Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kiderült, kik voltak Orbán romkocsmatöltelékei 2012. december 16. vasárnap 15:18 Forrás: AN

  • Hozzászólások(51)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kiderült, kik voltak Orbán romkocsmatöltelékei

Budapest – Minden csoda három napig tart, de a magyar csodához még ennyi időre sincs szükség: Orbán Viktor három napot adott Balog Zoltán miniszternek, hogy dolgozza át a felsőoktatás új koncepcióját. Már ez is jelzi, mennyire komolytalan a kormány és a Fidesz hozzáállása: nem a szakmával egyeztetnek, nem a diákok véleményének figyelembe vételével döntenek. Rögtönöznek, kapkodnak, tündérmesékkel traktálják a társadalmat.

A miniszter gyors volt, még három napra sem volt szüksége: egy nap elteltével Giró-Szász András kormányszóvivő már be is jelentette, hogy eltörlik a keretszámokat, mindenki ingyen tanulhat, aki vállalja, hogy a diploma megszerzése után Magyarországon marad.

Közben az is kiderült, hogy kik azok a titokzatos, első ránézésre egyetemistának látszó fiatalok, akikkel Orbán szombaton délután az Ötkert nevű romkocsma füstös félhomályában a jövőről merengett. Nem ufók, mint az többen vélelmezték a Facebookon, de nem is lengyel fiatalok, akik a Békemenet meghívására érkeztek Magyarországra. Hús vér magyar fiatalok a kiválasztottak, Magyarország élcsapata.

Mindemellett még különös anyagból is lettek gyúrva: a Fidelitas tagjai egytől egyig. Ebből is látszik, hogy Orbán semmit sem bíz a véletlenre, biztosra ment, hogy elkerülje az esetleges kellemetlen kérdéseket. Csupa megbízható, a Fidesz iránt a végsőkig lojális fiataloktól tudta meg a tutit. Nyilván azt is mondták neki, hogy a tandíj nem megoldás, rájuk hallgatott a miniszterelnök, amikor úgy döntött, hogy ingyenessé teszik a felsőoktatást.

Cserébe csupán egy kis röghöz kötést kérnek a leendő egyetemistáktól.

Sajnos, nem mindenki fért be az Orbán Viktor által lefoglalt romkocsmába, így a miniszterelnök nyilván nem tudja, hogy nem minden magyar fiatal lelkesedik a kormány naponta megújuló ötletrohamaiért. Vannak más vélemények is, akit érdekel, itt meghallgathatja ezeket.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (23 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +32 ( 34 szavazatból)
Kiderült, kik voltak Orbán romkocsmatöltelékei , 4.6 out of 5 based on 23 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(51)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

51 Reader’s Comments

  1. Annakidején Bokros ki mert állni a hallgatók elé.
    Ez a sunyi, gyáva féreg most is önmagát adta: megtévesztette a népet, övéit álcázta spontán hallgatói gyülekezetnek.
    Fujj!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos