Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyámság alá helyeznék Magyarországot 2013. május 8. szerda 6:25 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(96)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyámság alá helyeznék Magyarországot

Budapest – Földindulást okozott a Fidesz köreiben Rui Tavares jelentéstevő előterjesztése. Szerintük a portugál politikus gyámság alá helyezné Magyarországot, és a jelentése sértő Magyarországra nézve.

A Fidesz politikusai nem először azonosítják az országot saját magukkal, ezúttal is az ország és a magyar emberek elleni támadásról beszélnek, miközben nyilvánvaló, hogy Orbán diktatórikus módszerei azok, a magyar emberek számára kártékony eszement szabadságharc az, amelyet Európában mem hajlandók elfogadni.

Mi jobb híján egy régi dakota mondást tudunk a Fidesz felháborodott politikusainak a figyelmébe ajánlani: ne a tükörben keresd a hibát, ha ronda, gonosz, bibircsókos arc néz rád vissza.

És még valami: nem szeretjük az összeesküvés-elméleteket, de a mostani, minden korábbinál keményebb és elmarasztalóbb bírálat fényében érthető, hogy mi a baj mostanában a portugálokkal, s miért akarja Orbán Tarlós főpolgármester segedelmével elvenni a portugál tulajdonban lévő épületet.

Ami biztos: Gál Kinga, a magyar néppárti EP-delegáció tagja az EP állampolgári jogi, belügyi és igazságügyi bizottságának (LIBE) brüsszeli ülése előtt teljesen kibukott, a televíziós interjúban látszott rajta a megrendülés. Kereste a szavakat, de nem nagyon találta, annyit azonban végül sikerült közölnie: szerintük a szokatlanul terjedelmes – 31 oldalas – dokumentum hangvétele kifejezetten sértő Magyarországra nézve.

Gál Kinga szerint a jelentéstevő lényegében azt követeli, hogy a magyar kormányoldal vonjon vissza mindent, ami Magyarországon az alkotmányosság tekintetében 2010 óta történt.

“Ezzel a jelentéssel egyértelműen elkezdődött a választási kampány, és annak a legdurvább politikai formáját láthatjuk” – jegyezte meg.

A fideszes EP-képviselők közleményt is kiadtak, amelyben “Magyarország alkotmányos gyarmatosítására irányuló kísérletnek”, illetve “precedens nélküli, balliberális politikai ultimátumnak” bélyegezték a Tavares-előterjesztést, amely szerintük “direkt utasításokat ad a magyar polgárok által választott Országgyűlés részére, az országot pedig tulajdonképpen nemzetközi gyámság alá helyezné”.

A magyar néppárti képviselőcsoport “elutasítja a Magyarországgal szembeni igazságtalan eljárást és a vele szemben alkalmazott kettős mércét. A dokumentum olyan elemeket kér számon a magyar Országgyűlésen, amelyeket más országoktól az Európai Parlament nem követel meg” – olvasható a közleményben.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (17 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +25 ( 27 szavazatból)
Gyámság alá helyeznék Magyarországot, 5.0 out of 5 based on 17 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(96)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

96 Reader’s Comments

  1. “Ne a tükröt átkozd, ha a képed ferde!” – így szól Gogol A revizor című darabjának mottója. Ezt ajánlom minden szabadságharcos figyelmébe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  2. Nem gyámság kellene, hanem állandó orvosi felügyelet akinek szükséges.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  3. Ez is azt bizonyítja, segítene Európa, ha a Viktátornak lenne valódi ellenzéke !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  4. Gál Kinga szerint sértő Magyarországra nézve. Miért nem kérdezik meg az embereket hogy sértő e nekik?
    Pillanatok alatt rájönne, hogy a magyar nép is sértőnek találja minden intézkedésüket.Mi is megrendültünk, és talpra sem tudunk állni a megrendültségtől!
    Egyébként meg az Európai Néppárt úgy is meg fogja vétózni Tavares ajánlásait, mert szükségük van a fideszre,így ők a legnagyobb párt az EP-ben.
    Ingyencirkusz, aminek a vesztese CSAK az ország lehet.Az meg cseppet sem számít a fidesznek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  5. Kecskeméti Károly

    Ilyenkor kellene egy teljesen független, kiváló szakemberekkel dolgozó közszolgálati média. Mivel a kormányzat, a többi ellenőrző szervezettel együtt ezt is szolgálójává szervezte át, a csak a jobboldali sajtót figyelő hívek fals tájékozottsága konzerválódik. A valóban szabad, korrekt választási törvényen kívül ezért kellett volna csatlakozási feltételként előírni egy, a BBC mintájára felépített független televízió és rádió engedélyezését. Most is látható, ennek hiányában orbánék hazudozásai zavartalanul fertőznek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  6. A képét nézve….mást nem is mondhatnak.
    De, a baj csak az, hogy ez a látvány a magyarokat nem zavarja és akkor mit lehet tenni?
    Gyámság alá lehet venni, mert ilyen módszerekkel nem lehet vezetni egy országot abban a szövetségben, amibe beléptünk és vállaltuk a feltételeket, melynek megfelelt az akkori Alkotmányunk.
    Ha a párttársai nem látják a fától az erdőt – milyen országvezetők – akik képesek még ezek után is arról beszélni, hogy mindenki hülye, akik szembe jönnek az autópályán….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  7. Az a nagyon nagy baj, hogy az MSZP sem veszi észre, hogy ovi bandája magyarság alatt csak a pereputtyot értik és ha az MSZP is azt mondja, hogy az EU ne bántsa a magyarokat, akkor az EU megkeveredik, mert nem látja a distinkciót!!!
    :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  8. Akkor most kiírja, hogy: TOVARES KONYEC?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  9. A sok hazugsag idevezet!! Nem lehet ‘palira’ venni az embereket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  10. Úgy látszik, ez az ország arra teremtett, hogy megmutassa a Európának, hogy
    .
    ………………………………………….ÍGY NE
    .
    ………………………..Legalább valamire jók vagyunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  11. Az elmebetegségeknek van egy olyan szintje amikor gyámság alá kell venni a pácienst. A következő fokozat a zárt osztály.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  12. Gál Kinga csak azért nem találta a szavakat mert még nem jutott el hozzá a vezér gondolata, mert a saját gondolatok megártanak a péztácának !!!!!!!!!!!!!!!
    A gyámságot a felsővezetésnek orvosi felügyelettel kell adni, az is segítség lenne :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  13. Na akkor rajta!
    Lássuk azt a “gyámságot”! Persze ahogy másból, ebből sem lesz semmi, mert a néppárti képviselők zsigerből elutasítják az intézkedést, ezért nincs sok esélye az orbán elleni kemény fellépésnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  14. Még egy Dakota közmondás .
    Aki fordítva ül a lovon, annak a lósz@r szagot az old spice sem nyomja el :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  15. Teremto

    Már hogyne lehetne. Még a zsidó villágkongresszust is simán hülyének lehet nézni. Lauder a lehető legtöbbet ártott. Ha orbán két nappal előtte egy izraeli lapnak ( Amit a békemenetesek nem olvasnak!!!!!!) ” adott interjúban elhatárolódik a jobbiktól ,de azt a kongresszuson SZÁNDÉKOSAN nem teszi
    meg ( gondolva a szavazóira) ez az igazi pávatánc. Ezek a hülye (igenis)
    ,kollaboráns zsidók meg még segitenek is neki. Arról nem is beszélve ,hogy semmi konkrétumot nem mondott. bayer, wass, Mr. tormay,horthy ,nyirő marad úgy ahogy van. Ezek után legszivesebben én is mondanák egy -két antiszemita mondatot. Szilvan Shalom miniszter úr meg találjon vissza az egyik egyenesági ősébe, hogy finoman fogalmazzak.Én biztos ,hogy másképp állok hozzájuk EZEK UTÁN. Tehát ,ha ezen a szellemi szinten lévő embereket igy meg lehet vezetni ,akkor mit várjunk el Sajóbábony külsőn. Elkeseritő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  16. Még ha netán bár elkésve is pozitív fejlemények következnek akkor is van egy “apró” bökkenő.Gazdaságostól, jogállamiságosságtól újra kell építeni Magyarországot. Ki fogja vállalni ezt a mérhetetlen nehéz feladatot, ki az akinek megvan a kellő határozottsága, szakértelme hozzá?
    A néppárti képviselőknek üdvözletem küldöm,!Megmutatták miként lehet sunyin támogatni Európában egy diktatúra kiépülését!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  17. Szerintem Gál Kinga asszonyság rosszul képviseli Magyarország és a benneélő emberek érdekeit.Ezt a megnyilvánulása ékesen bizonyitja.Az asszonyság rosszul itéli meg a dolgot-a jelntés tartalmát-,mert a jelentés hangvétele nem “a magyarokra sértő”,hanem azokra,akik vezetik az országot és akik készitették azt a förmedvényt,amely a birált aláesett.Szerintem inkább szomoru Magyariországra és a tiszteséges megyar emberek számára az a megitélés,amelyet a dokumentum tartalmaz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  18. Azért elég sokat kell ferdíteni a valóságon, hogy annak látsszék, aminek szeretnék.
    .
    Egy normális ember így látja:
    Az EU nehezen, lassan, nagyon nem akarva, de végül rászánta magát arra, hogy röntgenképet készítsen Magyarországról. (Sokáig várt vele, és addig is dőlt az EU-s támogatás az országba — ha nem dőlt volna, az eddigi hazai fejsztések legalább 90%-a nem lett volna lehetséges.) Az EU egy szakmailag elismert tisztviselője, Rui Tavares jelentéstevő a rólunk szóló híradások, összegzések, vélemények és saját szakértelme alapján megírja a jelentését. A jelentés a tényeket tükrözi, különben Rui Tavares megnézhetné magát mind szakmailag, mind politikailag. A tények pedig azt mutatják, hogy Magyarország hátat fordított a korábban általa is vállalt európai értékeknek, és kezd veszélyessé válni.
    .
    A Fidesz így látja:
    A Magyarországgal szemben elfogult, állandóan minket piszkáló EU már megint (még mindig) rajtunk lovagol. Egy EU-s csinovnyik (Rui Tavares jelentéstevő) leül az íróasztalához. A rólunk szóló híradások, összegzések, vélemények közül kiválogatja a balliberális (kéretik szitokszóként olvasni) média és szakértők írásait, és ezek alapján megírja a velünk szemben elfogult, igazságtalan, vívmányainkat semmibe vevő jelentését. A jelentés elferdíti és meghamisítja a tényeket. Európa (az igazi, mert abból is kettő van) igazi értékeit nem Európa, hanem mi képviseljük. Az EU tehát bármikor, bármiért tetszése szerint büntetheti és bünteti is Magyarországot, mert neki a tények, a sikereink nem számítanak, csak az, hogy ártson nekünk. Hát kell ez nekünk?
    .
    Valaki itt gonosz és elmeháborodott. Orbán szerint a világ az.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  19. Tavly októberben a Tárkinál az MSZP 2% ponttal megközelitette a fideszt
    16- ill. 18%. Most 13 ill. 29%!!!!. Ez alapvetően két dolora vezethető vissza, és véleményem szerint ennek semmi köze a rezsicsökkentési bohóckodáshoz és egyáltalán a fideszhez. Két oka van.
    1. Megfigyelhető ,hogy mióta Bajnai szinre lépett ez a tendencia napról -napra erősödik
    a. Az együtt 2014 ellenzéki egységet elutasitó politikája , állandó taktikázása
    Ezzel nem ,azzal sem ,ha igen akkor nem most ,majd, két hónap múlva ,nyár végén,ekkor ,akkor de csak igy ,meg úgy……. Ez borzasztó
    b az együtt 2014 szerint magyarországon azért demokrácia van ,orbán nem diktátor( hát persze nem egy bokassa vagy idi amin ,de hát könyörgöm nem közép.afrikában vagyunk,hanem az EU -ban. Mihez képest demokrácia ? ,mondjuk Ausztriához képest?)
    b. A mai rendszer bűneinek bagatelizálása, relativizálása a 2010 előtti állapotok állandó ,szándékos és indokolatlan leminősitésével arról nem is beszélve ,hogy Bajnai SAJÁT MÚLTJÁT hitelteleniti!!!!!!! A 2005 népszavazás ill a 2006 csürhe invázió teljesen hibás és HAZUG utó -értelmezgetése. Az “egyik kutya, másik eb ,azok se különbek “szerű hozzáállás erősitése.
    c Nemzetközi fórumokon (Brüsszelben ) kiállás a kormány (IGEN ,a kormány)
    és nem pedig Magyarország mellett.
    d. Semmi erőt nem sugároznak ,Bajnai csak határozatlanul motyog ,makog árad belőle a tetyefoszaság + a társai abszolúte nem szimpatikus emberek
    ( Ő az!) Pl: szigetvári ,juhász, kónya meg hogy is fogalmazzak finoman, hát kissé túl földszintes.
    2.
    Az mszp óriási hibájának tartom a kolozsvári zarándoklatot, nem beszélve arról ,hogy Mesterházynak ehhez nem volt felhatalmazása ( az akkori szavazóiktól)
    Belesétáltak a rezsikamu csapdába,amely terület en ( populista ,demagóg parasztvakitás) a fidesz verhetetlen!!! Ez óriási elvi és taktikai hiba!!!!
    Teljesen téves az a felfogás ( ahogy Bajnaiéknál is),hogy ha kiállnak orbánék mellett ,az Magyarország érdeke.
    Mindezek alapján ,amit a két fő ellenzéki párttal kapcsolatban elmondtam ,ez vezetett a fidesz ilyen váratlan megerősödéséhez. Az ellenzéki választók igenis csalódottak ,el vannak keseredve, reményvesztettek és részben ezért nőtt a passzivitás is. Mindezért elsősorban Bajnai , másodsorban Mesterházy személyesen felelős. Talán egyedül Gyurcsány csinálja azt ,ami a dolga.
    Nem a fidesz a jó ,hanem az ellenzék KATASZTRÓFÁLIS!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  20. Nem csak a fakalaptörvényüket kell eltakarítani 2010-ig visszamenőleg, és helyreállítani az alkotmányosságot, hanem mind a 400 új törvényüket, melyeket egyéni módosító indítványokkal terjesztettek be, mindenféle hatástanulmány és egyeztetés nélkül, amivel szétverték az eddigi működő magyar jogállamot.
    Ezek a csótány fidesznyikek meg azt hazudják, hogy az országot támadják.
    Rohadék, gyáva hazaárulók!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  21. Barry1
    2013. május 8. szerda
    09:37
    Utólag GyF hibájának rovom fel a tavaly októberi gesztusát Bajnai felé, mert ezzel a DK szimpatizánsokat is megkeverte. Nem elég, ha GyF egyedül fogja fel az együtt jelentését. Ennél talán még az is sokkal jobb lett volna, ha Vadait felépíti a DK, mivel úgy gondolják, hogy van még idő az összefogásra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  22. “A dokumentum olyan elemeket kér számon a magyar Országgyűlésen, amelyeket más országoktól az Európai Parlament nem követel meg”
    Azért jóbarát, mert más országokban nem bontották le az alkotmányos rendet, nem szabadon cserélhető lapokból eszkábáltak alaptörvényt, nem alkotnak visszamenőleges hatályú törvényeket. De ha dakotásan jobban tetszik, nem kakálunk a vasárnapi asztalra, ha azt akarjuk, hogy szeressen a család.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  23. Barry1
    Tökéletes helyzetelemzés! Akár én is írhattam volna. :)
    Nade, mi a megoldás?! (természetesen a realitásokat figyelembe véve)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  24. gets 9:58

    Ebben igazad van, de hát a múlt heti lottószámokat én is tudom , pedig a jövő hetit kellene tudnom.
    Megmondom őszintén én is nagyon vártan Bajnai szinrelépését ( ezért nem is hibáztatom Gyurcsányt.) Álmomban sem gondoltam volna ,hogy ilyen béna lesz.
    Október óta egyetlen jó megmozdulása sem volt. Mewg ilyen ,izé dolgokkal jöm ,hogy ő jobbközép vagy mi ( észre sem veszi ,hog nálunk nem hogy jobbközép,hanem jobboldal sincs , soha nem is volt, az a néhány polgári vagy konzervativ csak erősiti a szabályt! Találkozott már bárki magyarországon olyan “jobboldalival” ,aki pár perc után ne kezdett volna ilyen-olyan szélsőjobbos dumát nyomni .? zsidók, cigányok, bankok ,multik ,globalizáció.,
    USA, ( most éppen európa a fő ellenség,) oláhok ,tótok trianon ,székely himnusz,…….. stb. Nem is folytatom. Na szóval ,ki az állat ,aki ennek a “jobbközépnek” ( más ugyanis nincs!!!) megnyerését ajálnja ennek a szerencsétlennek??,
    Egy dolgot kellett volna képviselnie mindenfajta megalkuvás nélkül.
    Azt ,hogy aki el akarja takaritani a jelenlegi rendszert és nem náci ,annak WELCOME!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  25. Barry1
    +++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. anonyme.

    Azért ,ha te irtad vona ,akkor picivel jobb lenne. Hogy mi a megoldás?. Szerintem
    semmi különlegeset nem kellene csinálni ,egyszerűen normálisnak lenni és NEVÉN NEVEZNI a dolgokat. A többit a fidesz és orbán simán elintézné. Egy dolgot kellene szem előtt tartani: Ha az emberek éreznék,hogy van remény ,rögtön aktivizálódnának. A reménytelenség (és a félelem)bénitóan hat . Ezért vagyok nagyon dühös néhány kommentelő társunkra, akik állandóan azt harsogják ,hogy orbán még 20 évig marad Lehet ,hogy igy lesz ,de akkor se terjesztem ,propagálom , ott van arra a nézőpont és a századvég, nem is kevés lóvéért.
    Nem kell ezt túlbonyolitani, ha az ellenzék tényleg akarná ,egy hónap alatt
    létre lehetne hozni egy ütűképes alternativát.

    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  27. Én még egy alapvető problémát látok, a kommunikáció hiányát.
    Liberálisként vallom, a sajtószabadság a demokrácia egyik legfőbb alappillére és el a kezekkel a pártoknak a médiáktól.
    Mindamellett realista is vagyok. Azt is látom, hogy ez már évtizedek óta nem működik Magyarországon. Egyrészt mert egyes pártok erőszakosan rátelepedtek a médiákra, másrészt mert a rendszerváltáskor megszaporodott orgánumoknál megjelentek a szakmailag jelentéktelen, ám erkölcstelenül törekvő bérnyaloncok.
    Ha az ellenzék választást akar nyerni mindenek előtt a médiákhoz való viszonyukat kell tisztázni, hiszen a jelenlegi felállásban csak a választók nagyon kis hányadához jut el mondanivalójuk.
    És itt a nagy kérdés, hogyan? Úgy ahogy a Fidesz csinálja, erőszakosan. Ha véletlenül megszólalási lehetőségük van, felejtsék el a milyen kérdésekkel lettek megbízva a mikrofonállványok, azt mondják el amit akarnak. Minél egyszerűbben, tőmondatokban. A magyar átlagválasztó csak ebből ért! Ezen felül, hangosan, félreérthetetlenül nevezzék meg, melyik írott vagy elektronikus média mikor hazudik, csúsztat, mikor hallgat agyon az ország számára lényeges információkat. Kockázat nélkül nincs győzelem, a magyar médiák mára már az egypárt gerinctelen kiszolgálói lettek. Ebben nincs kivétel, esetleg csak fokozatok. (na jó, megengedem, néhány újságírónál ma is többet jelent a szakmai tisztesség mint a megfelelni vágyás. ők fognak elsőként éhen halni)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  28. Mint írtam egyszer Orbán nagyon okosnak hiszi magát, az EUt szórakoztatja és elfoglalva tartja az úgynevezett szabadságharcával, azok meg vígan rágják a gumicsontot amit odadobott nekik, most rövid passzokkal kezdi az altatást amíg annyira összeszedi magát, hogy váratlanul begyújtsa a rakétáit. De szerintem elszámítja magát, nagyon nagy vihar gyűlik a feje felé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. “Gyámság alá helyeznék Magyarországot”
    .
    Végre egy jó ötlet. Az értelmesebb magyarok nevében nem kérni, hanem követelni kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  30. Anonyme

    Egy dologban nagyon nem értek egyet veled. A 2010 előtti és utáni világ
    bármilyen ,hangsúlyozom BÁRMILYEN egybe vagy összemosásával . Nem igaz ,hogy EGYFORMÁN telepedtek rá a médiákra. Sőt , már az eeemúútnyócban is
    a közmédia nyiltan jobbos volt. Kondor ,Medveczky, Dobos , Pállfy,…. stb
    Nem csipem ezt a liberális slendriánságot meg nem is igaz ,bár kétségtelenül jól hangzik. A baloldal nem ,hogy rátelepedett volna a (köz)
    médiára ,hanem odadobta a jobboldalnak és saját magán médiát se tudott létrehozni (mint hir tv, lánchid rádió.)
    Nem csak a média felület nagysága számit. Ma ,ebben avilágban az érdekes és fontos hirek képesek eljutni bárkihez. Megkérdezem tőled a ma használható média felületet hány % -ban használja (ki) jól az ellenzék. Nyugi ,ha pl a 168 óra olyan lenne ( sajnos már csaknem olvashatatlan) , százezrek kapkodnák ki egymás kezéből és rongyosra olvasnák. Tehát előbb legyen igazi tartalom ( szinte egyáltalán nincs) és ha a jelenlegi médiát már megtöltöttük vele ,akkor majd ráérünk újabb felületeket nyitni.
    Ezek a minuszolók ,érdekes milyen falkában járnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  31. És mégegyszer, Orbánt kell gyámság alá helyezni. Kísértetiesen emlékeztet Rosemary Kennedyre, akit gyámság alá helyeztek de kezelhetetlen mivolta miatt előbb lobotomizálták. Orbánt és valószínűleg Kövért is haladéktalanul lobotomizálni kell, itt más megoldás nincs, ezek élve is halva is veszélyesek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  32. csakigazatmondo

    .
    Te Barry1!

    bajnai szerény véleményem szerint még az általam alkalmazott definíciónál is rosszabb!
    egy kollaboráns gazember, egy kifejezetten gyenge jellem képe rajzolódik ki előttem. egy politikai analfabéta, egy kábítószeres barom, s egy orrát turkáló – nyilvánosan, s a találtakat helyben elfogyasztó, megevő – magamagát tényezőnek képzelő erőszakos törtető által befolyásuk alá vont szerencsétlen idióta áll Bajnai személyében.
    az ő “jó kormányzásának” mítosza nem egyéb, mint az, hogy megcsinálta amit a Gyurcsány mondott neki a háttérből irányítva, vagy leírta neki, esetleg egy palacsintasütővel beleverte a tökfejébe.
    most, hogy valamit a saját kútfejéből kellene csinálnia, valami hasznosat, hát minden kiderül, s mindenki derül, hogy az a kút milyen mély, és setét.
    .
    moderátor! NE töröld ki a definíciómat, mert SEMMI SÉRTŐ nincs benne, egyszerű tény, vélemény állítása.
    felhívom a figyelmedet Jaroslav Hasek örök érvényű művére, a Svejkre, melynek az első részhez írott utószavában megtalálható a trágár beszéddel, annak funkcionalitásával kapcsolatban a vélhetően legértelmesebb álláspont.
    én teljes mértékben osztom Hasek véleményét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  33. Majd megtudnák ha élnétek valamikor diktatúrába.A rokonom mesélte milyen borzasztó volt nekik a múlt diktatúrájában,hogy nem tudták Kádár szülinapját, nem tudták a családja hol nyaralt, hol költekezte, milyen brancsba fagyizott stb,… a mocskos diktatúra ezt mind eltakarta….ma már tudják a Magyarok még a szent misék helyét is…hát akkor mi a bajuk ???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  34. cskigazatmondó

    9:37 -kor leirtam ,hogy csak motyog ,makog ,tetyefosza és unszimpatikusak a sameszai.
    Valószinüleg igazad van abban ,hogy miniszterelnöksége alatt Gyurcsánynak köszönhetően mentek jól a dolgok ,szólóban meg csak ennyire képes.
    Nagyon sajnálom egyébként,én sokkal többre számitottam tőle .
    A legnagyobb bőne ,hogy megosztó politikát folytat , minek következtében a z októberi 2 % ról NYOLCSZOROSÁRA!!!!!! 16%-ra nőtt a különbség a fidesz és az MSZP között!! Ez kimagyarázhatatlan és megbocsáthatatlan.
    Meg ez a süket duma ,hogy Bajnai jobboldali!!! Hogy miiiiiiiiiii???
    Én meg eszkimó buddhista!!! Jézusom!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. eva

    De igenis tudtuk ,hogy pörköltet evett nokedlival ,méghozzá hokedlin!!!
    Az a nyomorult a körülményekhez képest (!!!!!) a lehető legtöbbet hozta ki az ország javára. Mig ez a nyomorult csak tönkretesz mindent. de nyugi ,nem nőnek a fák az égig!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  36. eva
    Hány éves vagy lelkem???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. bumburi . Eva csak ironizál!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. Éva Kedves!
    Nem szeretném tudni a születésnapját, nem vagyok kíváncsi arra sem, hogy hol nyaral. Magánügye. És főleg nem kívánom kötelezően ünnepelni.
    A szentmise idejét aki akarja tudja, és tudta régen is.
    Nyugalomban kívánok élni, azt szeretném, hogy a média a valóságról tájékoztasson, és mindegyik, ha azt nyitom ki.
    Ha bármilyen közérdekű adat érdekel, hozzáférjek. stb.
    De leginkább azt kívánom, hogy ez az őrült focirajongó lépjen le a politika színpadáról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  39. Akkor elnézést!
    De amit írtam igaz
    Éva
    Bocs, azt hiszem közben le is esett! (Még koppant is)
    Üdv Szenzor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. eva szerintem ironizált.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. A fogyatékos gyereket, aki nem ismeri a kövesút veszélyeit, persze, hogy gyámság alatt tartják! Országban ez az, mikor a Fityisz-Rosszabbik-KöDaNéPére vagy a Jegyinaja Rosszijára szavaz….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  42. .
    .

    Tc.
    Fid SS
    Budapest
    .
    TAVARESCSI
    MOST MAR
    NEKTEK
    KANYEC:
    .
    . . . . . . . from Tavares
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  43. Ezt az alakot kellene már gyámság alá helyezni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  44. csakigazatmondo 2013. május 8. szerda 13:51
    “SEMMI SÉRTŐ nincs benne, egyszerű tény, vélemény állítása.”
    .
    1. A tény és a vélemény (állítása is) két külön kategória.
    2. Az AN-en nem mindenki Hasek-rajongó, amit általában a kommentek színvonala mutat, és a portál olvasói díjaznak.
    3. Miért kell belerontani otrombán, genitáliával a társalgásba?
    4. Akinek hiányos a szókincse, pótolja olvasással, de néha a gondolkodás is segít megtalálni a közzétételre alakalmas kifejezést.
    5. Kösz, ha máskor figyelsz rá, ránk és magadra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  45. .
    .

    Drága Olvtársaim!
    .
    A kérdés akként tevődik fel, hogy ha most, az országnak ebben a jelenlegi állapotában kérnénk a felvételünket az Unióba, akkor e kérésre milyen választ kapna Orbanisztán ? Volna e olyan pont az elvárások között, amelynek megfelelnénk…?
    Úgy gondolom, hogy nem felelnénk meg, és úgy vágnának ki bennünket, mint macskát sz@ i…
    Így tehát mit tehet a szövetség, tapogatódzik, megfigyel, és még mindig ingadozik egy megbecsültnek vélt tagja sorsát illetően.. Megbecsültnek csupán attól vélhető, hogy ha már benn van, hát becsüljük úgy mintha érne is valamit.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  46. Ezeknek mindenki balliberális aki bírálni meri őket, és csak ők a jó keresztények.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  47. A kérdés ugye olyan álnaiv Bolgár uras? Mert ez nem kérdés.
    Ha ez a szerencsétlen nyomoronc kapna egy olyan ajánlatot az uniótól,hogy az EU minden évben ad neki ezertrillióbillió eurót és cserében csak annyit kér ,hogy fogja be a pofáját és viselkedjen normálisan. Szerintetek??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  48. Mit is mondott a Portugál jelentéstevő?

    Magyarország rendszerszerűen távolodik az Európai Unió 2. cikkelyben lefektetett elveitől, az Únió által és Magyarország által korábban elfogadott demokratikus értékektől.

    Hol itt a kettős mérce? Csak azt kérik számon amit korábban elfogadtunk.
    Az hogy ez ma már a Fidesznek nem jó s az Alaptörvény is ellent mond mindennek az baj. A probléma rendszerszintű. Rendszerszinten is kell kezelni. A 7. cikkelynek megfelelő eljárás indításával, a negyedik Alaptörvény módosítás visszavonatásával , az eddigi törvénykezés komplex 2010-től történő felülvizsgálatával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  49. A Rui Tavares jelentés valóban sértő lehet. Bár nem magyarországra, csupán annak jelenleg regnáló kormányára nézve.
    Ez meg ugye, nagy különbség.
    Ettől eltekintve, már tényleg nagyon ráférne erre az országra valami valóban hozzáértő gyámkodása…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  50. Nem tudom mi lenne a rosszabb. Ha marad Orbán, vagy ha nyernek Bajnaiék, és ismét kezdődnek az utcai harcok, a lejárató propaganda, Szíjjártó sajtótájékoztatói, az új kormány munkájának teljes ellehetetetlenítése, amelyből a “független” intézmények is derekasan kiveszik majd a részüket. Ennek már a gondolata is fárasztó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos