Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bayer békemenettel fenyegeti a diákokat 2012. december 20. csütörtök 11:25 | AN

  • Hozzászólások(102)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bayer békemenettel fenyegeti a diákokat

Budapest – Bayer Zsolt, a nyíltan zsidózó fideszes antiszemita publicista, legutóbbi Kultúrkampf című írásában azzal fenyegette meg a diáktüntetőket, hogy ha nem hagyják abba, akkor a szélsőjobboldali “békemenet” több százezres tömege tünteti el őket az utcáról. Ez igazi fasiszta és náci tempó, a jogaikért tüntető diákokra rászabadítják a gyűlölködő csürhét.

Bayer Zsolt, Orbán Viktor barátja és a Fidesz 5. számú tagkönyvének tulajdonosa, akit a külföldi sajtó is úgy ismer, hogy nyíltan antiszemita írások szerzője, ezúttal is minden belpolitikai eseményt “kultúrkampfnak” nevez. Ennek lényege, hogy a “valakik” mindenkit kicsinálnak, ha az illető nem az ő emberük, közben “antiszemitáznak”. Innen lehet tudni, hogy kik a “valakik”.

Bayer a diáktüntetéseket is a kultúrkampf részének tekinti, mintha nem a barátja, Orbán  számolta volna fel a továbbtanulást és a felsőoktatást. Miután a diákok nem hagyják magukat megvezetni, és nem mennek szépen haza, Bayer az egészet a “vicsorgó ellenzéknek tulajdonítja”, miközben az ellenzéknek semmi köze a diáklázadáshoz. Másrészt azt állítja, hogy a diákok semmi mást nem akarnak, csak balhét, a “rendet és a polgári társadalmat” nagyon nem akarják. De hol van rend az Orbán-rendszerben, ahol naponta az alaptörvényükbe írják örök időkre szólóan a feudális előjogokat és a rendeleti kormányzás részleteit? A polgári társadalom része a hozzáférhető tudás, és ezt számolja fel Orbán.

Bayer végül a fasiszták végső fegyveréhez nyúl, az erőszakhoz: azzal fenyegeti meg a tüntető diákokat, hogy ha nem fejezik be, akkor majd újra elindul az ismert szélsőjobboldali figurák által szervezett “békemenet”, amelynek feladata mindig az, hogy megfélemlítse és elzavarja az utcáról azokat, akik jogaikért tüntetnek vagy elégedetlenségüknek adnak hangot. A fenyegető hordával szemben senki nem akar szembekerülni.

Hacsak Bayer el nem számítja magát, mert a diákok nem az ő jól tartott, általuk kezelt és féken tartott álellenzékük, és cseppet sem biztos, hogy megijednek a fasiszta csürhétől és a náci pojácák fenyegetésétől. Nekik az életükről és a jövőjükről van szó, hogy kizárják őket a felsőoktatásból és elvágják előttük az érvényesülés útját, vagy elüldözik-e őket a hazájukból. Akarnak-e mindnyájan futballisták lenni Felcsúton?

Bayer ezt írta: “A diákság nem akar semmit, csak balhét. A diákság mögött az ellenzék vigyorog és vicsorog, amely most véli megtalálni a fogást a kormányon, két év meddő küzdelme és hazudozása után. Ez a diákság alig egy hét alatt olyan lett, mint a ’68-as párizsi diáklázadások diáksága, mint Daniel Cohn-Bendit, az anarchia nagymestere. Fogalma sincs, mit akar, de azt nagyon akarja – és a rendet, a polgári társadalmat pedig nagyon nem akarja. Akkor De Gaulle bőrére ment a játék. És az általa képviselt rendet akarták felszámolni. De Gaulle-t pedig egy sok százezres polgári tüntetés mentette meg. Annak láttán Vörös Daniék is eltakarodtak végre az utcákról és a barikádokról. Most szólok: ha ezen fog múlni, akkor meglesz. Megcsináljuk ismét. Ne gondoljátok, hogy annyira egyszerű dolgotok lesz, mint a taxisblokád idején!”

A taxisblokád idején a Fidesz még nem a blokád másik oldalán állt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (33 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +40 ( 56 szavazatból)
Bayer békemenettel fenyegeti a diákokat, 4.7 out of 5 based on 33 ratings

Címkék:, , , , , , , ,

  • Hozzászólások(102)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

102 Reader’s Comments

  1. caretero
    Úgy látszik ma mindenkibe belekötök, ma ilyen napom van.Azt irod ,hogy
    bayernak és másoknak joguk van bármilyen tüntetést szervezni.
    Közpénzből is???? Mikor számol el a CÖF a különböző költségekkel.
    Buszoztatás? Importszarháziak?, Szállás? Napidij? A MI PÉNZÜNKBŐL???? NA ,EZT NEM!!
    Több száz millió ft gigaposzter kampányra???? Az is miből?
    Joguk van?? Tényleg!!!??? Mihez is??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (37 szavazatból)
  2. Bayer-Bayer!!!!!!!!!!!!!!

    Megíisérlem belekiáltani abba az Istentelen süket fületekbe, hogy:

    “……AZÉRT A VÍZ AZ ÚR!”

    Vigyázzatok jön a vákuum, és annak nem parancsolhattok!
    Az bíz a mélybe rántja még ezüsthajósan tündöklő bárkátokat is!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  3. Meg fogjátok látni, hogy ahogy bukik Diktátor, bayeromarcu lesz az első aki elhagyja a süllyedő hajót, most még csahol veszte ellen, de amilyen gerinces, nemsoká fogunk még tőle liberális vezércikkeket olvasni, röhögve nézni, hogy nyilvánosan elégeti a tagkönyvét és ő saját maga megköpködni a Nagyvezírt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  4. Eldrad

    Veled általában egyetértek,de most magam alatt vagyok ,Ennyi defetista, önfeladó, a Reménytelenséget önmagába szuggeráló hozzászólást még soha sem olvastam ezen a site-on!! Elkeseritő.
    Bárki aki jogállamot akar játszani ezekkel(pl: 2/3) az meghibbant. Akkor MÉG
    utólagosan és visszamenőleg jogilag is legitimálnánk mindent ,amit tettek!!!
    Könyörgöm, gondolkozzatok egy kicsit:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  5. Engem az lepett meg, hogy csak most állt elő ezzel. Már “vártam”.
    .
    @Barry1
    Az is lehet, hogy csak igyekszenek kicsit visszarángatni a realitások talajára, vagy legalábbis a közelébe. Hogy ne essünk majd akkorát.
    .
    (Nem olyan fontos, de napok óta egyre többször találkozom azzal, hogy valakit csicskának neveznek. Nos az embereket csicskásnak kellene mondani. A csicska, az egy jel volt (a tisztiszolgák zubbonyának ujján); akinek csicskája volt, az volt a csicskás.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  6. Kuksi
    Nem fogadom el ,hogy ezek a realitások Sőt ….ellenkezőleg
    Ez csak matek és fizika. Nem jöhet ki más.
    Ha már eleve úgy állunk ,hozzá, hogy mi fogunk pofára esni, akkor úgy is lesz és meg is érdemeljük.
    Ezeket 2014 -ben meg kell enni. (vagy előbb)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  7. Ez a Bayer ugyanolyan kártékony, mint azok akik a képen mögötte gubbasztanak.Gerinc egy darab sem, csak nyelv, de az jó hosszú.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  8. Jöjjön az a békemenet ! Jöjjön, aminek jönnie kell ! Bayer nem fogja megúszni , be lesz verve a pofája, ott, az első sorban, a többiekkel együtt. Ha ez kell nekik, hát legyen.Mocskos hazaáruló gazember.Tegnap az Akadémiánál, a háttérben megjelent ez a bukott, századvéges lánczi nevű kispatkány, a haverommal kicsit csúnyán pislogtunk rá, úgy húzott el onnan, mintha ott se lett volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  9. Az államkasszából két ütemben (1998-2002 és 2010-2012) a gyűlöletkeltők kasszájába átpumpált milliárdokból, a kubaltov-listák felhasználásával persze könnyen lehet ismét tömegeket Budapest utcáira vezényelni.
    Az 5. számú párttagkönyv tulajdonosának minden tette és megnyilatkozása azt üzeni sokak számára, hogy pártja nevében a DEMOKRATÁK szót törölni kell. Abban pedig biztos vagyok, hogy ezeket a fiatalokat utcara vezényelt bér-tüntetőkkel nem lehet megfélemlíteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  10. Nem lenne rossz , ha valamennyi diák Felcsúton focizhatna… Azt még ellehetne fogadni, már annak akit nem kerülget a hányás. Sajnos ebben az esetben többről van szó. Orbán félti a hatalmát. Az egyetemet végzettek közt ott szunnyad az utód aki lelöki a maffia szervezet trónjáról és felszámolja a hálózatát. Ezért az egyetemről kiszorult fiataloknak sajnos nem a Felcsúti sors vár, hanem a közmunka. A foci stadionok épitése, vagy krumpli szedés egy fideszes polgármester földjén, esetleg szemét szedés a buszmegállóban. Fiatalok, ugye nem ezt akarjátok. észre vettétek a rátok leselkedő veszélyt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  11. .
    .
    te bayer nevű köcsög!
    .
    üzenek neked itt, ezen a felületen.
    nagy a pofád, úgy tűnik, még senki sem verte be.
    na, öcsi, te kis buzi fasiszta, én vállalkozom rá.
    gyere, randizzunk!
    majd mi ketten leboxoljuk a te sérelmeidet.
    én ütlek, te beszarsz, behugyozol.
    ez lesz a menetrend.
    a te korosztályod vagyok, valaha belvárosi gimnazista voltam.
    te nem tudom hova jártál gimibe, de mindegy is, büdös bunkó volt apád anyád, hiszen ilyen hányadékká nevelt.
    megmondom, mi lesz!
    .
    ha van egy kis vér a pucádban, amit kétlek, hisz ágy alatt bújkáló büdös kankígyó buzi vagy, találkozunk az oktogon közepén, 2012.12.26.-án déli 12:00-kor, pontban. sportcipő, melegítő lesz rajtam, szürke felső, sötétkék alsó.
    ja, még annyit, szólj a büdös bunkó haverodnak a zorbánnak, hívja ki előre a mentőket hozzád. szükség lesz rá, pedig csak a kezeimmel foglak ütni, semmit nem pazarlok mást rád, patkány.
    .
    ha nem jössz, akkor csak megerősíted féreg, szarban bújkáló mivoltodat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  12. Eagle:
    .
    “…Szerintem az egyik, hogy simán ki lehet penderíteni őket kétharmad nélkül is…”
    .
    - Nem lehet.
    .
    Mindegyik olyan torvényekkel lett bebetonozva, aminek a módosításához 2/3 kellene. Ilyen egyszerű.
    .
    Barry:
    .
    - Nem tehetem kockára a családom létét (és a magamét sem), így is túl sokat vártam. A lelkesedésre pedig semmi okom nincs, ami magyarsztánt illeti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  13. “Tánó” Teljes mértékben igazad van a SZEMÉLYISÉGE tükröződik ki az eltorzult arcán olyan DISZNÓ képű, mint Csizmadia, Frícz, a kör közepén álló Pataki. Ezek ha nem szégyen-lenék magukat a menet élén még röfögnének is

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  14. csakigazatmondo – én is elmenni, neked segítség. Ha hideg lesz, kicsi Vodka és nem lesz gond!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  15. Szerintem nem kell 2/3 a törvények változtatására, a bebetonozott seggnyalók elmozdítására, a demokrácia visszaállítására,
    Ez a maffiózó banda illegitim, csalással, puccsal szerezte meg a hatalmat, fosztotta ki az országot. döntötte nyomorba emberek millióit.
    Nem erre kaptak felhatalmazást! Fordítva ülnek a lovon! Nem nekünk, hanem nekik kellene szolgálniuk a népet!
    Ha a helyzet visszaáll a normál kerékvágásba (ami sok időbe fog telni), de ha ezek újabb puccsra, ellenforradalomra készülnek, még egyszer nem játszhatják el a kordonszaggatást, lázadozást, TV székház , kukák és autók gyújtogatását, fasiszták masírozását, mert talán a jövő demokratikus kormánynak lesz annyi esze, hogy ezekkel szemben az állam megdöntésére tett kisérletért, hazaárulásért méltó büntetésben részesítik az eszmei szerzőket és elkövetőket.
    Ne legyünk pesszimisták, éltessen minket a remény, hogy ezek eltakarodnak mielőbb! Össze kell fogni és győzni ellenük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  16. csakigazatmondo
    2012. december 20. csütörtök
    18:31
    .
    Látom eleged lett ebből a senkiházi mitugrálszból.
    Mondhatnám, hogy ne húzd fel magad, de úgy sem érne semmit!
    Remélem azért nem igy szaladsz a senkik karjaiba.
    Van, más, olykor sokkal hasznosabb és célra vezetőbb megoldás is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  17. Bayern-Arsenal jo meccs lesz ! Tusko pedig csontig benyal a masik parasztnakmindig , mindenhol gondolom megeri . Nezhetetlen , visszataszito minden suket dumaja, barhol is ugat csak azt bizonyija mennyire agymosott elvakult Orban Fan! Orban megbukott!Ez teny!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  18. Kuksi
    2012. december 20. csütörtök
    17:28

    Reflektálok, mert én is használtam a csicska szót – annyiban igazad van, hogy az értelmező szótár szerint valóban az a jelentése, ahogy írtad. A köznyelv – és a börtönszleng – viszont elfogadja ezt a formát emberre is. Bár ezt nem a börtönben hallottam :-).

    http://nepszotar.com/?szo=csicska

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  19. Minél jobban félnek, annál jobban támadnak. Szervezzen csak bétamenetet. Az alfát majd megmutatjuk mi – a gyerekekkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  20. Norbert:
    .
    - Akkor nem érted, amit írtam.
    .
    Hiába illegitim az egész banda már régen, attól még a 2/3 az 2/3.
    .
    A fitymesz- prostituáltak pedig olyan törvényekkel lettek bebetonozva, ami csakis 2/3- al módosítható. Gondold már ezt végig!
    .
    Ekkora többsége pedig nem lesz egy nem orKbán kormánynak.
    .
    Pokolian aljas dolog ez, de attól még így van.
    ,
    A többihez, amiket soroltál (és ami a minimum lenne ezzel a szemét bandának), azokhoz meg nem hogy 2/3, hanem diktatúra kellene. Olyan meg most van, de… na. érted!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  21. Emlékszem mikor a tv székház lerohanásánál egész véletlenül Bayer adott interjút a hír tv-nek elkerekedett szemmel ,hogy itt most mi lesz teljesen meg volt lepődve a gyökér hír tv kopasz bemondóval együtt.Egy szónak is száz a vége őt is utol fogja érni az a sok gyűlölet ,és nem lesz mindig megbízható tömeg körülötte .A zsidók és a cigányok helyébe már jól elvertem volna rajta azt a port amit állandóan ő hint az agyhalott békamenetesek szemébe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  22. vigyazo
    2012. december 20. csütörtök
    12:30
    “A diákok sikere nem Orbántól függ, hanem saját maguktól: amíg ég bennük az igazság lángja, addig győzelemre vannak ítélve.”
    Meg a szüleiktől,akik féltik gyerekeiket ettől a csürhétől!
    A fenyegetés, nem a gyerekeknek szól, hanem rajtuk keresztül a szülőknek!
    Azzal egyet értek, hogy ez a korosztály, az igazságért képes a tűzbe rohanni.
    Ócska, aljas dolog páncélként használni gyerekeinket.
    Gyakorlatilag azt üzente, ha nem takarítjátok be az utcáról gyerekeiteket, akkor majd megtesszük mi.
    A kérdés csupán annyi, szabad e meghátrálni.
    Az értékeinket kell védeni.
    A gyerekeink és amit neveltünk beléjük, azok az értékeink. Ha meghátrálunk, a gyerekeink szemében,mindent elveszíthetünk. Nem hátrálhatunk meg, de a gyerekeinket sem használhatjuk páncélként. Gyerekeinknek, mi vagyunk, de legalábbis nekünk kell a páncéljaivá válnunk. Egyértelműen ki kell mondanunk, nem félemlíthettek meg. Nekünk kell előre lépni, hogy a gyerekeinket megvédhessük, és nem a gyerekeinknek minket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  23. .
    .
    K. S.
    2012. december 20. csütörtök
    19:41
    .
    legyünk sokan, spontán!
    jöjjenek a diákok is, hisz értük, a gyermekeimért, s a születendő unokáimért szívesen kinyújtóztatom ezt a rothadékot.
    egyébiránt nem fog eljönni, ahhoz gyáva, mint az egész banda.
    olyanok, mint a cigányok!
    csak, ha sokan vannak egy emberrel szemben, akkor nagy a pofájuk. ha nincs mögöttük a rendőrség, vagy a hazaáruló TEK, akkor lapítanak, mint szar a fűben.
    egy az egyben soha, sehol nem fognak merni kiállni, hiszen a zorbán is összefossa magát attól, hogy bárkivel egy az egyben leálljon.
    a Gyurcsány nevét meg ha hallja, akkor rögtön pelenkát kell cserélnie rajta a szolgálatban lévő tek töketlennek.
    szerinted miért jár nagy autóval, mikrobusszal?
    abban elfér a sok liberó.
    az új, s a használt is.
    nem is enged a közelébe senkit a tek töketlenek hada, hisz a bűztől elájulnának az emberek. azoknak meg az az éltető elemük,ha lehetne éjt nappallá téve a nyelvükkel fényeznék a zorbánsegget.
    szóval, nem hiszem, hogy ez a kis buzi bayer el meri tolni a pofáját az oktogonra. inkább elbújik a zorbán seggében. ott kellemes meleg van, s ő azt szereti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  24. Eldrad,

    Értem én, de abból indulok ki, hogy az a 2/3, csalással félrevezetéssel, hazugsággal lett 2/3! Ha ezt a nép előzőleg tudja, akkor tuti, hogy ennyien nem szavaztak volna erre a mocsok bandára. Ezért mondom, hogy ezért is illegitim kormány, még akkor is, ha “biztos” a 2/3!
    Persze, lényeg az összefogás és ha kell, akkor regisztrálunk. Sokan leszakadnak a fideszről és a jobbikról, akik rossz lóra tettek, hittek nekik.
    Nem féltem a demokrata érzelműeket, mi tudjuk, hol a helyünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. Eldrad

    Amit ezek művelnek folyamatosan 2010 óta , arra még 823/3 se jogositja fel őket. Könyörgöm 1 ( azaz egy ,uno!!!!) érvet mondjál azon kivül amit egész nap mániákusan szajkózol,hogy a 2/3 az 2/3. Egy lófaszt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (tényleg bocs, proaktiv!). Egy sportoló is ha kvalifikálja magát az olimpiára és ott mondjuk ezüstérmet szerez, de közben kiderül,hogy csal vagy doppingol, akkor bizony kizárják!!!! Ezek csalással nyertek, ( nem ezt igérték + kubatov)
    és azóta is folyamatosan szarnak a törvényekre,az európai értékekre,a szokásjogra és MINDENRE!! Miféle 2/3-ról dumálsz te???Mi az ,hogy hiába illegitim, a 2/3 az 2/3. Ez az igazi abszurd! milyen törvény az ,amely felülir egy nép akaratot ? A minimum egy azonnali népszavazás 1 kérdéssel. ” Akarja ön ,hogy a NER-t eltöröljük a föld szinéről, mindenestől? Igen vagy nem? Ez mitől lenne NEM demokratikus ezek után?Kikérem magamnak az ország nevében!!! Itt már mindenki megbolondult?? ( bocs norbert, te nem)
    Nem vagyok túl fiatal,életemben minden törvényt betartottam, soha nem voltam büntetve,de EZT NEM ,NEM ÉS NEM .Akkor sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  26. Ide verek, oda verek,
    jönnek a fideSS-trógerek!

    Bayer már dolgozik a saját hitvallásán, a munkacíme: Mein Stamp(erl) :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. Ez a bajerzsóti nagyon nagy gazember, de már érezhetné a vesztét!!! :((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. Ha ezzel bayerzsolt nevű élőlénnyel valaki alulról szagoltatná meg az ibolyát, az még az állatkínzás törvényi tényállását sem merítené ki egy jogállamban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  29. Barry1,
    +++++++++++++++++++++
    Én is így gondolom. Szerintem, ha állam elleni bűncselekményt (ellenforradalom, gyújtogatás, fasiszta masírozás, stb….) követnek el az új demokrácia ellen, akkor miért diktatórikus az, ha a demokratikus jogállam bírósága, ügyészsége keményen bünteti őket? Szerintem így törvényes. Ezt kellett volna Gyurcsánynak is tenni, mikor orbánék kisérletet tettek kormánydöntésre. Ami a mostani Polt féle ügyészséget, bíróságokat illeti, na ez a szemétség, visszaélnek a 2/3-dal, azt tesznek amihez kedvük van. Ez a diktatúra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. norbert

    Pontosan igy van Az ,hogy valaki(k) élnek vagy visszaélnek a 2/3-al az nem ugyanaz.Az aki 1998 óta folyamatosan törvényt sért annak nincs JOGA a paragrafusok mögé bújni. Tetszettek volna tisztelni a jogállamot!
    Az meg különösen bosszant ha a mi oldalunkon megjelennek ezek e mimóza lelkű áldozati bárányok.
    Egyébként ,ha Gyurcsány annak idején megteszi amit kell a sok hülye azonnal elsöpörte volna. Kellett a zembereknek ez a személyes tapasztalat.és ráizélés.
    Rájuk is fért.
    Csak még egy kérdés. Bárki el tudja képzelni, hogy jön egy új, normális kormány, rendben is mennének a dolgok, de nem lehet mert mondjuk matolcsy mnb elnök (500 évre kinevezve!) unortodox ellenkezik vagy szalai repedtsarkú még mindig a klubrádiót cseszteti 2017-ben? vagy Handó izé?
    Ugyan!!! Ez lehetetlen! 2/3 ! Hát persze…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. megváltozott az e-mail cimem, miért javítják ki a régire?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Barry1
    Nem jó!
    Csak az az elfogadható, ha ezeket letöröljük, amúgy demokratikusan a térképről.Jogállami keretek között. De úgy, hogy a vereség megsemmisítő legyen!
    Ellenzékben ezek ugyanazt fogják csinálni, sőt, még jobban, mint 2002-és 2010 között.KO-val kell (ene) győzni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. bayert elnézve (és némely párttársát) igazat kell adjak annak Darwin nevű csókának. egyébként meg már mondtam, hogy tarkón, oszt jónapot.
    -fel nem foghatom ezek miben bíznak orbán után?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. JÓL mondja bumburi, ORBÁNT, A FIDESS-T és MINDEN NEM DEMOKRATIKUS POLITIKUST (pl. KDNP) NEM LEGYŐZNI KELL, HANEM (ahogy orbán mondta egyszer) MEGSEMMISÍTENI !!!!!
    Nemhogy ellenzékbe NE KERÜLHESSENEK, hanem a POLITIKA KÖZELÉBE SE !!!!!
    Nehogy már megint mi szopjunk azért, mert van (lesz) egy demokratikus kormányunk (aki esetleg még jól is csinálná a dolgát), meg egy olyan mocsok rohadék ellenzék,mint az “elmúlt nyolc évben” volt.
    NA, NEM, SOHA TÖBBÉ !!!!!!!
    MÉGEGYSZER NEM !!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. sommas

    No comment. Ezt ugatom egész nap. Üdv.
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++3

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Tisztelt Barry1!
    .
    Üdv!
    .
    Köszönöm :-).
    .
    Bárcsak sokkal, de sokkal többeknek lenne füle arra, amit “ugatunk” :-).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. Ha az a fatökű békamenetet szervez és a diákokra támadnak, én is ott leszek és ha birka Bayer polgárháborút indít, (mert neki semmi sem drága a hatalom megtartásáért) megvívjuk azt a harcot, mert az tényleg az lesz. Remélem az első sorban fog kacsázni, hogy könnyebben megtaláljam! Kíváncsi vagyok, mennyi vér van a békamenet pucájában?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. Bayer Zsolt a legaljasabb értelmiséginek látszó figura, akivel eddig találkoztam. Áhitattól, nemzeti pátosztól áthatott hanghordozása, ugyanakkor az elképzelhető legalantasabb rasszista gondolatainak özöne visszataszító. Egyetlen méltó állást szánnék neki: legyen takarító sz Új Színházban.

    Sajnos, kardcsörtető nyilatkozata olvastán nem juthat más az eszembe, az általa képviselt erőszak-eszmény előbb-utóbb, amikor a Fidesz-rezsim végleg vesztét érzi, államrezonná, állami gyakorlattá válik. Orbán Viktor az elhúzódó /saját/ válságra hivatkozással rendkívüli állapotot vezet be, és a kétharmados parlamenti ökörcsordája segítségével, mintegy utolsó dobásaként, Magyarországot elnöki köztársasággá minősíti át, amelynek élére a csürhe csorda a Vezér parancsára természetesen őt állítja, mint teljhatalmú elnököt. Ezzel, szabad kezet kapva, leplezetlen diktatúrát valósít meg, korlátozza /az eddiginél is nagyobb mértékben/ a szólásszabadságot, korlátozza a gyülekezési és egyesületi jogot.

    Mindez természetesen alkotmány-, mi több Fidesz-alaptörvény ellenes, de sebaj, a mameluk had, nem először, módosítja a “szent és kőbe vésett” alaptörvényt. Ne legyen igazam!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. Világos, hogy Bayer barna ingesekhez akar hasonlítani, de most elszámítja magát. Keservesen meg fogja bánni azt is, hogy megszületett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. Ennyi mocskot hogy lehet az ártatlanul idetévedő olvasókra zúdítani? Ami itt hozzászólás örve alatt zajlik, az sok minden, de nem olvasnivaló.
    .
    Javaslom, az AN-re belépés előtt lazítani, majd szájat mosni, írás közben az indulatokat féken tartani, utána a leírtakat újraolvasni és a kommentet csak ezen sorrend betartása után elküldeni. Kösz!
    .
    MIért nem lehet másokra tekintettel lenni? Nem miattam, hanem a többi olvasó miatt, akik undorodva menekülnek innét a kommentekben felhalmozott mérhetetlenül gusztustalan és ocsmány szöveg láttán.
    .
    Ki akarja közületek tönkretenni az AN-t? Jelentkezzen bátran, és legyen annyi gerince, hogy ne trágárságba burkolózva, alattomosan csinálja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  41. Mi van Bayer05, tele a gatya? Fosol, csak a Békamenettel nagy a pofád? Azt hiszed, nem lesz aki levadásszon? Nehogy már polgárháborúval fenyegesd a diákságot öcsém, hisz te sem vagy golyóálló :-) Mit képzeltek ti mocskok? Nem vettetek bérletet a kormányzásra! Game ower Bayer!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  42. kovácsúr
    ….fel nem foghatom, ezek miben bíznak Orbán után….
    Az ellenzék demokratikusságában bíznak, egyébként pedig félnek, rettegnek, ettől ilyenek, tudják mit tettek itt közel tízmillió emberrel, hogy mit követtek el a kinti és az itthoniak közötti megosztásban!
    Sok-sok békamenet kell….hogy végre kinyíljon az ellenzék szeme!
    Ezektől simán, demokratikusan nem lesz megszabadulás! Ezt ők jobban is tudják, mint az ellenzék!
    Mindenütt ott vannak, húsz évig olyan ellenzék lesznek, mint az a bizonyos emútnyócévnyi ellenzékiségük volt! Ezt simán nem lehet kitakarítani, csak a vak nem látja!
    Lehet Orbán már sehol nem lesz, a mag, amit elvetett, az bizony itt marad!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. A nevetségesség öl!
    http://mandiner.hu/cikk/20121220_bayer_zsolt_sms_et_rappeli_el_dopeman

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. Barry, Norbert:
    .
    - Nincs vizánk, higyjétek el.
    .
    De ez az “illegitim, ezért takarodnia kell” kb. olyan, mintha azt mondaná egy derék belorusz állampolgár, hogy “Lukasenko egy illegitim gazember (naná, hogy az), ezért takarodnia kell.
    .
    De legyen mindenben igazatok, orKbán és ribancai takarodjanak2014- ben. Mutatóba se nagyon maradjon belőlük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  45. Csakén

    Nagyon hamar (nem is gondolod mennyire!) ejön az igazság pillanata.
    Matematikailag ki lehet számolni ,egyszerűen nem jöhet ki más.
    Dehogy lesz itt emútnyóc féle ellenzékiség, kussolni fognak ,mint sz@r
    a fűben, nyüsziteni,esküdözni égre- földre, hogy ők mindig és igenis és
    hát belülről…….Ugyan, a legkisebb egérlyukba is megpróbálnak majd bebújni.
    De ehhez, sajnos fenékig kell üriteni azt a bizonyos méregpoharat!
    Hogy erre jó páran rámennek? Igen! SOKAN fognak éhenhalni? Igen!
    Megfagyni? Azt is!Ez a nagy magyar nemzeti szégyen európa előtt! Mi még az albánoktól is messze vagyunk:Mi akartuk! Miért hagytuk,hogy igy legyen?
    Nézem ma reggel 8-kor az M1 észak koreai szintű termelési, sikerbejelentő
    hiradóját ,benne a “meghatott”, Dzsuzsák Balázzsal,a rezsikről halandzsázó zavart tekintetű elmebeteggel és hányingerem van az országtól,a magyar néptől és saját magamtól. Megérdemeljük.nagyon rászolgáltunk.Ez pontosan azért történik igy ,hogy mégegyszer ez ne fordulhasson elő.Magyarázhatjuk ahogy akarjuk,de erre nincs mentségünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  46. @Barry1
    “milyen törvény az ,amely felülir egy nép akaratot ?”
    Gondolom, ez csak egy költői kérdés volt. :)
    .
    “Ez csak matek és fizika.”
    Így már értelek. Ez az óriási tévedésed. Amikor emberekről van szó, az soha nem egzakt.
    Nem ismerlek, nem tudom, mennyit foglalkoztál emberekkel, de én egész életemben emberekkel foglalkoztam és vannak tapasztalataim…
    Sokat tanultam, olykor saját káromon is. Voltam én fiatal koromban “népvezér” is. Igazunk volt, lázadtunk, vállaltam a nyilvános kiállást, aztán mikor a hátam mögé mutattam, hogy “lám mennyien vagyunk!”, igencsak meglepődtem. Akiknek a legnagyobb volt a szájuk, már ott sem voltak, a maradék meg csak sunnyogott, szemérmesen lesütötte a szemét.
    .
    De legyen igazad! A forradalmi hevület ezt a mentalitást kívánja. Hinni magunkban, az erőnkben. Szuggerálni magunkat és másokat; fanatizálni. Ők is ezt csinálták és csinálják (ja! mellesleg még azért ígérgetni és osztogatni sem feledkeztek el…).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. kuksi
    A kérdés természetesen költői!
    Fizika és matek.
    Bevétel és kiadás,osztás,szorzás. ha valaki nem eszik ,akkor éhes, (éhenhal)
    ha nem fűt , fázik (megfagy)Igenis ,minden ilyen egzakt és ki lehet számolni. A végösszeg mindig ugyanaz. Ha innen elveszek,akkor onnan hiányozni fog.
    Mondj egy dolgot a világon ,ami nem számszerűsithető.
    Ami a forradalmiságot illeti, világéletemben nagyon forradalomellenes voltam
    (beleértve az összeset, főleg a nagy franciát és a ruszkit) Képzeld,ma is az vagyok. Dehogy akarok én népvezér és hős lenni,megdögleni bayer testvéremért…. Én normális,nyugodt életre vágyom ,ahol a 2×2 négy, nyirhatom
    a füvet a kertben és nem akar valami elmebeteg állandóan boldoggá tenni.
    Amit viszont nagyon útálok az a butaság,és az ostobaság. Hát, ez van…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  48. Már nagyon nagy hányingerem van mindentől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. EL A KEZEKKEL a DIÁKOKTÓL !!!!!!
    BRUTALITÁSNAK NINCS HELYE!!!!

    AKI ILYEN RADIKÁLISAN nyilatkozik és tenne ellenük, azoknak BÖRTÖNBEN a helyük !!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán maradinak nevezte Európát 2013. április 12. péntek | AN

Köves Slomót fantomszervezet jelölte? 2013. április 11. csütörtök | AN

Orbán filoszemita hős lett 2013. április 8. hétfő | AN-álláspont

Éljen április 4-e, a felszabadulás napja 2013. április 4. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos