy gyf-nek lesz-e elég támogatója, hogy neki tudjon/merjen menni a mesterhármasnak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  15. Két külön dologról van szó, amiről Feri írt:
    1. Közös lista – közös jelöltek: ez a hajó szerintem elment, bár ez sok párt összefogása esetén nem lett volna teljesen esélytelen.
    2. Külön listák, de legalább a jelöltek koordinálása, a biztosan vesztő körzetekben a DK is indul, valamint visszalép vagy félszáz helyen, ha a másik két Makacs Keraban-nak megjön az esze és visszaléptetik egyéni jelöltjeiket úgy 10-12 helyen (bizony most már minimum ennyi a reális!) a DK jelöltjeivel szemben. Ez egy technikai koordinált indulás – nem több ennél.
    Ebben az esetben legalább arra lenne esély, hogy az ellenzékiek a mandátumok úgy 35-40%-ának elnyerésével megakadályozzák az újabb (akás Jobbikkal együttes) Fidesz 2/3-ot.
    3. Semmi sem változik, akkor az Mszp bevisz összesen úgy 35-40, az E14-PM 5-7 egyéni győztest, a DK pedig 6-7 listás embert és a Fidesznek 2/3-a lesz újra.
    Ilyen egyszerű ez a dolog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  16. A ket gyoker osszefogasa olyan mint a Solyom legitarsasag.
    Egy rohadt nagy hazugsag.
    Tipikus megellhetesi politikusok.Mint ww VI.
    Szamukra a LE A TET !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  17. 2006 májusa. Állok az Andrássy úton. MSZP választási nagygyűlés. Szemben a Hősök tere. Zug az “Igen-Igen, Húzzunk bele” Lobognak a kis zászlók.Több tízezer ember aki visszakapta az önbizalmát s önbecsülését.”Merjünk baloldalinak lenni”
    És két és félmillióan szavaztak Gyurcsányra. Ismét nyert. A magyar ember nem felejt. Csak figyel s amikor kell cselekszik.
    Gyurcsány most is nyerni fog. Mert hittel él és hitet sugároz. S az igazság vele van.
    Ha a válasz erre a levélre nem akkor 25 év után először nem az MSZP-re szavazok hanem a DK-ra s így fognak tenni a bizonytalanok is sőt vélhetően az MSZP-s tagság nagy része is.
    A mostani MSZP-sek sehol se lennének ha akkor GYF nem nyeri meg Nekik a választást. Hálával tartoznak Neki és kártérítéssel is, mert kiálltak mögüle.

    A közös baloldali választási együttműködésnek nincs alternatívája. S erre most van szükség nem jövő februárban.
    Holnap már együtt kellene fellépni a háborúra készülődő Fidesszel szemben.
    Kikényszeríteni az Alaptörvényi , választási törvényi módosításokat, elfogadtatni a pártfinanszírozási törvényt stb amelyek egy valóban demokratikus választáshoz szükségesek, sőt megteremteni a választások legitimációját is.
    Nincs idő várni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  18. Ego
    Lehet, hogy nem volt érthető a mondandóm:
    arra próbáltam utalni, hogy a DK újra megpróbálkozott az MSZP és az Együtt csatlakozásával mert, ha nem fognak össze, akkor a DK megkeresi a többi új, ellenzéki pártot és velük fog össze, de ebből az ellenzéki összefogásból akkor az MSZP és az Együtt is kimarad, akkor pedig lemarad!
    -
    Az emberek azt akarják, hogy az ellenzék fogjon össze, ezt skandálta a tömeg – aki ezt nem hallja meg az csatlakozhat az igen erős LMP-hez!)))) Ők is úgy gondolják, hogy egyedül is megnyerik a választást és legyőzik a Fideszt!))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  19. http://hvg.hu/itthon/20131025_Nem_kernek_mar_Gyurcsanybol_Bajnaiek

    És még mindig nyomatják a hazug kommunikációt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  20. Hazugság A közlemény amit kiadtak ma a tárgyalások lezárásáról. Nem Gyurcsány utasította el az együttműködést, hanem vállalhatatlan feltételeket adtak először majd az erre adott javaslatot már meg sem vitatták hanem kirúgták a DK-t.
    Meg fogja büntetni őket ezért a tagságuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  21. Tudna valaki valaki olyan oldalt mutatni ahol mszp tagok mondanak vélemény erről az ügyről?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. Katalin
    menj rá bármelyik mszp-s politikus face oldalára.Bár törlik a kritkát, de hátha találsz. Én találtam délelőtt, de már az sincs meg.

    Így lehet megőrizni a tagok egységét. Micsoda hazug hozzáállás ez is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  23. Minden részrehajlás nélkül nélkül kérdezem itt valakitől, hogy igazándiból hány százalékon állhat a DK?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Katalin

    Minden kérdésedre tud adni a net választ. Miért nem használod?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. Mert az ideírogatok véleményére lennék kíváncsi,és nem a közvéleménykutatókéra!:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. Kuncze vagy Bokros lehet csak a kormányfő-jelölt! Ha ezt belátja a két “összefogott”, még lehet esélye a többieknek értelmes párbeszédre velük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  27. Feri ott fogja elrontani, hogy túl sok lesz az a hír, ami a pártja és a baloldali ellenfelei közötti interakciókat vesézi.

    A Feri akkor lenne nyerő, ha olyan híreket tudna generálni, amelyekben CSAK a pártjáról van szó, a kukaérett egyéb baloldali szereplők nélkül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  28. Katalin
    Gondolod hogy itt vannak mszp-sek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  29. Bajnai és Mesterházy végleg meghekkelte az ellenzéki összefogást. A magam részéről azt szeretném, ha a DK és Gyurcsány abbahagyná megalázó együttműködési ajálnkozásait ennek a két árulónak, akik elárulták a demokratikus ellenzésket a csak a saját hatalmuk (parlamenti mandátumuk), minden áron való biztosítása érekében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  30. Mária (2013. október 25. péntek 18:10)
    A Mari ott téved, hogy Gyurcsánynak híreket kell generálnia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  31. bumburi (2013. október 25. péntek 17:08)
    Összenő, ami összetartozik.
    A FIdesz hazug indokkal kezdte meg Gyucsány leamortizálását.
    Az MSZP hazug indokkal kezdte meg Gyucsány leamortizálását.
    Egyik kutya, máskik eb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  32. http://nol.hu/belfold/itt_a_valasz_gyurcsanynak___lezartuk_a_targyalasokat__
    *
    Ennyi. Lapozzunk. A következő fejezet címe: “Az orbáni úton az új munkatáborok felé.”
    Fogkefével tisztítják a disznószaros felcsúti utakat a kápók felügyelete mellett.
    Európa természetesen nem tud semmiről. Kezet ráznak a gömbölyű Duceval és integetnek a Sur del Andrássy résztvevőinek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  33. mária, szerintem vagy ez, vagy agyonhallgatják… sejthető, hogy a továbbiakban is erre lehet számitani.
    a sok szidás viszont keltheti azt a gyanút az emberekben, hogy üldözési mániások próbálnak bűnbakot csinálni valakiből. miért is fontos valakinek valakit ennyire próbálni tönkretenni…

    a dk-ban gondolom kézben tartják a kommunikációt és dolgoznak az alternativ lehetőségeken, mert a magyar sajtó, közös erővel fogja őket agyonhallgatni, v. ekézni. ez látszik.

    katalin, a %-ról azért képtelenség hozzávetőlegesen is mondani vmit, mert a “médiakampány” miatt most sok szó esik róluk és ezzel úgy tűnhet, hogy többen vannak, mert aktivabbak a szimpatizánsok.

    a magyar sajtó a világ szégyene ezzel a hozzáállással. sajnos gyakorlatilag semmilyen emberi, etikai, szakmai normát nem tartanak be, ami a demokratikus országok demokratikus sajtójában természetes. ezzel egyénileg és egyenként tesznek tönkre egy szakmát. és ez nem a médiatörvény miatt van, hanem mert ilyen emberek. a társadalmi hatásai már rég mutatkoznak, félreinformáltak és félrevezetettek az átlagemberek. mindenki érzi, hogy ennek nem igy kéne lennie. tovább nem is mennék, ezen a fórumon ezt mindenki naponta tapasztalja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  34. Gyurcsány Ferenc:
    “Azt javaslom, hogy régi és új keletű bántottságainkat félretéve, keressük annak a lehetőségét, hogy előbb-utóbb leüljünk és megállapodjunk a teljes körű köztársaságpárti ellenzéki blokk létrehozásában.”.
    .
    Most nemrég érkezett a válasz: NEM!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  35. Sajnos Gyurcsány
    felesleges köröket futkározik …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. Mesterházyt csak egyetlen dolog érdekli, hogy ő lehessen a miniszterelnök. Csakhogy így nemhogy miniszterelnök nem lesz, hanem újabb négy év alatt még mélyebb nyomorba fogja taszítani ezt az országot. Ezzel a hozzáállással és stílussal egyre több embernek már nemcsak hogy nem szimpatikus, hanem kifejezetten nem kívánatos személy lett, akire nem fognak szavazni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  37. Remélem, utolsó próbálkozása volt az összefogás létrejöttében. Építse a pártját, tegye a dolgát úgy, mint eddig – semmi közös nem kell ezekkel a jövőben, akik
    attól féltek, többet visz el, mint hoz Ez lehet, most fog bekövetkezni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  38. Már rég menekülnie kellene a pártból a tisztességesebbjének, már aki aki Gy. F. távozása után még ott maradt (Lendvai, Szanyi /igen!/, Tóbiás, Kunhalmi, Józsa, Harangozó, Teleki, Korozs, Botka – a véletlenszerű lista korántsem tejes, de sem erről, sem a sorrendről nem kívánok vitába bocsátkozni senkivel).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  39. Na Ki
    2013. október 25. péntek
    21:15

    Nagyon remélem, nem a DK-ba szánod őket? :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  40. oldster
    “Most nemrég érkezett a válasz: NEM!”
    .
    Gyurcsány Ferenc és pártja tisztességgel lefutotta az utolsó kört is, mostantól nincs akadály az önállóságuk előtt, szabad a pálya. Mindent megtettek az összefogásért ami emberileg elvárható, a DK-sok fellélegezhetnek. A gyarapodó számú szimpatizánsuk is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  41. Katalin
    2013. október 25. péntek
    17:57
    7-14 között bármelyik előfordulhat. És tovább nő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  42. gyurcsány valószínüleg nem naiv és maga sem hisz abban, hogy az mszp-együtt öszintén vele képzelné el a harcot bárki ellen is. tudja, hogy pont annyira utálják, mint a fidesz oldalon. valószínü, hogy csak falhoz akarja állítani öket, hogy sokadszor is, egyre nyíltabban és világosabban az mszp-és tömegek számára is érthetöen utasítsák el az “összefogást kívánó és azért mindent megtevö” gyurcsányt és a DK-t. úgy számol, hogy ez sokakat visz át az mszp-töl a DK-ba. az együtt támogatóiról nincs értelme gondolkodni, ök nem léteznek. mielött valóban egyedül nekiindul láttani szeretné minden orbánellenes erövel, hogy nem rajta múlott az “összefogás” kudarca. én azt gondolom, hogy ez a gondolatmenet elfogadható.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  43. Na Ki
    2013. október 25. péntek
    21:15
    Aki a mostani emeszpé-e14 kommunikációs (amortizációs) kampányban is kompromittálta magát, az ne számítson a DK-ban meleg fogadtatásra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  44. bezanne
    2013. október 25. péntek
    21:53
    A Szolidaritás Mozgalom jelenleg nagyon türelmesnek látszik, de tisztában vannak azzal, hogy ők hozzák a vidéki szavazatokat az e14-nek és nem a súlyuknak megfelelő a szerepük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  45. Katalin!
    Most találtam a neten a linket, paraméterezése az érdekes, mivel törölt hozzászólásokat is kihoz. Itt sok érdekeset olvashatsz:
    https://www.facebook.com/mesterhazy.attila/timeline?filter=2#

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  46. Még elfeledtem mondani, minden facebookra működik. Orbánnál is:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  47. Először a hekkelés ott kezdődött mikor Mesterházy nem engedte, hogy Gyurcsány frakciót alakítson a parlamentben. A Fidesz soha említést sem tesz Mesterházyról, mert nem tartja ellenfélnek hisz könnyűnek találtatott a Fidesz számára. A Fidesz egyedül Gyurcsánytól tart. Mivel Mesterházy és Bajnai teljesen elutasítja az összefogást, a tagok akarata ellenére is, bebizonyították hogy nem is akarnak kormányváltást,csupán bejutni a parlamentbe a konc közelébe. Már az is sok fórumon olvasható, hogy Mesterházy lepaktált a Ducéval és örül ha seggét beteheti egy parlamenti székbe,bár a választás elvesztése után biztos nem maradhat az MSZP elnöke. Ezzel a gerilla akciójukkal sok sok szimpatizánsukat el fogják veszteni,akik Gyurcsányra fognak x-elni. Azt nem tudom, hogy Gyurcsány egyedül vagy a kis pártokkal összefogva tud e nyerni,de abban biztos vagyok,hogy bent lesz a parlamentben! A baj csak az,hogy megint a szenvedő nép szenved tovább! :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  48. HEHEHEHEHEehehehehe…hehe
    Ha nem lenne a Ferink , akkó tényleg a sivárság völgye lenne ez az ország.
    Így legalább megvan a napi szórakozásunk. Vagy heti.
    Attól függően , Feri hogy ér rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  49. Geyza csúcs vagy! :D :D +++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  50. Köszönöm…köszönöm…
    / Geyza a kötelező álszerenység nélkül verdesi szempilláit./

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Lehallgatták Bajnaiékat Baján 2013. október 26. szombat

Kirúgták Kunczét a Klubrádióból 2013. október 25. péntek

Rárontott magára az ellenzék 2013. október 24. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos