Ronai and Ronai
AMERIKAI

A zemútnyócgól 2013. október 13. vasárnap 10:43 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A zemútnyócgól

Budapest – Csaltak a meccsen a hollandok, képzett labdarúgókkal álltak ki ellenünk. Nem erről volt szó, az Alaptörvényben szó sem esik ilyenről. A kormány hamarosan törvényjavaslatot nyújt be az országgyűlésnek, aminek az a lényege, hogy a Nemzeti Válogatott a jövőben mindig győzni fog.

Ezért is Gyurcsány a hibás. A hollandoktól elszenvedett 8-1-es vereségért. Meg persze Bajnai, de leginkább a zemútnyócév.

Ők hárman tehetnek mindenről, miattuk nem sikerült nyerniük a fiúknak. Ha Gyurcsányék annak idején több stadiont építettek volna, akkor most más lenne minden. Meg a Bajnai is, aki mindenféle csip-csup gazdasági ügyekkel foglalkozott, ahelyett, hogy a felcsúti futballt fényezte volna.

Ha ma Gyurcsány lenne a miniszterelnök, akkor most nem nyolc, hanem tizenhat gólt kaptunk volna a hollandoktól. Ha Bajnai, akkor meg húszat. Vagy, ki se mentünk volna a pályára, mert már előre tudjuk, hogy nem érdemes. Már eleve vesztesek lennénk.

Vegyük észre azt, ami jó. Hogy a tizenhatodik percig például egyetlen gólt sem kapott a magyar válogatott, és többször is volt olyan tíz perc, amikor nem rúgtak nekünk újabbat.

Amúgy meg, a FIFA is benne van rendesen. Akárcsak Brüsszel a magyar rezsicsökkentést, a nemzetközi labdarúgó szövetség az unortodox magyar futballt nem díjazza. Ahelyett, hogy értékelnék, hogy Magyarország egy laboratórium, és mi másként játszunk, mint a többiek. Miközben mi új, a másokénál hatékonyabb módszerekkel kísérletezünk, ők még mindig leragadnak a régi megoldásoknál. A megszokások rabjai, egy régi, letűnt kor emberei. Ragaszkodnak ahhoz a téveszméjükhöz hogy az a csapat nyer, amelyik több gólt rúg, mint az ellenfele. És az jut ki a világbajnokságra, aki több pontot szerez a vetélytársaknál.

Idejétmúlt felfogás, de szerencsére mi már túl vagyunk ezen. Volt idő, amikor még mi is ezt gondoltuk, ebben hittünk, mert akkor ilyen volt a világ. De azóta sok minden megváltozott, a FIFA fura urai is észrevehetnék.

És idehaza is a megszokottól eltérő gondolkodásra lenne szükség. Nem fanyalogni kellene azon, hogy nyolc gólt kaptunk, miközben nekünk csak egy szerencsés tizenegyes találatra futotta. Hanem örülni annak, hogy végre van egy szerethető csapatunk. Megmondta Csányi Sándor, Egervári Sándor, és – nehogy bajunk essék, amiért a sor végére hagytuk – mindezt maga a Kedves vezető is megerősítette.

Szerethető ez a csapat, mert a miénk.

Ezzel persze azt is mondták, hogy az előzőek, akik Gyurcsányék idején futottak ki a pályára, nem voltak szerethetők, a Bajnai-éra idején pedig kifejezetten ellenszenves csapatunk volt. Nyilván a multikat képviselték a magyar emberek ellenében.

Vannak, akiknek még rémlik, hogy a korábbiak is a mi országunkat képviselték. Ők is magyar mezben futballoztak, és a magyar himnuszt énekelték a meccsek előtt.

Egervári Sándor a hollandiai zakót követően lemondott a szövetségi kapitányságról. Mielőtt végképp eltűnt volna a feledés homályában, megkérte a szurkolókat, hogy az Andorra elleni meccsre jöjjenek ki minél többen, mert kell a biztatás a fiúknak.

Nekünk is kellene valami biztatás, többi magyaroknak, akik nem vagyunk a magyar labdarúgó válogatott játékosai. Számunkra is jól jönne egy kis hátba veregetés, hogy ne csüggedj öreg, egyszer már tényleg jobb lesz.

És ha egyszer nem, akkor majd valamikor.

Mert most az van, hogy hiába teljesítünk jobban, csak az alagutat látjuk a fény végén.

A helyzet azért mégsem teljesen reménytelen, lenne itt egy megoldás: Orbán Viktor for President.

Nem az ország, hanem az MLSZ élére.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (32 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +48 ( 52 szavazatból)
A zemútnyócgól, 4.8 out of 5 based on 32 ratings

Címkék:, , , , , , ,

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

34 Reader’s Comments

  1. 8:1-et neki! A szeme alá! és elzavarni a búbánatos jó magyar francba ezt a hülye, megalomán karikalábút, akit Orbánnak hívnak!
    Ez azt hiszi, hogy az ország is egy focipálya? Ahol,(ha a bíró nem látja) úgy szabálytalankodik, ahogy neki tetszik?
    Nem is tudom hogy mertek rúgni ezeknek a labdakergetőknek 8 gólt? Ezek nem tudják hogy a magyar, az magyar? Mindenek fölött áll! Főleg ha a pénzt kell elosztani a soha el nem végzett munkáért? Olyan hogy magyar foci, NINCS! Tehetségtelen sztárolt szerencsétlenek vannak, akiket ha jól megfuttatnak, akkor kidőlnek. Ezért nem tudnak focizni sem..
    Orbán király!
    Mutatni kéne már valamit, úgy is mondhatnám, villantani, hogy meg lehessen indokolni a sok épülő stadiont. Az ugyanis olyan helyre kell, ahol a foci megy. Itt még az sem megy…Évtizedek óta nem megy…
    Csak a lenyúlás, a foci okán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  2. Fel vagyok háborodva. Mi az, hogy elengedték Egervári kezét? A Fidesz eddig mindig megvédte az övéit, még akkor is, ha bírósági végzésük volt arról, hogy bűnösek. Hát hogy bízzon így az ember a Gazdában?
    Nem lesz ez így jó. Még a végén precedenst teremt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  3. Ha végiggondoljuk, hogy összességében hány tíz, száz milliárdot vertek el focira a közpénzekből, és a TAO -nak nevezett pénzmosoda segítségével, akkor elég világosan kiderül a számokból, hogy Orbán fociszereteténél csak a pénzéhsége nagyobb. Nehogy valaki is abba a tévedésbe essen, hogy ezeknek a milliárdoknak legalább a fele nem a haverok, és személyesen Orbán zsebében landolt.
    Kicsit más, de az elv egy, és ugyanaz a Kossuth tér átépítésére kiszórt újabb tizen milliárdok ügye. A valamikori 4 és fél milliárdból hogyan tarthatunk mostanra jóval 20 felett? Ennyi pénzből még a magasságos jó istent is be lehet önteni transzportbetonba, nem egy mélygarázst. De visszatérve a sporthoz, vajon ki emlékszik már a leégett régi sportcsarnok helyére épített arénára, ami legalább a nyolcszorosába került az adófizetőknek, mint amilyen összeg a beruházás eredeti költségvetésében szerepelt. És vajon melyik kormány bonyolította az új csarnok építését? Ne törjék a fejüket, megmondom. Az első Orbán kormány. A módszerek már akkor megvoltak, csak a fiúk lettek még mohóbbak az évek múlásával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (35 szavazatból)
  4. Nem akarom elhinni, hogy a vezír nem volt ott a meccsen!
    Most stoppolják össze a szétpattant idegeit és ezért nincs egy hang se róla, tőle, felőle vagy ilyesmi. A vak komondor vajon mekkorát kapott, túlélte-e?
    -
    A királyi közmédiában úgy harangozták be a mérkőzést, hogy:
    “Világraszóló teljesítményre készül a magyar válogatott!”
    -
    Mindig, mindenben ez a merjünk nagyot álmodni van, pedig ez inkább már a merjünk nagyokat pofára esni kezd lenni!
    A foci a szórakoztatóipar része. Röhög is a világ rajtunk! Pont az olyan fellengzős, nagy álmodások miatt. Miért kell ekkora arccal, ekkorákat mondani, a focistákra i ekkora terhet tenni, hogy a hazáért játszanak – miért nem azt mondják inkább, hogy a vezírért?! Tudom, ez egy és ua.!)))
    Röhejesek ezzel a jobban teljesítünk szöveggel is, a fociban ez nem jön be, ott a gólok azonnal mutatják az eredményt – leszokhatnának már a nagy erőlködésről, mert annak tudjuk, hogy legtöbbször mi lesz a vége!
    Szánalmas nyaloncok gyülekezete a szotyista páholyban, ostobáknak szóló előadáson, bocs világraszóló eseményen – ez is olyan bérbirkamenetes!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  5. csakén
    Belinkelem ide is, a vezír szombat délután mintha misem történt volna oldalast sütött a kertben és ezt posztolta az FB-n.
    Habony nyílván valamiért úgy érzi fontos demonstrálni, hogy a csutival minden OK.
    De vajon tényleg tegnap készült a kép?
    http://kepviselofunky.blog.hu/2013/10/12/orban_megszolalt_az_1-8_utan

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  6. Ne legyenek illúzióink, ez nem szar foci volt, hanem ez nem foci. Szar focit mondjuk a Sunderland, vagy a Freiburg játszik, amatőr focit mondjuk a Derry City, ez meg, amit ezek a majmok tegnap mutattak, valami izé, aminek annyi köze van a futballhoz, mint a tollaslabda-vébé döntőjének ahhoz, amikor két nyolcéves kislány egymásnak ütöget a szárítókötél felett…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  7. Szerethető Sándor és a Trükkös Fiúk… egyébként, ha ki sem állunk, akkor csak három-null oda, szóval én erre keresgélném a kitörési pontokat. :DDD

    “A fiúk minden dicséretet megérdemelnek, mert egy pillanatra sem adták fel. Volt tartása a csapatnak, és 7-1 után sem omlott össze, szinte ugyanúgy hajtottak, mint 0-0 -nál.. Sőt, ha a peches időpontokban jött elkerülhető gólokat nem számítom, és nincs az az öngól, akkor 1-el nyerünk.”
    (labdabiztos.blog.hu)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  8. Féltem az egészségemet, úgyhogy inkább nem nézek utána, Sanyi bácsi hány millióért végezte ezt a kitűnő munkát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  9. Képzeljük el,mi lenne itt,ha győztünk volna Hollandiában.Képzeljük el Orbánt és a lakáj médiát,tegyük még hozzá a politikai nyalógép Obersovszky-t.Elképzelték?.Na, ezért fordul ki tőlük a gyomrom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  10. "tisztelhölgyeimésuraim"

    Képünkön Magyarország kancellárja, amint kedvenc helyén, a partvonalon heverész…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  11. Mondjuk én nyertem egy kis pénzt a falábú gyerekekkel, szóval nekem szerethető ez a válogatott…:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  12. És akkor most mi lesz? Minden meccs után egy új csapat kapitány?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  13. Engem a magyar foci nem érdekel, mert olyan nincs.
    Csak duma van, meg érte pénz.
    Az ország irányítása, eredmény(telensége)i ugyanilyen szisztémával működnek.
    És ez a nagyobb baj!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  14. A focira költött milliárdokból csak a nullák látszanak… :/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  15. “Ám addig egy mérkőzést sem nyerünk, amíg magunkat, a kritikátlan rajongást elváró, a lojalitásban, s nem az autonómiában, a hűségben, s nem a tehetségben, a kamuban, s nem a munkában bízó énünket le nem győzzük.
    .
    Addig nekünk nyolc.
    .
    Addig annyi marad vigaszként, hogy Robben néha megsimogat.”
    .
    http://nol.hu/redir/?url=http%3A%2F%2Fpetopeti.nolblog.hu%2Farchives%2F2013%2F10%2F13%2FNekunk_nyolc%2F

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  16. Megvan! Gyurcsány a hibás! Megszólalt a Puskás akadémia kommunikációs igazgatója:
    http://szollosigyorgy.web4.hu/cikk/focikudarcok-nana-hogy-gyurcsany-a-hibas

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. Szerintem a hollandok bosszúból verték meg a csapatot,mert ők is a rezsicsökkentés ellen vannak és nem bírják elviselni,hogy MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT.Szörnyű hogy mennyi ellenséggel kell megküzdeni egy sikeres országnak.A magyar csapat igen is jobban játszott,csak a hollandok ezt nem akarták figyelembe venni,ők csak a gólok rúgásával voltak elfoglalva..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  18. Ez nem a nolblog, hanem Földes Péter írása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Neked5gigabájt
    2013. október 13. vasárnap
    17:41

    Ez már(szintén) nagyon beteges. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. Szia kedves bumburi!
    Ne mérgelődj, legalábbis a focin ne!
    Nekem az a véleményem, hogy még, még minden faluba stadiont!
    Sőt nekem a kertembe is egyet, igaz nem nagy, de egy ministadiont
    megilletnék.
    A fociról: többet a qrva életben nem fogok nézni magyar meccset.
    Jobban tenné a felcsuti karikalábú mini napoleon, ha átváltana a
    sakkra, tán’ az olcsóbb lenne nekünk.
    Már csak üveges szemekkel nézem az országunkban történteket,
    és fogom a fejem mi történik itt?
    Ép ésszel nem lehet követni, én csak a mostani fiatalokat sajnálom.
    Nem is írok többet, beveszem a gyógyszeremet, ha már a törpe
    nem szedi a sajátját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  21. Nyóccgóvót wazze…nyóc !
    Nem egy , nyóc.
    Esztet elpuskásozták. Nem kicsit. Nyóc.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  22. Szervusz öregfarkas!
    Én be fogok nyújtani egy kérvényt, nálunk elférne egy kis pálya…Edző se kell. Majd én meghajtom őket! Élükön a felcsúti Maradonával…De tudnám, hogy vegyem el a kedvét ettől a költséges hobbitól!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. Öregfarkas
    Most kapcsoltam a nevedről…. Üdvözöllek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Üdv neked bumburi!
    Örülök, hogy látlak :-))
    Ne mérgelődj, lesz ez még itt rosszabb is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. öregfarkas
    Azt hiszem igazad van.Csak megyünk előre,és mindannyian tudjuk hogy fog végződni. Mintha a politikusok bekötött szemmel prédikálnának…(én is örülök)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. csakén
    2013. október 13. vasárnap
    12:11
    A királyi közmédiában úgy harangozták be a mérkőzést, hogy:
    “Világraszóló teljesítményre készül a magyar válogatott!”

    Mondjuk, szerintem az sikerült.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Talán még mindig vért köhög – a bajai választás némi gyógyír lehet és felveheti újra a nagy mellényét!
    Gyűjtemény a vekkerestől a régi időkből az internetizé oldalairól:
    -
    http://www.atv.hu/sport/20131014-ilyenkor-vert-kohogok-orbant-megviselhette-a-holland-magyar

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. A sportban lehet ismételgetni, hogy siker, siker, siker…..az eredmények viszont azonnal megmutatják a valóságot!
    (Most a bajai történéseket fogják meglovagolni, az ellenzéknek pedig az ország valós helyzetéről kell beszélni!)
    Bod Péter:
    http://nepszava.hu/cikk/1000500-europa-rajtunk-rohog

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. A csúfos vereséget ezuttal is gyözelemnek fogják nyilvánítani, hiszen sok tízezer NARANCSSÁRGÁBA öltözött szurkoló volt a nézötéren. Szívet melengetö látvány a Kedves Vezetönek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. Szegény! Agyrázkódással ér fel az eredmény. Nála…
    http://hvg.hu/itthon/20131014_Orban_az_Indexnek_nyilatkozott_a_81rol

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Ki állít olyan botorságot, hogy csak egy gólt rúgtak a fijjúg.? Igenis kettőt rúgtunk. Igaz, az egyiket a saját kapunkba, és nem is rúgtuk, hanem feleltük. Akkor meg tulajdonképen ez csak hét-kettő. És Fortuna sem volt velünk, mert két kapufa is volt, és az már majdnem gól. Végül is a fijjug tulajdonképen magyaros helytállást tanúsítottak. Ne báncsátok őket, A Csányi tehet mindenről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Még a bíró sem tud olyan gyorsan könyvelni, ahogy jöttek a gólok:
    http://www.atv.hu/belfold/20131014-lemaradt-mint-devecseri-a-terfelcsererol

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. Az álom és ami abból megmaradt:
    http://sportgeza.hu/futball/2013/09/28/ennyi_maradt_ceausescu_futballkalandja_utan/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. Csak meg ne érjük azt, amire a sok stadion kell a VEZÍRNEK!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos