Ronai and Ronai
AMERIKAI

Brutális biztonsági őrök a Kunigunda utcában 2012. december 20. csütörtök 22:35 Forrás: MTI, AN

  • Hozzászólások(22)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Brutális biztonsági őrök a Kunigunda utcában

Budapest – Nagy Navarro Balázs, az egy éve tartó éhségsztrájk egyik szervezője az Éhségsztrájk a tisztességes közmédiáért nevű Facebook-csoport oldalára feltöltött videoüzenetben azt mondta: hajnali 5 óra körül az MTVA biztonsági emberei elbontották  a sátraikat.

A tüntetők ezután kihívták a rendőröket, hogy védjék meg a bejelentett tüntetésüket. A sátorbontásra reakcióként a tüntetők spontán demonstrációba kezdtek, majd néhány országgyűlési képviselő is megjelent a helyszínen.

Nagy Navarro szerint a biztonsági őrök a lakókocsikban tartózkodó demonstrálókat megakadályozták abban, hogy azok a sátorbontást meggátolják. Ugyanakkor hozzátette, a rendőrség korrektül tette a dolgát, helyszíneltek, információik szerint több mint harminc biztonsági embert előállítottak. Velük szemben a demonstrálók garázdaság, személyi szabadság korlátozása és gyülekezési szabadság megsértése miatt feljelentetést tettek.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) erre reagálva annyit közölt, hogy ők továbbra is szeretnék megvédeni Kunigunda úti gyártóbázist és a körülötte levő területeket, mind biztonsági, mind esztétikai szempontból.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +15 ( 17 szavazatból)
Brutális biztonsági őrök a Kunigunda utcában, 5.0 out of 5 based on 7 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(22)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

22 Reader’s Comments

  1. Szóval éhező, állásukat féltő “biztonsági őröket” erre is használhatják demokráciában, vagy ez már nem az???????? :(((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  2. gets
    A kérdés csak költői. Komolyan kérdezed?
    Ezeknek mindenhol mindent szabad. Mindegyiknek, mert a saját kutyának a kölykei. Ilyen “eccerűek”,mint egy faék!
    Értelmes emberekkel biztos nem tudták volna ezt végrehajtatni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  3. összejatszik a rendörseg a bizt. örökkel,szinjatek folyik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  4. A biztonsági cégek többsége Pintér tulajdonában vannak. Volt rendőrök, és másodállású rendőrök is sokan végeznek szolgálatot a biztonsági cégeknél. Az előállításuk csak színjáték. 2 órán belül máris szabadok, a szabálysértés alól pedig jogászaik segítségével felmentik őket, “Oszt jó napot!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  5. Talán egy pár ezres, “kissé dühös” tömeggel szemben NEM LENNE EKKORA MELLÉNYÜK a biztonsági “sokanvagyunkerősvagyok” tetveknek.
    .
    Jön még kutyára kamion :-)))).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  6. A hatalom úgymond merevgörcsöt kapott. már nem tud másképp reagálni mint erőszakkal és ésszerűtlenül. Minden egyéb eszközéből kifogyott, tapasztalván, hogy a népet hülyének néző, hazudozó cselező taktikája nem vált be. Mintha kezdenének pánikozni. Begörcsöltek, ebből lesz a jó kis izomszakadás. Beteg, rögeszmés Orbánja már messze van attól, hogy újítani tudjon. Na jó, akkor most kell belehúzni.
    -
    Most kell felingerelni őket most kell nekik menni és sorozatban hibáznak tovább. nem szabad engedni, hogy ez a kormányzat kihúzza 2014 ig.
    Majd a jótékonysági szervezetek visznek bablevest Orbánnak a gumiszobába, ahonnan kiszökött. bőven jut majd rá pénz a milliárdokból amit az ország kasszájából elsikkasztott, ha leverik rajta.

    Vagy visznek neki mákos bejglit, hogy legyem mit dacosan a falhoz csapkodnia mint iskoláskorában tette.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  7. Ezekkel az emberekkel Magyarországon mindent meg lehet tenni, a demokrácia védelmében sztrájkolőkat, az állami hírhamisítás ellen tüntetőket az ő hírgyáruk biztonsága és környezeti esztétkája miatt kell “eltakarítani”, az MTVA szerin. Ez is mutatja, milyen elvek alapján működik a fülkeforradalmárok Nemzeti Együttműködési Rendszere. Gondolom, a TASZ ismét példásnak fogja minősíteni a rendőrség fellépését – összehasonlítva 2006-al -, ahogy ezt a békésen tüntető diákok fellépése esetén tette. Megjegyzem, a képeket látva sz visszatetszést keltett bennem a mérhetetlen sok szemét látványa, amit az akociót végrehajtó, agresszív biztonsági őrök a kerítésen kívülre hajigáltak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  8. gets
    2012. december 20. csütörtök
    22:45
    Tetszik a feltett kérdés.
    Igen!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  9. EdCarping
    2012. december 21. péntek
    06:49
    Ez is piár – részünkre – az elbizonytalanodásra. Mindenhol van szemét,még a legtisztább, legkomfortosabb lakásban is. Csak a helyén, a szemetesben van! Egy sátor, erre a fajta rendre, komfortra alkalmatlan! De ettől még lehet, – sőt biztos vagyok benne,hogy volt is – rend. Ha betörnek a lakásodba, ugyanilyen szemét és kupleráj keletkezik. Egyet tudomásul kell venni! A sátrakba betörtek, és lebontották – széthajigálva mindenüket – hogy ellehetetlenítsék ezeket az embereket. Ebben az egészben az a borzasztó, hogy egy átsuhanó gondolat erejéig, még minket elbizonytalanítanak,mert ezzel olyan látszatot keltettek, hogy ilyen szemétben éltek. Mondhatnám, a demokráciáért való küzdelmet, egyenértékűvé tették azzal a szeméttel, amelyet nem Navaróék csináltak, hanem azok, akik felbérelték őket! Ezekkel a szemetekkel küzdöttek egy évig, hogy a szemetek, szemétnek láttassák legszentebb hitünket, a pozitív küzdelemhez való jogunkat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  10. Az akciót úgy időzítették, hogy eltereljék a figyelmet a diáktüntetésekről, illetve hogy megosszák a figyelmet. Nem sikerült.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  11. Gyöngyi Péter
    Pedig igen kifejező fotó, csak jól kell megválasztani a képaláírást:
    “Így védi az MTVA az esztétikai környezetet, ahogy azt Orbán Móricka elképzeli és Böröcz elvtárs kivitelezi” avagy
    “Ilyen az egész ország: kordon és szemét mindenütt”
    ” El kellene takarítani” (szemetet és kordonokat – azok állítóival együtt) esetleg
    “Eltakarítókat!” vagy “El kellene ezeket takarítani már”
    “Tájkép csata után”
    “magyar médiák: KORDON és SZEMÉT mindenütt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  12. tisztelhölgyeimésuraim

    .
    .
    ÉS LÁSSATOK JÖVŐT:
    .
    A Nemzeti Együttműködés Rendszerének (azaz az Alkotmánytipró Juntának) van egy . f e k e t e . s e r e g e , mégpedig az a “vegyes” összetételű, különösebb szakképesítéssel nem rendelkező (gyorstalpalós) úgynevezett b i z t o n s á g i . ő r ö k . g á r d á j a, amelyről azt ist állíthatjuk, hogy nem más mint a Magyar Gárda [a betiltással] felszabadult “hadereje”. Ezt a csürhét – mint azt a fenti ábra bizonyítja – a “rendszer” bármely célra és bármikor bevetheti és lámcsak, be is veti. Ebben az esetben számára az az előny, hogy az ilyen kerülő utakon megmozgatott szabadcsapatok fellépését, végül is ők maguk, tetszés és izlés szerint állíthatják be, minősíthetik törvénytelen intézkedés gyanánt úgy, hogy az illetékes közeg, a Rendőrség közben – bár nem makulátlan, de – tiszta maradhasson.
    Erre mondták a régi Pesten, hogy “ügyes”, persze még akkor, amikor nem ismerték pontosan a fasizmus ügyes fogásait…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  13. Nem védi őket senki ! Ez a szomorú . Magyarországon a szolidaritást úgy hívják , hogy fehér holló . Tegnap egy vak fiatalember beszélt Bolgár György műsorában erről , nagyon szépen és emberien . Hideg ide,hideg oda … ennek nem lenne szabad megtörténnie . Hogy egy intézmény golyófejű verőlegényekkel lép fel (hangsúlyozom : teljesen törvénytelenül !!!) békés demonstrálok ellen reggel öt órakkor . Már ez önmagában fasiszta diktatórikus lelkületre vall ! Hányni kell !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  14. tisztelhölgyeimésuraim

    .
    .
    Móricka, a szellemes és humoros pesti kisfiú, vagy srác . k i k é r i .
    m a g á n a k, hogy . e g y . s u r m ó v a l . kapcsolják egybe, mint azt fentebb Kekec barátunk tette az általa hirtelen megszült, “Orbán Móricka” metafórájával.
    Móricka, az immár a magyar kultúra szerves részeként legalább legalább száz éves. Vicc-kincsünk – akár a népmesekincs – eme kiemelkedő figurája, aki mindenre a gyerekszáj naiv mégis “urbánus ízekkel füszerezett” tónusaival reagáló, éles-látású, szókimondó, szülei odaadó szeretetében és egyben a flaszteren nevelkedett, s ettől a tipikus városi, . k e d v e s . zsidó kölyök, kinek nem egy benyögése már hosszú évtizedek óta szállóigévé nemesült…
    Persze a falusi világnak is megvannak a maga kedves (pikáns) vicc figurái, mint Julcsa, Marcsa, vagy Jani, vagy a tisztelendő úr, stb. de ezek egyáltalán nem a naiv hang szószólói… Teljesen más típust képviselnek, így tartalmilag is mást mondanak…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  15. Engem most februárban ki fognak rúgni.
    tizenöt év munka után, öreg emberként.

    Tudom mi van BENT a kunigunda úti székházban.
    Olyan az egész, mintha egy katonai támaszpont lenne.
    Fegyveres, bilincses, gumibotos őrök őriznek minden átjáró ajtót.
    Miért?
    Olyan fontos és jelentős dolog egy TV ?
    Már annyi de annyi sajtó TV Rádió működik, semmi fontos dolog nincs amit ott ennyire őrizni kellene.

    Megmondom miért teszik !

    A kunigunda úton működő székházban működik a “nemzeti” titkosszolgálat.
    A TV jó fedőszerv erre. Oda azzal mehet be dolgozni minden ügynök, hogy a televízióban dolgozik, miközben a titkosszolgálat operatív tevékenységével foglalkozik.
    10-12 szer többen vannak az iroda épületben dolgozók, mint amennyien ténylegesen a tv műsorok készítésével foglalkoznak.

    Ott van a hatalom központja, nem a parlamentben.
    Ott van az a bizonyos háttér-intellgencia, amely a az ország tönkretételén dolgozik.

    AZ ott a központ !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  16. Kedves Kirugás Előtti! Döbbenetes. És biztosan igaz. A gonosz sötét erők diadala . Amikor a Kossuth teret teljesen leamortizálták az orbán hívők. akkor nem volt probléma a bűz a szemét. Amikor tisztességesen demonstrálnak azt szétverik. Minden rohad körülöttük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. Kíváncsi lennék, hogy a fő fidessesek gyerekei mit szólnak ehhez , hogy szüleik tönkreteszik Magyarországot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  18. kegyelem
    2012. december 21. péntek
    16:38

    Semmit. A gyerekeiket már előbb tönkretették.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  19. 1930-as évek, Németország, SA. A hatalmi rendszer kiépítése kész. Gyöngyösi. Jobbik bűnözői a Parlamentben.Kezdődik?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. És még mindig nem üvöltenek. Genetikailag alattvalók.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Mindenki elmondta már a maga szörnyülködését? Letudva ezzel a téma? Kb már ötödször vagy hatodszor próbálom egy kicsit mélyebben megbeszélni azt, hogy Nagy Navarróékat mostmár nem is havi, hanem heti rendszerességgel veretik szarrá a biztonsági őrökkel (akik csak megélhetésből hajtják végre a parancsot, semmi személyes.),de eddig erre nem nagyon volt vevő senki. Mindig megkérdeztem, hogy hol vannak a hivatalosan is a sajtószabadságért szerveződők (MILLA), a klubrádiósok, a kollégák, a szakma? Semmi! Csak az ATV-n a stúdió melegében, a kamerák előtt pózolva (mű?)felháborodva néhány szó. Most Navarróék után/mellett a Klub-rádió is megkapja a magáét. A rádiósok sem álltak ki a másikért, őértük sem fog senki semmit sem kockáztatni. Majd visznek nekik is sütikét a szimpatizánsok! Persze a konspirációs szabályok betartásával. Majd száz év múlva az unokák elmondhatják, mekkora ellenálló volt a dédi, sütit vitt titokban a tüntetőknek, Azt már nem merik elmondani majd, hogy tüntetni nem volt a dédinek bátorsága.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  22. Na ugye mondtam, hogy senkinek nem fontos igazán ez a téma!(No comment péntek, szombat, vasárnap és soha többé.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

„Az emberek egyszerűen fel fognak lázadni” 2012. szeptember 15. szombat | AN

Az EP visszadobta Izsák-Bács petícióját 2012. július 10. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos