Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán és az egyetemistának látszó fiatalok 2012. december 15. szombat 17:24 Forrás: AN

  • Hozzászólások(66)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán és az egyetemistának látszó fiatalok

Budapest – A hír elsőre hihetetlen: Orbán Viktor diákokkal találkozott. Igaz, államtitkárához hasonlón ő sem ment ki a hóra. (Két nappal ezelőtt a hidegben tüntető diákok azt skandálták, hogy Hoffmann Rózsa, gyere ki a hóra, miközben az államtitkár asszony egy fűtött teremben, gondosan megválogatott hallgatóság előtt az oktatáspolitika sikereit ecsetelte.)

 

A hír és az itt látható fotó a Facebookon jelent meg. A felvétel a belvárosi Ötkert nevű szórakozóhelyen készült. Az eseményre, amely szigorúan zártkörűnek lett nyilvánítva, és ily módon a sajtót sem engedték be, tíz diákot hívtak meg. A miniszterelnök testi épségére a TEK vigyázott, nyilván nemzetbiztonsági érdekből kifolyólag, nehogy a diákok véleménye kárt tegyen a magas közjogi méltóságban.

Hogy miről esett szó, arról a fentiek körülmények ismeretében nem lehet tudni semmit, mint ahogyan az is titok, miként választották ki a tíz szerencsés fiatalembert, akik Orbán Viktor saját szájából hallhatták, hogy mennyire jó nekik, még akkor is, ha ezt most még nem értik.

Az sem kizárt, hogy a diákok közül néhányan civilben a TEK emberei. Nem lenne meglepő, már azért sem, mert volt már ilyenre példa. Körülbelül egy évvel ezelőtt Orbán Viktor egy váratlan ötlettől vezérelve hajléktalanokkal találkozott egy frissen átadott hajléktalan szállón. Az akkori híradások szerint Orbán kísért nélkül érkezett a fedél nélkül élőkhöz, autóját is maga vezette. Utóbb kiderült, hogy mégis csak voltak vigyázó emberek, és a hajléktalanok között is akadt olyan, akit állítólag korábban láttak már, amint a miniszterelnök programjain biztosította a rendet.

És arra is még sokan emlékeznek , hogy a kínai miniszterelnök budapesti látogatásakor falragaszok jelentek meg az ELTE-n, melyeken egyetemistákat, és egyetemistának látszó fiatalokat toboroztak, közönség céljából. Orbán Viktor és a rá vigyázó terrorelhárítók akkor is biztosra akartak menni, és kerülni akarták a kockázatát, hogy valaki esetleg kellemetlen kérdéseket tegyen fel, vagy más módon, esetleg egy Free Tibet feliratú tábla felmutatásával kellemetlenkedjen a magas rangú vendégnek.

 

 

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (30 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +37 ( 43 szavazatból)
Orbán és az egyetemistának látszó fiatalok, 4.9 out of 5 based on 30 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(66)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

66 Reader’s Comments

  1. “Orbán levele: Balog Zoltánnak 3 nap alatt kell kialakítania az új felsőoktatási rendszert
    2012. december 15., szombat
    .
    A második pillérnek a kormányfő kérése szerint világossá kell tennie, hogy „aki tanulni akar, bekerül a felsőoktatásba, elvégzi azt és Magyarországon akar munkát vállalni, az az államtól teljes támogatást kap, vagyis az állam kifizeti a teljes költségét”. …
    A Hallgatói Hálózat szerint Orbán Viktor továbbra is “ködösít”. Balog Zoltánnak a szerdai kormányülésre kell elkészítenie a koncepciót.”
    http://hvg.hu/itthon/20121215_felsooktatas_keretszam_Orban_level_Balog.
    .
    Nagy a fejetlenség. Három nap akarják a következő évek, évtizedek felsőoktatásának a struktúráját, anyagi vonzatát megtervezni és elintézni? Olyan is lesz.
    Három nappal a jövő évi költségetés számainak megszavazása után kezdenek hozzá?
    Teljes az anarchia. A fejükben is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  2. Megóggyák.
    Ezek?
    Ezek meg !
    Noproblem.
    Csak legyen rá szabad húsz percük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  3. Az Örülünk, Vincent? már megírta a valószínű verziót:
    http://orulunkvincent.blog.hu/2012/12/15/a_haborunak_nincsenek_szabalyai
    “,,,nem is volt konzultáció, csak körberakta az Orbánt a Terrorelhárítás fidelitasos majmokkal…”
    Oszt’ jónapot.
    De ennyiből akár felcsúti aranylábóak is lehettek, tényleg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  4. Én ezt már nem értem!
    Hetek óta megy a keretszám mizéria, hol ilyen, hol olyan adatokkal.Miért nem lehet nyilvánosan Orbánnak a képébe vágni, hogy ne hazudozzon!!!
    Nyíltan!Nem transzparensen, hanem sajtótájékoztatón nevén nevezve a dolgokat!
    Miért nem lehet a kollaboráns HÖOK-osokat a helyükre tenni.? Csak, úgy közérdekűleg a betartásaikért…
    Ki kell mondani, hogy a HÖOK összejátszik a kormánnyal,nyilván tudta a kormány, hogy kit kell lefizetni.
    És miért nem lehet a kormányon számon kérni a mindennapos packázásaikat?A Rózsi eszement nyilatkozatait miért nem utasítják vissza?
    Látható, és tudható, hogy a diákokat akarják lejáratni,ezzel a keretszámmal, ami van is, meg nincs is.
    Meg a girnyószász kijelentéseit miért nem reklamálják? Miért nem mennek oda a tájékoztatójára, és mondják meg neki, hogy azt sem tudja mit beszél?Pillanatok alatt elvörösödne a feje, és elhúzna a francba. Mert cáfolni nem tud. Milliárdokért lemenni kutyába, igen.
    A Balog szuper-miniszter vajon mit fog kidolgozni 3 nap alatt?Takarást egy nagyobb cselre,hogy hülyére vegyék még jobban a diákokat?
    .
    Vegyük már észre! Ezek qrvára meg vannak zavarodva! A dilettantizmus amit mutatnak, már őket is zavarja.
    Most kell a nyílt beszéd! 1000-el! Szembesíteni őket a hazugságaikkal.
    .
    Nem azért mondom, de a világ csak ámul. Ámul ezen a szerencsétlen megfélemlített beszari országon, hogy nem tud semlegesíteni 10-12 embert, hogy ne tegyenek tönkre egy országot!
    Csak 10-12 embert kellene semlegesíteni, a többi meg pillanatok alatt tanulna belőle…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  5. Ennyire “nyílt” tárgyalást összehozni az alcsúti focistákkal (minuszoló brigád), totálisan hülyének nézi a diákságot! Ki bízta meg ezeket a fiatalokat, hogy tárgyaljanak több ezer társuk helyett?!
    A Corvinusra miért is nem ment el, amikor hívták? Egy éve dolgoznak a felsőoktatáson, most majd a páter három nap alatt kidolgozza, akkor az milyen lesz?! Naponta módosítanak mindent, az idei és a jövő évi zöccségvetést is – már csak azt remélem a 20 évre tervezett bebetonozás is kb. ilyen tartós lesz!))))
    Minden veszni látszik és nagy a pánik – ezt elkúrálta a sohasemhazudtam, pedig olyan felhatalmazása volt, hogy ilyen nem igazán adatik meg egy országvezetőnek sem!
    Rászolgált a kontár és a 3xbóvlis jelzőre – nekünk tragédia, neki a vigyorgó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  6. Tegyük élhetővé !

    Nem tíz emberrel kell megállapodni ha a felsőoktatásról van szó, hanem 50 és 100 ezrekkel. (ha haza ment volna, ott is megállapodhatott volna majdnem ennyi gyerekkel)
    “Barátunk” nem a saját pénzét osztja szét, hanem az adófizetőkét, az állam által felvett hiteleket – amiket majd vissza kell fizetni- és az országba beáramló EU-s pénzeket.
    .
    Nekem O. Viktor, szabadlábon védekező gyanúsított , nem miniszterelnököm.
    Nem miniszterelnöke a betegeknek, leszázalékoltaknak sem, a volt magánnyugdíj pénztárasoknak sem, és immár a fiataloknak sem miniszterelnöke, a regnáló.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  7. Akár még államtitkárok vagy egyéb prominensek csemetéi is lehettek, De teljesen mindegy. Nem azokkal “tárgyalt”, akik tüntetnek.
    Lehet, hogy végül az iskolában (iskolán) fog megbukni a rendszer?
    Itt hiába a médiafölény, a sok süket hazudozás. Ezek a fiatalok nem a közszolgálati pártsajtót nézik, hallgatják, olvassák, hanem elsősorban ezt az internet-izét.
    Talán van még egy kis remény. Érdemes elolvasni ezt a nyúlfarknyi kis cikket (és megnézni a linkelt videót):
    http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=181086:parhuzamos-eletrajzok&catid=71:a-napi-apro&Itemid=109

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  8. Szóljatok már ennek a félkegyelmű baromnak , hogy az ország nem egy színház ahol ő rendező és csak az mehet be aki neki kedves.Nem kell elbújni a kordonok mögé tessék nyugodtan sétálni a zemberek között és fogadni a gratulációkat a jól végzett munkáért……………………………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  9. Világhálós vélemény-olló:
    “Kikkel találkozott? Hát jól fizetett provokátorokkal.
    .
    A harmadik Orbán kormány leendő államtitkárai voltak a romkocsma Orbán-hallgatói.
    .
    …diákokkal és fiatalokkal…
    Maradjunk annyiban, hogy fiatalokkal; ez látszik a képen, a többit meg nem tudjuk.
    .
    operett-diákok, kamu beszélgetés, keretszámok eltörlése, személyesen Orbán üzen a videón, hahahaha….
    .
    Romkocsma. Titokzatos fekete autó. Még titokzatosabb testőrök. Omertát fogadó ifjak. S mindennek közepén a gyűrött arcú miniszterelnök.
    határozottan dizájnos.
    .
    Nehogy kiderüljön, hogy Miniszterelnök úr mögött a háttérben levő “diákokat” reklámügynökségektől vették bérbe egy órára…
    .
    Nyilván biodíszlet, hiszen Magyarországon nem él egyetlen olyan diák sem, aki meg akarná kérdezni lehetőleg személyesen a Miniszterelnöktől, hogy hogy is gondolják a felsőoktatást. Vagy ha igen, azokat Hök elnököknek hívják.

    Valószínűleg nem is diákok, mert akkor inkább fejbe verték volna karóval vagy valami megafonnal a Zorbánt.
    .
    Szívmelengető ez az új imázs.
    Jövő héten várhatóan 10 rokkanttal konzultál majd a Kedves Vezető egy másik kricsmiben.
    Utána tíz rákos beteggel, esetleg.
    A helyzet lenge báját némileg rontja a hatalmas TEK-vitézek meg a nagy fekete autó látványa.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  10. Gazsi bácsi lótetű

    Egy comment a FB-on:
    “Afro-amerikai fiatalember a bal hátsó sarokban…nyilvánvalóan egy árva hangot nem ért az egészből… Szerintem ránézésre az éppen ott szórakozó, zömében külföldi fiatalokat kérték meg egy fotóra, oszt’ utána kaptak egy korsó Sopronit…”
    :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  11. „Ön blöffölt, miniszterelnök úr!” – hallgatók válaszoltak Orbán Viktornak.
    A kormányfő videoüzenetére videoüzenettel válaszoltak az egyetemisták.

    http://www.hir24.hu/belfold/2012/12/16/on-bloffolt-miniszterelnok-ur-hallgatok-valaszoltak-orban-viktornak/

    Hajrá Fiatalok!!!! Veletek vagyunk, ha nem is látszik a bátorságunk!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  12. Most olvastam, hogy az Index felhívásban keresi a képen szereplő fiatalokat, vagy azok ismerőseit. Adatokat természetesen nem adnak közre, csak a dolgok hátterét akarják feltárni. Azt gondolom, hogy a propagandairodában már castingolják az ismerősöket is, hogy jó kép alakuljon ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  13. Totálisan azon munkálkodik, hogy a fiatalokat is megossza, mint a társadalmat!
    Még szerencse, hogy a fiatalok ezt nagyon jól érzékelik!
    Ne menjenek bele csak a nyílt megbeszélésekbe, mi az, hogy a sajtó nem lehet ott?!
    A fiatalság pedig nagyon ügyeljen, hogy ne legyen 2006-s rémség, ők azoktól különbek és ne is engedjék, hogy olyanná fajulhasson!
    Csak óvatosan, a minden hájjal megkenteknek semmi sem drága, a fideszes kassza már 2011-ben feltöltődött, pénz nem akadály, a minuszolóknak pedig szükségük van a bevételre, ha kell hsz-t írnak, minuszolnak, gombot varrnak, stb……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  14. barry
    01.11 VASÁRNAP.

    Okos vagy!

    Az e.variációnál lép életbe, hogy majd fizet a gyereke, vagy az unokája! Vagy jöhet a foglaló lakásra, ingatlanra stb…

    Mondanék én még egyet:
    f. variáció – gengszterváltás után ezeknek a “törvényalkotóknak” a teljes vagyonukkal kelljen feleni az összes okozott kárért, amit elkövettek az ország és polgárai ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  15. Vajon mennyit kaptak a statisztak, 2500Ft mint 2011 marcius 15-en.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  16. elsőre: én is kérek egy másik bolygót. második, a kapkodás, ide vezet, sőt még száz kérdést is lehetne, fel tenni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos