Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyámság alá helyeznék Magyarországot 2013. május 8. szerda 6:25 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(96)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyámság alá helyeznék Magyarországot

Budapest – Földindulást okozott a Fidesz köreiben Rui Tavares jelentéstevő előterjesztése. Szerintük a portugál politikus gyámság alá helyezné Magyarországot, és a jelentése sértő Magyarországra nézve.

A Fidesz politikusai nem először azonosítják az országot saját magukkal, ezúttal is az ország és a magyar emberek elleni támadásról beszélnek, miközben nyilvánvaló, hogy Orbán diktatórikus módszerei azok, a magyar emberek számára kártékony eszement szabadságharc az, amelyet Európában mem hajlandók elfogadni.

Mi jobb híján egy régi dakota mondást tudunk a Fidesz felháborodott politikusainak a figyelmébe ajánlani: ne a tükörben keresd a hibát, ha ronda, gonosz, bibircsókos arc néz rád vissza.

És még valami: nem szeretjük az összeesküvés-elméleteket, de a mostani, minden korábbinál keményebb és elmarasztalóbb bírálat fényében érthető, hogy mi a baj mostanában a portugálokkal, s miért akarja Orbán Tarlós főpolgármester segedelmével elvenni a portugál tulajdonban lévő épületet.

Ami biztos: Gál Kinga, a magyar néppárti EP-delegáció tagja az EP állampolgári jogi, belügyi és igazságügyi bizottságának (LIBE) brüsszeli ülése előtt teljesen kibukott, a televíziós interjúban látszott rajta a megrendülés. Kereste a szavakat, de nem nagyon találta, annyit azonban végül sikerült közölnie: szerintük a szokatlanul terjedelmes – 31 oldalas – dokumentum hangvétele kifejezetten sértő Magyarországra nézve.

Gál Kinga szerint a jelentéstevő lényegében azt követeli, hogy a magyar kormányoldal vonjon vissza mindent, ami Magyarországon az alkotmányosság tekintetében 2010 óta történt.

“Ezzel a jelentéssel egyértelműen elkezdődött a választási kampány, és annak a legdurvább politikai formáját láthatjuk” – jegyezte meg.

A fideszes EP-képviselők közleményt is kiadtak, amelyben “Magyarország alkotmányos gyarmatosítására irányuló kísérletnek”, illetve “precedens nélküli, balliberális politikai ultimátumnak” bélyegezték a Tavares-előterjesztést, amely szerintük “direkt utasításokat ad a magyar polgárok által választott Országgyűlés részére, az országot pedig tulajdonképpen nemzetközi gyámság alá helyezné”.

A magyar néppárti képviselőcsoport “elutasítja a Magyarországgal szembeni igazságtalan eljárást és a vele szemben alkalmazott kettős mércét. A dokumentum olyan elemeket kér számon a magyar Országgyűlésen, amelyeket más országoktól az Európai Parlament nem követel meg” – olvasható a közleményben.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (17 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +25 ( 27 szavazatból)
Gyámság alá helyeznék Magyarországot, 5.0 out of 5 based on 17 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(96)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

96 Reader’s Comments

  1. Magyarok! Látom a sötét jövőtöket. AQ csduti-banda marad hatalmon és befejezik fasiszta rendszerük kiépítését. A csuti visszaszerzi Magyaroszág függetlenségét. Ez egyszerűen ugy lehetséges hogy az EU megvonja a támogatást a fasiszta diktatúrától, és előttetek két lehetőség lesz: Az egyik a forradalom, a másik hogy éhenvesztek. Nem csak az ország lesz halott, mint most, hanem a lakói is. Tömegével! Az épeszű emberek az Unióból való kizárás előtt elhúznak jobb hazát keresni maguknak, a hülye csuti úri pereputtya meg ittmarad és építi a munka alapú társadalmat. Tankcsapdát fogtok ásni az országhatárokon, hogy a csutit megvédjétek a NATO-tól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (32 szavazatból)
  2. Bajnai rezsimváltást is akar, és ez jó, de sajnos Bajnai gyenge. Akár tetszik, akár nem, az utóbbi borzalmas kormányzati intézkedésekre egyedül Gyurcsány adott határozott, egyértelmű és ütős választ. Azzal például, hogy kivonult a Zsidó Világkongresszusról, vagy amit május 1-én elmondott. Az Unió egyébként nem fog gyámság alá helyezni, az is csak egy vízfej. Senkinek nem érdeke a konfliktus Magyarországgal, csak Orbánnak személyesen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  3. Barry1
    Mindenben egyetértek veled. Csak egy dologra hívom fel a figyelmedet!
    Anonymenak írtad, hogy egyetlen dologban nem értesz egyet vele. Anonime nem írt olyant. Gyorsan olvastad!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  4. Nyúl György

    Fejezd már abba ezt a károgást.” Az unióból való kizárás előtt” . Normális vagy?
    Nagyon nem szeretem ezt az apokalipszis dumát. Milyen tankcsapda? A zenekar? Mert a másikra nincs szükség. Tizezer kilométerről úgy lövik ki a szádból a cigit ,hogy a filter benne marad. Te egyébként hol vagy helyileg,hogy többes szám MÁSODIK személyben riogatsz? A csuti meg tudod mit szerez vissza? A grazi zimmert . Azt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (18 szavazatból)
  5. latyapatya

    “el a kezekkel a PÁRTOKNAK (!!!!!!!) a médiától”.” Azt is látom ,hogy ez nem működik már ÉVTIZEDEK óta” ” egyes PÁRTOK erőszakosan rátelepedtek a médiára” A RENDSZERVÁLTÁSKOR megszaporodtak” Ezeket te hogy értelmezed??? Ez mégiscsak az 1990-2010-ig tartó korántsem tökéletes időszak valamilyen szintű összemosása a mai teljesen más helyzettel! Lehet ,hogy rosszul látom ,de baromira ideges leszek ,ha bármilyen csekély mértékben relativizál vagy bagatelizál valaki a mai rendszerrel kapcsolatban. 2010 óta minden gyökeresen más.Bocs ,ha tévedek.
    Csak 1 párt telepedett és nem több!!! A médiatanácsba még a nem párt kdnp-t
    se engedték be!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  6. Barry1
    Jó! Egyes pártok rátelepedtek. Az az egy. Az sem rögtön. Kezdetben még volt valami ergyensúly ezügyben, a rátelepedés később kezdődött.
    De mondom! Egyetértek veled szinte mindig, a stílusoddal nem mindig. De így vagy jó!
    Mindent megírsz, amit én is megírnék, kösz, hogy megteszed helyettem is. Bár duplán volnál! És a többiek is! Nyerhetnénk!
    Azért kaptam fel a fejem, mert Anonyme stratégiai témát ütött meg. Ennek a témának külön, és nagybetűs címet kéne adni.
    Sajnos szőlőhegyen vagyok az évből kb 8 hónapon át, ahol nagyon lassú az internet, ezért olvasni is csak keveset tudok. Így keveset is írhatok. Többnyire utólag olvasok, és akkor már helyeselnem is felesleges lenne. Csak nyugtázni tudom, hogy a fórumon jól mennek a dolgok, és nem hagytad abba, sem csatt sem bumburi, sem Auréliusz, és a többiek.
    Hajrá!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  7. “eva”
    “Hogy mi a bajuk?”.Az kedveském,hogy sok ilyen hamisan gondolkodó ember él hazánkban mint Ön.Az ilyenek miatt nő a FIDESZ.hátországa.Az ilynek miatt minősitik le nyugaton hazánkat.Az ilyenek miatt kell szégyenkeznie magyarként a rendesen gondolkodó,hazáját nagyon szerető magyarnak.Ön vélhetően hallomásból itéli meg az un.kádárkorszakot.Az is kiérezhető a véleményéből,hogy rosz volt a sugoja.Most nagyyon figyeljen.Én éltem abban a korban.Egy senkiházi paraszt gyerekből egzisztenciát tudtam csinálni magamnak,mert meg volt rá a lehetőség.Abban a korban mindenkinek volt munkája.A romáknak is.Abban a korban tudott othont teremteni magának,aki akart.Aki nem akart annak az állam adott.A lakások tömkellege nőtt ki a zöldmezőkből.Abban a korban nem voltak hajléktalanok.Nem voltak kukázók.Nem fagytak meg az emberek a téli hidegben.Nem lopták szét a fél országot.Igaz akkor is voltak gazemberek,de nem annyi,mint most.Az is igaz,hogy nem volt árubőség és éveket kellett várni annak aki autot akart vásárolni.Az is igaz,hogy eleinte nem utazhattunk nyugatra.De nem éheztünk és nem véletlenül ragadt hazánkra a “vidám barak” jelző.Arra kérem ne nyilatkozzon olyanról,amiről nincs személyes tapasztalata.De kérem azt is,hogy a mai állapotok tapasztalatait nyitott szemekkel nézze és értékelje.És higyje el nem analfabéták irták azt a jelentést,amelyről mos itt olvasni lehet.Kérem azt is öntől,hogy ha megszolal az igazat,csk is az igazat mondja.Ha netán az igazság nehezen törne fel magából,hát akkor erőltese meg magát.Jónapot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  8. tapis32

    Többen is rájöttünk,hogy Eva csak ironizált!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  9. Barry1
    Bocs, nem voltam gépközelben.
    Félreértettél. Én vagyok az utolsó aki összemosná a rendszerváltás előtti és utáni időket. Bár ha belegondolok, a mai rendszer több ponton átfedi a Kádári diktatúrát.
    Amire céloztam az természetes következménye volt a rendszerváltásnak. Semmi kifogásom ellene, sőt, lehetne több rádió, TV.
    Hát bizony nem csak egy párt telepedett rá a médiákra. Gondolj a Horn Gy. segítségével, a kereskedelmi csatornák pályáztatáskor a legjobb pályázatot benyújtó amerikaiak kiebrudalására, vagy a Danubius, Sláger frekvenciájának gyalázatos elcsalására.
    A jelenlegi helyzettel nem foglalkozom. Írjam le én is ezredszer azt amit már leírtatok?
    Nem kell egyetérteni a liberálisokkal, nem vagyunk egyformák és ez így jó! Értelmes vitába hajlandó vagyok belemenni.
    Akkor akadok ki ha indokolatlanul gyaláznak. Lassan már akkor sem, megszoktam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  10. Elment az eszem, eszem, meg eszem.
    Anyám!
    .
    “Mesterházy: az MSZP nem szavazna meg Magyarországot sújtó EU-szankciókat.
    Az MSZP európai parlamenti (EP-) képviselői azt a feladatot kapták, hogy lépjenek fel minden olyan tervezett uniós intézkedés ellen, amely szankcióval sújtaná Magyarországot – közölte szerdán Brüsszelben újságírókkal Mesterházy Attila pártelnök.”
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=644065&referer_id=friss
    .
    Mesterházinak valaki olvassa már fel, mit művelt orbán annak idején a ” hazug” kormánnyal szemben.
    Az Uniós pénzek azonnali leállítását követelte, meg ordított mindenfelé mindent.
    Nálam meg az okozott földindulást!
    Nem szokásom mostanában, de most nagyot káromkodtam!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  11. Mesterházy…

    no comment….pávatánc 2,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  12. Ennek a … Mesterházynak annyi esze sincs, nem tudja, kihangsúlyozták, nem Magyarországot, a kormányt akarják büntetni. Még arra is kitértek, nem lehet a lakosságra áthárítani az esetleges büntetéseket, bárhogy is törvénykezett a kétharmad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  13. tapis32
    Vidám lettem tőled!
    Ezt megfejelte Barry1 14:24-kor. Olvasd el azt is!
    De jó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  14. Csacsicska Tamás

    Elolvastam a sok – valóban értékes – hozzászólást, de a többség talán nem látja a lényeget.
    .
    Egy irracionális rendszert nem lehet megdönteni racionálisan. Ahogy a bolondok házába zárt Napóleonnak nem lehet megmagyarázni azt, hogy ő tulajdonképpen Orbán Viktor. Európa sem viselkedik adekvátan, mert még mindig feltételezi, hogy Orbán és rendszere normális, legfeljebb egy kicsit eltér az átlagtól.
    .
    Világosan kell látni, hogy ami ma Magyarországon történik, az egy abszurd helyzet – amit pontosan ugyanolyan orthodox módszerekkel kell felszámolni, mint amilyen a rendszer maga. Nem akarok kertelni: az Orbán-Kövér-Áder triumvirátust erőszakkal el kell zavarni. Meg kell dönteni a rendszerüket (Orbán-Áder-Kövér hatalmi rendszerét, azaz diktatúráját) – és persze nem a demokráciát, vagy a köztársaságot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  15. anonyme

    Ok ,értelek ,részben egyet is értek ,de a Horn féle (kizárólag gazdasági mutyizós))
    félrelépést nem lehet egy napon se emliteni a fidesz féle politikai , goebbelsi agyrémmel. Ez egy másik dimenzió. És ne hagyd magad gyalázni.
    És mindenkinek. Mesterházy ma megbukott!!!! Menjen az izéjének az izéjébe.
    A DK-n kivül nem maradt ellenzéki párt.Ez döbbenetes: Egy politikus nem érthet félre ennyire valamit Ez az ember buta és unintelligens.Kész ,nálam vége ,lassan szépen leküzdi a pártját 10% alá. Üdvözlettel: Barry1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  16. evamama…
    Sokadszorra olvasom, hogy Bajnai “gyenge” Miért gyenge, miben gyenge? Az kétségtelen, hogy a hordón szónokolva képtelen olyan idétlen kappanhangon rikácsolni, mint a csuti bohóc. Megfordítanám a helyzetet. A magyar nép gyenge, gyáva, sunyi és tehetetlen. Itt senki nem szolidáris a másikkal. Jó is lenne, valakire rávetíteni az összes gyávaságunkat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  17. Nem értek egyet Mr. Tavares-sel! Nem Magyarországot kell gyámság alá helyezni, hanem csak kb. 10-15 főt, de azokat életfogytig!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  18. Mesterházyt eddig is egy tehetségtelen senkinek tartottam amellett, hogy a GyF-cel szemben tanúsított magatartásáért, főleg a frakció megalakításának megakadályozásáért még el is itéltem. A pojácáskodása utálatot váltott ki belőlem, de ez a mai kijelentése nekem is teljesen betett. Így most már nem kell részleteznem, hogy mi a baj vele.
    Egyszerűen SZAR!
    És ha még Bajnai a társa is, semmiben nem reménykedem! Csak az erőszak! Az mindig használ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  19. Igazatok van Fiuk. Ezt a szemét bandát el kell zavarni, de minél elöbb. Mire várunk? A ragyás pintér lövetne? Az UNIÓ-nak segíteni kellene kivágni ezt a bandát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  20. Mesterházy gyáva.
    Már hidegháború van jó ideje, és ő még mindig a diplomácia útján halad.
    Így nyerni semmit sem lehet, még tapasztalatot sem.
    Támadni és nem védekezni kell. És az ellentábor gyenge pontjait megkeresni, nem hagyni kihűlni a dolgokat.
    Ezzel az emberkével semmire sem fogunk jutni.
    Nem egyetérteni, vagy nem egyetérteni kell Tavares-sel, hanem felállni a parlamentben és kimondani, hogy a Fidesz miatt jutottunk ide.
    Ha elveszik a szót, tájékoztatót összehívni és ott elmondani.
    Ordítani, ordítani, ordítani.
    Felrázni az embereket.
    Másként nem megy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  21. Nekem az a meglátásom, hogy ha valami pozitív változás nem történik Magyarországon, lassan, módszeresen vagy éhen halunk mert nincs munkánk, csak közmunka, nincs pénzünk, és egyre betegebbek vagyunk mert vagy nincs orvosi ellátás, vagy nem tudjuk megfizetni az életben maradásunkat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  22. Ki zavarná el őket? Ki???
    Az erő majd megjön. Még nem érett a nép. Claritának nincs igaza. A nép nem jobb és nem rosszabb más népeknél, csak éretlenebb. A korábbi évtizedeknek és századoknaknak köszönhetően nem tanultameg, hogy mi a demokrácia. Hülyében tartottak bennünket, és orbánék oktatásreformjának a további hülyítés a lényege. Sok sokkra van még szükség ahhoz, hogy az emberek nagy tömege értsen és feldühödjön. Ez a két tényező az alapja a változásnak, a változtatásnak. És kell hozzá egy harmadik tényező is: a vezér.
    A helyzethez segíthet – és segít is -az EU, mert nem tűrheti európa testén a fekélyt. A segítsége azonban csak annyi lehet, hogy orbánékon túl is még nagyobb nyomort idéztet elő – Orbán miatt. Így hamarabb áll elő a kellő dühi.

    Ne feledjétek azonban, hogy van még lejjebb is a nyomorban. Hisz északkoreában tömegesen halnak éhen az emberek, és mégis tűrnek. Tudom, hogy nem u.a. a helyzet, mert ott sosem volt jó, nem visszaestek, míg itt a visszalépésről van szó, amitől hamarabb begurul a dolgozó. De volt már 200Ft-os lélektani határon a benzin, aztán 300 és a 400 is lélektani lett. Mégis autózunk.
    Szóval sokáig lehet nyúvasztani a népet, de ha ez halmozottan, azaz nagy sebességgel érkezik, akkor jobban hat.
    Az EU nem akar segíteni. Az Eu kényszerül erre, és akaratlanul is “kényszeríteni” fog bennünket, hogy belerúgjunk Orbánba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  23. Huje Mesterházy

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  24. ahogy kinézel, te már ne csinájjá több gyereket kishaver….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  25. latyapatya

    Most nagyon nem értek egyet veled. Te komolyan gondolod ,hogy a nép azért hiszi el ,hogy 27 kevesebb mint 25, hogy ezt az eszement tömény hazudozást azért nyalja be , mert az elmúlt évtizedek meg évszázadok,,,,????????
    Akkor te miért nem vagy ilyen? Én végigéltem az elmult rendszert és soha egy szavukat se hittem el .Torgyánról is megmondtam az első nap,hogy egy pojáca.
    Csak a hülye nem látta. Én nagyon nem hiszek ebben ,hogy a tradiciók meg az éretlenség. Ez mind süket duma. valaki vagy jó ember vagy rossz és tök mindegy ,hogy svázi vagy svájci.
    Ne haragudj egy kicsit fel vagyok spanolva ,most ért véget a Tét c műsor az ATV-n és megkaparom magam. Nem értem Bánót ,hogy miért hivja meg a műsoba ezt az iszonyú balázs zoltánt, valami elképesztő. Szerinte Mikszáth egyes karcolataiban mond néhány dolgot a zsidókra ,tehát ugyanolyan mint horthy. nonszensz Azt mondja ,hogy sok emberben van nak antiszemita gondolatok de attól még nem azok. Most tényleg. Olyan mintha azt mondaná ,hogy vannak olyanok akik csak 8-10 -ig pedofilok ,egyébként nem . Szerinte a trafikügyben voltak pozitiv elgondolások ,nemzetiek helyzetbe hozása, állam pozitiv szerepe és nem szakad rá az ég és nálunk a jogállam nem sérült,csak a 2/3 él a felhatalmazással. Bánó is menjen a fenébe.Meg az ATV is. Minden műsorát teletömi jobboldali hazudozókkal. (Tabu , Csatt, Húzós, Szabad szemmel , Start) Már egyiket se nézem.Nem megjátszom magam ,de egyszerűen nézni sem birom őket , annyira irritálnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  26. csacsicska.
    És kivel képzeled el a “zavarást” ? Te ,én és a másik 324 ember?
    Kevesebben vagyunk mint Castroék ,mikor lejöttek a Sierra Izéből:
    Nem,hogy zavarásra sem hajlandó itt senki, de még 20 métert se
    menne el szavazni . Valaki itt azt irja ,hogy a magyar nem rosszabb másoknál. Speciel most sokkal rosszabb.
    Szenzor Mesterházy már kolozsvárért kihúzta nálam a gyufát ,ma meg végleg.
    +++++++++++++++++
    Clarita

    Bár igazad lenne,de sajnos nincs. Én is nagyon vártam Bajnait.
    De egy igazi puha izé. Borzasztó.
    Ezzel nem ,meg azzal se ,majd 2 hónap múlva, de inkább nyár végén , ekkor illetve akkor ,de nem igy ,hanem úgy. Ez nevetséges és komolytalan.
    És mit szolsz Szigetvári és Juhász urakhoz? Ebből lesz aztán a jó ellenzék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  27. Barry1
    “Te komolyan gondolod ,hogy a nép azért hiszi el ,hogy 27 kevesebb mint 25, hogy ezt az eszement tömény hazudozást azért nyalja be , mert az elmúlt évtizedek meg évszázadok,,,,????????”
    Nem! Én ezt nem gondolom! Én azt gondolom, hogy ezért hagyja magát, ezért néz bambán. Nem hiszi, dehogy hiszi, de nem érti, hogy mi van, és nem tudja, hogy mit is kéne tenni. És az mszp nem segít. Mert ….
    Hagyjuk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. Latyapatya

    Ha nem hiszi és csak néz bambán az még rosszabb. Mit nem ért?
    Már ne haragudj de ezt még egy értelmesebb csimpánz is érti!
    Az Mszp_t most küldtem el a francba e mailben. A mai nap után velük egy életre végeztem . Zselézett hajú seggfej és fogadom ,hogy nem érti ,hogy fél év alatt mitől nőtt a 2% -os különbség 16 %-ra!!! Hát ezért ( meg Kolozsvárért)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  29. Csacsicska Tamás

    Barry:

    Mindenki nagy utcai megmozdulásokat képzel, amikor ellenállásról, esetleg forradalomról esik szó. Az ellenállást a fizikai erőszakkal azonosítják és 1956 októberére gondolnak. Az életforma azonban ma egészen más, mint mondjuk 1956-ban volt. Akkor a politikai önkifejezés szinte egyetlen formája az utca volt.

    Ma az Internet fantasztikus lehetőséget jelent – azt hiszem, ezért is nincsenek nagy utcai megmozdulások. A népek elsősorban a Neten találkoznak. Mint például itt, a Népszaván.

    Ma legalább két technikai lehetőség adott, ami nem volt 56-ban. A telefon és az Internet. Egy nemzeti ellenállást elsősorban a Neten tudok elképzelni. Létrehozni és „üzemeltetni” olyan vélemény-hálózatot, amihez csatlakozni lehet. Előnye – mert Orbán és Kövér rendszere a félelemre épít – hogy egy ilyen hálózat a szervezés egész folyamata alatt anonim maradhat. Egy bizonyos létszám fölött semmiféle titkosszolgálati eszközzel nem kontrollálható.

    Én magam nem vagyok számítástechnikai szakember – de ha az itt kommentelők között van olyan, aki ilyesmihez ért, vagy az ismeretségi körében van ilyen személy – akkor napok alatt jelentős tömeget lehetne verbuválni. Az pedig egy jó kérdés, hogy egy jelentős létszámú szervezettel mire lehet jutni. Sok legális lehetőség van, de a Neten kellene megszervezi az alapokat. Az Amerikai Népszava pedig kiváló nyílt fórum lehetne, különösen mert Bartus László kiválóan és kulturáltan tud lényeges dolgokat elemezni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  30. HA nyer a baloldal, hangs+lyozom ha esetleg nyerne, azonnal be kell h<vmiuk a NATO csapatokat mert Orbänök nem adjäk ät az orszäg iränyitäsät erre fel kellene keszülni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  31. A képet elnézve tényleg gyámság alá kéne helyezni , de nem Magyarországot hanem a képen látható élőlényt ! Na meg azokat akik orkánszerű tapsolásban törnek ki ha elszellenti magát a vezír !! Nem tudom mit tökölnek amikor a vak is látja mi folyik itt ! Ez a galád banda pedig arra játszik hogy az EU malmai lassan őrölnek , addigra meg itt állunk kifosztva tönkretéve !! Egyre inkább az az érzésem hogy itt nem biztos hogy lesznek választások , ezek a GAZEMBEREK ki fogják provokálni hogy valami miatt rendkívüli állapotot vezethessenek be ! ENNEK AZ ELMEBETEGNEK SEMMI SEM DRÁGA , A HATALOMÉRT MINDENRE KÉPES !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Ahogy mindig: penz beszel, kutya ugat.
    Ha nekem van egy etterem-lancom, es aki hozzam akar tartozni, annak eloirom, hogy mit lehet es mit nem, akkor hiaba pofazik vissza a kis koszos suttyo, ha rossz hiremet kelti, mert egy rakas szart kinal az embereknek, akkor kap a pofajara es nem kerem ki a velemenyet.
    Nyul György: ne szanalmas amatorkodj, kis bolha orszag kis bolha parasztja nem kepes semmire sem. Ne keverd ossze nemetorszaggal ezt az orszagot vagy azzal, amikor a Varsoi-szerzodes tagallamai alltak mogottunk a Szovjetunio vezetesevel.
    Ehenkorasz kis formedvenyt pacifikalni a komoly orszagoknak semmibe nem kerul, 2 honapig felfuggesztik a magyar szamlakat a kulker bankoknal es semmi perc alatt adjak at orban levagott fejet az uzletemberek, akik nem simicska koreben vannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. A képszerkesztő ezért az Orbán fotóért is valami nagyon nagy értékű díjat érdemel! Ez a fotó többet mond el Orbánról, a magyarok hőn szeretett Kedves Vezetőjéről, mint egy 20,000 karakteres, dörgedelmes vezércikk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. Mitol magyarabb a fidesz vagy barmelyik jobbikos kocsog, mint akarmelyik magyar allampolgar. Mi ez ha nem kettos sot harmes vagy negyes merce amikor az egyik magyar magyarabb mint a masik ? Mi a fenerol beszelnek a fidesznyikek. Magyarorszag nem azonos a csocselekkel, azok csak sajnalatosan reszei az orszagnak. Ne nyilatkozzon a miniszterelnok a magyarsag neveben sem mert nincs erre felhatalmazasa. Vannak olyan magyarok es magyar szarmazasuak akik nem ertenek egyett az orban vagy voda fele hortysta eszmekkel. A fidesz kiherelte, leigazta lerabolta az orszagot, es a talpnyalokat kiveve mindenkit megnyomoritottak, sot meg azok kozul is sokat. Az egesz Orban kormany torvenytelen, megszektek az eredeti alkotmanyt, a trianoni bekeszerzodest. Teljesen jogszeru volna ha akkar kulfoldi csapatok irtanak ki a fergeket, de ez a feladat valoszinuleg a magyarorszagon lako ertelmes magyarokra harul. MInnel tovabb hagyjak ezt az orultet amokfutni annal nagyob kart csinal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. Semmi más nem kellene, csak az, hogy a Magyar emberek többsége észhez térjen, belássa, hogy gyökeres és alapos változást kell véghezvinni, a korrupció, mutyizás, csalás, lopás, hazugságok terén, mégpedig saját magukkal kezdeni el a folyamatot. Csak ott lehet a kormány korrupt, jogtipró, diktatórikus, ahol ezt a polgárok megengedik és megkövetelik. A viktor és a koszos bagázs meg lett választva és meg lesz választva 2014-ben újra, ha a polgárok nem képesek semmi másra, csak magyarkodásra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. "tisztelhölgyeimésuraim"

    Akik azon aggódnak, hogy mi lenne Orbán után, azoknak azt válaszolom, hogy rosszabb nem lehet, mert ha ő kerül ismételten hatalomra, hát akkor az elmúlt évek negatív tapasztalatai itt csak meghatványozódnak. Akkor már az a minimális gátlása is feloldódik, a ráncai kisímulnak és kellemes bájjal sajátítja ki az egész országot, mint köztársasági elnök, vagy régens…
    Ezért tartom bődületes hülyeségnek az MSZP (Mesterházy) nyilatkozatát, miszerint ők nem fogják megszavazni a Tavares jelentést és annak következményeit.
    Egyes tapasztalatlan – bár lehet,hogy tanult – politikusok képtelenek felfogni, hogy az ilyen nyilatkozatokkal az Orbán-rendszert erősítik, miközben maguknak sem használnak, de hogy választókat nem nyernek vele, az biztos.
    Gyenge felfogásra vall, hogy Magyarország jövőjét e pillanatban már csak az határozhatja meg, hogy a diktátort anyagilag is támogtja e az Unió, és az, hogy marad e még szava ott, amelynek tulajdonképpen – nap mint nap halljuk tőle – a puszta létét is kétségbe vonja…
    Hát ehelyett, csak vonják meg tőle a Kohéziós Alapok igénybevételét és a szavazati jogát is! Hisz minden külföldi és hazai pénzeszközt és EU-s jogot Ő csakis a saját propagandájára fordít.Egy fid SS város főterének kikövezése is csak fid SS propaganda.
    Ellenzéki oldalról, aki ezt nem képes belátni, az egyszerűen gyengeelméjű rövidlátó mely magatartásával csakis a hazai politikai válságot hosszabítja meg.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  37. Barry1
    Már többször leírtam, de nem akarjátok tudomásul venni. A magyarok többségének nincs pénze különféle csatorna előfizetésekre, hogy több helyről tájékozódjon. Ezért nézik a M1,M2, meg Duna TV-t. Innen meg csak a fideszes narratíva megy, hogy jobban teljesít az ország.
    Megnézik a műsort, és értetlenkednek, mert a saját helyzetük viszont nem ezt bizonyítja. NEM ÉRTIK!!!
    Ott van az ellenzék legnagyobb felelőssége, hogy nem tájékoztat, olyan módon, hogy mindenkihez eljusson.
    A Mesterházy megmozdulásai már egyértelműek, pávatánc2 a hatalomért. Bajnai vélt libás ügyeivel tele tömve a fejük, Gyurcsány ellen is szépen áthangolták őket. Akkor mit is várhatunk?
    Hallgatják még a drágabolgár urat is, és teljes a tanácstalanság.
    Csodálkozol akkor valamin ebben az országban? Mert én már semmin!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  38. Most néztem Mesterházyt az ATV-n. Visszafogtam magam, nem kell új TV-t vennem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. Látod Barry!
    Bumburi szerint is “NEM ÉRTIK!!!” Szerintem is. Nem érted??? Sebaj.
    Bumburi!
    ++++++++++++++++++
    Tisztelt H…stb (jobbat is kitalálhattál volna!)
    Igazat adok. Mindenben. Még a a kikövezésben is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. latyapatya, bumburi.

    Nem vagyok hülye,persze,hogy értem. Egy határig: Azon túl nem.
    Az elmúlt rendszrben ,itt gondolok a ‘60 ‘70 -es évekre, milyen információnk volt .? A teljes média 110% -ban a rendszer kezében volt: De mégis, alig találkoztam olyan emberrel ,aki egy szavukat is elhitte volna. Ja ,hát voltak a megélhetési párttagok,de azok se hittek .
    Bárki ,akinek minimum 40 az IQ -ja és megnézi lázár trafikos beszédét vagy rogán eu-s halandzsáját , nem is beszélve a 70 év körülinek látszó ,teljesen leépült ólganajozót, nem igaz ,hogy nem esik le a tantusz. NEM HISZEM EL!
    Aljas, gonosz ,elmebeteg, jellemtelen tróger , hasznot húzó vagy hazudik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  41. Most másodszor megnéztem a “SÁTÁN FELEMELKEDÉSE” c. filmet a Filmbox Extrán. Talán ennek az agymosott, beteg népnek kellene kötelezővé tenni a film megtekintését Hitler hatalomra jutásáról.
    Félelmetesen megegyezik a jelenlegi mocskok nyomulásával, a mámoros gyűlöletkeltésről, az ellenségkép felállításáról, az erőszakos és kíméletlen jogtiprásokról, az ellenzék megsemmisítéséről.
    Ha az EU nem segít határt szabni ennek a hazug és álszent hatalom gyakorlásnak, a kollaboráns értelmiség, ellenzék ehhez asszisztál, és a nép minél tovább birka módon tűri a megaláztatásokat, akkor a filmben látott szomorú jövő vár ránk!
    Ne várjunk egy katarzisra, mert az nagyon, de nagyon fog fájni még unokáinknak is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. Barry1
    Jusson eszedbe! Azért az elmúlt rendszerben kevés kiváltságos volt, a NÉP meg egy dolgozó tömeg. Munkahelyeken meg tudták beszélni a dolgokat,és mindenki le tudta vonni a saját konzekvenciáját. Most mi van? Elszigetelődés az élet minden területén, és gyűlöletkeltés, munkahelyek meg a mesében.
    Azt azért mindenki látja, hogy nem kevesen ügyeskedésből gazdagodnak, és napjainkban már az is látható, hogy pártjuk nem kevés segítségével.
    Azért így is tud érni a gyümölcs, csak lassabban.Egyre több ember mer szembenézni a saját kiszolgáltatottságával,és annak okaival.
    És az is biztos, hogy hiába a párt szimpátiája, az saját sorsa felül fogja írni a véleményét.
    Lázár Jankó akármilyen ügyesen is hazudik,már nem csak a lópata van ki, hanem az egész ló látszik már.
    Persze félelemből még mindig úgy nyilatkoznak, hogy ők ennek ellenére bíznak a pártjukban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  43. valaki
    Ezek nem fogják hagyni magukat, nem TEK-eltek, hanem fel is készültek erre – ez benne van a pakliban!
    A lét a tét – tisztában vannak tetteikkel, jobban, mint a zemberek, azt is tudják, hogy ők az ilyen kormánnyal mit tettek volna és ebből a szemszögből nézve tíz körömmel kell ragaszkodniuk a hatalmukhoz, mert egyébként annyi nekik és nem hazai bíróságon fognak róluk dönteni.
    Én ezt látom a kapkodásukban és azt is látom a nyilatkozataikban, hogy már elfogyott a megvezetés ereje, már ők sem hiszik, hogy ennyire hülye legyen a nép de főleg a külföld!
    10 millióért kért szakvéleményezést Martonyi a IV. alaptörvény módosításról, melyben megállapították, hogy több pont is vitatható……tehát nem kettős mérce fennforgása van az EU részéről, hanem megalapozott az elmarasztalásunk, a függetlenek is ezt mutatták ki!
    A trafik-mutyis össze-vissza hadoválás, meg a (PM) a Fülöp Móric a fővezér a lejáratásban – ezzel már elmentek a falon túlra is, amit a hangfelvétel bizonyít, még azt is próbálják nem fontos bizonyítékként beállítani – pedig ez a Tavares jelentéshez is bizonyíték, hogy ilyen demokrati-kuss kormányzás megy itt a félázsiai piros pöttyös ülepűeknél.
    Ha nem lennénk EU tagállam, hát annyi lenne nekünk, a sok EU ellenesnek ezt kellene felismernie, nem ellenünk, értünk haragszanak. Nem mindegy!
    Az ellenzék nem akarja kihúzni a zembereknél a gyufát és próbálja magát nem haza-ellenesnek mutatni a megszólalásával – de az EU már az ellenzékünk nélkül is teszi, amit tennie kell….
    Más országban már menne a kormányfő és lenne egy szakértői vezetés, de itt egy kormányfői csere azt jelentené, hogy vége a Fidesznek, ez ugye azer nem egy sima ügy, lássuk be!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  44. csakén

    A bukta éppen olyan amatőr lesz ,mint Ócsa , a trafik projekt és az összes többi., Erre képesek, a többi csak blöff. Ez olyan ,mint mikor a gárdák bátrak. Ja ,a cigány öregasszonyokkal . Szeretném látni ,ha a moszaddal akadna dolguk .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  45. bumburi

    Hadd idézzek neked egy nagy gondolkodót. ” Hiába a párt szimpátiája ,a saját sorsa felül fogja irni a véleményét”. Na, végre, valaki megértette,hogy mit ugatok. Erre mondtam azt ,hogy sokan hülyithetők, DE CSAK EGY HATÁRIG!!!
    Egy dologban viszont óriásit tévedsz. Ennek az őrületnek viszonylag KEVÉS haszonélvezője van.
    Lázár meg egyáltalán nem hazudik ügyesen. Nagyképű, fölényes, gúnyos.
    Ez minden ,csak nem ügyes. Az arcára van irva minden.
    A Tájékozódási lehetőségek ,minden igyekezetük ellenére összehasonlithatatlanul jobbak ,mint a Kádárék alatt ,nem beszélve az EU és NATO tagságról.
    Hogy az emberek félnek? Hát persze. Ha mondjuk 1938 -ban Berlinben egy közvéleménykutató megkérdezte volna az embereket,hogy kivel szimpatizálnak ,szerinted ,hány % merte volna azt mondani ,hogy nem hitlerrel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  46. Orbán néha akaratlanul is elárulja a Fidesz félelmeit. Hogy jajj, gyámság alá helyezik az országot. Lehet hogy ez meg fog történni, ahogy már számos alkalommal megtörtént vidám kis történetünkben. Ha lesz új gyám. De nem lesz, mert ezt a hülyegyereket már nem lehet jóra nevelni. Próbálkoznak persze, hátha Azerbajdzsán vagy Kína, esetleg Szaud-Arábia vállalná a cseppet sem megtisztelő feladatot. Nem fog rajtunk segíteni senki. A Tavares jelentés sem annak érdekében született, hogy M.o-t ilyen-olyan korrekciós útra terelgessék, hanem azért hogy máshol ezt a “szabadságharcot” ne másolják. Egyébként fogalmam sincs honnan veszik optimizmusukat Gál Kingáék miszerint a gyarmatosításunk alkotmányos lesz.
    Vagy ez a mondat egyszerűen hülyeség. Na jó akkor értem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos