Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán elvtársa előbb győzött, utána szavaztak 2013. október 11. péntek 8:12 Forrás: MTI, AN

  • Hozzászólások(24)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán elvtársa előbb győzött, utána szavaztak

Budapest, Baku – Az azeri választási bizottság egy állítólagos technikai malőr folytán már egy nappal a szerdai elnökválasztás előtt bejelentette a győztest, az ázsiai országot immár tíz éve irányító Ilham Aliyevet – írta az amerikai hírügynökség bakui tudósítója.

A központi választási bizottság magyarázata szerint a szoftverfejlesztő a testület új, okostelefonos alkalmazását mutatta be kedden az egyik szavazóhelyiségben, s ő küldte el próbaként azt az üzenetet, amely szerint Aliyevnek a szavazatok 73 százalékát sikerült megszereznie.

A szakember “jövőbelátónak”, ám a jelek szerint kissé kishitűnek bizonyult. A csaknem végleges eredmények ugyanis még ennél is fényesebbek bizonyultak: a választási bizottság csütörtöki összesítése alapján a régi-új elnökre a választók 84,59 százaléka szavazott, míg az ellenzék közös jelöltje, Jamil Hasanli csupán a voksok 5,54 százalékát kapta.

A választási bizottság csütörtökön “mély sajnálatának” adott hangot “a félreértést” okozó üzenet miatt. Aliyev legfőbb ellenfele azonban nem hisz a magyarázkodásnak, szerinte – számos szabálytalanság mellett – a fenti eset is azt bizonyítja, hogy a választásokat elcsalták.

Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) megfigyelői csütörtökön szintén úgy vélekedtek, hogy súlyos hiányosságok jellemezték az azerbajdzsáni elnökválasztást. Vlagyimir Putyin orosz elnök ugyanakkor gratulált Aliyev “meggyőző” arányú győzelméhez.

Aliyev családja négy évtizede irányítja Azerbajdzsánt. Az 51 éves elnök immár harmadik ciklusát kezdheti meg a Kaszpi-tenger mellett fekvő ország élén, miután 2009-ben egy népszavazás segítségével eltörölte az elnöki tisztség két mandátumra való korlátozását.

Orbán Viktor példaképe megint nagyot dobott. Nem elég, hogy tavaly kitüntette az Orbánék által kiadott baltás gyilkost, most a választások során is megmutatta, hogy mire képes. Röviden: mindenre és még annál is többre.

Orbán sárgulhat az irigységtől, mert bármilyen nagy varázsló, hiába trükközik számokkal tényekkel, hiába írja át a múltat, erre még ő sem képes: előre megnyerni a választást.

Bár, ki tudja. Vannak vélemények, miszerint a 2014-es választást már most elcsalta a Fidesz.  Baján már látszik kicsiben, hogy mire számíthat Magyarország jövőre.

Éljen az örök és megbonthatatlan azeri-orbáni barátság.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (23 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +28 ( 30 szavazatból)
Orbán elvtársa előbb győzött, utána szavaztak , 5.0 out of 5 based on 23 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(24)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

24 Reader’s Comments

  1. Nálunk is előfordulhat ilyen malőr. Amennyi gazemberséget meg mert tenni eddig ez a kormány, semmi ellenállás mellett, úgy ezt is megteheti.
    Ha nyer a választáson Orbán, következő lépése az lesz, hogy olyan törvényt alkosson, hogy a fia legyen a miniszterelnök, utódjaként. Ahogy eddig nem ment ki a nép az utcára, csodálkoznék ha erre a hírre kimenne.
    Ne legyünk kishitűek,mert amit eddig nem mert megtenni, választások után bepótolja!
    Mertük azt hinni, hogy eltörli az alkotmányt? Na ugye hogy nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  2. Szerintem is Orbán már elcsalta a választásokat, egyben már készen állnak tervei Budapest ill. az egész ország lángba borítására és az EU ból való kitagadására abban az esetben, ha mégis hiba csúszna a számításaiba.
    .
    Kérdésem, van e Magyarországon ellenzéknek, hatóságnak, terve a vagy a nép készen áll e a lángok oltására és Orbán megbüntetésére erre az esetre nézve.
    .
    Ideje felkészülni erre is. Mielőbb. Siessünk uraim talán mi is tehetünk valamit ezért a felkészülésért itt az AN en ha már otthont adott nekünk. Ezeket a terveit el kell fojtani csírájában, most azonnal.
    .
    Kritizáltuk eleget, most indulás, mi mondjuk meg a magyaroknak itt, hogy mit tegyenek és hogyan védjék meg magukat Orbán véres bosszúálló tervei ellen, mielőtt valóban vér kezd folyni. Mert ő bosszút áll akár győz akár veszít.
    Nem érdekes mit hisznek az emberek, mi készítsük fel őket a védelemre. Most nem hiszik el de majd elhiszik ha Orbán begyújtja a rakétáit és akkor legalább ne álljanak tanácstalanul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (37 szavazatból)
  3. kitagadására = helyesen …. kiragadására

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  4. Van honnan tanulni acsuti-fasiszta bandának. Szargyártó biztosan tovabbképzésre járt annyit Bakiba. Most az ott tanultak kipróbálása folyik Bajnai szülővárosában. Edzőtábort hoztak létre a jövő évi választási csalások főpróbájaként. Első fordulóban megvették a szerencsétlen nyomorgó romák szavazatait, (kimondatott: a fideSS ad fát” )és tömegközlekedést szerveztek a szavzóhelyre szállításra. Miután két fideSS választási bizottság ezt rendjén lévőnek találta, a bíróság állapította meg a választási csalást. Az elrendelt megismételt választási forduló alkalmából a fideSS terrorkommandót zúdított a választási körzetre, akik fekete autókkal videózzák, hogy ki áll szóba az ellenzék jelöltjével. ( “aztán majd nem kap fát.” ) Szegény Melinda már hozzászokott a videózáshoz, és tojik a megfélemlítésére tett kisérleten, sőt kedélyese beszélgetéseket folytat a nyakára küldött gengszterpalántákkal. Ezek a gengszternövendékek el is mesélik neki, hogy Kubatov jó ismerősei. Szegény bajai lakosok pedig felkészülhetnek arra, hogy ha mégis ellenzéki önkormányzati képviselőt választanak, akkor majd a fideSS rájuk küldi a másik kubatov-kommandót, ( a B középről ) akik feldúlják szép városukat, mint 2006-ban Budapestet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  5. “Kérdésem, van e Magyarországon ellenzéknek, hatóságnak, terve a vagy a nép készen áll e a lángok oltására és Orbán megbüntetésére erre az esetre nézve”
    *
    Kedves Eagle, nincs. Hónapok óta kiabálok, falrahányt borsó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  6. Mindig egy kis lépéssel haladtak előre a pofátlanság útján, semmi nem elképzelhetetlen Orbánéktól sem. Látták, hogy ez és ez is megtehető közfelháborodás nélkül, így még jobban vérszemet kapnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  7. A keleti szél nálunk is fújdogál már.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  8. Hja kérem , ez olyasmi mint a tapasztalati tudás:
    Arra is az előtt lenne szükségünk mi után megszereztük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  9. Itthon sokkal szervezettebb lesz a dolog. A FIDESZ célja ezek után a 84,55 % megszerzése (nehogy már lemaradjunk labor-eredményben), de, hogy ne legyen nagyon gyanús, az ellenzéknek is hamisítanak majd 11-12 %-ot (a legitimitás érdekében). Utólag már semmi értelme nem lesz a fűhöz-fához szaladgálásnak, az EU sem fog segíteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  10. Cuki, hogy ez a dagadt pojáca mennyire nem érzi cikinek, hogy ilyen alakokkal smúzol, mint Alijev…

    Esküszöm, Kádár nem nézte ennyire hülyének a népet, mint ez az alak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  11. Gonoszka
    2013. október 11. péntek
    09:59

    Azt hiszem mind a ketten tudjuk, hogy akkor ez mit jelent és milyen következményei lesznek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  12. Mit nem adna a mi Kedves Vezetőnk egy ilyen jól működő, bejáratott választási rendszerért. Mert legyünk őszinték ez a mostani, még nem az igazi. Bár sejtésem szerint azért molyolhatnak rajta

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  13. Háborodott diktátora mindkét országnak van, de ezeknek az azeriaknak legalább ott a Kaszpi – tenger.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  14. Az ország esze… Tanulságos…
    http://444.hu/2013/10/11/orban-londoni-latogatasanak-5-legcukibb-pillanata/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. bumburi
    2013. október 11. péntek
    16:04

    Jópofa videók, ez tényleg nem normális, tiszta égés, kezet nyújt az ajtónyitogatónak, azt sem tudja hol van, kikkel találkozik.
    .
    Az állandó szájnyalogatása, hát lehet, hogy Cameront akarta nyalogatni. Talán jobb lenne ha mindig egy fagyival a kezében közlekedne, és amikor rájön a nyalogatógörcs gyorsan a szája elé kapja a fagyit akkor nem olyan feltűnő. Nem tudom, vagy démon, vagy szexi gondolatok gyötrik, de tényleg olyan mint egy kígyó azok szokták nyújtogatni a nyelvüket, azzal szagolnak, lehet, hogy ő is szaglóhámot növesztett a nyelvére.
    .
    De emlékeztet Louis de Funesra is főleg az amikor Cameronnal kezet fog és idiótán grimaszol, az egész tiszta Funes. Mintha Funes megcsinálta volna az ő paródiáját. Nagy égés nekünk ez a falusi kisember.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  16. Tényleg van hasonlatosság Louis de Funessal!
    A kép érzékletes de ide teszek egy linket, hogy tájékozódj megbomlott elméjéről… Munka, kereszténység… Ajvé! Ha Ő mondja…
    http://hvg.hu/itthon/20131011_Orban_keresztenyseg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  17. @bumburi,

    Ha így folytatja nekem lesz igazam és egyszer kiereszt valami förtelmes baromságot magából nyilvános helyen, vagy végletesen rosszul kombinál majd, de szerintem már túlment azon a ponton ahol lehet rajta segíteni. Remélem sokat citálják nyilvánosság elé, minél gyakrabban annál hamarabb kiborul a bili, hogy milyen állapotban van a pasas.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  18. Egy percig sem kételkedek, hogy Orbán sokkal pontosabban fogja tudni az eredményeket a választások előtt egy nappal. Kezdő ez az Aliyev.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  19. Offolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    http://mandiner.hu/cikk/20131011_gyurcsany_ferenc_ugye_te_is_igy_emlekszel_gabor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. na jó, először győzött, aztán megszavazták a %-ot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  21. Eagle
    2013. október 11. péntek
    13:52
    *
    Mi, (én)szóltunk. Mit szóltunk, üvöltöttünk. :((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. Funès legalább vicces volt, a nagyvezír csak annak gondolja magát olykor…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. Tolvaj-rabló-gyilkosok egymás között….Melyikük jut előbb Kadhafi sorsára???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. Barátaim, nem fogjátok kitalálni, ki az a kampányguru, aki Aliyevnek (is) dolgozik! Úgy hívják, hogy Arthur Finckelstein…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos