Ronai and Ronai
AMERIKAI

A magyar futball jobban teljesít 2013. október 12. szombat 6:58 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(57)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A magyar futball jobban teljesít

Budapest – Távozik posztjáról Egervári Sándor a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, miután csapata csúfos és történelmi és vereséget szenvedett Hollandiában. A hír, hogy 8-1-re kikaptunk a hollandoktól, normális országokban a sportrovatokban szerepelne. Ott lenne a helye nálunk is, de Magyarország már egy ideje nem normális ország, ezért mi sem tudjuk oda tenni ezt a hírt, ahová eredetileg való lenne.

Mert nálunk a sport is politika, a miniszterelnök hatalmi tébolyában az ország gyarapítása helyett stadionokat épít, falusi kiscsapatot visz föl az első osztályba, erősít meg százmilliókért vásárolt játékosokkal. Futballra van pénz, oktatásra, egészségügyre, kultúrára nem jut.

Történelmi ez a mostani “eredmény”, hiszen a válogatott eddigi legsúlyosabb hazai vereségét 1908. június 10-én szenvedte ellen Anglia ellen (7-0), míg idegenben 1941. április 6-án, Kölnben kaptunk ki 7-0-ra a németektől.

Egervári Sándor a világbajnoki selejtezőmérkőzés utáni sajtótájékoztatón közölte: a találkozó után jelezte Csányi Sándornak, a magyar szövetség elnökének, illetve Vági Márton főtitkárnak, hogy a történelmi kudarc miatt távozik posztjáról. A lemondást elfogadták és kedden az Andorra elleni vb-selejtezőn az eddigi pályaedző, Csábi József irányítja majd az együttest.

Magát a találkozót csak röviden értékelte Egervári: “A holland csapat ma minden tekintetben felülmúlt minket, kiválóan játszottak, mi azonban gyatra teljesítménnyel asszisztáltunk ehhez” – nyilatkozta. Mivel a románok és a törökök is nyertek pénteken, így a mieink a csoport negyedik helyéről várják a selejtezősorozat keddi zárását.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (25 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +26 ( 28 szavazatból)
A magyar futball jobban teljesít, 5.0 out of 5 based on 25 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(57)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

57 Reader’s Comments

  1. Kellett ez a nyolc gól! Orbán metodikája szerint növelni kell a képzésre fordított költségeket, és további saját korrupciós partnerek területeit kell megvásárolni! Repülőteret és autópályát kell építeni a fociképzéshez! Minden edzés kezdődjön isten tisztelettel, imával, és a papok végezzék európai őskeresztény módra a kezdő rúgást! Mérkőzés, sőt edzés után hálaadás! És ha mind ez továbbra sem eredményes, akkor valahogy keverjük bele a Gyurcsányt, a Bajnait, a kommunistákat a szabad demokratákat és végül a fekete bőrűeket is! Addigra már minden Orbán rokonnak lesz írása, hogy mind hitalapító fehérek, sőt honfoglalók!
    Nekünk Magyaroknak pedig jobban kell figyelnünk az Orbán dinasztia tanácsaira! Arra a rengeteg marhaságra amit eddig mondott és amiket tett!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  2. Az emut nyocév az oka mindennek,mert nem épitettek stadionokat.Inkább az ország épitésére pazarolták azt a sok pénzt..Na,meg az a fránya baloldal,akik nem átallottak kimenni Hollandiába és rábeszélni a holland focistákat,hogy rugjanak má legalább 8 golt a magyar válogatottnakNa ezt a szöveget most nagyon hiányolom a Selmeczi asszonyságtól.Vagy lehet,hogy még nem is értesült a magyarok “teljesitményéről?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  3. Akik látták a meccset, azok számára egyértelmű kell legyen, Teket Melinda és a Bajnai-gárda miatt kaptunk ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  4. Az a baj, hogy úgy készültünk, van Persie sérült lesz, tehát akkor Guzmicsnak csak Robbenre kell figyelni, de van Gaal inkorrekt volt, és berakta. Aztán van Persie rakta be párszor…
    Devecseri meg egy pillanatra elfelejtette, melyik csapatban játszik, van ilyen. És még így is csak nyolcat kaptunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  5. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    “A magyar futball jobban teljesít”, különösen Orbán Viktor, a nyolcadosztályban igazolt hetedrangú stadion építő, a Fid SS és a Jobbik összekő jobbszélsője.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  6. Gyurcsány a hibás! Hozzáértö ember mondta, a Puskás akadémia kommunikációs igazgatója:
    http://szollosigyorgy.web4.hu/cikk/focikudarcok-nana-hogy-gyurcsany-a-hibas

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  7. "tisztelhölgyeimésuraim"

    Neked5gigabájt !
    .
    Igazad van, a pofátlan mások hibáztatásának a fid SS puskásakadémiáknál bevett gyakorlat. Erről akkor sem fonak leszokni, ha a diktátort már vezetőszáron viszik egy felcsúti marhatelepen…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

After Eight 2013. október 15. kedd

A zemútnyócgól 2013. október 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos