Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán és az egyetemistának látszó fiatalok 2012. december 15. szombat 17:24 Forrás: AN

  • Hozzászólások(65)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán és az egyetemistának látszó fiatalok

Budapest – A hír elsőre hihetetlen: Orbán Viktor diákokkal találkozott. Igaz, államtitkárához hasonlón ő sem ment ki a hóra. (Két nappal ezelőtt a hidegben tüntető diákok azt skandálták, hogy Hoffmann Rózsa, gyere ki a hóra, miközben az államtitkár asszony egy fűtött teremben, gondosan megválogatott hallgatóság előtt az oktatáspolitika sikereit ecsetelte.)

 

A hír és az itt látható fotó a Facebookon jelent meg. A felvétel a belvárosi Ötkert nevű szórakozóhelyen készült. Az eseményre, amely szigorúan zártkörűnek lett nyilvánítva, és ily módon a sajtót sem engedték be, tíz diákot hívtak meg. A miniszterelnök testi épségére a TEK vigyázott, nyilván nemzetbiztonsági érdekből kifolyólag, nehogy a diákok véleménye kárt tegyen a magas közjogi méltóságban.

Hogy miről esett szó, arról a fentiek körülmények ismeretében nem lehet tudni semmit, mint ahogyan az is titok, miként választották ki a tíz szerencsés fiatalembert, akik Orbán Viktor saját szájából hallhatták, hogy mennyire jó nekik, még akkor is, ha ezt most még nem értik.

Az sem kizárt, hogy a diákok közül néhányan civilben a TEK emberei. Nem lenne meglepő, már azért sem, mert volt már ilyenre példa. Körülbelül egy évvel ezelőtt Orbán Viktor egy váratlan ötlettől vezérelve hajléktalanokkal találkozott egy frissen átadott hajléktalan szállón. Az akkori híradások szerint Orbán kísért nélkül érkezett a fedél nélkül élőkhöz, autóját is maga vezette. Utóbb kiderült, hogy mégis csak voltak vigyázó emberek, és a hajléktalanok között is akadt olyan, akit állítólag korábban láttak már, amint a miniszterelnök programjain biztosította a rendet.

És arra is még sokan emlékeznek , hogy a kínai miniszterelnök budapesti látogatásakor falragaszok jelentek meg az ELTE-n, melyeken egyetemistákat, és egyetemistának látszó fiatalokat toboroztak, közönség céljából. Orbán Viktor és a rá vigyázó terrorelhárítók akkor is biztosra akartak menni, és kerülni akarták a kockázatát, hogy valaki esetleg kellemetlen kérdéseket tegyen fel, vagy más módon, esetleg egy Free Tibet feliratú tábla felmutatásával kellemetlenkedjen a magas rangú vendégnek.

 

 

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (30 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +37 ( 43 szavazatból)
Orbán és az egyetemistának látszó fiatalok, 4.9 out of 5 based on 30 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(65)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

65 Reader’s Comments

  1. Egy csúnya, aszott, elfáradt öregember, pedig csak 49 éves múlt. Öregebbnek néz ki az apjánál, aki csak ősz hajával vezet. Nyilván válogatott “diákok” -akik ingyen járhatnak majd egyetemre, ha tényleg diákok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  2. Hogyhogy kik voltak a “rejtéjes diákok”, ama “10 Szerencsés”, akik belenézhettek az idült “Xanax-házi pálinka”-élvező zavaros szemeibe és elméjébe? A fotó mindent elárul! … Őket is csak importálták valahonnan: Erdély?, Felvidék?, Kárpátalja? … Különösen azt a fotó balszélén látható, feltűnően barna bőrű (afro-magyar) egyént. :-D
    Egyébként elképesztő a dolog. A pasas már nem csak minket, de önmagát is hülyének nézi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (38 szavazatból)
  3. Egyetemisták!
    Ne tárgyaljatok! Csak tüntessetek és követeljetek!
    Ne törődjetek az ilyen “zártkörű” összejövetelekkel!
    Itt nem a Ti képviselőitek vannak!
    Sétáljatok!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (36 szavazatból)
  4. *
    Ez a pálya már a TEKÉ, ergo a helyszín egy TEKE-pálya – vagy mi a franc…
    Mit játszik rajta a játékos maga, tellit, vagy tarolást ?
    *
    Minden esetre ő betartotta a szavát: személyesen beszélt diákokkal és kész.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  5. Kajak 50 es evek ! Sajna csak az eleje es a java meg hatravan, de ha nem all senki a diakok melle akkor az is meg lesz :-(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  6. Fidelitas a romkocsmában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  7. Báthory Ödönke

    Én 11-et számoltam meg. Tehát legalább az egyikük TEKes volt. Persze mióta Putyin úgy bírt búvárkodás közben egy amfórát találni, hogy véletlenül egy búvár-operatőr is volt a helyszínen, semmin se csodálkozom.
    Azért az érdekelne, hogy hogyan tudtak találni 11 olyan diákot, akik röhögés vagy sírás nélkül kibírna egy ilyen beszélgetést?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  8. A reggeli TV híradóban láttam Orbánt. Nagyon nyúzott volt a pofája, és könyörgőre fogta a figurát. Valószínű, azóta kész a cucli, amit megpróbálnak bevetetni a diákokkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  9. Ha a kép jobb szélét is megnézed, ovi mögött megbújik a tizenkettedik, de tekintettel arra, hogy a panoráma kép csak legfeljebb a helyiség felét mutatja, látszik, hogy egy közönséges hamisítvánnyal van dolgunk. A képnek köze sincs a cikkben említett 10 diákkal való találkozáshoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  10. Ők a büszke tizenegy, akiket meghívott a csuti egy kis beszélgetésre. Hogy valószinüleg megukon kívül senkit nem képviseltek, esetleg a fidelitaSSt El kell dicsekednem, hogy én is voltam ilyen kiszemelt, amikor a Rákosi pajtást köszöntötték az úttörők. Talán ötödikes voltam, és tíz percet beszélgetett velünk a Rákosi pajtás, mert a sok munkája miatt nem volt több ideje. Az egészben az volt a legnagyobb dicsőség, hogy jól telezabáltuk magunkat olyan finomságokkal, amiről csak hallottunk. Akkor ettem életemben először banánt és narancsot. Ugyanis mi kiválasztottak legtöbben proli gyerekek voltunk, és akkoriban kenyérből sem tudtunk igazán jóllakni. Viszont mindannyian jó úttörők és éltanulók voltunk, de egész biztos hogy egy ÁVOs sem volt köztünk.. Lehet hogy ezk közt az ifjak között viszont volt egy két államvédelmi őr. .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  11. Stumpné Bekes Margit

    Ehhez van esze! Megosztani az embereket!!! Ha van vér a pucájukban,akkor nyilvánosság elé lépnek ezek a fiatalok! Hogyan is szedték össze őket ilyen pillanatok alatt??!! Na köszönöm ezt a cinikus és aljas eljárást! Ennek az embernek nincsenek erkölcsi értékei,ez egy lecsúszott,hazug,többszinű,páva táncos SENKI!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  12. Közben a diákvezetők nyilatkozták, hogy nekik nem szólt, nem üzent senki a találkozóról, a résztvevők ismeretlenek.
    Ezek szerint “I. Orbán király” elődjei példáját követi és elvegyül a pórnép között. Csakhogy anno Mátyás királyunk viselt álruhát és nem a kísérete vagy “interju(h)” alanyai…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  13. Én nem találgatom, hogy kik lehetnek a fotón, mert ez lényegtelen. A társadalmi problémákat és azok megoldási lehetőségeit nem a kocsmában kell egy miniszterelnöknek, néhány kiválasztottal egyeztetnie, akikről nem tudjuk kicsodák. A diákoknak vannak diákszervezeteik, azoknak választott vezetőik, velük kell egyeztetni, a tárgyalóasztalnál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  14. Ha ez zártkörű rendezvény volt, amelyen OV-n kívül még 11-en voltak, nos akkor ez inkább egy focicsapat évadzáró bulija lehetett.
    Éppen azt mutatja OV, hogy majd két sörnél többet itt senki nem ihat !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  15. telekis
    Azt mutatja, hogy Orbán képtelen 11 fős csoportnál nagyobb tömegben gondolkodni. Érdeklődése egy futballcsapatra korlátolt. A kormánya sem áll több főből. Ezért csinált gigaminisztériumokat, hogy az általa még felfogható méretre csökkentse a létszámot.
    A résztvevőkre az én tippem a Kdnp ifjúsági tagozata, mondjuk a felvételi érdekében imát elrendelő ciszterciektől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  16. Ez oly aljas, hogy erre nincs mit mondani!
    Bizonytalanságban tart mindenkit, még a saját államtitkárait és szóvivőit is!
    Karakter gyilkol, és gyilkoltat, elhiteltelenít mindenkit.
    A környezetének a szájából és a saját szájából i s @egget csinál!
    Csinálhatja ezt mindaddig, amíg le tudja szerelni az elégedetlenséget és a felháborodást, de remélhetőleg a fiataloknak ez nem elég, mert átlátnak azon a bizonyos szitán.
    Itt már rég nem a tandíjról van szó, hanem a széthulló, elzüllő családokról és a kilátástalanságról.
    Gyerekeinknek azt kell megérezni, hogy nem lehetnek hontalanok, és velük együtt mi is – nélkülük!
    Orbán lehet, hogy eltörli a keretszámot, de ezt az összeget, amelyet itt a költségvetésből elveszít, máshol hozza be, amely szintén érinti őket,rajtunk keresztül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  17. Keretszám nem lesz?
    Majd lesz elérhetetlen nagyságú pontszám amivel be lehet kerülni a fizetősek közé…
    A többi tehetségtelenje meg fizessen.
    Ja, és lesz majd egy olyan opció is, mint a földbérleteknél, hogy a bíráló bizottság szubjektíve ad bizonyos pontszámot.
    Mégse ürüljenek már ki az egyetemek, meg a főiskolák… Ugye.
    És a keretszám valahogy mégis 10ezer pár 100 lesz.
    Cselezik a focista…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  18. Most ez valami vicc?
    OV ezen a találkozón a következőket mondta:
    ” “újra és újra el kell mondani, hogy akik elkezdték már a tanulmányaikat, azokat semmilyen változás nem érint”
    - A keretszám szabályozást el kell törölni – jelentette ki a miniszterelnök. Hozzátette, megértette, hogy akik tanulni akarnak Magyarországon – és elérik a ponthatárokat – és utána hazánkban szeretnének dolgozni, az ő számukra mindenfajta eladósodás nélkül ingyenesnek kell maradnia a főiskolai oktatásnak. ”
    Ebben az ügyben valami sántít , nem gyengén!!!
    Ugye emlékszünk még , amikor a keretszámot 30 ezer körüli létszámra vitték, utána pedig drasztikusan 10430 főre mérsékelték!
    Most pedig kitalálta, hogy az a diák, aki 240 pontot eléri, ingyen tanulhat!

    Nem gondoljátok, hogy ez már tényleg szánalmas?
    Mert ez a szám, 70 ezer is lehet !!!!
    Igen, jól látjátok, nem 10 ezer, 30 ezer , 60 ezer, hanem 70 ezer!!!!
    Most megint honnan lett erre pénz ? Honnan fogják elvenni?
    Mindegy , kezdek belefáradni ezekbe az intézkedésekbe!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  19. –>szendam 2012. december 15. szombat 17:39
    “Különösen azt a fotó balszélén látható, feltűnően barna bőrű (afro-magyar) egyént. :-D”
    Csókolom, nagyon finom volt a kókuszgolyó! :-)
    http://www.youtube.com/watch?v=3A_QkpoQYkA

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  20. A puskásakadémiáról bármikor össze lehet szedni 11 embert. Őket meg amúgy sem érdekli, mennyi lesz a ponthatár, fizetős, vagy ingyenes az egyetem. Focizni egyébként is állami támogatással fognak, ha valamelyiknek lesz ponthatár körüli esze, az meg biztosra mehet, mint dajcstomi és semmilyen. Meglesz a butikhoz, étteremhez szükséges diploma…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  21. Teny meg csak 49 mult a NEMZETI TOLVAJ , de meg soha az eleteben 1 percet nem dolgozott! Alkotmanyban ezt megtiltanam . Korhatarhoz kotnem es komoly szakmai hatterhez a felelos allami poziciokat , miniszteri posztokat! Igy megvedene a tarsadalom sajat magat a parazita megelhetesi rablovezerektol , mint amilyen Orban is . Szonokol , hazudozik , mellebeszel , csal ,lop , mentelmi jog egisze alatt! Megvalasztottak a hulyek de nem erre hatalmaztak fel . Mellesleg miert nem a diak szervezetekkel ult le a bunozo Orban ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  22. –>sedona 2012. december 15. szombat 20:46

    Az hogy a tanulmányaikat elkezdőknél nem lesz változása, annak megerősítése mint amit Gírosz-Ász szóvivő is mondott, tehát aki már benn van a rendszerben az kussoljon, húzza meg magát sőt inkább örüljön, de semmiképp ne menjen tüntetni.
    .
    A többi üzenet desifrírozására meg kár erőforrásokat pazarolni.
    Ahol kétharmad van, ott kétharmad van. Akármit mondanak azt úgy is megváltoztathatják kétharmaddal rendkívüli sürgősséggel tárgyalva. Nézd meg még a saját “grániszilárdságú” alaptörvényüket is naponta faragják, ha beleütköznek egy szabályba.
    És ezért buzerálják a választási törvényt is, mert a NER nem üzemeltethető máshogy csak teljhatalommal. A NER nem fog tárgyalni egyezkedni senkivel, ezt a kötsei beszédből tudjuk.
    Még az is meglehet, hogy ha 2014-ben nem lesz esély a 2/3-ra csak a feles többségre hirtelen eltörlik a 2/3-os törvényeket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  23. Az egyetlen lány vélhetően tévedésből került oda, bár csúton lányok is lehetnek focisták…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  24. Ime a videó ami megmutatja, hogy csupán a folyamatos sétával is mi mindent el lehet érni. Mit ér a parlamenti 2/3-ad, ha közben az utcán tüntet a nép.
    http://www.facebook.com/photo.php?v=10151350948986093&set=vb.298090296092&type=2&theater

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  25. Az valószínűleg a kapus nője. Kíséret.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  26. Hungarian citizen

    Ehehe, egyetlen diakszervezet sem ismert fel senkit a statisztak es tekesek kozul. Annyira szanalmas mar ez a panikban levo kis szardarab :> Par napja uzent nyeglen, hogy na pentekre megvan az oktatasi reform is (ekkor az egesz vilag rohogve mutogatta a haverjanak a kis gyikarcot), na most ugy nez ki, hogy talan szerda lesz az elso egytized tennivalonak a varhato hatarideje. Szoval nala hiteletelenebb, tolvaj, hazug, szegyen senkit egyelore egesz europa nem tud felmutatni, legyunk ra buszkek, es legyen ez SOROS SZEGYENE. Ebbe tettel penzt, aranyapam?! Eszednel voltal te?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  27. Nem tudja mit beszél. Nincs abban a szellemi állapotban, hogy beszámítható legyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  28. Olyan értelmesek a gyerekek is. Biztosan a focistái.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  29. sedona
    2012. december 15. szombat
    20:46
    ” “újra és újra el kell mondani, hogy akik elkezdték már a tanulmányaikat, azokat semmilyen változás nem érint”
    Semmit sem mondott, ez a tipikus példája, a nesze semmi, fogd meg jól, effektusnak!
    Nem mondott ellent önmaguknak, mert aki bent van, arra ez már nem vonatkozhat, de aki nincs még benne, arról meg nem mondott semmit.
    Ez a kettős beszéd lényege!
    Hülyére vesz mindenkit.
    Rohadtul tetszik ez a környezetének – jobboldali oligarchák – majd akkor esnek pofára, amikor éppen rájuk kerül a sor!
    Fogadjunk, hogy nem fogadunk, és ha azt mondjuk fogadunk, elveszítettük a fogadást!
    Olyan gátlástalan csoportosulás kezébe került ez a filozófia, amely ezzel rombolni képes!
    Remélhetőleg gyerekeinket ezzel már nem húzzák csőbe!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  30. sedona
    A költségvetést már elfogadták, a felsőoktatásra adott összeg áll rendelkezésre. Azt most majd leosztják az egyetemekre – és nem az ÁLLAM fogja megszabni, hogy hány diákot tudnak abból felvenni: hanem az egyetemek. Így nem Orbánra haragudnak majd, hanem a rektorokra. És a fiatalok ugyanott lesznek.
    Másik: majd MEGINT 120 pontot lehet majd hozni a legjobb érettségivel, a másik 120-at NYELVVIZSGÁVAL ÉS “SZÓBELI” FELVÉTELIVEL. Azaz a szülők által finanszírozott különórák és egyházi vagy pártajánlással lehet előre kerülni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  31. Orbánt kéri a HÖOK, hogy jöjjön el a Műegyetemre
    http://hvg.hu/itthon/20121211_Orbant_keri_a_HOOK

    Nos, oda nem mer elmenni, ahogy más egyetemre sem, csak magához “rendel” tízvalahány “kiválasztott egyetemistát” .
    Találkoznak az Ötker-ben , mintha a megbeszéléshez ez a hely illene leginkább… “2010. június 12-én a Bazilika és a Roosevelt tér között megnyílt a belváros egyik legtrendibb, egyúttal legellentmondásosabb szórakozóhelye. Azóta is szájról-szájra terjed a kocsma, étterem és zenés-táncos szórakozóhelyként funkcionáló gyönyörűen felújított patinás bérpalota híre, amelyben lakozik fényűző látnivaló sok ezer, s melyben a néhai miniszterelnök Tisza Kálmán fia, gróf Tisza István 1861-ben megszületett.”
    http://www.etterem.hu/10923

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. A mellékelt felvétel szerint nem 10, hanem 11 fős ez az ifi-csapat. A Felcsút FC ificsapata. Az egyszem lány a labdaszedegető, mivel így még a kirívóan túlsúlyos Orbán is belefér a 11 ifi focista közé.
    .
    Kirándultak a budapesti Ötkertbe, és alaposan el is fáradtak. Nagyon nem tetszik nekik valami, mert eléggé savanyú-kiábrándult képet vág mindegyik.
    .
    Ha nem a felcsúti ifi utánpótlás csapat lenne Orbánnal a képen, a meghívottaknál figyeltek volna a nemek közötti arányokra, és figyelembe vették volna az egyetemisták közötti lányok és fiúk számarányos megoszlását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  33. Ne kerülje el figyelmünket:
    “újra és újra el kell mondani, hogy akik elkezdték már a tanulmányaikat, azokat semmilyen változás nem érint”
    tehát elismeri, hogy a középiskolások “mozgolódása” jogos, hiszen az ő jövőjükről van szó!
    .
    “… és utána hazánkban szeretnének dolgozni…”
    Kötelezvényt irat alá, hogy ha tandíjmentes lesz, annyiért dolgozik itthon, amennyit kap és egy bizonyos ideig nem megy külföldre dolgozni?
    .
    “Az Ördög a részletekben lakozik” – ezért figyenünk kell, mit is mond valójában!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  34. Etus
    2012. december 15. szombat
    21:45
    A műegyetemen egy ilyen “szómágust” már 40 éve is keresztben nyeltünk volna le. :)
    Oda sem hülyék jártak – alighanem ma sem esznek mindent.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  35. Gondolkodó, az “utána hazánkban szeretnének dolgozni” azt jelenti, hogy kötelező szerződést aláírni, mert a röghöz kötő szerződés aláírása nélkül nincs tanulás. Egyébként ov nem azt mondja, hogy Magyarországon fognak dolgozni, hanem azt, hogy szeretnének. Ha lesz hol. A közszférában nem valószínű, mert nyugdíjba menők állását nem lehet betölteni; a versenyszféra a sok extra sarcadótól pedig nem lesz képes sem beruházni, sem létszámot fejleszteni.
    Kamu ez az egész “találkozó”, ahogy kamu ov egész “üzenete”. Egyébként lehet, hogy most ijedtükben döntenek valahogy, hogy csillapodjon a hangulat, aztán gyorsan megváltoztatják. Órák kérdése egy törvény megváltoztatása. A dicsőséges kétharmad mindent megszavaz, amit ov akar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  36. neveletlen
    Tulajdonképpen ovi maga a nagy kamu, csak még nem tudjuk ki játszatja velünk a hülyét, vagy igen?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  37. Gets, nem tudom, ki játszatja velünk a hülyét. Azt tudom, hogy folyamatosan hülyének néznek bennünket, az egész bagázs azt hiszi, hogy mindenki minden maszlagukat beveszi.
    Sajnos, még sokan beveszik. De már – remélhetően – egyre kevesebben.
    A tüntető egyetemisták most közölték, hogy folytatják a tüntetést.
    Tehát ők nem veszik be a maszlagot, az ov által ma előadott süketelést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  38. A fotóhoz valamit: ov kihez beszél, ha mellette – félig-meddig mögötte – ül a “tíz” “egyetemista” – akik minimum 12-en vannak /valakinek a lába is látszik, de erről a képről lemaradt/.
    Ha valakivel vagy valakikkek megbeszélek valamit, akkor szemben ülök vele. Kiknek beszél ov abban az Ötkertben?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  39. neveletlen
    Most tart eligazítást a TEKes legénynek. :)
    Nem a fotós a hunyó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. http://hvg.hu/itthon/20121215_Orban_Viktor_nem_lesznek_keretszamok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. sedona

    Ez valami vicc? De ,hogy kész átverés az hét szentség. Ez még az ól .ganajazótól
    is durva, bár ő mindent igy “intéz”. Tiz perc alatt eldönti,hogy a rezsi 10%-ot csökken. Most a keretszámok. Volt,nincs.Abrakadabra. És miből és hogyan és kinek és mikor és meddig?
    Itt valami nagyon nem stimmel. Hát ez a mai konzultáció meg……..Jézus Mária…
    A diákoknak üzenem,hogy nagyon legyenek résen! Szerintem ez csapda!!
    Érdekelne ,hogy Görény -Szász ezt hogy fogja prezentálni,a múlt heti performansza után.Háááát ez meredek,nagyon kiváncsi vagyok,mire megy ki ez az egész. ugyanis erre nincs egy fillér se,igaz a munkahelyvédelmi izére sincs és mégis milyen jól elblöffölgetnek vele hónapok óta.
    Én azért valami nagy zavart érzek. Ez a tegnapi brüsszeli bohóckodás, a mimika, az idióta röhigcsélős fintorgás….. Meg a kényszer és a kényszerzubbony összekeverése!!! Freudi elszólás!! Még a fideszhez képest is totális és teljes a zűrzavar!Meredeken zuhannak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  42. A focicsapat nem csoda, ha fáradt. Egész héten készültek a labdakezelési szigorlatra. Apuci meg közben megüzente az 5ker találkozót. Ónos esős időben még oda is kellett érni.
    A matektudásáról és a környezetéről meg egy vicces kérdés: miért van Matolcsi miniszter mellett 4 államtitkár??
    Mert 3 kevés 5 meg sok…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  43. Gets, nem a fotóst hibáztattam. Csak a képen nem megbeszélés látszik, hanem valami egyéb. Igazad lehet, hogy ez eligazítás volt a TEK-eseknek.

    A Hallgatói Hálózat válasza ov “megbeszélésére” és facebookos szövegére: http://www.168ora.hu/itthon/hallgatoi-halozat-orban-viktor-sem-erti-tiltakozo-diakok-erveit-107740.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Nem szabad tárgyalni ezzel a gyáva szarházival. Ez az a típusú emberfajzat, aki akkor elégedett, ha átveri a tárgyalópartnerét. A fenti esemény semmi más, mint szemfényvesztés biorobot díszlettel. Remélem legalább a valódi diákok nem veszik be az aljas hazugságait és nem hisznek többé neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  45. Szerintem a mai helyzet sokkal súlyosabb mint a tegnapi(az is
    szörnyű volt) ,mert megmutatja a TOTÁLIS KÁOSZT! És ez MINDENRE
    vonatkozik ,nem csak az oktatásra. Diákok! addig üssétek a vasat amig meleg.
    Most még tűzforró!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  46. sedona
    2012. december 15. szombat
    20:46
    Nem lesz 70 ezer, az biztos. Előtted “bunburi” 20:41 – kor adta meg a pontos választ. Ez csak egy trükk amit Orbán csinál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. Milyen egy rosszhiszemű társaság vagytok!!! Holnapra kiderül ,hogy nincs igazatok! Biztos forrásból tudom (ion 3 mondta!!)
    Igenis megvan a szükséges összeg a felsőoktatásra. görény-szász
    holnap a következő intézkedéseket fogja bejelenteni:
    1. a stadionprogram végleges leállitása.
    2. A felcsúti akadémiát orbán ezentúl saját zsebéből fizeti
    3. Megszünteti a Századvég és a Nézőpont pénzzel való tömködését
    4 .zsiga marcell jövedelmét 47 ezerre csökkenti
    5. tőkés 4 mrd forinttal támogatja a Corvinust
    6.a friends of Hungary 4 mrd forinttal támogatja az ELTÉT.
    7. mészáros lőrinc lemond a Hortobágyról
    8 nem akarjuk megvenni a Gazpromot
    Na ugye,csak akarni kell! Nem hiszitek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  48. Akinek egy munkaadó át kell vállalja a tanulmányi költségeit, azt nem fogja felvenni, amíg egy is van, aki már fizetett. Egy magáncég, aki ezért kap egy kis járulékkedvezményt, inkább választja azt, akiért legalább nem fizet. Egy pályakezdő nem akkora ász, hogy megérné a kockázatot – és ráadásul az árát.
    Így aztán nemcsak eladósodottak lesznek, hanem munkanélküliek is.
    .
    Nem hiszek én sem a visszakozásban, a pávatáncos vagy az egyetemekre hárítja, ahogy kekec mondja, vagy kiosztja és titokban tartja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  49. Hitlernek volt 350 kedvenc, azaz prominens zsidója.
    Orbánnak van 12 kedvenc, azaz elfogadott diákja.

    Röhögnék, ha egy másik bolygóról nézhetném.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  50. Egy valamit magyarázzatok meg nekem. Lehet,hogy nagyon hülye vagyok, de nem értem az istennek se.
    Ha valaki az egyetem elvégzése után a közszolgálatban helyezkedik el,akkor a munkaadó kifizeti a nemtandijat helyette. Stimmt? OK.
    De mi van ha
    1 . sokáig el sem tud helyezkedni
    2. előbb egy magáncégnél dolgozik
    3. elhelyezkedik a közszolgálatban és ott dolgozik
    a. élete végéig
    b. 2 hőnapig
    c .pár évig
    d.elmegy és visszajön
    I. egyszer
    II. többször
    e. gyesre,gyedre megy.
    Tovább is van ,mondjam még. Ki van ez találva. Nem???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán retteg, de a milliárdok megvédik 2012. december 15. szombat

Magyarország – Orbán után 2012. december 14. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos