Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bajnai pártja koalícióra lépne a Fidesszel 2013. szeptember 14. szombat 22:22

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bajnai pártja koalícióra lépne a Fidesszel

Budapest – Szigetvári Viktor, az Együtt-PM szövetség társelnöke kijelentette, hogy baloldali győzelem esetén nem az Orbán-rendszer eltörlésére vállalkoznak, hanem javaslatot tesznek Orbánnak a kétharmados törvények megváltoztatására, a rendszer felpuhítására. Szeretnék megkérni a rókát, hogy ne egyen több tyúkot, és ezt azért tartják visszautasíthatatlan ajánlatnak, mert ellenkező esetben egy előrehozott választást írnának ki. Emögött azonban már annak a terve sejlik fel, hogy az új választási eredmények ismeretében, akár nagykoalíciót is köthessenek Orbánnal.

Az MSZP hátán és Bajnai Gordont felhasználva jutna a hatalomba Szigetvári Viktor, hogy utána a baloldal nevében elárulja a demokrácia, a jogállam és a köztársaság eszméjét, és Orbánnal egy látszategyezség keretében kiegyezve kvázi nagykoalíciót kössön azokkal, akik katolikus ideológiai államra cserélték a liberális jogállamot, és fasiszta diktatúra alapjait vetették meg. Szigetvári jó katolikus egyházi diákként, magát konzervatívnak vallva ad tanácsokat a baloldalnak, és kihasználva Bajnai Gordon gyengeségét és népszerűségét, a baloldalt a katolikus egyházat kiszolgáló bűnözők, Orbán és Simicska maffiája kezébe adná.

Azt nem lehet tudni, hogy az MSZP-nek hasonló tervei vannak-e, és Orbán Viktorral való megegyezés keretében kívánják-e “visszaállítani” a demokráciát. Mit szólnak ahhoz, hogy a valódi párt, szervezet és tömegtámogatás nélküli Együtt-PM társelnöke a baloldal győzelme esetére milyen programot kínál, egyáltalán: ők adnak programot? A baloldalnak nincs esélye a győzelemre, de ha bármilyen eredményt ér el, az az MSZP törzsszavazóinak lesz köszönhető. De a baloldalnak az a Szigetvári ad programot, aki a jobboldal narratívája alapján értelmezi az elmúlt tíz évet? Vajon tudják-e az MSZP és a baloldal szavazói, hogy aki az MSZP-re és szövetségesére szavaz, az az Orbánnal való kiegyezésre szavaz? Vajon az MSZP politikája megegyezik-e Szigetvári programjával?

Ha nem, akkor ez a két párt hogyan indulhat közös választási szövetségben? Mi szükség van ezekre az összefogásról szóló hazudozásokra? Ha ilyen tervei vannak Bajnai pártjának, akkor miért engedi az MSZP, hogy az ő hátán másszanak be a parlamentbe? Miért nem méretik meg külön magukat ezzel a programmal? Miért nem indul Szigetvári egyedül a választásokon, jobbján az orránál fogva vezetett, minden karakterét elveszített Bajnaival?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (26 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +43 ( 51 szavazatból)
Bajnai pártja koalícióra lépne a Fidesszel, 4.7 out of 5 based on 26 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

38 Reader’s Comments

  1. VOTETADÁÁÁÁÁÁ!!!!!
    Igaza volt Bartus úrnak: nincs (igazi) ellenzék! Itt a bizonyíték.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  2. Itt tényleg nem szabad szavazni menni. Nem mintha eddig másképp gondoltam volna…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (27 szavazatból)
  3. Majd megkérik orbánt, hogy az ő segítségével számolják fel a klerikál-fasiszta rendszert, amit kiépített magának.
    Ezek normálisak?
    Itt nincs más lehetőség, csak a bojkott!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (28 szavazatból)
  4. Szerintem ez egy baromság. Jönnek az összeesküvéselméletek, csak úgy “magyarosan”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (31 szavazatból)
  5. Csak nezzen mar ra valaki erre a rakas szarra a fenykepen!

    No komment!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  6. Ennek is van történelmi előzménye: az ál-szociáldemokrata MSZP és a devizahiteles yuppie, meg a jó katolikus által fémjelzett E2014-PM nevű jobboldali formáció a húszas évekbeli Bethlen-Peyer paktum szellemisége alapján kollaborál a fasizmussal, számolja fel a demokratikus ellenzékiséget. Ebben az országban csak az ilyenek érvényesülésének vannak történelmileg erős hagyományai.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  7. Ha az a rákos burjánzás, az a métely ami Magyarország maga, illetve ami Magyarországon történik átlépi az országhatárokat mi fog történni Európával?
    Meddig lokalizálható még?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  8. Ki írta ezt a nagyon nagyon ostoba elemzést? A közönséges hozzászólások némelyikéről nem is beszélve.
    Hihetetlen,hogy mennyien vannak balga honfitársaim. Már csodálkozni sem tudok.
    Eddig vitatkoztam avval a megállapítással, hogy kis hazánk nem az IQ bajnokok tárháza, de, hogy ennek az ellenkezője igaz, csak most kezd derengeni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -15 (45 szavazatból)
  9. butatojas
    2013. szeptember 15. vasárnap
    00:46

    És ugyancsak döbbenetes, hogy az AN megjelenő ” ostoba elemzések ” és előrejelzések közül az idő múlásával mennyi beigazolódott már.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  10. Naa.egy ujabb okostojás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  11. Mesterházy azt mondja, hogy megállapodtak az E 2014-el mindenről, így a demokrácia visszaállítás mikéntjéről is gondolom. Elég beszédesek ezek a nyilatkozatok. Mesterházyit nem csak házilag vezetik meg, hanem megállapodásilag is. A túlfejlett ovis meg nem veszi észre.Szerintem ezért nem is amortizálják a fideszes szóvivők Mesterházy ténykedését.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  12. Tegnap voltam a Szabadság hídon és nem értettem, hogy Gyurcsány miért beszél arról, hogy nem lehet koalíciót kötni a Fidesszel. Hát ki az a hülye akinek ez eszébe jutna?! Most már tudom a megfejtést: Szigetvári Viktor.
    |
    Meddig lehet ezt a hülyeséget fokozni? Mondjuk Szigetvári megszavazná 0rbán rendeleti kormányzását, bármilyen engedményért, amit az 0rbán rezsim aztán úgyis visszavesz? Nem látta már elég sokszor, hogy 0rbán minden egyezséget csak addig tart be amíg az neki jó? Hová tűntek a kisgazdák? Hová tnt az MDF? Életben maradt-e e bárki aki 0rbánnal egyezséget kötött?
    |
    Dupla pont jár Bartus Lászlónak, aki tulajdonképpen semmi mást nem csinál, csak a valóságot írja le. (Nálam Gyurcsánynak is van egy pontja, mert tavaly Bajnai okt.23-iai beszéde _előtt_ azt mondta, hogy Bajnai nem jó színpadra áll fel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (44 szavazatból)
  13. butatojás, nekem is pont ez a véleményem, amikor elolvastalak! gondolom van viszonyitási pontod, mihez képest is vagyunk mi bornyasztóan közönségesek?
    a cikk cimét olvasva nem hittem a szememnek, ez nem lehet igaz!
    ezek nem elszámoltatni akarnak, hanem szövetkezni? uristen, hova süllyedtek, van még lejjebb??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  14. Kizárt, hogy Bajnai és Mesterházy nem tárgyaltak a választás utáni teendőkről. Akkor pedig el kellett hogy hangozzon Szigetvári ötlete a Firdesszel való nagy kiegyezésről. Ha Szigetvári TÁRSELNÖK ma mer erről beszélni, akkor egyrészt láthatóan ez a senki viszi a prímet a jólnevelten háttérbe húzódó Bajnai helyett, másrészt Mesterházynak semmi kifogása ez ellen a gazemberség ellen. Amúgy is évtizedes hagyománya van a radar alatti Fidesz-Mszp együttműködésnek. Fogadnék, hogy Szigetvári tartótisztjét Orbánnak hívják.
    NAMÁRMOST:
    Ha Gyurcsány ennek ellenére együtt akar működni ezekkel, akkor később — amikor hátba döfik — nem mondhatja, hogy elárulták. Mert az már rég és több menetben megtörtént. Elárulták az MSZP-E14 megállapodással, a tárgyalásokról való kirúgásával, és most a Fidesz előre történő támogatásával. És Szigetvári garantáltan már most nyalja a talpát a valószínű győztesnek és adja neki az infót a baloldal stratégiájáról, belső ügyeiről, gyengeségeiről. Ideális szövetséges, nem?
    .
    Márpedig ha
    - Orbán egy kanál vízben meg tudná fojtani Gyurcsányt
    - Mesterházy tálcán kínálta Gy. fejét Orbánnak, amikor a DK kivált, és most is kirúgta
    - Bajnai asztalhoz sem kívánt vele ülni
    - tehát mindkettő halálos riválisának tekinti a harmadikat
    akkor, mondjátok, feleim, lehet még ebből igaz szerelem Mesterházyék és Gyurcsány között? És ha netán eljátsszák, mert *mindenáron* együtt kell működni (micsoda baromság), mit gondoltok, hány hét, amíg a győztes Orbán ezzel a két árulóval karöltve kinyírja Gyurcsányt?
    A DK-nak ezt a hírt kéne propagálnia ezerrel, akár fizetett hidetésekben is.
    És azonnal megszüntetni a kapcsolatot mindenkivel, aki egy Orbánnal való kiegyezésre játszik.
    Szigetvári Orbán embere.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (39 szavazatból)
  15. Még csak annyit, hogy
    Gyakori érv, hogy lám, az amerikaiak és a szovjetek is összefogtak Hitler ellen, teház az ördöggel is szövetkezni kell a gonosz hatalom megdöntésére.
    Az ezzel érvelők csak egyet ne felejtsenek el: Sztálinban fel sem merült, hogy kiegyezzen Hitlerrel.
    Tehát együtt *kell* működni mindenkivel a közös célért, de TILOS EGYÜTTMŰKÖDNI azokkal, akik az állítólag közös célt már jóelőre elárulják. NINCS KÖZÖS CÉL.
    Az ilyen taknyoknak szemétdombon a helyük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  16. Tegnap a “Nem a jobb- és baloldal küzdelméről szól a választás” cikknél pont erről beszéltem és idéztem PuPu kolléga velős megállapítását erről a visszautasíthatatlan ajánlatról ÍGÉRETEK című írásában. Idézet:”…ha nyerünk, akkor majd jól megkeressük vele a kiegyezést, meg majd játszunk vele medvést: mi kinyaljuk a seggét, ő meg brummog hozzá!” Vagyis , ha nem sikerül 2/3-al megnyerni a választást, akkor medvéset járszunk orbánnal. Inkább ezt a megoldást választják egy tisztességes összefogás helyett a demokratikus erőkkel, benne Gyurcsánnyal. Szörnyű és elképesztő baromság, plusz aljasság, hogy ezért is Gyurcsány a hibás. Ez a helyzet azt jelenti, hogy Gyurcsányra hárul az a munka, hogy a szóbajöhető demokratikus többi párttal és egyébb szervezettel (pl szakszervezetek) szövetséget kössön és majd az mszp és az e14 kuncsorogjon nála néhány helyért 2-3 politikusának. De szerintem ha ez így megy tovább, az e-14 el fog sorvadni és akkor mire túráztatják magukat? Már most is felére összeestek a tavalyi támogatottságukhoz kéepest, mint a puding.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  17. Nácikkal és országrombolókkal nem egyezkedünk ,hajrá Gyurcsány …………………Vicces egy választás lesz jövőre ,alig bírjuk majd vissza tartani a röhögést ,persze csak kínunkban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  18. Teljes mértékben egyetértek a cikkben foglaltakkal. A nagy átverés nem a fülkeforradalmárok, hanem az MSZP-Eggyütt-PM részéről van készülőben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  19. Hogy lehet egyszerre megörizni a teljhatalmat és a demokrácia látszatát? Meg kell szerezni az ellenzék vezetöit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  20. LÁTOMÁS: 2014 április: Budapesten a Parlament körül, a nagyobb csomópontokban, vidéken a városok központjában emberek állnak táblákkal: “BOYKOTT” vagy “NEM VESZEK RÉSZT A SZENNYBEN” és NE SZAVAZZ; MERT ÁTVERTEK”. -
    -
    Nincsenek sokan, és el is viszik öket, de újak jönnek, egy páran, máshová állnak, itt-ott feltünnek…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  21. Az előző vízió eszembe juttatta egy pár napja gondoltakat csak kicsit másképp. Bár lehet, hogy a bojkott valóban elképzelhető, de kis hazánkban azon túl, hogy nem vezetne eredményre, csak OV-t erősítené meg, ami nagyon nem kívánatos. Egyébként a napokban elgondolkodtam, és kicsit kihallatszott, és most ismét kiíródott belőlem.
    -ha GyF és a DK meghirdetné, hogy a 2014-es választásra csak egy-két dologban kell megállapodni: 1./ El kell zavarni a jelenlegi kormányt, ennek kell alárendelni a választási együttműködést. 2./ Az új parlament első törvényeként a választási törvényt kellene átírni és meghatározott időn belül kiírni a kétfordulós választást. Akkor már megméretkezhetnek a pártok a valós támogatottság megállapítása érdekében.
    És az új parlament az alaptörvény helyett újra Alkotmányozna, törekedve az állam és az egyház szétválasztására, a Köztársaság és a demokrácia helyreállítására. Ezért hajrá DK, hajrá Gy.F.
    / Aztán felébredtem, mert rájöttem, hogy ébren álmodozok./

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  22. Angolul ezt úgy fogalmaznák meg az újságok: Szigetvári reaches new low….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Eldrad 2o13.o9.14.22.47

    +++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  24. Szigetvári létezése a figyelmeztetés, hogy nem szabad szavazni!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  25. Csányi Sándor, Soros György – Puch László – Simicska Lajos
    együtt – mszp – fideSS
    Nesze neked összefogás 2014!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  26. Szavazni kell.
    Azokat kell bojkotalni akik legitimizalni akarjak a Fasizsta Rezsimet.
    Arra kell szavazni aki elszamoltaja a Polgari Bünszövetseget, oligarhakat, gazdasagi maffiat es Rendvedemi erök, Igazsagszolgatatas tisztviselöit hatalommal valo visszaelesert ,mert politkai megredelesre cselekdtek .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  27. Nagyon féltem Gyurcsányt és a DK-sokat, köztük az igen bátor, harcos Vadai Ágnest! Mivel kiderült, hogy már csak egyedül rájuk lehet számítani Orbán leváltásában, bármire képesek lesznek Orbánék, hogy eltüntessék őket a totális diktatúra kiépítéséhez vezető rövidke útból. Orbán tegnap elszólta magát: már csak a 2014-es választásokig kell küszködnie az ellenzékkel, utána nem lesz szükség ilyesmire… Ebben a mondatban az egész sötét jövő benne van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  28. Lépjenek koalícióra. Alig várom, amikor Orbán bemutatja ex-libás ellenfelét, mint legújabb partnerét, akivel együtt repülnek majd a sólyommal. Ha ezt Szigetvári keresztülviszi, az szép mutatvány lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Ehhez jön még Kónya Péter:

    http://hvg.hu/itthon/20130915_Konya_gyurcsanyrol

    Valaki fogadjon örökbe Ausztráliában! Kérem! :((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. Elképzelem, ahogy a 2014-ben frissen megalakult e14-msp kormány vezetője vagy Attila vagy a Gordon Megkéri a maffiaállam keresztapját, persze ha el tudják csipni azt a pillanatát amikor jobb dolga híjján benéz a parlamentbe, hogy legyen szíves megengedni a frissen nyert kormányerőknek, hogy lebonthassák fáradtságos munkával kiépített kis diktatúráját.
    Ezen nem csak a kis zsebdiktátor, felcsúti keresztapa törne ki hangos röhögésbe, hanem az egész fideSS frakció, a köztársasági elnök, az ügyész, a főbíró, a média hatóság elnöke és minden hatalmi ág vezetője.
    Gordon Te nem hallottad még azokat a zorbántól, hogy el kell pusztítania az ellenfeleit, egyszer kell nyerni, de akkor nagyon meg a legújabb, hogy rendeleti kormányzás kell.
    Hiába leszel miniszterelnök, nem lesz parlament ahol elmond ezt a blődséget amit kitaláltál.
    Ezek nem azok a kissrácok a játszótérről akik elvették a pettyes labdád, ezek kő kemény, hatalom éhes állatok, akiknek minden vagyonuk a hatalomtól és a keresztapától van.
    Ha ez a nagy terved velük, feleslegesen jöttél a közéletbe, jobb ha minnél előbb le is lépsz és vidd magaddal a slepjeid meg az mszp-t is.
    Ma Magyarországon egy hapsi van és egy közösség akik eltudják kergetni a keresztapát és maffiaálamát.
    Ez a Gyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció (DK).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  31. Nem tudom, hogy mi lesz 2014ben,de nagyon vilagos, hogy a baloldal (mesterhazi, bajnai )nem akarnak nyerni, ok csak bejutni akarnak. Mint a kutya a bolhat bevisznek olyanokat is, akikrol azt sem tudtuk, hogy letezik, mert ha ezek kormanyoznanak, akkor is sokan menedekjogot kernenek nyugaton. Olyan osszefogas kellene, amelyik egyertelmuen Gyurcsanyeket hozna helyzetbe, hogy ne tudjanak meg koalicit sem letrehozni. De hogyan lehet ezt megcsinalni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  32. bruckenbacker kapitány

    Pontos, pengeéles és fájdalmas. Mint az Unió eső fasiszta állama cikk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  33. bruckenbacker kapitány

    Barnabás
    2013. szeptember 15. vasárnap
    22:02

    Igen, igen, IGEN!!!!
    Lesz-e ereje támogatotttsága?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. bruckenbacker kapitány

    http://vaol.hu/hirek/velem-ez-megtortenhet-1563960

    Diktatúra, demokratúra. Ez a kis dolog korkép és kórkép.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. “A rendezvényen az Együtt-PM politikusai és szimpatizánsai alkották a közönséget. Bajnai Gordon a legnagyobb tapsot akkor kapta, amikor az utolsó kérdésre, arra, hogy egy év múlva ilyenkor mit fog csinálni, úgy válaszolt: segít Orbán Viktornak bepakolni, bedobozolni az irodai holmiját.”
    2013.06.15. http://www.hirado.hu/Hirek/2013/06/15/17/Bajnai_csak_akkor_lesz_kormanyvaltas_ha_garantalt_a.aspx

    Mesterházy A: “Ha az MSZP továbbra is teszi a dolgát a baloldali szavazókért, az Együtt 2014 pedig meg tudja nyerni a liberális, konzervatív és bizonytalan választókat, akkor jól kiegészíthetik egymást, és el lehet zavarni ezt a kormányt” – mondta.
    http://index.hu/belfold/2012/11/09/mesterhazy_az_mszp_nelkul_nem_lesz_kormanyvaltas/

    És akkor jött a (na nem a Tenkes kapitánya hanem ) – Szigetvári Viktor, aki átírja a forgatókönyvet, és javaslattétel, meg kérés lesz az elképzelése szerint …
    Politikai bunda?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. Javaslatot ! E a magyar politikusok mind hulyek, vagy csak ez ? Nem azert fog rajuk szavazni senki hogy javaslatot tegyenek hanem hogy eltoroljek az a sz@rt amit a fidesz + a jobb (meg a bal is) az orszagra zuditott. A hulye politikus meg mindig a regi reflexekbol gondolkozik es nem vesz eszre hogy az O feladata az hogy szolgalja az ORSZAG erdekeit es dolgozzon ne pedig uralkodjon. Egyertelmu hogy ennek a szerencsetlennek pontosan megfelel a mai rendszer csak O is szerepet akar kapni.
    Egyetlen kiut ha mindent uj tiszta alapra helyeznek, mert erre a perverz elferdult okadekra amit eddig hasznaltak csak tragya dombot lehet hordani (sokan persze azt hiszik hogy epitik, pedig csak hordjak a “dombot”)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. Szavazni kell! Muszály elmenni, és a DK-ra szavazni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. Ezt a kormányt még a választások előtt kell elzavarni. Ebben az országban a választás már most bunda!
    Ha ezt nem látják,…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos