Ronai and Ronai
AMERIKAI

Brutális és sunyi fellépés a Kunigunda utcában 2012. december 12. szerda 16:49 Forrás: AN

  • Hozzászólások(14)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Brutális és sunyi fellépés a Kunigunda utcában

Budapest – Az MTVA székháza előtt demonstrálók vezetőjét és két társát keddről szerdára virradóra a rendőrség jogalap nélkül előállította, ezzel alapvető jogaik gyakorlásában korlátoztak őket. Az előállítást követően a vezető nélkül maradt tüntetőket az MTVA biztonsági őrei erőszakos akcióval próbálták eltávolítani a demonstráció helyszínéről.

A tüntetők a Facebook-oldalukon szerdán azt tették közzé: az MTVA székháza előtti útszakaszra éjfél előtt tíz perccel lejárt a demonstráció bejelentett időtartama. “A demonstráció folytatását határidőn belül bejelentettük a rendőrségen, a demonstráció folytatásáról a rendőrség tiltó határozatot nem hozott” – olvasható a bejegyzésben.

A helyszínen megjelent rendőrök – a bejegyzés szerint – ennek ellenére azt közölték: nem folytatható a tüntetés. Nagy Navarro Balázs szervező ezért spontán tüntetést jelentett be, mire a rendőrök őt és két másik társát előállították a III. kerületi kapitányságra. Fejenként 15 ezer forintra büntették, majd elengedték őket – olvasható a bejegyzésben.

A DK az ombudsmanhoz fordult, az MSZP koncepciós eljárásról beszél

Az alapvető jogok biztosához fordult a Demokratikus Koalíció (DK), a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda úti székházánál szerdára virradóra történtek kivizsgálását kérve. A rendőrség azt közölte: közlekedési szabálysértés miatt állítottak elő három embert. Az MSZP szerint az Orbán-kormány a rendőrséget is koncepciós eljárásra használja.

Molnár Csaba független országgyűlési képviselő, a DK alelnöke a Szabó Máténak írt levelében azt írja: az MTVA székháza előtt demonstrálók vezetőjét és két társát keddről szerdára virradóra a rendőrség szerinte jogalap nélkül előállította, ezzel “alapvető jogaik gyakorlásában korlátoztak őket”.

A levél azt is tartalmazza: az előállítást követően a vezető nélkül maradt tüntetőket az MTVA biztonsági őrei “erőszakos akcióval” próbálták eltávolítani a demonstráció helyszínéről.

A DK arra kéri az ombudsmant, hogy állapítsa meg a jogsértést és tegyen javaslatot a jogsérelem megszüntetésére.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (9 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +21 ( 23 szavazatból)
Brutális és sunyi fellépés a Kunigunda utcában, 5.0 out of 5 based on 9 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(14)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

14 Reader’s Comments

  1. Színtiszta fasiszta diktatúra (ugyanis a széles körben elterjedt hírekkel ellentétben kommunista diktatúra nem volt, mert kommunizmus sem volt, még csak szocializmus sem, annak épp csak alapjait raktuk le, amikor önként (Gorbacsov-Pozsgai) és dalolva megszűnt. Az állami tulajdonnal együtt. Abból lett a magántulajdon(a keveseknek). A Rákosi diktatúrát és a jóval enyhébb Kádárit is ugyanezek illetve apáik csinálták (Orbán-papa, Kövér-papa, Gyöngyösi Márton papája, Belénessy munkásőr Csaba, etc., etc.)
    Már szerelik be titokban a lehallgató berendezéseket a veszélyesnek tartott ellenfelek lakásába, munkahelyére, telefonjába. Vigyázzatok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  2. fIGYELEM fIGYELEM !!!

    *
    A MAGYAR ATV JELENLEG KÖZVETÍTI A DIÁKSÁG GYŰLÉSÉT A MŰSZAKI EGYETEMRŐL
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  3. A fasiszta orbán-állam rendőrsége szemérmetlen aljassággal sérti meg a tüntetők személyiségi jogait. Nyilvánvaló, hogy nem önszántukból., hanem parancsra teszik. Valakiket nagyon zavar a sajtószabadságért folyamatosan tüntetők helytállása. Az önkényuralom egyik legfőbb jellemzője, hogy semmibe veszik a legalapvetőbb szabadságjogokat. Hol biztonsági őrnek álcázott verőlegényekkel, hol rendőrökkel terrorizálják a békés tüntetőket. Jogállamban minden szabad, amit törvény nem tilt. Arra nincs bátorságuk, hogy betiltsák a jogos tüntetést, így önkényeskedéssel próbálják eltántorítani Nagy Navarro Balázs csoportját a tiltakozástól. Aljasság!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  4. Lehetne szólni Nagy Dávidéknak, hogy ejtsék útba a Kunigunda utcát is. :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  5. fideSS

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  6. Orban jelleme kirajzolodik ebben az ugyben is! Sunyi tetves tolvaj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  7. Lehet,hogy orbán patkánynak van igaza,mikor azt mondja dalolva,cinikusan,hogy azért nincs mo-on nagyobb ellenállás,mert mindenki tudja,hogy a kormány a népért dolgozik.Ez a nép tényleg “bírka?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  8. Figyu!!!!!!!!!!
    Az MTV semmit sem tudósít a diákok fellépéséről.
    Nagy ívben ELHALGAT.A vidék semmit sem tud arról mi történik Pesten.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  9. TISZTA LAPPAL A Fidesz a magyar politikában 1988 – 1991
    Politikai programnyilatkozat 1988. november 20.
    ,,- – - a mi nehézségeink gyökere éppen a politikai rendszer diktatórikus jellegében van.”

    ,,- – - elutasítunk mindenfajta hatalom kisajátítására irányuló törekvést és gyakorlatot.”
    ,, Szükség esetén alkalmazni fogjuk az állampolgári engedetlenség békés formáit, demonstrációkkal,sztrájkokkal adunk nyomatékot követeléseinknek.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  10. Most már nyiltan kezd fellépni a neonáci , – törvényesített diktatúra.
    A fiatalság Isten segítségével talán megindítja azt a folyamatot, ami segít eltüntetni ezt a neonáci rablóbandát. Itt már a magukat kereszténynek nevezőkről is világosan kiderül, hogy még a tízparancsolatot sem tartják be. Krisztus Urunk annakidején kijelentette a mi korunkról:
    ” Tudom a dolgaidat, hogy nem vagy sem hideg, sem forró. Bárcsak hideg lennél vagy forró, mivel langyos vagy, sem hideg sem forró,- kivetlek téged az én számból.” Tehát a kereszténység megalapítója szerint még az ateisták is különbek, mint a képmutató álkeresztények. Egy másik helyen Jézus felhívja figyelmünket, hogy tartsuk be a az írástudók (pl a papok) tanításait a törvényről de cselekedeteiket ne kövessük, mert mondják de NEM TESZIK. Manapság nemhogy nem teszik, hanem pontosan az ellenkezőjét teszik, – tehát a kereszténység ellenségei, -sátánisták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  11. tisztelhölgyeimésuraim

    .
    .
    HOL ZSARNOKSÁG VAN, OTT ZSARNOKSÁG VAN. . (Illyés Gyula)
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  12. Korábban már többször leírtam, hogy a kormányzat valamelyik csicskája (MTVA, rendőrség) havi rendszerességgel tapossa bele a betonba ezeket a tüntetőket, fittyet hányva mindenféle emberi és alkotmányos jogokra. ( Ha valaki nem tudja, hogy kell fittyet hányni, az figyelje az eseményeket vagy egyen fittyet.) Nem is ez a legfontosabb ebben a történetben, hanem a szakma és a civilek reagálása. Konkrétan általánosan leszarják ezeket a tüntetőket. Nem vonulnak oda, megvédeni őket a hatalom csicskáitól és velük együtt nem védik meg a sajtószabadságot és a szabad gyülekezés jogát sem. Persze vannak jószándékú emberek, akik sütit visznek szegény tüntetőknek sutyiban, nehogy a morc biztonsági őrök beléjük kössenek. A legilletékesebbnek ebben a témában elsősorban a MILLA-t gondolom, de kiderült számomra, nemhogy egymillióan nincsenek a sajtószabadságért, de jó ha huszan. Ők egy virtuális szájtépő társaság, akiknek sikerült sok jószándékú embert becsapni. Ez a véleményem róluk. A megmaradt “ellenzéki” média pedig erőtlenül várja, mikor vágják már el végleg a torkukat, mint a kisbirka. Ezt nem értem. Valami baj van Nagy Navarró Balázzsal, amirő nem tud a közvélemény csak a szakma? Vagy csak ostobán és megalkuvóan gyávák? Azért ne felejtsenek el meleg teát és sütit vinni a megmaradt néhány fő tüntetőnek! Persze ne feledkezzenek meg a konspiráció szabályairól!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  13. *
    TARTSUK NAPIRENDEN EZT A TÉMÁT KOMMENTTÁRSAK!
    EGY CSEPPET SEM ELAVULT SŐT,
    A MINDENNAPOK ZSARNOKSÁGÁT MUTATJA MEG AZ OLVASÓNAK .
    NE ENGEDJÜK ELAVULTTÁ TENNI, AMIKOR ORBÁN EZT AKARJA.
    HÁT NE ENGEDJÜK !!!!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Brutális biztonsági őrök a Kunigunda utcában 2012. december 20. csütörtök

A lakájmédia dolgozói tiltakoznak 2012. október 28. vasárnap | AN

„Az emberek egyszerűen fel fognak lázadni” 2012. szeptember 15. szombat | AN

Helyreigazít a királyi tévé 2012. szeptember 11. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos