Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán filoszemita hős lett 2013. április 8. hétfő 18:35 | AN-álláspont

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán filoszemita hős lett

Budapest – Miután a Fidesz gerjeszti az antiszemita indulatokat az adósságcsapdáról szóló kódolt náci propagandájával, a pénztőke elleni szabadságharcával és a bankellenes kódolt antiszemita uszítással, amelyek mögül kihallható a zsidó pénztőke és a zsidó világ-összeesküvés elleni üzenet, bátorítja a szélsőjobboldalt, saját színházzal ajándékozza meg Budapest nyilasait, tantervbe vette a hírhedt nyilas, náci, háborús bűnös írókat, a náci szellemiségű Magyar Hírlap és Echo TV tulajdonosát a legmagasabb állami kitüntetésben részesítette, és Széles Gábor mellett más ismert nácikat is kitüntetett, most Orbán látványosan betiltotta az “Adj gázt!” motoros felvonulást. A náci és antiszemita indulatok legnagyobb gerjesztője az általa generált szélsőségesek egy megnyilvánulásának nagylelkű betiltásával filoszemitának állíthatta be magát, és az Auschwitz megismétlésére buzdító rendezvény betiltását propagandára használhatta. Erről már nemcsak ő tehet, hanem a “hivatalos” zsidók is.

A propagandacélokat jól demonstrálja, hogy Orbán magához ragadta a belügyminisztertől a parlamenti válaszadás jogát, és saját nevéhez kötötte a motoros nácik vonulásának betiltását. Normális esetben ez az államigazgatás hétköznapi működésének része, el sem éri a sajtónyilvánosság szintjét. De Orbán parlamenti antiszemita beszédében nemrég megígérte, hogy ő megvédi zsidó honfitársait. Orbánnak a törvényeket kellene betartania és betartatnia, és a törvényeknek kellene megvédeniük minden magyar állampolgárt származástól és vallástól függetlenül. De az antiszemita Orbán Viktor észre sem vette, hogy a saját védelme felajánlásakor zsidózott is, amennyiben megkülönböztette a magyar állampolgárok egy csoportját. Másrészt világossá tette, hogy Magyarországon nem a törvények védik a polgárokat, akiknek jogaik vannak, hanem minden a diktátor kegyétől és jóindulatától függ.

Orbán ugyanakkor a tipikus antiszemitákhoz hasonlóan különbséget tesz a zsidóságon belül: amikor “zsidókról” beszél, akkor a vallásukat gyakorló zsidóságot érti ezalatt, és nem számítja ide a nem vallásos, asszimilált zsidóságot, amely a vallásos zsidókkal szemben a társadalmi, politikai és gazdasági életben konkurenciát, versenytársakat jelentenek, akikkel szemben jött létre a Nemzeti Együttműködés Rendszere, akikkel szemben jött létre a “keresztény-nemzeti ideológia és a politikai antiszemitizmus. Ennek értelmében logikus, hogy Orbán nemzetvezető megvédi a Dohány utcai zsinagógát és a vallásos zsidókat az “Adj gázt!” rendezvénytől, és pozitívan reagál a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) felhívására. Ezek a “megvédett” zsidók nem jelentenek veszélyt a “keresztény-nemzeti” Magyarországra, mert a vallásukon kívül más nem nagyon érdekli őket. Ezzel szemben Orbánnak nem volt szava az ellen, hogy a legnagyobb magyar egyetemen neves professzorokat zsidóztak le, mert ezek az asszimilált zsidók már a Fidesz és az Orbán-rendszer legnagyobb ellenségei, akik ellen folyamatosan uszítanak, liberálisoznak, komcsiznak, bankároznak. Akik ellen bújtatott numerus clausus-t hoztak létre az oktatásban, és akikkel szemben a politikai katolicizmust és antiszemitizmust képviselő hitoktatást indítottak, és a Pázmány Péter katolikus egyetemet favorizálják.

Orbán antiszemita nemzetvezető filoszemitának látszó gesztusa mögött az áll, hogy májusban Budapesten rendezik a Zsidó Világkongresszus közgyűlését (a keresztény-nemzeti fasiszta államra veszélytelen vallásos zsidók), amelynek szervezői a rosszemlékű Zsidó Tanács szellemében meghívták a közgyűlésre az antiszemita Magyarország antiszemita miniszterelnökét, a magyar fasiszta párt elnökét is. A külföldi felmérések szerint Magyarország a zsidóellenesség és az antiszemitizmus fellegvára, és nemzetközi összehasonlításban a náci ideológiákkal való fertőzöttség éllovasa, amelyet az a magyar jobboldal gerjeszt, amely a “keresztény-nemzeti” antiszemita hagyományok alapján vezeti az országot. A Zsidó Világkongresszus szervezői vagy vakok, vagy buták, de mindenképpen az antiszemitizmusért elsősorban felelős magyar fasiszta kormánnyal kollaborálnak. A hírek szerint a zsidóság legnagyobb árulóját, Orbán Viktor díszzsidaját, Köves Slomót kívánják a szervezet egyik alelnökének megválasztani. Ezzel ez a szervezet beállt a nácik mellé, és elárulta azokat, akik ellen azok “gázt” akarnak adni.

A vallásos zsidóság felemás magatartása mögött lehetetlen nem észrevenni azt a Hit Gyülekezetét, amely egzisztenciális és anyagi érdekektől vezérelve paktumot kötött Orbán Viktorral, és az érdekeinek megfelelően a kezére játszik. A Mazsihisz egy ideig ellenállt annak, hogy a Hit Gyülekezete kisajátítsa, saját propagandájára használja és cirkusszá alacsonyítsa le a zsidó ügyeket, de egy idő után a könnyebb ellenállást választotta, mert a Hit Gyülekezete tud pénzt adni, tízezres vattát (tömeget) biztosítani, és az ATV révén nyilvánosságot és propagandát nyújt. Ezért gyakorlatilag eladták a zsidó ügyeket a fasiszta kormánnyal is kollaboráló Hit Gyülekezetének, amely azokat saját érdekei szerint használja fel olcsó propagandacélokra és az eredeti szándékkal szemben olyan kis kovász, amely megposhasztja az egész tésztát. Ennek részeként Németh Sándor a zsidó szervezeteket pacifikálja és összebékíti az Orbán-vezette antiszemita, “keresztény-nemzeti” kormánnyal, a fasiszta diktatúra vezetőivel. Hasonló úton jár az Élet Menete is, amely ennek szellemében beengedte az Élet Menetébe azt a Kövér Lászlót, aki a nyilas Nyirő József újratemetését és rehabilitálását szervezte, aki Izraelben nemkívánatos személyként nem jelenhetett meg egy Wallenberg-konferencián, s azt az antiszemita Lezsák Sándort, aki Lakitelken az antiszemita Prohászka Ottokárnak, a nyilas ideológia alapját jelentő hungarizmus atyjának szobrát avatta. Mindez egybevág azzal, hogy Németh Sándor az első komoly antifasiszta felháborodást, amit a nyilas Gyöngyösi Márton antiszemita parlamenti beszéde kiváltott, egy manipulált tömeggyűlésben Fidesz-párti, szerecsenmosdató rendezvény formájában vezette le, nagy szívességet nyújtva ezzel Orbán Viktornak, ahol színpadra állította azt a Rogán Antalt, aki a náci Jobbik támogatásával lett polgármester, és kimosta a Fideszt az antiszemitizmus jogos vádjából. A Fidesz ezért cserébe semmit nem vont vissza, semmit nem változott (holott a hazug propaganda erről szólt), ám Németh Sándor a rendezvénnyel kollaboránssá tette az ellenzéket és  a zsidóságot.

Ugyanez zajlik most is, amikor megint a Hit Gyülekezete által kivezényelt tömegre építik az Élet Menetét, azt a hazug látszatot keltve, mintha Magyarországon ennyien lennének, akik a holokauszt áldozataira spontán módon emlékeznek. A kivezényelt tömeg a maga szektás és infantilis módján úgy szereti agyon a zsidóságot, hogy az is antiszemita lesz, aki addig nem volt az, a zsidóságtól idegen agressziót mutat, “vidám vasárnappá” változtatja azt a tragédiát és mély fájdalmat, amelyet a kivezényelt hurráoptimista hites tömeg nem él át. A legrombolóbb zsidó mentalitás pedig azt mondja, hogy annak is örülni kell, ha kivezényel egy szektavezér tízezer agymosott embert, és azok falusi búcsú és céllövölde hangulatát idézik a holokusztra emlékezve. Pontosan úgy viselkednek a zsidó és antifasiszta rendezvényeken, mint a nácik a másik oldalon, csak szégyenszemre izraeli zászlót lobogtatva. Mindezt azért, mert akkor a szervezők gondja kevesebb, a pénz és a tömeg biztosítva van. Az sem számít, hogy éppen a lényeg veszik el, és kilóra eladják Németh Sándornak a zsidóságot, akit kilóra megvett Orbán Viktor. Vagyis, Németh Sándor Orbánnak adja el a zsidókat.

Ennek a folyamatnak a része, hogy a Fidesz által kinevelt és bátorított nácik egy rendezvényének nagylelkű és kegyes betiltásával az ország fasiszta vezére filoszemita propagandát csinálhat magának, amely jó alap arra, hogy a vallásos zsidók tovább építgessék a Hit Gyülekezete közvetítése mellett a diktatúrával és a fasiszta párttal a jó viszonyukat, megkapják a pénzüket, elárulva azokat a zsidókat és nem zsidókat, akiket ugyanez a párt és antiszemita vezére a nyilasok és nácik céltáblájává tesz. Az Orbán-rendszer az antiszemita uszításra, antiszemita ideológiára épül, kovásza a zsidók gyűlölete és az ellenük irányuló propaganda. A liberális demokrcáia ellen indított harc is a zsidók elleni háború része, mert ők a demokráciát és a liberális államot a “keresztény-nemzeti” eszme szellemében a zsidóknak tulajdonítják. Eközben a Zsidó Világkongresszus Budapesten ülésezik, Orbánnal és az áruló Kövessel, és más áruló zsidóvezetőkkel kollaborál.

Ebbe a folyamatba illeszkedik, hogy Gordon Gábor felszólításra sem volt képes elhatárolódni attól, hogy a fasiszta Orbán-kormány képviselőit az Élet Menetére meghívják vagy beengedjék. Orbán mostani propagandafogása az “Adj gázt!” rendezvény betiltásával jó ürügy és alap arra, hogy megint a Fidesz náci és antiszemita pribékjei, áruló díszzsidói szennyezzék be az Élet Menetét és az áldozatok emlékét, miközben a vidám vasárnapi hitesek pojácáskodjanak alatta. Németh Sándor majd emlékezteti erre a szervezőket, miután azok a zsebében vannak, ő pedig Orbán Viktor zsebében van. Az áruló zsidó vezetők a régi szép időknek megfelelően a fasiszta vezér zsebében vannak, miközben a zsidókat és nem zsidókat a nácik terrorizálják. Miért olyan ismerős ez? Hacsak nem erre emlékeznek az Élet Menetén.

Ez a mai Magyarország.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (43 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +49 ( 67 szavazatból)
Orbán filoszemita hős lett, 4.3 out of 5 based on 43 ratings

Címkék:, , , , , , ,

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

54 Reader’s Comments

  1. Lesz még Magyar Köztársaság!

    Ahogy elnézem, sajnos előreláthatólag még hosszú éveket kell várni arra, hogy újra legyen Magyar Köztársaság, és addig még a poklok mély bugyrait kell majd megjárnia a magyar társadalomnak, kérdés, hogy mikorra és hányan kászálódunk majd ki a poklok mélységeiből…:-(

    Vigye el az ördög inkább orKbánt és a fideSS-t MOST!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (45 szavazatból)
  2. Hogy tudnak lealjasulni így a zsidó vezetők? Hogy tudnak részt venni az Élet Menetén ilyen háttérrel?Hogy tudnak gazsulálni Orbánnal, amikor nem múlik el felszólalása, amin ne zsidózna, persze csak átvitt értelemben.
    Meggyalázzák az áldozatok emlékét ezzel,arra nem gondolnak?
    Majd Német Sándor elintézi? A biznisz egyház feje?
    UNDORÍTÓ!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (41 szavazatból)
  3. Van aki azt mondja, hogy Orbán nem antiszemita…
    De ki is terjeszti az antiszemitizmust? Orbánék és az általuk útraindított Vonáék terjesztik, Bayer Zsolt és a Magyar Hírlap terjeszti, a fideszes szennylapok és tévécsatornák terjesztik, a Wass Albert és a Horthy-szobrok terjesztik.
    .
    A Fidesz által pénzelt “Demokrata” és “Magyar Hírlap” több mint egy évtizede dicsőitik Horthyt és a nyilasokat. A “Magyar Demokrata” 2004. február 5-én, ünnepi számban, 16 oldalon át dicsőitette a nyilasokat, “Európa hősei voltak” címmel. Korábban a Hitlerjugendet magasztalták és a “Vér és Becsület”-tel rokonszenveztek. Erre a Fidesz két volt oktatási minisztere, Pokorni Zoltán és Pálinkás József is dícsérték a “Demokratát”!
    .
    Orbán személyesen és minden erejével támogatta az antiszemita médiát:
    – a Demokrata volt az első szerkesztőség, ahova Orbán miniszterelnökként ellátogatott;
    – 2000 tájékán az Orbán-kormány államosított több MSZP-ingatlant és egyiket odapályázta a Demokratának;
    – az Orbán-kormányzat megrendeléseivel a lap példányszámát 18000-ről 60000-re emelték és még leváltásakor is Orbán többször felszólította híveit, hogy fizessék elő a Demokratát.
    Mai napig állami és önkormányzati pénzekből tartják fenn az antiszemita lapokat.
    .
    Amikor frusztrált, Orbán egy gyűlölettel teli antiszemita! 1987-ben hivatalosan jegyezték fel egy ellenfelével kapcsolatban: “Orbán gyűlöli, mert zsidó a származása és a viselkedése egyaránt.”
    Nem is tudom ki az antiszemitább:
    – az aki gyűlölettől eltorzult pofával zsidózik a buszon és az utcán?
    – vagy az aki pénzeli az antiszemitizmus terjesztését minden médiában, minden óvodában és iskolában?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (47 szavazatból)
  4. Orbán kedvenc rádióműsora a Vasárnapi Újság volt, amely nyíltan antiszemita műsor volt. Miről beszélünk?

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (49 szavazatból)
  5. Mai hozzászólásaimban már jeleztem mi várható:
    .
    11:18
    “Orbán a Világkongresszust maximálisan ki fogja használni saját érdekében. A gój motorosokkal szítja az antiszemitizmust, miközben a zsidók védelmezőjeként tetszeleg majd. Na persze nem viszi túlzásba … Bayer & Co. majd a sorok közt utal a gesztusok külpolitikai hozadékára és a jobboldal pontosan tudni fogja, hogy színház az egész.
    .
    A tippem az, hogy Orbán “halaszthatatlan teendői miatt” nem is fog megjelenni a kongresszuson. Nem éri meg neki és irtózik is tőle. Majd elküldi maga helyett Ádert vagy Kövért, hogy somolyogjanak a főrabbikkal…
    .
    Másik tippem az, hogy miután a motorosokkal jól felgerjeszti az antiszemitizmust, visszahívja majd a gój bunkókat, mert pórázon akarja tartani őket. “
    .
    Korábban, 07:15-kor
    “A Fidesz módszerei klasszikus Maffia-módszerek: először küldik a megfélemlítő embereket, a verőlegényeket. Aztán a keresztapa mondja a nagy bölcseket és felajánlja, hogy ő majd megvédi az embereket. Végül várják a védelmi pénzt és az embereket, hogy kezet csókoljanak a keresztapának.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (35 szavazatból)
  6. Tőlem bármilyen hős is lehet, előttem mindig is egy alávaló DIKTÁTOR marad, a fülkeforradalmi BANDÁJÁVAL. Takarodjanak de minél előbb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (41 szavazatból)
  7. Most hirdet az Aldi:
    A 100 gr-os (Zala) felvágott 150 HUF lett. MINDEN OLCSÓ!
    .
    Látjátok hogy múlik az idő? 3 évvel ezelőtt csak 100 HUF-ba került.
    EZT HOZTA NEKÜNK E HŐS. Egyesek közmű számláinak 10%-os(?)
    Csökkentésével együtt. Úgy-e milyen nehéz a mezőgazdaság helyzete.
    Hát még az abban dolgozóké. Itt ugyanis a villanyon kívűl nincs más közmű!
    Legfeljebb közMÚÚÚÚÚ, vagy köz-beeeeeee! A tejet ezelőtt a szomszédból
    hoztuk. Egyesek ma is, mert a bolt a szomszédjukban van. csak közben
    néhányszáz kilométert utazik drága fuvarköltségen és a borjú sem issza meg,
    mert csak a színe miatt hasonlít a tejre.
    Vigasztalnak az egészségügyiek. Legalább nem híztok el a nagy zsírtartalmú
    tej miatt. Nem is tudom, ezek a mezőgazdasági dolgozókat akarják “fogyasztani”?
    .
    Elnézést.
    Ilyesmit csak azért írok, mert mennyire más innen “rácsodálkozni a fejlődésre”,
    mint Pesten, vagy a nagyobb városok paneljaiban. No de ott a RÓZSADOMB is.
    Talán a különbséget is észreveszi valaki az országos pártokból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (22 szavazatból)
  8. A magyar vallásos zsidóság semmit sem tanult, és minden elfelejtett.
    Ezért osztályismétlésre utasíttatik, hátha akkor megtanulja a leckét. Bár nem sok reményt fűzök hozzá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (33 szavazatból)
  9. Nincs már erőm erre a trágya szarra.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (25 szavazatból)
  10. Nem lenne-e érdemes utánanézni, nem rótták-e meg Alcsút Mocskát nyugatról a fasizálódás ügyében, hogy most hirtelen ilyen előítéletmentes ÁLARCOT(!) vett fel? (Vagy az ő paranoid képzeletében “a zsidók” iránti gesztussal majd a nemzetközi nyomás enyhülése korrelál majd?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (24 szavazatból)
  11. Azért ne járjunk úgy vele mint a sapkás nyúllal!

    Romlott ember a velejéig ez tény, de ha lehetősége volt rá jól tette ha betiltotta!

    Ha nem reagált volna, akkor az lett volna a baj!
    Egy tény ez a gázadós motoros elképzelés már túl ment volna minden határon!

    Ettől még Viktorunk elkötelezett fasiszta lelkű féreg! A jelenlegi helyzetében nem igen tehetett mást!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (22 szavazatból)
  12. Kalous Antal (2013. április 8. hétfő 19:49)
    Lehet, hogy megrótták, de a döntéséhez nem volt rá szükség. Ha egy rossz szót sem szóltak volna neki, akkor is ezt teszi. A magyar zsidóság képviselői a lehető legnagyobb szívességet tették neki: elfogadták apafigurának, mint az elődeik Horthyt, és védelmet kértek tőle. Egyrészt egy diktátornak ettől kétszeresére hízik a mája, másrészt — és ez az egyetlen, ami számít — a védelmező, a demokrata pózában tetszeleghet anélkül, hogy egy lépést is kellett volna tennie érte.
    A zsidóságnak egyetlen helyes és jó válasza lehetett volna, ami Orbánt kényszerlépésre kényszerítette volna: ha azt mondják a motorosoknak, hogy “gyertek csak, várni fogunk benneteket”. Orbán ekkor is betiltotta volna, de ekkor védekeznie kellett volna az elllen a benyomás ellen, hogy megijedt. Ez lett volna a számára legrosszabb, mindenki tisztességes ember számára a legjobb megoldás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  13. Tények: Amilyen az ország, olyan a miniszterelnöke. Sajnos.
    Egy országnak (mint közigazgatási egységnek) van miniszterelnöke.
    A nemzetnek nincs miniszterelnöke, mivel ez eltérő fogalom. Legfeljebb nemzetvezetője van. Hogy ki lehet a nemzet tagja, azt a nemzetvezető mondja meg.
    Most ki a fene is ez az elmeháborodott akkor?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  14. Ezeknek a Nemzeti Motorosoknak, vagy hogyan hivjak oket, nem a vonulasukkal van baj, hanem a letezesukkel. Ilyen antiszemita es naci szervezodes nem is letezhetne. Az is fenyegetes, ha nem vonul, de van. Ugyanis ezek kijelentettek, hogy gazt adnanak a magyar allampolgarok egy reszenek. Ez buncselekmeny.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (37 szavazatból)
  15. undorító

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  16. Admin, itt lényeg. Nem az a baj, hogy vonulnak, vonulni akarnak, hanem az, hogy léteznek. Az, hogy ilyen alakulat létezhet. Az, hogy nemcsak ez az alakulat, hanem a gárda, meg a többi létezhet. Az, hogy nem tiltják be. Miért? Mert ov -t nem zavarja, hiszen hasonszőrűek vele – ov hasonszőrű ezekkel.
    Most ov önös érdekből, meg azért, mert rosszul áll a szénája az EU-ban (EP-ben), ezért előadja ezt a színjátékot. Nem azt mondta, hogy ezek soha többé nem vonulhatnak, betiltandók. Nem. MOST nem vonulhatnak. A tiltás a mostani motoros akcióra vonatkozik. Mert már nagy volt a felháborodás. Elvonva a belügyminiszter hatáskörét, ov tőkét kovácsol magának ezzel a tiltással.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  17. A zsidók a BOLONDOK!!!!!!! MIÉRT KELL NEKIK SZÓBA ÁLLNIUK orbánnal, amikor tudható, hogy zsidó honfitársaink közül is nagyon sokan hagyják el az országot. Már csak az eddigi “uralma” alapján is el kéne onnan zavarni, mert attól, hogy me. nem szereti ő a zsidókat, mert ha úgy lenne (hogy szereti őket) nem kokettálna a jobbikkal. Az, hogy betegesen a hatalom kell minden áron már az kijózaníthatná őket, és az hogy az egyházi törvényben is megoszlást idézett ellő közöttük. Nem értem a zsidókat, miért kell nekik egymás ellen fordulni ahelyett, hogy összefognának a diktátorral szemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  18. “Nem! Nem bánom, hogy ez a provokáció elmarad. De sajnálom, hogy állampolgárok védelme miniszterelnöki kegy gyakorlásától függ és nem alanyi jog a védelemhez való jog. Sajnálom, amikor a kormányzás gyakorlata a belügyminiszter utasítása és utasíthatósága. ” (http://endresy.blogspot.com/2013/04/orban-holnap-mit-tilt-be.html )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  19. admin 2013. április 8. hétfő 21:08

    Stimt. De juniusban senkit sem zavartak. …
    Akkor a Hősök terén Trianonoztak, és senki nem akarta szétzavarni a bandát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  20. itt a hír a juniusi rendezvényükről
    http://www.napibudapest.hu/budapestnapiaktualis/nemzeti-motorosok-a-hosok-teren-97335.html
    nem emlékszem tiltakozásra Orbán vagy Pintér részéről (sem)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  21. Orbán azért üzent a motorosoknak, ne csüggedjenek, mert a “mifajtánk……….”, és nem volt a nyomorult mszp-ben senki, aki beordított volna neki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  22. orbán úgy képzeli, az ő kegyein múlik mi a demokratikus és mi nem, közben szinte leplezetlenül élvezi és ki is használja a szélsőségesek támogatását.
    HÁNYINGER
    Felszólítja a kis maffiózót hogy intézkedjen. Külön fel kell szólítani?

    orbán
    megmenti Magyarországot,
    megmenti a fiatal kamionvezető párt
    megmenti a nyugdíjunkat
    lecsökkenti a rezsit
    kiáll a kisebbségek érdekében amíg ő a minel’ addig senkinek nincs félnivalója.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  23. Ceausescunak is nagy pofája volt (ha már ő is egy kis kerti törpére hasonlított) még pár nappal a kivégzése előtt is. Man kann nie wissen, was man bevor steht…..-ahogy arrafelé mondják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  24. Orbán aljasul és gátlástalanul kihasználja és átveri a saját felheccelt fogdmegjeit is a még a belügyminiszterét is akinek annyit köszönhet, (mit sem szólva saját feleségéről) és mindenkit, kénye kedve szerint egy csöpp remélt jópontért.

    .
    Már rengetegen vannak az Orbán által átvert hívek, köztük döntő számfölényben a potenciálisan veszélyesek és erőteljesek. Kérdés mikor jönnek rá, hogy gazdájuk az asztalnál nem a finom falatokkal, hanem újabban a szájából kiköpött megrághatatlan mócsingokkal eteti őket.

    .
    Kérdés mikor jönnek rá, hogy ők az erősebbek, és a gazda csak felesleges nyűg akit bármelyik pillanatban világgá zavarhatnak az asztaltól.

    Ha nem jönnek rá maguktól esetleg segíthetünk elmagyarázni nekik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  25. admin
    2013. április 8. hétfő
    21:08
    .
    “Ezeknek a Nemzeti Motorosoknak, vagy hogyan hivjak oket, nem a vonulasukkal van baj, hanem a letezesukkel. Ilyen antiszemita es naci szervezodes nem is letezhetne.”

    .
    Akkor most a Fidesz nevelte ki őket vagy egyszerűen kedvez számukra a környezet, miként az állóvízben is szépen fejlődnek a baktériumok?
    .
    Nagyon úgy néz ki, hogy nemcsak a Nemzeti Motorosok de már önmagában a Fidesz és dicső vezére Orbán is ennek a rothadó állóvíznek amit Magyarországnak hívnak a terméke. Akkor most miről beszél Mesterházy, hogy ne bántsák a magyarokat csak Orbánt? Hiszen mit ér egyenként levadászni a a vírusokat ha marad a poshadt állóvíz a történelemben évszázadokkal visszamaradt Magyarország. Csak nevetség tárgyává teszi a magyarokat ez a szemlélet.
    .
    És Orbán próbál rájátszani, mert ugye az állóvíz olyan kristálytiszta kívülről nézve, ki gondolná, hogy mérgező, mindaddig amíg fel nem zavarják, amikor is kiárad belőle a förtelmes bűz, zavarossá válik és egyértelművé, hogy mi is az valójában.

    Akkor most mi a teendő? Gondolom felzavarni, felkavarni a poshadt állóvizet, hogy minden nyilvánvalóvá váljon és az abban dagonyázó tétlen zombik is megmozduljanak. Ezt tesszük itt mi. Élég ez? Vagy ennél is több kell?
    —-

    “Ugyanis ezek kijelentettek, hogy gazt adnanak a magyar allampolgarok egy reszenek.”
    .
    Akkor vajon mit tennének, ha kiderülne, hogy Orbán cigány? Cigány, zsidó, Fidesz ellenség, gyarmatosító EU, kapitalisták, IMF, bankárok, mind egy kalapban ma már. Maradt még valaki aki nem ellenség?

    Hát persze, hogy maradt és ők kapnak könyörületet és luxus életet. Az antiszemiták, Bayer, a székházat őrző bűnözök, baltás gyilkosok, a tolvajok, a rablók, és a Fideszes földbirtokos főurak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  26. Az igazság az hogy sok zsidó ember igazából jobboldalivá válik egy normális országban. Sokan nem, sokan liberálisok, baloldaliak, stb. De egy nem antiszemita demokráciában mint pl. az Egyesült Államokban sok zsidó jobboldali és konzervatív. Ezt abszolute tapasztalatból mondom mert itt lakom az USA-ban.
    Ugyanakkor pár éve amikor hazamentem és zsidó ismerőseimmel beszéltem, egyik a másik után szídta Gyurcsányt, stb, teljesen le voltam döbbenve.
    Ott is sokan jobboldaliak lennének, ha nem lenne ez az eszeveszett antiszemita légkör. Ez nem tudom hogy jó-e vagy rossz, csak mint tényt gondoltam leírom.
    Most is kijött amúgy egy rokonom, szinte mint egy Fideszes vagy Jobbikos szidta a zsidókat hogy milyen baloldaliak, pedig Orbán nem is annyira rossz, stb. Erre ő is zsidó. Szóval én leveszem a kezem az otthoni helyzetről sok szerencsét mindenkinek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  27. Féniász László

    Ti hisztek egy olyan embernek aki ennyiszer váltott ideológiát,és lelkiismeretlenül vallást? Ti el tudjátok képzelni, hogy ez a diktátor minden hátsó szándék nélkül( Ő kiált,(majd a bíróság engedi). Nekimegy a szavazóbázisának egy jelentős részét kitevő szélsőségeseknek( szurkolói körök, Kubatov gárdisták, TV ostromlók,stb..) Emlékezzetek Tarlóst, Arogáns Tónit és még sok Fidess katonát a jobbikkal karöltve választatták meg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  28. GaborNYC
    2013. április 9. kedd
    05:56
    Teljesen egyetértek veled azzal a kitételle, hogy Mordorban nincs jobb és nincs baloldal. Egyik a magát valamelyik oldalhoz tartozó társaság sem képviseli a saját oldalához való sajátságokat. Talán a különböző bizniszegyházakhoz lehetne hasonlítani őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  29. Írhat nekem akárki akármit, mondhat akárki akármit, a tények azok tények.
    Attól mert elfogadják a Zsidóságból néhányan Orbánt, olyannak amilyen, a tényeken nem változtat.
    A tények pedig azok, hogy Orbán olyan pártot működtet amelyik megszállta Magyarországot és benne minden egyes állampolgárt.
    Orbán és pártja által terjesztett eszmék ragály szerűen terjednek, mint a kórság, mint egy dögvész. Van akit tudott asszimilálni és van akit nem. Azt, hogy ki miért érti meg ezt az elmeroggyant, beteg embert és a belőle áradó mocskot, mindenkinek a maga dolga.
    De az is éppen elégé tiszta képet fest a helyzetről, hogy együtt működik a Jobbikkal és olyanokkal akik nyíltan antiszemiták.
    .
    Ezek nem haboznának embert ölni céljaik elérése érdekében – de elsősorban Zsidót, Cigányt, Románt – de éppenséggel minden külföldit utálnak. Ezek a mocskok akik olyan ideológiát támogatnak, elismernek, patronálnak, a Horthy kultuszról elismerően nyilatkoznak, , a Nácikat
    elismerően emlegetik, olyan írókat és személyeket emelnek be a Magyar köztudatba akik akár Náci kollaboránsok, gyilkosok, árulók voltak … Nekem ne mondják, hogy azok normálisak!
    Orbánnak bizonygatni értelmetlen a jó indulatát, a korrektségét a hazafiasságát … (persze mi is a hazafiasság ebben az országban … inkább ezt hagyjuk is)
    .
    Magyarországon Antiszemitizmus, Zsidógyűlölet van! Még akkor is ha Orbán és rabló bandája
    fekete öltönyben, Ford T-modellből előszáll, virágot visz a zsidó családok sírjára, mosolyog és megsimogatja azok fejét akik ellen éppen pártja olyan törvényeket hoz mellyel csak egyet bizonyít: Mocskos maffiózók, rablók, Antiszemiták, uszítók, Nácik ….
    Ne feledje senki: ott rejlik a kabátjuk alatt e dobtáras géppuska, és bárkit lelő csak úgy, hazafiasságból!
    .
    Én személyem szerint NEM hangoztatom családom Zsidó ágát! Azért nem mert kerülöm azt a konfrontációt mellyel családom és magam konfrontálódását eredményezném a környezetemmel.
    .
    Hánynom kel ettől a magyar politikától!
    De kérdeznék egyet: Ki hangoztatta a Nácik fény korában azt, hogy ezek rosszak, ezek árulók.
    Ki emelte fel szavát akkor amikor Hitler virágokon járt, fehér ruhás gyerekeket simogatott, családokat támogatott … Ki emelte fel szavát akkor amikor már ácsolták a abrakokat, ácsolták a bitófát … Ki emelte fel a szavát amikor építették a gettókat, ásták a sírokat …
    Az emberek még kiálltak Hitler mellett, csak épp nem „béke”meneteltek, hanem fáklyás meneteket rendeztek ….
    Oly egyértelmű minden … Támogassák csak ezt az elmeroggyant mocskos embert, Nekem hánynom kell tőle! És mindattól amit művel, mindazoktól akik együtt működnek vele csak egy másodpercig is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  30. Orbán megint kihasználta a lehetőséget, a szaros gatyáját eltakarta egy köténnyel,de ettől az még bűzlik. A megválaszolandó kérdés az, hogy a bűzbombát beengedik e a clubba, vagy kitessékelik, mondván előbb tisztálkodjon meg, ami nem megy egyik napról a másikra, Nekem úgy tűnik, ez a bűz nem zavarja a club vezetőségét, az elenyésző tiltakozások sem érik el a céljukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  31. Avi
    2013. április 9. kedd
    09:
    Minden rosszindulatú híresztelés,minden összemosni akarás ellenére Magyarországon van jobb- és baloldal is. Csak a jobboldal kiment egészen a szélre, a baloldalt pedig a válság arra kényszerítette, hogy nem baloldalinak látszó intézkedések hozzon. A nehéz körülmények közepette is megmaradtak a baloldali vonások, melyeket Gyurcsány egy mondatával lehet a legjobban jellemezni: Több felelősség fent, több lehetőség lent.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  32. Na, én ezeknek a finom részleteknek a nagy részével nem voltam tisztában. Ez különösebben nem akadályozott abban, hogy a lényeget lássam.
    .
    Sok zsidó él ebben az országban, aki nem tanult a történelemből, és újra abba a hibába esik, mint a harmincas végén estek.
    .
    A nácik, azok nácik. Nem lesznek belőlük galambok.
    .
    Tegnap, amikor írta itt valaki (mindegy, ki volt), hogy a Goj Motorosok elhatárolódtak a felvonulástól, tessék ezt tudomásul venni, szívem szerint megráztam volna a vállánál fogva: “Ember. Ébredj már fel!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  33. Hogy van-e jobb- és baloldal, azt kár elemezni, mert normális országban, normális esetben a liberalizmus jobboldali érték. A “ballib” fogalma főleg Magyarországon létezik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  34. Ha Orbán valamit megenged akkor mehet, ha meg nem enged meg akkor nem?
    Milyen rendszerben élünk?
    Mint egy kocsis a lovakat , úgy irányitja Orbán az országot?
    Pintér legalább bokázik egyet a méltóságos Orbán uramnak?
    Vagy, törvények alapján kellene működni egy országnak?
    Amerika , hol vagy?
    Meddig tűrik az orbáni ámokfutást az EU vezetői?
    Természetesen nem vonulhatnak a motorosok sem most sem máskor!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  35. Maeldron
    2013. április 9. kedd
    11:16
    Nem tudom, hogy az USA-t normális országnak tartod-e, de ott nincs európai értelemben vett bal oldali párt, a baloldalt a mérsékelt liberális Demokrata Párt képviseli. Az más kérdés, hogy Európában a liberálisok hol ide, hol oda csapódnak, de többnyire valóban a konzervatívokhoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Még az a szerencse, hogy az Amerikai Népszava leírja nem csak az igazat, de a valódit is. Sajnos más sajtóorgánumokban még csak megközelítőleg sem lehetne mindezeket leírni, sőt, még a véleményezést is tízszer meg kell gondolni. Magam részéről majd minden szavával egyetértek a fent megjelent cikknek. Azért odáig már én is elmentem, hogy valamelyik sajtóorgánumban oportunizmussal vádoltam meg a magyarországi zsidóságot. Ezt a véleményemet változatlanul fenntartom és ebben az a legszomorúbb, hogy mikor tényleg jó szándékú zsidó, vagy nem zsidó emberek kiállnak tisztességesen az egyre jobban elburjánzó antiszemitizmus ellen, akkor ők meg tényleg közben lepaktálnak az ellenségükkel. Őszintén nem is értem. Az Élet Menetében is vannak igazi tisztességes, a fasizmust, antiszemitizmust megvető, elítélő emberek, akik tényleg szívből hiszik, hogy egy jobb ügyet szolgálnak a demonstrációjukkal-gondolok itt híres zenészekre, költőkre, írókra, színészekre, újságírókra, sok-sok fiatal emberre is-és ennek dacára mégis vannak sokan akik nem átalják bemocskolni egy jó és igaz ügyet szolgáló demonstrációt. Az pedig, hogy Orbánt meghívtak a Zsidó Világkongresszusra, attól majd agyvérzést kaptam a szó szoros értelmében. Mi a franc keresnivalója van egy ilyen senkiházinak egy ilyen rendezvényen egyáltalán, hiszen jószerével már mindenhol nem kívánatos személy, pária lett. Nem is értem Mr. Laudert. Neki ismernie kell ezt az országot már elég régóta, tudhatja, hogy jó pár évvel ezelőtt még nem volt ilyen lezüllött, antiszemita és gyűlölködő ez az ország, voltak jobb és különb vezetői is, én ezt az egészet az Ő részükről is szégyenteljesnek találom. Végezetül, csak még annyit, ha bekövetkezne nálunk egy polgárháború, melyről mostanában néha már hallani vélewményeket, akkor mégis hogy gondolják? A nem zsidó, ámde tisztességes, békét, demokráciát akaró emberek menjenek csínybe értük, miközben Ők szemérmetlenül lapaktálnak ellenségeikkel. Ezt hogyan kell érteni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  37. Orbán tényleg beismerte közvetve, hogy az eddigi felvonulásokban ludas :-)
    http://endresy.blogspot.hu/2013/04/kaoszkiralyibeismeres.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  38. Forgatókönyv Orbán módra:
    1./ Szemet hunyok a football-huligánok mocskolódása, gyalázkodása felett, mert tudom, hogy zene szélsőséges náci barátaim fülének, no és az én fülemnek is, hiszen én is antiszemita vagyok a javából.

    2./ Pávatáncot járok a magyar zsidósággal. Hangsúlyozom, hogy a hajuk szála sem görbülhet, amíg én vagyok Magyarország miniszterelnöke. A háttérben hagyom, hogy a hatóság először engedélyezzen egy náci-nyilas gennyömlenyt, motorozzanak csak a nyilasok, félelmet keltő motorjaikon, félelmetes uniformisban. Ha átsiklanak e fölött a demokraták, az üldözöttek ÉLET MENETÉN részt vevő leszármazottai, mondván, sokan vagyunk, minket nem lehet meghátrálásra késztetni, úgy is jó, de ha tiltakozás jelentkezik, egyetlen szóval leparancsolom az utcáról a keret”legénységet”, miközben megüzenem, gyerekek, nehogy a szívetekre vegyétek.
    3./ Efféle “filoszemita” megnyilvánulás több haszonnal is jár:
    - a közelgő Zsidó Világkongresszuson tartandó beszédemben, mint ékes bizonyítékról, beszélhetek arról, hogy lám Magyarországon zéró a tolerancia az antiszemitákkal szemben, hamisak a magyarországi antiszemitizmusról terjengő híresztelések. Ha létezik antiszemita közbeszéd, hát Istenem, a szólás- és véleményszabadság nem engedi, hogy mindenkibe belé fojtsam a szót…
    - az EP közelgő ülésén, ahol várhatóan össztüzet zúdítanak rám, mert kettős mércével mérnek a rohadtak, ahol a balliberális férgek a magyar jogállamiság végéről, az ország fasizálódásról karattyolnak, ott, akkor majd jól jön a hivatkozás filoszemita hőstetteimre…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  39. Így van.
    Aki kirekeszti megkülönböztetni a zsidókat a magyaroktól,az nem náci(mert azok Németországban voltak),hanem NYILAS !
    Egyébkén nem filoszemita a diktátor,,hiszen valamely későbbi időpontban megengedi,hogy motorozzanak a gázzal fenyegetőzők nyilasok!
    Vagy ki hallott arról,hogy az Ügyészség vizsgálja ezt a rasszista gyalázatos uszítást?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  40. http://index.hu/belfold/2013/04/09/nemzeti_motorosok_nem_ugy_gondoltuk/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Egy normális országban az ilyen náci tüntetéseket a rendőrség egyszerűen nem engedélyezi. Nem kell hozzá sem a parlament, sm a miniszter, sem a miniszterelnök közbelépése. Továbbmegyek, egy rendes országban nincs jelentős tömegtámogatása az antiszemita és rasszista nézeteknek. Magyarországon viszont a nyiltan antiszemita és rasszista nézeteket valló pártnak tíz százalék feletti a támogatottsága, a burkoltan antiszemita fasiszta kormánypártnak viszont negyven százalékos támogatottsága van. A magyar miniszterelnök, aki betiltja az antiszemita tüntetést, maga is nemzetiszocialista elvek alapján kormányozza az országot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. Nemzeti érzelmű motorosok! Nahát!

    És ezt nem veszik észre a zsidó vezetők?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. Kalmik: engem marhára nem érdekelne alapból, milyen ország szülte vagyok, nyilvántartani midezt egyszerűen nevetséges számomra. Másfelől azt gondolom, hogy az embernek önmagáról kell gondoskodnia. Ugyanakkor, viselkedjünk úriember módjára.
    .
    Ez most jobb vagy baloldali értékrend? Azon kívül, hogy liberális-konzervatív.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. Normális országban az antiszemitizmus NEM a zsidóság problémája, hanem MINDEN állampolgáré! Normális országban nem a nemzetvezető tiltja meg személyesen a gyűlölet-szeánszokat, hanem a nemzet eleje odaáll a gyűlölet papjai elé, és jól pofán csapja őket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  45. -Hogyan hívja fel ma az okos zsidó telefonon a hülyezsidót , Pesten ?
    -Na hogy ?
    -Hát interurbán-vonalon…New Yorkból…
    (/ Régi vicc a hatvanas évekből..,/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  46. Mindeközben!
    “Már több mint kétezer értelmiségi, szimpatizáns és egyesület csatalakozott a Szellemi Honvédelemhez, azaz a Civil Összefogás Fórum (CÖF) kiáltványához, amelyben elítélik, és nem tűrik szó nélkül, hogy bárki is gyalázza Magyarországot és a magyar kormányt.
    Fentieket Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke, a Civil Együttműködési Tanácskozás (CET) elnöke, a civilek részére juttatandó költségvetési pénzek felett diszponáló Nemzeti Civil Alapprogram teljességgel civil, minden pártelkötelezettség nélküli, nemzeti és civil elnöke tette közkinccsé.
    Ugyanitt megtudhattuk, hogy a CÖF megszervezte azt is, hogy a csatlakozók jelezhették, részt kívánnak-e venni a Szellemi Honvédelem napi munkájában.
    Több, mint ezren jelezték, hogy segítenek, és aktívan részt vennének a munkában.
    Mindez azt jelenti, hogy együttes erővel azonnal reagálni tudunk a támadásokra, és megvédjük hazánkat.
    Gyakorlatilag felállt egy civil honvédő hadsereg, mozgalom, s a jövőben egyetlen gyalázatos, lejárató megjelenést, megnyilvánulást sem hagyunk szó nélkül.
    A Legnagyobb Magyar Civil (Juhász füvész idegösszeomlást kap, ha ezt megtudja) leszögezte, a Békemenet mellett így már a Szellemi Honvédelem is egy erős, határozott civil etikai megmozdulás, amely kulturáltan, a tények mentén munkálkodik.
    Én ugyan jobban örülnék neki, ha szervezete jelenleg inkábba Tisza mentén munkálkodna, bizonyára több hasznot hajtana a homokzsákok töltése, az országnak, mint ez a gyermeteg katonásdi.
    Körülbelül hat évesek voltunk, mikor állandóan csapatokat szerveztünk, legyőzhető ellenségeket kerestünk, aztán a nagy többség kinőtt ebből, aki meg nem, arra ma beköszöntött az aranykor.
    Ez ugyan egy komolytalan gittegylet, de arra remekül meg fog felelni, hogy költségvetési szivattyúként működjön, a hatalom holdudvarába tartozó kisegzisztenciáknak lökjön valamit, hadd érezzék ők is, hogy valaki lett belőlük, hadd borzongjanak bele az izgalomba, hogy ők akkor most éppen védik a hazát.
    Olyan kisszerűen szánalmas ez az egész, az infantilizálódó magyar közélet szép példája: Lacika hősi harca a homokozóban – a tényekkel.
    Csak hogy tudd, kedves olvasóm, a te pénzeden is hízik a nemzeti főcivil és sleppje, merthogy ő osztja a pénzt, márpedig nyomtató nemzeti lónak nemigen lehet bekötni a száját, kívülnézetből meg nem látszik éppen fényevőnek, inkább olyan jóllakott napközis fazonja van.
    Mindenesetre érti az idők szavát, és ha a Vezér állandóan háborúst akar játszani, akkor ő majd biztosítja hozzá a katonákat, és ha kell, akár hősiesen fel is kiált: Tandiribili!
    A legújabb hadsereg felállását a főcivil és követői szerint az indokolja, hogy „ötven, magát értelmiséginek mondó osztrák és német, szakmájukat tekintve filozófus, publicista, zenész, tudós, képzőművész és költő kiáltványban buzdítja Európa polgárait a magyar kormány megdöntésére.
    Lázadást szítanak, Magyarországot a kontinens “rothadó gócának” nevezik.
    Mint írják, a magyar népet fel kell szabadítani, az Orbán-kormány egyre fasizálódó uralma alól.
    Íme, újra összenőtt, ami összetartozik: az internacionalizmus és a globalista kozmopolitizmus.
    A leginkább árulkodó mondat a kiáltványban az, amikor arról írnak, „az Orbán-kormány zavartalanul jobboldali rezsimmé alakítja át az államot.”
    Igen, itt a lényeg: az európai közvélemény e főgurujai, felkent véleménymondói számára a „jobboldaliság” főbenjáró bűn”.
    Hát erre most mit is lehet mondani?
    Hogy a filozófus, publicista, zenész, tudós, képzőművész és költő nem értelmiségi?
    Vagy, hogy a véleményüket nem mondhatják el szabadon?
    Hiszen a kétezer magyar értelmiségi és egyesület is elmondhatja véleményét, mondjuk, a román vagy szlovák nemzetiségi politikáról, de ettől még nem lesznek internacionalisták, csak idióták, de ez meg az ő dolguk.
    Hogy Orbán és az ilyen túlhabzó főcivilek Magyarországát a kontinens rothadó gócának nevezik?
    Ez a véleményük, de ehhez nem kell sem osztráknak, sem németnek lenni, ezt mi is nyugodtan elmondhatjuk, ezer érvünk van mellette, ellene meg senki nem tud érdemi érvet állítani.
    Még amikor a Vezér be akar puncsolni egy jó mélyet Európának, akkor is kilóg az önkényuralmi lóláb, hiszen a Nemzeti Érzelmű Motorosok provokatív vonulását betiltani messze nem az ő hatásköre.
    Ezt akár abból is tudhatná, hogy hosszú hónapokon keresztül vizsgáltatta, adott-e Gyurcsány konkrét utasításokat a Rendőrségnek 2006 novemberében, mikor szépreményű puccsa megbukott?
    Ami pedig az ország jobboldali rezsimmé alakítását illeti, abban nem a jobboldaliság, vagy a jobboldal kormányra kerülése a probléma, hanem a jobboldali uralom kizárólagossá és megdönthetetlenné tétele.
    A demokrácia nem egyetlen erős központi erőtérről szól, hanem az emberek érdekeinek sokoldalú és sokrétű artikulálásáról, plurális társadalomról.
    Dejszen tudja ezt minden jobboldali, csak játssza itt a hülyét, – igaz, a szerepet nagyon hitelesen adják, az kétségtelen…
    Felmerül még az a kérdés, hogy ez a hadsereg miképpen véli elérni a célját?
    Jön az ezer szellemi honvéd lábszártekercsben, Wass Albert köteteket és Orbán Viktor Összes Beszédeinek köteteit lóbálva, majd miután körbekiabálták, fejbecsapkodják velük a gaz ellent?
    Vagy addig küzdenek ellenük, mígcsak nem gyakorolnak nyilvános önkritikát?
    Nevetséges egy társaság ez, csak valahol nagyon siralmas is ez az egész.
    Orbán zsoldosai már annyi értéket devalváltak, egyel több vagy kevesebb már nemigen számít, de azt azért úgy gondolom, hogy civilnek lenni nem egy nagy kunszt.
    Civil, hát legyen, kit zavar?
    Marinéni is civil, meg a postás is, annak dacára, hogy egyenruha van rajta, oszt jónapot – legfeljebb mosolygunk a nagy civil felhorgadáson.
    De értelmiséginek lenni az más dolog, az már bizony felelősséggel jár.
    Az azt feltételezné, hogy gondolkodni is illene, nem csak beállni a sorba, oszt várni, mikor dől ránk a hatalom pénzestarisznyája.
    Aki nem képes felmérni, hogy mi a differencia az egyoldalú és kizárólagos jobboldaliság elleni támadás meg a demokrácia elleni támadás között, az ne nevezze magát értelmiséginek.
    Jobb mindahányunknak, ha szellemi honvédő marad.”
    (forrás: PuPu blogja)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. 1/ Mégis motoroznak, a kuruc.infón bejelentették. Lehet, sőt kötelező odamenni.

    2/ Ha Kövér, vagy Rogán masírozik az Élet menetében, mi ne tegyük.

    3/ A baj nem az, ha egy zsidó, vagy akárki jobboldali, hanem az, hogy Magyarországon ilyen avitt, lábszagú a jobboldal, pontosabban hogy ez a mocsoktenger nevezi magát jobboldalnak, és itt nincs korszerű, liberális, normális ellenfélnek tekinthető jobboldal, csak a világ boldogabbik felén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. telekis
    2013. április 10. szerda
    07:46

    Pupu írását megosztottam a FB oldalamon, ezzel a megjegyzéssel:

    “Amennyiben ez az értelmiség is olyan hangot fog megütni, mint amilyen hanggal lépten-nyomon találkozhatunk “másként gondolkodó hozzászólóként”, akkor az eredmény garantált!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  49. Gusztávnagy !
    *
    “Azért ne járjunk úgy ezzel is, mint a sapkás nyúllal!” írod.
    *
    Én meg ammondó vagyok, hogy 2006-ban amikor a szélsőjobb zendült – Orbán Viktor kézivezérlésével – bizony ezek az úgynevezett Gój Motorosok hozták, vitték nekik az információkat és valószínüleg az utasításokat is, méghozzá az Erzsébet-hídon keresztül Budáról Pestre, illetve oda-vissza cirkálva…
    *
    A Horthy szobor bátor leöntéséről tartott vita idején a Liberális Klub előtti utcaszakaszon odarendelt fasiszta csőcselék mellett – bár ők ezt tagadják – kissé távolabb két nemzeti-zászlós “csopper” parkolt a járdán, melyek (így felzászlózva) jellegzetesen, első pillantásra a Gój Motorosok harci szimbólumai, vagyis a megfélemlítés eszközei. S, hogy ki akar kit megfélemlíteni, az talán senki előtt nem kétséges. [Mellesleg az ott kivezényelt viszonylag nagyszámú rendőrosztag egyik tagja sem küldte el a járdán parkoló náci motorosokat]
    *
    Aztán, ha már a megfélemlítésnél tartunk, a Wittner Mária náci fidesz-képviselő, dr Dániel Péter ellen indított polgári per tárgyalásán kik is képviselték a “vádat”? ? Na kik? A Gój Motorosok. És kik is verték meg az igazi hőst – akinek sajnos nincs párja ebben az országban – úgy, hogy mentőt kellett hozzá hívni? Na kik? Hát a Gój Motorosok, mint a hatalmi megfélemlítés civil bőrbe bújtatott, nem csak jelképes képviselői. És a jelenlévő rendőrség nem kelt az áldozat védelmére…
    *
    Három a magyar igazság, Kedves Gusztávnagy, nem sorolom tovább…
    Azzal, hogy Orbanini, vagy Don Orbaone, ahogy tetszik most éppen kegyet gyakorolva visszahívta, az erőszakkal megfélemlítésnek ezt a polgári rohamcsapatát, a Vezér egy szemernyit nem lett tisztább, az Őt terhelő igenis erőszakos bűnöktől.
    Mindezt az intézkedést csak és kizárólag a saját nemzetközi reputációja, és nem a magyar zsidóság, de mégcsak nem is az Élet Menete védelmében tette meg…
    *
    Bocsánat, de a példák is azt bizonyítják, hogy mindenki hülye – pláne ha az illető döntési pozícióban lévő személyiség – aki csak egy kicsit is elhiszi ennek a lépésnek a jószándékú indíttatását, amelynek már az is ellentmond, hogy a . orbáni r e n d s z e r . már eredetileg engedélyezte ezt a demonstratív náci tömeg-megmozdulást !
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  50. Mi, magyar zsidók, köztük én, egy holokauszt-túlélő, akinek három közeli hozzátartozója sajnos nem volt hozzám hasonlóan szerencsés, és mártírhalált halt Auschwitzban, nos mi, magyar zsidók, nem vagyunk könnyű helyzetben a mai ellentmondásos világban.

    Mert ez a mai magyar világ szavakban, nyilatkozatokban demokrata, a szabadság és az emberi jogok szószólója, beleélést sugalmaz abba, hogy Magyarországon demokrácia van, hogy Magyarországon mindenki számára érvényes a szólás- és véleményszabadság, hogy Magyarországon az emberek faji, vallási, nemi, etnikai hovatartozásuktól függetlenül egyenlők, egyenlő esélyekkel bírnak, egyenlő elbírálásban részesülnek, sem fizikai, sem verbális atrocitás nem fenyegeti őket, magyarán szabadok, egyenjogúak minden területen.

    Ezzel szemben a mai Magyarországon a regnáló fasisztoid, voluntarista és populista kormányzó pártocska, csoportocska jóvoltából, mely 2010-ben alaposan átvervén az egyébként befolyásolható, manipulálható magyar választókat, egyharmadnyi szavazattal kétharmados mandátumtöbbséget szerzett a parlamentben, nos a Fidesz jóvoltából egyre határozottabb kontúrokat ölt, és a napi közbeszéd visszatérő témájává lett, lesz a kisebbségek negatív megkülönböztetése, sértegetése, gyalázása, vagyis a rasszizmus és az antiszemitizmus. Ez tény.

    E területen, de a visszamenőleges, fék- és ellensúlykordon-bontó rendelkezések, törvények kapcsán minden területen, a demokrácia egyre nagyobb, egyre több sérelmet szenved, és az ország a megkérdőjelezhető többség diktatúrájává alakul. Amely többség visszaél hatalmával, és a demokrácia adta lehetőségeket felhasználva bontja le a demokráciát.

    Mégis, a magyar zsidóknak, kisebbségi létükben, örülniük kell, jobb híján hinniük Orbán Viktor egyszemélyi országvezető szavának, amely szavak garantálják a magyar zsidóság bántatlanságát, szabad életét. Akkor is hinnünk kell e talmi értékű mondatoknak, ha különböző forrásokból tudjuk, ha megnyilatkozásaiból elég gyakran kiviláglik, hogy ő maga is antiszemita.

    Az ellentmondás, amelyben őrlődünk, tehát, összefoglalva a következő:

    Szép, bizalommal tölthet el bennünket az orbáni gyámolítás.
    Aggodalomra adhat okot, hogy az antiszemita tüntetéseknek nem egyszer s mindenkorra vet véget, csupán az ÉLET MENETE napjára.
    Pedig a betiltás indoka, mint hallom, a párizsi békeszerződésre történő hivatkozás, amely szerződés szabályai, korlátozó intézkedései nem alkalmakra szólnak, hanem örök időkre, ameddig a szerződés felmondásra nem kerül. Márpedig ez nem valószínű.
    Kiemelkedően kételytámasztó az az ellentmondás, hogy a hatóságok, nem a miniszterelnök, az illetékes hatóságok az elmúlt években éppúgy, mint az aktuális rasszista gyalázat bejelentésekor felemás módon reagáltak, reagálnak, és kivétel nélkül minden esetben engedélyezték a megmozdulást, ahogy most is.

    Vajon nem ismerik a II. vh.-t lezáró békeszerződés fasizmusellenes tiltásait? Nem ismerik az állítólag szellemében ugyancsak rasszista- és antiszemitaellenes, az emberi méltóságot minden más fölé helyező új magyar alaptörvényt, annak vonatkozó cikkelyeit?

    Egyik barátom szokta mondani: “MÁS HELYETT ÉLÜNK!” Vagyis a túlélők az Úristen akaratából az elpusztultak, a meggyilkoltak helyett is élnek. Ez a mi felelősségünk. Ezért kerülhetünk a megalkuvás, a naivitás, az önmegadás hálójába, amikor asszimilálódunk, mondván, egyetlen vágyunk, hogy a többség borítson fátylat zsidó mivoltunkra, és milyen eszményi, hogy megvéd bennünket a gonosz rasszisták, antiszemiták ellenében, másrészt tisztánlátásunk érdekében helyén kell kezelnünk a csalárd mögöttes tartalmú gesztusokat.

    EMBEREK! ZSIDÓK! LEGYETEK ÉBEREK!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Nyomoznak Bartus hamis 6-os kartonja ügyében 2014. szeptember 29. hétfő | AN

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos